Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вампирите в любовните романи

Featured Replies

С ръка на сърцето обаче мога да кажа, че съм най-омагьосана, запленена и направо откачила по поредицата Братството на черния кинжал. Буквало изядох четирите преведени книжки за няколко дни - по два пъти. Побърках се, влюбих се и не знам... искам ощеее! Това са уникални книги, които ми станаха толкова любими, че чак ми се плаче... искам да прочета всичките...

Тъмна любов - историята за слепия крал и неговата любима Бет, неговата шелан, неговата съдба. Направо ми се разтрепераха краката при първата им среща и при всяка следваща.

Тази жена получовек беше най-горещото нещо, което бе срещал ня-кога. А му се беше случвало да го порази мълния един-два пъти. Е как човек да не се влюби?

А когато се появеше някой от Брастото направоооооо си загубвах разсъдъка. Толкова е страхотно, такъв мъж, такъв боец - висок над два метра да е толкова влюбен и отдаден на жената до себе си, толкова нежен. Оууу, обичам ги!!!!! Толкова забавни моменти има, от едно изречение се хилиш като идиот, от друго сълзите ти потичат неудържимо... Запленява те и не можеш да спреш да четеш... Прочетох я за един ден и ми се доплака като свърши...

Веднага след това подхванах Вечна любов...Историята на Рейдж и Мери ме разтърси дълбоко. Болката, страданията и на какво е готов един мъж за жената, която е спечелила сърцето му. Той подложи тялото и душата си на всякакви мъчения , за да я спаси, да я защити. Такава любов те убива бавно, дори само да четеш за нея... И аз просто умирах и се раждах, само докато четях... Холивуд определено е един от първенците на моето сърце... ревала съм с глас на края на книгата... Не мога да се спра, имам желанието след като съм я прочела да я започна пак... Не мисля, че мога да предам какво чувствам, но с две думи мога да кажа, че съм луда.

И моя тотален абсолютен любимец откакто съм я прочела не спирам да мисля за нея... Пробудена любов...разказът за любовта на Зейдист и на Бела... Пред очите ми изникват сцени и картини и аз или се усмихвам, или ми се доплаква... Това е магия или наркотик.. и аз не знам какво вече. Но просто води до пристрастяване!

Историята на Зи направо накара сърчицето ми да кърви, всичко, което е преживял - униженията, мъченията, болката и срама... Той се смята за недостоен за чистата красота на Бела... а тя? Тя не иска друг, няма очи за друг... Злодеят и садистът... се оказа толкова романтична и нежна душичка, толкова невероятен сладур... Направо сърцето ми се разхлопва... А Бела... толкова нежна, мила и знае какво иска... как се залепи за Зи като ваденка и не отстъпи от любовта си до края... А когато очите му от черни станаха жълти с цвета на слънцето... той се върна от мъртвите, пробуди се за любовта...

Романът е пълен с невероятно забавни и трогателни сцени... като най-любими са ми сцените с периода на нужда на Бела (смях се от сърце как Рейдж и Рот награбиха женичките си, а другите се измъчваха...), когато Зи отиде при нея и избяга, а после... ооох... разтрепераха ми се гащите! А другата ми много, много любима сцена е, когато Зи разбра, че ще става баща... припадна и се разплака... когато за пръв път в изтерзаният си живот се почувства "благословен" Поплаках си стабилно... абе меко казано... направо наводних леглото... А историята на Зи и на Фюри... на какво си способен за брат си, какво жертваш в името на хората, които обичаш...

ББ Поплаках си и когато онова животно уби Уелси... само като си помисля за Тор и ми се свива сърчицето...

b]Обожавам, когато вампирите се обвързват, обожавам силата на чувствата им... Не мога да се нарадвам на описанието на влюбените мъжки вампири..направо си е балсам за душата и наслада за сетивата и всеки път, когато някой от братята каже някоя от нежните думички "нала" или "лийлан" на мен сърцето ми е отишло в петите от кеф... и аз вече съм в течно състояние от удоволствие...

И Споделена любов прочетох (че как иначе)...искам ощееее! Романът е невероятно, дълбоко и страхотно продължение на поредицата! Не знам как ще доживея, докато издадат и другите! Просто не знам!

Споделена любов е разтърсващ по всичките си сюжетни линии.. [

Хареса ми историята на Бъч и Мариса.. всеотдайността и жертвоготовността на Бъч, огромната му любов към Мариса.. Без капчица съмнение в любовта си, той и даде всичко...А Мариса? Как се освободи от оковите на това робство,от предразсъдъците и стана достойна шелан на Унищожителят!

Бъч и Мариса са страхотни, но Ви и Бъч са още по-готина двойка:cool:

Много ме разчувства връзката между Ви и Бъч... такова приятелство, такава вярност това е нещо, за което меко казано си заслужава да умреш...Уникални отношения, те бяха повече и от кръвни братя...бяха готови на всичко един за друг...

Романът е страхотен, хуморът е изпепеляващ...цвилила съм у дома от удоволствие... но едни много скъпи моменти са ми, когато Зи гонеше Бела и когато Рот почти не уби Бъч, защото пиеше от Бет... размазах се от удоволствие...

А разговорът на Бъч със Скрайб Върджин и реакциите на Рот и Ви са направо безценни моменти, които и сега ме карат да се хиля като идиот..

Нямам търпение за следващите книги... за всяка една от другите! Но допуснах грубата грешка да прочета началото на Освободена любов.. и бавно умирам...от нетърпение...Искам да ги прочета всичкитеее...И за Ви...след такова начало как да не искам (направо треперя от нетърпението) И тъй като любимата ми за сега е Пробудена любов.. нещо супер много ме тегли и искам да разбера и историята на Фюри - близнака на Зейдист... И за Ривендж, който в Споделена любов малко ми се издигна в очите... И за Джон Матю.. и за Тор.. и за другите, които още не познавам... но искам, искам, искам! Загубих си ума по тази невероятна поредица...

Прочетох и Първият гроб отдясно и съм много доволна. Доволна съм и от факта, че когато си получих подаръка.. той пристигна първо при брат ми и той я прочете... за една нощ и един ден (той мрази да чете)... и на него много ама много му хареса. Направо мъркам като котенце... задоволена съм отвсякъде, хилих се с глас, страшно е забавна тая книжка, доста страстна, доста емоционална на места и супер интересна. Събира в себе си абсолютно всичко, което аз обичам..фантастика, кримка и невероятна любовна история. Чарли е страхотна, а Рейес... майчице мила... Особено в отношението към нашата "мила, срамежлива и кротка Чарли". По принцип не съм голяма привърженичка на книгите в първо лице, но тази страшно много ми хареса... като казвам страшно имам предвид АДСКИ и си мъркам у дома от удоволствие... Даринда Джоунс ме заля с огромна доза чувство за хумор, има някои моменти и сега да се сетя започвам да се хиля. А развръзката на края на книгата ме остави с увиснало чене...Препоръчвам я горещо и ще си чакам следващата (също както и за Ви), само, че с много по-голяма доза търпение...

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

• Отговори 541
  • Прегледи 132,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Блеки ,направо ме разчуства с коментарите си..........

Толкова припокриват моите усещанияе от Братството,че чак не е истина :cool:

Онзи ден мрънкотих ,че искам нещо с много СТРАСТ и много ГОРЕЩИ сцени.....

Е........намерих нужното в Witch Fire - Магьоснически огън

Фен превод е ,тъкмо в началото.

Екипът преводачи са страхотни и е истинско удоволствие да четеш работата им :wors: .

Оу по резюметата поредицата изглежда интересна. Хубаво е, че всяка книга е за различна двойка, а не като наскоростана мода една главна героина, 20 книги и 40 главни герои. :)

Само ми кажи, че няма разни триъгълници и четериъгълници между главната, главния и някой друг, и веднага ще я почна. :)

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Блеки, направо нямам думи от коментара ти! Страхотно написан е и описва определено и моите чувства след като прочетох поредицата! Братята са страхотни, невероятни, просто мъже които не се срещат под път и на път. А техните жени, ами силни и борбени, и правят всичко в името на любовта и семейството. :)

Оу по резюметата поредицата изглежда интересна. Хубаво е, че всяка книга е за различна двойка, а не като наскоростана мода една главна героина, 20 книги и 40 главни герои. :ph34r:

Само ми кажи, че няма разни триъгълници и четериъгълници между главната, главния и някой друг, и веднага ще я почна. :clap:

Мисля ,че двойкиге са двойки и тук приключва математиката :)

Ако искаш почакай още малко/за сега са преведени 6 глави/

и ще споделя дали има промяна в геометрията.

Ама е МНОГО гореща поредицата,тъй да знаИш :whist:

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

Мисля ,че двойкиге са двойки и тук приключва математиката :ph34r:

Ако искаш почакай още малко/за сега са преведени 6 глави/

и ще споделя дали има промяна в геометрията.

Ама е МНОГО гореща поредицата,тъй да знаИш :whist:

Ох мило, от Дрийма ви готвим нещо толкова горещо, че каквото и да ми поднесеш едва ли може да се мери с това, което вече редактирах :clap:

Ох мило, от Дрийма ви готвим нещо толкова горещо, че каквото и да ми поднесеш едва ли може да се мери с това, което вече редактирах :ph34r:

Ееее ,бива ли сега така да ми палиш фитилите......

Сега съм няма да ме хване от нетърпение :whist:

Ееее ,бива ли сега така да ми палиш фитилите......

Сега съм няма да ме хване от нетърпение :)

::))))) Колкото по-горещо , толкова по-добре:::))))

Добър вечер дами,

за пръв път пиша тук (може би)

и пиша специално в тази тема..заради 2 книги, които

на скоро прочетох и ми направиха голямо впечатление

(аз не чета много...)

Бях решил да не пиша, но сестра ми настоя..макар, че не знам защо

Както и да е, нека премина по същество.

На скоро прочетох Първия гроб отдясно

и Вампирът който, ме обичаше

Но нека напиша по един малък коментар за всяка една от тези

две чудесни книги.

Първият гроб отдясно, е една невероятна книга

и съм благодарен на сестра ми, че я спечели и по този начин успях

и аз да се докосна до въображението на Даринда Джоунс.

Книгата много ме впечатли с хумора си, със страстта си,

с мистерията си. Харесвам такива произведения - фантастични

с някаква доза мистика. Много се смях на някои моменти

и буквално не можех да оставя книгата докато не я прочета.

Естествено любимият ми типаж от книгата е Рейес - татуиран,

здрав, мистериозен и не на последно място Син на Сатаната...

Когато разбрах какъв е всъщност настръхнах.

Авторката много добре е описала образите, чувствата, действията и страстта

на героите.

За Чарли какво да кажа, понякога започваше да ме дразни,

но все пак в границите на нормалното.

Просто много започна да ми се натрапва с тези нейни

постоянни мисли за Рейес. Имах чувството понякога, че

ще вземе да се побърка това момиче хах.

Друг колоритен образ, който ще запомня е - Ракета

"ходещият бележник", знае всяко едно име, знае дали

човека е в едното или другото пространство т.е.

дали е жив или мъртъв. Мааалко е лудичък, но в това е чара му.

С нетърпение, чакам втора и трета част от поредицата и съм

сигурен, че всяка следваща ще е по-добра от предишната :)

Вампирът, който ме обичаше, е също много хубава книга.

Голям фен съм на вампирите, но след Първият гроб отдясно,

тази книга ми се стори някак скучна от части. Макар, че и тя беше много хубава и направена

много добре..не можа да ми даде това което получих след като прочетох Първия гроб...

Но тук отново имаше, наистина силни моменти...много драма, много любов, и страдание.

Това ме изуми, как Порциa е чакала Джулс цели 5 години...

това се нарича истинска любов :)

Еми това е от мен. Лека вечер дами

Редактирано от Maliciouz (преглед на промените)

Извинявай , за притеснението , но можеш ли да ми пратиш няколко глави от книжката , аз все ощи си чакам да ме приемат , а честно казано искам да я чета тази книжка , колкото се може по-скоро:::))))

Дай ми Е-mail :blink:

Тия дни и аз прочетох "Първият гроб от дясно" . Едно мога да кажа, доста е свежа без претенции за нещо уникално, но за жанра си е направо удар в десятката. Авторката печели най-вече със стила си, има такива изрази, лафове и определения, че съм се хилила като зелка. Героинята много ми напомня на Анита, същата бойна мадама, постоянно с обелени колене и синини. Една такава леко непохватна, доста завеяна и все се навира между шамарите. Ама то с такъв дявол-пазител, що да не. Като знае, че ще и се размине. Персонажите са интересни, запомнящи се - повечето, защото по едно време толкова се навъдиха, че взех да се чудя кой кой е. Но след като ще е поредица, вероятно някои от образите ще бъдат доразвити. Та, аз лично, при всички случаи ще прочета следващата. Някой случайно да знае кога ще излиза?

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Аве Крис налетех на едно чудо дето ми мирише силно на твое. Да си се образовала как "Да задържиш съпруг" че аз не съм. Учителката ми е Линдси Грейвс ама не я познавам таз и викам дали да не ходя на курс "после".

Аве Крис налетех на едно чудо дето ми мирише силно на твое. Да си се образовала как "Да задържиш съпруг" че аз не съм. Учителката ми е Линдси Грейвс ама не я познавам таз и викам дали да не ходя на курс "после".

Съни, объркала си темата скъпа. Освен ако тоя съпруг дето искаш да го задържиш не е вампир, дявол, полтъргайз или дух.

Иначе не, не съм я чела. Ама ще чакам отзиви, защото знаеш, че съм фен на този тип романи, а подозирам, че това е чиклит или нещо подобно.

Дай ми Е-mail :hush:

Аз като една блейка съм искала да ме приемат във ВИП групата направо , то кой да прочете , че "правилната" група е Потребители , четящи преводите . Снощи , след като Книжното човече ме осветли ,поправих грешката си и сега се наслаждавам на Ви. Ама той голям пич,,,, :ph34r: :ph34r: :speak:

Тия дни и аз прочетох "Първият гроб от дясно" . Едно мога да кажа, доста е свежа без претенции за нещо уникално, но за жанра си е направо удар в десятката. Авторката печели най-вече със стила си, има такива изрази, лафове и определения, че съм се хилила като зелка.

Героинята много ми напомня на Анита, същата бойна мадама, постоянно с обелени колене и синини. Една такава леко непохватна, доста завеяна и все се навира между шамарите. Ама то с такъв дявол-пазител, що да не. Като знае, че ще и се размине.

Персонажите са интересни, запомнящи се - повечето, защото по едно време толкова се навъдиха, че взех да се чудя кой кой е. Но след като ще е поредица, вероятно някои от образите ще бъдат доразвити.

Та, аз лично, при всички случаи ще прочета следващата. Някой случайно да знае кога ще излиза?

ако не се лъжа 2-рата част излиза сега на 27-ми август(непреведена), а третата

излиза Февруари 2012-а :ph34r:

Редактирано от Maliciouz (преглед на промените)

Аз като една блейка съм искала да ме приемат във ВИП групата направо , то кой да прочете , че "правилната" група е Потребители , четящи преводите . Снощи , след като Книжното човече ме осветли ,поправих грешката си и сега се наслаждавам на Ви. Ама той голям пич,,,, ;):):cool:

Аха, аха, не бих могла да съм повече съгласна.

Зачетох се в "Магьоснически огън" и пак съм мноооого съгласна с Книжно човече - гореща и интересна книжка:rolleyes:

Съни, объркала си темата скъпа. Освен ако тоя съпруг дето искаш да го задържиш не е вампир, дявол, полтъргайз или дух.

Иначе не, не съм я чела. Ама ще чакам отзиви, защото знаеш, че съм фен на този тип романи, а подозирам, че това е чиклит или нещо подобно.

Да,в акаунт-ко я дават като чиклит.

п.п.Не знаех,че Dream Team качват преводите си и там. :rolleyes:

Не сме ги качвали ние, в интерес на истината. Но фен преводите са за това, да им се радват възможно най-много читатели. Колкото повече хора ги четат, толкова повече и трудът ни се осмисля.:rolleyes:. Поне са ни писали имената, което е добре. Ставаме все по-популярни, което ще рече, че не трябва да се отпускаме, а да държим на нивото и реномето си.

Йеееееееееееееееееееееееееееееееесссссссссссссс

Вишъс иде тоя месец. Май няма да дочетем фен превода, ами ще го имаме на хартия :P

Очаквайте през юли: "Освободена любов", книга пета от поредицата БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ на Дж. Р. Уорд.

Публикувано изображение

Макар, че тая червенокоска хич не прилича на русата Джейн :blink: А на Ви козята рбадичка е много скромна, също и татуса, ама нищо, важното е книгата да имаме :clap: :clap: :clap:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Йеееееееееееееееееееееееееееееееесссссссссссссс

Вишъс иде тоя месец. Май няма да дочетем фен превода, ами ще го имаме на хартия :P

Очаквайте през юли: "Освободена любов", книга пета от поредицата БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ на Дж. Р. Уорд.

Публикувано изображение

Макар, че тая червенокоска хич не прилича на русата Джейн :blink: А на Ви козята рбадичка е много скромна, също и татуса, ама нищо, важното е книгата да имаме :clap: :clap: :clap:

Понякога се дразня , че кориците не отговарят на описанието , Джейн е с руса коса на черта ,Ви е с козя брадичка и много татуси ....Не могат ли да се придържат към описанието на героите? Но в момента съм толкова щастлива , че това бледнее....:::))))))))))0

Понякога се дразня , че кориците не отговарят на описанието , Джейн е с руса коса на черта ,Ви е с козя брадичка и много татуси ....Не могат ли да се придържат към описанието на героите? Но в момента съм толкова щастлива , че това бледнее....:::yanim:)))))))))0

Abe i аз мноо се дразня, като кориците не отговарят, дори имам една книга, в която главния е пират, главната обикновенно момиче, и двамата са тъмнокоси и цялата книга се разиграва по време на бягството им оковани през една гора. А корицата им е двойка русокоси викинги (мъж и жена ;) ) и като цяло няма НИЩО общо с книгата. Ама тук като теб, прекалено доволна съм, че книгата излиза скоро, за да се втилясвам толкова. А и дори и да не отговаря много на истинските герои, поне корицата е много по-хубава отколкото оригиналните корици, което си е все пак един плюс. :ass:

Лелеле, дами, прочетох първата книга от Братството :cool:. Те са уникални :clap:. Малко съм разочарована от представата, която изграждат за вампирите, нооо............. любов ли бе да го опишеш!!! Сега вече ми се налага да спя, че нощеска бях на работа, а днеска цял ден четох... но утре веднага хващам втората :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.