Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Въпроса е ясен.

Моля модератор или администратор да сложи анкетата за явно гласуване.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

Аз съм за .. след като за щяло и нещяло, копи пейст и така нататък има плюсове, да не говоря за абсолютни тъпи постове в другите раздели.. защо да няма и в празни приказки ... Това че раздела е празни приказки не го прави по-безсмислен и глупав от доста други раздели... Пък и е ясна причината заради която нашата " енигматичка " пусна тази тема.. Това още повече затвърждава мнението ми :) Аз съм за да има плюсове в празни приказки...

Против. Както казаха, щом постовете не се зачитат и "+" са излишни.

P.S - Можеше и ти да сложиш анкетата, да гласуваме.

Не знам, погледни тази тема и виж дали някои от отговорите не заслужават плюсове :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=75915

Още една тема за тези плюсчета - няма мира ей :)

Зор беше да махнем минусите

Редактирано от ReD BuLL (преглед на промените)

Въпроса е ясен.

Моля модератор или администратор да сложи анкетата за явно гласуване.

След като беше отнето жилото, сега си против намазването с мед, може би ? :)

Мисля, че човек, ако е достатъчно интелигентен, може да разбере за какво е даден всеки плюс. Пример - преди около два месеца гледах новото съдържание и ми направи впечатление, че се повтаря една и съща тема многократно. Един модератор и форумецът, постнал темата. Влезнах да видя. Нищо не разбирам от техническата част, но дори и аз, полуидиота на тази тема, разбрах за какво ставаше въпрос. Този човек обаче не разбираше. Модераторът обясняваше четвърта страница. Изумих се. Не го остави. Написах плюсчетата заради търпението, заради това, че си направи труда да обясни докрай, заради това, че уважи човека насреща, без значение, че явно ставаше въпрос за полуидиот. Та - ако някой беше видял онези мои плюсове, би си казал - тая пък какво разбира, че е праскала плюсове в техническата част. Ами ето, че за всичко на този свят си има обяснение. Просто, когато самите ние сме почтени хора и знаем точно защо слагаме плюсовете, тогава вече нещата ще са точни. Но, какво ли говоря, то всеки съди по себе си...

Аз съм за.. но според мен тук важна роля играят само и единствено различните потребители. Например: в темата Чалга ... някой ще цъкне + за дето еди кой си харесва Емилия,която пее на плейбек, но в тема рок ще се хареса друг изпълнител или група - примерно Металика. Не трябва да съдим този ,който е дал + за Емилия , защото сме рокаджии...все пак различни хора , различни идеали , но нека се дават +ве само на истинските постове,които го заслужават... сред тях са много от постовете в "Логически задачи"

• Автор

За Наздраве и кой ми спа у гащите или не знам си къде-

за това говоря,но криви ракети не можеш да изправиш.

Днес съм дала плюсове,и не са били там-

в тирурируту-

бяха за Митака,за Петьо Стоянов,за Мойра и онези сглобените с дългия ник-

защото мненията им си заслужаваха!

сред тях са много от постовете в "Логически задачи"

За тези теми съм съгласна да се дават плюсове.

Говоря за Празните и безсмислените.

Друг вариант е просто да се разграничат в раздела-

за кои може,за кои не може плюсове.

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Няма значение за мен. След като вече системата е утвърдена: '+' или подмини, нека бъде така за целия форум. :rolleyes:

За- че някой малоумници няма къде другаде да трупат "великата" репутация......

След като беше отнето жилото, сега си против намазването с мед, може би ? :rolleyes:

Ам чи то зависи... перушина ще има ли?

Не знам, погледни тази тема и виж дали някои от отговорите не заслужават плюсове :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=75915

Капитане тази логическа задача е по-скоро за друг раздел.

А е менове положението пак е ялово. Кат има женски полов орган треба да има и мъжки такъф( опааа съзрях истината евно сме на еднополова система). Сега тоз + за какво ми е, по добре без него.

Този коментар е получил 3 плюса?

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Този коментар е получил 3 плюса?

:)Ай, в този ранен час да ти обясня моя за кво е даден!З другите - незнам! Обожавам хора с чувство на хумор! А Леовия е уникален ( за справка- назад във времето)! С неговите постове със се смяла така, както никой друг път! А даже и децата знаят, че смехът е зраве!

п.п. Ще ми се да останат и плюсовете и минусите и то навсякъде! Ама то угодия няма! Пууууу, отвратителен народ сме: седнал на стола си хленчещ за щяло и нещяло - ту розово, ту жълто, ту на плюсчета, ту му е студено, ту негрите му виновни, ту руснаците...Пфууу...Непораснали деца!

Аз съм за .. след като за щяло и нещяло, копи пейст и така нататък има плюсове, да не говоря за абсолютни тъпи постове в другите раздели.. защо да няма и в празни приказки ... Това че раздела е празни приказки не го прави по-безсмислен и глупав от доста други раздели...

+ 1

Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден или имен ден ? Защо да не могат хората, да благодарят с поставянето на плюсове на тези, които са ги подкрепили в онлайн гласуванията за различни видове конкурси ?

И въобще, ако раздел "Празни приказки" ви е трън в очите, защото някой на някого слага плюсчета / жалко за минусите /, ами просто не влизайте там, за да не се дразните.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Категорично "против". Не се зачитат постовете, не се зачита и репутация. Колкото до благодарността за поздрав, не мисля, че трябва да се изразява с "+", имаме си хубава думичка - Благодаря, ти... еди кой си, за вниманието, за удоволствието, което ми достави и т.н. Благодарност за хубавата музика, за хумора, за точността... защо да трябва "+"? Темите са за свободен разговор и забавление.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

защо да трябва "+"?

По тази логика, защо да не е ?

Имам рожден ден, поздравили са ме и искам на всички да сложа по един "плюс". Нямам ли право ? И ако нямам, защо ?

За каквото и да са темите, те са част от този форум. Може пък аз да искам да слагам "плюсове" на хората, които ме развличат и забавляват.

Темите са за свободен разговор и забавление.

Това звучи като да дискриминираме хората с чувство за хумор.
  • Автор

По тази логика трябва да се отчитат и постовете в този "стойностен" раздел.

Нел го каза-има я хубавата думичка Благодаря ти.

Това звучи като да дискриминираме хората с чувство за хумор.

Очевидно според логката на Нел и haidukpicaso -всички трябва да бъдем сериозни чичковци и лелички,да пишем само мъдри слова и то в другите раздели, а не в "празните приказки", тъй като пишейки там се принизяваме и ползваме форума не по предназначение :down:

След като е решено, постовете да не се отчитат, те не се отчитат. След като имам избор, по какъв начин да благодаря на даден човек, аз сама ще преценя, как да го направя. :down:

Аз съм за :down: И хич не ми пука колко + или - бих получила! Всеки има право на мнение, раздела е за забавление :ph34r:

Гласувах с "против" по изказаните от Нел причини - струва ми се нелогично отчитането на репутация за неотчитани постове. Но като се замисля ми е все тая какво става в този раздел и кой с каква репутация е, стига да няма раздори. С премахването на минусите би трябвало с времето да се решат някои проблеми и това за мен лично е най-важното.

Чувството за хумор е качество, а не липса на качества. Не е нужно да се омаловажават нещата. Понякога една усмивка само е достатъчна, за да оправи нечий ден. Всъщност, чувството за хумор е висшия пилотаж в човешкото общуване и ако някои хора опитат, ще видят, че не им се получава и не е толкова лесно. Само че, аз като не мога нещо, оценявам подобаващо този, който го може. Без значение в коя сфера на този живот се отнася. И се сетих за една баналност във всеки втори американски филм - когато приятелки си споделят с какво даден мъж ги е впечатлил, на едно от първите места е отговорът "той ме разсмива". И това не са само думи от филми. Да направиш някого щастлив, да го развеселиш, да го накараш да се усмихне! Защо неглижирате това?!

Гласувах със "За" понеже от една страна не отдавам на репутацията значимо място, а от друга страна след като я има не мисля, че следва да бъде ограничавана до определени раздели. Някога съм бил по-активен в едни, сега съм по-активен в други. Докато работя по цял ден, помагам на много хора и след работа желая да се разтоваря от напрежението натрупано в работа. Ето защо, ако някой ме развесели с оригинално чувство за хумор или пък ме зарадва с добър музикален вкус, получава от мен един +

Щом като в останалите раздели за пейстнати новини се дават +, съвсем логично е и за споделена музика да последва същото. Гласувах ЗА.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.