Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

Featured Replies

Хареса ми градацията - Месо (най-много) с Гъби (доволно много) и Ориз (там колкото да се каже че има) :cool: Пък и изглежда вкусно...

Мчи то тъй се прави бре,Птицо голяма,еле де имаме и котки-мръвката повече

:ph34r:

Аз чушки зеленинки пържих с доматено сосче,а ангорката стана нещастна.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 295,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Така е! Преди няколко години за пръв път я пробвах във варианта на полския козунак, а сега минах на повитица. Това е от миналата седмица. Ние не си падаме по козунаци, но този е жесток, най-вече зарад

• Къпана питка С масло, ама ми се видя сухичка. И без сирене в рецептата, но мисля че ще изтърпи една плънчица. Така хубаво я окъпах, че и мачоците от махалата разбраха колко съм зле с формите :D

• Шоколадова торта (ала devil cake)

Публикувани изображения

Аз съм по лесните рецепти :cheers: Крокети със спанак 15с.л.-брашно 50г.-масло 1литър-прясно мляко спанак сол канела 1ч.л-натурален сок от портокал Разтопяваме маслото на бавен огън.Добавяме брашното и млякото като ги редуваме докато постигнем гъста смес(като дъвка). След като вече имаме сместта добавяме спанака,канелата,натуралния сок и солта. Да добавя-спанака вече сварен. Формата на крокетите я оставям на вас. Овалваме ги в галета и ги пържим. Ами това е от мене,нямам снимки за съжаление. Бон Апети

и по-хубав вид съм докарвала.., ама на вкус е фантастичен.., пробвах да сложа локум, ама той цопнал на дъното...и въпреки това, кексето ми днес е убиец...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и по-хубав вид съм докарвала.., ама на вкус е фантастичен.., пробвах да сложа локум, ама той цопнал на дъното...и въпреки това, кексето ми днес е убиец...

Дидеееее, определено задобряваш :wors:

Нарязах шест чушки зелена сиврия на колелца и ги сложих да се запъжат няколко минути в тиган с олио и сол.Предварително разбърках яйца колкото за порция и половина 2-3 бр. и ги изсипах в тигана при сиврията.Бързо ги разбърках,да не загорят и ги извадих с решетъчна лъжица.Получих супер омлет.За вечеря отново ще бъда на спанак с телешко и картофи.Сега му е сезонът на спанака. :)

вчера опекох една сватбена торта за двама, свалих менюто и рецептите за приема по случай кралската сватба минах през един бутик да купя британски шоколадови бонбони, купих и необходимите продукти, рано сутринта приготвих всичко останало от менюто и седнахме пред телевизора с дъщерята да гледаме сватбата с бонбони и торта след края на церемонията употребихме приготвеното слушайки вивалди и съседския петел който по всяка вероятност утре ще бъде поднесен за обед . поради липса на снимачна техника няма да има снимки разбира се дигнахме наздравица за младоженците :):lol6:

Нарязах шест чушки зелена сиврия на колелца и ги сложих да се запъжат няколко минути в тиган с олио и сол.Предварително разбърках яйца колкото за порция и половина 2-3 бр. и ги изсипах в тигана при сиврията.Бързо ги разбърках,да не загорят и ги извадих с решетъчна лъжица.Получих супер омлет.За вечеря отново ще бъда на спанак с телешко и картофи.Сега му е сезонът на спанака. :P

Може да пробваш да добавиш и пресен лук към чушките или да замениш чушките само пресния лук.

За вечеря отново ще бъда на спанак с телешко и картофи.Сега му е сезонът на спанака. :yanim:

Ехеее това пък какво ли е,може ли подробностини

:yanim:

...съседския петел който по всяка вероятност утре ще бъде поднесен за обед .

разбира се дигнахме наздравица за младоженците

:):ph34r:

Горкия петльо,светла му памет

Ние си направихме барбекю с писинка,и за младоженците пихме и Горчиво викахме-

млякото не беше за мен де

:baby:

Може да пробваш да добавиш и пресен лук към чушките или да замениш чушките само пресния лук.

Значи това ще е обяда днес :huh:И колко бира пие...не е истина.Благодаря,че ме подсети.:)

Какво е това,може ли рецептата

:)

:eek:

Прилича ми на пържени яйца с пресен лук в бекон.

:rolleyes:

Няма яйца. Вътре е кус-кус, смачкани варени картофки, ситно нарязани кисели краставички, сирене и маслинки. И както се вижда - обвито с бекон :whist:

Няма яйца. Вътре е кус-кус, смачкани варени картофки, ситно нарязани кисели краставички, сирене и маслинки. И както се вижда - обвито с бекон :whist:

Ахам,ясно,схванах номера-реди се бекона,после се изсипва пълнежа и се завива.

Мерси

:rolleyes:

Пълних гъби с някаква сръбска наденица (която трети ден се търкаля из хладилника и никой не я поглежда)...Така я оползотворявам...:)Накълцала съм я на ситно, дано не я усетят...:lol6::

Публикувано изображение

Пълних гъби с някаква сръбска наденица (която трети ден се търкаля из хладилника и никой не я поглежда)...Така я оползотворявам...:biggrin:Накълцала съм я на ситно, дано не я усетят...:hush::

СУПЕР!!!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Рьости с пушена пъстърва за мен

Публикувано изображение

А за моите диванета - рьости със свинско филе и ементал

Публикувано изображение

Кюфтета по чирпански къкрят на котлона

:lick lips:

прясно зеле на фурна, но няма да публикувам снимка, защото всички го знаят как изглежда и колко е вкусно! :help:

:) О,и аз ще сготвя зеле.Само че варено с доматки,постно.

Редактирано от FIGI_78 (преглед на промените)

Две кутии бисквити Закуска са натрошени произволно в тавичка и са поляти с 1л крем на д-р Йоткер: чакам да изстине и отгоре го поръсвам с настъргани шок.вафли...

Публикувано изображение

Две кутии бисквити Закуска са натрошени произволно в тавичка и са поляти с 1л крем на д-р Йоткер: чакам да изстине и отгоре го поръсвам с настъргани шок.вафли...

И без вафлите мога да омета половината тавичка :speak:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

вчера сглобих тортите и преди малко ги залях с шоколадова глазура. И поръсих с филирани бадеми. За разкош.

Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.