Премини към съдържанието
Вили*

Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

Препоръчан отговор


на 11.01.2019 г. в 18:08, Лин написа:

Изчервявам се така :) Благодаря ти 

Чеф, добре ли е? 

20190119-143814.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, ostavime написа:

Чеф, добре ли е? 

20190119-143814.jpg

Малиии... Все по-добър

Само един пропуск . Не си ме викнал да дегустирам :whist:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това на снимката по-долу е с наименованието "голобци"

Невероятно вкусни сарми, които се правят не с кисело зеле, а с прясно зеле, което се сварява преди това и се сервират със сметана...

 

голо.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Понички с пълнеж от горски плодове

 

 

20190204_180438_20190204214134866.jpg


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Едно идеално мезе от личната колекция.... Топлопушена сьомга лично от мастър шеф зазаd809ffb947461a247c81d6bb5ff99402.jpg

Изпратено от моят SM-N960F с помощта на Tapatalk

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нищо помпозно. Просто най - пухкавите кифлички със сирене

 

 

20190210_151317.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пържени кюфтенца и сиренца с гарнитура Оливье

qdeneVntr0tLoN3dGXqlqj0191550055963.jpg

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 минути, Богатир написа:

Руло Стефани и гречка

 

ехееее! браво! Да видя някой да яде гречка! супер!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, emmi написа:

ехееее! браво! Да видя някой да яде гречка! супер!

Добре ве, как я приготвяте тая елда :speak:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, badsector написа:

Добре ве, как я приготвяте тая елда :speak:

варя в бульон

или пък само вода и слагам краве масло и солчица

това си е руска гарнитура 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не мога. Пробвал съм я сладка, или пък със сирена и не мога да я възприема. Единственият вариант, който ми хареса много, беше на кюфтета, пържени. Ама толкова екшън за някакви си безмесни кифтаци, нема да повторя.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, badsector написа:

Не мога. Пробвал съм я сладка, или пък със сирена и не мога да я възприема. Единственият вариант, който ми хареса много, беше на кюфтета, пържени. Ама толкова екшън за някакви си безмесни кифтаци, нема да повторя.

щом не можеш -  не си мъчи душичката:*

аз също не я готвя всеки ден но винаги имам едно пакетче в долапа

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 часа, emmi написа:

ехееее! браво! Да видя някой да яде гречка! супер!

Всяка седмица си варя гречка. Купувам си от Березка-та, в пакетчета е по няколко в кутия и е много удобно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, Богатир написа:

Всяка седмица си варя гречка. Купувам си от Березка-та, в пакетчета е по няколко в кутия и е много удобно.

аз, да ти кажа, и на супи я слагам 

гречка, пшено..... мятам по една шепичка 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 часа, emmi написа:

щом не можеш -  не си мъчи душичката:*

аз също не я готвя всеки ден но винаги имам едно пакетче в долапа

То и аз имам едно пакетче. Стои откакто сме се нанесли в апартамента :D  Виж идеята да се слага по малко на супа изглежда много добра. Ще пробвам, може би няма да се забелязва толкова вкуса :biggrin:

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, badsector написа:

То и аз имам едно пакетче. Стои откакто сме се нанесли в апартамента :D  Виж идеята да се слага по малко на супа изглежда много добра. Ще пробвам, може би няма да се забелязва толкова вкуса :biggrin:

аз и от булгура слагам

от онзи дребничкия

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Що пък булгур, нещо полезно има ли в него? То т'ва нали беше натрошена пшеница, демек хляб, или бъркам?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, badsector написа:

Що пък булгур, нещо полезно има ли в него? То т'ва нали беше натрошена пшеница, демек хляб, или бъркам?

защото ми е вкусно

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

:D "леко" съм изперкал с това "здравословно" хранене

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, badsector написа:

:D "леко" съм изперкал с това "здравословно" хранене

:lol6: вижда се

аз не се шашкам на тема здравословно

по-скоро държа на качеството на продуктите които използвам

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 21 часа, badsector написа:

Добре ве, как я приготвяте тая елда :speak:

Вари се в подсолена вода... Докато е още топла и се слага масълце може сиренце, а може и сладичко... На мен ми е приятна на вкус...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване