Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Аз пък си отметнах една от книжките, кото си донесох от Шотландия. Беше много интересна. Главния Люк е плейбй и милиардер. Може да има всяка жена, и ги сменя като носни кърпички. Когато го запознават с наща, на него му трябва помощник, който не работи в корпорацията му. Нещо като личен съветник. Двамата много лесно се сработват заедно. Сара, е привлечена от новия си работодател, но след кат предишния мъж, който е обичала, е измамил родителите й, взимайки им всичките пари, тя отказва да има връзка с друг мъж и да се влюбва. Люк пък от своя страна е имал много кофти детство, с апатична майка и баща крадец. Трябвало е да се бри за всичко в живота си и е твърдо решен, че не желае нито съпруга нито деца. Така, ама се случва, че трябва да отидат да проучат един хотелско комплекс, който смята да купи. Отиват си те в хотела и се оказва, че има само една свободна стая. Те са възрастни и зрели, не им пречи да спят в едно легло :) Та наслагаха те възглавници помежду си, облякаха си пижамите и си легнаха. На сутринта обаче, страстите се разпалиха и преспаха заедно. Решиха, че ще е само веднъж. Малко по-късно обаче решиха, че ще бъдат само два пъти. И така, накрая хванаха че завързаха "неангажираща" връзка. Само дето като работят заедно, не могат да се съсредоточат върху работата си, особено ако знаят, че апартамента на Люк е на последния етаж на сградата в която работаят :P А после нещата съвсем се заплетоха, когато Сара разбра, че е бременна, а Люк, като всяко мъжко маагаре омаца още повече положението. ;) Та аз съм доволна, малка лека книжка, без сътресения и кризи, просто една история с щастлив край :mark:

Инче, коя е книжката? Звучи много интересно :)

Иначе аз сега съм подхванала Lords of the Underworld на Gena Showalter

Започнах 3-тата, ама май ще си ги почна от начало че те са свързани, нищо че всяка книга е за отделна двойка. (нещо като Братството - не можеш да започнеш от 2 книга)

Трябва и да си дочета още 1-2 книжки, че малко ги забравих...

• Отговори 1k
  • Прегледи 182,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

И аз чакам да разбера коя е кигата ,която е прочела Ralna?!

Още чакам,моля те, обърни ми внимание!Че вече и новите прочетох и "Аленият шал съм започнаала и после не знам накъде!Книгата на Елоиза Джеймс беше много приятна.Благодаря !

Oп сори заплеснала съм се да превеждам и не съл влизала от няколко дни. Книжката е "Playboy Boss, Pregnancy of Passion" на Kate Hardy. Като си я купувах я взех заради корицата, много ми хареса, а книжката се оказа много хубавка. Имам и други от поредицата, и смятам скоро да ги почна.

Публикувано изображение

Още чакам,моля те, обърни ми внимание!Че вече и новите прочетох и "Аленият шал съм започнаала и после не знам накъде!Книгата на Елоиза Джеймс беше много приятна.Благодаря !

Извинявай задето се забавих.

Навпрчем книжите от тази поредица са много интересни и са късички. Просто прекрасно разтоварват психиката.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Много благодаря! Не исках да те припирам,но много се заинтригувах!

Много благодаря!

Не исках да те припирам,но много се заинтригувах!

Няма проблем :ph34r: Не знам как съм забравила да напиша заглавието ;)

Аз одавна чета коментари за Джудит Макнот "Кралството на мечтите" и взех че я прочетох и ми хареса обаче по долен баща от на главната Дженифър няма да ви кажа ама и тя някой неща има наследени от него .Като за начало много ме ядоса като избяга и коня на Ройс умря ...тя не спря да го обижда чак ми стана жал за него щото ми направи впечатление че почти от самото начало взе да си я харесва.Най ме издразни тва че така го унижи докато беше първия път при него че в цяла Англия и Шотландия разбраха за него...като се има в предвид че е бил един от най добрите рицари на Хенри и всички се страхували от него.А иначе като я отвлече за втори път от нейната стая и после и мълча няколко дена се изкефих максимално :) После пък тъкмо се оправиха той уби брат й по погрешка айде нашта пак го обижда айде пак се цупи и не му позволи да й обясни и за капак накрая на турнира Дженифър отиде в трибуната на долния си баща а не там където й е мястото и той Ройс толкова си я обича че кво да й каже аз ако съм още един път ще й нашаря задника на нея ама иначе нашия отива при трибуната на баща й и отдава чест на нея без да си иска нещо за късмет ...добре че поне съвестта я мъчеше че щях да си помисля че няма сърце.Ройс и беше обещал да не напада никой от нейните хора и затва едва не го убиха заради нея на турнира като му се нахвърлиха всички и почти Дженифър ми се дигна в очите като отиде при него и му падна колене пред всичките зрители на турнира и после леля й добре че й каза някой неща за баща й да прогледне да го види какъв е.Заради баща й неможах да се насладя на книгата както трябва.постоянно някви интриги прави и т.н. и Ройс и Дженифър неможаха да си се порадват както трябва.Лелята излезе много готина :) а най големия пич излезе Арик хаха особено като отвлече свещеника :

"Всъщност по-скоро бях поканен от най-огромния човек, който някога съм виждал, да ви придружа… Беше чиста случайност, че тогава той носеше със себе си бойна брадва, чиято дръжка имаше размерите на дървесен ствол. Така че когато той любезно ме покани с думите: «Ела без бой», веднага се съгласих.

— Ах, колко го мразя и него! — прошепна Дженифър..."

Тоя Арик много малко приказки каза през цялата книга и все кратки изречения с по три думи.А накрая каква прегръдка одари на Дженифър че тя докато загрее закакво става на въпрос той я пусна.И после за голямо учудване на всички се усмихна на подаръка на Леля Елинор :) Тя пък на как стресна Ройс като му каза

"

Да не сте посмели — започна лелята с най-властния си тон, щом забеляза, че Ройс тръгва по стълбите — да се качвате горе! Имам достатъчно опит в тези неща! И не се притеснявайте! — добави, като видя как лицето му пребледнява. — Фактът, че майката на Джени е умряла по време на раждането й, не означава нищо!

Халбата на Вълка се разби с трясък под."

Книгата много ми хареса пак да кажа да не ме разберете погрешно ама такова инатене от страна тоя път от жената е направо ужасно на някои хора като на мен направо вече към края на книгата им писва.Чела съм книги където и мъжа се държи така и пак по същия начин ми е идвало на края на книгата да му тегля един бой .Голям инат начи има тая Дженифър до края само показва колко не го зачита и уважава и с това "Аз съм шотландка" ме разби тотално.Е голям роман написах хахах дамо ми разберете нещо от това което обясних :)

Нощес,до към 4,30ч четох ,но просто НЕ можех да оставя Пиърс и Линет!!!

/скоро не бях попадала на книга,която да ме "прикове"пред компа до самият финал/

Момичета ,както винаги превода се чете така гладко,че чак е изумително кога човек

приключва с книгата.Огромно Благодаря за часовете истинско удоволствие

и прекрасният спомен ,който ми остана от историята :) :) :)

Благодаря ви за възможността да се запознаем с тази авторка и нейният

леко саркастичен стил-аз определено съм ОЧАРОВАНА.

ЗА самата история-написана страшно увлекателно,героите са абсолютни сладури.

С удоволствие ще си я препрочитам и минава към любимите ми.

Книгата за Линет и Пиърс/или както си го кръстих др.Хаус/ са ми любимци, заедно с Кристофър и Ирайн :)

И аз прочетох романа за Линет и Пиърс и първо се посмях, а после поплаках. Много ми хареса, авторката пише страхотно, а и преводът е идеален. Сега препрочитам стари книжки. Четох Черната роза, Кралицата дева и Завинаги в твоите прегръдки. Сега се чудя какво да захвана.

Чела ли си "Прегръдката на вълка" на Гейл Линк? Много силна книга, за ирландци, англичанки, страст, любов и прошка.

Прочетох на Хедър Греъм "Ондин" някъде тук бях чела преди коментар на Инчето че я препрочита книжката и сега след като я прочетох разбрах защо.Невероятна книга и графа и дукесата бяха страхотни и в цялата книга не се спряха и двамата ... книгата няма спирачки .Първо Матилда лудата убийца после лейди Ан и онзи Лайл Х. и като за финал чичото Уилям и сина му.Инче да знаеш че постоянно ще следя какво четеш.Сега мисля за почна Кристина Дод една поредица "Правилата на капитолацията" мисля че беше първата :wink12:

Чела ли си "Прегръдката на вълка" на Гейл Линк? Много силна книга, за ирландци, англичанки, страст, любов и прошка.

О да, чела съм я. И много ми харесва. За сега съм се насочила към Вълкът и Гълабицата. Много отдавна съм я чела и не помня нищо, но мисля, че ми биши харесала.

"Вълкът и гълабицата" е много хубава книга само дето главния излезе гомяло диване ама са оправя накрая къде ще ходи :no-no:

шотладската стихия се превърна в такава чак като стигна до кухнята едва на финалната права на книжката ситуацията се поразгорещи отмятам я, с готовност да изгубя сърцето си по следващата

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

В момента се наслаждавам на последните глави на "Нощни удоволствия" на Шерилин Кениън.

Прекрасна история,има нежност,себеотдаване,жертва,страст и още и още ......

Историята остава в сърцето ми и със сигурност ще си я препрочитам,отново и отново.......и отново.

Нагласила съм си за четене Кръгът на Норчето. Дано успея да се насладя на трилогията в близките дни...

Аз месец и повече нямах никакво време да се насладя на някоя книжка. Но тези дни се добрах до Чанс най-накрая :) Книжката ми хареса. Но не е както първите три. Те бяха съвсем различна класа. Тук историята не е лоша, но не е нещо което ще запомня с нещо особено :( Сега мисля да подхвана поредицата за Черния кинжал :cool: Направо нямам търпение и предвкусвам истинска наслада, от това което четох за поредицата :inlove1: Дано да се окажа права... В escape намирам само първите две книги. Наистина ли са качени само те или аз нещо не търся, като хората :rolleyes:

Редактирано от veselina_s_p (преглед на промените)

Не грешиш, Ибис са издателство, което много ревностно следи да не се качват техни неща. Не знам дали, след изтичането на едногодишната "карантина", ще се качват техните книги или периода на изчакване ще е по-дълъг.

Аз съм подхванала всичките Малори на Джоанна Л. и да ви кажа страшно се забавлявам :clown: снощи прочетох за Джеимс и Джорджина .Големи сладури ,много хумор има във всяка книга.Още като прочетох първата книга Джеимс ми стана любимец ...много ме кефи .Най смешно беше като си призна за женитбата с нея.Нарочно направи всичко и каза всичко и даже яде бой ,но да си остане верен на думата ,че никога няма да се ожени.Да изглежда все едно е принуден.Докато Джорджи още не беше разкрита на кораба ако знаете колко съм се смяла.От смях едва прочетох книгата :P Тая вечер почвам Ейми и Уорън.

Oп сори заплеснала съм се да превеждам и не съл влизала от няколко дни. Книжката е "Playboy Boss, Pregnancy of Passion" на Kate Hardy. Като си я купувах я взех заради корицата, много ми хареса, а книжката се оказа много хубавка. Имам и други от поредицата, и смятам скоро да ги почна.

Публикувано изображение

Извинявай задето се забавих.

Навпрчем книжите от тази поредица са много интересни и са късички. Просто прекрасно разтоварват психиката.

Аз пък попаднах на тази поредица - Posh Docs trilogy.

Става дума за двама братя и сестра ,и тримата са доктори.Хубава и приятна поредичка.Ето инфо за тези,които се интересуват:

1.Her Celebrity Surgeon -

Playboy baron?

Fiery registrar Sophie Harrison has never been more furious! She is convinced the new Director of Surgery has only been appointed for his title. Baron Rupert Charles Radley is a man never out of the gossip rags, with a different woman in tow each week! Plus, experience tells her not to trust men of his class. . .

Or top-notch doc?

Charlie turns out to be gorgeous! Yet, after being stalked by paparazzi and finding pictures of the two of them splashed across Celebrity Life magazine, Sophie is determined to keep a low profile. Except she's slowly learning that beneath the prestige, title - and white coat - is a genuine, caring and very sexy man!

2.Her Honourable Playboy-

From A&E doctor to high-society bride?

Registrar Alyssa Ward is not pleased when she wins a date with A&E consultant the Hon. Sebastian Radley. She's not in the market for a relationship - especially not with a renowned womaniser like Seb. But, then again, he isdevastatingly handsome - and it's only one date after all...

Seb has never been one for monogamy. So why does he find that one date with Alyssa just isn't enough? There's so much more to her than the other women he's dated. And when she gives him some life-changing news he finds himself reassessing who he really wants to be - every woman's Hon. Playboy... or Alyssa's honourable husband?

3.His Honourable Surgeon-

A high-society surgeon...and the consultant next door

The Honourable Victoria Radley is almost too honourable a doctor for her own good! Highly ambitious and devoted to her patients - there's no time for love in her life, much to the paparazzi's dismay!

New consultant neurologist Jake Lewis quickly recognises Vicky's qualities. They might be polar opposites, and their backgrounds couldn't be more different, yet the two become inseparable - once Jake has persuaded her he won't be a distraction from her work!

Then suddenly a potentially life-threatening condition leaves their relationship hanging in the balance. Except Vicky realises Jake is the only man who can help her.

Прави ми впечатление,че едни и същи книги понякога се срещат с различни имена.Тъй като авторката е австралийка и при публикуването им в Австралия,Европа и Щатите се избират различни заглавия.Честно казано предпочитам Her Celebrity Surgeon пред THE MILLIONAIRE BOSS’S RELUCTANT MISTRESS.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

След като снощи четох до малките часове на нощта, а после цяла нощ сънувах всички гръцки легенди, които някога съм чела, тази сутрин бързам да споделя. Ибис отново удариха кьоравото с "Мечтан любовник" на Шерилин Кениън. Книжката е страхотна. Главната Gрейс е 29 годишна сексоложка, когато е била в колежа, един гадняр се е обзаложил с приятелчетата си, че ще й отнеме девствеността и след като губи родителите си, тя се поддава на ухажването му, но след една ужасна унизителна нощ с този мъж, тя вече не желае да бъде с друг и не иска да повярва на който и да е било мъж. Нейната приятелка Селена, която се изживява като циганка гадателка вярва в окултното й за рожденият ден на Грайс й подарява една много стара книга. В легендата за книгата пише, че вътре е затворен сексуалният роб Джулиян Македонски, и ако в полунощ при пълнолуние някоя жена изрече три пъти името му с книга притисната към гърдите си, той се повява и цял месец й е роб изпълнявайки най-съкровените й желания. Грейс разбира се не вярва на това, но след като мааалко се понапи Селена успя да я навие. И след няколко минути пуф в хола й се появява най-страхотния, невъзможно красив мъж, който някога е виждала и то чисто гол. Историята на Джулиян ми прилича на смесица от историята на Вишъс от "Братството на черния кинжал" и тази за Херкулес. Джулиян е син на богинята Афродита и един Спартански генерал. Когато се е родил, Афродита го е целунала, правейки го невероятно красив така, че никоя жена никога не би могла да му устои или да го погледне без нещо да трепне в нея. Но още в деня на раждането му, я принуждават да го махне от Олимп и тя го дава в ръцете на баща му, който е зъл и безскрупулен, държи се с детето по зле и с бездомно куче. Когато става на 7 Джулиян е изпратен във военен лагер, където децата ги бият на лягане и ставане, за да ги "калят", налага му се да се бие и да краде, за да яде, ходи бос и гол. Един ден спасява от бой едно друго момче, Язон, защото като полу-бог той може да понася повече бой и раните му се лекуват по-бързо. С Язон стават първи приятели, Язон има годеница на име Пенелопа с която се обичат извънредно много и Джулиян много страда, че той никога няма да срещне подобна любов. Един ден, той сварва Язон и Пенелопа и чува как Язон казва за Джулиян, че бил бездомно копеле, че никой не го харесва, че всеки му се присмива, и Джулиян побеснява от тези думи. Той е смятал мъжа за свой приятел, винаги го е пазил на бойното поле, и е получавал стотици рани вместо него, а той говори така за Джулиян. Разярен той отива при брат си Ерос (Купидон) и го моли за услуга, така Ерос прави Язон да забрави любовта си към Пенелопа, а Пенелопа да се влюби в Джулиян. Но няма ли я искрата в сърцето, дори и Пенелопа да се омъжва и да ражда две деца на Джулиян, тя не се държи така, както се е държала с Язон. Един ден Ерос се напива със своя полу-брат Приап и му разказва какво е направил за Джулиън. Приап много мрази Джулиън, затова отива при Язон, дава му водата на спомените и Язон си спомня любовта си към Пенелопа, после дава от същата вода на Пенелопа и тя си връща любовта към Язон. Побеснял Язон се опитва да убие Джулън, а Пенелопа постоянно бута Джулиън към острието на меча на Язон. Без да иска, побутнат от Пенелопа Джулиян убива Язон. Побесняла съпругата му казва, че той й е отнел най-свидното, затова и тя ще направи същото с него, преди Джулиян да заподозре намеренията й, тя се заключва в стаята на децата им и ги убива, като после убива и себе си. Джулиян е покрусен и отива да убие Приап, но него го няма и Джулиян нарочно обезчестява една от девиците му. Прияп побеснява и го затваря в книгата правейки го сексуален роб на всяка жена, която го призове. Докато е в книгата, той стои във вечна тъмни измъчван от нечовешки глад и жажда, а когато го призоват има само тридесет дни през които е длъжен да доставя удоволствие на жените, които само като го видят го заключват в стаята си и не го пускат от там цял месец. Проклятието е такова, че той дори не може да умре, за да страда вечно. И така цели 2000 години, преди Грейс да го призове. Тя го желае истински, но иска да бъде с мъж, който няма да си замине след като е бил с нея. Миличкия се опитва какво ли не да я вкара в леглото, но тя е упорита. След това Грейс си навива на пръста, че трябва да го отърве от проклятието му, защото разбира колко много е страдал през всичките 2000 години, затова му предлага да извика брат си Ерос, за да го попитат има ли начин да се развали проклятието. И наистина има един. За да бъде премахнато проклятието, тъй като всичко се е случило в Александрия, той трябва да бъде призован от жена, потомка на Александър. След това, той не трябва да спи с нея, чак до последният тридесети ден. Главния малко се поотчая, защото да намери такава потомка щеше да е невъзможно, и тогава главната го сюрпризира, че презимето й е Александър. И тъкмо се зарадваха, когато Ерос се върна да им каже, че има и още нещо. Тъй като проклятието на Джулиън е да задоволява жените, с всеки ден в който той се въздържа да не прави секс с жената, която го е призовала, той малко ще полудява и ще е все по-обсебен от идеята да я има. Дори му даде чифт белезници изковани на Олимп с които да се завърже, когато вече не може да се контролира. И сега за да отвлече вниманието му, Грейс го води в аквариуми, учи го да шофира и какво ли още не, но привличането между тях нараства с всяка изминала минута. Ох мале, как се отплеснах, знам, че разказвам много детайлно и ако съм развалила нечие удоволствие от книгата се извинявам. Но в нея има много повече от това, което разказах, затова хващайте я веднага, много е забавна, интересна и запленяваща. Няма да съжалявате.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

След като снощи четох до малките часове на нощта, а после цяла нощ сънувах всички гръцки легенди, които някога съм чела, тази сутрин бързам да споделя. Ибис отново удариха кьоравото с "Мечтан любовник" на Шерилин Кениън. Книжката е страхотна.

Звучи много интересна. Няма да я пропусна. Тръгвам да си я намеря:clown:

Аз приполових и отгоре, първата книга от Братството на черния кинжал. Е, определено това е моята поредица :down: Както и очаквах, адски ми харесва всичко в книгата. Много си падам по такива сюжети - тип Подземен свят :* Прочетох 200стр, а имам чувството че историята е съвсем в началото. Действието е наситено с много адреналин, скорост, агресия, страст. Просто идеалната комбинация за мен :D Има и крими елементи, и военни стратегии, и мистика...Много ми хареса Скрайб Вържин. Типичното божество - дава, но и винаги иска нещо в замяна :) Няма какво да обяснявам, че братята ми влезнаха под кожата вече. Само ми е малко странно как се оправя Рот с боя, като почти не вижда. Но пък донякъде може да го приема, защото съм с доста висок диоптър и без лещи виждам само силуети. За това пък на тъмно се оправям доста добре :) Бет също много ми харесва. Бъч тоже. И лесърите са ги издокарали много добре. От всичките само Мариса ми идва малко безлична за момента, но ще видим как е нататък...

Здравейте и от мен аз в момента чета Спазарената невеста -Кони Мейсън за сега много увлекателна книга да видим как ще продължи :D:) :) ;):cool::P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.