Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Наде, Кръгът ми е сефтето на Норчето, ако не броим една новелка в арлекин Коледна магия. Имам достаааа за наваксване и наслаждение :)

Много се радвам, че така се зариби по поредицата, наиситна страхотна е!

А аз...страх ме е да кажа какво чета, защото сигурно ще бъда замерена с камъни, когато се разбере че не съм я чела..."Ти ми принадлежиш" на Джоана, още съм в съвсем в началото, обаче какво начало...всички тези руски имена, градове, порядки и т.н. просто ме размазаха от кеф. Нямам търпение да понапредна!

• Отговори 1k
  • Прегледи 182,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Охооооо, Пете, говориш за любимата ми книга. Хаха, ще чакам коментара ти за любимият ми момент с ушите. :)

Петенце..............как може!?!? ЧАК сега да четеш тази уникално страхотна книга!!!

аз я ОБОЖАВАМ!търсих я няколко години докато най-накрая си я пипнах и на хартия ;)

Васили и Алекс са уникално сладки ,умирам от кеф при всеки техен разговор........

силни характери,силни страсти,силни емоции........какво да иска повече човек ;)

Знаете ли дали има други книги на Джоана от тази серия?

Знаете ли дали има други книги на Джоана от тази серия?

ЪхЪм ........преди тази е "Тайната принцеса" за Стефан и Таня.

Хубава е ,но Алекс и Васили са ми по- на сърцето :(

За "Тайната принцеса" знам- имам я. Питам дали някой знае за други книги - около Стефан имаше още двама приятели, за тях нямали нещо?

За "Тайната принцеса" знам- имам я. Питам дали някой знае за други книги - около Стефан имаше още двама приятели, за тях нямали нещо?

Няма за съжаление, поредицата е двулогия.

Благодаря за инфото.

И аз съм я чела и си спомням,че беше много хубава,нонямам никакви спомени. При мен лошото е,че макс седмица след прочитането не помня нищо вече за книгата...сигурно защото ги чета каот на конвейр. Но пък после като ги препрочитам все едно ми е за първи път :)

оххх,пък аз си ги помня/хубавите и впечатлилите ме де/

и ако имам лека амнезия, момента в който хвана книгата всичко ми идва пред очите...........

но пък аз съм от хората ,които пре-пре-пре-препрочитат любимите книги,тЪ не ми пречи :)

всеки път изживявам историята....дори при препрочитане си избирам какво точно да чета,

според това как се чувствам...........

И аз съм, като теб.Вчера си четох пак "Подаръкът" на Дж.Линдзи

Мисля, че Виктор Юго беше казал " Книга ,която неможеш да прочетеш два пъти, незаслужава да четеш нито един път"

И аз си ги препрочитам.Вкъщи на Ирис и Бард съм романите към ги минала по 5-6 пъти.Странното е,че помня дословнж книги,които съм чела като тийнейджърка,докато сегашните бързо ми изтичат от мозъка.Явно тогава впечатлителният ми пуберски ум е влизал по-навътре в книгите. Не че сега не си мечтая със седмици за някой хубавец от роман...Чак ме удря депресията чат пат,че такива мъже няма,или аз не съм срещала...Но тогава явно съм ги преживявала повече.

Аз прочетох книгата за Фийби от поредицата на Джейн Фийдър за годениците :clown: много ми хареса книгата а тая Фийби е голяма шушумига и накрая книгата е страшна...направо неможех да повярвам че това е Катон хихихи той ми беше много странен в първата книга и във втората се потвърди .Какъв беше тоя секс в началото щот нали била дама а дамите така правили любов оп оп и айде готово.Изкефи после Фийби как му скри шапката като почна да му прави някои неща много ми беше смешен,чудеше се кво става :D ИНЧЕ :) я да те питам щот много ме кефеше предния ти аватар и разбираш ли чак се разбрах че е от сериал и тва е тоя хал Дрого които разбираш ли е много готин и все едно от книжка е излязал.Да не би и ти да го гледаш :) .Почнах да гледам сериала ама защо са му толкова кратки сцените :( и накрая умира :( не е честно !Направо виу казвам съм влюбена в него ...какво тяло има само и начина по които говори и се държи все едно е от книга само че го гледам . Междудругото почнах да чета за Оливия ама нали все си преглеждам книгите преди да ги почна и с тая така ама накрая тя не се омъжва за пирата си и бати тъпото и постоянно едни срещи си правят само един път са били в истинско легло :) и сякаш са повече разделени отколкото заедно и с тая война как не се свърши бахти тя разваля всичко :(

Аз прочетох книгата за Фийби от поредицата на Джейн Фийдър за годениците :clown: много ми хареса книгата а тая Фийби е голяма шушумига и накрая книгата е страшна...направо неможех да повярвам че това е Катон хихихи той ми беше много странен в първата книга и във втората се потвърди .Какъв беше тоя секс в началото щот нали била дама а дамите така правили любов оп оп и айде готово.Изкефи после Фийби как му скри шапката като почна да му прави някои неща много ми беше смешен,чудеше се кво става :D

ИНЧЕ :) я да те питам щот много ме кефеше предния ти аватар и разбираш ли чак се разбрах че е от сериал и тва е тоя хал Дрого които разбираш ли е много готин и все едно от книжка е излязал.Да не би и ти да го гледаш :) .Почнах да гледам сериала ама защо са му толкова кратки сцените :( и накрая умира :( не е честно !Направо виу казвам съм влюбена в него ...какво тяло има само и начина по които говори и се държи все едно е от книга само че го гледам .

Междудругото почнах да чета за Оливия ама нали все си преглеждам книгите преди да ги почна и с тая така ама накрая тя не се омъжва за пирата си и бати тъпото и постоянно едни срещи си правят само един път са били в истинско легло :) и сякаш са повече разделени отколкото заедно и с тая война как не се свърши бахти тя разваля всичко :(

А ние с Инс за Хал Дрого саби ша вадим и ша са колим, ама само че в Конан. Тя още не знае ама ша я сюрпризирам. Що се отнася до сериала. Тропаме дойде април. Що се отнася до поредицата тропаме дойде 15-ти ли беше ама то не останало.

А ние с Инс за Хал Дрого саби ша вадим и ша са колим, ама само че в Конан. Тя още не знае ама ша я сюрпризирам. Що се отнася до сериала. Тропаме дойде април. Що се отнася до поредицата тропаме дойде 15-ти ли беше ама то не останало.

Oххх кво да ви кажа :( снощи догледах последните 2 серии от Игра на тронове и се скъсах да рева.Не е му тук мястото да се обяснявам ама как може толкова хора да умрат.Яд ме е за хал Дрого и Едард и мразя всички Ланистър освен джуджето...той май е свестен.Почвам да чета книгите щот немога да чакам .Вярно ли е че хал Драго бил прероден.Мале ми оная вещица долна как го уби и после и детето й.И като я изгориха жива пак нещо си пееше там ...кой знае за какво .Оливия май ще чака и няма да я дочета сега ми ще почвам книгите на Джордж Мартин.И на книгите поне да си порева както подобава :* Голяма съм ревла хахахах :D

Oххх кво да ви кажа :D снощи догледах последните 2 серии от Игра на тронове и се скъсах да рева.Не е му тук мястото да се обяснявам ама как може толкова хора да умрат.Яд ме е за хал Дрого и Едард и мразя всички Ланистър освен джуджето...той май е свестен.Почвам да чета книгите щот немога да чакам .Вярно ли е че хал Драго бил прероден.Мале ми оная вещица долна как го уби и после и детето й.И като я изгориха жива пак нещо си пееше там ...кой знае за какво .Оливия май ще чака и няма да я дочета сега ми ще почвам книгите на Джордж Мартин.И на книгите поне да си порева както подобава :shock11: Голяма съм ревла хахахах :)

Виж ся то като подхванеш книгите ша са окаже май, че Совите не са това което са. Но за да не трепам интригата ти попрочети де. Половината ша си ги мразиш до края.Другата половина ша земат са капичнат изненадващо. А третата ша та кара като мен да викаш адедеде веее. Аде пак. Господин Мартин мога му ям цървулите в попрището тормоз и дразнене на гладната душица.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

По някакво нелепо стечение на обстоятелствата, вместо с желаната "Повелителката на метлата", миналата седмица се обзаведох с "Бедствие на високи токчета"!!! (Така е, когато човек не помни заглавия и се оказва, че плаща за нещо съвсем различно от това, за което целенасочено се е запътил към книжарницата!!) Та в този ред на мисли, тези дни започнах въпросното "Бедствие..." и все още съм в началото, но вече започнах да си задавам въпроса дали ще успея да преглътна до края ТИФ (от Тифани) с БРЕНДИ (от Brandi) или комбинацията ще ми дойде в повече. Но тъй като съм инат май накрай ще се получи: пени се, не пени, ке се руча (т.е. чете) - пАри се е давАло! Искрено се надявам историята да компенсира начина, по който е предадена на български на моменти.

Редактирано от shemett (преглед на промените)

Купих си „Великолепно“ на Джулия Куин.За сега ми харесва,но нещо все прекъсвам и така четенето най-много да отиде по дяволите.В книжарницата ми казаха,че книгата се търси.Зарадвах се и се надявам от Тиара да продължат книгоиздаването. :ph34r::D

Уффф,аз чакам финансова инжекциика в края на седмицата

и ЧАК тогава ще се насладя на "ВЕЛИКОЛЕПНО"..............

много мина-мъничко остана.......................

сега съм се отдала Джайън Рен и после се мятам ва Лорджин........

Книжката е малък формат(май не на всеки се харесва).Като на Тери Пратчет,ако сте купували. Приятна корица(без голотии).Героите са интересни,но е рано да се каже нещо повече.

аз харесвам джобното форматченце :huh:

първо ми беше малко странно,

но сега ми е сладко разнообразие ;)

dнес си купих от една сергия "Любовта на черния конник" и "Албина"...чета първата,но подозирам,че и двете съм ги чела,имам някакво таквоа чувство.

dнес си купих от една сергия "Любовта на черния конник" и "Албина"...чета първата,но подозирам,че и двете съм ги чела,имам някакво таквоа чувство.

"Любовта на черния конник" съм я чела и ми харесва много ,"Албина" съм си я приготвила ама още не съм я почнала.Като я прочетеш пиши и си кажи мнението дали ти е харесала :P

да сЪ пофаля........имам си вече"Великолепно"..........

прочетох я по диагонал /щот сърце не трай да чака/ :whist:

много сладка история,хуморът я прави страшно увлекателна.

Историята ми "звучи"някак познато,НО при положение че съм изчела

n-брой любовни романи е нормално :clown:

определено това е книжка от тип"бонбонче"-четеш и се наслаждаваш.

Сега съм в нечовешко очаквене на "моите" си книги:

за Фюри,Кириън и Атлантите....................

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.