Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Джулия Куин е от авторите ,които бих чела дори сюжета да не е нещо свръх оригинално.Така съм и с Аманда Куик. Сега попаднах на една нова за мен авторка Лорета Чейс.Отзивите са много добри,та ще видим. А по темата днес се поглезих и прочетох „Manhunting“ на Jennifer Crusie.Невероятна книжка.Много забавна.Главната героиня Кейт е бизнесдама,при това преуспяла,но не е така в любовния си живот.След три неуспешни годежа тя съвсем се отчаяла,но приема плана на приятелка и отива на почивка с намерението на това скъпо место да открие Точния мъж за нея.Почивката ѝ е низ от злощастни,но пък много забавни срещи.Създава няколко приятелства,едно от които с Джак. Джак -съсобственик на курорта и отказал се от живота в големият град се е отдал на кротко косене на трева и обща поддръжка.Двамата първо се сприятеляват и разговорите им са голямо забавление9д не споменавам срещите).После нещата тръгват в правилната посока.Финала също е интересен и забавен.

• Отговори 1k
  • Прегледи 182,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодарение на Румката,се насладих на "Да укротиш вятъра"на една от моите любимки -Кони Мейсън!

Прекрасно история,дълбоки чувства,много наранени души,съдбовна среща...........силни страсти :P

Скоро не бях чела нищо от Конито и сега с огромно удоволствие си припомних,

защо толкова много я харесвам и как всяка нейна история е запомняща се

и носеща ми страхотни емоции и огронмо удоволствие.

Пак Мерси ,Руми !

Моля, Наде, пак заповядай! И тъй като знам че си на една вълна с мен, и тая седмица имаш време – прочети (ако не си) „Съдбовно завръщане“ на Джей Ан Кренц. Аз страхотно много харесвам всички нейни съвременни романи, но този, като че ли остави най-ярка следа в съзнанието ми. Главния - Люк - е такъв мъжествен сладур, облечен винаги изцяло в черно ( аз много харесвам, мъже облечени в черно, ама не филма де) и със своите черни демони в душата си. Главната - Кати - готова да се довери и да помогне на всеки, затова той я нарича през цялото време ангелче и ангел-хранител. Една много нежна и много страстна история.

Отново имаме абсолютно припокриване във вкусовете :)

всичко съвременно на Джейн е просто ...........абе удоволствие е да се чете.

Напълно съм съгласна за Люк и Кати-той ,мрачен чаровник,тя целенасочена и мила.......

много ми е сладка как готви разни вкусотии,а пък Люк постоянно се самопоканваше.

И определено ми беше страшно забавно,когато Люк се нае да и сготви вечеря,

за да я изненада :);):)

май ще си я препрочета..........

Най-сетне дойде ред да прочета "Великолепно"! При мен нещата са така, че чета само в обедната почивка, само за час. Боожееееее, що ми е толкоз малка почивката? Книжката ме грабна отначало и се усетих, че се усмихвам дет се вика на трета страница. По принцип, на Куин книгите, които сме изчели, ме впечатляват със своеобразния изказ-страхотна е в играта на думи, с мълчаливо "изречените" неща, но ми липсва мъъъъничко действие. Тук обаче, като че е по-живичко. Много се радвам и на превода-в историческите романи, напоследък /казвала съм го де/ много обичат да ползват изрази нехарактерни за времето в което се развива действието. Това ми бърка в ..... и мога да хвърля книгата без да я дочета, е издателството се е постарало, както в това отношение, така и като цяло. Определено е подходено с уважение и към българския език! Сега просто трябва да дойде утре, да поработя половин ден и отивам на бал. И понеже съм си аз, да взема и да се изкажа за онуй коет малко ме изцъкли-къв е тоя уж врял и кипял мъжкар, дет докат я видя и се почувства шляпнат с парцал, че взе да я целува полуумрялата? Не бил усещал таквоз влечение- я да го опраят нататък, малко по-тежко да се държи! :shock11: Хайде бегам, може пък да ми се отвори парашута и да почета нощес.

Aз също харесах Великолепно,но имам повече забележки.Няма да навлизам в подробности щото вината може да е и на авторката.Чудно ако автора е изписал някоя глупост,трябва ли преводача да ѝ оправя кашата или не? За мъжкаря - и аз така мисля.Хайде нека да почакаме с мъжкарските изпълнения-то е ясно,че главния мъж е от лъв нагоре... Сега чета последната на Нора за булките.Емии,лекинко съм разочарована.Някой требе да я светне да не ги прави тоолкова съвършени героите. Как с всичко се справят и то не без грешка,ами с феноменална,абсолютна гениалност?! Почнах да чета Нора,защото за разлика от другите автори книгите(и героите) ѝ са добре балансирани,а героите симпатични(на края не ми се иска главния да бъде замерян с камъни).Обаче сега вече прекалява-прекалено хубаво не е на хубаво Едно от нещата,които ми идват в повече етова братско поведение на Дел.Ще кажеш,че героините са на 18.А останалите мъже(Мал и Джак) приемат прекалено добре братската му защита.Едно гледай си работа ми липсваше на мен. Чувам ,че следващата поредица също има подобни проблеми и направо ми докривя. Надявам се Нора да се вземе в ръце или поне редакторите ѝ.. :(

Прочетох я..........Лора Лей" Да целунеш звяра"..........

БОЖЕ!!!!!!!!

толкова дълбоки чувства,толкова мъка.............толкова любов!

целият емоционален заряд ме разтресе......

аз наистина очаквах историята на Шера и Кейн да ме развълнува,

но действителността е в пъти по..........повече.....

да вникнеш в страховете и ужасните кошмарни спомени на Шера,

да осъзнаеш истинските чувства на Кейн......

МОМИЧЕА,много,много,много БЛАГОДАРЯ за удоволствието да

прочета тази история!!!

въобще не искам да коментирам колко съм любопитна относно Даун и Сет...

още от предната книга имах едно такова усещане..че м/у тях ще има искра........

а колко съм изпълнена с ярост относно през какво точно е минала Даун-

трудно ми е да възприема ужасът ,в който тя е живяла..........

дЪ не забравя ,че любопитството ми относно Танер ,

също е в доста и то НЕздравословни граници........

ПС.засега толкоз.Нека и другите я прочетат и ще си доизкоментираме ;)

............

дЪ не забравя ,че любопитството ми относно Танер ,

също е в доста и то НЕздравословни граници........

И аз, и аз, ама те май му се мръщят на него, че бил малко нещо перверзен....

да видим, време има, тя книгата за него май девета-мож им доде друг акъл :P

Уф, ся дън ги ядосах, а :)

да видим, време има, тя книгата за него май девета-мож им доде друг акъл :P

Уф, ся дън ги ядосах, а :shock11:

оххх,аз се надявам да се придържат към първоначалната идея и да ни зарадват първо с Котешките породи........

не че не ми е любопитно за другите,но Котараците са ми слабост.................

ПС.пък ти сега с тая /предполагаема/ негова перверзност съъъъъвсем ми подпали фитилите..............

Прочетох книжката за Оливия и Антъни на Джейн Фийдър"Ти не си за мен" хареса ми :) но с това постоянно напред назад ...голямо търсене се търсеха,писма си пишеха хахаха баща й Катон незнам накрая как не полудя горкия :) иначе финала е простооо много тъжен едва се сдържах сълзите когато тя се върна при Катон да му обясни за Антъни.Бе добре е книгата и сега се чудя какво да почвам и съм си приготвила "Игра на тронове" и май нея ще почвам...ще се почудя още малко :P

Аз не съм писала от 100 години, но не съм и чела напоследък :ph34r: Но тези дни се стегнах и дочетох книжката за Рейдж от Братството. И тя ми хареса, както и първата. Сега съм си купила книгата за Зейдист. Мисля, че ще е доста интересна. Той попринцип ми е интересен :D Но първо мисля да понаваксам малко с породите, като прочета книгата за Тайбър поне :)

Хей, любителки на съвременните любовни романи, чели ли сте „До края на света“ на Елизабет Лоуел?Ако не сте, попълнете пропуска си!Току-що я свърших.Невероятна история – препълнена с много нежни чувства, невероятна страст и много любов. Главната – Кет, професионална фотографка, среща главния – Травис, експерт-коструктор на кораби, случайно. И двамата са обременени от тежко минало.Тя от отвратителен брак с богат мъж, издевателстващ над нея, той – от брак с лукава жена, искаща парите му.Между тях пламват буйни страсти, които ги довеждат до голямата любов, която и двамата, в началото, не искат да признаят.Минават през много болка и перипети, но накрая след като тя изгубва бебето им, нежните грижи на главния и силната му любов побеждават съмненията и той й предлага брак. Невероятно силна книга, която с удоволствие бих прочела още най-малко десетина пъти.

Рум,на тая книга съм се просълзявала........

Прекрасно поднесена история,затрогващи чувства и определено

се чете много повече от веднъж :D

На същото мнение съм.Сюзан Е.Филипс пише разкошни книги.

"Любовта на черния конник" съм я чела и ми харесва много ,"Албина" съм си я приготвила ама още не съм я почнала.Като я прочетеш пиши и си кажи мнението дали ти е харесала :clown:

Ооооо, Албина е супер, аз лично я харесвам страшно много. Главната героиня има годеник, който не познава, сега не помня точно, но той не се появи или на сватбата или на годежното парти. Родителите им бяха оредили всичко. Ама той хванал и заминал за някъде. Беше виконт. Няколко години по-късно, Албина напуска Англия и заминава за Америка и там е отвлечена от едни индианци. Тогава я спасява един мъж, който нарича себе си Ловеца. Има екшън напрегнати моменти и много романтика. Той си пада малко дебил, а тя е леко префанцунена, ама са страшна двойка, дори имам един любим момент, в който, бяха във един форт, и искаха да са заедно, ама на него му прещрака нещо и вдигна целия форт на крака, намери свщеник за да се венчаят, преди да бъдат заедно. Страшно сладък е на моменти, а в крайна сметка, се оказа, че именно той е годени дето избяга от нея. :D Който не я е чел да я почва, суперска е и дори смятам сега да си я препрочета :whist:

Хей, любителки на съвременните любовни романи,

Мда,много е жална.Харесвам стилът на авторката ама тоя път е попрекалила.

На същото мнение съм.Сюзан Е.Филипс пише разкошни книги.

Също много я харесвам и ако има някакъв недостатък, е че повечето пъти края на книгата е подобен.Нямам предвид,че се случват едни и същи неща,а че главния за да спечели(върне) главната трябва да извърши нещо,което обикновено (за мен) е малко или много унижаващо(за него).

Не съм привърженик на обясненията в любов пред целия град или каквото там е. :D

Но книгите със сигурност са добри.

В момента си припомням втората Play By Play на Дж.Бъртън - Changing the Game.

Поредицата е много хубава.Книгата също.Единствения недостатък е, че е наблегнато на горещите сценки в повече.Самата история е малко драматична и не ми се видя много удачно.

Чакам с нетърпение трета и четвърта книжка.

да видим, време има, тя книгата за него май девета-мож им доде друг акъл :D

Уф, ся дън ги ядосах, а :)

Леле, имаш предвид, че бил малко перверзен, или малко по- перверзен от другите. Щот на тез момчета досега по принцип не им липсва въображение и ако някой ги надминава ще трябва книгата му да върви в комплект с пожарогасител.

Иначе и аз да се включа в отбора на почитателите на "Великолепно". Много хубава книжка, нежна, приятна и определено разтоварваща. Хареса ми страшно много и определено се забавлявах с нея. Алекс определено има трески за дялане и аз лично бих искала да попълзи малко повече в краката на Ема, но като цяло книгата е прекрасна. Лично аз съм удовлетворена от покупката на книгата. Не съжалявам и ще чакам с интерес историите на Бел и на Данфорд (не издържах и проверих, че те са герои на две различни книги, макар че ми се искаше да се съберат, явно приятелството при тях си е чисто платонично и ще тормозят други нещастни душици)

Редактирано от jenia123 (преглед на промените)

оххх,аз се надявам да се придържат към първоначалната идея и да ни зарадват първо с Котешките породи........

не че не ми е любопитно за другите,но Котараците са ми слабост.................

ПС.пък ти сега с тая /предполагаема/ негова перверзност съъъъъвсем ми подпали фитилите..............

Такааам, като част от екипа обработващ породите, хайде и аз да се изкажа. Значииии и ние искахме да си подпукаме първо котятата, ама за жалост книгите за Даун и Танер се развиват 10 години след първите, и са доста книги след тях, много неща ще се изпуснат ако прескочим направо на тях, затова решихме да караме подред. Мога да кажа, че книгата за Даш, Елизабет и Каси, е хубава, затова няма да съжалявате, че забавя превода на историите за Танер и Даун.

И тъй като аз се мръщя на Танер, един малък спойлер с бели букви пускам, защо не стоя със затаен дъх да го чакам.

----------------

Плами беше погледнала за какво иде реч. Попринцип Танер май няколко години следи главната, и я гледа как спи с други мъже и т.н. Не ми се вижда много забавно главния да се прави на воайор и да гледа как главната се оправя с други мъже, и не я щъ таз книга. Разбира се, като Плами стигне до нея, няма да се дърпам и колкото и да не я щъ, ще я изредактирам. Затова ако си падате по перверзници, само трябва да почакате малко, за да получите Танер.

----------------

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Аз да съ ли изкажаааааааа, май не - тя Ина ми знае мнението. Голямо, твърдо ДААААА и то при условие, че даже мислех, че той е с нея и я оставя да се търкаля с други.Па то било-само я следи, още не е открил, че тя е "неговата" :) :) ;) Хихи, успях ли да ужася сички нежни души.

Аз да съ ли изкажаааааааа, май не - тя Ина ми знае мнението. Голямо, твърдо ДААААА и то при условие, че даже мислех, че той е с нея и я оставя да се търкаля с други.Па то било-само я следи, още не е открил, че тя е "неговата" :(;):D Хихи, успях ли да ужася сички нежни души.

Красота, тва пък ако е с нея и й позволява да се търкаля с други, още по-зле, ама всеки си има мнение и вкус. Като знам, че ти харесва Розмари Роджърс, вкуса ни е Мнооооооооооооооооого различен. Затова смисъл да спорим няма, тъй като каквото и да каже едната, другата няма да си промени мнението. Ако Плами реши да я преведе, ще се прежаля, иначе няма да ритам и да подскачам нетърпеливо, докато й дойде времето :D

хммммм,тез белите буквета...........

нещо не ми се връзва с усещанията ми за Танер.........

я някой който е прочел цялата книга да се включи,моля -много :D

дори и да е така мисля,че самата история ще разкрие малко по-различен поглед в/у нещата.....

Но аз все пак си го чакам де-с НЕтърпение :)

................Като знам, че ти харесва Розмари Роджърс, вкуса ни е Мнооооооооооооооооого различен.

Eeeeeee, тука ме обиди :) - аз просто съм отговорен редактор-някой трябва да оправи книгите на Розмари /творила жената, пък плодовита/, но не са ми на душа.Но не, защото има секс натюр, просто са ми слабички като истории -сагата за Стив и Джини де, защото "Среднощна красавица" спокойно би грабнала и най-нежната душа.

Не знам издавам ли нещо,но....имайте едно на ум. Та за Танер-вече съм позабравила повечето,но той я следи ама не щото е извратен,а като част от работата си.Тя не е случайна и затова.Баща ѝ е някаква клечка.Честно обаче там където се криха не ми хареса.В смисъл,че очаквах да са сред останалите ,а не в изолация.А тя е твърда и ми хареса. Сега и за Розмарито да се произнеса. :eek: Определено не бих я чела пак,но факта,че имам 3 нейни книги говори.Има нещо в нея.Определено успява да ме зариби.Лошото е че после ме разочарова.Все очаквам главната да тропне с крак на главния и да му даде за душицата,ама цък не се случва.Обичам хубавата драма,ама ми се иска и мъъничко възмездие. :(

Eeeeeee, тука ме обиди :( - аз просто съм отговорен редактор-някой трябва да оправи книгите на Розмари /творила жената, пък плодовита/, но не са ми на душа.Но не, защото има секс натюр, просто са ми слабички като истории -сагата за Стив и Джини де, защото "Среднощна красавица" спокойно би грабнала и най-нежната душа.

Аааааа нинам, някой ми рече, че ти аресвала Розмарито и искаш да я превеждаме, от там реших, че я аресваш, ако някой ме е излъгал, ще се сетя кой е и ще го скалпирам :eek:

Ша на биат, ама и без туй друг не пише напоследък. Тва за превода си е верно моя идея-понеже авторката е от МНООООГО обичаните, предложих да се преведе първия нейн роман, a той е от 1974г. и последния от 2011г. Ей, аха-аха 40г. са това, да видим как се развива жената :eek:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.