Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Чета "Когато красавицата укроти звяра". Браво Найти, страхотно попадение. Книжката е интересна и много много много забавна. С нетърпениче чакам следващите книжки от поредицата ;) Колкото и да ми се иска да я разкажа, ще се въздържа, за да може като я започните да й се насладите пълноценно :whist:

• Отговори 1k
  • Прегледи 182,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чета "Когато красавицата укроти звяра". Браво Найти, страхотно попадение. Книжката е интересна и много много много забавна. С нетърпениче чакам следващите книжки от поредицата :D Колкото и да ми се иска да я разкажа, ще се въздържа, за да може като я започните да й се насладите пълноценно :mark:

Радвам се, че ти харесва!

Подкарала съм книгите на Джейн Ан Кренц,смартфона ми вече стене..... :mark:

Чета "Когато красавицата укроти звяра". Браво Найти, страхотно попадение. Книжката е интересна и много много много забавна. С нетърпениче чакам следващите книжки от поредицата :D Колкото и да ми се иска да я разкажа, ще се въздържа, за да може като я започните да й се насладите пълноценно :mark:

И аз я четох страхотна е на мен много ми хареса :whist:;)

Аз съм подкарала поредицата Малори на Дж.Линдзи :) снощи прочетох за Джеръми и Дани и да ви кажа Джеймс и Джеръми са най готините в семейството хаха не че другите не са ама по ме привличат.Незнам как досега не съм чела всичките книги от поредицата ...бях чела една две от тях .Реджина и Ейми са страшно опасни и двете направо им разказват играта няма съпруг няма вуйчо ...всичките под ножа :) Ейми особено голямо преследване го преследва тоя Уорън а Никълас горкия го бяха лепнали Джеймс и Тони .Много ми хареса и книгата за баба им която е била циганка.Днеска почвам за Дрю,брата на Джорджина и съм сигурна че няма да ме разочарова .MuryGiz и на моя телефон хич не му е лесно вече :)

Аз съм подкарала поредицата Малори на Дж.Линдзи :ph34r: снощи прочетох за Джеръми и Дани и да ви кажа Джеймс и Джеръми са най готините в семейството хаха не че другите не са ама по ме привличат.Незнам как досега не съм чела всичките книги от поредицата ...бях чела една две от тях .Реджина и Ейми са страшно опасни и двете направо им разказват играта няма съпруг няма вуйчо ...всичките под ножа :ph34r: Ейми особено голямо преследване го преследва тоя Уорън а Никълас горкия го бяха лепнали Джеймс и Тони .Много ми хареса и книгата за баба им която е била циганка.Днеска почвам за Дрю,брата на Джорджина и съм сигурна че няма да ме разочарова .MuryGiz и на моя телефон хич не му е лесно вече :ph34r:

Тц тц, не стига че не си ги чела преди, ами сега в този хубав коментар бива ли да не кажеш една блага дума за най-най-прекрасния - Антъни - срамота :D Шегата настрана, наистина уникална поредица, отдавна не я бяхме споменавали, нещо ме стопля от вътре всеки път когато се сетя за нея. И тез лъжци от Плеяда, как ни излъгаха че тази година ще издадат книжката за Дрю, аз поне страшно много се надявах че ще мога да си я добавя в колекцийката :(

Тц тц, не стига че не си ги чела преди, ами сега в този хубав коментар бива ли да не кажеш една блага дума за най-най-прекрасния - Антъни - срамота :mark:

Пете Петееее... :D хаха Антъни е сладур ама Джеймс си ми е любимец на мен .Розалин трябваше поне един път да го остави да спи на дивана този хаймана.А за горкия Никалъс да не говорим май доста често си сменя леглата .Сега чета за Дрю и хихихи и той ще ми стане един от любимците .Стигнах до там където Габриел му краде кораба и го връзва в каютата :) Ще става доста интересно .Само немога да разбера какво толкова страшно му има на Джеймс.Гледал много страшно хаха .Дани и Габриел губят дар слово като го видят .А тоя Ричард да не се доближава до Джордж,че ще го отнесе пердаха .Много ми харесват книгите ...направо съм влюбена в тях.Дано има книги за Джаклин и Джудит.Тогава ще бъде много интересно да ги видя Джеймс и Антъни как ще ги пазят.С риск да се повторя ще кажа че откакто чета книгите за Малори се смея като олигофрен :) От началото с Реджина до сега с Дрю ...чета и се смея сама ,а вчера толкова се бях развълнувала че за 15 мин разказах на майка ми почти цялата поредица :) В момента превежда ли се някоя от поредицата :)

Пете Петееее... :D хаха Антъни е сладур ама Джеймс си ми е любимец на мен .Розалин трябваше поне един път да го остави да спи на дивана този хаймана.А за горкия Никалъс да не говорим май доста често си сменя леглата .Сега чета за Дрю и хихихи и той ще ми стане един от любимците .Стигнах до там където Габриел му краде кораба и го връзва в каютата :D Ще става доста интересно .Само немога да разбера какво толкова страшно му има на Джеймс.Гледал много страшно хаха .Дани и Габриел губят дар слово като го видят .А тоя Ричард да не се доближава до Джордж,че ще го отнесе пердаха .Много ми харесват книгите ...направо съм влюбена в тях.Дано има книги за Джаклин и Джудит.Тогава ще бъде много интересно да ги видя Джеймс и Антъни как ще ги пазят.С риск да се повторя ще кажа че откакто чета книгите за Малори се смея като олигофрен :) От началото с Реджина до сега с Дрю ...чета и се смея сама ,а вчера толкова се бях развълнувала че за 15 мин разказах на майка ми почти цялата поредица :) В момента превежда ли се някоя от поредицата :)

Ахаха ей тоз спор никога няма да има край. Ама аз да ти подшушна в правилния отбор си. Като Джеймс и Джеремето нема други. Дръж попътни платна в посока Малъри. Докато се запознаеш с Бойд този Ричард, нещо звездите ми го говорят, най-вероятно ша ръгне пак към Англето и ша са забърка в неприятности. Какви ще научите скоро от Дрийм Тийм. И тъй като скоро е относително понятие ще търсим начин скорото да е поне с малки суми, но редовно. Сега тряба търча при Тор за онзи крем против сърбежи ама... ъъъъ....

Ахаха ей тоз спор никога няма да има край. Ама аз да ти подшушна в правилния отбор си. Като Джеймс и Джеремето нема други. Дръж попътни платна в посока Малъри. Докато се запознаеш с Бойд този Ричард, нещо звездите ми го говорят, най-вероятно ша ръгне пак към Англето и ша са забърка в неприятности. Какви ще научите скоро от Дрийм Тийм. И тъй като скоро е относително понятие ще търсим начин скорото да е поне с малки суми, но редовно. Сега тряба търча при Тор за онзи крем против сърбежи ама... ъъъъ....

Хахаха а така ;) ама и да подчертая че Реджина и Ейми от жените в семейството си ги бива.И друго се чудя за какво има книга за тоя Ричард хаха тая авторка иска май да ни покаже как ще побеснее Джеймс ;) и за тая Джулия Милър не съм чела или поне не се сещам.Щото аз ако бях тази дето пише книгата щях да направя така че Ричард да изчака Джаклин да порасне и да си вземе нея за жена :) е чак тогава кожата ще му смъкне Джеймс хихих купона щеше да е на 6 ! Само се надявам авторката Джоанна Линдзи да не е в напреднала възраст,че да вземе нещо да и стане и дотам ще бъде с тея Малори!Пепел ми на езика :)

Аве Ричо голем за вагабонтките ама да видим кви ша ги магари. Колкото до Джак а дано са пръкне нещо. То аз и за Пърси чакам наш от кога. Верно ставам една нервна и нецензурна докато се превежда ама си ги искам пуста и Джо.

Хахаа аз за Пърси неща да чета...тоя човек и нормален може да побърка :speak: аз вече прочетох за Дрю и Габриел и сега фаворитите са Джеймс,Джеръми и Дрю.Още в книгата за Джеимс и Джордж имах големи надежди за него.Е и Уорън става ама след Дрю.Така ако не тая вечер утре почвам за Бойд.Абе с Ричърд не виждам за какво е писала книга не че не е готин ама явно заради Джеймс и Джордж.Те обаче двамката най присъстват и в другите книги .А сега един цитат дет много ми хареса когато отидоха на пиратския остров при Пиер и ги вързаха за палмите :

"

Джеймс разтърси глава да отмахне косата от лицето си. И точно тогава го познаха.

— Не те ли познавам? — каза един от пиратите на Джеймс. Мъжът беше по-възрастен от останалите.

— Много се съмнявам — отвърна Джеймс и се обърна, без да обръща повече внимание на мъжа.

Но пиратът не се отказваше. Заобиколи го, за да види лицето му и настоя:

— Изглеждаш ми дяволски познат. Аз съм страхотен физиономист. Никога не забравям…

— Явно вече си изкуфял — прекъсна го Джеймс сухо. — Та нека да ти го обясня като на малко дете. Не ме познаваш. Никога не си ме познавал и най важното — не би искал да ме познаваш.

Като чуха това, останалите пирати се разсмяха, а един дори взе да му се подиграва.

— Мисли, че е много по-горе от таквиз кат’ теб, Морт.

Вече ядосан Морт се приближи още по-близо, взря се в Джеймс и зяпна от изненада.

— Проклет да съм, ти си капитан Хоук! Знаех си. Плавах с теб няколко месеца, но ти беше много див и прекалено опа… сен… — думата заглъхна, докато Морт заотстъпва назад, но не беше достатъчно бърз.

— И това не трябваше да забравяш, старче, — каза Джеймс, докато забиваше юмрука си в лицето на Морт. Дрю беше изненадан не по-малко от пиратите. Кога беше успял Джеймс да се освободи? Още един от тях полетя към земята, поразен от удивително бързо дясно кроше право в бузата му, преди някой от тях дори да е успял да мръдне!

хахах Опасен е тоя Джеймс.И тая пиратка Ред и друг път съм чела за нея.Кефи ме нищо че е много зла :D

Дано доживея следващата книга ,защото тия Малори ме остават без дъх :)

Редактирано от pecova89 (преглед на промените)

Прочетох Относно Кейт. Хубава и лека книжка. Определено се убеждавам, че Нора Робъртс не е моят тип писател. Прочела съм само три- четири нейни книги, но нито една не ме е грабнала. В този роман на мен ми липсваше интригата. Всичко някак си си се развиваше праволинейно. Нямаше изненади и обрати. Коя е най-хубавата книга на Нора Робъртс та да я прочета? Ако и тя не ми хареса просто ще си продължа да не чета нищо нейно.

Редактирано от an8 (преглед на промените)

Прочетох Относно Кейт. Хубава и лека книжка. Определено се убеждавам, че Нора Робъртс не е моят тип писател. Прочела съм само три- четири нейни книги, но нито една не ме е грабнала.

В този роман на мен ми липсваше интригата. Всичко някак си си се развиваше праволинейно. Нямаше изненади и обрати.

Коя е най-хубавата книга на Нора Робъртс та да я прочета? Ако и тя не ми хареса просто ще си продължа да не чета нищо нейно.

Нора ми е любимка. Харесвам почти всичките и книги (всеки автор си има някоя по слабичка.). Най-любима ми е поредицата "... в смъртт", така че пробвай с първата от поредицата " Гола в смъртта".

Ами в тази поредица В смърта не се ли разказва за една и съща героиня? Струва ми се много заангажиращо, пък и като прочетох няколко резюмета на романи от тази поредица ми се струва, че са повече криминални, отколкото любовни.

Ами в тази поредица В смърта не се ли разказва за една и съща героиня? Струва ми се много заангажиращо, пък и като прочетох няколко резюмета на романи от тази поредица ми се струва, че са повече криминални, отколкото любовни.

Като цяло си е криминале, но не бива да подценяваме любовната история между Ив и Рурк. Страшно сладки са. тя дистанцирана и внимаваща да запази сърцето си непокътнато, и той хубав арогантен милярдер, който я желае от цялото си сърце и прави висчко за нея. Мен също ме притесяваше, че все за тях става въпрос във всикчите книги, но няма защо. Има и други герои и двойки, но те двамата са страхотни. Честно казано, сериала Касъл ми прилича на тях, само дето в една от книгите двамата се женят и Рурк няма майка и сестра, но за сметка на това има един много смахнат иконом. И не е писател, а притежава почти цялата планета и няколко съседни :) Ив много е страдала и във всяка книга, Рурк малко по-малко й помага да превъзмогне миналото си, като покрай това разгадават много заплетени убийства. Ох като започнах да разказвам пак ми се пречете, заседнала съм на една от последните книги, трябва да си я довърша и може а препрочета първите :shy11:

Хахаа аз за Пърси неща да чета...тоя човек и нормален може да побърка :) аз вече прочетох за Дрю и Габриел и сега фаворитите са Джеймс,Джеръми и Дрю.Още в книгата за Джеимс и Джордж имах големи надежди за него.Е и Уорън става ама след Дрю.Така ако не тая вечер утре почвам за Бойд.Абе с Ричърд не виждам за какво е писала книга не че не е готин ама явно заради Джеймс и Джордж.Те обаче двамката най присъстват и в другите книги .А сега един цитат дет много ми хареса когато отидоха на пиратския остров при Пиер и ги вързаха за палмите : Аз сега чета за Дрю и Габриел.Много ми е интересно умирам си от смях с тези Малори това са любимите ми книги за това семейство :):P:)

Редактирано от shebek1733 (преглед на промените)

Като цяло си е криминале, но не бива да подценяваме любовната история между Ив и Рурк... . Честно казано, сериала Касъл ми прилича на тях...

Ех, Ине, биваше ли сега така да ма дразниш? Кат да размандаш пред бик червен флаг Публикувано изображение Касъл ми е влезал мнооого дълбоко под дебелата кожа, та сега поредичката "в смъртта" ще падне под ножа.Публикувано изображение

Ех, Ине, биваше ли сега така да ма дразниш? Кат да размандаш пред бик червен флаг Публикувано изображение Касъл ми е влезал мнооого дълбоко под дебелата кожа, та сега поредичката "в смъртта" ще падне под ножа.Публикувано изображение

Ами кво да направя, наистина ми мяза. Ив е като Бекет, отракана, с къса коса, не си пада много по роклите. Рурк е като касъл, богат, красив, забавен, чаровен и винаги помага на Ив да разреши случаите си. Само дето за разлика от Бекет и Касъл, Ив и Рурк се женят и има доста горещи сцени. Във всичките книги са си само двамата, чат пат се джафкат но през повечето време са двамата срещу света :)

Хахаа аз за Пърси неща да чета...тоя човек и нормален може да побърка :D аз вече прочетох за Дрю и Габриел и сега фаворитите са Джеймс,Джеръми и Дрю.Още в книгата за Джеимс и Джордж имах големи надежди за него.Е и Уорън става ама след Дрю.Така ако не тая вечер утре почвам за Бойд.Абе с Ричърд не виждам за какво е писала книга не че не е готин ама явно заради Джеймс и Джордж.Те обаче двамката най присъстват и в другите книги .А сега един цитат дет много ми хареса когато отидоха на пиратския остров при Пиер и ги вързаха за палмите : Аз сега чета за Дрю и Габриел.Много ми е интересно умирам си от смях с тези Малори това са любимите ми книги за това семейство :) :) :)

Аз сега тъкмо прочетох за Бойд .Направо немога да повярвам че Кейти е дъщеря на Антъни.Най смешно беше като седнаха Антъни и Джеймс да учат Бойд как да прелъсти Кейти хаха и после Антъни като разбра че му е дъщеря се наежи и побесня че е давал уроци на този янки как да прелъсти собствената му дъщеря :) голям майтап и с тая морска болест хаха.Иначе Дрю и Габи са страшни от момента в който му открадна кораба и го завърза в каютата съм и яка фенка :) ама и той не остана назад...върна й го тъпкано .Сега кво ще правя :) свършиха книгите :( ЗАПОЧВАМ ДА ЧАКАМ !!! :)

Аз сега тъкмо прочетох за Бойд .Направо немога да повярвам че Кейти е дъщеря на Антъни.Най смешно беше като седнаха Антъни и Джеймс да учат Бойд как да прелъсти Кейти хаха и после Антъни като разбра че му е дъщеря се наежи и побесня че е давал уроци на този янки как да прелъсти собствената му дъщеря :) голям майтап и с тая морска болест хаха.Иначе Дрю и Габи са страшни от момента в който му открадна кораба и го завърза в каютата съм и яка фенка :) ама и той не остана назад...върна й го тъпкано .Сега кво ще правя :) свършиха книгите :( ЗАПОЧВАМ ДА ЧАКАМ !!! :)

Намини в Дрийм темата ама се въоражи със здрави нерви. Още не съм излъскала бронята да ме пази от нетърпеливи Малъри фенки.

Преполових Кръстът на Мориган и мога да кажа само Уааааау. Началото не ме грабна особено, но откакто се появи Кийън, ох сърцето ми се разхлопа... Дребните конфликти са изключително забавни. Едно изречение може да те разсмее и да те гледат като идиот (както винаги във влака ми се случва)... Историята е изключително увлекателна и различна от всичко, което съм чела. , хубавото е че въпреки това си има всичко хубаво за един качествен любовен роман... драма, привличане, тръпка, конфликти...Харесва ми как Глена не им остава длъжна, как характерите им са абсолютно противоположни и има равновесие, а Лилит... аууу такова зло, че може да ти изправи косата... Но ще четем и ще видим. Нямам търпение да стигна до Долината на мълчанието, защото е историята за Кийън, а той НАИСТИНА е особено интригуващ.... А относно "дискусията" Антъни или Джеймс.... естествено, че Джеймссссссс!!! Не случайно Покорителят е любимата ми книжка изобщо :(

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

В момента съм зациклила здраво на първата книга от "Академия за вампири" на Ришел Мийд, още нямам кой знае какво мнение за книгата, но мисля че възрастта на героите ми действа негативно и подхождам предубедено към цялата история, което със сигурност ще развали удоволствието ми от четенето.

Прочетох „Относно Кейт”. Страхотна книга, типично в стила на Нора – любов, романтика, страст гарнирани с много смях и малко сълзи (от моя страна, и аз като Кейт рева с повод и без повод). Благодяра Ви много за превода момичета. Не съм компетентна да казвам дали е хубав или лош, но прочетох книгата на един дъх без да се усетя, за няколко часа по скоро гледах отколкото четах „Относно Кейт”. Страхотни сте!

Аз прочетох сега Гейл Линк-Прегръдката на вълка и ми хареса книгата ама според мен авторката трябваше още в началото на книгата когато Сибил беше отвлечена от Ролф повече да наблегне за връзката между тях.А не постоянно да се лута на Хю(бащата на Сибил) и мащехата й (братовчедка на Ролф) после в края на книгата между Бран(брата на Ролф) и Клер(сестрата на Сибил)и общо взето те се влюбили двамата ама иди точно разбери как станало .Той я изнасилва ,тя се отвръщава от него...после тя отива при него да правят "любов"...и после накрая се обичат.Иначе книгата не е лоша на мен ми хареса ама за другите 2 двойки да е написала отделни книги.Сибил бая време остана затворница при него имаше още какво дасе напише за тях двамата :P ще видя сега какво да почвам докато дойде време на десетата книга от Малори :D

Взех си "Окото на пламъка" на Нора Р. днес и започнах да я чета. Нещо не ме грабва. Описанията са едни такива половинчати, отношенията между хората не са доразвити... Дано се пооправи малко, че ще ме е яд, че не си дадох парите за нещо наистина хубаво. Музата ли й се е изчерпала, с последните си книги все по-надолу върви... Иначе преди няколко дни прочетох "Бедствие на високи токчета" и "Внимавай в картинката". "Бедствие"-то е много забавна, но "Внимавай..." ми харесва повече. Погледнах набързичко третата книжка - действието се развива в Ню Орлиънс, за брат номер 3, който се казва Джеръмая, а главната е с интересното име Йонеса (ако не бъркам как трябва да се произнася). Нямам търпение за последните две книги от поредицата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.