Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Малеееее пишете ме Боунс фен номбър уан. Флюбиф се в "Среднощния ловец" на Джанин Фрост, снощи до 4 часа сутринта :( четох втората книга, и вече потрива доволно ръце чакайки третата.Тя кога излиза? Знам, че е януари, ама дата нямам

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

• Отговори 1k
  • Прегледи 182,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Довърших Братството-не съм очарована.Доста претупано ми се видя, промени вековни традиции за 15мин, отношенията с неговата шелан - някак си не разбираш, защо тя, как го завладя тя - в смисъл не е силно, убедително. И друго, много почнаха да реват и да ги бият тия братя бе,нарушава ми се формулата за такива книги.После почна да ми омръзва, от нищото да изкачат нови герои - син на тоз, дъщеря на оназ, паднал ангел, натрупват се имам чувството, за да може да се напише още една книга.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Леле, който път влезна тука, ми се нареждат още книги за четене :)

Гледам, че последните страници някакви гробове се спрягат. Може ли за непросветените да кажете за кои книги стана дума :clown: По коментарите звучат много интригуващо.

Невинни лъжи също изглежда интересна, с крими елементи :)

Довърших Братството-не съм очарована.Доста претупано ми се видя, промени вековни традиции за 15мин, отношенията с неговата шелан - някак си не разбираш, защо тя, как го завладя тя - в смисъл не е силно, убедително. И друго, много почнаха да реват и да ги бият тия братя бе,нарушава ми се формулата за такива книги.После почна да ми омръзва, от нищото да изкачат нови герои - син на тоз, дъщеря на оназ, паднал ангел, натрупват се имам чувството, за да може да се напише още една книга.

За книгата за Фюри ли говориш? Аз съм прочела едва първите две и за сега много ми допадат. Но и аз имам усещането, че с всяка книга нещата ще се размиват...За това много не си падам по поредици с повече от 3-4 книги макс. Авторката накрая го удря на печалбарство основно...Но докато са ми забавни Братята, ще сме си компания :)

Редактирано от veselina_s_p (преглед на промените)

Аз писах за "На крачка от гроба" и "С един крак в гроба" на Джанин Фрост. Дори видях, че следващите две книги 3 и 4 имат превод и смятам от утре да ги почна :D УНИКАЛНИ са първите две :mark:

Прочетох "Единствено с теб",беше хубаво отново да си припомня семейство Рандолф ,като и тази с нищо не отстъпва на другите невести, има си от всичко, на мен точно такъв тип книги ми харесват,надявам се, че има още книги свързани с това семейство, ако няма ще е много жалко.... :(

Прочетох "Лудетина"- та на Джил Барнет. Определено мога да наредя тази авторка до двете Джулки- Гарууд и Куин. Свеж хумор, остроумни диалози, лека и приятна история без излишни драми и сътресения. Доста се смях и забавлявах с Клио и Мерик. Страшни сладури, а това ходещо природно бедствие Клио ми е един от любимите образи. Надявам се от Ирис да са купили правата и за книгата, посветена на Роджър, подозирам че и той ще има с какво да ни изненада. Доста се забавлявах когато старата друидка го "сваляше" и ми е много чудно на него какво точно ще му се стовари на главата. Просто той не заслужава нищо по- малко от Клио или София. Единственото, което ми се иска е от издателството да са малко по- прецизни. Страшно много технически грешки има в книгата и на моменти развалят удоволствието от четенето. Добре, че историята е забавна и завладяваща и човек не обръща много внимание на неточностите, но има неща, които направо ти вадят очите.

Скандал на Аманда чета. Ох..героите и много ме дразнят.Особено мъжете са ми много противни и дразнещи.жените по-мязат,но някои са малко глуповати. Тук например главния е голям ръб..не виждам какво мъжествено има в това да изнудваш и да заплашваш непрекъснато-цялата книга е пълна с някакви негови реплики как заплашва...иска и отчет за всяко нещо...аууу много ме нервира. А тя е някаква тъпичка такава..поне досега каквото прочетох все се умилква и му се дава на тоя капут. Историите и са интересни..има забавни книги,но героите са изключителни порове.И жените все се примиряват и умилкват,а накрая на ръба му идва просветлението и открива,че я обича.

Прочетох "Идеалният мъж". Много ми хареса. Имаше от всичко- любов и идеален мъж, приключения и идеален мъж и най-вече идеален мъж.

Аз завърших снощи "Във вихъра на двайсетте" на Софи Кинсела и мога да кажа с ръка на сърцето, че тази книга се нарежда в моя ТОП 5 любими книги.Препоръчвам я на всички защотото е роман които няма нужда от много думи,трябва само да го вкусите ,дума след дума ,миг след миг.Е невероятен!!!! :lighter:

Аз завърших снощи "Във вихъра на двайсетте" на Софи Кинсела и мога да кажа с ръка на сърцето, че тази книга се нарежда в моя ТОП 5 любими книги.Препоръчвам я на всички защотото е роман които няма нужда от много думи,трябва само да го вкусите ,дума след дума ,миг след миг.Е невероятен!!!!

:lighter:

След тези думи веднага я почвам :P

Чета една Арлекинка на руски. Много ми харесва. Казва се нещо като Любов с привкус на тайни на Аманда Браунинг. Типичната любовна история, но главния много ме кефи.Аз си я преведох. Мога да я кача когато успея, ако някой се интересува

Чета една Арлекинка на руски. Много ми харесва. Казва се нещо като Любов с привкус на тайни на Аманда Браунинг. Типичната любовна история, но главния много ме кефи.Аз си я преведох. Мога да я кача когато успея, ако някой се интересува

Много ще ме зарадваш , ако якачиш :) Благодаря !

В момента чета " Карибски нощи" на Максим Бари - за пореден път. Аз съм от хората, които могат да четат една книга многократтно - стига да ми харесва разбира се. Има книги на които едва дочитам края и повече не ги поглеждам, но други вече ми се разпадат на листчета от четене.

Скандал на Аманда чета.

Ох..героите и много ме дразнят.Особено мъжете са ми много противни и дразнещи.жените по-мязат,но някои са малко глуповати.

Тук например главния е голям ръб..не виждам какво мъжествено има в това да изнудваш и да заплашваш непрекъснато-цялата книга е пълна с някакви негови реплики как заплашва...иска и отчет за всяко нещо...аууу много ме нервира.

А тя е някаква тъпичка такава..поне досега каквото прочетох все се умилква и му се дава на тоя капут.

Историите и са интересни..има забавни книги,но героите са изключителни порове.И жените все се примиряват и умилкват,а накрая на ръба му идва просветлението и открива,че я обича.

Мила, виждам, че упорито се опитваш да преглътнеш романите на Аманда Куик. Явно, че тя не е твоя автор. Защо продължаваш да се измъчваш? Според мен, четенето на любовни романи е едно невероятно удоволствие, към което прибягвам, за да се разтоварвам активно. Когато прочета един любовен роман на дадена авторка и се почувствам излъгана в очакванията си, а времето - напразно загубено, посягам за следващ нейн роман изключително предпазливо и ако той се окаже поредното разочарование, тя отива в личния ми черен списък и повече не се размотавам с нея. Зачеркни името Аманда Куик (Джейн Ан Кренц) от списъка ти за четене и спокойно се наслаждавай на авторки, които ти допадат и чиито романи радват (а не натоварват) душата ти. Аз отдавна се отказах от Бъртрис Смол, Розмари Роджърс, Дженифур Уайлд, Катрин О'Нийл - направих няколко безупсешни опити с техни романи и т.к. се оказаха тотално разочарование, и ме вбесяваха, просто разбрах, че това не са моите авторки.

Пиша този пост, най-вече заради дами, които може би тепърва откриват радостта и красотата в любовните романи. Аманда Куик не случайно е сред най-великите гранд дами в жанра - може би уникалния й стил на писане, който се надушва от километри, може би ексецнтричните й и нестандартни до абсурдност герои, или може би умопомрачително-забавните диалози, или най-вече страхотната комбинация от всичко това, правят романите й незабравими и те карат да им се наслаждаваш с пълно гърло. Защото когато една великолепна любовна история е поднесена с толкова много свеж хумор, че ти иде да се разсмееш с глас и в същото време е дръпнала някъде дълбоко в душата ти една тънка, неуловима струна, така че да ти се доще да се разплачеш с глас - е, може би авторката е успяла да те развълнува и да покори сърцето ти.Ето в това е чара на разкошните и неповторими романи на Аманда Куик.

П.С. Много се извинявам за лиричното отклонение, искрено се надявам, че дамите, които досега не са опитали от вълшебството Аманда Куик, ще й дадат шанс, като се докоснат поне до един, два нейни романа, за да разберат дали това е тяхната авторка.

Ааа ама аз ги харесвам книгите :ph34r: Въпросът е,че прави много дразнещи мъжки образи...направоооо....чак яд ме хваща и на жените,че ги търпят.То любов,любов ама...и сегаразбирам-нали...времето е било такова,мъжете са малко по-авторитарно настроени.Но малко живот да има в тези жени,не само някакви глупави постъпки и наивни приказки,ами да се опълчи малко,да се врътне.Какво само му се лензи там и мига на парцали. То ако става на въпрос аз и примерно в Малори серията не харесвам някои герои и са ми ли скучни или дразнещи,но пък като цяло книгата/книгите ми харесват.

Миналата седмица започнах серията Westmoreland, но докато първите три (Кралството на мечтите; Уитни, моя любов и Преди да те срещна) ги изядох с кориците, сега срещам затруднения с Вълшебства. На трета страница съм, но някак си не съм в настроение да я продължа. Няма смисъл да се мъча, иска ми се ми се да я зарежа и ще го направя. Май Джудит Макнот ми дойде в повече, ще взема да разнообразя с някоя друга авторка. :rolleyes:

Поредицата е много хубава,но Вълшебства наистина не е най-доброто,което е могло да направи авторката...

След проведеното социологическо проучване, чрез обстойно разглеждане на темите от този раздел, се спрях на... Джули Гарууд. Всичко нейно ми е чуждо, така че очаквам неочакваното.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

След проведеното социологическо проучване, чрез обстойно разглеждане на темите от този раздел, се спрях на... Джули Гарууд. Всичко нейно ми е чуждо, така че очаквам неочакваното.

Oоооо, започвай я, Венчило с дявола, Венчило с варварина :shy11: Брачен Договор, Принцеса Алесандра, Напокорни желания, и после продължавай с съвременните кримита. Няма да съжаляваш. Любимата ми авторка е тя, най-най ама най-любимата. НО започни с Венчило с дявола, който и да попиташ 99% от тези които са я чели, са очаровани от нея. :wink12:

Аз в момента се мъча с Възраждането на Атлантида. Книгата е интересна, но както вече многократно съм казвала, формата ме мъчи, затова се тутам. Сега точа лиги да видя, кога ще имам време да ида на пазар, ще почакам още малко и отивам да си взема новата на Джули, новата от поредицата Среднощен ловец и книгата на Сюзън Елизабет Филипс.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

В момента чета Ключът на светлината на Нора Робъртс, първата от трилогията Key...но май не съм много очарована :(:wink12:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Джули Гарууд- ммм направо си мечтая да се запознавам с нея тепърва. yvsot Завиждам ти за предстоящото удоволствие. :wink12:

Джули Гарууд - Брачна авантюра И аз искам такъв викинг :)

Последни метри до края на "Кралството на мечтите" от Джудит Макнот. Не бях кой знае каква фенка на романите за рицари, но тази ОПРЕДЕЛЕНО е много добра и промени мнението ми за романите с този сюжет. Много ми хареса. Определено имам усещането, че тази авторка ще ми стане любимка :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.