Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента?" (част 3)

Featured Replies

Да,мисля,че цялата поредица за Малори е качена.Аз съм ги чела от друг сайт,но скоро май ги мярнах в ескейп. И аз за Бриджъртън напирам,че тези дни заради един конкурс за една игра се наложи да прегледам серията Бриджъртън,Уестморланд на Джудит Макнот ииии...си пострадах малко,че вече съм ги чела. Иначе си прочетох Дракона..не беше лоша,имаше и забавни моменти в началото,където сис е хилих самичка. Сега следва пак на тереза Медейрос Скандална нощ.

• Отговори 1k
  • Прегледи 182,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

да поредицата на малори е наистина невероятна всяка една книга от поредицата има по нещо уникално в себеси всяка една те грабва даже сега като се замислих като приключа с Лудетина на Вирджиния Хенли пак може да си прочета поредицата на сладките развратници МАЛОРИ :mark::tongue2::D

А...аз съм изменничка и има книги от поредицата,които не ме грабват :ph34r: Даже от книгата за Антъни съм малко разочарована,защото ми се стори много кратка..иначе от към съдържание си е добре.Но аз за да съм доволна от книга за Антъни сигурно трябва да е цял епос.Не знам...може би защото ги четох преди 100 години,но като си помисля вече за Антъни и Джеймс и си ги представям едни стари такива... :( Не ми докарват вече мазни помисли :ph34r: Виж например едно от другите захарчета(както им казваме с една приятелка,кояот също чете :ph34r: ) на Джоана ..от "Мъжът на моите мечти"-Амброуз Сейнт Джеймс..все още ми текат лигите по него.

Аз най-на края се наканих пак да си подхвана "В смъртта" на Нора. Бях заседнала на една от книгите, но вече успешно я отметнах и продължавам напред с развети платна. Божеее, като се сетя, че преди не исках да чета поредицата, сега ми иде да си отхапя някоя ръка, задето изпуснах да си купя голяма част от първите книги на поредицата. Ив и Рурк са просто страхотни, да кажа, че ги ОБОЖАВАМ ще е малко. А крими историйте са по-добри дори и от Отместопрестъплението. Малко ги свързвам с Касъл, защото Бекет е толкова дръпната и опака, като Ив, и Касъл винаги й помага, както Рурк помага на жена си. Таааа мисълта ми беше, че който е отбягвал поредицата по някаква нелепа причина, да се стяга и да почва. Няма да съжалява.

Аз още нищо не съм чела на Нора Робъртс. Като приключа с фиксираните вампири за четене, може да се пробвам с някоя нейна. Тази поредица с крими елементи ли е? Защото искам нещо такова :)

Аз още нищо не съм чела на Нора Робъртс. Като приключа с фиксираните вампири за четене, може да се пробвам с някоя нейна. Тази поредица с крими елементи ли е? Защото искам нещо такова :)

О да, много крими. Действието се развива към 2060-та година Разказва се за Ив Далас, която е полицай в отдел убийства, разследва вскакви случаи. В първите книги се запознава с Рурк, бивш престъпник и сега най-богати мъж на планетата, притежава какви ли не фабрики, фирми, имоти и дори планети. Към 3-та книга се ожениха. Във всяка книга Ив разследва някакъв случай, за което й помагат колегите от полицията и Рурк, като по същото време се бори със собствените си страхове и проблеми, и любовта й с Рурк става все по-силна. Това че действието е няколко години в бъдещето не пречи, има малки неща, като летящи коли и разни джаджи, но с тях е по-интересно. В поредицата се набляга на крими елемента. Случаите които разследва са много интересни. А между книгите има малък отрязък от време. За пример, към 24-та книга, са минали едва 2 години откакто се запознаха Ив и Рурк. Аз попринцип съм фен на Нора, харесвам почти всичко нейно, но тази поредица ми е на сърце.

О да, много крими. Действието се развива към 2060-та година Разказва се за Ив Далас, която е полицай в отдел убийства, разследва вскакви случаи. В първите книги се запознава с Рурк, бивш престъпник и сега най-богати мъж на планетата, притежава какви ли не фабрики, фирми, имоти и дори планети. Към 3-та книга се ожениха. Във всяка книга Ив разследва някакъв случай, за което й помагат колегите от полицията и Рурк, като по същото време се бори със собствените си страхове и проблеми, и любовта й с Рурк става все по-силна. Това че действието е няколко години в бъдещето не пречи, има малки неща, като летящи коли и разни джаджи, но с тях е по-интересно. В поредицата се набляга на крими елемента. Случаите които разследва са много интересни. А между книгите има малък отрязък от време. За пример, към 24-та книга, са минали едва 2 години откакто се запознаха Ив и Рурк. Аз попринцип съм фен на Нора, харесвам почти всичко нейно, но тази поредица ми е на сърце.

А въпросната поредица как се казва?

А въпросната поредица как се казва?

"..... в смъртта". В края на заглавието на всяка книга от поредицата се съдържат тези думи. Горещо я препоръчвам. Първата книга е "Гола в смъртта". Цялата поредица е преведена на български, с изключение на разказите и да една книга Origin in Death, което е много жалко, защото случая който разрешава Ив в тази книга е просто уникален.

Редактирано от mariva (преглед на промените)

Дъл пък факирова не ми ривеши баш за таз. Жа са разпитва пак.

прочетох Скандална нощ и много ми хареса.Главната беше голяма куковица и някак много ми заприлича на мен :ph34r: И с тези котки...и влача непрекъснато някакви "същества" вкъщи и ги прескачам по коридорите :ph34r: Сега съм на "Твой завинаги",която явно е трета книга от поредица,на която Скандална нощ е първа...съвсем в началото съм,но нещо не откривам обща история или герои. Първата май не е преведена,но вероятно е за сестрата на Лоти от Скандална нощ.Поне так ми се струва... та Твой звинаги мисля,че има обещаваща история,ще я видим каква ще излезе накрая.

Ох ох, "Обещания в смъртта" на Нора е страхотна. Ив е толкова по-различна тук. Преди на рурк му се налагаше да й вади думите с ченгел от устата, в тази, тя все си му казва, че го обича, съгласява се да пазаруват заедно, да излязат на вечеря без да мрънка и дори тя предложи да идат на почивка, а не той. И още от самото начало на поредицата, когао видяхме как Ив за пръв път потрошава кола, седя със затаен дъх в очакване Ив най-после да се навие да приеме кола от него. Трябваха й 28 книги да го направи. Умрях от смях, когато рурк каза, че един от дизайнерите, който наел, за да направят колата с по-грозен и по-обикновен външен вид, изпаднал в нервна криза и плакал цял час. И Морис, не знам защо мислех, че е по-възрастен, нали патолозите са такива, до сега не съм срещала негово описание. А той бил, млад, готин и секси. Много жалко, че убиха любимата му, но се надявам, че в следващите книги ще го срещаме по-често и той отново ще намери половинката си. Който е зарязал поредицата ато мен заради скучната "Спасение в смъртта", да започне "Обещания в смъртта".

. И Морис, не знам защо мислех, че е по-възрастен, нали патолозите са такива, до сега не съм срещала негово описание. А той бил, млад, готин и секси. " .

Това е от "Екстаз в смъртта":

"-Обажда се доктор Морис.-На екрана се появи лицето на патолога. Беше привлекателен,зеленоок мъж с квадратна брадичка, който винаги изглеждаше зле избръснат. Гарвановочерната му коса бепригладена назад.

........

-Лейтенант - заговори той, без да се обръща, - никога не съм виждал подобно нещо, макар че цели трийсет години се занимавам с мъртъвци."

Имам книгите на хартия, чела съм ги няколко пъти и едва при последното препрочитане, горното изречение ми се наби в очи. От "участието" му в другите книги, все си мислех, че е към 30-40, ама май минава 50-те.

Това е от "Екстаз в смъртта":

"-Обажда се доктор Морис.-На екрана се появи лицето на патолога. Беше привлекателен,зеленоок мъж с квадратна брадичка, който винаги изглеждаше зле избръснат. Гарвановочерната му коса бепригладена назад.

........

-Лейтенант - заговори той, без да се обръща, - никога не съм виждал подобно нещо, макар че цели трийсет години се занимавам с мъртъвци."

Имам книгите на хартия, чела съм ги няколко пъти и едва при последното препрочитане, горното изречение ми се наби в очи. От "участието" му в другите книги, все си мислех, че е към 30-40, ама май минава 50-те.

"Екстаз в смъртта" беше някъде от първите нали? Аз голяма част от книгите съм ги чела на компа, и имам пропуснати 5-6, всичките около Портрет в смъртта, щото не съм я чела нея. Ама като не пише годините и е много объркващо. То вярно, че там 80 годишните са супер запазени, все едно са на 40, ама като го четох в тая книга и ми се вижда на 30 и нещо, не над 50 :ph34r:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Аз прочетох Крадец на сърца на Тереза Медейрос.Не беше лоша..хубава книжка е. Сега съм на Шепотът на розите...или нещо подобно пак на нея.

Тия дни ми се четеше нещо леко, неангажиращо и реших, че чиклит ще свърши работа /имам 2 наум за този тип книги /.Като не знаех кое какво е, заложих на Кинсела и нейните "Пожелай ми слънчогледи" и бях безкрайно изненадана. Книгата е всичко друго, но не и чиклит /каквото обикновено се влага в понятието/, с усмивка са зачекнати много сериозни теми - за успеха и пътя към него, за любовта и брака, и какво у себе си можем да пренебрегнем и подтиснем, за да ги имаме... Разбира се, зависи от настроението, дали ще се замислиш или ще минеш по повърхността. Та такааа, още ми липсва "смешната" книга, отворена съм за предложения.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Тия дни ми се четеше нещо леко, неангажиращо и реших, че чиклит ще свърши работа /имам 2 наум за този тип книги /.Като не знаех кое какво е, заложих на Кинсела и нейните "Пожелай ми слънчогледи" и бях безкрайно изненадана. Книгата е всичко друго, но не и чиклит /каквото обикновено се влага в понятието/, с усмивка са зачекнати много сериозни теми - за успеха и пътя към него, за любовта и брака, и какво у себе си можем да пренебрегнем и подтиснем, за да ги имаме... Разбира се, зависи от настроението, дали ще се замислиш или ще минеш по повърхността. Та такааа, още ми липсва "смешната" книга, отворена съм за предложения.

Последният път, когато се хилих като побъркана беше с книгата "Лудетина" на Джил Барнет. Може да се добави и "Проклетникът" на същата авторка. Отделно "Как да си хванеш наследница" на Джулия Куин, превода на Крис. Тая книга изобилства с толкова смешни моменти, че със сигурност ще ти усмихне деня.

И като казах усмихване на деня, ако харесваш поредицата здрач и съответно филмите по нея, ето нещо, което ще те накара да се посмееш. Една пародия на първата част от филма Зазоряване. Винаги като я гледам ми усмихва деня.

Благодаря за клипчето. Наистина се смях много.

Няма защо. Наистина е УНИКАЛНО :D
  • 3 седмици по-късно...

Аз нещо напоследък не чета..не бях в бг..нямах време и на работа преди това..та общо взето литературен мързел.Прочетох си само преид няколко дни края на Шепотът на розите.Хубава книжка беше..както винаги имаше 1-2 неща,които ме дразнеха(как няма да ме дразни мен нещо),но иначе ми хареса. Свалила съм си на телефона някакви други на Тереза Медейрос и като се наканя и ме оставят намира в работата ще започна пак. Но то и сесия идва...пффф

Аз съм се посветила на The Secret на Джули Гарууд, първата от поредицата за Леърдите. Мхммм как да не обичаш авоторката. Има интрига, има не една, а цели две прекрасни двойки, главния е говедо и половина, главната е сладурка от класа. Охххх прекрасна книга.

Аз съм се посветила на The Secret на Джули Гарууд, първата от поредицата за Леърдите. Мхммм как да не обичаш авоторката. Има интрига, има не една, а цели две прекрасни двойки, главния е говедо и половина, главната е сладурка от класа. Охххх прекрасна книга.

Мамооооо, Инеее, това е една от най-любимите ми книги!!!Публикувано изображение Божичко, отдавна роман не ми беше бъркал така здраво в душата, както този! Ужасно много ми напомняше "Венчило с дявола" - същото съвършено съчетание от великолепен хумор, затрогващи до болка емоционални моменти, в които ти се ще да ревнеш с пълно гърло и перфектните главни!!! Разкошен роман, истински брилянт сред историческите любовни романи, за мен едно от най-добрите попадения на Джулката - много силен и стряскащо въздействащ!!! Публикувано изображение

Мамооооо, Инеее, това е една от най-любимите ми книги!!!Публикувано изображение Божичко, отдавна роман не ми беше бъркал така здраво в душата, както този! Ужасно много ми напомняше "Венчило с дявола" - същото съвършено съчетание от великолепен хумор, затрогващи до болка емоционални моменти, в които ти се ще да ревнеш с пълно гърло и перфектните главни!!! Разкошен роман, истински брилянт сред историческите любовни романи, за мен едно от най-добрите попадения на Джулката - много силен и стряскащо въздействащ!!! Публикувано изображение

Хаха значи пак съм ударила кьоравото, защото започнах да го превеждам. Я ми подшушни другите две книги заслужават ли си да се превеждат? Не съм им чела дори резюметата, просто започнах тази и останах повече от очарована. Иначе аз още не съм дочела този роман, но съм също като теб очарована и ми напомня много на венчилото. Особено с това пътуване от Англия към Шотландия. И особено много ми допадна как главните едва са се видяли и вече не могат да откъснат поглед един от друг. И приятелката и брата са толкова сладка двойка, дано да не стане някоя беля с тях, че ще бъда съкрушена.

Здравейте,вчера дочетох "Любимия ми враг "на Кони Брокуей.Наистина приятна книга,написана с чувство за хумор и не на последно място(нещо на което държа много)-чете се леко.Преводът е на ниво и при положение ,че отдавна не съм чела историческа,тази не я оставих до края.Заслужава си. :P

Хаха значи пак съм ударила кьоравото, защото започнах да го превеждам. Я ми подшушни другите две книги заслужават ли си да се превеждат? Не съм им чела дори резюметата, просто започнах тази и останах повече от очарована. Иначе аз още не съм дочела този роман, но съм също като теб очарована и ми напомня много на венчилото. Особено с това пътуване от Англия към Шотландия. И особено много ми допадна как главните едва са се видяли и вече не могат да откъснат поглед един от друг. И приятелката и брата са толкова сладка двойка, дано да не стане някоя беля с тях, че ще бъда съкрушена.

Бива ли така момичета, сега трябва или да я търся да я чета на руски, или да си прежаля маникюра и да гриза нокти от нетърпение. Какво означава "започнах да я превеждам"- имам предвид като време как се разполага това :whist:

Бива ли така момичета, сега трябва или да я търся да я чета на руски, или да си прежаля маникюра и да гриза нокти от нетърпение. Какво означава "започнах да я превеждам"- имам предвид като време как се разполага това :whist:

Хаха мила, ако знаех, че ще си толкова нетърпелива, щях да те взема пак за редактор. Ама вече имам няколко. Ми колко превеждам я ое няколко дни, минала съм 3 глави и пролог, от общо 15 глави. Ако не ми мине котка път, и ако не ме хване мързела може и до месец два да е готова. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.