Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Формула 1 - дискусия, новини, резултати

Featured Replies

Аз лично, както се вижда и от подписа, съм за Алонсо ;) Реално погледнато Хамилтън трябва да се/го блъсне/ат, за да не спечели, особено, ако тъпите МкЛаренисти пак не са измисли как да забавят Алонсо :love: Състезанието е от 19:00 Пряко по БТВ, студиото им започва в 18:30.

• Отговори 3k
  • Прегледи 343,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• skalata_73
    skalata_73

Днес се навършват 20 години от смъртта на Айртон Сена! Това бе последната му обиколка.   http://vbox7.com/play:6f0544a0bd Поклон пред паметта на шампиона!

• Поклон пред паметта на шампиона !   А само един ден по-рано на същата писта намери смъртта си и австрийският пилот Роланд Раценбергер .   Черният уикенд на Имола през 1994 г. завърши със смъртта

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Странно състезание в Монако, а?  Чак и аз не можах да повярвам каква глупост направиха Мерцедес.  А Диема спорт трябва да си върнат лиценза за излъчване, защото не спазват най-важното условие - да пок

Публикувани изображения

• Автор

Перфектен развой на състезанието в Бразилия за Ферари и Райконен!!!

Ах, как болииииии! Само с 1 точка Публикувано изображение Има справедливост!

Честито на всички фенове на Ферари! Догодина чакаме и Фелипе да ни зарадва - отново! ;)

Последните обиколки ми се беше свило сърцето ония с БМВ-тата да не се ударят.

• Автор

Последните обиколки ми се беше свило сърцето ония с БМВ-тата да не се ударят.

Аз пък гледах със затаен дъх излизането на Кими от бокса
  • Автор

КЛАСИРАНЕ ПРИ ПИЛОТИТЕ В ЧЕЛОТО

1.КИМИ РАЙКОНЕН (ФЕРАРИ) 110 т.

2.Люис Хамилтън (Макларън) 109

3.Фернандо Алонсо (Макларън) 109

4.Фелипе Маса (Ферари) 94

5.Ник Хайдфелд (БМВ Саубер) 64

6.Роберт Кубица (БМВ Саубер) 39

7.Хейки Ковалайнен (Рено) 30

8.Джанкарло Фисикела (Рено) 21

9.Нико Розберг (Уилямс) 20

10.Дейвид Култард (Ред Бул) 14

КЛАСИРАНЕ ПРИ КОНСТРУКТУРИТЕ

1.ФЕРАРИ 204 т.,

2.БМВ Заубер 101,

3.Рено 51,

4.Уилямс Косуърт 33,

5.Ред Бул Рейсинг 24,

6.Тойота 13,

7.Торо Росо Косуърт 8,

8.Хонда 6,

9.Супер Агури F1 4,

10.Спайкър 1,

11.Макларън Мерцедес 0

Източник: ТопСпорт

Браво Iceman, това беше един реален завършек на един шантав сезонл Въпреки че съм Макларанист, караниците и противоречията между Луис и Алонсо ме отвратиха. От дребни и игрички и дебнене никой няма полза. Кими не показаа видимо емоции и накрая спечели. Честито

Браво на Кими и да му е честита титлата. Наистина си заслужи победата. На фона на всичките цигании той постепенно изпъкна през сезона с умерените си коментарии и професионални действия на и извън пистата. Като фен на Ферари ми е още по-приятна победата му. Довечера не 2 бутилки водка, както на рождения му ден преди дни ще се поръчат ами два мастер-бокса, не знам дали при водката има такова понятие :) Няколко приятни емоции имаше за мен вчера и днес, Валентино направи здраво каране в Малайзия а след малко е черешката на удоволствията - финала на Съливан срещу Фу на снукера.

Честита титла на Кимиииииии!!! :clap: Състезанието беше инфарктно до последните секунди,но така успехът е още по-сладък! Много съм щастлив от тази невероятна победа,Кими доказа,че е велик пилот и достоен наследник на Шуми във Ферари. Мисля,че слуховете,че всичко е било нагласено,са неоснователни.Не може по такъв безумен начин всичко да се планира.Ами ако 5-я и 6-я се бяха сблъскали накрая(беше на косъм) - Хамилтън ставаше шампион...Есетствено,че и късметът помогна много. Но в крайна сметка мисля,че справедливостта възтържествува и Кими заслужено стана шампион в един луд и изпълнен със скандали сезон. Forza Ferrari!!! :clap:

Подяволите! Напих се, докато празнувах рожденният си ден и пропуснах последният старт :clap: Да му е честито на Кими! само си спомням, че произнесох една голяма псувня след края на състезаниято. Добре, че не съм го гледал. По едно време гледах, че Маса бе първи и си викам, няма как да не пусне Райконен, след като Алонсо е трети. Не гледах състезанието и не мога да твърдя, дали е нагласено или не, но точно Маса каза преди седмици, че ако Кими има шанс да спечели титлата, ще го пусне. Нямам причини да не му вярвам, още повече, че класирането говори точно това. Да, съгласен съм, че Шумахер правеше номера навремето с Хил, за което му бе отнета титлата, правеше номера и с Баричело, печелеше състезания с Бенетон и нелегални системи за старт... Въобще Шумахер напълно си заслужи наказанията и омразата на противниците му. Но защо това трябва да става и с Кими?

Подяволите! Напих се, докато празнувах рожденният си ден и пропуснах последният старт :clap: Да му е честито на Кими! само си спомням, че произнесох една голяма псувня след края на състезаниято. Добре, че не съм го гледал. По едно време гледах, че Маса бе първи и си викам, няма как да не пусне Райконен, след като Алонсо е трети. Не гледах състезанието и не мога да твърдя, дали е нагласено или не, но точно Маса каза преди седмици, че ако Кими има шанс да спечели титлата, ще го пусне. Нямам причини да не му вярвам, още повече, че класирането говори точно това. Да, съгласен съм, че Шумахер правеше номера навремето с Хил, за което му бе отнета титлата, правеше номера и с Баричело, печелеше състезания с Бенетон и нелегални системи за старт... Въобще Шумахер напълно си заслужи наказанията и омразата на противниците му. Но защо това трябва да става и с Кими?

Ти пък като не си го и гледал, за какво говориш ?

Ти пък като не си го и гледал, за какво говориш ?

Говоря за миризливте си чорапи, за какво друго да говоря? Вече темата за "Новите българи" не ми е интересна, та рекох да споделя с вас за миризмата на чорапите си!

И още една дърта псувня ще отправя. тоя път към всички завистници и противници на Макларън и пилотите му!!!!!

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Ами да,явно не е приятно да се изпусне почти сигурната титла,но това е живота... Публикувано изображение

Подяволите! Напих се, докато празнувах рожденният си ден и пропуснах последният старт smile.gif Да му е честито на Кими! само си спомням, че произнесох една голяма псувня след края на състезаниято. Добре, че не съм го гледал. По едно време гледах, че Маса бе първи и си викам, няма как да не пусне Райконен, след като Алонсо е трети. Не гледах състезанието и не мога да твърдя, дали е нагласено или не, но точно Маса каза преди седмици, че ако Кими има шанс да спечели титлата, ще го пусне. Нямам причини да не му вярвам, още повече, че класирането говори точно това. Да, съгласен съм, че Шумахер правеше номера навремето с Хил, за което му бе отнета титлата, правеше номера и с Баричело, печелеше състезания с Бенетон и нелегални системи за старт... Въобще Шумахер напълно си заслужи наказанията и омразата на противниците му. Но защо това трябва да става и с Кими?

Ти явно страшно го мразиш Райконен.Аз като теб съм привърженик на Макларън като отбор и на Кими от друга страна като пилот, но симпатизирам и на Хамилтън.Кими просто си заслужи титлата колкото и да неможеш да повярваш ,колкото и да не ти се иска това е реалноста и вземи приеми вече че и Райконен е пилот достоен за уважение.За първи път от както гледам Ф1 съм се радвал за нещастието на Макларън ,въпреки че преди години не исках и да чувам за друг отбор, но този сезон тотално ми паднаха в очите.Винаги са давали преимущество на един пилот ,но това е нормално за всички отбори ,но да си въртят номера постоянно един на друг и да си пречат е прекалено.Тъй като се занимавам с колективен спорт мога да кажа че един отбор ,колкото и добри индивидуалности да има, колкото и добра техника да има ,няма ли разбирателство и колектив, а подмолни игри то този отбор никога не успява.Така се случи и сега.Някой казват че Маса е пуснал Кими и му е подарил титлата ,Маса се държа точно както трябва да се държи един съотборник нямаше шанс за титлата и за това помогна на своя съотборник ,съвсем честно и в рамките на правилата.Сигурен съм че ако следващият сезон Кими е в положението на Маса ,той също би отстъпил победата в полза на съотборника си както би го направил всеки друг на негово място.Просто Хамилтън си го заслужи и той сам си е виновен за станалото ,цял уикенд умишлено пречеше на Алонсо и Райконен и сега нещата се обърнаха срещу него.ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА КИМИ И НА ВСИЧКИ НЕГОВИ ФЕНОВЕ

Спектакъла на ФИА воопще не беше лош . Удостоен е с 7 оскара режисьора колко ли гушна само от старта в Бразилия А иначе Кими си заслужава титлата , да му е честито ама да не ни вземат за шарани повече тия от фия като правят сценариите под масата. Нали се сещате че макларан са на кантар за участие в сезон 08 , вече имат зелена светлина , Алонсо им излезе много солено . Те щяха да го изгонят още по време на скандала ама спектакъла щеше да е много постен.

И за обобщение от моя страна. Все още, не съм направил равносметка на целия шампионат и на загубеното време от моя страна, но ще кажа следното. По-долна надпревара не съм гледал досега, дори и онова състезание в Индианаполис, бе по-достойно от тоя шампионат! Не, не бих нарекъл това шампионат. Може би, такъв беше първите няколко състезания. Е, ФИА успяха да наложат своето - тоест да докажат, че Ф1 е "супер спорт" и никой новобранец не може да се подиграва с тях, както това направи Хамилтън! Обаче моето мнение е, че има много пилоти, които може да хванеш от улицата и да се състезават за шампионската титла! Пионките на Мозли са точно такива - жалки пионки в ръцете на големи акули! Тоя шампионат единствено доказа, че състезаващите се в него са застрашени от тия, които чакат на улицата! Не е ли така? Та дори и един Фетел им подсказа, че имайки гръб, ще ги размаже! Надявам се дядката Мозли да се разкара в скоро време и наистина Ф1 да стане спорт, а не издънка на световната кеч федерация!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.