Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

Точно така, не само токът заради "зелените" източници, но основно цената за пренос се е вдигнала. Все едно преди 3-4 години токът се е доставял до нас на собствен ход, а сега ни го носят на гръб с индивидуална поръчка, все едно е парче пица*

(*Дянкова пица)

Забравяш , че натовариха НЕК с разходите от Цанков камък. Доган си взе комисионната, но тоя 1 млрд лв си го плащаме ние !!!

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 115,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Забравяш , че натовариха НЕК с разходите от Цанков камък. Доган си взе комисионната, но тоя 1 млрд лв си го плащаме ние !!!

Това какво общо има с таксите за пренос?

Това какво общо има с таксите за пренос?

От такса пренос печели главно НЕК. Цанков камък и Белене оставиха дупка в бюджета на НЕК от над 2 млрд. лв. Ха сега познай откъде ги вземат тия пари за да не фалира НЕК. :) Това според мен обяснява и този огромен скок през 2010.

ПС: Ако се поразровиш в статии от преди 2-3 години, там някъде някой го беше казал (май беше Гамизов и някой от НЕК - това за дупката от 2 млрд.), не е моя измишльотина.

Редактирано от zitronade (преглед на промените)

От такса пренос печели главно НЕК. Цанков камък и Белене оставиха дупка в бюджета на НЕК от над 2 млрд. лв. Ха сега познай откъде ги вземат тия пари за да не фалира НЕК. :) Това според мен обяснява и този огромен скок през 2010.

ПС: Ако се поразровиш в статии от преди 2-3 години, там някъде някой го беше казал (май беше Гамизов и някой от НЕК - това за дупката от 2 млрд.), не е моя измишльотина.

НЕК е държавна компания...В повечето ако не и всички страни, за които се сещам, съответната работи на загуба, понеже електрическата енергия е приета за социална "стока", а вероятно така се тълкува и за някаква част или компонента от услугата за пренос. Въпросната държавна компания се субсидира от бюджета...Разбира се, в България политиците ни отдавна са абдикирали от социалните си задължения...

НЕК е държавна компания...В повечето ако не и всички страни, за които се сещам, съответната работи на загуба, понеже електрическата енергия е приета за социална "стока", а вероятно така се тълкува и за някаква част или компонента от услугата за пренос. Въпросната държавна компания се субсидира от бюджета...Разбира се, в България политиците ни отдавна са абдикирали от социалните си задължения...

Прав си, но ЗАГУБАТА Е 2 МЛРД ЛВ !!!! И това правим ние - субсидираме я аз и ти... Затова, че Станишко и Доган си оплетоха кошницата... А... дане забравяме и Мариците заработиха края на 2010-началото на 2011 ... Там пък ни го тури Костов.. Общо взето всички ни ебнаха здраво (без извинение)...

Никоя компания, дори и държавна не може да работи при 2 млрд лв на минус...

Съветски интереси има, това е Ясно! Аз защо ги мразя комунистите....

Има и американски... Изобщо има глобални, цивилизационни интереси, които минават отвъд политическите идеологии.

Вероятно си прав! Ама смърди на съветски хомосексуалисти с розови свирки, и чипоноси джуджета.... Ама както и да е. Всеки си получава заслуженото!!!! И доброто и злото всичко се плаща....

То, че съм прав, прав съм и това не е защото съм много умен и компетентен, а защото това е очевидно. Играта в глобален план е на съвсем друго ниво и ние сме просто едно парченце от пъзела. Но това не означава да дремем и да приемаме да сме опитни зайчета.

Ако някой има време, нека погледне това видео със Стефан Гамизов. Около 17 мин е.

http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/video/919189413-Stefan_Gamizov_obvini_prezidenta_Rosen_Plevneliev_v_zadkulisie.html

Да не се окаже накрая, че ББ е разбъркал плановете на енергийната мафия... :eek:

Само да вметна, че Гамизов хич не тачи ББ.

Стига бе, Лимонадения Джо. Гамизов да не е нек'ъв всезнаещ. Ти го яко рекламираш. Не, че казвам друго.....Ама Вижте го та Вижте го.  Нека да се помоли Той! Па тогава Да Го Видиме.... :) .

Стига бе, Лимонадения Джо. Гамизов да не е нек'ъв всезнаещ. Ти го яко рекламираш. Не, че казвам друго.....Ама Вижте го та Вижте го.  Нека да се помоли Той! Па тогава Да Го Видиме.... :) .

На този пич съм му гледал няколко интервюта и казва някои много верни неща. М/у другото той няма партия, бил е преди в ДАНС. Но винаги ми е било интересно какво говори...

Аз съм безпартиен и антикомунист (антисоциалист). Просто търся истината и за кой да гласувам... :D

Редактирано от zitronade (преглед на промените)

Виж кво стана, заради теб си смених ника :)))))

-Ема, така Те определих по аватара и това име(старото), съвсем добронамерено беше. И , Ти си го разбрал. А, Честито Ново Име!  

П.П. Са, си у почерпка.... :D

Аз пък все си мисля, че ние българите оправдаваме нашите собствени грешки с някакъв световен заговор срещу нас. Тайни организации е факт че има. Обаче... Как до 1944 сме били европейска сила? От 1944 до 1989 ни управлява БКП. От 1990 до 2012 в половината време пак ни управлява БСП.

Последните ние си ги избираме да ни управляват  през 1 мандат, като все се надяват да ни върнат благинките на социализма...

Изказването на Президента Плевнелиев беше напълно неадекватно на сложната политическа ситуация в България. Той акцентира в началото и края на речта си за сметките за ток и монополите. Изключи всякаква възможност за Велико народно събрание и се надява, че обикновени избори ще тушират напрежението. Очевидно кадрите на ГЕРБ или връзките на президента с тази партия не му позволяват да види трезво проблемите на страната. Очаквам в близките дни протестиращите да искат и неговата оставка.

На всичко отгоре утре вечер щял да присъства на протестите   :ohmy: 

Обаче млади хора, обединени в социалната мрежа Facebook, спонтанно решиха да учредят на 3 март   Движение ( Политическа партия) „Конституционно управление за републиката” – К.У.Р. Сред тях има журналисти, популярни лица от екрана и общественици. Инициатор е журналистът и писател Иво Тодоров, главен редактор на "Часът на Милен Цветков".

fakti.bg

Хора, мислете със собствените си глави, и спрямо вашия интелект, морал и разбирания, и т.н., и т.н. Не се водете по чужд акъл, колкото и умен да ви се струва той!  Винаги, ама винаги хората са манипулирани. Масата, обикновенни хора. Към които спадаме ВСИЧКИ тук!  Независимо че (мое мнение, че са налазили и във форумите много провокатори, с по  2-3-4 профила и сами си спорят и и т.н. ....).  Мислете, правете си изводи, решавайте проблема(има го и е голям и неотложен). Както акъл Ви учи. Та после да не ви е яд като ви Употребят. Действаите както го разбирате. Дори и да сгрешите! Не се поддавайте на други! И, смело напред!

П.П. Конспирация има, дотолкова че има хора с акъл и власт, и пари,...-и ни водят като овци насам-натам.... Номера е да не се поддаваме. Така е, трудно е, както казват" Никой не е бил обещал на човека да му е лУесно....". Така, според мен това е борбата между доброто и злото.... Вечната битка! 

Спомних си парчето на Цепелин : "Дъ Беттъл Ъф Евърмоор"!  Леле, леле, .... 

И наш'то поколение се бори с едни поробители.... Май и всяко.... 

Х Номера е да не се поддаваме.

За да не се подаваш, трябва да знаеш какво наистина се случва, нали? Ето един филм, който хвърля известна светлина, макар и да е спорен в някои отношения. Малко е дълъг, но си заслужава да се изгледа, според мен.

• Автор
Българите в чужбина вдигат шествия в подкрепа на хората в родината

Протестиращите получават широка подкрепа от сънародниците си в чужбина, заяви от Виена Жулиен Желев пред Фокус.

Българите в чужбина организират демонстрации под надслов „Да подкрепим хората в родината!". За броени часове вече се организираха мирни демонстрации и в Рим, Барселона, Валенсия, Париж, Копенхаген и Тел Авив.

„Да покажем солидарност с българския народ. Събитието няма политическа насоченост. Целта му е да обедини българите в чужбина, които искат да покажат своята обич и загриженост за България", се казва в съобщение на организаторите във фейсбук.

Ето списък на градовете, в които българи ще протестират на 24 февруари 2012 г. (неделя):

- Атина, Гърция - 11.00 ч. - пред посолството на Република България

- Барселона, Испания - 10.00 ч. - Passeig de Sant Joan, 73

- Берлин, Германия - 15.30 ч. - пред посолството на Република България

- Валенсия, Испания - 10.00 ч. - пред Генерално Консулство на Република България

- Виена, Австрия - 11.00 ч. - пред посолството на Република България

- Дъблин, Ирландия - 14.00 ч. - пред посолството на Република България

- Дюселдорф, Германия - 11.00 ч. - Heinrich-Heine-Platz 1

- Копенхаген, Дания - 15.00 ч. - пред посолството на Република България

- Лондон, Великобритания - 11.00 ч.

- Мадрид, Испания - 11.00 ч. - пред посолството на Република България

- Мюнхен, Германия - 11.00 ч.

- Париж, Франция - 15.00 ч. - пред Катедралата „Нотр Дам"

- Рим, Италия - 11..00 ч. - пред посолството на Република България

- Тел Авив, Израел - 17.30 ч. - пред посолството на Република България

- Франкфурт на Майн, Германия - 14.00 ч. - пред Кметството

24chasa.bg

За да не се подаваш, трябва да знаеш какво наистина се случва, нали? Ето един филм, който хвърля известна светлина, макар и да е спорен в някои отношения. Малко е дълъг, но си заслужава да се изгледа, според мен.

Може ли да го кажеш с две изречения? Ти цял филм даде.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.