Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

Мисля, че повече си вредиш на съвестта, на имиджа и на страната, като прикриваш истината. Срам не срам, един път ще е и ще ти мине, а може да срещнеш и разбиране от хората каквото не си очаквал, не си струва вредата, която се получава от лъжата, а и в настоящият информационен век, лъжата остана практически без крака.

Ти пък го изби,чак на морал,съвест.Хората ме разбират,защото са приятели чужденци.Те питат понякога от любопитство,защото за нас се знае много малко.Просто им е любопитно да знаят,как се живее в нашата страна.Новините за нас,които дават по техните медии,не показват реалното положение.Или ги съкращават и тълкуват по друг начин.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 115,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нормално е. Цената на тока зависи от ниските цени на горивата, от ремонтите, които се правят в централите и от заплатите на работещите. Там няма какво да се подменя. Един блок има ресурс и като изтече, се затваря. Той вече си е изплатил цената. Една мрежа трябва да се поддържа. Това гърмящи трансформатори, това крадливи цигани и много командировъчни на спецчастите, обслужващи далекопроводите. А зимата като останем без ток заради някоя снежна буря, ето ти още разходи. Какво става в една централа? Ами нищо. дежурния спи по цяла нощ, взема 500-1000 лева заплата и това е. Медта обаче по далекопроводите е скъпа и циганите знаят това. Друг е въпроса, че ни цакат с липсата на нощна тарифа за нощния пренос. Така разликата между дневна и нощна тарифа е нищожна. Ето тук не можахме да се усетим навреме и да им зададем правилно въпросите. А зелената енергия е необходимо зло. Ако имаме нещо против, трябва да го кажем в европарламента, стига да има кой да ни изслуша.  А що се отнася до това, дали тия монополни дружества са нужни или не, ще дам следния пример. Преди да дойдат, напрежението в мрежата бе над 230 Волта и спирането на тока бе много голяма рядкост. Да кажем, веднъж в годината за няколко минути. Нямаше и токово удари. Откак се появиха E-ON ( тогава), почнаха токовите удари и постоянното спиране на тока. Напрежението падна доста и вече рядко стига 220 Волта. А при ниско напрежение, всеки знае, че загубите при пренос на енергия са по-големи. Защо направиха това, не знам. И сега ми казват, че монополите трябвало да останели, щото национализацията било нещо лошо. И как ще е лошо, след като по нейно време напрежението в контакта бе в горната граница и след като липсваха токови удари и прекъсване на захранването? 

Нормално ? Цената на преноса тогава беше между 2 и 2.5 стотинки. Какво толкова се е случило за въпросните 3-4 години, че цената да е в пъти по-висока. Не няколко процента, колега - в пъти е разликата.

Ти пък го изби,чак на морал,съвест.Хората ме разбират,защото са приятели чужденци.Те питат понякога от любопитство,защото за нас се знае много малко.Просто им е любопитно да знаят,как се живее в нашата страна.Новините за нас,които дават по техните медии,не показват реалното положение.Или ги съкращават и тълкуват по друг начин.

О ужас, да не повярва човек, че няма да се носиш по течението. Мислех че ще си пълвата лястовичка с истината на уста, а ти не щеш да повдигнеш "желязната завеса"... :D

Нормално ? Цената на преноса тогава беше между 2 и 2.5 стотинки. Какво толкова се е случило за въпросните 3-4 години, че цената да е в пъти по-висока. Не няколко процента, колега - в пъти е разликата.

Ами не знам. Преди 3-4 години не мислех за това, колко ток плащам, щото си имах сигурни високи доходи. Просто отивах и плащах. Знаех, че лятото имам около 50 лева, зимата 100-130 лева и това е. Аз обаче не виждам проблемът във вдигането на цените, а в това, че заплатите падат и не се плащат. Ето там е истинския проблем. 

Ами не знам. Преди 3-4 години не мислех за това, колко ток плащам, щото си имах сигурни високи доходи. Просто отивах и плащах. Знаех, че лятото имам около 50 лева, зимата 100-130 лева и това е. Аз обаче не виждам проблемът във вдигането на цените, а в това, че заплатите падат и не се плащат. Ето там е истинския проблем. 

И аз бях горе-долу на същото дередже. Макар и с по-големи сметки от твоите, просто си плащах и си траех. Даже като напечеше положението, бях готов да се откажа от интернет достъпа примерно. Имаше и тогава, преди около две години един труден период, даже и тогава май драснах нещо във форума по въпроса, ама кранчето на търпението и при мен протече и изби в политическа посока, щото за да се стигне до днешното положение  - без "чадър" не става.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

О ужас, да не повярва човек, че няма да се носиш по течението. Мислех че ще си първата лястовичка с истината на уста, а ти не щеш да повдигнеш "желязната завеса"... :D

Каква „желязна завеса„ мога да вдигна,седнал с приятел чужденец на маса,по на питие!Да му разказвам,за тежкото положение в България ли!Да не мислиш,че на тях им пука.

Абе не знам за вас, ама днес случайно гледам националните новини и к'во да видя? Шефа дава интервю от площада!  Ама такива ги наговори, сякаш е света вода ненапита :) Браво шефе! 

Дааааа.  Аз през последните дни гледам интервюта все от хора с амнайсет фирми или от амнайсет партии. Явно няма нищо случайно в това. Как така не дадоха един обикновен човек, дето 5 месеца е без заплата?

Каква „желязна завеса„ мога да вдигна,седнал с приятел чужденец на маса,по на питие!Да му разказвам,за тежкото положение в България ли!Да не мислиш,че на тях им пука.

Сипи му малко рициново масълце на човека в питието и него ще му запука, като го напъне рядкото щастие и оцапа гащите :D

Абе не знам за вас, ама днес случайно гледам националните новини и к'во да видя? Шефа дава интервю от площада!  Ама такива ги наговори, сякаш е света вода ненапита :) Браво шефе! 

Дааааа.  Аз през последните дни гледам интервюта все от хора с амнайсет фирми или от амнайсет партии. Явно няма нищо случайно в това. Как така не дадоха един обикновен човек, дето 5 месеца е без заплата?

Ми що не си там? Тупни на шефа си една "отрязана мотика" под брадичката, тъкмо ще го обясниш пред камерите, що по такъв начин си протестирал. Най-много да те обявят за лумпен. Какво толкова :)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Сипи му малко рициново масълце на човека в питието и него ще му запука, като го напъне рядкото щастие и оцапа гащите :D

Ми що не си там?Тупни на шефа една "отрязана мотика" под брадичката, тъкмо ще го обясниш пред камерите, що така си протестирал

Ами той там си живее - на площада :P  Сигурно е излязъл да се разкърши или се е прибирал отнякъде като го е хванала камерата. Сега се сещам, че скоро ни говореше за АЕЦ Белене вместо за заплати. Той изобщо така си говори - за Белене, за курви, за това, има ли живот на Марс...само не и за заплати. А по брадичката малко трудно, щото трудно се намира. Не случайно доста често някои го наричат "тулуп" 

ПП: Абе разочарован съм от тая държава. То няма едно нещо да е наред. Нито управници, нито работодатели, нито дори работници. Сега ще сменим единия, ще сложим другия и какво? Как бяха казали назад в темата...със стари курви...

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Ами ......

ПП: Абе разочарован съм от тая държава. То няма едно нещо да е наред. Нито управници, нито работодатели, нито дори работници. Сега ще сменим единия, ще сложим другия и какво? Как бяха казали назад в темата...със стари курви...

Хмм,....

Ти какво по-точно очакваш да се подобри и "оправи" за да си добре ? 

защото :

1.)ако ти искаш да ти се повиши заплатата и да се дава редовно-то шефът ти иска точно обратното

2.)ти не искаш да има наркомани по улиците, но наркопласьорите искат точно обратното

3.)ти не искаш циганите да те крадат, но те искат точно обратното

4.)ти искаш България да е цяла, но има хора, които да отцепят части от нея.

5.)ти искаш да ходиш на почивка в незасегната природа, но има хора, които искат там да има хотели, защото мразят да спят на палатка.

6.)ти искаш Русе да бъде проспериращ град, но има хора, които иска Разград да е по-проспериращ град от Русе и ще са адски нещастни, ако Русе е по-проспериращ от Разград.

7.)ти искаш да си купиш апартамент на ниска цена, но продавачът ми иска да ти го продаде на много по-висока

8.)ти искаш на твоята улица да има кофи за боклук пред всяка къща, но има хора, които не искат това, ами да има обща кофа в края на улицата.

9.)ти искаш кооперацията ти е боядисана в зелено, други пък мразят този цвят и искат да е в жълто

10.)ти искаш в училище да се изучава Ботев, други хора не искат и го смятат за отживелица

11.)ти искаш да караш Форд, други обаче мразят Форд и ако им дадеш възноцност -ще го забранят за внос в страната

12.)ти искаш да плащаш евтин ток, ЕРП-тата искат да печелят, като ти го продават скъпо

13.)ти искаш да купуваш хляба на 30 ст, както едно време, хлебарите обаче искат да ти го продават на 2 лв, и ще те убият, ако се опиташ да им намалиш печалбата.

14.)искаш да си купуваш брашното на 6 ст, зърнопроизводителите искат да продават обаче житото на най-вискотите световни цени за да спечелят максимално.

15.)ти не искаш да се пуши на обществени места, друг иска точно обратното

16.)ти искаш банката да ти дава заем с 2 % лихва, банката обаче иска да ти я дава с 20 % 

17.).... списъкът със желания  може да се продължи до безкрайност.....

Абе....схвана ми мисълта, мисля - срещу  всяко едно твое желание за да си живееш добре има поне още един човек с точно противоположеното желание, който също за да живее добре иска да му се изпълни неговото.

Чие желание трябва да се изпълни от управляващите ?! 

Ако се изпълни твоето - на другите ще им стане зле и ще протестират, като казват, че са онеправдани.

Ако се изпълни тяхното -ти ще протестираш и ще казваш, че си онеправдан.

А сега де - дилема....

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Еми загубата от преноса през полупроводника.Ако жиците бяха сребърни е друга работа.Абе цели проводници. ;)

Хмм,....

Най малкото подлоги които ги има много в този форум на хранилка в Затворено Общество на унгарския евреин Сорос да млъкнат. Без декомунизация не може да се постигне нищо. Наивно е да се мисли,че  една диктатура, подмяна може да се свали с митинги. Запомнете, сваля се с НЕУЧАСТИЕ,  това включва неучастие, в плащането на сметки,такси, ходенето на работа просто хората да си останат по домовете всичко да спре. Така се сваля диктатура. Това,че наричат този диктаторски режим, демокрация е само за наивници. Просто преминахме от затворен комунизъм,-към отворен комунизъм, само му смениха името на режима, всичко друго е в ционистките мръсни миришещи на кръв и мърша ръце, т.е. Банкстерите. Никога нито за миг, БКП не е губила властта, оръжието,парите,армията,- за каква промяна говорят след като няма закон за декомунизация? Еврейските банкстери,  те дърпат конците, на зависимите днешни еничери, нарекли се елит,партии.....Да изисквате от един комсомолски секретар приел ролята на президент да търси съдебна отговорност от предателите на България е наивно, това означава той сам да си сложи белезниците. Ще го сторили? Тогава как може да се очаква справедливост от този мистър Биин?  Първо трябва да  спрем да плащате, да им работим,след това те сами ще паднат. Иначе ще бъдем за пореден път излъгани. България си има конституция и това е Велико Търновската конституция,свалена, потъпкана и скрита  от комунистите-социалисти-ционисти. Но никой, незнайно защо не се сеща за нея, дори и  тези които ги назначи партията майка, инкобатор БКП за  "демократи' -СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,РЗС,ВМРО,АТАКА, те са просто филиали към БКП-фалшиви патици за примамка, как да се сетят за нея. Та те всячески се боят от нея, няма да им върви театрото, да се правят на управляващи и опозиция......Лично аз мисля,че за пореден път ще ни сготвят, ще бъдем излъгани, усещам режисурата на ДС,- тя вуни мирише много......

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

За Сорос е истина.Той е спекулант и обича да играе на нестабилни пазари.Не се знае колко е спечелил на наш гръб,когато долара стана 3000лв.И за заплатите е вярно.Пазара на труда и на работна сила също се движи от търсене и предлагане.Ако няма нито един желаещ да работи под 1000лв. просто по-малка заплата няма да има.И официално тя ще стане минималната такава за страната.

За Сорос е истина.Той е спекулант и обича да играе на нестабилни пазари.Не се знае колко е спечелил на наш гръб,когато долара стана 3000лв.И за заплатите е вярно.Пазара на труда и на работна сила също се движи от търсене и предлагане.Ако няма нито един желаещ да работи под 1000лв. просто по-малка заплата няма да има.И официално тя ще стане минималната такава за страната.

Приятелю, 96 година това което се случи бе под натиска на Световната Банка, която много хора по света наричат Световната Ционсистка Банда. Наложиха ни Валутен Борд,забрана да печатаме пари и да им подарим всичко построено с кръвта и потта на нашите предци на безценица, да отворим границити си за монополните еврейски монополи, като Кауфлан,Метро, Лидъл,Молове...... за да могат да убият всяка дребна инициатива,та камо ли  едър бизнес. Затова им е нужен глобализма, който така осърдно налагат по медиите за масова дезинформация. Ала някой да поиска тези облслужващи властта медии да бъде разяснен техния произход, собственик който се крие зад офшорки? Те не са ли монопол? Техният тероризъм е много по опасен и нужен на ционистите и техните масонски подлоги тук.

Да те питам аз приятелю да печаташ ти пари когато ти скефне и да си ги харчиш и по този начин да дестабилизираш паричната единица и акулите само това чакат.Аз съм финансов спекулант и имам информация,че се печатат или ще се печатат пари.И хоп купувам срещу 100 милиона лева 100 000 долара. по курс 1000 за 1.След няколко дена става 3000лв. курса и аз продавам тези 100 000 и те стават 300 милиона лева.Въпроса е обаче тоя дето печата парите какво ще направи.Еми той може да хвърли 100 милиарда,които да станат 300 милиарда лева за няколко дни.Точно валутния борд предпазва от подобни финансови машинации.А това,че ние почнахме от доста ниска база,след фалирала държава е проблема.Някои не обичат борда ама тогава всеки ден ще тръпнат и ще следят курса.Едва ли е добре това за производителите.

Сигурно послучай протестите намалиха и хляба във Фантастико - Добруджа 650 гр вече е за 0.59

Ми кво бе - беше 0.72 - 13 стотинки са си цяло богатство ъхъм

Да те питам аз приятелю да печаташ ти пари когато ти скефне и да си ги харчиш и по този начин да дестабилизираш паричната единица и акулите само това чакат.Аз съм финансов спекулант и имам информация,че се печатат или ще се печатат пари.И хоп купувам срещу 100 милиона лева 100 000 долара. по курс 1000 за 1.След няколко дена става 3000лв. курса и аз продавам тези 100 000 и те стават 300 милиона лева.Въпроса е обаче тоя дето печата парите какво ще направи.Еми той може да хвърли 100 милиарда,които да станат 300 милиарда лева за няколко дни.Точно валутния борд предпазва от подобни финансови машинации.А това,че ние почнахме от доста ниска база,след фалирала държава е проблема.Някои не обичат борда ама тогава всеки ден ще тръпнат и ще следят курса.Едва ли е добре това за производителите.

Приятелю, личи си,че си лайк, нищо лично, но много наивно. Съединните Еврейски Щати- т.е. САЩ и Великобритания, в това число, не са спирали нито за миг да печатат пари, но това не им попречи да наложат масоно-еврейския долър на света, за световна валута. Много хора,бяха убити по най-долнопробен начин заради както го наричат петро-долара. Но това е дълга тема, и не желая да се впускам в нея, особенно с хора които са отвикнали да мислят със собствената си глава........ 

Зад всичко стои Руската Мафия. Бойко Борисов ги отряза и от там почна всичко. Проект на ДС + Руснаците... Тези протести са платени ! Не казвам, че няма граждани, които излизат да подкрепят това - без да са платени или подтиквани.. но цялата работа е точно в това, че ББ няма процент в цялата история с ,, Белене '' и ето ти :)

Зад всичко стои Руската Мафия. Бойко Борисов ги отряза и от там почна всичко. Проект на ДС + Руснаците... Тези протести са платени ! Не казвам, че няма граждани, които излизат да подкрепят това - без да са платени или подтиквани.. но цялата работа е точно в това, че ББ няма процент в цялата история с ,, Белене '' и ето ти :)

Прав си, след телефонен разгонор с евреина Владимир Путин, по майка Шаламович, и разговор с посланичката на СЕЩ , Боко тиквата си подаде оставката. Но това което трябва да разбереш и прочетеш е кой всъщност управлява днешна Русия и СЕЩ. Прочети какво се случва на Русия през 17 година,  и ще имаш пълна представа кой управлява света и защо повечето мислищи хора наричат САЩ- Светските Еврейски Щати. Съвсем същото е в България...... Тя е просто е колония на скритите ционисти глобалисти.......

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Приятелю, личи си,че си лайк, нищо лично, но много наивно. Съединните Еврейски Щати- т.е. САЩ и Великобритания, в това число, не са спирали нито за миг да печатат пари, но това не им попречи да наложат масоно-еврейския долър на света, за световна валута. Много хора,бяха убити по най-долнопробен начин заради както го наричат петро-долара. Но това е дълга тема, и не желая да се впускам в нея, особенно с хора които са отвикнали да мислят със собствената си глава........ 

Ама нали Китай им купува дълговите облигации и държи юана искуствено нисък.Те имат голям излишък от ресурс ама не го дават на народа си а подпомагат САЩ и Великобритания.Не си ли забелязал,че долар ако тръгне нагоре тръгва и британския стерлинг.

Той разбира от строителство.. какво излиза да го освиркват. Той не е за президент.. така си го набута Бойко !...

Ама нали Китай им купува дълговите облигации и държи юана искуствено нисък.Те имат голям излишък от ресурс ама не го дават на народа си а подпомагат САЩ и Великобритания.Не си ли забелязал,че долар ако тръгне нагоре тръгва и британския стерлинг.

Както писах по горе, трябва повече четене и мислене със собственат си глава, не да бъдете ехо на медиите за масова дезинформация. СЕЩ си преместиха икономиката в Китай и това не е никак случайно. Това което аз визирах, е защо след като СЕЩ имат най огромният външен дълг на света, не им се налага валутен борд и световната банда мълчи? Великобритания нейното продължение е СЕЩ-първата масонска държава в света. Те са скачени съдове защото зад колисите, им дърпат конците на техните кукли наречини политици стой една и съща ционистка сила.

Всъщност интересите са много и идват от различни страни. Вариантите са два:

1. Възстановяваме редовната военна служба и правим силна редовна войска. Отрязваме всички чужди енергийни интереси, без обяснения или с някои нецензурни такива.

2. Максимално добър баланс между чуждите енергийни интереси и нашите такива, като под "нашите", имам предвид интересите на България, а не личните финансови интереси на политиците, или хайде по-общо казано управленците(ако приемем, че в даденият отрязък от бъдещата ни история, сме(народа) назначили експерти необвързани с политически партии).

Парите, които ще дадем за създаването и издържането на редовна войска, няма ли да са повече от тези, които даваме, за да задоволяваме чуждите интереси в енергетиката?

Редактирано от Марея (преглед на промените)

Хмм,....

защото :

1.)ако ти искаш да ти се повиши заплатата и да се дава редовно-то шефът ти иска точно обратното

2.)ти не искаш да има наркомани по улиците, но наркопласьорите искат точно обратното

3.)ти не искаш циганите да те крадат, но те искат точно обратното

4.)ти искаш България да е цяла, но има хора, които да отцепят части от нея.

5.)ти искаш да ходиш на почивка в незасегната природа, но има хора, които искат там да има хотели, защото мразят да спят на палатка.

6.)ти искаш Русе да бъде проспериращ град, но има хора, които иска Разград да е по-проспериращ град от Русе и ще са адски нещастни, ако Русе е по-проспериращ от Разград.

7.)ти искаш да си купиш апартамент на ниска цена, но продавачът ми иска да ти го продаде на много по-висока

8.)ти искаш на твоята улица да има кофи за боклук пред всяка къща, но има хора, които не искат това, ами да има обща кофа в края на улицата.

9.)ти искаш кооперацията ти е боядисана в зелено, други пък мразят този цвят и искат да е в жълто

10.)ти искаш в училище да се изучава Ботев, други хора не искат и го смятат за отживелица

11.)ти искаш да караш Форд, други обаче мразят Форд и ако им дадеш възноцност -ще го забранят за внос в страната

12.)ти искаш да плащаш евтин ток, ЕРП-тата искат да печелят, като ти го продават скъпо

13.)ти искаш да купуваш хляба на 30 ст, както едно време, хлебарите обаче искат да ти го продават на 2 лв, и ще те убият, ако се опиташ да им намалиш печалбата.

14.)искаш да си купуваш брашното на 6 ст, зърнопроизводителите искат да продават обаче житото на най-вискотите световни цени за да спечелят максимално.

15.)ти не искаш да се пуши на обществени места, друг иска точно обратното

16.)ти искаш банката да ти дава заем с 2 % лихва, банката обаче иска да ти я дава с 20 % 

17.).... списъкът със желания  може да се продължи до безкрайност.....

Абе....схвана ми мисълта, мисля - срещу  всяко едно твое желание за да си живееш добре има поне още един човек с точно противоположеното желание, който също за да живее добре иска да му се изпълни неговото.

Чие желание трябва да се изпълни от управляващите ?! 

Ако се изпълни твоето - на другите ще им стане зле и ще протестират, като казват, че са онеправдани.

Ако се изпълни тяхното -ти ще протестираш и ще казваш, че си онеправдан.

А сега де - дилема....

То затова си има закони и конституция. така възможностите се свеждат до две - да се спазват ли тия закони и конституция или не. 

А реалният топ 4 на виновните е: 1. Кристалина Георгиева - от световната банка, сега еврокомисар, през юни 1996 г. участвала в сключването на ултимативния договор със световната банка за приватизация на цялата икономика. Предвид забавявето на неговото изпълнение, се спретва сценария с хипер инфлацията /3000 лв. за долар/ и падане на правителството. Жельо Желев и компания спазаряват страната с банката и валутния борд и идва номер 2. Стефан Софиянски - вкарал ни в борда и подал искане за влизане в Нато. Номер 3 - Иван Костов - продал за 2 години 80% от икономиката за без пари ... и накрая номер 4 - Росен Плевнелиев, вкарал в играта Марица 1 и 3...

Колега,не пропускай толкова много хора - Андрей Луканов,Жан Виденов,Румен Овчаров,Сергей Станишев - знаеш ли колко още от този отбор могат да претендират за топ 5 на разсипниците? Те да не би да бранят Българските интереси? Без тях класацията направо издиша.Да припомням ли при кой премиер доларът стана 3000 лева?

Както писах по горе, трябва повече четене и мислене със собственат си глава, не да бъдете ехо на медиите за масова дезинформация. СЕЩ си преместиха икономиката в Китай и това не е никак случайно. Това което аз визирах, е защо след като СЕЩ имат най огромният външен дълг на света, не им се налага валутен борд и световната банда мълчи? Великобритания нейното продължение е СЕЩ-първата масонска държава в света. Те са скачени съдове защото зад колисите, им дърпат конците на техните кукли наречини политици стой една и съща ционистка сила.

Ма какъв валутен борд,след като долара си има своето покритие и борд не им е необходим.Той циркулира навсякъде.Има дори петролово покритие.За какво беше тая война мислиш.Левове ако почнат да се печатат няма да имат покритие.Това е цялата работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.