Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

.... у нас и практически за всички капиталистически страни .....

същото е и в социалистическите страни.

живяхме известно време в такава и помним какво беше ;)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 117,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Също и е добре да се види това видео.

Бе, отдавна усетих, че сме от една порода в много отношения. ;)

То е анализ, който доста се покрива със ситуацията и у нас и практически за всички капиталистически страни и показва как на хората им се предоставя предопределен и ограничен избор, удобен на класата на богаташите, да не казвам направо  - на мафията.

Само подчертаното не ми допада като лексика. Всички тези разграничения на ляво и дясно, капитализъм и социализъм вече не са актуални и само внасят объркване, според мен. Сега ще пусна това във ФБ, че не го бях гледал.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

.... Всички тези разграничения на ляво и дясно, капитализъм и социализъм вече не са актуални и само внасят объркване, според мен. ....

абсолютно правилно.

Видяхме, че както и да кръстят системата - социализъм, капитализъм, монархия и каквото и да се сетим - властта се взема и поделя от икономически силните с цел да я употребят за още по-голямо тяхно обогатяване. 

А термините се употребяват от техните лакеи единствено за да ни замажат очите и да внесат объркване за да не разберем какво възщност става. 

същото е и в социалистическите страни.

живяхме известно време в такава и помним какво беше ;)

Бе, отдавна усетих, че сме от една порода в много отношения. ;)

Само подчертаното не ми допада като лексика. Всички тези разграничения на ляво и дясно, капитализъм и социализъм вече не са актуални и само внасят объркване, според мен. Сега ще пусна това във ФБ, че не го бях гледал.

Не забравяйте, че аз също съм живял в онези години. Честно казано, тогава въобще не ми е пукало какво става по върховете. Народа живееше достатъчно добре, за да няма нужда да се бори за оцеляването си със зъби и нокти. Да речем, че определена група от хора и тогава са живеели луксозно и сега го правят. Разликата спрямо тогава е, че положението за народа е значително по-лошо. Е, аз съм човек от народа, не желая да живея в настоящата пародия, която е абсолютна трагедия.. Принципно, за тогава причината да ме избива носталгия и желание да се върне онова време, е именно поради този факт. Ако бяха скалъпили "демокрацията" така, че за народа положението да не се променя, а привилегиите да останат поне на нивото от тогава(а за който е кадърен каквото си изкара в повече, да е бонус над този минимум). Обаче, политиците побързаха в стремежа си да грабят и оакаха метеното. Социалните придобивки понижиха драстично и качество и количество, а някои дори вече не съществуват(поне не във вида, който имаше тогава).

.....Обаче, политиците побързаха в стремежа си да грабят и оакаха метеното. Социалните придобивки понижиха драстично и качество и количество, а някои дори вече не съществуват(поне не във вида, който имаше тогава).

Именно политиците които направиха това,  си бяха същите, които се облаготелстваха най-много от стария режим - Андрей Луканов и т.н. 

И го направиха именно заради това, че да се облагодетелстват още повече.  

А икономическото положение на странта ни, като част от света тогава е несравнимо с  това, в което сме сега. 

Всъщност -да бяхме само ние, щеше да е лесно.....ама не сме.

В момента цялото производство в световен мащаб в съсредоточено в Китай, Индия и въобще в страните, в които се отнасят към хората като с роби и ги карат да работят на безценица. Това е "икономически целесъобразно" за международните концерни, които държат властта в ръцете си. Всяка страна в еврозоната , а дори и САЩ вече почти нищо не произвежда - само консумираме. 

А преди бяхме част от затворена система - СИВ, в която нямаше дъмпинг, нямаше китайксо производство,  имахме гарантирани договори за продукцията си, а и свежи пари под формата на рубли като политическа подкрепа.Единствено това ни спасяваше и водеше до сравнително добър стандарт на живот за обикновенните хора.  Да, но това довече до мързела и консуматорщината, които толкова ни пречат в момента - хората се научиха да разчитат изцяло на Държавата за прехраната си, и когато СИВ се разпадна ние станахме абсолютно неспособни да се справим с новия световен ред в който властта е в ръцете на богатите..... 

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Именно политиците които направиха това,  си бяха същите, които се облаготелстваха най-много от стария режим - Андрей Луканов и т.н. 

И го направиха именно заради това, че да се облагодетелстват още повече.  

Да, но това довече до мързела и консуматорщината, които толкова ни пречат в момента - хората се научиха да разчитат изцяло на Държавата за прехраната си, и когато СИВ се разпадна ние станахме абсолютно неспособни да се справим с новия световен ред в който властта е в ръцете на богатите..... 

Луканов малко го поутрепаха. Не знам дали не е искал да промени положението си,да си изчисти името, включително и като свидетелства против останалите....

А "държавата", разбирай политиците и чиновниците, ако не разчитаме на нея, за какво са ни въобще да съществуват?!

То политиката е такова нещо, че не обслужва простосмъртните. Политиката винаги е била мръсна, обслужвала е олигарси и лобита. Товa не е само в България - замислете се!

В България вървят протести, но ми се вижда, че протестиращите не знаят за какво протестират. На едни Пеевски пречеше, на други турци им се привиждат, на трети ГЕРБ им липсва, на четвърти им иде от вътре, че трапана да има

Я обяснете, че като чета и постовете нещо се лашкат???? Кой за какво протестира, за какво се бори и какво очаква. И не излизайте с номера - ние не сме против нещо си, ама.....

Я да се разберем - че твоя възглед е "най - правилен" то стана ясно на всички.  То и хората изкара , че са глупаци щом не пеят на едн глас с теб. Ти хем твърдиш, че си против ТЕРБ, но в постовете си тъничко се изпускаш, че не би имал и нищо против отново да ни управляват!

Зададох ти 2 въпроса на, които не пожела да отговориш.

1 Твърдиш, че материално си добре и не се оплакваш от живота. Доволните не потестират и си живеят живота. Ти от какво не си доволен?

2 Ти как виждаш развитието на нещата? Не твърди глупости само, че протеста пораждал идеята, че протеста опредалял посоката - анархия му викат на това. С анархия ли ще излезем от икономическата криза?

Хайде отговори ако обичаш на тези 2 въпроса, че да те схванем, да не те възприемаме, като обикновен форумен драскач или платен купой на някого веещ се според случката.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

1 Твърдиш, че материално си добре и не се оплакваш от живота. Доволните не потестират и си живеят живота. Ти от какво не си доволен?

Ще ти цитирам откъс от днешна статия във в. СЕГА на Св. Терзиев, за да не си губя времето да ти обяснявам неща, които вече са ясни и на децата:

Защото т.нар. преход от комунизъм към демокрация не бе нищо друго освен трансформация на старата кланова върхушка в олигархия, която нито за миг не изпусна властта в България въпреки мутациите, през които премина. Това беше замисълът на дворцовия преврат на 10 ноември 1989 г., който предотврати крах на тоталитарната клика и осигури господстващо положение за нейните наследници. Сделката бе постове срещу пари, преминала после в пари срещу постове. Да управляваш, днес не е нужно да заемаш управленски пост, достатъчно е да го купиш

http://www.segabg.com/article.php?id=653705

Това е, срещу което се протестира. В случая няма никакво значение кой формално управлява - БСП, ДПС, ГЕРБ или Бирената партия. Истинските назначения, както стана безпощадно ясно през последните дни не се правят нито от депутатите, нито от партийните централи, нито дори от партийните лидери. Всичко те независимо от цвета си обслужват олигархичните кръгове. Или системата трябва да се промени (което не значи, че ще стане идеална - такава няма) или изборите могат да се отменят, защото са напълно безмислени. Сега по-ясно ли ти стана?

2 Ти как виждаш развитието на нещата? Не твърди глупости само, че протеста пораждал идеята, че протеста опредалял посоката - анархия му викат на това. С анархия ли ще излезем от икономическата криза?

Разбира се, че това е работата на протеста. Да не би да очакваш 10 хил. човека докато протестират срещу самозабравилите се мутри и политици, да изработят и политическа програма, икономическа стратегия и предложения за законодателни промени. Тяхна работа ли е това? Ние сме преставителна демокрация, т.е. суверенът избира представители, които трябва да защитават неговите интереси. Когато стане очевидно, че тези представители защитават всичко друго само не и интересите на избирателите си, хората излизат на улицата. Затова в този протест участват всякакви хора, партийни и безпартийни. Тяхна работа е да искат промяна, а работа на политиците е да открият изход от кризата. Нали затова са избрани и затова им се плаща? В момента, в който започнат някакви смислени и адекватни действия, хората ще се приберат. Но засега наблюдаваме точно обратното за последния месец.

Отговори конкретно на въпросите без да шикалкавиш и цитираш разни глупости. Този похват е пoхват на комунистите или на платените манипулатори.

Ти не по малко губиш и моето време, карайки ме за пореден път да ти отговарям и искайки да отговориш на 2 елементарни въпроса. Бе що ли се занимавам с такива като теб!!!!

Ще се опитам да дам и моето мнение по този,въпрос за който едно чувство не ме напуска.Имам усещането че Black Power и SS-23 са един и същи човек..но както и да е .

Момко,на тоя протест има 10-20-50 хиляди човека.Както се казва всеки с проблемите си.Едни протестират щото нямат работа,други щото не им изнася етническа партия да им пише законите,трети срещу банките,четвърти ..щото не го вдигат,и т.н..

Като цяло всички протестират срещу некадърно управление.Защото на всички тях проблемите малко или много са заради утрепките в парламента.

Нали не очакваш хората като зомбита да се съберат на едно място ,един казва сега почваме да протестираме стрещу Пеевси,3-4 старт...

Там има 10 000 човека ,и не напълно възможно да има 10 000 мнения.Важното е че сега хората намират сили да се опълчат заедно,а не да кълнат тоя и оня на масата,както беше през последните 24 год.

Отговори конкретно на въпросите без да шикалкавиш и цитираш разни глупости. Този похват е пахват на комунистите или на платените манипулатори.

Ти не по малко губиш и моето време, карайки ме за пореден път да ти отговарям и искайки да отговориш на 2 елементарни въпроса. Бе що ли се занимавам с такива като теб!!!!

Отговорих ти съвсем конкретно. Това, че не искаш да разбереш написаното и дори, че не можеш да възразиш аргументирано е твой проблем. Изборът да ме четеш е твой. Не съм те "вързал" пред компютъра, нали? Статията е много добра, затова ще цитирам и финала и за тези, които нямат време да я прочетат цялата:

Обществото усеща, че нещо се прави за негова сметка, но протестира не където трябва. Шествията на демонстранти между "Дондуков" 1, площад "Народно събрание", Орлов мост и партийните централи показва, че изливат гнева си срещу фигурантите във властта, както стана и през февруарските протести. Ако народът отново не схване откъде идват проблемите му, ще възпроизведе ситуацията при следващите избори - когато и да са те. За олигархията общо взето всяка власт е добра, щом е купена и послушна. Днешните съперници утре могат отново да се прегърнат, ако разберат, че това е по-добре и за едните, и за другите.

За обществото обаче не е добре да продължава статуквото. Криминалната революция най-сетне трябва да свърши, защото е имало стогодишни войни, но не и стогодишни революции. Олигокрацията трябва да се моли да не би на протестиращите да им хрумне да се разходят по-далеч - например до именията им в Бояна, Банкя, Драгалевци и разните затворени квартали, защото тогава няма да ги увардят от народния гняв нито високите дувари, нито личните охранители. А точно там се съчиняват управленски коалиции и висши назначения, докато в Народното събрание и Министерския съвет само се огласяват, както видяхме с казуса "Пеевски".

http://www.segabg.co...e.php?id=653705

И още веднъж да обясня нещо, което според мен е важно. Част от манипулацията са опитите протестиращите да бъдат вкарани в обяснителен режим като се задават въпроси от типа на "Вие какви конкретни икономически и законодателни мерки предлагате за излизане от кризата?" Това не е работа на избирателите, а на политиците. Ще дам прост пример. Ако човек отиде на лекар, иска от лекаря да го лекува. Не е работа на пациента да предписва лечение. Инак за какво му е да ходи на лекар?

Отговори конкретно на въпросите без да шикалкавиш и цитираш разни глупости. Този похват е пoхват на комунистите или на платените манипулатори.

Че той ти отговори - какво искаш повече, та даваш квалификации от сорта на "глупости" ?!  

Това, че ТИ не разбираш какво ти се казва, не означава да обиждаш хората, с които си говориш/пишеш ! 

Не всеки е длъжен да е чел Достоевски и  да има три висши образования. Да се приеме, че очакваме отговорите да са в смилаем вид за всеки човек който чете тук. Дори евентуално да е овчар, с четвърти клас завършен.

Че той ти отговори - какво искаш повече, та даваш квалификации от сорта на "глупости" ?!  

Това, че ТИ не разбираш какво ти се казва, не означава да обиждаш хората, с които си говориш/пишеш ! 

Че къде видя обиди.!!!!!!!.

Поисках да ми отговори конкретно но 2 въпроса. т.е. конкретно с думи прости - лично мнение,а не отговор в циати, отговор в контекста на събитията. Не е хич трудно нали???

Инак разногласия ще има и това е най - хубавото, че всеки си отстоява позицията. Не е хубаво когато обаче почне да бъде налагана дадена позиция, идея, теза.

П.П. Относно обидите, то scepsis си позволи доста повече

Не е хубаво когато обаче почне да бъде налагана дадена позиция, идея, теза.

Моята позиция е ясна. Не я налагам, а я представям толкова добре, колкото мога и колкото ми позволява времето. Не знам колко по-просто да обяснявам. Но предлагам да не се разсейваме в лични препирни и нападки, а да се върнем към събитията, които стават все по-абсурдни. Който е пропуснал да види как Волен саботира една от последните възможности за търсене на някакво цивилизовано решение в рамките на настоящата конфигурация на парламентарно представените политическите сили може да изгледа репортажа. Специално за колегата Black Power обяснявам с думи прости - на репортажа може да се види как г-н Сидеров, безкомпромисният народен трибун, се ебава с Президента, както и с всички останали и в крайна сметка с всички български граждани. 

Линк

Колеги може ли  да помоля, да си тагвате  линковете. Вече ми писна да гледам пляснати в полето за писане адреси, колкото половината от отговора.

Пример за тагване от друга тема:

Тагвайте си линковете, в противен случай ще бъдат изтривани постовете:

1. Правилно: WD1001FALS
2. Неправилно: http://www.newegg.co...N82E16822136284

Този пост е редактиран от pit: 11 януари 2013 - 14:50

Колеги може ли  да помоля, да си тагвате  линковете. Вече ми писна да гледам пляснати в полето за писане адреси, колкото половината от отговора.

Пример за тагване от друга тема:

ОК. Взимам си бележка.

Поправено е с помощта на колегатa Sliderum, за което искренно му благодаря.

Станишев провали конспирацията на прехода

Вече може да пише книгата "Олигокрацията - висш и последен стадий на криминалната революция"
Светослав Терзиев, "Сега"

Публикувано изображение
Карикатура: Христо Комарницки
----

Лидерът на БСП Сергей Станишев направи грешка, която олигархията няма да му прости - извади на показ конспирацията на прехода. Изригналото в протести българско общество за пореден път си задава историческия въпрос: Защо ручахме жабетата през тия години? И за пореден път ще остане излъгано, ако не разбере сигналите от партийните централи, и особено от "Позитано" 20, където се пази институционалната памет на целия преход - от демократичния социализъм, през болезнените реформи, та до днешната драма.

Ако Станишев остане без работа

поради гнева на другарите си или поради вътрешни интриги, ще има време да изложи подробно разкритието си в книга с работното заглавие "Олигокрацията - висш и последен стадий на криминалната революция". Защото т.нар. преход от комунизъм към демокрация не бе нищо друго освен трансформация на старата кланова върхушка в олигархия, която нито за миг не изпусна властта в България въпреки мутациите, през които премина. Това беше замисълът на дворцовия преврат на 10 ноември 1989 г., който предотврати крах на тоталитарната клика и осигури господстващо положение за нейните наследници. Сделката бе постове срещу пари, преминала после в пари срещу постове. Да управляваш, днес

не е нужно да заемаш управленски пост, достатъчно е да го купиш

Изводите не са нови, но никой политик не е давал досега толкова откровена картина на разделението на труда по върховете в България между несменяеми с избори управляващи и правителствени и партийни фигуранти. Припряното назначаване и паническото оттегляне на Делян Пеевски от поста председател на ДАНС дръпна несръчно завесата на родното задкулисие, зад която се видя, че нито министър-председателят, нито лидерът на главната управляваща партия са лица с решаващ глас по въпроси с държавна значимост. Отчаяните усилия на Станишев да наложи Пеевски като възлово лице, от което зависело оцеляването на кабинета, както и оттеглянето му ден по-късно като политическа грешка, която е заплашила оцеляването на кабинета, показва само едно - че съдбата на правителството не е в ръцете на самото правителство, а извън него. Премиерът Пламен Орешарски бе най-объркан в цялата ситуация, защото не успя, или по-скоро не посмя да си спомни кой точно му предложи кандидатурата на Пеевски.

Трескавите усилия за обратно придърпване на завесата издават не толкова страх за съдбата на правителството, колкото на неговите кукловоди.

Правителствата се сменят, но   най-ценният продукт на прехода в България не е демокрацията, а олигокрацията

За нейното отглеждане бяха хвърлени най-много ресурси от националната икономика, не бяха жалени средства дори в най-кризисните периоди. Спомняте ли си как се стигна дотук? През Лукановата зима в началото на 90-те години, когато хората се редяха нощем на опашки, за да се доберат до кофичка кисело мляко, избрани лица си лягаха милиционери и се събуждаха милионери, други пък от комунисти и спортисти ставаха капиталисти. Това бе времето на вълшебствата и затова от новородените богаташи не се искаше друго, освен да съчинят приказка за внезапното си замогване. Но за хиляда и една нощ сюжетите се изчерпаха и чудодейните замогвания секнаха. Парите започнаха да се въртят в добре очертани кръгове, които се заеха да бдят срещу проникване на външни лица и срещу конкуренция. Това бе времето на "охранителите", издокарани в анцузи. След като баницата бе общо взето нарязана, увардена и раздадена, народът бе пуснат в средата на 90-те години да си поиграе на капитализъм чрез масова приватизация на хартия и да влезе в милионерска роля чрез хиперинфлация.

Замогването на протоолигарсите се съчета с възхода на мутрите през втората половина на 90-те години, изпълняващи функцията на въоръжена ръка на новата управляваща класа.

Тя си изгради паралелна държава, за да брани интересите си,

като в същото време превърна в куха черупка официалната държава, за да си гарантира безнаказаност. Криминалната революция навлезе в трети етап, когато за първи път се усети, че и две Българии да бе оставил Тодор Живков (както ни уверяваше), теренът бе отеснял за растящите апетити. Мутрите охранители захвърлиха анцузите, преобразиха се на "добре облечени бизнесмени" от застрахователния бизнес (по думите на познавача им Бойко Борисов) и захванаха да се стрелят по улиците, за да си крадат вече откраднатото от народа. Спестеното от социализма бе ометено и се премина от екстензивно ограбване на населението към интензивно източване на бюджета на държавата, пълнен пак от същото опоскано население. Борбата за надмощие взе над 150 жертви, записани на съвестта на дежурния "неизвестен извършител".

Подготовката на България за влизане в ЕС в средата на миналото десетилетие вкара нов регулатор в държавата - Еврокомисията, която поиска най-напред да спрат показните убийства. И те секнаха като по команда.

Задкулисието видя  нов шанс за просперитета си чрез достъп до еврофондовете  и се споразумя да спре вътрешната война, като премине към обединяване на принципа "заедно можем да крадем повече". Групировките започнаха да се окрупняват, като най-компрометираните се преродиха в холдинги с нови названия, а олигарсите придобиха самочувствие на официални партньори на държавата и на европейските структури. Първият, който се яви в Европарламента, щом България влезе в ЕС на 1 януари 2007 г., бе собственикът на "Нове холдинг" Васил Божков. Много скоро той се утвърди като голям потребител на еврофондове в пътното строителство.

Средствата от ЕС плюс изобилните чужди инвестиции до началото на кризата през 2008-2009 г. осигуряваха достатъчен простор за растеж на родната олигархия, която за пропаганден комфорт измисли схема как чрез държавни пари да си създаде медиен монопол. Групировката около КТБ на Цветан Василев, бившата шефка на тотото Ирена Кръстева и нейния амбициозен син Делян Пеевски показа, че и в ерата на зрялата олигархия има място за новоназначени олигарси, стига да обслужват другите в елитния кръг, както и на посочените от тях служители на волята им в изпълнителната власт.

Сговорът функционираше безупречно чрез извъртане към новите фаворити при всяка смяна на властта, но кризата развали разбирателството

Парите намаляха, а лакомията - не

Възникна напрежение между олигарсите, което бързо премина във фазата кой-кого. Доскорошните сърдечни приятели Цветан Василев и Бойко Борисов развалиха дружбата си след падането на правителството на ГЕРБ. Те заеха толкова враждебни позиции един срещу друг, че няма как да са се намразили толкова освен за много пари. Съперничеството се превърна във въпрос на живот и смърт. Така го представи самият Станишев, който обясни, че Делян Пеевски залагал живота си чрез съгласието си да оглави ДАНС и да потърси сметка на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Борисов пък се провикна на 18 юни в парламента: "Искат да ме убият, това ли е нестандартното" - по повод твърдението на Станишев, че е харесал Пеевски за шеф на ДАНС, защото ситуацията била нестандартна и се налагали нестандартни мерки.

Представлението, което гледаме, е  сблъсък на олигарси кой да язди държавата и народа

Обществото усеща, че нещо се прави за негова сметка, но протестира не където трябва. Шествията на демонстранти между "Дондуков" 1, площад "Народно събрание", Орлов мост и партийните централи показва, че изливат гнева си срещу фигурантите във властта, както стана и през февруарските протести. Ако народът отново не схване откъде идват проблемите му, ще възпроизведе ситуацията при следващите избори - когато и да са те. За олигархията общо взето всяка власт е добра, щом е купена и послушна. Днешните съперници утре могат отново да се прегърнат, ако разберат, че това е по-добре и за едните, и за другите.

За обществото обаче не е добре да продължава статуквото. Криминалната революция най-сетне трябва да свърши, защото е имало стогодишни войни, но не и стогодишни революции. Олигокрацията трябва да се моли да не би на протестиращите да им хрумне да се разходят по-далеч - например до именията им в Бояна, Банкя, Драгалевци и разните затворени квартали, защото тогава няма да ги увардят от народния гняв нито високите дувари, нито личните охранители. А точно там се съчиняват управленски коалиции и висши назначения, докато в Народното събрание и Министерския съвет само се огласяват, както видяхме с казуса "Пеевски".

Потестиращите били интернет-лумпени, според депутат от БСП

Христо Монов, депутат в 42-рото Народно събрание от "Коалиция за България", заяви в ефир, че протестиращите са "интернет лумпени", съобщават в. "Сега" и Медиапул.

Пред "Канал 3" Монов каза: "Технологията роди днес интернет лумпените. Те протестират за всичко. Може би ще започнат да протестират и за това, че съществуват. В други държави отнемат родителските права при участие на дете в политически митинги".

Монов е депутат от листите на БСП от Бургаски регион, избран за депутат от т. нар. гражданска квота. По професия е психолог.

Понастоящем е председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в НС, но името му беше спрягано за зам.-министър на образованието или за шеф на Агенция за закрила на детето.

По-рано днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров, пък заяви, че няма мирни протести, а участниците в демонстрациите са "безчинстващи криминални банди".

Ето малко снимки на лумпените:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Много лумпени, много нещо!

Който се чувстава лумпен да върви да протестира!

ПП Това е безпримерна наглост. Припомням, че споменатия депутат получава заплата благодарение на това, че въпросните лумпени си плащаме данъците.

ПП Това е безпримерна наглост. Припомням, че споменатия депутат получава заплата благодарение на това, че въпросните лумпени си плащаме данъците.

Всъщност ,ние му плащаме заплата за да ни нарича лумпени.

Ей за т'ва искам да застана пред парламента с базука :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Всъщност ,ние му плащаме за да ни нарича лумпени.

Ей за т'ва искам да застана пред парламента с една базука :)

Те снайперистите, ще те чакат да те снимат :D

Всъщност ,ние му плащаме заплата за да ни нарича лумпени.

Той господин-депутатът бил психолог, демек експерт по лумпените. Ей ги и тях. Видно е, че само лумпени и криминални бандити (както ни нарича Волен), могат да правят такива неща:

"Сайтът на БСП www.bsp.bg е блокиран и не се отваря, коментират в социалните мрежи. Според потребителите сайтът е блокиран, след като депутатът от Коалиция за България Христо Монов е нарекъл протестиращите "интернет лумпени" пред "Канал 3". Думите на Монов са едни от най-коментираните в социалните мрежи."

24часа.бг

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.