Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

"Сайтът на БСП www.bsp.bg е блокиран и не се отваря, коментират в социалните мрежи.  

Ми, лумпени кво да праиш. И криминални елементи, демек хакери. ;)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 115,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ма кви сме готини по лумпелски :)

Само палячо си нямаме, а сетих се той при президента сутринта изпълняваше политически  поръчки - отново!

Никакъв морал и политическо поведение не ни показват, как да ги уважаваш тези хора, че на всичкото отгоре и заплати им плащаме.

Ма кви сме готини по лумпелски :)

Само палячо си нямаме, а сетих се той при президента сутринта изпълняваше политически  поръчки - отново!

Никакъв морал и политическо поведение не ни показват, как да ги уважаваш тези хора, че на всичкото отгоре и заплати им плащаме.

ако визираш Сидеров - ами и аз исках президенто да отговори ама то па и той един...

ако визираш Сидеров - ами и аз исках президенто да отговори ама то па и той един...

Президента се държа достойно предвид ситуацията :)

Президента се държа достойно предвид ситуацията :)

да де - мълчанието е знак за съгласие - нали - за офшорките му

да де - мълчанието е знак за съгласие - нали - за офшорките му

Нета е изпълнен с неговото изказване, прочети го! http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1104098

Не мислиш, че политик от нивото  на Плевнелиев - Предидент ще падне на нивото на Сидеров, нали!

Има етикеция която не е зле влизайки в институция да се спазва!

Скъпото костюмче на Сидер ага не го прави политик, той няма елементарно възпитание и поведението му на публични места води едиствено до възмущение, обижда и заплашва, мисля че неговите сметки трябва да проверим и кой плаща за момчетата ядящи пица там на улицата да го пазят

Редактирано от Nemeria (преглед на промените)

Те ви нов повод за протести - да се смени и президенто. Протести до дупка, че как, та то комунисти ли не пречат, турски орди ли  не се задават, марсианско нашествие ли се очаква  - не знам. Знам ,че само един човек е в състояние да "оправи" нещата и сам той се похвали - "само аз мога до ви оправя и никой друг" Тоз човек е Б.Б. Ма па докато го изберем, то  или ще го убият, я кръвното ще вдигне, па като нищо и в лудницата може да влезе. Успеем ли да си го изберем тоя път ще си го "турим" и за Президент и за Министър-председател и за Кмет, та ега да се угоди на всички.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Нета е изпълнен с неговото изказване, прочети го! http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1104098

Не мислиш, че политик от нивото  на Плевнелиев - Предидент ще падне на нивото на Сидеров, нали!

Има етикеция която не е зле влизайки в институция да се спазва!

Скъпото костюмче на Сидер ага не го прави политик, той няма елементарно възпитание и поведението му на публични места води едиствено до възмущение, обижда и заплашва, мисля че неговите сметки трябва да проверим и кой плаща за момчетата ядящи пица там на улицата да го пазят

нищо не ми казваш за офшорките на тоя а

що така

нищо не ми казваш за офшорките на тоя а

що така

Момиче, от политика не разбираш. Не се обаждай, ако няма какво да кажеш. Инфо искаш ли?

Ето

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Момиче, от политика не разбираш. Не се обаждай, ако няма какво да кажеш. Инфо искаш ли?

о още един защитник на президенто нема що

Какъвто и да е президента, този селски идиот волен няма право да се държи по този начин. Баси противния, зъл, глупав, арогантен психар.....

ми то цялата ни "държава" е лудница - нормално значи

оооооо и мойта приятелка Ирмена Кръстева - де без нея и гуцито й

:P

Метохме само отгоре-отгоре. Сега се иска промяна на системата, не на лицата, там е разликата. Не говорим и за абсурдни искания - предния път те си бяха дело на хора, желаещи (и успели) да размият протеста.

Дано се получи нещо... аз, впрочем, също не съм оптимист. Преди 16 години пак ходихме, скачахме, сменяхме системата... и резултата го виждаме. Което не ми пречи да уважавам исканията на хората.

Намесвате децата,SS-23 ? Та и кучетата....!

Вие няма да се спрете пред нищо...!

post-10799-0-34380700-1371757355_thumb.j

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Публикувано изображение1010907_214898808657538_1588689946_n.jpg

/Offtopic

Картинката ми хареса, само са объркали униформите. Сложили са руската на Болен, е германската - на СерГей. /Offtopic

Ако има опасност от сблъсъци...

Опасност на протеста има винаги - както от ескалация и насилие, така и от това, някой да не гледа къде стъпва.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Сега се иска промяна на системата, не на лицата, там е разликата. 

първо искам да ти кажа, че сте в голяма грешка! Проблема не е в системата....проблема е в хората! Още бай Тошо го каза, по адрес на социализма! Ето да речем социализма: като идеология е в пъти над капитализма! но го провалиха....хората... защото в човека е заложено едно лошо качество- да краде (да се облагодетелства)!

да се върнем на бленувана смяна на системата. Всички говорите за тази "смяна на системата", ама аз така и не видях проект или някаква структура на тази "нова система"? можеш ли ми я описа, поне като обща схема..и да ми дадеш практически пример за система (по света), близка до тази, която предлагаш!

Публикувано изображение1010907_214898808657538_1588689946_n.jpg

офффф...всичката тая фразеология, картинки, подскачания на площада...са ми толкова нафталинени....

Човек, чакай поне да мине заседанието на ВС на БСП или каквото там беше там, че да ти кажат какво да пишеш. Инак става смешно по два-три пъти на ден да си променяш позицията.  

За теб се отнася същото, което и за СС-23. Потърпете другарите да решат ще го махат ли Сергей или не и какво ще правят, за да се ориентирате и вие. ;)

божеееее....

Не бе, за кучетата аз го казах, щото съм фен на PETA. Като им надуват главата с тези свирки, горките се мъчат. Това ми беше мисълта.

За теб се отнася същото, което и за СС-23. Потърпете другарите да решат ще го махат ли Сергей или не и какво ще правят, за да се ориентирате и вие. ;)

Ти нали беше безпристрастен бе. От горе на всичко и гадател излезе. Че къде ме тури ти в БСП бе. Бях от първите симпатизанти на ГЕРБ, тичах за тях, агитирах. Сега съм върл Враг на ГЕРБ, тичам и агитирам така, че и да има избори, то ГЕРБ пак да бъдат малцинство, та ако ще това да значи да дам своя глас на БСП. Инак някога дари сме патили от БКП / БСП

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

божеееее....

Няма Бог. Има само Председател, който изпълнява неговите функции. ;)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

Че къде ме тури ти в БСП бе.

това да значи да дам своя глас на БСП.

Хм. Логично и последователно изказване. Свалете Сергей, който за нищо не става, изберете някой, който има повече акъл и гласувайте за него. Това е смисъла. В почти всяка политическа сила има по няколко по-свестни хора, но те обикновено нямат думата.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Нафталинена е ракетата SS-23,която е израз на безсилие !

Само че и във Русия има по-малко комунисти,отколкото у нас !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.