Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

:yanim:

А човекът, написал горното просто люто мрази комунистите, но по всяка вероятност не знае защо. :D

Някои хора не могат да живеят спокойно ако няма кого да мразят.

п.п. Не съм комунист.

Хубава песен! :)

http://www.youtube.com/watch?v=qa4z7YNQXzg

Брех, сега пък не съм знаел защо. Написах няколко десетки причини само защо това правителство трябва да падне, но не съм знаел защо. Искаш същото да направя за периода до 90-те ли? И двамата знаем, че сама на себе си не вярваш и просто се опитваш да изкривиш дискусията. Доста елеменарно.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 117,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Брех, сега пък не съм знаел защо. Написах няколко десетки причини само защо това правителство трябва да падне, но не съм знаел защо. Искаш същото да направя за периода до 90-те ли? И двамата знаем, че сама на себе си не вярваш и просто се опитваш да изкривиш дискусията. Доста елеменарно.

Всеки знае за себе си.

Продължавай да правиш това, което наричаш дискусия.

Всеки знае за себе си.

Продължавай да правиш това, което наричаш дискусия.

Продължавай да излизаш с общи изказвания вместо да отговориш директно на критиките ми към правителството.   

Просто защото не можеш. Не ти изнася. 

ПП И спри да развяваш ГЕРБ като някакъв парцалив флаг. Няма никаква логика да замениш едно ретроградно правителство с друго, дори по-ретроградно.

Редактирано от Xanatos (преглед на промените)

"Пак ни пратиха на май**та си !" - обикновено това е крайният извод ....!

Въпросът е "ЗАЩО винаги успяват?" ! А не как , какво , къде , кой-какъв....!Емоциите растат и ето Ви и смяна на тона и т.н....., а истински , действителен резултат никакъв !

Кому е потребно това?"

И пак - Защо ?Кои са причините ?

Докато се съсредоточаваме в явленията , призраци винаги ще има ! И няма никакво значение кой как ще наречеш - таман утепаш единия , два други на неговото място , под вънкашност чужда и под име ново!

Необходимо е да се търсят , откриват и отстраняват причините - тогава следствията сами изчезват....

Иначе : "Пак ни пратиха на май**ната си....!"...... :)

П.П. В момента всички "от горе" правят всичко възможно да ни замажат , отплеснат и отклонят вниманието от главния въпрос , причината за днешното ни окаяно положение - преработка на "сбърканата" в тяхна полза система .

Пък между другото разчистват сметки по между си..........и ние се късаме да им помагаме ! :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

вчера кякъде чух

народа на някой прощава грешките а на други не

а и уж нали БСП е столетница и би трябвало да е опитна

да опитна е в унищожаването на конкуренцията, манипулациите и задкулисните игри! И да столетницата ще векува!

До тук разбрах:

- че всички трябва да се поучим от ситуацията да слушкаме Сергейчо, чиито женица Моника, да Моника но не Люински чиста като  сълза без ошфорки и т.н., и чичко Местан защото, ако не правиш каквото наредят отиваш в трета глуха, а най-интересното е че най-вероятно те са кукли на конци също като премиера.

- трябва ромите да управляват държавата, вчера Бат Сали, утре бат Киро, абе само ония престъпници от ГЕРБ да не се върнат.

Всички които не подкрепят БСП, ДПС и атака са корумпирани престъпници, необразовани с нисък морал и са мутри.

Всеки който е надигнал глас и вика срещу правителството е вреден за нацията и трябва да се унищожи, в България трябва да останат само послушни душици - достатъчно тъпи за да правят каквото им кажат, та България не е на народа български, защото българите са малцинство в тази държава.

Има и други фактори, но не ми се изброява.

Ние сме държава на абсурдите!

Ние сме интернет лумпени и ние готино, защото все още правим разлика между добро и зло, между истина и лъжа, елементарни ценности, които вашите депутати потъпкаха.

П.п и поста ми не е с цел дискусия, моля всички "образовани"да подминат поста като крайно глупав и да си спестят обидите и цитати!

Редактирано от Nemeria (преглед на промените)

.....

Ето Ви пример за емоции внушаващи отчаяние и безсилие ! " Оти да се косим , като че ми мине?!"....

Кому е потребно това ! Защо ?

А в същност изход има !

Но е нужна просвета хората да могат да разберат причините и тогава организирано да се борят срещу тях , а не срещу призраци !

Срещу призраците сте/сме обречени ! Също като във филма " Индиана Джонс и храмът на обречените " - вземайте си наркотика който ви наливат в мозъците (уж демокрация) и си кротувайте ! Пък и да не кротувате , какво от това когато вече са Ви наркоманизирали и въобще нямате представа за какво става дума - тогава спокойно могат и да Ви жертват на олтара пред божеството в храма !

Показателни са случаите с тези дето се палиха или пък гладуват, или пък да Ви изкарват лумпени и всякакъв друг вид ненормалници...

Между другото, гледахте ли ТОВА.

В никакъв случай не съм адвокат на Сидеров ! Това може да се види в много други мои постове тук .

Не за това ми е думата !

НО !

Журналистическата постановка сама по себе си като форма е гадна и долнопробна !

Никакъв проблем не е да и нащракам на тази такива снимки , че никой да не се усъмни според снимките , че е долна ку*ва !

Примерен сценарии -  докато си пие кафето някъде , зад гърба й полу-гол мъж да й отправя мимически сексуални покани или нещо подобно ....пък аз си щракам , щракам......дори и тогава когато разпалено се защитава от това ! А дали се защитава или разчувствана се лепва на врата му - как го виждате на снимката?!Разбира се ще избера подходящите за целта.....   :D

Което ще рече , че това не значи нищо друго освен лошо скалъпена операция , независимо дали е провокация или е истина.....

И в двата случая , язък за журналистите - т.е. бездарници !

Самото интервю пък е пълна скръб по отношение на момата и говорителката зад кадър.... :)

Което ще рече , че това не значи нищо друго освен лошо скалъпена операция , независимо дали е провокация или е истина.....

Според мен е по-важно дали е истина, а явно е. Тъй че... А инак, това не е CNN, а НоваТВ. ;)

Според мен е по-важно дали е истина, а явно е. Тъй че... А инак, това не е CNN, а НоваТВ. ;)

Само за спорта ! :wink12:

...на мен пък ми се вижда като "случайно" присъстващ , внедрен провокатор - колкото за снимките.... Виж , ако "се прегръщат и целуват" - това вече е друга работа.... :)

Тъй и тъй си чешим езиците, е хайде да си почеша и аз моя. 1.Мисля че, г-н Борисов е най-малкото зло в този момент за страната? 2.Той падна от кон на магаре и започна да си осмисля грешките? 3.Друг политик, който да вдъхва респект и сигурност нямаме? 4.Останалите политици са по скоро путьовци отколкото мъже? 5.А, заседанията в Народното Събрание са по скоро театър и цирк? От мене толкова.Оставям ви да продължите.

Хахаха,значи онея селяндури не били охрана ,ама здрави момчета от парламентарната група на АТАКА.

Спред нещата ,които съм чел,опитвайки се да разчитам езикът на тялото,Волен излъга няколко пъти за 10 мин интервю.

Спoред Мишо Шамара и Волен Сидеров,всеки който не ги харесва е гербер  :) майко мила .

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Спред нещата ,които съм чел,опитвайки се да разчитам езикът на тялото,Волен излъга няколко пъти за 10 мин интервю.

Да, очевидно се притесни. А след това го подкара в обичайния си стил - без да изслушва другата страна, да повтаря едно и също.

Само за спорта ! :wink12:

...на мен пък ми се вижда като "случайно" присъстващ , внедрен провокатор - колкото за снимките.... Виж , ако "се прегръщат и целуват" - това вече е друга работа.... :)

Възможно е друго. Това, че е отвън на протеста и говори по телефона, все още не доказва, че е внедрен провокатор.

Да, очевидно се притесни. А след това го подкара в обичайния си стил - без да изслушва другата страна, да повтаря едно и също.

Еми когато Волен не му харесва някой въпрос ,той обикновено напада задаващият въпроса,мисля че няма спор за този факт.

Той е нещо като олицетворение на цялата политическа картина,в качествата на един човек,а именно:продажник,лъжец,подлец,нагъл и двуличен.Това са все качества ,необходими да пробиеш в политиката у нас..

Възможно е друго. Това, че е отвън на протеста и говори по телефона, все още не доказва, че е внедрен провокатор.

Така е,може пък Волен да го е накарал да слухти из протестиращите просто,а не да ги провокира.

Ейии, не се засрамихте, бе - герберски защитници. Вчера вашия вожд лично в ТВ ефир обясни с половин уста пред цяла България, че той клати държавата и стои зад протестите. За Б.Борисов говоря.

В прочем днес по БНР -"Реконструкция" имаше няколко унищожителни коментара за това чии интереси обслужват протестиращите, срещу кого се уж борят. Ако мозъка не е промит, то не е нужно да имаш висше образование, че да схванеш, че тези протести не са от полза за никой, че обслужват партиини интереси и целта е връщането на Борисов на власт.

За момента обаче по - голамо зло от връщането на ГЕРБ във власта няма. Хубавото е, че хората схванаха ситуацията, а подкрепата на протестите е вече почти = 0

Е, тук ще се опитат да ме уборят, но фактите са си факти, та квото и да се пише то ще да е безсмислено, глупаво и смешно..

Една поправка да направя :)

Според Мишо Шамара и Волен Сидеров,всеки който не ги харесва е гербер  :) майко мила .

..А също така и Black Power-a

Една поправка да направя :)

..А също така и Black Power-a

Вожда ви Боко сам каза - от конфронтация и лош език, то нищо не печеля. 

Така е - нищо не се печели, освен все повече омраза.

Хайде да уточним нещо Не харесвате БСП, ДПС, АТАКА, НДСВ, СДС и пр. 

Кой Харесвате, ааа???

Аааа - ГЕРБ харесватеее!!! Ма не може да накарате всички да харесват ГЕРБ и да ръкопляскат на Боко.

Може би искате в един глас да викаме БоКП, БоКП, БоКП.

Всеки ден излиза кирта на Борисов и компания. Негови верни кучета говорят, а не опозицията. Да говорите, че по - малкото зло било ГЕРБ на власт, то това граничи с ................!?!?!? 

Как смятате - ако има избори утре, то партиите ще бъдат в същия състав и % както днес. Къде виждате промяната и алтернативата???

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Хайде да уточним нещо Не харесвате БСП, ДПС, АТАКА, НДСВ, СДС и пр. 

Кой Харесвате, ааа???

Аааа - ГЕРБ харесватеее!!! Ма не може да накарате всички да харесват ГЕРБ и да ръкопляскат на Боко.

Може би искате в един глас да викаме БоКП, БоКП, БоКП.

Всеки ден излиза кирта на Борисов и компания. Негови верни кучета говорят, а не опозицията. Да говорите, че по - малкото зло било ГЕРБ на власт, то това граничи с ................!?!?!? 

Що трябва да харесваме някой ? Ако те вкарам в един магазин ,пълен с боклуци ,ти непременно ще си купиш нещо нали ?

Много объркан човек си ти :)

Нали пролетта протестите бяха срещу Боко (прочети ми постовете от пролетните простести :) ),сега са срещу този кабинет,какъв е извода ?

Еми на хората не им харесва ситемата която позволява на хора като Чоко и Боко,и Доган и т.н.. да правят каквото си искат,без да им пука за хората.

Ти това няма да го осъзнаеш никога ,щото Волен ви е сложил превръзки на очите :)

Знаеш ли защо в Северозапада (виждам че си от там) са луднали по АТАКА ? Защото идеите на тази партия тръгнаха с реплики от сорта на "циганите на сапун" ,и мнго поодобни.Всички знаем ,че в северпзапада проблемът с циганите е много голям.

Що трябва да харесваме някой ? Ако те вкарам в един магазин ,пълен с боклуци ,ти непременно ще си купиш нещо нали ?

Много объркан човек си ти :)

Нали пролетта протестите бяха срещу Боко (прочети ми постовете от пролетните простести :) ),сега са срещу този кабинет,какъв е извода ?

Еми на хората не им харесва ситемата която позволява на хора като Чоко и Боко,и Доган и т.н.. да правят каквото си искат,без да им пука за хората.

Ще разделя отговора си на 1,2,3.

1. Що да съм объркан човек? 

Защо ако притежавам смрадлив и некачествен продукт, като вляза в магазина пак ли да си купя същия смрадлив и некачествен продукт, на същата цена. Много нелогично и непрактично, при все, че вече в къщи имам същото!!!

2. Протестите били потив Боко.

Боко, вчера.в национален ТВ ефири пред цяла България се изтъпани с цялото си нахалство и с половин уста каза - многао галяма част от протестиращите са симпатизанти на ГЕРБ и ние нямаме нищо против, та даже помагаме!!! Ееее!?!?! 

3. В сета познават тези форми на политическо управление. Ние Българите може би ще излезем иноватори и ще направим ново откритие изумяващо света ли??? Кой и къде се е справил с олигархията, лобитата, мафията???? Къде в САЩ, Велика Британия, къде???

4. Да Проблем на северозапада не са само ромите, но и абсолютната беднотия, разбитие пътища, калпавото здравеопазване. Не са виновни хората за това. Виновни са всички които се заиграваха със северозапада а след постигане на целите си, бързо го забравяха.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

В прочем днес по БНР -"Реконструкция" 

Ще ти се "Реконструкция". Предаването на Петьо Волгин се казва "Деконструкция". ;)

Кой Харесвате, ааа???

Теб! Нали щеше да правиш партия. Чакаме да я регистрираш и ще се запишем. :)

4. Да Проблем на северозапада не са само ромите, но и абсолютната беднотия, разбитие пътища, калпавото здравеопазване. Не са виновни хората за това. Виновни са всички които се заиграваха със северозапада а след постигане на целите си, бързо го забравяха.

Бат Сали, заедно с Волен ще ви реши проблемите. Само имайте търпение.

Защо ако притежавам смрадлив и некачествен продукт, като вляза в магазина да си купя същия смрадлив и некачествен продукт, на същата цена. Много нелогично и непрактично, при все, че вече в къщи имам същото!!!

Боко, вчера.в национален ТВ ефири пред цяла България се изтъпани с цялото си нахалство и с половин уста каза - многаогаляма част от протестиращите са симпатизанти на ГЕРБ и ние нямаме нищо против, та даже помагаме!!! Ееее!?!?! 

3. В сета познават тези форми на политическо управление. Ние Българите може би ще излезем иноватори и ще направим ново откритие изумяващо света ли??? Кой и къде се е справил с олигархията, лобитата, мафията???? Къде в САЩ, Велика Британия, къде???

Сега да ти коментирам отговорите 1,2,3..ако може.

1.След като вече имаш вкъщи въпросният боклук,защо да не намериш начин да го смениш с нещо по-добро ? Сега алтернатива няма,но това не значи че трябва да си затваряме очите за издънките ,и абсурдните назначения ,само и само да не върнеме Боко.Дори и да се върне пак ще го свалиме.

2.Имах предвит февруарските протести,които свалиха ГЕРБ.

3.Никъде този проблем не е на 100% решен така е,но пък не мислиш ли че България може да се сравни само със страните,където олигарсите владеят правителството изцяло,и то така ,че и слепите да го видят ? Аз не искам да се сравняваме с другие на дъното.

4.Безработицата и мизерията там е ясна.Аз също съм родом от там,исках да кажа ,че там едва ли има някой ,който да не е пропищял от циганските набези.За това като кажа на баща ми ,че Волен е луд ,и дъртия ще катапултира на стола от яд,щото преди години много му се кефеше ,когато Волен искаше да прави сапуни от циганите.

3.Никъде този проблем не е на 100% решен така е,но пък не мислиш ли че България може да се сравни само със страните,където олигарсите владеят правителството изцяло,и то така ,че и слепите да го видят ? Аз не искам да се сравняваме с другие на дъното.

В тази връзка наистина е интересно да се чуе разговора между Волгин, проф. Духомир Минев, председател на "Антибедност мрежа"-България и журналиста от сп. "Тема" Димитър Събев. ТУК

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Бат Сали, заедно с Волен ще ви реши проблемите. Само имайте търпение.

Знаеш добре, че бедните хора търсят упора в ляво, а не в дясно.

Ако Борисов беше направил нещо за северозапада - само 1 / 10, то северозапада нямаше да гласува за БСП.

ГЕРБ докараха този район до катастрофа. Ревнаха и градове от централната част на северна България.Защо ли??? Истината е че в северозападна българия имаше някакво развитие по време на управлението на СДС и до тук. 

При това положени, то не очаквайте подкрепа за Боко - няма начин, няма шанс!!!

Ма, ни не щем Боко, бе човек. Колко пъти да ти го казваме.

Мерси, не бях го гледал

Тъй и тъй си чешим езиците, е хайде да си почеша и аз моя.

1.Мисля че, г-н Борисов е най-малкото зло в този момент за страната?

2.Той падна от кон на магаре и започна да си осмисля грешките?

3.Друг политик, който да вдъхва респект и сигурност нямаме?

4.Останалите политици са по скоро путьовци отколкото мъже?

5.А, заседанията в Народното Събрание са по скоро театър и цирк?

От мене толкова.Оставям ви да продължите.

1. Не, не е 

2. Не, не е 

3. Да, имаме

4. Не, не са. Татчър и Меркел не са мъже, но той и да докосне земята, по която са ходили, не заслужава.

5. Те са цирк от 12 години

От теб нищо. Мерси, че ни остави да продължим.

Ейии, не се засрамихте, бе - герберски защитници. Вчера вашия вожд лично в ТВ ефир обясни с половин уста пред цяла България, че той клати държавата и стои зад протестите. За Б.Борисов говоря.

В прочем днес по БНР -"Реконструкция" имаше няколко унищожителни коментара за това чии интереси обслужват протестиращите, срещу кого се уж борят. Ако мозъка не е промит, то не е нужно да имаш висше образование, че да схванеш, че тези протести не са от полза за никой, че обслужват партиини интереси и целта е връщането на Борисов на власт.

За момента обаче по - голамо зло от връщането на ГЕРБ във власта няма. Хубавото е, че хората схванаха ситуацията, а подкрепата на протестите е вече почти = 0

Е, тук ще се опитат да ме уборят, но фактите са си факти, та квото и да се пише то ще да е безсмислено, глупаво и смешно..

Да, фактите са си факти - протестиращите минаваха и покрай централата на ГЕРБ.

Знаеш добре, че бедните хора търсят упора в ляво, а не в дясно.

Ако Борисов беше направил нещо за северозапада - само 1 / 10, то северозапада нямаше да гласува за БСП.

ГЕРБ докараха този район до катастрофа. Ревнаха и градове от централната част на северна България.Защо ли??? Истината е че в северозападна българия имаше някакво развитие по време на управлението на СДС и до тук. 

Ъмм, не, те просто си гласуват за комунизма, защото са си въобразили, че тогава всичко е било по-хубаво. За тях ляво и дясно не значат нищо. Но е интересно как най-бедните, нискоквалифицирани и необразовани райони са най-червени. Електорат за чудо и приказ.

Защо ако притежавам смрадлив и некачествен продукт, като вляза в магазина пак ли да си купя същия смрадлив и некачествен продукт, на същата цена. Много нелогично и непрактично, при все, че вече в къщи имам същото!!!

Боко, вчера.в национален ТВ ефири пред цяла България се изтъпани с цялото си нахалство и с половин уста каза - многао галяма част от протестиращите са симпатизанти на ГЕРБ и ние нямаме нищо против, та даже помагаме!!! Ееее!?!?! 

1. Никой тук не иска смрадливи продукти, схвани го най-накрая

2. Боко ако каже, че е Парис Хилтън под прикритие, ще му повярваш ли? Имаше протести пред централата на ГЕРБ като част от шествието когато се ходеше към НДК. И то точно в отговор на такива човечета като теб.

3. Не я знам тази държава Велика Британия. Иначе - половин Европа. След 3 години, прекарани в Германия, за един олигарх там не съм научил.

4. Българинът никога не е виновен за проблемите си, все някой друг е.

Редактирано от Xanatos (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.