Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната

Featured Replies

Къде видя да пише вестник Капитал.И не манипулирам хората , прочети всичките ми постове за да се убедиш.Цветан Василев срещу Прокопиев и Плевенлиев , така по добре ли се изразих.

И кога и при какви обстоятелства ИЗОБЩО Прокопиев се е месил в политиката през последните години? Знаеш ли изобщо кога започна да се говори за "кръга Капитал"? Покрай изборите май. Знаеш ли кои медии го измислиха това? Уикенд, Телеграф, Монитор, ТВ7. Знаеш ли на кого са тези медии? На Пеевски.

Елементарен народ значи...

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 115,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Каза кой, ако смея за попитам? Негово величество, светейшество, сър,  Бог?

И кога и при какви обстоятелства ИЗОБЩО Прокопиев се е месил в политиката през последните години? Знаеш ли изобщо кога започна да се говори за "кръга Капитал"? Покрай изборите май. Знаеш ли кои медии го измислиха това? Уикенд, Телеграф, Монитор, ТВ7. Знаеш ли на кого са тези медии? На Пеевски.

Е ,не така.Не си ми чел постовете ,личи си.На аватара ми ,ясно пише Родина.Така , че си назад с материала.Войната на двете групировки не е от вчера.

Е ,не така.Не си ми чел постовете ,личи си.На аватара ми ,ясно пише Родина.Така , че си назад с материала.Войната на двете групировки не е от вчера.

Не ми отговори на въпроса. Аз нямам време по цял ден да ти чета коментарчетата.

Каза кой, ако смея за попитам? Негово величество, светейшество, сър,  Бог?

..... Аз нямам време по цял ден да ти чета коментарчетата.

Лол, колегата с нищо не ти е задължен. Като не искаш или не можеш, бий си камшика :D

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Пак ли ти , досаден си .Работил съм за Пеевски и Бареков и знам и съм виждал каква политика водят тези весници.Повече няма да ти отговарям. Този пост е за Танатос :eek:

Редактирано от родина (преглед на промените)

Пак ли ти , досаден си .Работил съм за Пеевски и Бареков и знам и съм виждал каква политика водят тези весници.Повече няма да ти отговарям.

Типична реакция на някой, който просто говори с г*за си, ще ме прощаваш за израза. Нямаш доказателства и факти, затова отказваш да говориш. И не разбирам как не те е срам да използваш този ник след като изобщо някога си работил за Бареков.

Редактирано от Xanatos (преглед на промените)

Преди 15-20мин. имаше интервю по БНТ с "главния шут на България" - Боко!!!

Явно тоя човек го тресе нещо, но какво??? Със сигурност не знае на кой свят е в момента, но за това пък знае как да се самопохвали и провъзгласи за най велик и единствен пълководец на сите българе

Стана ясно едно, че макар и да се отрича (тук във форума доста колеги също твърдят това), то техният вожд Боко с полвин уста каза, че целта на протестите е сваляне на това правителство за да се върне ГЕРБ отново на власт с вожда -Боко. Друга алтернатива нямало! Както и да увъртате - факт потвърден от вожда ви. 

Да , но май сметките са объркани. Това няма да стане - също факт, та ако ще на протестиращите гербери да прогният гащите от висене по улиците!!! Твърдението, че протестиращите в основната си част са гербери, то самия Боко  го потвърди

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Типична реакция на някой, който просто говори с г*за си, ще ме прощаваш за израза. Нямаш доказателства и факти, затова отказваш да говориш. И не разбирам как не те е срам да използваш този ник след като изобщо някога си работил за Бареков.

От какво да ме е срам и не само мен , но онези всички който бяхме унизени и изгонени.А тези който останаха ги навряха при циганите в квартал Ботев.Ти имаш ли понятие от политика и медии.По добре си мълчи.Знаеш ли , кои охранява Пеевски и печатницата , фирма ИПОН.Още по времето на Станишев , някои хора започнаха да си купуват медии.Знаеш ли ,че само с една статия и могат да унищожат един човек.Аз не говоря с гъза си, съжалявам за езика.Аз заставам с името си ,казвам се Мариян ,викат ми Мъри от Русе.Няма човек от бранша който да не ме познава.Заставам зад всяка моя дума написана в Калдата.Преди това съм бил в Балкан , голямата сграда където пише  СОФИЯ - Прес.И пак Бориславова с Прокопиев унищожиха най голямата печатница на Балканите.Това не беше по темата , но ти Ханатос си нямаш понятие от политика и медии.Бъди здрав и моляте не ти желая коментарите.

От какво да ме е срам и не само мен , но онези всички който бяхме унизени и изгонени.А тези който останаха ги навряха при циганите в квартал Ботев.Ти имаш ли понятие от политика и медии.По добре си мълчи.Знаеш ли , кои охранява Пеевски и печатницата , фирма ИПОН.Още по времето на Станишев , някои хора започнаха да си купуват медии.Знаеш ли ,че само с една статия и могат да унищожат един човек.Аз не говоря с г*за си, съжалявам за езика.Аз заставам с името си ,казвам се Мариян ,викат ми Мъри от Русе.Няма човек от бранша който да не ме познава.Заставам зад всяка моя дума написана в Калдата.Преди това съм бил в Балкан , голямата сграда където пише  СОФИЯ - Прес.И пак Бориславова с Прокопиев унищожиха най голямата печатница на Балканите.Това не беше по темата , но ти Ханатос си нямаш понятие от политика и медии.Бъди здрав и моляте не ти желая коментарите.

И ти бъде здрав, но все още не си ми отговорил на въпроса, което е много показателно. Позволи ми да кажа, че знам за политика повече, от колкото си мислиш, и че нищо ново не научих от постчето ти. Да не говорим, че обясняваш как те с една статийка били унищожавали хора, но същевременно ти самия се хващаш на измишльотините им. Някакси не ми се връзва. А до предишния пост - аз съм ходил на 28 протеста, един човек не съм намерил, който би гласувал за Бойко. Вземи млъкни с тези глупости вече.

И ти бъде здрав, но все още не си ми отговорил на въпроса, което е много показателно. А до предишния пост - аз съм ходил на 28 протеста, един човек не съм намерил, който би гласувал за Бойко. Вземи млъкни с тези глупости вече.

Хм, явно си бил с широко затворени очи. :P

Хм, явно си бил с широко затворени очи. :P

Колко пъти си ходил? Кого познаваш там от тези, които ходят редовно и оставят на целия протест? 

Колко пъти си ходил? Кого познаваш там от тези, които ходят редовно и оставят на целия протест? 

На протести в София не съм се и мяркал ;) Там всичко е нагласено от до и е театър. За беля има доста "статисти", които са заблудени, че протестите са себе изява на тях....

На протести в София не съм се и мяркал ;) Там всичко е нагласено от до и е театър. За беля има доста "статисти", които са заблудени, че протестите са себе изява на тях....

Тогава по-полека с изказванията, че е малко нелепо. Не си бил никога, но знаеш що за хора са там, селективно си забравил, че имаше и протести пред централата на ГЕРБ, просто не знам какво да кажа. Тъпият комунист е тъп комунист и нищо повече.

Тогава по-полека с изказванията, че е малко нелепо. Не си бил никога, но знаеш що за хора са там, селективно си забравил, че имаше и протести пред централата на ГЕРБ, просто не знам какво да кажа. Тъпият комунист е тъп комунист и нищо повече.

Явно си сложил капаците яко :D  Манипулацията е достатъчно тънка и провокацията нямам предвид групичките ултраси, които се мяркат от време навреме да нажежават обстановката. Самата последователност на събитията, определени тертипи и избрани теми на медийният ринг. Всичко е така направено, че да подклажда желанието за протести, при това е изчислено да е в степен, че дори се гласи колко хора приблизително ще реагират и присъстват. Обстановката е така ориентирана, че хем да има протести, хем да не се стига до бунт, революция или преврат. Прави се така, че да се изпуска парата постепенно и да се отлага "неизбежното" максимално дълго, ако не и до безкрай...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

А до предишния пост - аз съм ходил на 28 протеста, един човек не съм намерил, който би гласувал за Бойко. Вземи млъкни с тези глупости вече.

Самият Боко преди около час, сам потвърди с половин уста, че основна част от протестиращите са симпатизанти на ГЕРБ. Кой говори глупости не знам.

Тъпият комунист е тъп комунист и нищо повече.

Със същия успех може да се каже - тъпия гербер е тъп гербер и нищо повече.

Вашия вожд е осъзнал, че от този език няма полза. 

Хайде стига - Борисов потвърди всичките опасения, че целта е отново ГЕРБ на власт, а вие упорито отричате. Ставате смешни.

Преди 15-20мин. имаше интервю по БНТ с "главния шут на България" - Боко!!!

Гледах го! Накратко:

• Призна, че повечето на протестите са негови симпатизанти
  • Не отрече, че Герб стои зад протестите (въпреки, че не го и подтвърди)
  • на 3-4 ръти протегна ръка към т.н. %десен блок", изразявайки готовност да управлява с тях
  • на 3-4 пъти подаде ръка и на Станишев, с желанието за "диалог"

Като цяло- звучеше уплашен, разколебан и смирен! За първи път го виждам в такова състояние!

От цялото интервю лъхаше едно: "Победихте ме! Готов съм да преговаряме!

Тъпият комунист е тъп комунист и нищо повече.

Вижда се какъв морал имаш.Според теб всички който , не са съгласни с твоето мение са комунисти и гербери.Така може да мисли само един комунист.Така ,че твоята реплика си е за теб.И се съобразяваи с обидите.И като си ходил 28 пъти на протести и започна да разбираш от политика.Не ме караи да се смея.Не си интересен . :ph34r:

Гледах го! Накратко:

• Призна, че повечето на протестите са негови симпатизанти
  • Не отрече, че Герб стои зад протестите (въпреки, че не го и подтвърди)
  • на 3-4 ръти протегна ръка към т.н. %десен блок", изразявайки готовност да управлява с тях
  • на 3-4 пъти подаде ръка и на Станишев, с желанието за "диалог"

Не разбирам защо някои колеги отричат явни факти. На кого да вярваме - на платените протестиращи или на думите на Бойко Борисов. Щом отричате и думите на Борисов, то излиза, че въобще не знаете за какво протестирате!!!

Вижда се какъв морал имаш.Според теб всички който , не са съгласни с твоето мение са комунисти и гербери.Така може да мисли само един комунист.Така ,че твоята реплика си е за теб.И се съобразяваи с обидите.И като си ходил 28 пъти на протести и започна да разбираш от политика.Не ме караи да се смея.Не си интересен . :ph34r:

Човек, който защитава това правителство, по дефиниция е комунист, нека не забравяме столетницата откъде идва, нека не забравяме кой оглавяваше протестите срещу ЕС,през 90-те, нека не забравяме и кой измисли Белене. Така че ще ме прощаваш, ама тая инсинуацийка не минава. Прелисти назад в тази тема, виж списъка с глупостите, които това правителство направи само за един месец, и ми кажи с ръка на сърцето, че нормален човек с демократични, пък били те социалистически и консерваторски, виждания би подкрепил този фарс. Просто си смешен.  Иначе герберистите не съм казал, че са комунисти. Просто са заблудени хорица, които се ловят на тоталитарстичния култ към личността обвит в псевдо-демократична опаковка. Основният му електорат са ниско-квалифицираните и различните работнически гилдии.

Те днес не протестират. Протестират младите.

това значе ли че си за Станишев и бат Сали

Значи, че със сигурност не съм за ГЕРБ защото видяхме какво могат, до какво ни докараха, а и доказаха, че не са по - чисти и  с по - голям морални от другите

Та ето и въпрос:

- Събрахме се групичка, която по принцип подкрепя правителството на Орешарски, но понеже разбрахме със сигурност, че протестите са платени, та решихме  през почивните дни да идем и ние да протестираме. Така хем ще си оправим малко финансовото състояние, хем ще оправим и някоя дрогирана цицорана, а и ще опапаме парите на плащащите партии. Колокото по - бързо свършат парите, то толкова по - бързо ще клекнат протестите.

Та някой колега с опит да сподели на лични, че утре да не си губим времето!?!?

не разбрах за бат Сали ли си или и ти си против

защото протеста е срещу тези безумия на власта независимо коя партия ги слага

Публикувано изображение

Не бъди наивна. В цял свят начините за управление са тези. Ти какво, някаква нова българска политическа система ли предлагаш да измислим, че да изумим света. С олигархията и мафията също никъде по света не са се преборили, а и последните пет пари не дават за това, кой протестира, за какво - тези хора смятат простосмъртните за излишен товар, отпадък. Кои са безумията на власта, та то ГЕРБ също сътвориха такива и то безброй, а по - предните НДСВ???

Как ще спреш безумията , като върнеш Боко отново на власт ли??? Ситуацията при проведени пр.  утре избори, ще да е = на днешната!!! 

Празни приказки - думи, думи

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Xanatos, обръщам ти внимание върху поведението и спри с обидите към хората.

Запази добрия тон на дискусията и се ограничавай от нападки, обидни квалификации и всякакви други определения, отнасящи се за участници в дискусията и които и да са други членове на форума.

Благодаря ти предварително!

• Автор

Човек, който защитава това правителство, по дефиниция е комунист...

:yanim:

А човекът, написал горното просто люто мрази комунистите, но по всяка вероятност не знае защо. :D

Някои хора не могат да живеят спокойно ако няма кого да мразят.

п.п. Не съм комунист.

Хубава песен! :)

http://www.youtube.com/watch?v=qa4z7YNQXzg

а и уж нали БСП е столетница и би трябвало да е опитна

:offtopic_s:

То и ти би следвало като си порастнала да пишеш грамотно и да си наясно с граматиката, ама...  :hush:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.