Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имаше ли земетресение днес? - факти, начини за лична защита и др.

Featured Replies

Земетресение от 5,8 в Бяло море разлюля България

Това ще да е. Данни за силата у нас още няма.

• Отговори 690
  • Прегледи 96,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

три земересения са били от сутринта в Бяло море, като това сега е най-силното, щом го усетихме  :

http://ndc.niggg.bas.bg/

Сайта на БАН е правен от сърдити старчета, качен на сървър с Дебиан дърта версия. Направо хаби хардуера и не ще да зарежда :(

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

И мен доста ме разлюля. По ТВ казаха, че било в Егейско море.

Земетресение разлюля София. Трусът е бил в Егейско море, около остров Тасос, с магнитуд 6.9 по Рихтер.

Земетресението е било на 310 км югоизточно от София, на 10 км дълбочина.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1268796

Ам...Аз не съм усетила земетресение, но ме боли глава адски много и ми падна кръвното. Винаги когато има магнитни бури или нещо такова така се чуствам...

и яз съм същия.. насам към варна почти нищо не се осети..отначало до като си пиех кафето с колата започна да се клати леко полилея

и стола ми и си помисли да ли не е от от колата с кафето понеже якоо ми се зави свят :) а то било заметресение :shock11:

Яко беше.Аз бях пред магазин кауфланд-Люлин.Зад мене ламарините се разтресоха,наизлязоха от малките магазинчета след касите,но магазина не е евакуиран.

"Вторичните трусове ще бъдат много, но предполагам, че ще бъдат доста по-слаби и няма да се усетят на територията на България", каза сеизмологът Николай Милошев пред "Нова телевизия". По думите му сеизмичността в Егейско море не може да се свърже пряко с България.

Пет стъпки към оцеляване при земетресение

Свързва - не свързва все тая.

Достатъчен е един такъв трус да поразмести малко пернишките пластове и да ни започне тукашното приключение отново две години по-късно.

На втория етаж съм и не усетих нищо, разбрах от новините.

Дано да няма жертви в нито една държава.

аз бях до мола и пред входа като се разтресе

мол как се клати и скърца ако не сте виждали...

баси ужаса беше

прибирам се целия блок долу

пък писаната ми под леглото, книги и чаши изпопадали

:(

Аз имам 2 котки, и 2-те си спяха като къпани и въобще не усетиха нищо :) Винаги съм ги подозирал, че не са добре. Аз усетих добре де.....

В момента работя в Малешевска планина(на около 1200м надморска височина), която е близо до Сандански и на границата с Македония. Въпреки, че епицентъра е доста по-близо отколкото до София не усетих нищо. Разбрах от спортните новини по БТВ, че е имало земетресение. Предното "голямо" земетресение, което пак беше усетено из почти цяла България, също не го усетих. Явно има значение какво лежи под краката ни.

Свързва - не свързва все тая.

Достатъчен е един такъв трус да поразмести малко пернишките пластове и да ни започне тукашното приключение отново две години по-късно.

Може пък да ги намести, не да ги размести. ;) 

доста странно съвпадение - днес след 17.00 часа по Дискавъри има "Ловци на митове" и днешната серия беше посветена на митовете околу земетресенията :ohmy:.странно е,защото явно е планирана отдавна,а не е избрана в последния момент.

събщиха и за паралелно микроземетрсение в Пернишко околу 2-ра степен по Рихтер.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.