Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

iPhone vs. Android базираните телефони

Featured Replies

Ама какъв дебиан искаш да ти управлява !!! На кой apple потребител му е затрябвало дебиан да управлява. Нали има TeamViewer !

E как какъв дебиан? Моя дебиан. Аз съм си купил "смартфон" и искам да го ползвам умно. Пиши ме епъл потребител да речем. Ето на тоя (аз, мен) епъл потребител му е затрябвало айфона да може да управлява дебиан. И мерси за предложението, ама тиймшитнята седи далеч от моите машини.

• Отговори 314
  • Прегледи 31,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

...да я видя тая пласмасария...

:lol6: е тук изби рибата вече! iShit е направен със супер най-долнопробните и евтини материали. Затова и толкова много дефекти дава постоянно, а като го изтървеш дори и леко се пука тук там. То не бяха жълтеникави екрани, слаба батерия и изобщо хора, които се чудят за какъв трибуквен са се охарчили толкова за това дърво. iShit не е нищо повече от мода и като така ще премине скоро. Неслучайно дори в най-добрите периоди на епъл Самсунг имат повече продадени устройства.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Един от най-големите проблеми на Apple устройствата е, че не са съвместими. Цял свят ползва Bluetooth, те не. Цял свят прие за стандарт MicroUSB и USB, ама не, нека нашите фенове се гърчат и да им се смеят, като решат някъде да си заредят телефона. HDMI, през док станция... Забравете за флашки и SD/MicroSD, защото всичко трябва да е контролирано и да минава през iTunes. Дори да се регистрирам в техния магазин, пак трябва iTunes... Така са ви хванали за гушите, че се питам, мазохисти ли са тези хора... С нетърпение чакам момента, когато акциите на Apple ще се сринат, но не защото не ги обичам, а защото това е логичното следствие на нещата. Защото не може да правиш два продукта и да си най-скъпата компания в света. Не можеш да правиш два продукта, които нито са най-търсените, нито са най-добрите, нито пък най-ползваните, за сметка на това са необосновано скъпи. Ако произвеждаш два продукта, много лесно ще се сринеш. За отрицателно време. Не може да си една от най-мразените компании и да си по-скъп от компанията в която имаме доверие, която ползва цял свят, постоянно, та дори и Интернет свързваме с нея.

Всеки знае МЕНЕ си.След почти декада със симбиан телефони-nokia 3650,sonyericsson p900,nokia3230,nokia n95 8gb-вече затварям тази страница.Чакам си от Англия sonyericsson xperia arc s.

Ми да те видя как ще свалиш един филм или клип или мп3 директно на устройството си без да ползуваш компютър , да не говорим за торенти .

Не , че не може ама какви фокуси трябва да правиш .

Ще ме видиш много лесно ама кажи колко ще сложим преди това ???

:lol6: е тук изби рибата вече! iShit е направен със супер най-долнопробните и евтини материали. Затова и толкова много дефекти дава постоянно, а като го изтървеш дори и леко се пука тук там. То не бяха жълтеникави екрани, слаба батерия и изобщо хора, които се чудят за какъв трибуквен са се охарчили толкова за това дърво. iShit не е нищо повече от мода и като така ще премине скоро. Неслучайно дори в най-добрите периоди на епъл Самсунг имат повече продадени устройства.

за какви дефекти говорим !!! Сигурно аз съм изключение от правилото ! От куп джаджи на епъл една не се оказа с повреда след време.

Изтърването е относителна работа и не може да го коментираме. Моя лично съм го изтървал поне 5 пъти от височина 1 метър естествено без да искам, без абсолютно никакви гуми и подобни е. Единия път се спука заден капак, докато до сменя го изтървах още веднъж още една черта се появи от зад и това е. 30 долара и е като нов.

iPad-a и той лапето го изтърва на няколко пъти той поне с кожен калъф, няколко подбити ръба и това е .

Това е от моята практика, много зависи как ще падне но те тия устройства не са за изтърване направени.

За продажби да не говорим че там ако отворим дума и ...

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Темата прерастна в тъп спор с участие на фанатици.Още малко излезте и се избийте за тези телефони...

badsector-проблемите с жълти екранчета ги има и в новите модели на htc,и още един куп ла**а..Защо по дяволите тръгнахте да коментирате устройствата,нали темата беше за различните ос?

syr_pi4-mp3-ки и торенти си се свалят директно без проблем.Вземи почети малко преди да пишеш глупости.

Редактирано от VESSSKO95 ™ (преглед на промените)

Влязох да видя за какво става на въпрос но като стигнах до

Може да съм „Apple“ фанатик, но това не променя фактите. В момента ще говоря възможно най-неутрално...

и... загубих интерес.Няма какво повече да коментирам освен че в цитираното има две крайно несъвместими понятия.

...30 долара и е като нов...

iPad-a и той лапето го изтърва на няколко пъти той поне с кожен калъф, няколко подбити ръба и това е .

Това е от моята практика, много зависи как ще падне но те тия устройства не са за изтърване направени.

Публикувано изображение

Те т'ва е разликата - единият го изтърва дете, от ниско, с кожен калъф и има няколко подбити ръба, а другият го влачиш по строителни обекти (лично познавам един такъв с това. А изкривеният дисплей как мърка...) и има тук там някоя драскотина по задния капак (горила стъклото се оказа наистина много добро). Да не са за замеряне тия устройства, но е приятно майка ти да бутне телефона от два метра стълба върху гол панел и после да няма и следа от това (скромният ми Galaxy Ace).

Продажбите са ясни - епъл ще умира все повече и повече и то ще губи пазарен дял от WP8. Самсунг ще продължи да продава устройства за абсолютно всякакъв ценови клас, което ще им вдигне още повече продажбите.

...Защо по дяволите тръгнахте да коментирате устройствата,нали темата беше за различните ос?...

Защото едната "ос" си има много малко представители :D

Ще ме видиш много лесно ама кажи колко ще сложим преди това ???

за какви дефекти говорим !!! Сигурно аз съм изключение от правилото ! От куп джаджи на епъл една не се оказа с повреда след време.

Изтърването е относителна работа и не може да го коментираме. Моя лично съм го изтървал поне 5 пъти от височина 1 метър естествено без да искам, без абсолютно никакви гуми и подобни е. Единия път се спука заден капак, докато до сменя го изтървах още веднъж още една черта се появи от зад и това е. 30 долара и е като нов.

Тоя проблем със счупения заден капак явно е доста често срещан при изпускане на iPhone... И това ако си голям късметлия.

Аз съм с Ray и само за една вечер го изпуснах 3-4 пъти в едно заведение, върху мраморен под, от барплота, предполагам, поне метър и 20. Понеже бе навалица, успяха да го подритнат няколко пъти, дори стъпиха отгоре му. Не е с горила, с Dragontrail е и не е по-малко здраво. Е, след толкова изпускане, телефона е абсолютно невредим, нищо му няма, ни пукнато, ни надраскано. Единствено едва забележимо се е подбило много леко едното ръбче на алуминиевата рамка. Говоря за 1/2 милиметър. Телефоните си не пазя, явно разчитам на това, че производителя е помислил. А да дам 30$ за един прост заден капак, който се цепи при най-лекото изпускане...

Неслучайно дори в най-добрите периоди на епъл Самсунг имат повече продадени устройства.

Количеството и качеството не винаги са две еквивалентни понятия!!!

Ябълковата логика е следната:По-добре да направим един продукт, но да го направим, както трябва, вместо да правим 200 неща, жертвайки качество.

Я се замисли, дали ще е по-лесно да направиш един добър телефон, или 10 различни добри телефона?

За да направиш евтин телефон, трябва да жертваш качество. По-малко RAM, по-малка резолюция, по-ниска честота на процесора, по-евтини материали. Ябълката никога не са предлагали категории на продуктите. Правят един iPhone и това е. И се концентрират него да го направят добър. И толкова. А не 100 различни модела от Galaxy линията. Самсунг правят продукти в различни категории, за да имат повече продажби. Повече пари. Ябълката се представят, като перфекционисти( дали са такива наистина, е отделен въпрос) и никога не биха си позволили орязан, от функции телефон, само за да е по-евтин.

Относно ОС: А защо не се замислите за Windows Phone? Майкрософт са единствените, от 2007-ма - насам, които предлагат коренно различен интерфейс. Само факта, че се опитват си заслужава респекта!

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Само не ми давайте за пример ГС3. От 1 седмица го имам и вече съжалявам. Куп дразнещи дребни неща и отчаяни опити от 2 дена насам да се ъпдейтне. iTunes не струвал ? Верно ли ? Ами недоразумението Kies ? То ли струва ?! Първо се тегли и инсталира 20 минути. После стартира още толкова и накрая пак не успя да ъпдейтне смартфона - пак грешки. Ще го сменям с iPhone 5 то е ясно....

Киес-а е бъгав това е абсолютно вярно,но реално освен за ъпдейтване стоково се чудя за какво толкова ти трябва.Киес Air бачка без абсолютно всякакви проблеми ,ама ти си знаеш.Честно казано това е второ мнение което чета за недоволен от СГС 3 ,първия беше един твърде доволен потребител от УинМобайл.

Само не ми давайте за пример ГС3. От 1 седмица го имам и вече съжалявам. Куп дразнещи дребни неща и отчаяни опити от 2 дена насам да се ъпдейтне. iTunes не струвал ? Верно ли ? Ами недоразумението Kies ? То ли струва ?! Първо се тегли и инсталира 20 минути. После стартира още толкова и накрая пак не успя да ъпдейтне смартфона - пак грешки.

Ще го сменям с iPhone 5 то е ясно....

Верно колега, само че в случая проблема за съжаление не е в устройството, а в ползувателя.

Малко в кръга на майтапа:

Купуваш андроид смартфон за 500лв: обща амортизация и други съпътстващи употребата разходи за примерно 2 години=10лв(за електричество за зареждане)

Купуваш. ифуул за 1500лв : обща амортизация и други съпътстващи употребата разходи за примерно 2 години... 8500лв= 20 задни капака; 13 предни стъкла и n броя други чупи-купи корпусни неволи; 74 платени хАпп-чета, 2000 музикални парчета по 99 цента/бр. и 200 филма съответно по 299 цента/бр.(освен ако нещо машинката не е (затвор)брейкната, та част или всички софтуерни и ентертейнтмент благинки да са излезли, някак, за без пари) де да можеше и алюмина и стъклото да не са натоварени от огризаната марка...И фсичкото това удоволствие, за да ползувам няк`ва ОС, която за твое улеснение ти ограничава свободата в рамките, за които можеш да си платиш

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Верно колега, само че в случая проблема за съжаление не е в устройството, а в ползувателя.

Малко в кръга на майтапа:

Купуваш андроид смартфон за 500лв: обща амортизация и други съпътстващи употребата разходи за примерно 2 години=10лв(за електричество за зареждане)

Купуваш. ифуул за 1500лв : обща амортизация и други съпътстващи употребата разходи за примерно 2 години... 8500лв= 20 задни капака; 13 предни стъкла и n броя други чупи-купи корпусни неволи; 74 платени хАпп-чета, 2000 музикални парчета по 99 цента/бр. и 200 филма съответно по 299 цента/бр.(освен ако нещо машинката не е (затвор)брейкната, та част или всички софтуерни и ентертейнтмент благинки да са излезли, някак, за без пари) де да можеше и алюмина и стъклото да не са натоварени от огризаната марка...И фсичкото това удоволствие, за да ползувам няк`ва ОС, която за твое улеснение ти ограничава свободата в рамките, за които можеш да си платиш

сега, ако ще даваш мнение - давай някакво нормално. изписал си 20 реда глупости в някакъв стил, който дори не е и интересен...

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Само едно ще кажа - MeeGO. Всичко друго ще е излишно .

1. Количеството и качеството не винаги са две еквивалентни понятия!!!

2. Ябълковата логика е следната:По-добре да направим един продукт, но да го направим, както трябва, вместо да правим 200 неща, жертвайки качество...

3. За да направиш евтин телефон, трябва да жертваш качество. По-малко RAM, по-малка резолюция, по-ниска честота на процесора, по-евтини материали.

4. Ябълката никога не са предлагали категории на продуктите. Правят един iPhone и това е. И се концентрират него да го направят добър. И толкова. А не 100 различни модела от Galaxy линията.

5. Самсунг правят продукти в различни категории, за да имат повече продажби. Повече пари.

6. Ябълката се представят, като перфекционисти( дали са такива наистина, е отделен въпрос) и никога не биха си позволили орязан, от функции телефон, само за да е по-евтин.

Коментари към горните точки:

1. Напълно съгласен съм - ама и цената и качеството нямат нищо общо. Общонародна тайна, е че ейшит продуктите са изкуствено завишени откъм цена и който вижда нещо различно има нужда просто от един чифт очила.

2. Тя такава беше и логиката на "Лада" - ама е преди 1 година даже и те се решиха да направят нещо различно (поне опитаха - адмирации).

3. Извадка от характеристиката:

Ябълка 4S - "ПРОЦЕСОР 1 GHZ ДВУЯДРЕН ПРОЦЕСОР ЧИП A5"; "ВГРАДЕНА ПАМЕТ 16 GB";

Самсунг С3 - "ПРОЦЕСОР 1.4GHz QUAD-CORE CORTEX-A9"; "ПАМЕТ 1GB RAM, 16GB ПОТРЕБИТЕЛСКА";

Извод: Само да отбележа, че Самсунг-а е по - евтин и колега какво казваше за процесора?

4. Връщаме се на точка 2 и Ладата - те и ония правеха само един продукт и това е. Тяхна реплика е "Защо да променяме нещо по нея като е съвършенна"

5. Освен това (което е цел на всяко едно търговско дружество и на АПЪЛ) искат и клиента да има богат избор - да не е ограничен, защото по света има колкото хора толкова и вкусове. Каквото и да направиш ще намериш поне 1 който ще си го купи и ще му хареса, та ако ще и телефон с визия на л*йно.

6. Перфекционисти са да ама в маркетинг, реклама и манипулиране на масите, но какво друго да очакваш в Америка - където това е водеща сила във всяка една сфера.

Изводи: Всеки да си купи каквото е решил - чисто визуално моят личен вкус клони към Android устройствата защото имам ИЗБОР, което при ябълчицата нямам разликата между всичките им модели до сега е едва забележима от човек който ги е виждал само от "втора" ръка като мен. ОС - ако говорим от гледна точка на това, че живеем в България - страна в която няма контрол на пиратските приложения е все тая какво ползваш защото и към двете ОС има достатъчно такива, с които можеш да си наблъскаш телефона. НО ако си в любимата ви мека Америка и ако имаш айшит (и си американец) е чисто и просто по - евтино излиза да имаш Андроид има повече безплатни приложения. Ааа за малко да забравя имам и аз ябълков продукт, но само за музика с тъч - ай-под-ай-мръсен :D(ужасен тъч впрочем правят...) е имате ли представа от къде си пазарувам - капачета, протектори, зарядни и т.н. от КИТАЙСКИ сайтове защото не работя за 10к на месец, за да влизам в ябълковия ъгъл... А качеството е едно и също ако искате да се видим и сами да се убедите, че нещо в iCorner-a за 50 лева има същото качество, изработка и произход като това което на мен ми пристигна за 5 лева ;)

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

...Ябълковата логика е следната:По-добре да направим един продукт, но да го направим, както трябва, вместо да правим 200 неща, жертвайки качество.

....За да направиш евтин телефон, трябва да жертваш качество....

Ти изобщо направи ли си труда да прочетеш коментара, който си цитирал? Да ти обърна внимание на нещо, което очевидно си пропуснал - Епъл използват долнопробни и евтини материали за производството си. Това на каква цена ги продават, няма нищо общо с качеството им. Логиката им също няма нищо общо с качеството на продуктите, а е "да намерим начин да излъжем най-много овце да ги доим". Въпреки че конкурентите им предлагат много по-качествен продукт, той е на по-ниска цена. Трябва да си малоумен, за да избереш по-скъпия, но очевидно има много такива хора по света.

...

Самсунг С3 - "ПРОЦЕСОР 1.4GHz QUAD-CORE CORTEX-A9"; "ПАМЕТ 1GB RAM, 16GB ПОТРЕБИТЕЛСКА";

Извод: Само да отбележа, че Самсунг-а е по - евтин и колега какво казваше за процесора?...

И той не знае какво казва. Всички епъл фанатици са така. Впрочем, нека да се поинтересува кой произвежда процесорите на iShit.

Коментари към горните точки:

1. Напълно съгласен съм - ама и цената и качеството нямат нищо общо. Общонародна тайна, е че ейшит продуктите са изкуствено завишени откъм цена и който вижда нещо различно има нужда просто от един чифт очила.

2. Тя такава беше и логиката на "Лада" - ама е преди 1 година даже и те се решиха да направят нещо различно (поне опитаха - адмирации).

Извод: Само да отбележа, че Самсунг-а е по - евтин и колега какво казваше за процесора?

4. Връщаме се на точка 2 и Ладата - те и ония правеха само един продукт и това е. Тяхна реплика е "Защо да променяме нещо по нея като е съвършенна"

5. Освен това (което е цел на всяко едно търговско дружество и на АПЪЛ) искат и клиента да има богат избор - да не е ограничен, защото по света има колкото хора толкова и вкусове. Каквото и да направиш ще намериш поне 1 който ще си го купи и ще му хареса, та ако ще и телефон с визия на л*йно.

6. Перфекционисти са да ама в маркетинг, реклама и манипулиране на масите, но какво друго да очакваш в Америка - където това е водеща сила във всяка една сфера.

Изводи: Всеки да си купи каквото е решил - чисто визуално моят личен вкус клони към Android устройствата защото имам ИЗБОР, което при ябълчицата нямам разликата между всичките им модели до сега е едва забележима от човек който ги е виждал само от "втора" ръка като мен. ОС - ако говорим от гледна точка на това, че живеем в България - страна в която няма контрол на пиратските приложения е все тая какво ползваш защото и към двете ОС има достатъчно такива, с които можеш да си наблъскаш телефона. НО ако си в любимата ви мека Америка и ако имаш айшит (и си американец) е чисто и просто по - евтино излиза да имаш Андроид има повече безплатни приложения. Ааа за малко да забравя имам и аз ябълков продукт, но само за музика с тъч - ай-под-ай-мръсен :D(ужасен тъч впрочем правят...) е имате ли представа от къде си пазарувам - капачета, протектори, зарядни и т.н. от КИТАЙСКИ сайтове защото не работя за 10к на месец, за да влизам в ябълковия ъгъл... А качеството е едно и също ако искате да се видим и сами да се убедите, че нещо в iCorner-a за 50 лева има същото качество, изработка и произход като това което на мен ми пристигна за 5 лева ;)

Добре аргументиран отговор, за разлика от половината мнения в този форум.Респект :)

1. И цената и качеството не винаги са еквивалентни, но понякога е от огромно значение. А е факт, че Самсунг предлагат и много слаби телефони, казвам го, не защото искам да кажа, че Самсунг са некадърни. Правят го, за да могат да предложат и по-евтини продукти.

2. Идеята на Епъл и да предлагат само продукти от висока категория, не бюджетни телефони с жалки характеристики. Имат моите адмирации, а ако някой иска по-евтин телефон(което е разбирателно и в него няма нищо лошо), то да погледне телефони на други компании. Това е красотата на капитализма ;)

3.Чакай сега. Аз говоря за категории от продукти. И казвам, че Самсунг предлагат и много ниска категория телефони(сиреч, много евтини). Но никога не съм казвал, че най-high end устройствата им не са хубави. Напротив, като изключим гигантския екран(лично предпочитание), S3 и Nexus са идеални телефони(хардуерно)! Ама, ако не си забелязал Самсунг предлагат и много евтини телефони, а тях защо не сравни?

5. Няма никоя по-голяма корпорация, било то в в Силициевата долина, било то в Корея, която на първо място поставя клиентите си. Смисъл, пука им за клиентите си, им пука и за парите си :)

6.Тук си прав, Ябълката са перфектни презентатори. Но от друга страна имат перфектно обслужване(apple store;USA), перфектен support.... ;)

Андроид дава избор, ФАКТ! Ако говорим от чисто визуалните неща:Apple не са променяли UI widgets още от 2007, това е досадно. Ама и Андроид си има своите муниси(отново, от UI гледна точка), но с разликата, че можеш да си го променяш, както искаш(почти).

Performance, обаче, на едно iустройство, не може лесно да бъде победено от Андроид. Особено, ако въпросното устройство(андроидското), е от някои от т.нар. бюджетни устройства.

...Епъл използват долнопробни и евтини материали за производството си.

Свободни съчинения, глупави суперлативи. Истиността на твърдението ти е сънителна. Прав си ей този самсунг е много по-добър, откъм хардуер особено!

И той не знае какво казва. Всички епъл фанатици са така. Впрочем, нека да се поинтересува кой произвежда процесорите на iShit.

Айде бе, Епъл фанатик.АЗ? Сега прочети, какво съм написал в този пост, както и в предишния си, в който дори защитавам WP. Точно това е типично за епъл феновете. Удивителни умозаключения правиш. Много е лесно да пишеш глупости, но не и да четеш?!?

Сега пийни едно сокче, помисли малко и като си направил всички правилни умозаключения, ела и напиши нещо смислено!!

...Свободни съчинения, глупави суперлативи. Истиността на твърдението ти е сънителна. Прав си ей този самсунг е много по-добър, откъм хардуер особено!...

Никакви свободни съчинения не са, а официални данни в мрежата. Преди да пишеш проверявай, че ставаш безсмислен. Като сравняваш телефони, ги сравнявай по ценови клас.

...Много е лесно да пишеш глупости, но не и да четеш?!?

Сега пийни едно сокче, помисли малко и като си направил всички правилни умозаключения, ела и напиши нещо смислено!!

Ти си този, който не чете коментарите. Точно затова ти обърнах внимание да прочетеш написаното от мен, което отгоре на всичкото си цитирал. Останалото са глупости, типични за пубер.

Никакви свободни съчинения не са, а официални данни в мрежата. Преди да пишеш проверявай, че ставаш безсмислен. Като сравняваш телефони, ги сравнявай по ценови клас.

Ти си този, който не чете коментарите. Точно затова ти обърнах внимание да прочетеш написаното от мен, което отгоре на всичкото си цитирал. Останалото са глупости, типични за пубер.

Чети ми коментара бе човек. ТОЧНО това написах, че самсунг предлагат ценови клас, а Ябълката- НЕ! Това им е „философията“!!!

„3.Чакай сега. Аз говоря за категории от продукти. И казвам, че Самсунг предлагат и много ниска категория телефони(сиреч, много евтини). Но никога не съм казвал, че най-high end устройствата им не са хубави. Напротив, като изключим гигантския екран(лично предпочитание), S3 и Nexus са идеални телефони(хардуерно)! Ама, ако не си забелязал Самсунг предлагат и много евтини телефони, а тях защо не сравни?

“ - храна за размисъл

„За да направиш евтин телефон, трябва да жертваш качество. По-малко RAM, по-малка резолюция, по-ниска честота на процесора, по-евтини материали.“ - още храна за размисъл

"Ябълката никога не са предлагали категории на продуктите. Правят един iPhone и това е. И се концентрират него да го направят добър. И толкова. А не 100 различни модела от Galaxy линията.“ - и още храна за размисъл!!!!!

Темата за категории продукти я започнах, защото точно ти се бе изръсил, че Самсунг продавали повече. Това е точно заради тази категория продукти. И различен ценови клас!!!! Затова повече продажби, а го беше казал така, сякаш всичките им телефони са качествени! Е показах ти го тоя телефон, пък ти са ми говори да съм ти бил покажел друг ценови клас. Е, личи си кой само пише глупости!!!

Ама, ако не си забелязал Самсунг предлагат и много евтини телефони, а тях защо не сравни?

Е не те разбрах искаш да сравня iPhone 4S - 1400 лв. с Samsung някой за 300лв? Е няма да се нагърбя да се излагам! Сравняваме еднакви класове телефони, не може да сравняваме голф 2 с БМВ 7 серия и да чакаме да излезе нещо.

Е не те разбрах искаш да сравня iPhone 4S - 1400 лв. с Samsung някой за 300лв? Е няма да се нагърбя да се излагам! Сравняваме еднакви класове телефони, не може да сравняваме голф 2 с БМВ 7 серия и да чакаме да излезе нещо.

Точно това искам да кажа, Епъл правят един телефон. Един ценови клас. И не биха предложили евтин телефон с малки характеристики! И за това повече продажби за Самсунг, но никога не съм казвал, че най-високия ценови клас на Самсунг е боклук! За това сравнението е ненужно, защото аз съм съгласен, че S3 в много отношения (хардуерно!), бие 4S(хардуерно)!

„Чакай сега. Аз говоря за категории от продукти. И казвам, че Самсунг предлагат и много ниска категория телефони(сиреч, много евтини). Но никога не съм казвал, че най-high end устройствата им не са хубави. Напротив, като изключим гигантския екран(лично предпочитание), S3 и Nexus са идеални телефони(хардуерно)!...“

...

Пак не мога да те разбера защо сравняваш устройства от различен ценови клас? Продажбите показват броя клиенти. А като се има предвид, че iShit фанатиците гледат се оборудват с всичките (2-3) продукта на компанията, излиза че са много по-малко от потребителите на андроид. Показателно как потребителите на iShit са малка затворена секта :D И на нормалните потребители им е през оная работа за философията на въпросните сектанти. Хората просто искат качество за парите си и затова не купуват iShit, а се насочват към морето от андроид телефони, където могат да намерят точно каквото търсят. И да те питам - според теб евтините модели от масовия ценови клас са скапани, така ли? Ама преди да ми отговориш, изяж оная храна, дето те кара да мислиш.

И да те питам - според теб евтините модели от масовия ценови клас са скапани, така ли

„ Идеята на Епъл и да предлагат само продукти от висока категория, не бюджетни телефони с жалки характеристики. Имат моите адмирации, а ако някой иска по-евтин телефон(което е разбирателно и в него няма нищо лошо), то да погледне телефони на други компании. Това е красотата на капитализма “

Продажбите показват броя клиенти.

Съвсем нормално е, когато една компания предлага само един(ВИСОК) ценови клас(епъл), да има по-малко продажби от компания която предлага голяма категория от продукти, като Самсунг. Но това далеч не означава, че всичките им телефони са по-качествени. Ако говорим по параметри(хардуерни), само Нексус и С3 се сравняват(и са по-добри дори в някои отношения) с iPhone 4S.

Но простата логика е, че Самсунг имат голям ценови диапазон на телефоните си и оттам много продажби, а при Епъл не е така. За това бе глупаво, че каза, че Самсунг имали повече продажби.

Относно Епъл сектантите:боли ме г*за! Ябълката си има железни последователи, браво на Епъл. Успели са в това отношение. Тези последователи са неспособни да виждат нещо друго освен Ябълкови продукти, но това е техен проблем!

Относно политиката на Епъл, че ограничавали много и т.н.Фирмена политика!!Това е. Както казах красотата на капитализма е, че, като не ти харесва дадена компания, винаги имаш правото да не си купуваш продукти от въпросната фирма!

В този спор до консенсус няма да се стигне. Всеки е свободен да си дава парите за какво му е кеф. Ама да чета мнения че apple потребителите са сектанти и си купуват боклуци а евтини и качествени продукти на самсунг ще им изкарат очите ми дойде в повече. Аз на инат ще си купя S3 тия дни, яд ме е че само кодирани се предлагат около мен ама от сега знам че след месец ще му търся пътя на тоя Pad.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.