Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

iPhone vs. Android базираните телефони

Featured Replies

В този спор до консенсус няма да се стигне. Всеки е свободен да си дава парите за какво му е кеф. Ама да чета мнения че apple потребителите са сектанти и си купуват боклуци а евтини и качествени продукти на самсунг ще им изкарат очите ми дойде в повече.

Аз на инат ще си купя S3 тия дни, яд ме е че само кодирани се предлагат около мен ама от сега знам че след месец ще му търся пътя на тоя Pad.

е, аз си взех от ментел и не е кодиран. в андроид форума пък пишат, че кодирани С3 изобщо няма. ти откъде ги намираш кодирани ? от други държави ?

• Отговори 314
  • Прегледи 31,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Относно Епъл сектантите:боли ме г*за! Ябълката си има железни последователи, браво на Епъл. Успели са в това отношение. Тези последователи са неспособни да виждат нещо друго освен Ябълкови продукти, но това е техен проблем!

Не са железни, а са ограничавани безкрайно много и от твърде дълго време, като са дотолкова наивни във вижданията си за света, че техните политици успяват все още да ги лъжат че са свободни...Свободни са наистина...В рамките на тясната кошара, в която са натикани техните съзнания, те могат както искат да лудуват,... от едната до другата ограда...

...За да направиш евтин телефон, трябва да жертваш качество. По-малко RAM, по-малка резолюция, по-ниска честота на процесора, по-евтини материали.“....

Пак не ми отговори на въпроса - за теб евтин телефон не може да бъде качествен, така ли?

Съвсем нормално е, когато една компания предлага само един(ВИСОК) ценови клас(епъл), да има по-малко продажби от компания която предлага голяма категория от продукти, като Самсунг. Но това далеч не означава, че всичките им телефони са по-качествени. Ако говорим по параметри(хардуерни), само Нексус и С3 се сравняват(и са по-добри дори в някои отношения) с iPhone 4S.

Но простата логика е, че Самсунг имат голям ценови диапазон на телефоните си и оттам много продажби, а при Епъл не е така. За това бе глупаво, че каза, че Самсунг имали повече продажби...

Чакай ся, нали епъл това се бият в гърдите, че имали много продажби. Да, ама са на определен брой техни фенове, които си взимат всичките им продукти. Аз казвам, че по-добрата ОС е по-разпространена. Ако беше скапана, Самсунг нямаше да правят толкова продажби. Хората просто нямаше да купуват устройствата, пък било то и евтини. И понеже сме пазарна икономика, качеството се определя спрямо цената на продукта. В това отношение всички телефони на самсунг са по-качествени от тези на епъл. Реално ако един върхов модел на Самсунг е 1000 лева, а на iShit е 1500, то би трябвало да предлага 50% повече качество и характеристики. На практика е обратното. Затова казвам, че устройствата на Епъл са скапани - в пъти по-скъпи са отколкото би трябвало да бъдат. А производствените им разходи са по-малко отколкото на другите производители в същия ценови клас.

Пак не ми отговори на въпроса - за теб евтин телефон не може да бъде качествен, така ли?

Чакай ся, нали епъл това се бият в гърдите, че имали много продажби. Да, ама са на определен брой техни фенове, които си взимат всичките им продукти. Аз казвам, че по-добрата ОС е по-разпространена. Ако беше скапана, Самсунг нямаше да правят толкова продажби. Хората просто нямаше да купуват устройствата, пък било то и евтини. И понеже сме пазарна икономика, качеството се определя спрямо цената на продукта. В това отношение всички телефони на самсунг са по-качествени от тези на епъл. Реално ако един върхов модел на Самсунг е 1000 лева, а на iShit е 1500, то би трябвало да предлага 50% повече качество и характеристики. На практика е обратното. Затова казвам, че устройствата на Епъл са скапани - в пъти по-скъпи са отколкото би трябвало да бъдат. А производствените им разходи са по-малко отколкото на другите производители в същия ценови клас.

Не съм чул Епъл да се бият в гърдите за продажбите си(а и не ме интересува). Ти май отново си мислиш, че количеството = качеството. Това е наивно. По тази логика XP е най-готината, най-сигурната ОС, а IE6 най-добрия браузър.

Относно цените, това важи в тук, България. В Америка няма чак толкова голяма ценова разлика (не знам защо).

Казваш, че телефоните на самсунг са по-добри, но гледаш само хардуера. Гледай цялата картина. Съпорт + софтуер(стабилност, лесен за ползване + ограничаването(относно това, което можеш да инсталираш и т.н.), означава, че някой тъп юзър няма да направи някакава глупост) + хардуер. Я сега да видим.

Ами, ако S3 е на промоция ще е евтин :D

Евтин, може би, но твърде евтиния е винаги орязан отвсякъде. Не задоволява нуждите ми.

И понеже сме пазарна икономика, качеството се определя спрямо цената на продукта. В това отношение всички телефони на самсунг са по-качествени от тези на епъл.

Еми съжалявам, но това на практика не е така и предполагам ти си наясно с това. Щом е така, тогава хайде да продаваме телефон за $100 и ще е най-добрия телефон. Всички ще го ползват, най-вече enterprise потребителите, защото ще е супер корав, стабилен и т.н.

Количество не е еквивалентно на качеството. Това ми бе първоначалното послание към теб.

Или не проумяваш, или не искаш да проумееш, или просто се опитваш да водиш някакъв спор без аргументи.

Не съм чул Епъл да се бият в гърдите за продажбите си...

Като не си чул, какво коментираш, където не си компетентен? Като ще пишеш, да беше пуснал един бърз гугъл да видиш за какво става въпрос. Сега хем нямаш фактическа обосновка, хем спориш. Какъв е смисълът тогава да ти обръщаме внимание?

...Ти май отново си мислиш, че количеството = качеството...

Зависи в каква връзка го употребяваш. Ако имаш предвид по-разпространената ОС е по-качествена от по-малко разпространената, да, така е. Затова хората масово търсят андроид. Предполагам по някое време и WP8 ще се намеси по-сериозно на пазара.

...Това е наивно. По тази логика XP е най-готината, най-сигурната ОС, а IE6 най-добрия браузър...

Отново те мързи да направиш бърз сърч в гугъл, преди да пишеш. Уин 7 вече измести ХР като пазарен дял. Същата работа и с втората част от твърдението ти. Не виждам смисъл да продължавам да споря с теб, след като не полагаш елементарни усилия да провериш достоверността на твърденията си.

...Казваш, че телефоните на самсунг са по-добри, но гледаш само хардуера. Гледай цялата картина. Съпорт + софтуер(стабилност, лесен за ползване + ограничаването(относно това, което можеш да инсталираш и т.н.), означава, че някой тъп юзър няма да направи някакава глупост) + хардуер. Я сега да видим...

Еми при андроид не виждам кой знае какво ограничаване, а минималното такова се премахва лесно. Всеки идиот може да борави с тази операционна система, включително приятелката ми се оправя чудесно, а това е силно показателно. Почти всичко може да се оправи и дори не е необходимо да се носи в сервиз. Има множество варианти на ОС, включително разработени от разни андроид общества. Което е добре дошло за гугъл, защото взимат наготово най-добрите предложения и бързо ги въвеждат в официалните версии. От друга страна при епъл за всичко трябва да се плащат допълнителни пари. Не виждам и в това отношение как могат да изпреварят андроид.

...Не задоволява нуждите ми...

Това не означава, че не задовлява нуждите на милиони хора. Не гледай само от твоята гледна точка.

...Еми съжалявам, но това на практика не е така и предполагам ти си наясно с това...

Напротив. Това на практика Е така и го потвърждава пазарната икономика и увеличаващия се пазарен дял на андроид.

...Щом е така, тогава хайде да продаваме телефон за $100 и ще е най-добрия телефон...

...най-добрият за 100$.

Хората купуват това, което им трябва. Само епъл фанатиците купуват онова, което им предлагат от епъл.

...Относно цените, това важи в тук, България. В Америка няма чак толкова голяма ценова разлика (не знам защо)...

Защото едното е нов модел с върхови характеристики, докато другото е вече стар модел. Защото при едното трябва постоянно да наливаш пари...

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Отново те мързи да направиш бърз сърч в гугъл, преди да пишеш. Уин 7 вече измести ХР като пазарен дял. Същата работа и с втората част от твърдението ти. Не виждам смисъл да продължавам да споря с теб, след като не полагаш елементарни усилия да провериш достоверността на твърденията си.

Oфф. Сега сме 2012г. До преди година XP беше най-разпространената, а се е пръкнала 2001г. IE6 кога бе свален?А? След колко години пълна доминация на пазара??? Въпроса не бе да съм точен, а да разбереш глупостта на твърдението си, че количество = качество!!

Това не означава, че не задовлява нуждите на милиони хора. Не гледай само от твоята гледна точка.

Aма твоя въпрос не беше „скапан ли е за милиони хора“!!!!! Въпроса ти беше:

За това ти и отговарям за МЕН! Спри да говориш глупости.

Писна ми от тролове!!! Питаш ме дали за мен един евтин телефон е скапан, отговарям ти положително и ти ми се изръси с "Това не означава, че не задовлява нуждите на милиони хора." От инфантилно по-инфантилно.

Не ми пука, че Андроид е най-разпространена. И Windows е най-разпространен, а за много дейности Windows не е подходяща ОС.

Прекалено наивно е да си мислиш, че пазарен дял се постига с добър, качествен, стабилен продукт. Направо е жалко да си мислиш така!!

Постига се с маркетинг, корпоративни връзки и не знам си какво. Освен Линукс базираните дистрибуции, няма друг софтуер, който да е постигнал толкова голям, направо огромен, пазарен дял. НЯМА! Майкрософт, да не си мислиш, че са постигнали монопол, честно и почтено, с прекрасни продукти?!? Айде стига глупости.

Не мога да споря, дали андроид или iOS е по-добрата. В голям процент, това е въпрос на лични предпочитания. А технологичните предимства ги има и iOS и Android!!!

Анинфид, казах ти, още в първия си коментар, че на никой няма да помогнеш, само предизкваш малоумни спорове! Браво привлече внимание, ако това е била целта ти. Написа я провокативната статия и сега се покри и не пишеш нищо тук!Браво!

...твърдението си, че количество = качество!!...

Ама недей и ти да ми приписваш думи, които не съм казал. Говорех конкретно как повечето продадени устройства на Самсунг са свидетелство за предимството на андроид пред ios. Да не забравяме, че не само Самсунг правят андроид устройства.

...За това ти и отговарям за МЕН!...

Да да, въпросът ми беше, за да си направя извод с какъв човек правя опити да комуникирам. Другият ми коментар е услуга, която ти правя, за да си поотвориш очите, но явно усилията ми са безсмислени.

...Писна ми от тролове!!!...

Публикувано изображение

...Прекалено наивно е да си мислиш, че пазарен дял се постига с добър, качествен, стабилен продукт. Направо е жалко да си мислиш така!!

Постига се с маркетинг, корпоративни връзки...

Ами явно нямаш икономически познания, но да ти кажа, че пазарен дял се постига И с "добър, качествен, стабилен продукт". Типичен пример е и сегашният спор - от една страна имаме Епъл, които си постигат пазарния дял с реклама, промиване на мозъци и прочие, а от друга страна имаме андроид, които постигат пазарен дял с качество. Друг пример са лаптопите на Acer, които вече сериозно задминаха DELL, точно заради доброто качество на продуктите си. Професионалното кухненско оборудване по ресторантите се намира там също заради доброто си качество. Според твоите думи излиза, че не би трябвало да има никаква качествена стока в цял свят, защото няма да се продава. Осмисли го и дано проумееш каква глупост си изръсил. Направо е жалко, но факт...

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Прекалено наивно е да си мислиш, че пазарен дял се постига с добър, качествен, стабилен продукт. Направо е жалко да си мислиш така!!

Постига се с маркетинг, корпоративни връзки и не знам си какво. Освен Линукс базираните дистрибуции, няма друг софтуер, който да е постигнал толкова голям, направо огромен, пазарен дял. НЯМА! Майкрософт, да не си мислиш, че са постигнали монопол, честно и почтено, с прекрасни продукти?!? Айде стига глупости.

Dafuq?!?

Ако ставаше само с маркетинг...Пък и windows (не phone) е един много добър продукт.Отделно ще ти кажа че всяка голяма фирма не е чиста,така че колкото и да са черни от microsoft,от apple или google не отстъпват.В конкретния случай няма най-добра.2 са най-добрите-ios и android заради приложенията.Така че андроид и ios фанатиците да си зададат единствен въпрос-ако за тези операционни системи нямаше приложения,щяха да са толкова популярни,щяхте ли да се застъпвате за някоя от тях?За приложенията и двете ос са перфектни като възможности за програмистите,докато при wp 7 не е така(wp7 е доста по-ограничена от ios,и доста по-постна като възможности за програмистите).Който казва че устройствата на apple не струват,не е запознат.Качествени са,и не си мислете че само те завишават цените така.Apple iphone 4 струваше 188$(части + изработка),а се продаваше много над тази сума.И при останалите е така,просто не привличат внимание.Най-скъпия телефон беше nokia(ама дали n9 или някоя от lumia сериите) като цената за части + изработка беше 210$.Та си представете гсм-ите за 300 лева колко струват реално.Това което правят apple с хардуера си го правят всички,разликата е само в платформите.Та освен в това че при андроид можеш да си смениш лаунчъра,да разбазикаш някоя друга по-особена настройка,какво повече може да направи средностатистическият потребител в сравнение с ios.От какъв зор ви грее че може да си промените менютата при положение,че ги използвате само да си пуснете апликациите в които прекарвате 99% от времето в което ползвате телефона?И двете ос са толкова изкопирани една от друга че са почти едни и същи.

• Автор
А кой копира от „iOS“? Идиотите от „Google“ друго не могат и да правят в 90% от случаите. Копират нечия идея (в случая идеята на „Apple“ за „iOS“), правят 10 промени във функционалността (и вместо да я подобрят я свалят на по-ниско ниво), още няколко промени в графичния интерфейс, колкото да не е същото (и се оказва фекалия-интерфейс на края) , и го продават като техен продукт. Умна стратегия... и явно има достатъчно идиоти които да ? се хванат.

А кой копира от „iOS“? Идиотите от „Google“ друго не могат и да правят в 90% от случаите. Копират нечия идея (в случая идеята на „Apple“ за „iOS“), правят 10 промени във функционалността (и вместо да я подобрят я свалят на по-ниско ниво), още няколко промени в графичния интерфейс, колкото да не е същото (и се оказва фекалия-интерфейс на края) , и го продават като техен продукт. Умна стратегия... и явно има достатъчно идиоти които да ? се хванат.

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

Отделно ще ти кажа че всяка голяма фирма не е чиста,така че колкото и да са черни от microsoft,от apple или google не отстъпват.

Никога не съм твърдял обратното. Такива фирми главно се обвиняват в кражба на данни. Но много неща са преекспонирани.

...wp7 е доста по-ограничена от ios,и доста по-постна като възможности за програмистите

С такива свободни литературни съчинения не си уцелил форума (или поне раздела).

Гледал ли си SDK на iOS? А на Windows Phone? iOS не дават достъп до нищо. Много ограничаващи API. Нямаш пълен достъп до файловата система! И много други ограничения, така че това твое твърдение е продукт на нулеви знания.

Apple iphone 4 струваше 188$(части + изработка),а се продаваше много над тази сума

Не съм сигурен, че струва точно $188, но това е нормална практика.Нали трябва да са на печалба все пак. Но е по-евтини за производство, защото най-евтиния им модел сега е на $199 и това е от най-новия модел! $11 печалба, хайде бе, друг път!

В общи линии си написал нещо, 'щото е нямало какво да правиш.

Успех в бъдещи начинания.

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

http://ow.ly/cb3dv

Пък ти с тия суперлативи, направо нямаш спиране!

• Автор

„Apple“ са на около 50% печалба. Материалите може и да струват 190$, но после имаме заплати на работниците в Китай, заплати на инженерите и всички други „Apple“ работници в С.А.Щ. , разноски по доставките, маркетинг... И още какво ли не. На края се стига до цена от около 250$. Нормално е една фирма да иска да е на печалба, и то най-малко за да може да спонсорира всичките си под-отделения, а в „Apple“ това е едно от най-важните неща, защото едно от нещата върху които най-много се концентрират там е иновацията.

Редакция:

...

Пък ти с тия суперлативи, направо нямаш спиране!

Суперлативи или факти? Помисли малко, а! Малко мисъл няма да е излишна.

най-евтиния им модел сега е на $199 и това е от най-новия модел! $11 печалба, хайде бе, друг път!

Къде ги намирате тия цени по 199 долара че да си купя една чанта от тия !!!

Или говорим за кодиран с договор към оператор към който като приключи договора телефона ще е стъпал на 1000 долара.

@aninfid - Това е може би най - тъпия и подвеждащ пост, който съм чел напоследък. Като си фен на Apple, къде си се хванал да обсъждаш Android. Играй си игричките на iPhone и не се напрягай да мислиш дали ти имаш най-добрия телефон или не... Не знам дали знаеш, но за Apple хардуера го прави Samsung. Процесора в "най-добрият телефон във вселената" е произведен именно от конкурентите. Не знам колко тъп трябва да си, за да мислиш, че Samsung ще направят по-хубав процесор за чужда разработка, отколкото за своя, ама айде, нали е Apple, гъзарско е, и определено е най-доброто и функционалното, спор няма. Все пак, във всеки един офис е пълно с техника на Apple, именно заради нейната богата функционалност и липсата на всякакви безумно тъпи ограничение, които дори възпрепятстват работата. Защо, като си толкова обективен, не кажеш кога излезе официално Gmail приложение за iOS, в магазина с 1 милион приложения, кое от кое по-нужни? "Иновациите" представени с iPhone 4S, ги имаше на телефони с Android на по 2 и повече години, ама като си сложил капаците и гледаш само към ябълката, как да видиш... Най-трагичното в случая обаче е, че някой може действително да ти се върже на простотиите и да се набута с някой Symbian или WP, понеже някакъв комплексар във форума, казва, че Android е скапан и е написал наистина дълъг пост за това.

Не знам дали знаеш, но за Apple хардуера го прави Samsung. Процесора в "най-добрият телефон във вселената" е произведен именно от конкурентите. Не знам колко тъп трябва да си, за да мислиш, че Samsung ще направят по-хубав процесор за чужда разработка, отколкото за своя, ама айде, нали е Apple, гъзарско е, и определено е най-доброто и функционалното, спор няма. Все пак, във всеки един офис е пълно с техника на Apple, именно заради нейната богата функционалност и липсата на всякакви безумно тъпи ограничение, които дори възпрепятстват работата.

Защо, като си толкова обективен, не кажеш кога излезе официално Gmail приложение за iOS, в магазина с 1 милион приложения, кое от кое по-нужни?

"Иновациите" представени с iPhone 4S, ги имаше на телефони с Android на по 2 и повече години, ама като си сложил капаците и гледаш само към ябълката, как да видиш...

Аз викам да си прочетеш още веднъж поста и да си ъпдейтнеш информацията !

Къде ги намирате тия цени по 199 долара че да си купя една чанта от тия !!!

Или говорим за кодиран с договор към оператор към който като приключи договора телефона ще е стъпал на 1000 долара.

Oт сайта на Apple :)

дай линк !!! За един 4S 16gb !!! Без договор и отключен за всички оператори :))

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

„Apple“ са на около 50% печалба. Материалите може и да струват 190$, но после имаме заплати на работниците в Китай, заплати на инженерите и всички други „Apple“ работници в С.А.Щ. , разноски по доставките, маркетинг... И още какво ли не. На края се стига до цена от около 250$. Нормално е една фирма да иска да е на печалба, и то най-малко за да може да спонсорира всичките си под-отделения...

Много коректно, както и нещо, което VESSSKO95 TM ... явно не му стигна мисълта.

Суперлативи или факти? Помисли малко, а! Малко мисъл няма да е излишна.

Това за суперлативите ми бе насочено към коментарът ти, в който се твърди, че единственото нещо, което Google правят, е да копират от Apple, а това е меко казано глупаво! Те не са копирали, те вземат тяхна идея, добавят/премахват нещо и го правят по свой уникален/различен начин. И в това няма нищо лошо! Нормално е някои от функциите в софтуерните им продукти да се припокриват. Все пак никой не е тръгнал да открива(отново) топлата вода. Това е безсмислено!!

Всяка една компания, в един момент е копирала нещо. Но освен, че го е копирала, тя му е добавила и нещо ново, а може би и по-добро.

То, ако става въпрос и Apple са „копирали“ от Google(знам, че ще ти е трудно да го преглътнеш). Tab-browser-sync, откъде я взеха тази идея? От теб? Или от Google Chrome, който е продукт на Google? Но добавиха и свои идеи, направиха го по свой, различен начин.

Това са нормални неща, стига си се впрягал за глупости(въпреки, че адмирирам на такива хора, които са отдадени...било то на Ябълкови продукти)!!

П.П. Чел съм биографията на Стив(термоядрена война), така че не е нужно да споделяш абсолютно същите възгледи, като неговите(относно Андроид)!

Май тия за които говориш са свършили !!!
ти се майтапиш нали ???

Дай малко по сериозно и стига с тези заучени положения !

Та я се пробвай да го купиш и пак пиши ама да не се окаже с договор ! Да ти трябва банкова история и подобни !

Само отключването (официалното) е около цената която спомена а ти искаш телефон за 199 долара. Мислете малко ве хора.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор
Тези „iPhone“ са обвързани с договор. Цената на необвързан с договор е около 400$, ако не греша. Но си е честна цена, имайки предвид колко труд се хвърля в тях.

Тези „iPhone“ са обвързани с договор. Цената на необвързан с договор е около 400$, ако не греша. Но си е честна цена, имайки предвид колко труд се хвърля в тях.

Или си бот, или си пълен идиот. Ти си някакъв измислен човек, който вчера ангажира мнението на 20-30 мислещи хора, да влизат в тази тема. Няма да се изненадам, ако тези теми, както и този ник са абсолютно измислени. Подобно на едни Интернет измислени мнения на хора, че даден магазин бил много евтин и изгоден (ако си идиот). Абе влизам аз днес да търся един чарк, при всички е 14 лв, при въпросните е 36.... Та така... Има идиоти, има малоумници, има хора, които ще дадат 36 лева за нещо, което навсякъде е 15... Да сте живи и здрави, тарикати... На мен лично, да ме извините, но ми писна от педерастии и педераси!

И малко по темата, понеже Samsung мога да ги приема да ми произвеждат DVD-то (абе не било DVD, даже го забравих как се казваше... VHS), което е на 26 години, но за телефони или дизайн... Да ме извиняват, ама по-отвратителен дизайн, отколкото на техните телефони, аз не бях виждал. Да, краден. Да, евтинджос... Сори, такъв е... Дори не са го откраднали като хората ... Грозни, гадни, евтинджос на пипане телефони. Недомислени. Това за мен е факт. Другото малоумие, не знам до колко инча искат да стигнат телефоните, ами те абсолютно РАЗМИХА понятието смартфон и таблет. Стига бе... Телефон или таблет е нещото, което ти е 4,3"?...

Редактирано от djagi (преглед на промените)

ти се майтапиш нали ???

Дай малко по сериозно и стига с тези заучени положения !

Та я се пробвай да го купиш и пак пиши ама да не се окаже с договор ! Да ти трябва банкова история и подобни !

Само отключването (официалното) е около цената която спомена а ти искаш телефон за 199 долара. Мислете малко ве хора.

а според теб ?

Добре ве човек, ще мислим.

Наясно съм с фактите, които изреди. Признавам, че бе моя грешка, когато отговорих на VESSSKO95 TM , трябваше да спомена и отключването. Иначе, напълно отключен мисля, че започваше от ~$650, но не съм сигурен, не съм проверил( говоря за 4S).

Бързах да отговоря на VESSSKO95 TM , влезнах набързо в сайта им, видях цената, но не помислих за отключването. Моя грешка! :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.