Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

iPhone vs. Android базираните телефони

Featured Replies

.

Избирайте мъдро.

Кое искате, „Samsung GALAXY SIII“, „Samsung Galaxy SII“, „Samsung Galaxy Note“, „Samsung Galaxy НЯКОЙ СИ“, „Sony Xperia“, „Sony Xperia Play“, „Nokia Lumia 3000“?

Толкова много имена, че със сигурност съм направил някоя грешка. И моделите са много повече от тези които посочих там. Звучи добре - има избор, но погледнете логично. Когато избирате „Android“ базиран телефон, трябва да намерите модел, който има свестен процесор, достатъчно памет, и възможно най-нова версия на „Android“. Като цяло, много време в четене на ревюта и глупости.

Докато при „iPhone“ нещата са много по-елементарни, имате 3 модела на разположение (в момента) - „iPhone 3gs“, „iPhone 4“, и „iPhone 4s“.

И възможно най-елементарната логика е достатъчна, за да се сетите, че най-добър е „iPhone 4s“, а другите 2 модела са по-стари.

На всичкото отгоре, частите в „iPhone“ са до последната висококачествени такива. При „Android“ не е така, трябва да търсите модел телефон, който да не е със баш китайско качество.

И не забравяйте, че „iPhone 4s“ има хардуер на достатъчно високо ниво, че спокойно да се противопостави на „Samsung Galaxy S III“. Всъщност, при iPhone“ не е само хардуера, ами и софтуера. „iOS“ е оптимизирана така, че да изстисква до последната капка това което iPhone“-а може да прави. За това и може да се противопостави на "великия" четири ядрен „Samsung Galaxy S III“, че дори и с малко трудност да го победi.

Избягвам да пиша именно, защото имам силно изявен личен стил и технически обносновано мнение, но ти ме заби в земята, без да имаш ни едно от двете...Как може някакви си хлапенца да смеят да дават такива генерални заключения ?! Направо нямам думи...Ти дори нямаш грамотен български език, това те праща зад учениците, бре...Тръгнал някакъв самозванец да дава акъл на цял свят...Бъди сигурен, че няма да ти отварям очите защо грешиш, защото не е този начинът.Интересно как в Калдата има ДЕСЕТКИ новини за ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНИ дефекти от Apple, и въпреки всичко сума ти балъци дават луди пари за някакъв си ОЕМ Foxconn...И като натиснеш фанатиците с факти, стават по-тихи от тревата, особено при проблемите с несменяемата батерия и губенето на обхват...Виж какво - точно днес един сервизен техник в Ардес обясняваше много важни предимства на Android спрямо iOS, и защо ще си смени апарата.Интересно кой малоумник дава 1500 лв за smartphone, на който не можеш дори да гледаш читаво клипчетата от много сайтове като vbox7, защото окупаторите от Apple са го ударили на експанзия и нямат подръжка на Adobe Flash plugin...Има десетки сайтове като Cnet, с грамотни и читаво аргументирани сравнения защо Android > iOS, и то, световноизвестни експерти...Тръгнал наш Смехурко да отрича цялата индустрия и десетки милиони устройства...След като Iphone много изостава от конкуренти като Motorola Droid Razr MAXX, Samsung Galaxy S III и прочие, това НЕ го прави негоден за нищо, а го прави неизгодна и глупава покупка.Обаче наш Смехурко казал, че по-добрите устройства пък съвсем не ставали за нищо...Виж, хлапе, като ти трябва внимание, отивай в data.bg или прочие сбирщини, и не губи времето на хората.Защото, като им кажеш на такива истината в очите, някой модератор трябва да губи своето време, за да чисти.И за финал - апаратът е СРЕДСТВО, за да си свършиш работата и да си постигнеш крайната цел, например важен телефонен разговор или важен e-mail или chat.Когато апаратът и прочие дрънкулки ти станат крайна цел - със сигурност си на ниво 10-годишно хлапе, и много сериозно трябва да се замислиш.Все едно на майстора цел на живота да са му титаниеви отверки или диамантени клещи, след като те просто са начин да си свърши работата...Пфффф....

P.S Големият смЕх дойде след като си писал да избираме мъдро.Значи, след като моделите на Apple се броят на пръстите на едната ръка, това е плюс за избора, все едно маймуни си вземат кокосови орехи ? И не е добре да има повече модели, за да си дадем парите по-рационално?! Усещаш ли докъде си стигнал ?! Винаги съм се чудил как така жалък крадец като Стийв Джобс проми и зомбира милиони мозъци, че и светец го изкараха след смъртта му...Когато даваш пари от джоба си - няма място за прошка и фенщина, това е инструмент в ръцете ти, и нищо повече.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

• Отговори 314
  • Прегледи 31,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много българи в България ползват Siri и това е факт и не им трябва българска локализация. Но пък има много добра българска фонетична клавиатура.

Толкова ли сложно и неизползваемо ти се вижда устройство без бг локализация ???

Питам те още веднъж. След като не харесваш българския език защо пишеш в български форуми?

Питам те още веднъж. След като не харесваш българския език защо пишеш в български форуми?

Къде прочете това нещо в мой пост ??? Това че някъде се оправям без български не е достатъчен аргумент за това твое заключение !

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Къде прочете това нещо в мой пост ??? Това че някъде се оправям без български не е достатъчен аргумент за това твое заключение !

Опитваш се да изтъкваш предимства на продукт без българска локализация и функции. Чакаш да се появи испански език за iOS, опитваш се да мажеш с неподходящи сравнения, смесваш понятията за операционните системи и програмни езици и така. Захапал си ябълката, жив и здрав!

Опитваш се да изтъкваш предимства на продукт без българска локализация и функции. Чакаш да се появи испански език за iOS, опитваш се да мажеш с неподходящи сравнения, смесваш понятията за операционните системи и програмни езици и така. Захапал си ябълката, жив и здрав!

Благодаря !

Всеки си има предпочитания и приоритети в работата. И не малък фактор е че всеки се простира според кесията си.

Благодаря !

Всеки си има предпочитания и приоритети в работата.

Да, разбира се.

И не малък фактор е че всеки се простира според кесията си.

За каква кесия става дума? Каква връзка има това с моите коментари?

Да, разбира се.

За каква кесия става дума? Каква връзка има това с моите коментари?

С твоите специално няма връзка. Просто изказвам мнение че някой са с андроид от зор и обясняват че са с андроид защото според тях е по добър (може ) ама тайно се надяват някой ден да са с iPhone.

С твоите специално няма връзка. Просто изказвам мнение че някой са с андроид от зор и обясняват че са с андроид защото според тях е по добър (може ) ама тайно се надяват някой ден да са с iPhone.

О.К. Благодаря за отговора, приятен ден.

Избягвам да пиша именно, защото имам силно изявен личен стил и технически обносновано мнение...

Забрави да кажеш, че си и скромен.

Интересно как в Калдата има ДЕСЕТКИ новини за ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНИ дефекти от Apple, и въпреки всичко сума ти балъци дават луди пари...

Глупост №1: Значи си мислиш, че само Ябълката имат „ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНИ дефекти“? Ами ужасяващо бавните ъпдейти при Андроид? Ами проблемите с батерията на Самсун Галакси С3, след ъпдейт(не помня до коя точно версия)? Така че „ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНИ дефекти“ има и в двата лагера, дишай спокойно ;)

...за някакъв си ОЕМ Foxconn...

Глупост №2: И к'во, като са Foxconn? Ти къде си мислиш, че се произвеждат чиповете на Интел?

Това че е от Фокскон, не означава липса на качество, все пак инженерните решения не се взимат там, там само се асемблира. Голяма разлика. Информирайте се.

...на който не можеш дори да гледаш читаво клипчетата от много сайтове като vbox7...

Към днешната дата, устройствата, които поддържат това недоразумение, наречено Adobe Flash, е много малък. Скоро няма и да има никакви. Уеб се гради на отворени стандарти, Адобския Флаш не е такъв. Хаби много батерия и не е пригоден за touch устройства. А е много незащитен. И на всичкото отгоре скъпоценния ти vbox7 си има мобилна версия и се гледа без разни родилни мъки(разбирай:flash)!!

Винаги съм се чудил как така жалък крадец като Стийв Джобс....

Колкото и да не обичаме, някои от неговите подходи, просто е недопустимо да проявиш такова неуважение към човек, постигнал много повече от теб и повече от който и да е, който познаваш. Той бе една от великите личности и Сульо и Пульо, това не могат да му го отнемат!

Мога да направя още много контраргументи, защото целия този твой коментар и 5 кенийски шилинги не струва!

Хайде и успех с аргументацията!

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

...Тръгнал някакъв самозванец да дава акъл на цял свят...

:D Нали го виждаш, че е някакъв недорасъл пубер, който не успява да сваля тъпи к*урви въпреки, че има iShit и сега иска поне да оправдае покупката си, като се надуе във форума. Сам се сещаш с какъв идиот си тръгнал да спориш :)

:D Нали го виждаш, че е някакъв недорасъл пубер, който не успява да сваля тъпи к*урви въпреки, че има iShit и сега иска поне да оправдае покупката си, като се надуе във форума. Сам се сещаш с какъв идиот си тръгнал да спориш :)

Ама това само при положение, че този потребител съществува реално, защото имам подозрения, че подобни дразнители са ботове, измислени профили, с цел да се пускат дразнещи теми, в които редовните потребители да имат "дъвка" за седмица напред...

Прави сте и двамата - за съжаление, информацията е твърде обемна, за да я предам сбито.Съвсем случайно има предостатъчно независими експерти, които това работят - анализи и статистика за поведението на мобилните устройства, и iSictir, тоест iPhone, никак не се представя добре.Горният индивид е не по-малко фанатизиран, и дори не схвана как сравнява хардуер със софтуер, и за него бавните ъпдейти за Android имат връзка с качеството на изработката на OEM FOXCONN.Добре е да има безплатни циркови представления, макар и във форум.Когато се пише аргументация, се пише нещо от себе си - не просто няколко контра-изречения, в които няма факти и доказателства.Не чуто-недочуто от градски легенди и прочие.И сам доказа думите ми - проблемът с несменяемата батерия никак не им е приятен на фанатиците...Разбирам iPhone да има 3300 mah батерия, която да е несменяема, какъвто е случаят с Motorola Droid Razr Maxx, ама...Явно фактът, че iPhone е телефонът с най-лоша изработка, най-слаба поддръжка и най-малко приложения ( че и платени ) не е достатъчен да накара зомбираните фанатици да се събудят.За финал - Стийв Джобс си е точно това, жалък крадец, което не може да се каже за повечето от нас тук.Далеч съм от мисълта да завиждам на жалко плагиатче, което дърпаше индустрията с много години назад.За съжаление, подобно е и положението с Бил Гейтс, за когото цял екип експерти каза как дърпа софтуерната индустрия с 60 години назад.Всъщност, за кого ли е тайна, че най-богатите са най-големите мошеници и измекяри ?! Явно Apple фанатиците са именно такива - гледат си собствения джоб и гъз, а другите - кучета ги яли, че и са горди с това...Много съм щастлив да не съм част от такова общество. P.S Личи си даже и от nickname - ftpkid...Нито грамотността му - грамотност, нито знания, нито възпитание, нито дори знае защо Джобс е такъв ( сякаш аз го карах да става за смях с курвенските номера срещу конкуренцията ), че и обижда на сульо и пульо...Не е нужно да го питам какво ТОЙ е направил и постигнал, защото дори училището му куца.Явно не е прочел становището ми, че апаратът е инструмент, а не крайна цел, и всеки си го избира.И докато много хора са щастливи с Android, Apple фанатиците си нямат цел в живота, и тръгват да дават наклон на чуждия... сякаш си нямат свой, вместо да си оползотворят времето по-добре.За протокола - нито съм с iOs, нито с Android.Ползвам си телефон с хардуерна клавиатура с Windows mobile, защото тя и един читав flac player като Core player са почти всичко, което ми е абсолютно наложително да имам.Вероятно следващият ми smartphone няма да е с Windows Phone 7, но със сигурност няма да е с iOs.За финал - поздравявам izabel1 и nologo за образцовата дискусия, всички можем да се поучим от умерения и сдържан дебат, който те проведоха.Cnet никак не са случайно име, явно те също са сульо и пульо...Я да видим какво казват...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Технически това е възможно. Ако предварително е програмиран [siri], да отговори на специфичния ти въпрос (със специфичен отговор).

- Смятам е има поне 500 човека в този форум които да програмират 1 машина да отговоря на специфичен въпрос със специфичен отговор! Това интелект ли е?

Ако не е програмиран предварително, трябва да претърси съдържание из Световната Мрежа, да го асимилира и да ти даде аргументиран отговор. Но ако си мислиш, че толкова мощни изчисления могат да бъдат извършени на телефона ти, то страдаш от шизофрения(най-вероятно). Тук иде реч за невронна мрежа.

- Що за интелект е това щом въз основа на налична база данни не може да си направи определени изводи? Шизофренията няма да я коментирам , под достойнството ми е .... Защо невронната мрежа да е единствената микроархитектура за изкуствен интелект?

Такива изчисления се правят на големи машини. И се използват за далеч по-смислени и полезни неща, от това да ти се отговаря на въпрос, свързан с политиката в България.

Тук, в форума, има достатъчно „политолози“, които да ти философстват, питай тях, защо ти е Сирито?

- С първото изречение показа колко ме подценяваш, с второто показа колко подценяваш Родината ми (а може би и твоята?), с третото излезе от ситуацията с вид на човек , който е над нещата около него.

ПП: Имам познат с определени познания в областта на лингвистиката и изкуствените интелекти, за късмет е в България в момента. За жалост най-вероятно няма да успее да се разсмее от твърденията над които се спори тук. Всъщност много съвременни софтуерни решения показват елементи на интелект, но само благодарение на интелекта на създателите им!

Съвсем случайно има предостатъчно независими експерти, които това работят - анализи и статистика за поведението на мобилните устройства, и iSictir, тоест iPhone, никак не се представя добре.

Ти глава нямаш ли си? Какво като имало „предостатъчно независими експерти“? Аз искам твоите аргументи, не да ми цитираш и да ми казваш, че има експерти, които твърдят нещо си.

То имаше и един „експерт по сигурността“ от Касперски, който твърдеше, че Windows е по-сигурен от Линукс! Защо ли? А може би, защото техните продукти са ненужни при Линукс дистрибуциите.

Помисли и ми дай смислен и аргументиран отговор.

Горният индивид е не по-малко фанатизиран...

За пореден път доказваш, че си нямаш никаква представа за какво говориш!!

АЗ НЕ СЪМ фанатизиран. Аз(към днешна дата) НЕ използвам продукт на Apple. Ползвал съм, но се искат гимнастики, за да сработи както трябва с Убунту. АЗ защитавам ФАКТИТЕ. В този спор, аз съм неутрален. Знам колко струва Android OS,знам колко струва и iOS! А ти съвсем ясно защитаваш Андроид, и то не с факти, а с разни измишльотини!!!!

...и за него бавните ъпдейти за Android имат връзка с качеството на изработката на OEM FOXCONN...

Не ми преписвай думи. Това никога не съм го казвал и никога няма и да го кажа! Явно не можеш и да четеш. Просто ти казвам, че в Фоксон само се асемблира. Това че се прави в Фоксон, не е индикация за качество!!!Да не те боли, като мислиш?

Бавните ъпдейти при Андроид се дължат на много факти, ще те оставя сам да размишляваш!

Когато се пише аргументация, се пише нещо от себе си - не просто няколко контра-изречения, в които няма факти и доказателства.

Ти се вслушай в този съвет. От полза ще ти е!

Явно фактът, че iPhone е телефонът....най-малко приложения...

iOS, с по-малко приложения? Тази твоя сентенция, дори и отговор не заслужава!

За финал - Стийв Джобс си е точно това, жалък крадец, което не може да се каже за повечето от нас тук.Далеч съм от мисълта да завиждам на жалко плагиатче, което дърпаше индустрията с много години назад.За съжаление, подобно е и положението с Бил Гейтс, за когото цял екип експерти каза как дърпа софтуерната индустрия с 60 години назад.

Да, разбира се. Те дърпаха индустрията назад, докато ти се трудеше да я вкараш в прав път. На теб всичко дължим :wors:

Тука направо се оля!! Факта, че сега имаш PC и пишеш глупости, отчасти, се дължи на тях!! И пак „цял екип експерти“... хайде покажи ми го този екип от експерти!! Разсъждавай сам, не ми казвай какво бил казал „цял екип от експерти“!! Истиността на това твърдение е съмнителна, направо няма такава!!!

Гордън Мур, Боб Нойс, Денис Ричи, Бил Гейтс, Стив Джобс...Ричърд Столмън, Линус Торвалдс, все гиганти, върху чиито рамене се крепи цяла индустрия. И тръгнал някой си ей така да подценява и обижда труда им... Ще се радвам, ако си чувал за поне три от тези имена, които изредих...

P.S Личи си даже и от nickname - ftpkid...

Браво, щом съдиш по „nickname“!! Пък твоя - „Fixt00l“... направо ме облъчва от интелигентност....

„kid“ поне,предполагам, знаеш какво означава.А си е твой проблем, щом не знаеш какво е FTP.

грамотност, нито знания, нито възпитание...

Моето възпитание?!? Нека само ти изтъкна някои твои изрази: „Стийв Джобс си е точно това, жалък крадец“ ; „жалко плагиатче“ ... има ли смисъл да продължавам? Пък аз съм нямал възпитание. Много си филмиран. Стъпи на земята!!!

...защото дори училището му куца...

С това твърдение нападаш и „aninfid“, много глупаво. В текста ми няма никаква индикация, по която да съдиш и да си правиш такива идиотски заключения. Аз си имам аргументите и говоря с факти, ти само „флейм“ и празни приказки.

Това видео, дето си ми го качил...въпрсояния човек говори за flash.И твърди, че не можело да се гледа целия Интернет, защото iOS не поддържа flash.Глупости!CBS,Netflix,ABC,MSNBC,Facebok,Vimeo,YouTube,National Geographic и много, много други могат да се гледат без тази измислица flash. А и flash съвсем скоро ще бъде забравен напълно. Така че защо ти е толкова ценен този флаш?

http://iphone.mobility.bg/forum/viewtopic.php?f=38&t=42957 Много често съм свидетел на подобни обяви и се чудя как авторите им могат да заложат на куц кон !

...Колкото и да не обичаме, някои от неговите подходи, просто е недопустимо да проявиш такова неуважение към човек, постигнал много повече от теб и повече от който и да е, който познаваш. Той бе една от великите личности и Сульо и Пульо, това не могат да му го отнемат!

А искаш ли да ти изредя някои други "велики" исторически личности променили света. Тук има една вметка, това че е останал в историята не се знае за добро или за лошо е било. Ще разберем за в бъдеще!

Спорът който водите е вече абсолютно безмислен и е преминал към личностни нападки, които някои от съфорумците си заслужават де (имена няма да изреждам :)).

НЕ ми се търси да цитирам кой точно искаше на нашият съфорумник "Fxt00l" лична обосновка, след като не мисля, че тук някой във форума разполага с екип и лаборатория за тестове, за да има лични данни, Трябва да се ползва други такива вече доказани данни от реномирани институции или хора и не виждам проблем в това. Нима ти с очите си си видял Наполеон? - ами от къде знаеш, че е съществувал говори от собствена гледна точка не ми стъпвай на чуждо мнение...

BULLSHITS!!!!!!!!!!!! Към модератор: ТЕМАТА трябва да се ЗАКЛЮЧИ!!!!

А искаш ли да ти изредя някои други "велики" исторически личности променили света. Тук има една вметка, това че е останал в историята не се знае за добро или за лошо е било. Ще разберем за в бъдеще!

Спорът който водите е вече абсолютно безмислен и е преминал към личностни нападки, които някои от съфорумците си заслужават де (имена няма да изреждам :)).

BULLSHITS!!!!!!!!!!!! Към модератор: ТЕМАТА трябва да се ЗАКЛЮЧИ!!!!

Прав си, темата трябва да бъде заключена. Стана просто „flame war“.

Относно „великите личности“ (в IT), в предишния си пост ги написах(не твърдя, че е само Джобс):Гордън Мур, Робърт Нойс, Денис Ричи, Бил и Стив, Столмън, Линус Торвалдс, и не само те, разбира се. Просто не мога да приема, че всеки ей така може да се критикува тези гиганти в IT сферата.

НЕ ми се търси да цитирам кой точно искаше на нашият съфорумник "Fxt00l" лична обосновка, след като не мисля, че тук някой във форума разполага с екип и лаборатория за тестове, за да има лични данни, Трябва да се ползва други такива вече доказани данни от реномирани институции или хора и не виждам проблем в това. Нима ти с очите си си видял Наполеон? - ами от къде знаеш, че е съществувал говори от собствена гледна точка не ми стъпвай на чуждо мнение...

Не разбрах какво какъв бе замисъла на този абзац :)

Много готина тема! Гласувам да остане и да разреши в нея да има лични напаТки и всякакво плюене, единствено без употребата на вулгаризми.

http://iphone.mobili...hp?f=38&t=42957

Много често съм свидетел на подобни обяви и се чудя как авторите им могат да заложат на куц кон !

На човека му е трябвало нещо с още по-голям екран и както виждаш минава от смартфон на таблет. А това, че е надъхан от някой от феновете на ябълката, да търси грапавата дъска от отрязан ябълков клон, какво ни казва в случая и как от една обява да си правим изводи, че такива са не единични, а масови случаи? :rolleyes:

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

На човека му е трябвало нещо с още по-голям екран и както виждаш минава от смартфон на таблет. А това, че е надъхан от някой от феновете на ябълката, да търси грапавата дъска от отрязан ябълков клон, какво ни казва в случая и как от една обява да си правим изводи, че такива са не единични, а масови случаи? :rolleyes:

ха ха ха ама верно ли ... то самсунг S3 не беше ли таблет с този 4.3 екран !!! Ама те нямат ли Самсунг по функционални и отворени устройства с по големи екрани и на по удобни цени ??? За какво му е на андройд фен епъл устройство !!! Да се пита човек как така лесно иска да падне от кон на магаре !!!

А схващаш ли иронията на отговорите в обявата ...само автора и се надява обаче да мине с чист бартер.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

http://iphone.mobili...hp?f=38&t=42957

Много често съм свидетел на подобни обяви и се чудя как авторите им могат да заложат на куц кон !

В Андроид форума е пълно с подобни обяви и хората не могат да си пробутат айфоните и само си ъпват обявите... Ето, две обяви само от първата страница:

http://www.androidbg.com/forum/topic39069-prodavamzamenyam-iphone-4s-700-leva.html

http://www.androidbg.com/forum/topic39588-zamenyam-iphone-4-16-gb-factory-unlocked.html

Друг е въпроса, че са им нереални исканията...

Но пък не забелязах някой да коментира неуместно под обявите, както го е направил потребителя във вашия форум.

ха ха ха ама верно ли ... то самсунг S3 не беше ли таблет с този 4.3 екран !!! Ама те нямат ли Самсунг по функционални и отворени устройства с по големи екрани и на по удобни цени ??? За какво му е на андройд фен епъл устройство !!! Да се пита човек как така лесно иска да падне от кон на магаре !!!

Ам` че много готин отговор що се отнася до подхвърлянето за доплащане на ishit-a, има от човека търсещ замяната :D

В Андроид форума е пълно с подобни обяви и хората не могат да си пробутат айфоните и само си ъпват обявите... Ето, две обяви само от първата страница:

http://www.androidbg...s-700-leva.html

http://www.androidbg...y-unlocked.html

Първата няма нищо общо по темата ... втората е в десятката но пък човека си знае цената .Публикувано изображение

Kaкво предлага iOS, което някой телефон с Android не би могъл да го предложи? А обратното? Не бих си взел нещо с iOS.. първо заради силно ограничения (направо липсващ) избор на апарати, второ - заради самите ограничения на операционната система. Дори най-елементарното нещо - качване на какъвто и да е файл на телефона (*.*) е да кажем "затруднено". Да не говорим в чисто хардуерно отношение - липса на sd саrd слот, usb порт, hdmi, порт...

Kaкво предлага iOS, което някой телефон с Android не би могъл да го предложи? А обратното?

Не бих си взел нещо с iOS.. първо заради силно ограничения (направо липсващ) избор на апарати, второ - заради самите ограничения на операционната система.

Не ги знам андройд ама аз понякога на iOS и по месец карам без рестарт на телефона.

Това се питам и аз !!! Какво ми е затрябвало от андройд и не мога да го подкарам в iOS !

Дори най-елементарното нещо - качване на какъвто и да е файл на телефона (*.*) е да кажем "затруднено". Да не говорим в чисто хардуерно отношение - липса на sd саrd слот, usb порт, hdmi, порт...

Като ми почнете с тия глупости !!! Аве вие тези файлове да ви се чуди човек как ги качвате ... компютър ползвате ли или не ? Защото ако не ползвате е разбираемо ама ако ползвате и аз с компютър мога всичко да му кача. В единия случай вие стартирате икона от ОС на мой компютър а аз просто друга икона и резултата е един и същ. Та за какво ми трябват тия излишни ...

Прав си, темата трябва да бъде заключена. Стана просто „flame war“.

Относно „великите личности“ (в IT), в предишния си пост ги написах(не твърдя, че е само Джобс):Гордън Мур, Робърт Нойс, Денис Ричи, Бил и Стив, Столмън, Линус Торвалдс, и не само те, разбира се. Просто не мога да приема, че всеки ей така може да се критикува тези гиганти в IT сферата.

Да не изреждаме и зад тези "велики" личности колко други стоят, които не са известни защото са им подчинени.

...Не разбрах какво какъв бе замисъла на този абзац :)

Ааа това вече си е твой проблем :rolleyes::ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.