Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

iPhone vs. Android базираните телефони

Featured Replies

А искаш ли да ти покажа, поне още 3 видеа, в които се вижда пък, че S3 е по-здрав. Такива, „drop“ тестове, не винаги са коректни. Има твърде много променливи, така че да ми показваш видеа е детинско!

Предполагам, че има и по-интелигентни тестове, а не само мятане на телефони по асфалта!

Аз пък предполагам че тия умни телефони не са за да се проверяват на кой път ще се чупят и колко издържат на чупене.

Аз не си вземам телефон да го изтървам по три пъти дневно, ако го изтърва ... ще си купя нов. За сега от около 5 изтървания щетите са му 30 долара за смяна на заден капак.

и така да е, мен ще ме е яд по малко ако ми се чупи самсунга, от колкото 1,3 пъти по скъпия айфон... но като се има в предвид че s2 също е по добър от iphone, ама е на половин цена...

За каква половин цена ми говориш като моя S3 дето го купих но още не е дошъл до мен е 1000 лева в София а мога да си намеря 4S нов за около 900 !
  • Отговори 314
  • Прегледи 31,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък предполагам че тия умни телефони не са за да се проверяват на кой път ще се чупят и колко издържат на чупене.

Аз не си вземам телефон да го изтървам по три пъти дневно, ако го изтърва ... ще си купя нов. За сега от около 5 изтървания щетите са му 30 долара за смяна на заден капак.

За каква половин цена ми говориш като моя S3 дето го купих но още не е дошъл до мен е 1000 лева в София а мога да си намеря 4S нов за около 900 !

ми аз гледах че s2 го има за 700, s3 за около 1100, а iphone 4s за 1500, това че ти можеш да си намериш по някой черен канал е друг въпрос...

Това е фейк ! Още преди да видя аквариума ми беше ясно но след това ...

Айде да видиш откъде е видеото:/http://www.cnet.com/

Достатъчно надежден ,но разбира се ти ако мислиш че си правят постановки -твое право.

Аз не си вземам телефон да го изтървам по три пъти дневно, ако го изтърва ... ще си купя нов...

Не ми говори празни приказки, моля те!

Да, така е, като го счупиш ще си купиш нов, но не всеки има пари. На някои хора ще им пука, че като са дали 1000лв., ще трябва пак да дадат ще толкова, защото са си купили телефон, който се чупи лесно.

Така че, тъпи аргументи, като „ще си купя нов“, въобще не ми пробутвай. Аз съм потребител, аз искам нещо, което няма да се счупи лесно, дълг на тези компании е да ми го предоставят, а не хората да хвърлят хиляди левове. Сега изясни ли ти се пред очите?

Не ми говори празни приказки, моля те!

Да, така е, като го счупиш ще си купиш нов, но не всеки има пари. На някои хора ще им пука, че като са дали 1000лв., ще трябва пак да дадат ще толкова, защото са си купили телефон, който се чупи лесно.

Така че, тъпи аргументи, като „ще си купя нов“, въобще не ми пробутвай. Аз съм потребител, аз искам нещо, което няма да се счупи лесно, дълг на тези компании е да ми го предоставят, а не хората да хвърлят хиляди левове. Сега изясни ли ти се пред очите?

Има лек и за тия които са си дали последните пари за "чупливата играчка" на епъл. Купуваш си гумено калъфче "погрозняваш му дизайна" и се радваш на здраво устройство.

Аргументите ми не са тъпи !!! Ще видиш как като си купиш още един два телефона и третия учудващо за теб няма вече да пада по земята .

Аз не мога да му сложа калъф понеже не ми влиза на зарядното в колата ама нещо и аз спрях да го изтървам в последно време.

За около 8 месеца е като нов. Но blackberyy-то ми ела да го видиш (новото) калъфи как си му е реда. Защото старото за година и половина ползване без предпазител макар и работещо ме питаха дали не е предавано от баща на син.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Има лек и за тия които са си дали последните пари за "чупливата играчка" на епъл. Купуваш си гумено калъфче "погрозняваш му дизайна" и се радваш на здраво устройство.

Аргументите ми не са тъпи !!! Ще видиш как като си купиш още един два телефона и третия учудващо за теб няма вече да пада по земята .

Е да, ама индустриалния дизайн пада с няколко нива ;)

И това е също толкова тъп аргумент. По принцип Ябълката(а и не само те, всеки производител) трябва да ми предостави стабилна, здрава, издръжлива машина, „out-of-the-box“. Не трябва да е толкова грижа на потребителя, отколкото на създателя. Компаниите са поели отговорност и те трябва да се грижат за това, колко здрав или не е iPhone.

Е да, ама индустриалния дизайн пада с няколко нива ;)

И това е също толкова тъп аргумент. По принцип Ябълката(а и не само те, всеки производител) трябва да ми предостави стабилна, здрава, издръжлива машина, „out-of-the-box“. Не трябва да е толкова грижа на потребителя, отколкото на създателя. Компаниите са поели отговорност и те трябва да се грижат за това, колко здрав или не е iPhone.

чакай малко че почна да ...

Кой производител ти дава гаранция и срещу изтърване ??? Пак ти повтарям ти ако си купуваш смартфон с идеята да го изтърваш по 3 пъти на ден определено iPhone не е твоя телефон или поне не и без предпазител.

Аз такива проблени със всекидневни изтървания нямам.

Да ти дам един пример малко от друго естество. Наложи ми се да сменя тампон на скоростна кутия на 40 000 км. и се обаждам в сервиза по гаранцията която ми е до 100 000 или 5 години. Първия въпрос който ми бе зададен е дали съм минавал през дупка.

Е ако има хора който не си изтърват телефоните сигурен съм че няма шофьор който да не е минавал през дупка.

Естествено че ги излъгах ама търсеха само предтекст.

1. Аз не си вземам телефон да го изтървам по три пъти дневно, ако го изтърва ... ще си купя нов. За сега от около 5 изтървания щетите са му 30 долара за смяна на заден капак.

2. За каква половин цена ми говориш като моя S3 дето го купих но още не е дошъл до мен е 1000 лева в София а мога да си намеря 4S нов за около 900 !

1. - Прав си явно никога няма да си изтървеш телефона той ще е залепен за ръката ти. И понеже точно ти колега правеше сравнение с колите и телефоните по назад в страниците, сигурно не си вземаш и кола, за да катастрофираш с нея - ама се случва нали? И искаш да имаш Airbags и други защитни системи? Не мисля, че трябва темата да се измества от няколко страници ни убеждаваш в твоята платежоспособност, не съм завистлив пожелавам ти толкова пари, че Бил ГЕЙтс да ти завиди, но тук не обсъждаме дали колегата "izabel1" му пречи или не, че ще си счупи айфона, защото той има достатъчно пари да си закупи нов. Тук обсъждаме предимствата и недостатъците за масовият потребител!

2. Значи много "честно" сравнение правиш единият път цената на С3 в магазин, а после цената на ай фона от черният пазар. НО ти това го правиш нарочно просто знаеш, че И ТУК ай фона ще загуби защото сравниш ли ги на една и съща база горката ябълка си личи, че от нея е отхапано :D

П.С.: Моля те не тръгвай да спориш, че ай 4С е по - евтин от С3 - защото просто нямаш шанс. Влез в един магазин ама първият който ти е по пътя днес (ако не си много зает разбира се) и ще видиш разликата в цената между 300-450 лева - в различните магазини е различна. Ай фона има много други страни, заради които може да се спори, НО те всички са само ако притежаваш пълният набор АЙ ШИТ среда... Андроид не те обвързва с тези условия и спрете да ми сравнявате андроид телефон за 200 лева и ай фона за 1500 лева и пак там намирате малки разлики, определено не като за 1300 лева! Сравнявайте по ценови клас най - високият и в двата лагера ;)

ха ха ха

сигурно не си вземаш и кола, за да катастрофираш с нея - ама се случва нали?

Моята лична практика показва че колкото ти е по скъпа колата толкова повече я пазиш ( блъскане и минаване по дупки) като караш евтинийка ти е през оная работа даже и не я застраховаш. С телефоните не е по различно, нали де !!!

ади малко да се ориентираш в цените и от къде ги вземам.

http://www.ebay.co.u...&_qi=RTM1089356

Във София са по 1000 лева и много добре го знаеш защото ако ги имаш и го искаш ще си го намериш!

а ето ти и айфона

http://www.ebay.co.u...K_Mobile_Phones

Това е което ми излиза най горе ако се поразтърся и на по добри в моя полза на твърдението ми ще ти намеря.

Друг е въпроса че като излезе iPhone5 първите две седмици в София ще бъде пак около 2200 лева ако съдя по 4S.

Но сега цените са ... S3 е по скъп.

Какви 5лв, какви 400? :D

Ти пък какво пак не разбра ве, кажи да ти ъпдейтнат софта с последния наличен за твоя модел на аватара.

Ти пък какво пак не разбра ве, кажи да ти ъпдейтнат софта с последния наличен за твоя модел на аватара.

Don't break my joke!

...

Спирам всякаква комуникация и аргументация с теб. БЕЗмислено е, няма значение колко си пазиш колата ако не дай си боже се случи да катастрофираш не мисля, че има значение преди това дали си си пазел колата или не... Не виждам какво смешно има, но явно според теб само лади и голф 2 и 3 катастрофират. Пък очиларките и джипарите ХИЧ НЕ! Тия Ибей препратки не ми ги отваря по 2-3 минути и няма и да ги чакам. Както казах влез в магазин и провери към този момент на територията на реп. България какви са цените. Кой за колко може да си го намери е много относително особено ако гледаме ибей...

Айде лек ден аз в тази тема повече няма и да вляза приятно ви безмислено продължаване на спора. Единия си пее само едно другият - друго. Ама така е, ходи пък смени на българин гледната точка това не мисля, че е възможно!!! :wink12::clown:

Edit: Отворих линковете проблемът е бил при мен! Не зная колко време си се ровил да намериш такъв С3 който да е по - скъп, но първите няколко линка като напишеш в търсачка на ибей С3: http://www.ebay.co.uk/ctg/Samsung-Galaxy-S-III-GTI9300-16-GB-Marble-White-Unlocked-Smartphone--/114409584?_refkw=samsung+galaxy+s+3&_pcatid=810&_pcategid=15032&_from=R40&_dmpt=UK_Mobile_Phones

Са все по - евтини малко, НО по - евтини, а ако се поразровя може и бая по - евтин да намеря ;) Явно и пристрастно примери даваме ...

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Не виждам какво смешно има, но явно според теб само лади и голф 2 и 3 катастрофират. Пък очиларките и джипарите ХИЧ НЕ!

Естествено че не си застрахован от катастрофи ама пък и не правиш и 5 метра без фул каско нали ??? Мислиш за инвестицията си която не може да си позволиш да правиш през ден , кажи де ???

С телефона е същото. Като ти е скъп и не може да си го купуваш всяка седмица го пазиш, ела да видиш моя на 8 месеца. Като нов и е без протектори ама не го проверявам дали държи на падане всеки ден !

Линковете естествено че не ти ги отваря защото не ти изнасят фактите на ме за по малко от сек. от Латинска Америка ми ги зарежда.

Edit: Отворих линковете проблемът е бил при мен! Не зная колко време си се ровил да намериш такъв С3 който да е по - скъп, но първите няколко линка като напишеш в търсачка на ибей С3: http://www.ebay.co.u...K_Mobile_Phones

Са все по - евтини малко, НО по - евтини, а ако се поразровя може и бая по - евтин да намеря ;) Явно и пристрастно примери даваме ...

Ало не на мен тия, ще те ударя един път зад врата за да се кротнеш и да не ме вземаш за боядисан канар.

Я виж първо местонахождението на телефона от линка ! Не на мен тия :no-no::nono:

Сега май се оказа че където ги продават с минимална заводска надценка S3 е по скъпия телефон ??? А толкова страници да ме убеждавате че iSiktir били многократно надути железарии а S3 какво е ? пласмасария на неоправдана цена !

То бива фенщина ама да обвиняваш Apple за надути цени без да гледаш ценоразписа в собствената си кошара . Крадеца вика дръжте крадеца (във всеки един смисъл на поговорката включително и при iSung).

Кой производител ти дава гаранция и срещу изтърване ???

Никой. И не съм казал, че някой дава. Казвам, че тези производители са поели отговорност да направят здрав и нечуплив телефон.

Аз такива проблени със всекидневни изтървания нямам.

Браво на теб. Ще ти купя сокче Queens с банан.

Пак ти повтарям ти ако си купуваш смартфон с идеята да го изтърваш по 3 пъти на ден определено iPhone не е твоя телефон или поне не и без предпазител.

Чакай малко! Ти потребител ли си или агент на Apple? Вместо да защитаваш потребителите, фанатизма и слепотата ти относно качеството на продуктите на Ябълката, са те докарали до там, че да защитаваш тази корпорация. Никой не си взема телефон, с идеята да го изтърва 3 пъти на ден, но все някога може да се случи. И тогава ко' прайм? Защо да инвестирам и в предпазител? Аз съм си купил телефон и искам да ми е здрав и без него.

Направо се чудя що за личност би захвърлила логиката, само и само да защитава продукти на една корпорация за милиарди...

Никой. И не съм казал, че някой дава. Казвам, че тези производители са поели отговорност да направят здрав и нечуплив телефон.

Това е много разтегливо понятие с много променливи в условието.

Браво на теб. Ще ти купя сокче Queens с банан.

Благодаря ама не съм свикнал да ме черпят.

Чакай малко! Ти потребител ли си или агент на Apple? Вместо да защитаваш потребителите, фанатизма и слепотата ти относно качеството на продуктите на Ябълката, са те докарали до там, че да защитаваш тази корпорация. Никой не си взема телефон, с идеята да го изтърва 3 пъти на ден, но все някога може да се случи. И тогава ко' прайм? Защо да инвестирам и в предпазител? Аз съм си купил телефон и искам да ми е здрав и без него.

Направо се чудя що за личност би захвърлила логиката, само и само да защитава продукти на една корпорация за милиарди...

Аз съм потребител и изказвам лично мнение обосновано на дългогодишен стаж с продукти на ябълката. Да не звуча голословно !

Публикувано изображение

Аз не помня до сега устройство да се е повредило от ползване или от изтърване за 4 години ! На снимката ми липсва само ветерана 2G понеже го подарих. Всичко си ми работи и го оставям като сантиментален спомен за добра служба и просто купувам новия модел. Пропуснах само и iPad първа генерация да имам но впоследствие размислих и си взех направо две двойки а на скоро и последния NEW.

За първи път си купих преди два дена и iSung S3 но го чакам да пристигне и дано да не съжалявам че ще излезе по скъп от моментната стойност на всичко де що имам като телефон в момента и само да не обира прах с ветераните по шкафовете, ама те поне са се доказали и не ме е яд.

Та мита за цените на самсунг го разбихме а за здравината не знам кой ви е пуснал тази муха че са по издържливи но ще го развенчаем и този мит.

Аз ви пуснах един клип където по нищо не личи да е по здрав а и двата са еднакво чупливи при упорито изтърване.

Аз съм потребител и изказвам лично мнение обосновано на дългогодишен стаж с продукти на ябълката. Да не звуча голословно !

Публикувано изображение

За първи път си купих преди два дена и iSung S3 но го чакам да пристигне и дано да не съжалявам че ще излезе по скъп от моментната стойност на всичко де що имам като телефон в момента и само да не обира прах с ветераните по шкафовете, ама те поне са се доказали и не ме е яд.

Sorry, ама на потребителите, всичката тая железария в спалнята, струва десетки пъти повече от цената на СГ3. Щом за теб корейската джаджа е на цена колкото, или повече от изсипания на леглото антиквариат, значи на теб просто са ти го подарили, или ти е част от работата. Така че, ако не си куфарен търговец на Епъл за Латинска Америка, значи си просто ПР агент (то и двете професии са със сходен начин на действие, което си личи от километри имам предвид начина на действие, а не това дали си упражняваш някоя от тези древни професии, а защо са древни, ако за някой е интересно, може да поясня в друг коментар) ;)

П.П. "Извинявай", на английски изглежда по-ефектно!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Sorry, ама на потребителите, всичката тая железария в спалнята, струва десетки пъти повече от цената на СГ3. Щом за теб корейската джаджа е на цена колкото, или повече от изсипания на леглото антиквариат, значи на теб просто са ти го подарили, или ти е част от работата. Така че, ако не си куфарен търговец на Епъл за Латинска Америка, значи си просто ПР агент (то и двете професии са със сходен начин на действие, което си личи от километри имам предвид начина на действие, а не това дали си упражняваш някоя от тези древни професии, а защо са древни, ако за някой е интересно, може да поясня в друг коментар) ;)

П.П. "Извинявай", на английски изглежда по-ефектно!

Ще ме умориш ве ха ха ха "куфарен търговец" направо ме разкри. Искаш ли да се обзаложим ? Давам ти на всички серийни номера и IMEI-и да ги видим за кой регион са. Всичките телефони са за UK ? iPad 3 с фактура от бг. от преди два месеца ! Едната двойка от UK а другата от щатите.

Всичко е мешан джон та на къде ги карам с куфарите не те разбрах ???

Благодаря за обидата.

Аз казах ли ти да си ъпнеш фирмуера ? Че не ми се четат бисери !!!

Казах че ми идва по скъп от моментната стойност на който и да е от телефоните а не на целия "антиквариат" та там само белия е 4S като нов в момента е 900 лева или поне аз мога да си го намеря за толкова отключен с една година гаранция.

А телефона от снимката е на 8 месеца така че едва ли струва и 700 лева в момента а iSung-a ми излезе ... (защото нали iPhone много скъпи и с надути цени) едвам едвам 1к. лева. Та най скъпата ми пласмасария ще бъде.

Едит: Направо не съм в кожата си от тая кръвна обида ако целеше да ме засегнеш успя. Давай да слагаме баса че не издържам.

Давам ти всички серийни номера и след половин година ти ги пускам пак за да си сигурен че няма да им намеря пътя . А баса ще е за 20 лева колкото да ми е кеф че съм ти ги взел. А ти нали ще бъдеш така сигурен че аз за 20 лева няма да се лиша от печалбата която съм намислил да спретна след сполучливото пристигане на куфарите !!!

Ще ме умориш ве ха ха ха "куфарен търговец" направо ме разкри. Искаш ли да се обзаложим ? Давам ти на всички серийни номера и IMEI-и да ги видим за кой регион са. Всичките телефони са за UK ? iPad 3 с фактура от бг. от преди два месеца ! Едната двойка от UK а другата от щатите.

Всичко е мешан джон та на къде ги карам с куфарите не те разбрах ???

Благодаря за обидата.

Аз казах ли ти да си ъпнеш фирмуера ? Че не ми се четат бисери !!!

Казах че ми идва по скъп от моментната стойност на който и да е от телефоните а не на целия "антиквариат" та там само белия е 4S като нов в момента е 900 лева или поне аз мога да си го намеря за толкова отключен с една година гаранция.

А телефона от снимката е на 8 месеца така че едва ли струва и 700 лева в момента а iSung-a ми излезе ... (защото нали iPhone много скъпи и с надути цени) едвам едвам 1к. лева. Та най скъпата ми пласмасария ще бъде.

Едит: Направо не съм в кожата си от тая кръвна обида ако целеше да ме засегнеш успя. Давай да слагаме баса че не издържам.

Давам ти всички серийни номера и след половин година ти ги пускам пак за да си сигурен че няма да им намеря пътя . А баса ще е за 20 лева колкото да ми е кеф че съм ти ги взел. А ти нали ще бъдеш така сигурен че аз за 20 лева няма да се лиша от печалбата която съм намислил да спретна след сполучливото пристигане на куфарите !!!

Леле как ги мяташ тия серийни, номера все едно са числата от 6/42, "случили" се еднакви в две поредни тегления. Мислиш ли че ми пука? Не съм обидил теб, ами страхотното ти его и невероятно самочувствие, произтичащо от какво? Айде сподели си най-после какво бачкаш. Едва ли е таен агент, че да зависи mother USA(or mother Aplle), дали да разкриваш или не положението на нещата. Де да знам, може нейде из доволният брой коментари, в други теми, да си го споделил, ама толкова мат`риял не ми се чете, пък ти си го знаеш от първа ръка. Серийните номера, може ли да ги изпържа в зехтин?

П.П. Не е проблема за мижавите 20 кинта, ами че ще струва още два пъти по толкова сигурно да нагуша Уестърна да ти ги достави. Пък и всъщност си нямаме офис в моето градче и ще трябва да минавам с банков превод :mad:

П.П. 2 Започна да ме кефи разговора. Явно си tough guy :) Обаче, ще се наложи да продължим по-късно, щото работа ме чака. Разбира се както се отклонихме може и да ни резнат темата докато се успокоим от какво. Всъщност, не виждам нещо да си изнервен, а и за мен е удоволствие.

Леле как ги мяташ тия серийни, номера все едно са числата от 6/42, "случили" се еднакви в две поредни тегления. Мислиш ли че ми пука? Не съм обидил теб, ами страхотното ти его и невероятно самочувствие, произтичащо от какво? Айде сподели си най-после какво бачкаш. Едва ли е таен агент, че да зависи mother USA(or mother Aplle), дали да разкриваш или не положението на нещата. Де да знам, може нейде из доволният брой коментари, в други теми, да си го споделил, ама толкова мат`риял не ми се чете, пък ти си го знаеш от първа ръка. Серийните номера, може ли да ги изпържа в зехтин?

Не ти отърва даже и 20 лева не си готов да загубиш а вярвай ми взема ли ти ги ще си ги сложа в рамка !

Какво бачкам !!! Да приемем че си харча наследството ха ха или пък че жена ми много грозна но пък богата и за това съм с нея че да ме издържа нищо че на 20 години а аз вече минах 40.

Открий четирите прилики и виж за 10 месеца как се е обогатила колекцията (тоест процъфтява бизнеса с куфарите) ! Тоест намери разликите ... за домашно и кажи че съм куц търговец и за 10 месеца не мога да се отърва от тенекията.

http://www.kaldata.com/forums/topic/182032-mackbook-air/page__st__20

sliderum, да спориш с мъж Скорпион си е живо изкуство, и, повярвай ми, никак не е толкова лесно ( няма да спомена защо ).Аз имам двама на главата си, хем с асцендент отново в Скорпион, мъжкарска история е.Много си груб и даваш наклон на хорския, сякаш си нямаш свой, държиш сметка кой какъв бил, какво бачкал и защо имал самочувствие - това е неприемливо.Аз няма да си купя iSictir никога, но в случая ще застана на страната на izabel1 - защото той е плащал продуктите от снимката и тези инструменти на него вършат работа, важното е да е доволен клиентът.Човекът знае кой и къде е, и защо е, това не е минус, според мен.А ако беше наистина ябълков фанатик, или PR agent, не би си поръчал Samsung Galaxy S3...

sliderum, да спориш с мъж Скорпион си е живо изкуство, и, повярвай ми, никак не е толкова лесно ( няма да спомена защо ).Аз имам двама на главата си, хем с асцендент отново в Скорпион, мъжкарска история е.Много си груб и даваш наклон на хорския, сякаш си нямаш свой, държиш сметка кой какъв бил, какво бачкал и защо имал самочувствие - това е неприемливо.Аз няма да си купя iSictir никога, но в случая ще застана на страната на izabel1 - защото той е плащал продуктите от снимката и тези инструменти на него вършат работа, важното е да е доволен клиентът.Човекът знае кой и къде е, и защо е, това не е минус, според мен.А ако беше наистина ябълков фанатик, или PR agent, не би си поръчал Samsung Galaxy S3...

Е, не ми пречи. Аз пък съм козирог и въобще не бих го питал, ако толкова не се пъчеше, че ги купува все едно са по 5 стинки бройката. А това че е инвестирал в iSung G3...(защо "i"?) Явно има деформация на всяка техника да й представя въпросната буква? :D Що пък да не пробва конкуренцията, най-после?

И аз съм Козирог, но декемврийски, и не се излагам по тоя начин - приеми го като приятелски съвет.Хлапашкото пъчене " на всяка манджа - перудия " и остър език ти личат отдалеч.Отделно, че съдиш хората, за което никой смъртен няма право.Като си помисля, благодарен съм, че аз вече не съм такъв.

И аз съм Козирог, но декемврийски, и не се излагам по тоя начин - приеми го като приятелски съвет.Хлапашкото пъчене " на всяка манджа - перудия " и остър език ти личат отдалеч.Отделно, че съдиш хората, за което никой смъртен няма право.Като си помисля, благодарен съм, че аз вече не съм такъв.

Де си видял да съдя някого? Нещо май си се огледал в огледалото, защото дългите постове с налагане на собствената преценка, нищо повече от показване нищожост в чуждата не са.

П.П. Разбира се, ако много държах на своето и да се налагам и аз щях да ревя във форума против тоя или оня магазин, че нещо са ме ударили...

Именно ти си този, който налага - не можеш да си представиш как добре описа сам себе си.За съденето - човек трябва да ти следи доста писаниците, че да си извади мнение.За грубия и остър изказ, в който не присъстват кой знае какви факти - всички те знаем.Как може мъж на ( не зная точно колко ) години в голям форум да пише кой не бил доволен, като " си използва ръката за заместител на жена " ?! Направо си пример за подражание, но... на 12-годишните.Би трябвало да се засрамиш от себе си...Личи си как ти пречат личностите с изявена позиция, аргументирано мнение - защото ти не си такъв.Типично като младо козле трябва да стъпчеш всички, само и само да докажеш собственото си " величие ".Дай да те ударим и теб с една хубава сума, и да видим няма ли да " ревеш ".В Amazon и други големи магазини хората пищят на умряло, че не им дали отстъпка от 5 $, а тук дай да мълчим и да си даваме парите, защото бай sliderum бил шеф-диригент да дава наклон на хорския какво да правят... След като на izabel1 всички ябълкови продукти са му работили без повреда и го устройват като съотношение между цена и качество ( където според мен Apple изостават най-много ) - защо да ни лъже и защо да не продължи с марката ? Има си право на личен избор и преценка, особено, когато той поръчва музиката - нали той плаща от своя джоб...И е прав, че Galaxy S3 също е надценен.Нито едно от двете устройства не е на приемлива и нормална цена, особено с тия жалки батерии.Всичко е джунджурийка, фукане и избиване на комплекси в тия телефони.Докато има безценни функции, като wi-fi hotspot, над 50 % от всичките възможности на устройството са лигава работа, особено с гласовите команди.Но това е лично мнение.Със здраве, и аз на твое място бих се вслушвал от време на време.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.