Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

При мен вече работи, но в менюто пак се появява някаква грешка, свързана с чата.

Error: Could not load template 'chatMobileLink' from group 'ipchat'
Всичко изглежда си работи (не ползвам чат), просто се разваля визуално.
  • Отговори 7,1k
  • Прегледи 649,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Привет,

Опитайте сега.

Поздрави

Благодари ви страшно много !

Златни сте !

Но имам и един въпрос. Значи вчера за да проверя на компютъра ми дали сте оправили мобилната версия, "смених облика" на IP.Board Mobile и оттам насетне не можах да се оттърва. Изчиствах кукитата на браузъра, ама то дори и да не помни нищо и след рефреш се логвам, то вече като от моят профил съм си задал "IP.Board Mobile" и винаги от всяко у-во ме пращаше към мобилната версия, която не работеше и през това време не можах да влизам в форумите :D Какво да правя при такава ситуация, за да знам ? 

Благодари ви страшно много !

Златни сте !

Но имам и един въпрос. Значи вчера за да проверя на компютъра ми дали сте оправили мобилната версия, "смених облика" на IP.Board Mobile и оттам насетне не можах да се оттърва. Изчиствах кукитата на браузъра, ама то дори и да не помни нищо и след рефреш се логвам, то вече като от моят профил съм си задал "IP.Board Mobile" и винаги от всяко у-во ме пращаше към мобилната версия, която не работеше и през това време не можах да влизам в форумите :D Какво да правя при такава ситуация, за да знам ? 

На предната страница писах за точно същото нещо - оставяш си един отворен таб със стандартния изглед, и ако в нов таб пробваш мобилния изглед и той не работи, превключваш обратно от предния отворен таб.

Защо не мога да редактирам постовете си. След направени промени и кликване на съответния бутон, то нищао не се случва т.е няма редакция. Това под ХР и брузър Опера 12

Ама май забелязвам, че нещо времето е с два часа назад. Показва, че постовете са били пуснати/редактирани 2 часа по-рано от действителното.

Аз се казвам Иван и гледам чак сега какво става тук. :shock11:

http://fog2.zetle.net/index.php?topic=40321.0

Редактирано от Alex&Vanko (преглед на промените)

Калине,аз като ти давам акъл ти не ме слушаш! Ако ми дадеш админски права ще се справя с проблемите на форума.

http://fog2.zetle.net/index.php?topic=40321.0

Калине,аз като ти давам акъл ти не ме слушаш! Ако ми дадеш админски права ще се справя с проблемите на форума.

Не виждам проблем с форума, съответно няма никакъв смисъл от постовете ти - за пореден път! 

Защо ли си мисля, че беше предупреден съвсем наскоро да се въздържаш от безсмислени постове в опит да привлечеш вниманието на дминистраицята, която очевдино не се интересува от твоята особа! 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Това, че Иван "чак сега" гледа какво става тук си е негов проблем, а ставането е преди 6 години.

5-6 пъти по различни поводи и различни Иван-овци са дъвкали темата, която не е тайна за никой и в Калдата и в Арена.

Всичките ми мисли са изложени там и за разлика от доста хора тук не ме е притеснявало да ги изкажа и не съм си правил 40 акаунта, за да доказвам колко съм велик.

Впоследствие седнахме с тези хора на една маса, разбрахме се, извинихме се един на друг за грешките си и изгладихме недоразуменията.

Това е - кратко, точно и ясно.

А Иван за 6-ти път в рамките на 3 дни не спазва правилата на форума и би трябвало вместо да иска админски акаунт, да седне да прочете въпросните правила.

Пиша тук не защото съм длъжен, а за да ви покажа, че няма никаква сензация в този линк и всички по-стари потребители знаят цялата история.

Ванчо, сега по-добре ли се чувстваш?

Нямам нищо против мултиакаунтинга ама що да е така. Ако ще човек и 10 профила да има, не го прави по-висшестоящ над другите. Ако бъркам ме поправете !

Нищо лично ама ако въпросния HWmaniac не ми гледаше профила през 10 минути, то нямаше даже и да се усъмня. Викам я и аз да му видя профила, и хоп изненадааа. Гледам скайпа му атанас пачов. Бе викам ние имахме такъв потребител, отварям му аз профила и.... по-нататъка виждате.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Модерацията да се самосезира! :D  :D

Целта не ми е да обидя някого, просто не мога да си затворя очите на очевадното ! Да ме извинява г-на Пачов ако нещо съм го засегнал !

Поздрави !

Повдигаме рейтинга на сайта :) 9999999999999999999999999999999999999 потребители , активни :( само виж списъка с потребители , подреди ги по брой мнения , дай на последната страница и връщай назад :D

Не се ли прави профилактика :(

ПП. Не ни ли ядат от пространството за което постоянно казвам - прикачени файлове ?

Публикувано изображение

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Като две капки боза:

То има доста потребители с 2-3 профила. Дори и данните да не са им едни и същи пак можеш да се сетиш, че става въпрос за един и същ човек. Ама като гледам момчето не го е направило с лошо, иначе нямаше да си вкара същите данни. Не се крие под втория си профил. Може да има проблеми със стария! :)

Не казвам, че е нарочно, но не е правилно. Никога до сега не съм си правил втори профил, нито пък съм имал проблеми с текущия. Както и да е, за мен е без значение каква е причината, просто сметнах, че не е правилно спрямо останалите потребители. За други само съм имал съмнения, но това за мен бе очевадно. Ако наистина е имал проблем със стария профил, то нека поднеса своите извинения публично. Не съм човек, криещ се зад профил, нито пък съм толкова заради нечий втори профил.

Не казвам, че е нарочно, но не е правилно. Никога до сега не съм си правил втори профил, нито пък съм имал проблеми с текущия. Както и да е, за мен е без значение каква е причината, просто сметнах, че не е правилно спрямо останалите потребители. За други само съм имал съмнения, но това за мен бе очевадно. Ако наистина е имал проблем със стария профил, то нека поднеса своите извинения публично. Не съм човек, криещ се зад профил, нито пък съм толкова заради нечий втори профил.

Момчето не е имало проблем със стария профил. Наказаха го след грубо псуване на лично за пет дни и само след 15 минути си направи нов профил. А посещенията му на моя профил са ежедневни. И аз веднага след наказанието му написах името във пост, в който се представяше със вторият си ник.Просто не сте забелязали. Има всякакви екземпляри в този форум. Най- малко модераторите са тези, които трябва да се справят с това.  Явно, правилата са такива, за да има хора с повече от един ник. Да не казвам голяма дума, но от 225000 регистрации, поне 1/3 от хората са с повече от един ник.

Не виждам проблем в многото регистрации стига да не се използват едновременно.

Много често попадам на теми в които даден потребител задава елементарен въпрос и от другия акаунт си отговаря, напомпва си репутацията и се мисли за голяма работа.

През годините имаше и хора които смятаха че е много забавно да си направят акаунт да се скарат с всички да пишат какви ли не простотии и като ги банат да си направят нов акаунт и да продължат в същия дух.

Във форума съм почти от самото начало, първият ми акаунт е от 2004г.

Имах някакви въпроси зададох ги и после доста време само четях, загубих паролата и пощата на която беше регистриран акаунта.

Направих си нова регистрация в началото на 2007г. в един момент ми писна да получавам плюсове за всяка глупост която напиша имаше и разни сътресения част от екипа напусна. 

Напуснах и аз и около 3-4 месеца не посещавах форума, после реших че е време за ново начало и си направих нова регистрация.

Никога не съм крил кой съм на доста хора писах като се върнах във форума други ме познаха сами.

Still smiling on this:"We would like to thank Vasil A (Bulgaria) for bringing the vulnerability to our attention."

Васе, как си обясняваш фактът, че много хора колкото повече остаряват, толкова по-злобни, завистливи и нетърпими стават? Не е ли редно когато се изправят на финалната права от своя житейски път да си дадат равносметка за всички слабости и грешки, да се покаят и да се опитат да станат по-добри?

P.s.Алекс много е пораснал,да ти е жив и здрав и го научи да прави добро....като баща си :)

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

Във Фейсбук също имаше ъпгрейд/пач мисля по този повод.Казано просто,човек сам си избира приятелите!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.