Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е любимата ви книга?

Featured Replies

Ако трябва да отгворя на този въпрос трябва я подкарам по раздели. Видях споменати много любими книги в различните жанрове и не мога и аз да не откроя "Цар плъх" и "Параграф 22", но това далеч не е всичко и за да обобщя ще кажа само книгата, която ме разплаква и до днес /щото съм си алтаво влюбена в животните, не за друго/, а именно "Пипа" на Джой Адъмс - авторката на "Лъвицата Елза". Това е книгата, която ме връща в детството и отново и отново ме умилява.

• Отговори 208
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Степният вълк" "Любов по време на холера" "Хроника на една предизвестена смърт" "Нана" "Вертеп" "Защита Лужин" "Тютюн" "Дъщерята на Калояна"

• 4 седмици по-късно...

Няколко са. Е, по-точно би било няколкостотин, но... :yanim:

Творчеството на Херман Хесе, най-вече "Сидхарта", "Нарцис и Голдмунд" и "Степният вълк"; също така творчеството на П.Г.Удхаус и това на Тери Пратчет. Мога да добавя и една поредица на Дейл Фурутани (която май никой не знае http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ) : "Смърт на кръстопътя", "Вендета в Нефритения дворец" и "Убий шогуна" - доста хубави криминални романи, които обаче показват забелижително, макар и тънко, чувство за хумор и представят леко и разбираемо японската култура и съответната епоха (началото на 17 век).

• 1 месец по-късно...

Нямам такава,но много харесвам "Чумата" наАлбер Камю и "Игра на стуклени перли"на Херман Хесе.

1 1984- Оруел 2 на изток от рая - Стаинбек 3 спасителят в ръжта - Селинджър 4 сидхарта - Херман Хасе 5 портрет на Дориан Грей - Оскар Уайлд

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

През живота си съм прочел повече от 1500 книги много трудно е да кажа коя ми е любима :) Впечетли ме Хари Потър :speak: Но има и много други :eek:

За 30г.съм прочела много книги от които почти всички ми харесват,но любима книга или по точно поредица това е на Нора Робъртс в "Смъртта"това е една супер добра поредица,а също така и другите книги на Нора Робъртс са много добри.Също така и една нова поредица ме грабна и това е за Анита Блейк ловецът на вампири на Лоръл К. Хамилтън има и още няколко поредици за вампири които ми харесват.Препоръчвам ви да прочетете книгата"Скитница"на Стефани Майър на мен много ми хареса,тя е психологически фантастичен трилър и се разказва за две души в едно тяло,за едно извънземно същество(душа) и момиче приемник по принуда.Хубава книга е също така и Пътешественикът във времето и неговата жена на Одри Нифнегър,фантастичната поредица-Империя в черно и златно на Ейдриън Чайковски.

• 1 месец по-късно...

На мен ми харесват поредицата за "Пърси Джаксън и боговете на Олимп" на Рик Риърдън и "Мост към Терабития" на Катрин Патерсън.

Нямам любима книга а поредица. Тя е Китайски Загадки на Робърт ван Хюлик. Ако някой знае подобни книги за древен Китай ще съм му благодарен ако сподели.

Guns N' Roses - Групата забравена от времето

Сега всички ще кажат "тоя па голям фен" , не зареди групата, а защото е супер книга :cool:

Едни от любимите ми са "Червената трева" на Борис Виан, "Чужденецът" на Албер Камю, "Мърфи" на Самюъл Бекет, "Защитна реч на един луд" на Аугуст Стриндберг.

• 2 месеца по-късно...

Спасителят в ръжта - Джеръм Селинджър

Гняв - Стивън Кинг

Портретът на Дориан Грей - Оскар Уйалд

• 2 седмици по-късно...

Много са.. Поредицата 'Дневниците на вампира', книгите на Даниел Стийл, на Нора Робъртс и още мноого :speak:

• 3 седмици по-късно...

Български хроники от Стефан Цанев- особено том 3 Реймънд Чандлър- почти всичко Хобит и Властелинът на пръстените от Толкин Quo vadis на Сенкевич Кукла на верига от Алистър Маклейн

• 1 месец по-късно...

"Капан за сънища" - Стивън Кинг "Мизъри" - Стивън Кинг "Талисманът" - Стивън Кинг "Шифърът на Леонардо" - Дан Браун "Изгубеният символ" - Дан Браун

• 5 месеца по-късно...

Не харесвам подобни въпроси.Все едно извадени от някой у4ени4ески лексикон(любима книга,цвят,филм...).Инак книгите,които са ми оказали най-голямо влияние,са две- "Дао де дзин" на Лао Дзъ и "Изкуството на войната" на Сун Дзъ.

• 2 месеца по-късно...

Цар плъх и на М.Раили на прима виста

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.