Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се научим да врачуваме

Featured Replies

Щото нямат приятели ли. За врачките и изнудвачките, може би е дори по-лесно така, вместо да мамят с личните данни. Така омайват горките наивници, че ония сами им дават сухата пара. Като ония по телефина, обадили се на някакъв дядка, че внука му е направил катастрофа и убил дете...И че трябват кинти за подкупи на следствените органи, че да му изкарат внука невиновен. Само че, просто историята на лъжите е друга. Различно театро same result  - измамени и ограбени хора.

Нямах предвид обикновените хора, които не се страхуват да споделят с приятели и близки, а тези, които се страхуват и от собствената си сянка.

Техните тайни струват твърде скъпо, ако се продадат комуто трябва срещу солидна сума.

Някои врачки "работят" по този начин.

• Отговори 200
  • Прегледи 28,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нямах предвид обикновените хора, които не се страхуват да споделят с приятели и близки, а тези, които се страхуват и от собствената си сянка.

Техните тайни струват твърде скъпо, ако се продадат комуто трябва срещу солидна сума.

Някои врачки "работят" по този начин.

Без значение, факт е, че страната срещу врачката, винаги е ощетена при доверяване. Независимо дали човека е беден, или богат.

Без значение, факт е, че страната срещу врачката, винаги е ощетена при доверяване. Независимо дали човека е беден, или богат.

Така е, но докато има търсене, ще има и предлагане.

Бизнесът им процъфтява в кризата.

• Автор

Да, особено до личните данни и номерата на банковите им сметки. Ясен си ми.

Нищо не ти е ясно.

Ясновидството е процес на доброволна обмяна на информация между двама човека, без да си говорят, без да си пишат.

Като отидеш на врачка, докато не говори, тя те пита какъв ти е проблема и ти й подаваш информацията несъзнателно, без да говориш нито пишеш. Ако не й вярваш или ако те е много страх от нея какво ще ти познае, ти несъзнателно ще откажеш да й отговаряш. Като при хипнозата е бе. Ето гледай го, хипнотизаторът развежда на сцената хипнотизираният. 

Публикувано изображение

Но хипнотизираният не вижда нищо лощо за него да го водят вързан с каишка като кученце и се подчинява.

Ама ако хипнотизаторът се беше опитал да я накара тази да се съблече гола на сцената, това щеше да е противно на моралните й задръжки и тя щеше да откаже да го го направи, под претекст че е много студено например или някаква друга лъжа.

Публикувано изображение

Та така, другарю техничар, при хипнозата не можеш да ги накараш да правят всичко което ти се иска и при врачуването, ясновидецът не може да ти изкопчи всичко което му се иска, защото въпреки че несъзнателно му подаваш исканите информации, ти със сигурност няма да му отговаряш ако не искаш да знае нещо. Например ако си педофил, няма да му го покажеш.

Ама много лошо отношение имаш към врачките, пък въобще не знаеш как познават разни работи за бъдещето.

Ти при врачка ходил ли си ?

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Нищо не ти е ясно.

Ясновидството е процес на доброволна обмяна на информация между двама човека, без да си говорят, без да си пишат.

Като отидеш на врачка, докато не говори, тя те пита какъв ти е проблема и ти й подаваш информацията несъзнателно, без да говориш нито пишеш. Ако не й вярваш или ако те е много страх от нея какво ще ти познае, ти несъзнателно ще откажеш да й отговаряш. Като при хипнозата е бе. Ето гледай го, хипнотизаторът развежда на сцената хипнотизираният. 

Но хипнотизираният не вижда нищо лощо за него да го водят вързан с каишка като кученце и се подчинява.

Ама ако хипнотизаторът се беше опитал да я накара тази да се съблече гола на сцената, това щеше са е противно на моралните й задръжки и тя щеше да откаже да го го направи, под претекст че е много студено например или някаква друга лъжа.

Та така, другарю техничар, при хипнозата не можеш да ги накараш да правят всичко което ти се иска и при врачуването, ясновидецът не може да ти изкопчи всичко което му се иска, защото въпреки че несъзнателно му подаваш исканите информации, ти със сигурност няма да му отговаряш ако не искаш да знае нещо. Например ако си педофил, няма да му го покажеш.

Ама много лошо отношение имаш към врачките, пък въобще не знаеш как познават разни работи за бъдещето.

Ти при врачка ходил ли си ?

Не не съм ходил, но пък разни мургави врачки са се опитвали да идват при мене. А познай, ако ти дойдеш вместо тях, дали после ще искаш отново да припариш у нас.

За съжаление въпреки мен, сме пострадали от измамник, преди няколко години докато не бях в къщи, един такъв от малцинствата, търговишки мангал(тоя специално е такааа по-бял в цветната гама и с доста добър изказ на българския език ), битуващ по онова време, както се оказа у една негова предполагам роднина, калайджийка живееща в село Злокучене. Та въпросния, заедно с тайфата си ме издебнали, докато съм излязъл по свои работи и измамили дядо ми и баба ми(в момента вече покойница). Също и още няколко души все сравнително възрастни хора в нашата община. Но когато се прибрах и дядо ми разказа за посещението, още не беше разбрал че е измама, на мен обаче почти моментално ми дойде на акъла че има нещо, защото той поиска да го карам с колата към общината, действие което беше неочаквано, поради което попитах защо и той ми разказа за въпросното посещение, та направо го качих на колата и в полицията. Въпросният мангал, лежа за съжаление само 2 години, така и не ни изплати обезщетение и не ни върна дори парите, които беше присвоил от дядо ми и бабами.

Така че, отношението ми към "хората" с разни паранормални "способности", винаги и неоткланно ще е с бухалка, ако решат да ме посетят. Опитвам се да предпазя колкото е възможно повече хора от измамници като въпросните. Твърдя, че всички такива "феномени" без никакво изключение са измама, т.е. престъпление по наказателният кодекс. Нищо, което тези личности твърдят че могат да правят не е вярно, нито могат да придобиват информация извън обичайните методи за това, още повече пък за бъдещето.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ако има ясновидци защо още никой не е познал числата от тото.В днешно време няма такова нещо като ясновидство, капан за наивници.Но човек нали е любопитен и страхлив се обръща към тях.

Ако има ясновидци защо още никой не е познал числата от тото.В днешно време няма такова нещо като ясновидство, капан за наивници.Но човек нали е любопитен и страхлив се обръща към тях.

За хората, които по свое желание отидат при такъв нищо не мога да направя. Все пак това си е(или вероятно е) тяхно решение. Но колегата им пуска реклама и ги прави известни. Той медиира и модерира подобни все още невзети(потенциални) решения за посещение у лабилни и наивни личности да се осъществят, като буквално ги праща в ръцете на измаманиците "по тяхно желание".

• Автор

Така че, отношението ми към "хората" с разни паранормални "способности", винаги и неоткланно ще е с бухалка, ако решат да ме посетят. Опитвам се да предпазя колкото е възможно повече хора от измамници като въпросните. Твърдя, че всички такива "феномени" без никакво изключение са измама, т.е. престъпление по наказателният кодекс. Нищо, което тези личности твърдят че могат да правят не е вярно, нито могат да придобиват информация извън обичайните методи за това, още повече пък за бъдещето.

Значи един път си попаднал на измамници и всичките други ги слагаш в един куп.

Ми тогава и на доктор не трябва да ходиш.

На мен един иска да ми вади сливиците и ме изгони ядосан , щото не се съгласих някаква секретарка ( даже не е медицинска сестра ) да ми прави тест за алергии. Човекът доктор рече че ако трябва да ме оперира трябвало да му имам пълно доверие. Пък аз му отговорих че не е ставало дума за операция и оня кипна от яд. Даже не ми иска да му плащам консултацията.

Сега, можеш да търсиш цял живот как става така че врачките познават много повече от статистически възможното, относно бъдещи явления свързани със съдбата на хора. Ама ако не намериш ясновидец или ясновидка, съгласни да те посветят в тайната им, ще си умреш без да си го разбрал. Циганин или циганка, занимаващи се с измами, спокойно могат да си имат и ясновидска дарба. Но ако си имаш акъл в главата, те няма да могат да те измамят. Значи няма що да те е страх от тях и няма нужда от бухалка.

Не са само цигани и измамници врачките. В квартала в София където съм израстнал, на съседната улица имаше една врачка. Още от комунистическото време я знаеха хората и ходеха при нея. Не съм чул някой да се е опарил да го е измамила нещо. Сега я няма вече, рака я довърши. Преди 1988г. съм ходил два пъти да карам роднини до едно радомирско село. Там една българка, гледаше без карти, хей така направо ти говори какво вижда за теб. И цена не обявяваше, ако искаш и даваш пари. При тая там се ходеше нощем и се правеше от първия пристигнал списък и мръзнеш в колата до 8ч докато почне да приема хора. По 20-тина коли чакаха там. Карал съм хора и при една циганка в Костинброд през 1988г.. Дъртата не се опитва никаква измама да прави, ама втория път дъщеря й реши да предложи да развали една магия срещу още 10 лв. Аз бях завел там една студентка по психология да я тестваме дъртата врачка циганка, ама тя се скри и дъщеря й ни направи яка демонстрация на ясновидски дар. Значи студентката не е ходила никога там преди това и не ми е разправяла на мен никакви подробности относно здравословните проблеми на майка й. Но младата цигатка позна от раз, че майка й е болна от сърце и ще са я оперирали даже. Което означава че студентката сама й е подала тази информация, без да й е ясно как е станало. И младата циганка каза че трябвало бързо да се развали магията, че иначе щяло втора операция да има и имало опасност за живота й. Аз ако не ги знаех как ги правят хватките, щеше да трябва да дам още 10 лв. Като й се карах на студентката в колата че се плаши от предсказанията на младата циганка, тя ми напомни че оная сама е познала за операцията на майка й от сърце. Значи ставаше въпрос все пак за студентка по психология, на която съм й обяснил предварително че ще ходим там, за да я тестваме дъртата циганка. Въпреки това, шокът от ясновидската дарба на младата циганка, беше доста неочакван и силен за студентката. То е ясно че хора които могат да те изненадат по подобен начин, ако искат после ще ти приберат повече пари от обичайната цена на консултацията.

Ама първия път дъртата циганка предсказа раждането на дете, което спази една булка от развод. А кажи ми сега това предсказание каква цена е заслужавало, а ? Само 5 лв й беше платено на дъртата циганка. След като булката си е имала доста ядове и генеколозите не можеха да й помогнат, стана с ходене по врачки и по църкви да се моли на икони и подобни номера. 

Та такиви работи.

• Автор

В днешно време няма такова нещо като ясновидство, капан за наивници.Но човек нали е любопитен и страхлив се обръща към тях.

Еми ако искаш вярвай.

Мен не ме е страх от тях. Аз бухалката ще я употребя за самозащита, но това не значи че ме е страх. Ако ме беше страх, вероятно бих потърсил оръжие. Врачката да беше си отишла при колежка да и каже да не пуши или да не пие че да не заболее и умре от рак, а. Или сами да си беше видяла какво да не прави. А иначе, знам колко хитро подпитват. Знам че когаго отидат или направо са настанят в някой район, си нареждат мрежа от "агенти" да им събират инфото. Да не мислиш че действуват сами. Впрочем не знам защо ти се обяснявам...Но това събиране на става чрез паранормални способи, каквито не съществуват. Не си малък човек, имаш достатъчно жизнен опит и вероятно вече знаеш как реално стават нещата "от вътре". Когато бях по.малък и нищо не можех да направя напротив, също са ни идвали разни лазарки, няколко пъти и врачки, от които поне два си спамням сравнително ясно. Нищо не познаха, абсолютно нищо. Все пак си отиваха с по няколко къшея хляб, малко сланина, сиренце и прочие продоволствия. Не помня нашите да са им давали пари...Просто си плащаха за театрото. Но тогава и дядото и бабата бяха доста по-млади, на измами не се хващаха, а и онези не смееха много да се развиват, че мазетата на РПУ-то ги чакаха с отворени обятия да ги насинят от бой преди да ги командироват я по Белене, я на други подобни места. Сега в никаквия стой в който живеем, на измамата и порастнаха крила. Разви се страхотно. Вече използува и у нас всички възможни методи, в това и технически да се разпространява и като средство за повишаване ефективността на заблудата.

Само 2 имена ще спомена: Вера Кочовска и Ванга! Публикувано изображение

Ванга не е гледала на карти, но пък агентурната й система се оказа не по-малко добра от тази на ДС(държавна сигурност), а и всъщност много добре си взаимодействаше с тази служба. Не че натрупаният жизнен опит не й даваше възможност да дава добри съвети, но ясновидка - не е!

Вера, дори не е нужно да я замествате. Ванга поне имаше някаквъ достолепна външност. Вера няма и това дори.

Еми ако искаш вярвай, 

ама някъде през 2000г. беше, по една италианска телевизия имаше една врачка Ана. Тая пък ги питаше само за зодията, без рождената дата, за обикновено врачуване по телевизията. 

В Италия не е забранено да се дават номера за играене на тото. В Белгия е забранено , няма значение дали си врачка или си направил софтуер, ще те съдят ако даваш номера да ги играят на тото.

Значи аз ги гледах тогава по тази телевизия и Ана беше голяма майсторка, знаеше как да ги подхване и да ги омая и направо й се възхищавах. Един път някаква от Германия й иска числа да ги играе на тотото при нея. Ана й даде числа някакви. После след няколко седмици, тая същата от Германия й се обажда пак, ама не за да й врачува, ами да й благодари че е спечелила пари колкото за една нова голяма кола благодарение на числата дадени от Ана. Ей, е тогава се пукнах от яд. На мен ми е на 8 км само първото люксембургско село, в което бях си пускал вече фишове за германското тото. Ако си ги бях записал числата дето ги даде Ана и ги бях играл, щях да спечеля и аз парички от германското тото. Ама на, и аз като теб не съм вярвал че Ана ще вземе да познае числата от германското тото.

Ха ха. Колега стига де, че се оля. Един път някаква поискала от някой нещо. Той и го дал, ама тя не го използувала и после оревала всичко. На нас приказки ли ще ни разправяш?! Нещо доказателства?

....

Ванга не е гледала на карти, но пък агентурната й система се оказа не по-малко добра от тази на ДС(държавна сигурност), а и всъщност много добре си взаимодействаше с тази служба. Не че натрупаният жизнен опит не й даваше възможност да дава добри съвети, но ясновидка - не е!

Вера, дори не е нужно да я замествате. Ванга поне имаше някаквъ достолепна външност. Вера няма и това дори.

Има документални филми и за Ванга и за Вера + толкова много българи и чужденци са споделяли за техните паранормални способности, че чак се чудя как се връзвате на жълтини.

http://www.kaldata.com/forums/topic/27467-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%87%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE/

• Автор

Врачката да беше си отишла при колежка да и каже да не пуши или да не пие че да не заболее и умре от рак, а. Или сами да си беше видяла какво да не прави. А иначе, знам колко хитро подпитват. 

...

Ха ха. Колега стига де, че се оля.

...

На нас приказки ли ще ни разправяш?! Нещо доказателства?

Тука при мен врачките разправят че не могат да познават за себе си, французойките и те така разправят.

В града в който съм имам позната врачка, регистрирана по ДДС , плаща данъци и работи и по телефон ако си съгласен да си платиш.

Тя ми е казвала че абсолютно не й трябва да събира никаква информация за никого.

Ясновидската й дарба си й е достатъчна. От бг можеш да й се обадиш по телефона ( ако знаеш франски ) и пак ще ти врачува на хиляди километри разстояние. Това е 100% сигурно че е възможно, щото сме го пробвали с нея. Пробвали сме от нормален телефон PSTN от Белгия до нормален телефон PSTN в София. От Скайп до Скайп , демек да минава гласът по интернет, не сме пробвали, ама би трябвало и така да проработи магията на ясновидската дарба.

Ако ти трябват доказателства, чети редовно тази тема, може пък от много четене да ти проблесне някой ден и да се сетиш как става да си ясновидец. От сега можеш да си сигурен че без ясновидска дарба, само с карти или с боб няма да стане нищо. Този който познава добре, независимо как врачува има ясновидска дарба. Негрите хвърлят едни черупки от миди и така врачуват. 

Човече. Те на крака са ми идали когато бях малък и не са се доказвали, ти ще ми разправяш за връзки по телефона. Затова когато пораснах достатъчно че да мога, както вече писах вече, се съоръжих с нетърпение и едно дървено пособие, така че такива в двора ми, докато съм бил у нас, не са пристъпвали.

• Автор

Преди да започнете да си развивате ясновидските способности, трябва да си помислите сериозно дали ви трябват наистина. Защото като почнете да можете да разбирате разни неща за други хора, после не можете да се спрете. А като не можете повече да си спрете ясновидството, то пък трябва да внимавате да го криете от хората около вас.
Що да го криете ?
Еми щото като се изпуснете и кажете нещо за някого, ставате съмнителен на околните. Почват да се чудят в какви комбини участвате и кой е бил могъл да ви го каже това тайно нещо на вас. Като работех в една голяма администрация , веднъж една колежка ( Надя условно) каза че една друга била красива (Катя условно). Ама аз на секундата отговарям че ми харесват само женствените жени. И Надя почва да я защитава Катя че си била много женствена. А аз се изпускам кофти и казвам че на Катя нивото на мъжките хормони в кръвта й е повишено. Естествено Надя се пули откъде пък това съм го измъдрил. Хайде втора грешка допускам и давам като доказателство на Надя, че Катя има мустаци, без да се замислям че не съм я видял нито един път с поникнали косми на мустаците й. Надя почна да недоволничи, че не било вярно че Катя имала мустаци. И трябваше да се измъквам, като й обяснявам че като млад съм ходил 2 години на курсове по рисуване и съм свикнал да разглеждам внимателно лицата на хората, та като сме били един път в асансьора много близо един до друг съм видял че всъщност тя се бръсне и косъмчетата са й били поникнали точно тогава забележимо. Да де, тази лъжа за видяните косъмчета мина за приемливо обяснение, ама Надя рече че щяла да стои вече далече от мен, че не се знаело по нейното лице какво съм щял да забележа.
Ами ако знаеше Надя аз какви работи знам и за нея и за Катя и по какъв начин ги научавам ???
Еми щяха да почнат да странят от мен и те двете и разни други.
Хората не обичат да им знае някой тайните.
Значи ако все пак сте навити да си развиете ясновидската ви способност, ще трябва да почнете да си служите с лъжи като например че не вярвате на ясновидството. Ако не си изкарвате хляба с врачуване, може и цял живот да не ви разберат че имате ясновидска дарба. Като пишете на някой форум където могат да ви разпознаят, казвате че според вас врачките нищо не познават ами си служат с разни трикове, които им позволяват да внужават на клиентките си че уж са им били познали това онова. Еми друг начин няма, ако си признаете сами на целия Свят че имате ясновидска дарба, после няма да можете да си я ползвате в удобни за вас моменти, защото като ви разпознават разни хора и ще ви спират достъпа до информацията свързана с тях. Достъчно е някой да го е страх от дарбата ви и край, като ви види само и се самозатваря в себе си и нищо не можете да изкопчите от него. Даже и да почнете да врачувате на много хора, пак е добре да ги лъжете че уж картите били познавали, че това което им разправяте го четете по картите. Тези които врачуват без карти и без нищо друго, пък често лъжат че някакъв дух им пращал информациите и че той духът решавал какво да им каже. Значи за пред клиентите, "забравяте" думичката ясновидство.
Има и една друга причина, да си криете ясновидската дарба от клиентите ви. Обикновено врачките които предлагат да правят магия или да развалят магия, си служат със смайваща демонстрация точно на ясновидската им дарба, за да впечатлят клиентката си, че са страхотни и си разбират от работата. Например почват да разправят на клиентката точни детайли относно някаква нейна играчка от детските й години. И клиентката се шашва напълно, щото въобще няма как някой да й е разправил подобни детайли на врачката. То това добре, че врачките правят подобни демонстрации на ясновидство, ама после същата клиентка като дойде при вас, ако почнете да й демонстрирате вашата ясновидска дарба, тя може да се уплаши че автоматично и вие можете да правите магии. И няма да можете да я убедите, че вие не се занимавате и с магии и ще се чудите що я губите като клиентка. Ако жената си е била поръчала и платила за магия преди и особено ако е имало резултат, сега може вече много да я е страх от хора практикуващи ритуали.
Ами да, за да можете да им помагате успешно, се налага да ги манипулирате, но правилно !!!

Публикувано изображение

Трябва да знаете че хората не правят разлика между религия и врачуване. За повечето от тях, техният бог ви е дал дарбата ви и той или някой негов ангел ви насочва в работата ви. А пък то църквите са против врачуването и особено против правенето на магически ритуали. Едно време католиците са пращали вещиците магьоснички на клада, горяли са ги. Ако вярвате на догмите на православната църква ( или католическа даже), вие не би трябвало да си развивате ясновидската дарба, щото попа после може да рече че рогатия ви манипулира. И ако му повярвате на попа, после не ви знам как ще се оправяте. С други думи, ако не сте свободна независима от религиите личност, има опасност да се получи голям конфликт между религиозната ви вяра и ясновидската ви дарба. Заради догмите на църквата ще стане така, щото църквата от векове плаши хората с ад, пъкъл, рогат дявол до казан и др. То никой не го е виждал тоя рогатия, ама ако вярвате на попа може като нищо да си изкарате акъла. С попове за рогатия не сме си говорили, ама един път едни от една секта, казаха че най-голямата опасност с рогатия била, че успявал да убеди разни хора че не същуствувал, или че не е той това и такиви работи. Ако случайно и попа почне така да ви говори, и ако му вярвате , ще се почувстате вероятно много виновни че имате ясновидска дарба.
За ваша информация, аз не съм кръстен и не вярвам нито на православните попове, нито на католическите, нито на тези от сектите, нито на никаква религия съществуваща някъде на Земята. Та на мен ми е лесно, не може да ме уплаши нито рогатия, нито разпнатия, нито буда, нито гурото на някоя секта и т.н. Вие си преценявайте сами, дали сте свободни от религиозно влияние личности, преди да се захванете с развитието на ясновидската ви дарба.
Забележете, че имате право да си вярвате в съществуването на свети дух и даже на божества, ама проблемите ви ще започнат от момента в който повярвате на догмите на някоя църква или секта. Щото обикновено църквите и сектите са против врачуването.

Преди да започнете да си развивате ясновидските способности, трябва да си помислите сериозно дали ви трябват наистина. Защото като почнете да можете да разбирате разни неща за други хора, после не можете да се спрете. А като не можете повече да си спрете ясновидството, то пък трябва да внимавате да го криете от хората около вас.

Що да го криете ?

Еми щото като се изпуснете и кажете нещо за някого, ставате съмнителен на околните. Почват да се чудят в какви комбини участвате и кой е бил могъл да ви го каже това тайно нещо на вас. Като работех в една голяма администрация , веднъж една колежка ( Надя условно) каза че една друга била красива (Катя условно). Ама аз на секундата отговарям че ми харесват само женствените жени. И Надя почва да я защитава Катя че си била много женствена. А аз се изпускам кофти и казвам че на Катя нивото на мъжките хормони в кръвта й е повишено. Естествено Надя се пули откъде пък това съм го измъдрил. Хайде втора грешка допускам и давам като доказателство на Надя, че Катя има мустаци, без да се замислям че не съм я видял нито един път с поникнали косми на мустаците й. Надя почна да недоволничи, че не било вярно че Катя имала мустаци. И трябваше да се измъквам, като й обяснявам че като млад съм ходил 2 години на курсове по рисуване и съм свикнал да разглеждам внимателно лицата на хората, та като сме били един път в асансьора много близо един до друг съм видял че всъщност тя се бръсне и косъмчетата са й били поникнали точно тогава забележимо. Да де, тази лъжа за видяните косъмчета мина за приемливо обяснение, ама Надя рече че щяла да стои вече далече от мен, че не се знаело по нейното лице какво съм щял да забележа.

Ами ако знаеше Надя аз какви работи знам и за нея и за Катя и по какъв начин ги научавам ???

Еми щяха да почнат да странят от мен и те двете и разни други.

Хората не обичат да им знае някой тайните.

Значи ако все пак сте навити да си развиете ясновидската ви способност, ще трябва да почнете да си служите с лъжи като например че не вярвате на ясновидството. Ако не си изкарвате хляба с врачуване, може и цял живот да не ви разберат че имате ясновидска дарба. Като пишете на някой форум където могат да ви разпознаят, казвате че според вас врачките нищо не познават ами си служат с разни трикове, които им позволяват да внужават на клиентките си че уж са им били познали това онова. Еми друг начин няма, ако си признаете сами на целия Свят че имате ясновидска дарба, после няма да можете да си я ползвате в удобни за вас моменти, защото като ви разпознават разни хора и ще ви спират достъпа до информацията свързана с тях. Достъчно е някой да го е страх от дарбата ви и край, като ви види само и се самозатваря в себе си и нищо не можете да изкопчите от него. Даже и да почнете да врачувате на много хора, пак е добре да ги лъжете че уж картите били познавали, че това което им разправяте го четете по картите. Тези които врачуват без карти и без нищо друго, пък често лъжат че някакъв дух им пращал информациите и че той духът решавал какво да им каже. Значи за пред клиентите, "забравяте" думичката ясновидство.

Има и една друга причина, да си криете ясновидската дарба от клиентите ви. Обикновено врачките които предлагат да правят магия или да развалят магия, си служат със смайваща демонстрация точно на ясновидската им дарба, за да впечатлят клиентката си, че са страхотни и си разбират от работата. Например почват да разправят на клиентката точни детайли относно някаква нейна играчка от детските й години. И клиентката се шашва напълно, щото въобще няма как някой да й е разправил подобни детайли на врачката. То това добре, че врачките правят подобни демонстрации на ясновидство, ама после същата клиентка като дойде при вас, ако почнете да й демонстрирате вашата ясновидска дарба, тя може да се уплаши че автоматично и вие можете да правите магии. И няма да можете да я убедите, че вие не се занимавате и с магии и ще се чудите що я губите като клиентка. Ако жената си е била поръчала и платила за магия преди и особено ако е имало резултат, сега може вече много да я е страх от хора практикуващи ритуали.

Ами да, за да можете да им помагате успешно, се налага да ги манипулирате, но правилно !!!

Публикувано изображение

Трябва да знаете че хората не правят разлика между религия и врачуване. За повечето от тях, техният бог ви е дал дарбата ви и той или някой негов ангел ви насочва в работата ви. А пък то църквите са против врачуването и особено против правенето на магически ритуали. Едно време католиците са пращали вещиците магьоснички на клада, горяли са ги. Ако вярвате на догмите на православната църква ( или католическа даже), вие не би трябвало да си развивате ясновидската дарба, щото попа после може да рече че рогатия ви манипулира. И ако му повярвате на попа, после не ви знам как ще се оправяте. С други думи, ако не сте свободна независима от религиите личност, има опасност да се получи голям конфликт между религиозната ви вяра и ясновидската ви дарба. Заради догмите на църквата ще стане така, щото църквата от векове плаши хората с ад, пъкъл, рогат дявол до казан и др. То никой не го е виждал тоя рогатия, ама ако вярвате на попа може като нищо да си изкарате акъла. С попове за рогатия не сме си говорили, ама един път едни от една секта, казаха че най-голямата опасност с рогатия била, че успявал да убеди разни хора че не същуствувал, или че не е той това и такиви работи. Ако случайно и попа почне така да ви говори, и ако му вярвате , ще се почувстате вероятно много виновни че имате ясновидска дарба.

За ваша информация, аз не съм кръстен и не вярвам нито на православните попове, нито на католическите, нито на тези от сектите, нито на никаква религия съществуваща някъде на Земята. Та на мен ми е лесно, не може да ме уплаши нито рогатия, нито разпнатия, нито буда, нито гурото на някоя секта и т.н. Вие си преценявайте сами, дали сте свободни от религиозно влияние личности, преди да се захванете с развитието на ясновидската ви дарба.

Забележете, че имате право да си вярвате в съществуването на свети дух и даже на божества, ама проблемите ви ще започнат от момента в който повярвате на догмите на някоя църква или секта. Щото обикновено църквите и сектите са против врачуването.

Добре де обади се там на тази врачка и да каже какви числа ще излязат следващият тираж, джакпота е голям тъкмо ще  забогатееш. Наистина има хора които владеят телепатията и ясновидство ,но те са малцина не се афищират .Наи големия щаман на Мексико нищо не позна за 2012 година.Този които го умее  ясновидството няма да ги срещнеш в Белгия или Франция.Всичко друго е щарлатания но като има тъсене има и предлагане.Афищираш че си атеист,но вярващ на врачки ,баячки и астролози.Мислиш че си нещо повече от другите ли като го афишираш , мислиш че си свободен а другите не, тука много грешиш .Много си горделив .Бъди здрав .

• Автор

Наистина има хора които владеят телепатията и ясновидство ,но те са малцина не се афищират .Наи големия щаман на Мексико нищо не позна за 2012 година.Този които го умее  ясновидството няма да ги срещнеш в Белгия или Франция.Всичко друго е щарлатания но като има тъсене има и предлагане.Афищираш че си атеист,но вярващ на врачки ,баячки и астролози.Мислиш че си нещо повече от другите ли като го афишираш , мислиш че си свободен а другите не, тука много грешиш .Много си горделив .Бъди здрав .

Аз не вярвам на врачки, така както вярват клиентите им.

Аз знам че ако провериш 100 поредни клиенти на една добра врачка, дали са им се сбъднали предсказанията, ще установиш баш по научно му, че тя е познала на много по-голям процент от възможното статистическо налучкване от човек вярващ че картите показвали бъдещето.

Значи аз не вярвам, като сляпа вяра, а го знам със сигурност че една добра врачка ще познава много повече от случаен човек играещ си на гледане на карти, според някой метод описан в книгите. Врачката ще познава много повече при условие че си ползва ясновидската дарба. Щото ако я мързи, тя за по-лесно може да си врачува и без ясновидската й дарба, просто от опит може да дава най-вероятните варианти на развитие на някаква ситуация, за да не се уморява излишно някои дни когато има много работа.

В същото време, аз за разлика от набожните хора които вярват на врачки, знам че няма никаква сигурност че някоя врачка ще може да познае точно едно събитие свързано с жив човек. Като вземен всяко едно врачуване по отделно и сигурността на предсказанието му пада много. Врачките имат повишен процент на успех на предсказанията им, но само когато са разглеждани в голям брои взети общо и сметнати статистически на колко човека (от 100 например) е познала. Но за тяхната работа този повишен статистически процент е достатъчен, за да си запазят клиентелата, въпреки че не могат да дадат на абсолютно никого 100% гаранция за сбъдването на определено събитие.   Като ви обясня тука на базата на какво си правят врачките предсказанията и ще ви стане ясно, защото не е сигурно никога на 100%. Ама това обяснение ще е за някой друг път.

• Автор

Така, 

значи врачките благодарение на ясновидската си дарба разбират разни работи за клиента. Все едно че са го разпитвали надълго и нашироко и той им е отговарял. Ама тяхното разпитване не е с думи или с писане, ами е по друг канал на комуникация. За да я има тази комуникация, клиентът трябва подсъзнателно да е съгласен и да дава достъп до сведения за себе си и за близките му хора. Ако клиентът подсъзнателно не е съгласен, например защото не вярва на врачката или го е страх от нея, тогава няма комуникация между тях двамата и врачката не научава нищо полезно за него. 

Когато клиентът дава добър достъп до информацията която носи в подсъзнанието си, врачката научава неща за които той даже не мисли, позабравил ги е неволно или нарочно. И точно понеже врачката работи с информации които не подлежат на цензурата на съзнанието на клиента, тя може да преценява по-добре от него какво ще му се случи.

Значи, предсказанията на врачката са само предположения, на базата на събраната от нея информация за клиента и за това което той знае подсъзнателно за близките си хора. Предсказанията на врачката никога не са гарантирани. Въпреки това, статистически погледнато, те врачките познават доста повече от случаен човек който няма ясновидска дарба и не може да се добере до информациите които клиентът носи в подсъзнанието си.

И да ви харесва и да не ви харесва, човещкият мозък си има неговите тайни на функциониране. Например в гр. Лиеж в Белгия в една болница оперират хора без упойка, ами в състояние на хипноза. По телевизията съм го гледал, снимано на живо как става.

Също както някои хора са повече податливи на хипноза, а други са неподатливи ( като мен ), така е и с клиентите на врачките.

Някои клиенти дават доброволно пълен достъп до всичко каквото носят в подсъзнанието си като информации за себе си, децата си, разни роднини, колеги , приятели и всякакви хора с които са имали контакти. С такиви хора врачките постигат най-добрите си попадения на правилни предположения, под формата на предсказания. Други клиенти така се затварят в себе си, че нищо не може да изкопчи от тях някоя врачка. И такиви съответно ще са недоволни по-често от предсказанията й, щото тя ги е правила без да знае каквото й трябва за тях. 

Не е случайно че врачките искат да носите снимки на хората за които ще искате да ви врачуват. Като го види тя на снимка хубавецът Иванчо, после като се рови из огромната "библиотека" на подсъзнанието ви, ще й е много по-лесно да разпознава информациите свързани с Иванчо, щото вече го е видяла как изглежда. Те врачките много често ги виждат информациите под формата на картинки ( images, flashes), сцени някакви от които разбират куп неща мигновено. И когато ви сочат с пръст някаква карта че била показала нещо, те всъщност ви говорят какво са видяли от картинките от подсъзнанието ви. Ако не е била излязла точно тази карта, те са щяли да ви посочат друга карта и да кажат че тя показваозначава  абсолютно същото нещо. То за това не се вярва на значението на картите описано по разни книги, защото картите са само уръдие на труда. Врачката решава какво ще означава дадена карта в даден тираж. 

Не очаквайте някоя практикуваща врачка, изкарваща си хляба с врачуване да почне да ви ги обяснява тези същите истини, дето ви ги пиша тук. Не е в нейн интерес, вие да знаете че тя може да прави само несигурни предположения. То не е и в интерес на клиентите й, защото ако знаеха истината, вероятно нямаше да ходят по врачки и съответно нямаше да получават помощ от тях. 

Да мили мои,

четейки тази тема вие се лишавате от възможността да ви помагат врачките, понеже сега като разбрахте истината, ще се затваряте в себе си и те няма да имат достъп до информациите съдържащи се в подсъзнанието ви. От което следва че предположенията им ще са по-рядко верни. Но пък за сметка на това, вие можете да си развиете ясновидската дарба, ако имате желание и да не се лутате сами по разни фалшиви пътища, прилагайки неработещи методи на врачуване, намерени от разни книги. 

• Автор

Дойде време да ви кажа как да си развиете ясновидската ви дарба, ако имате такава де. Значи първо разпитайте дядовци и баби дали някой от родата не се е занимавал с някакво врачуване или баене и разни други подобни дейности , свързани с помагане на хора. Ако се окаже например, че прабаба ви е врачувала на боб, това е много добра новина за вас. Трябва да сте много търпеливи и да питате пак и пак и да не се отказвате. Трябва да убедите хората които ги разпитвате, че найстина се интересувате за постоянно от тези работи, а не е само временно увлечение, което ще отмине следващата есен. Ясновидската дарба може да се предава от поколение на поколение, този който е станал ясновидец вече, може да ви посвети в тайнството. То може и човек извън родата да ви, да ви посвети в ясновидското тайнство, ама това е доста по-трудно да се уреди. Обикновено когато някой се е издигнал до ниво ясновидец, той ще се погрижи да посвети в тайнството поне един обичан от него човек. Значи ако прабаба ви е вече умряла и е била врачка, тя вероятно си е предала дарбата на някого. Ако имате късмет, този който е приел тайнството да е ваш роднина и да е още жив, той е човекът който ви трябва. Можете да започнете преговорите за получаване на наследството ясновидска дарба, като му покажете тази тема да я прочете. Ако има други наследници, вероятно ще ви е трудно да се уредите точно вас да ви посвети в тайнството. Тогава ви остава вариантът да си го "откраднете" това което ви трябва, като го разпитвате много пъти този човек как познава и също като разпитвате и други роднини как е познавал. Питате за примери как е работил. Ако го имате предразположението към ясновидство и ако сте достатъчно проницателни и упорити, може да ви излезе късмета роднината ви да се изпусне и да каже нещо съществено. То това нещо съществено, само по себе си може да не е достатъчно само от него да се докопате до тайнството, но като анализирате и други разни информации, събрани от други роднини или от врачки или магьосници, може изведнъж да се окаже че сте се уредили с "ключа от мазето". Та ще можете, благодарение на разни откъслечни информации, разни малки парченца събирани в продължение на години от различни роднини и разни други хора, да си го съставите тайнството като едно завършено цяло. Като дойде момента да разполагате с всичките необходими части ( парченца ) от цялостната инфорамация за тайнството, то се разпознава много лесно че сте на прав път. Няма да се отчайвате, щом като някой ви го е писал тука този текст, значи е възможно и вие да се уредите като него, благодарение на много упоритост и усилия. Ако не сте имали никой от роднините да е бил с ясновидска дарба, ами тогава право да ви кажа, ще е доста по-трудно. Тези врачки дето работят и изкарват пари, май няма да искат да ви кажат доброволно нищо важно и съществено. Особено пък ако се занимават и с правене или разваляне на магия. Що да ви правят подарък, като не сте им никакви ? Те знаят че ако се докопате до тайнството на ясновидството, после ще ви е много лесно и с магии да се занимавате, ако имате достатъчно акъл в главата си да знаете как да се пазите. Пък то тази хипотетична възможност да се възползвате, дори само веднъж в живота си от правене на магия, означава че ще можете да уредите някои много важни за вас неща, по много лесен начин. Та не се надявайте работеща врачка да ви каже цялостно как точно става номера да се докопате до тайнството ясновидство. От работеща врачка можете само да си откраднете някаква частична информация, ако се изпусне щото е била уморена например. Сега, понеже сте изчели до тук темата и понеже сте много мои хора и сте ми симпатични, аз ще ви направя един много голям подарък. Вместо да ходите при работещи врачки и да им давате пари, опитвайки се да изкопчите някаква частична информация от тях, гледайте си без харчене на пари по телевизиите врачките как се справят да отговарят. Ама трябва да гледате много различни врачки и в продължение на месеци. Добрата новина е, че все някоя ще се изпусне и ще ви покаже нещо полезно, което ще представлява откъслечна информация, малко парченце от цялостната истина на тайнството ясновидство. То вие няма да го разпознаете на момента че точно това парченце е част от истината, но като натрупвате разни информации и ги събирате грижливо, като му дойде времето, те ще изплуват сами на повърхността. В момента когато сте събрали всичките необходими парченца от тайнството ясновидство, те ще си се самоорганизират и ще ги видите като едно цяло и ще имате абсолютната сигурност че сте се докопали до цялата истина. Ама дали ще успеете да ги съберете всичките информации, си зависи само от вас. Освен гледането на врачките по телевизиите, трябва да търсите и в други посоки. Най-вече сред роднините ако има някой с ясновидска дарба. Ако сте най-обичаната внучка на баба ясновидка, може и много лесно тя да ви посвети в тайнството, като разбере че прекарвате часове наред пред телевизора да гледате врачуване. А пък ако си заявите тук чистосърдечно че имате желание да си развиете ясновидската ви дарба, може да ви се случи нещо приятно. Ако си пишете от обичайният ви ник от който сте навъртяли вече 1000 мнения, може пък някой да ви направи подаръче на лична поща. Този форум го четат много хора.

оф и тука смешки

• Автор

оф и тука смешки

Смешки я, няма да се излагаме сега.

А в тези книги и в тях ли виждаш смешки ?

Публикувано изображение

кликни върху снимката за да се отвори по-голяма.

Оф. Цяла камара поредни постове без отговори на колеги помежду им. Яко си помпиш темата, с която искаш да гепиш и малкото останал акъл, от четящия те народ.

Смешки я, няма да се излагаме сега.

А в тези книги и в тях ли виждаш смешки ?

Публикувано изображение

кликни върху снимката за да се отвори по-голяма.

предлагам да отворим нов раздел Шарлатания

колкото до книгите - мерси че си си направил труда да ми ги онагледиш ама аз такива дяволски бумаги не чета

Belge, спорил съм с теб в друга тема, но тука си прав. Всеки може да развива екстрасензорни способности, стига да има кой да го научи* и стига да е готов за това. Тука слагам една звездичка, защото под научи имам предвид, че не става само с четене на книжки. Трябва и духовни практики и учител. И най-вече съответната среда. Не случайно избралите пътят на себеусъвършенстването, се разграничават от светското в живота и техния начин за разбиране на Света и Вселената са далеч от общоприетите разбирания. Това е един друг начин на живот, който е несъвместим с нашенското ежедневие. Само тогава може да настъпи промяна и развиване на екстрасензорни качества, които в крайна сметка може и да не са кой знае какво.

Другите, които имат дарба (дар Божий) като Ванга и Вера са малцина. Третите, които са повече - това са шарлатаните, ограбващи хората, давайки надежда с псевдо-предсказания. И именно затова мнението за екстрасенсите като цяло е негативно! :)

Редактирано от angel* (преглед на промените)

• Автор

предлагам да отворим нов раздел Шарлатания

колкото до книгите - мерси че си си направил труда да ми ги онагледиш ама аз такива дяволски бумаги не чета

Или просто да сложим знак за равенство между тези двете думи:

религия = шарлатания

Еми то и аз не ги чета тези книги, купил съм си само тази:

Публикувано изображение

заради заглавието й. А то е, че чрез светия дух ще постигаш каквото искаш, ама с молитви по време на ритуали де. И отдолу са написали - божа закрила.

Много ми хареса че някой се е сетил че може само със свети дух да се разправя, без да го е грижа за църковни институции и служители разни. Сега да не вземеш да кажеш че и тази книга е дяволска.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.