Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се научим да врачуваме

Featured Replies

Мммм, вероятно монтажниците в сервизите за компютърна техника, си гледат на печатни платки.  :P 

• Отговори 200
  • Прегледи 29,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://duhovnostinauka.blogspot.com/2012/03/blog-post.html, заповядайте. Не съм учен ,не съм и всезнайко, просто съм любопитен и  се интересувам от невидимото което движи всичко в този свят.Между различните мнения се ражда истината.Аз уважавам вашите мнения , не съм вундеркинт казвам това което съм чел.А относно учените , моето мнение за тях не добро ,

В последните 200-300 години обаче, всяка нова научна теория се оказва предпоследна, като новата такава отрича предходната. Т.е всяка истина, която в продължение на 50-100 години е приемана априори за 100% вярна от науката, бива опровергана и заменена от нова, и така отново и отново.

Следователно в съвременната наука никое твърдение не може да се приеме за истина от последна инстанция. Точно в обратното обаче се опитват да ни убедят учените - че техните твърдения и теории са чистата истина и знанията, до които е стигнало човечеството преди тях не са нищо друго освен суеверия и измислица.Това не са мой думи ,но съм съгласен с тях.http://duhovnostinauka.blogspot.com/2012/03/blog-post.html.В страницата търси фрактална планета

Е те точно това, което ти подчертах в черно НЕ Е ВЯРНО.

научния подход се основа именно това  - всеки учен има право да изкаже мнението си, да формира хипотези, от тях-теории и да ги докаже.Ако успее - добре, останалите го приемат.

Ако не успее -друг ще обори и по този начин светът се движи напред.

Науката не е религия, та да твърди, че всички нейни теории да са постулати и канони.

Само религиите твърдят подобно нещо. 

Чети внимателно, изучава се медицинска астрология в много държави.Пак повтарям астрологията не е гадание или врачуване .Искаш да кажеш , че Хипократ.,Нютон,Паскал,Аинщаин ,Тесла са били шарлатани.Като искаш доказателства  има чичко Гугъл.Да добавя Парацелз,Гален .http://www.anesway.info/ank_med.php.Тук ще намериш повече информация.

Айнщайн като всеки здравомислещ човек е имал негативно мнение за астрологията. Колкото до приписваните му симпатии към този фалш:

http://www.slideshare.net/user60080166/the-end-of-the-einstein-astrology-supporter-hoax-presentation

Блез Паскал няма никакво отношение към астрологията, както и Никола Тесла. 

Колкото до Хипократ, по негово време се е вярвало в геоцентричният модел, в неделимостта на атомите, в плоскостта на земята и т.н, да не говорим за политеистичният зверилник властващ във вярванията им.

Това че нямат, отдавна се знае, но за сметка на това разните феномено-видни се опитват да ни лъжат точно с обратното. Вкарват измислен от тях мистицизъм, около имената на големи учени и се ползуват от тяхната слава. Белята е, че понякога някои големи учени, особено когато са се изчерпали и вече не виждат увеличаване на кяра и известността си по трудният научен път на себедоказване, често се поддават и биват наемани за мазачи на лъжите на разните астро, езо и религиозно мистични измамници.

• Автор

И аз (си) гледам на карти. Имам една препатила колода „Райдър-Уейт” и саморъчно надраскани „Ленорман”, колкото да си ги въртя в ръцете.. Не е важно какво използваш, а какво виждаш, и понякога, ама само понякога, когато вътрешното чувство е много силно, картинките показват непредвидими неща. Обаче не изпробвайте това върху друг – настояващи приятелки например, защото много се връзват, ...

Ами връзват се да и те гледат даже с отворена уста, едни такиви вярващи и учудено изненадани.

Имам един приятел белгиец тука, на който от години съм му обяснявал че картите нищо не показват. Той пред мен уж се съгласяваше че ми вярва, ама един път взе та се изпусна че първата му жена си правела хороскопи с някакъв софтуер, да си знаела какво я чака. Като се раведе с първата един негов колега и приятел е трябвало да го изслушва с дни наред колко е нещастен. После като се хвана с една друга, несполучлива партия, пък ме хвана мен за слушател да ми се оплаква от нея от служебния му телефон по половин до един час. Та за знаех всичко за втората. Един път бях отишъл при него в службата му и там по едно време го излъгах че съм бил при моята позната врачка и съм я карал с неговата рождена дата да врачува. И опааа, оня почна да му става интересно и да пита какво е казала. Пуснах аз функцията ми на фантазиране на автопилот и стой та гледай какво шоу изиграх. Каквото ми мина през акъла, това му разправях, а оня беше като попивателна хартия, всичко жадно поглъщаше и складираше да си го знае. Толкова много му хареса, че как да му се изсмееш подигравателно че си го будалкал половин час. А той вярва ли вярва. Ако го знаех че така ще вярва на измишльотини, щях да го пратя при врачката, тя да го обработи да се разкара от втората му жена. Сега е с една друга, трета изгора с 4 деца. 

Та връзват се яко да.

А още повече се връзат, като им препоръчаш изпитана врачка, повечето отиват при нея и си плащат. И после след няколко седмици пък ти досаждат по телефона да ти обясняват колко неща им е познала.

А ти трябва да спреш да си гледаш на себе си, щото може да започнеш да си вярваш и да си внушиш някои небивалици и ще е трудно после някой да успее да ти помогне. Истинските врачки не си гледат на карти на себе си. И не ходят по врачки.

Полза от врачуването има само ако ти си достатъчно объркана и отидеш при врачка тя да ти каже какво да правиш. Ако ти си объркана и се опитваш сама да видиш в картите предсказания, ще става една каша от която полза няма да има никаква. Щом като си объркана, значи не си в състояние да ги вземеш правилните решения за теб. Та истинското врачуване е помощ от един човек към друг човек. Другите варианти на врачуване, са само самозаблуждения. Нещо като да притендираш че можеш сама да си направиш дете - е няма да стане, трабва друг човек да ти помогне , да ти даде това което ти липсва.

Според това което описваш, ти ставаш за добра клиентка на врачки, но от теб врачка не става.

Човек който отказва да мисли с главата си и търси отговори в картите, няма как да може той да взима правилните решения вместо други хора. Да страдаш от неувереност в собствените си способности е кофти. Но пък добрата новина е, че има врачки които могат да ти врачуват и да взимат правилните решения вместо теб. Като ти се развали компюъра викаш майстор или го носиш на сервиз нали. Еми и с решенията които си неспособна да вземеш сама, постъпвай по същия начин, карай друг човек майстор да ги взима вместо теб и готово.

Сега тука, благодарение на тази тема може да се намерят нови таланти, пък да се свържете и да ти помагат, що не.

Айнщайн като всеки здравомислещ човек е имал негативно мнение за астрологията. Колкото до приписваните му симпатии към този фалш:

http://www.slideshare.net/user60080166/the-end-of-the-einstein-astrology-supporter-hoax-presentation

Блез Паскал няма никакво отношение към астрологията, както и Никола Тесла. 

Колкото до Хипократ, по негово време се е вярвало в геоцентричният модел, в неделимостта на атомите, в плоскостта на земята и т.н, да не говорим за политеистичният зверилник властващ във вярванията им.

елигия и мистика / Религия Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеИнформация за клуба   Тема Публикувано изображениеПоклон пред гения на сър Исак Нютон! [re: Aulus Vitellius Cels]   Автор Aлekc (необвързан)   Публикувано 09.08.10 08:05  

Доколкото схващам критиците на теорията на гравитацията не оспорват самите факти, а самоочевидността на обяснението им.

Всъщност Нютон само е описал фактическата наличност на гравитацията, но не и нейния механизъм.

Каква е причината две материални тела, които се намират на милиони километри едно от друго да се привличат? Как се поражда гравитационната сила, която принуждава например Земята да обикаля около Слънцето? Какъв е нейният характер?

Обяснението, което ни дава общата теория на относителността приписва ефектът на гравитацията на изкривявания на времепространството вместо на някаква сила. Тя предполага, че времепространството се изкривява от наличното вещество и че свободно падащите тела се движат по частично прави пътища в изкривеното времепространство.

Верно или не, това е доста специфично и далеч не самоочевидно обяснение.

Единственото, което не схващам е къде в целия този реален проблем има място за "интелигентен дизайн" или каквото и да е от този род.

Сър Исак Нютон е бил силно религиозен човек, но определено е знаел как да разграничава очевидните факти (а гравитацията е именно такъв факт) от своите метафизични теории. Законът на Нютон за гравитацията достатъчно точно описва наблюдаваната от нас гравитация, без да се опитва да я обяснява.

Сред многобройните проблеми, които изследва Нютон, са също разлагането и природата на светлината, скоростта на звука, охлаждането, произхода на звездите, хронологията на Библията и природата на Светата Троица.

В частност Нютон е извел своите знаменити три закона на класическата механика като частен случай на своята мистична метафизика. Освен това той се е занимавал в продължение на много години много сериозно с астрология, алхимия, хиромантия и дори е изчислил предполагаемия край на света, на основата на пророчеството на пророк Даниил в Библията.

Според тълкуването на Нютон трябва да изминат точно 1260 години между възстановяването на Свещената Римска империя от Карл Велики през 800-а година и края на света или с други думи краят на света трябва да настъпи през 2060 година. Ясно и конкретно по нютоновски!

Същевременно, за щастие и напълно хипотетично.Публикувано изображение

Исак Нютон: Краят на света идва през 2060 година

Между другото Нютон е евреин по майка и поради това днес всички негови теологически трактати се пазят в израелската Национална библиотека в Йерусалим.

Джон Мейнард Кейнс, който притежава много от неговите алхимични трудове, казва, че „Нютон не е първият човек от Века на Разума, той е последният от магьосниците“.

Когато астрономът Халей се впуснал в критики срещу астрологията, Исак Нютон го прекъснал учтиво, но твърдо със следните думи:

"Господине, аз съм изучавал този предмет, докато Вие не."

Така или иначе за мен споменатите евангелски критици на съвременните схващания за гравитацията са не само научни, но и духовни пигмеи пред Исак Нютон и вероятно го смятат за безнадежно заблуден от Сатаната еретик.

Самият Нютон е описал себе си със следните забележителни думи:

Не зная как ме възприема света, но аз самият се чувствам като дете, което си играе на морския бряг и се забавлява с това да открива от време на време по някое камъче, което е по-шарено от останалите или пък някоя красива раковина, докато в същото време великия океан на истината лежи пред мен неизследван.

• Автор

Колеги кандидат ясновидци, продължаваме с упражненията по врачуване.

Според моята позната врачка, се случва често клиентите да се опитват да изпробват врачуващия. Изпробването ставало направо с лъжа с която целят да заблудят врачката, да тръгне тя да търси в грешна посока. Това според врачката било много неприятно явление, защото се случвало и точно тези дето лъжат да са затворени в себе си. А както вече ви обясних, когато клиентът несъзнателно не дава достъп до информациите които носи в себе си, ясновидецът нищо не може да разбере благодарение на ясновидската си дарба. Значи получава се ситуация в която клиентът съзнателно и несъзнателно прави всичко възможно, за да провали врачуването. Което си е парадокс, защото той е този който има нужда от помощ. Като пречи на врачката да му помогне, той нищо не печели. Значи в такъв случай ясновидската ви дарба ви върши работа само до толкова да разберете че се е затворил в себе си. Ама какво всъщност иска да знае, така и не можете да го разберете чрез ясновидството. И тогава, мили мои, еми тогава пускате в ход опитът ви с подобни хора. Вие още опит нямате, та заради това ще ви кажа как постъпва врачката давайки ви конкретен пример. Значи дошла е Марийка да й гледате на карти. Вие й показвате по какъв начин правите тиражите и й казвате че ако е съгласна да й врачувате по този начин, трябва да сложи парите на масата и ще почнете да й врачувате. Тя ще си плати предварително, няма страшно. И както вече добре сте научили от предишните ми обяснения, питате я за името й и датата й на раждане и за какво иска да е първия тираж. Ето точно тука Марийка ви лъже. Тя не се задоволява само да каже че иска да й хвърлите картите за сантименталния й живот (любовни връзки и проблеми с тях), което е нормалното положение когато човек чака от вас вие да му кажете какво му е бъдещето. Не, тя направо сама почва да ви казва точно какво уж искала да знае. Лъже ви че иска да разбере дали ще срещне нов мъж да се запознаят с цел сериозна връзка. И вие какво правите ? Ами тя не ви е оставила много различни избори. Изпробаното поведение което работело добре с врачката, било да й хвърлите картите и да й кажете че виждате действително в близко бъдеще връзка между нея и мъж. Ама ето тука й пробутвате точно това което тя най-малко очаква, щото си мисли че е успяла да ви излъже. Казвате й че този мъж, според картите, си е имал чувства към нея още от преди и че той си я познава вече коя е, та за него тя не е някаква непозната. Ама внимавате много да не й казвате нищо за това дали тя го познава и дали тя е имала вече чувства към него. Изплъзвате се от въпросите й дали е била вече с него, като й напомняте че на картите им е бил зададен въпрос да търсят дали ще има нов мъж, ново запознанство, та като картите не са намерили такова, те са отговорили все пак нещо. Ако тя иска повече подробности относно мъжа за който говорят картите, тогава за да е "сигурно" трябва да направите тираж специално за него и отношението между тях двамата какво е. И тука й казвате че ако има снимка на някой човек за който иска да провери дали не е той, може да я сложи на масата и така най-добре ще стане врачуването, без да трябва да се лутате с няколко последователни тиражи. Ако извади снимка, значи работа е ясна, тя иска да се съберат пак с точно този човек. Ако не извади снимка, вие вадите една карта от тиража, за която казвате че ще представлява въпросния мъж и я слагате встрани да не участва в следващия тираж. Така вие й доказвате, че правите максималното възможно да й помогнете, та като няма снимка ползвате картата която е проговорила за него. Правите се на голям професионалист, които си разбира от врачуването на карти. Значи при случай когато не е извадила снимка, ами ползвате карта, умишлено се размотавате с хвърлянето на картите, ставате от стола да взимате нещо отдалечено което ви трябва, ако имате второ тесте карти го носите него да го ползвате и изобщо опитвате се да печелите време, надявайки се че тя ще започне да мисли много силно точно за човека който я интересува и ще забрави да ви забранява несъзнателно достъп до информациите които носи в себе си за него. Ако се получи пробив в несъзнателната й защита на информациите които ви трябват, тогава си ползвате ясновидската дарба и си врачувате нормално без проблеми. Ако не можете да се докапате до никаква информация чрез ясновидство, тогава започвате да й лазите по нервите с голямо количество думи, които уж разправят много неща, ама все не й казват точно това което тя чака да разбере. На клиентката по някое време ще й писне и сама ще ви пита нещо, от което ще ви стане ясно какво предсказание я устройва. Като сте налучкали какво иска да чуе от вас, тогава хайде пак нов тираж правите с картите, за да е още по-сигурно. Казвате й каквото сте преценили че я устройва и да си ходи по живо по здраво. Обаче вие не трябва да ги гледате на криво хората които ви изпробват с лъжи и не трябва да показвате че поведението им ви ядосва. Защото според познатата ми врачка, част от тези недоверчиви хора се отпускали, разблокирвали се сами по време на врачуването, ако налучкате правилно какъв е проблемът им. След това се държали като много добри клиенти. Докато не си е тръгнала клиентката, все още има надежда да даде достъп до информацията която носи в себе си. Ако това се случи в коридора докато я изпращате, ами веднага й казвате че сте забравили да й кажете нещо което е излязло в тиражите и служейки си със това което току що сте разбрали благодарение на ясновидсктата ви дарба, допълвате на крак врачуването с всички полезни уточнения които можете да й дадете. По този начин си увеличавете шансовете пак да се върне при вас, когато си има други проблеми , ама вече няма да ви изпробва. И не забравяйте, вашата задачка е да им помагате на хората, без значение дали те са недоверчиви или не вярват на врачки. Щом като са дошли при вас, вие се държите като професионалист, който не си изпуска нервите, ами си преследва целта да се опита да им помогне. Искреното ви желание да им помогнете, те ще го усетят. Ако нямате желание да им помагате, ами само парите им ви интересуват, те и това ще го усетят. Да не кажете после че не съм ви предупредил.

Мммм, вероятно монтажниците в сервизите за компютърна техника, си гледат на печатни платки.  :P

Защо не, на всичко става – на облаци, на прелитащи птици, на случайно дочута песен от отворен прозорец даже. Стъблата равнец и особеностите на животинските вътрешности няма нужда да ги споменавам. В древността едни изпечени езо-мошеници добре са се препитавали с тях покрай разни царе и императори, дори май самият римски император като главен жрец е имал задължението да отбира от такива шашми. Има обаче голяма опасност да станеш суеверен, а точно на теб не ти препоръчвам… Границата е много тънка и ще вземеш да си развалиш реномето.)

Според това което описваш, ти ставаш за добра клиентка на врачки, но от теб врачка не става.

Човек който отказва да мисли с главата си и търси отговори в картите, няма как да може той да взима правилните решения вместо други хора.

Че не става, не става – и аз това обяснявах, и не виждам защо трябва да вземам решения вместо някого, по-безопасно е да експериментирам само със себе си. Само че твоите и моите виждания за това как се извършва врачуването са диаметрално противоположни. Точно с главата си НЕ трябва да мислиш тогава, а да останеш с първото впечатление, без да прибавяш нищо от себе си, от нещата, наречени фантазия, очаквания и прочие.

Не зная как да се изразя, но ще опитам: ако не останеш при гледането, няма да видиш. Ако искаш да видиш, ще си останеш с гледане на въображението си или при логиката, която също е възможен път, но не винаги. Вниманието трябва да бъде само отключено и удържано на върха на иглата, защото иначе препятства процеса.

Но както и да е, едва ли ще се разберем, защото твоите мисли текат (направо като водопад) в съвсем друга посока. Може да го разбере само човек, който и без това знае за какво иде реч.

Иначе останалото е просто една дебела черупка, мираж, носещ усещане за уют и сигурност... Трудно се разбива и когато се случи, възрастни, сериозни и много солидни наглед хора хукват при попове и врачки, та дано всичко се прибере пак в уютната стара черупка. Човекът изведнъж рухва след внезапната малка пукнатинка, през която веднага нахлува онова омразно дихание на неизвестността, и хленчи като тригодишно дете "ами сега, какво ще правя сега?"

кво стана изучихте ли се а - да ми фърлите едно таро маро дъл ша плати Батков

• Автор

Само че твоите и моите виждания за това как се извършва врачуването са диаметрално противоположни. Точно с главата си НЕ трябва да мислиш тогава, а да останеш с първото впечатление, без да прибавяш нищо от себе си, от нещата, наречени фантазия, очаквания и прочие.

Не зная как да се изразя, но ще опитам: ако не останеш при гледането, няма да видиш. Ако искаш да видиш, ще си останеш с гледане на въображението си или при логиката, която също е възможен път, но не винаги. Вниманието трябва да бъде само отключено и удържано на върха на иглата, защото иначе препятства процеса.

Но както и да е, едва ли ще се разберем, защото твоите мисли текат (направо като водопад) в съвсем друга посока. Може да го разбере само човек, който и без това знае за какво иде реч.

За да има помагащо ясновидство, трябва съзнанието на ясновидеца да е ЯСНО, чисто и бистро, а не да е замъглено и променено. Ясновидецът трябва да е способен да контролира солидно и здраво получаването на информациите.

Това е за частта ясновидство на врачуването.

А като почне после да обяснява коя карта какво била казвала, тогава е желателно да си отприщи артистичната му способност да си измисля каквото му минава на момента през въображението, относно посланието на картите. Но това е само формата на изразяването, която е артистично украсена. Самото съдържание е решено по време на ясновидската фаза ( без да гледа как са се подредили картите).

На всеки клиент трябва да му се говори по различен начин, според това какъв човек е той.

Например ясновидецът е решил да каже на някого че ще си намери нова работа. Същинското съдържание на новината е доста просто. Може само да каже - „Виждам че ти ще си намериш нова работа“. Да ама ако говори така опростено на всички клиенти, няма да изглежда компетентен. По-впечатляващо е да поукраси изказването си. За украсяването на изказването си, си служи с дарбата си да си измисля и фантазира разни работи, които му минават през акъла.

Един път една госпожица ми обясняваше нейният опит какъв е бил, като се е обадила веднъж по телефон да й врачува някакъв човек. Значи тя му звъни сутринта и оня почва да я обайва със сладки приказки. Обещава й че гаджето й щяло да се сдобри с нея, че щял да си осъзнае грешките и да й поиска прошка и разни други подобни. На обяд тя се хвали на приятелката си щастлива от предсказанията. Да ама приятелката й решава и тя да се обади на същия, да пита и тя какво ще стане с нейното гадже. Само че приятелката й си няма гадже, а лъже врачуващия че е имала гадже и са се скарали. И опаааа, оня пич почнал да й разправя и на нея по абсолютно същия начин, абсолютно същите предсказания, все едно че ги чете от някъде. Значи явно на човека му е трудно да си измисля на момента нови формулировки на съставяне на изреченията си и предпочита да повтаря заучени изрази като папагал.

Еми двете момичета са били заедно по време на второто обаждане и са слушали и двете гласа на врачуващия. Госпожицата която ми го разправяше това, е била потресена от отношението на врачуващия, който явно не го е било грижа да им помогне, ами само е гледал на него да му е възможно най-лесно.

Това което ти обясняваш е характерно за врачки без истинска ясновидска дарба, мъчещи се да компенсират липсата на сигурни информации с пренасилване на интуицията им, тя нещо да им „снесе“ ( да им достави ). Да ама това си е нарочно променяне на състоянието на съзнанието им, към някакво несигурно, неустойчиво, вариращо състояние по време на което да „видят“ нещичко непредвидено и необяснимо по логичен път. Да ама, това е доста опасна практика, защото зависи много силно от настроението на врачката, какво ще й „снесе“ интуицията й. Ако тя е тревожна, интуицията й ще бълва негативни по съдържание намеци. Ако тя е радостна, интуицията й ще пробутва прекалено оптимистични предложения.

Не е това начинът да помогнеш на някого. Не става да проектираш върху него собствените си преживявания и настроения.

За да има помагащо ясновидство, трябва съзнанието на ясновидеца да е ЯСНО, чисто и бистро, а не да е замъглено и променено. Ясновидецът трябва да е способен да контролира солидно и здраво получаването на информациите.

Това е за частта ясновидство на врачуването.

А като почне после да обяснява коя карта какво била казвала, тогава е желателно да си отприщи артистичната му способност да си измисля каквото му минава на момента през въображението, относно посланието на картите. Но това е само формата на изразяването, която е артистично украсена. Самото съдържание е решено по време на ясновидската фаза ( без да гледа как са се подредили картите).

На всеки клиент трябва да му се говори по различен начин, според това какъв човек е той.

Например ясновидецът е решил да каже на някого че ще си намери нова работа. Същинското съдържание на новината е доста просто. Може само да каже - „Виждам че ти ще си намериш нова работа“. Да ама ако говори така опростено на всички клиенти, няма да изглежда компетентен. По-впечатляващо е да поукраси изказването си. За украсяването на изказването си, си служи с дарбата си да си измисля и фантазира разни работи, които му минават през акъла.

Един път една госпожица ми обясняваше нейният опит какъв е бил, като се е обадила веднъж по телефон да й врачува някакъв човек. Значи тя му звъни сутринта и оня почва да я обайва със сладки приказки. Обещава й че гаджето й щяло да се сдобри с нея, че щял да си осъзнае грешките и да й поиска прошка и разни други подобни. На обяд тя се хвали на приятелката си щастлива от предсказанията. Да ама приятелката й решава и тя да се обади на същия, да пита и тя какво ще стане с нейното гадже. Само че приятелката й си няма гадже, а лъже врачуващия че е имала гадже и са се скарали. И опаааа, оня пич почнал да й разправя и на нея по абсолютно същия начин, абсолютно същите предсказания, все едно че ги чете от някъде. Значи явно на човека му е трудно да си измисля на момента нови формулировки на съставяне на изреченията си и предпочита да повтаря заучени изрази като папагал.

Еми двете момичета са били заедно по време на второто обаждане и са слушали и двете гласа на врачуващия. Госпожицата която ми го разправяше това, е била потресена от отношението на врачуващия, който явно не го е било грижа да им помогне, ами само е гледал на него да му е възможно най-лесно.

Това което ти обясняваш е характерно за врачки без истинска ясновидска дарба, мъчещи се да компенсират липсата на сигурни информации с пренасилване на интуицията им, тя нещо да им „снесе“ ( да им достави ). Да ама това си е нарочно променяне на състоянието на съзнанието им, към някакво несигурно, неустойчиво, вариращо състояние по време на което да „видят“ нещичко непредвидено и необяснимо по логичен път. Да ама, това е доста опасна практика, защото зависи много силно от настроението на врачката, какво ще й „снесе“ интуицията й. Ако тя е тревожна, интуицията й ще бълва негативни по съдържание намеци. Ако тя е радостна, интуицията й ще пробутва прекалено оптимистични предложения.

Не е това начинът да помогнеш на някого. Не става да проектираш върху него собствените си преживявания и настроения.

Бай Ганьо!

Ти толкова си се вдетинил с тези твои глупости, че сам почна и оценки да си пишеш. И за да не съм голословен, прилагам снимка

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Доколкото схващам критиците на теорията на гравитацията не оспорват самите факти, а самоочевидността на обяснението им.

Всъщност Нютон само е описал фактическата наличност на гравитацията, но не и нейния механизъм.

Каква е причината две материални тела, които се намират на милиони километри едно от друго да се привличат? Как се поражда гравитационната сила, която принуждава например Земята да обикаля около Слънцето? Какъв е нейният характер?

Причината се нарича гравитационно поле, силата на което намалява с квадрата на разстоянието между двете тела. Сега нека си представим едно новородено бебе и съзвездието Водолей (например) отстоящо на 163 светлинни години на квадрат. Влиянието е толкова малко че може да се пренебрегне.

Колкото до сър Исак Нютон въпреки огромните му приноси в света на физиката не е успял да обясни природата на гравитационното поле (както прави Айнщайн) и поведението на свръхмасивни звездни тела. Айнщайн от своя страна не успява да приложи формулите си за планкови обекти, което правят основоположниците на квантовата механика. И т.н. и т.н. 

Колкото за темата, врачуването в науката се нарича изчисляване на вероятност тъй като според квантовата механика нищо на този свят не подлежи на точно предсказване. Като говоря за вероятности става дума за неща изчислявани със суперкомпютри (траектории на сателити, прогноза време) и т.н. където променливите са сведени до минимум.

А когато стане дума за врачуване на карти на всеки му става ясно че тези т.нар. пророци си служат с шмекерии. например зодиите си служат с шаблони като всеки един от тях може да се приложи за 2/3 от читателите.

Нютон и Айнщайн дано помогнат че ще ви се не знае и врачките

:biggrin:

• Автор

Ти толкова си се вдетинил с тези твои глупости, че сам почна и оценки да си пишеш.

Ти що четеш глупости бе умнико ?

Аз успях да го накарам оня софиянеца да си сгъне една медна пръчка, по същия начин който аз съм показал, въпреки яката агитка на злобеещите "разбирачи". Това е защото съм убедителен. За бизнеса много помага да си убедителен, келепир има в тая работа.

Ти на врачка не си ли ходил през живота си ?

От 1989г. насам не е забранено, няма да те изключат от партията и да те изгонят от работа, заради това че ще отидеш на врачка.

Я да вземеш да им обясниш, в квартала в който живееш, на всички които ходят по врачки че са големи глупаци. Да си го знаят.

И за да не си голословен, направо им показваш тази тема, да я прочетат и да разберат истината.

Ако искаш може да те включа в практическите упражнения по магия. Така и така се показваш на снимка, може да пробваме дали ще се разболееш и след колко време от черна магия. Ти само кажи че си съгласен, пък аз ще се разбера тука с едни сладури дошли от един друг континент, да си демонстрират майсторството върху теб. Ако го закъсаш яко и нямаш пари за лечение в чужбина, пиши тука и ще спрат момчетата действието на магията. 

Ако те е шубе, няма да ти правим нищо, не бой се. Ама и няма да ти помагаме ако нещо някой друг те е взел на мерник. Каквото ти е писано, това ще си патиш. Без помощ от хора пишещи глупости.

А когато стане дума за врачуване на карти на всеки му става ясно че тези т.нар. пророци си служат с шмекерии. 

Еми то и да си регистрираш нов ник за да пишеш от него си е шмекерия, пък ти си я прилагаш, нали така .

Не искаш да се знае че пишеш на тази тема и не си ползваш ника с който те познават тук.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Не знам за каъв нов ник ми говориш и за кого ме мислиш, но те уверявам че си далеч от истината. Можеш да попиташ някой модератор например.

Само се моля да не ми направиш някоя черна магия на компютъра че ще ми замине мърцина :D

Редактирано от Arvensis (преглед на промените)

• Автор

Уважаеми колеги кандидат ясновидци,

сега ще си направим едно упражнение по разпознаване на очебийни, очевадни, опашати лъжи. Защото освен с добре развита ясновидска дарба, на вас ще ви трябва да разполагате и с добри способности за откриване по логичен път на опитите да ви лъжат. По-добре е човек да е с бистър, остър ум, с добро ниво на проницателност, с възможност за обобщаване на множество дребни детайли с цел на извличане на правилни заключения.

Да вземем за пример ново регистрирания ник Arvensis.

Значи лицето регистрирало и този ник на този форум, обича да философства на тема история на науката, да пише за разни учени кой какъв бил, да дава „научни“ аргументи с цел на оборването на мнението на друг потребител. Същото това лице си е избрало за ник думичка от латинския речник и за аватар изображение отнасящо се до древен учен. Значи целта му е да се представи тук като учен човек ( мъж или жена). Да блесне тук като някой или някоя знаещ(а) много работи, един вид голям капацитет. Целта на лицето е да доказва че каквото не е наука е лъжа и шмекерия. Но понеже вече е обременено с заети от него позиции в подкрепа на някаква специфична за него духовност, вяра някаква в поне един бог, ако пишеше от другия си известен вече на всички ник, нямаше да изглежда чак толкова сериозен поддръжник на науката.

Значи, задаваме си следните въпроси:

• Как така човек на науката се регистрира за първи път на техничарски форум точно пък за да пише в тема за врачуване ?

• Защо така внимателно си е подбрал(а) аватар и ник ?

• От къде пък знае че било могло да питаме модератор, той да ни бил кажел колко регистрирани ника има , нали уж е новобранец тук ?

• Може ли същото лице да ни даде доказателства че този избран ник от него го ползва от дълго време по други техничарски форуми ? Щото ако никът му няма никаква история в Интернет пространството, значи е създаден за заблуда тук, чрез прикритие.   

Такаааааа, излиза че работата е фалшива с нашето приятелче. И на всичкото отгоре се издава с присъщото му надменно поведение, да се подиграе на другарчето лекичко нали, абе ясна е работата. Опитва се даже да ни мисли за наивни и незнаещи, че даже и модератор не може да го разбере колко ника ще си регистрира, ако пише от различни компютри от различни места с различни връзки към Интернет. Пък и даже ни „уверява“ че ние го бъркаме с Черен Пешо, ха ха ха ...

Я да видим кой върл противник на врачки и астролози ни липсва с истинския си ник в тази тема, а ? Що се губи нещо и не пише тука ( от познатия му ник) ?

Разпознахте ли го, кой коя е ?

кво стана изучихте ли се а - да ми фърлите едно таро маро дъл ша плати Батков

Фърлихме ти... На финалната права с изгледи за успех - тройка чаши шеста, осма (домът) - крал чаши, светъл мъж юрист се занимава със случая, обаче десетата излезе обърната осмица пентакли - надхитрявания, изнудвания и компромисен вариант като резултат. Изтълкувай си го сама... Големи аркани не излязоха, ма той и случаят си е такъв. Сега да не се вържеш :tongue2:

Фърлихме ти... На финалната права с изгледи за успех - тройка чаши шеста, осма (домът) - крал чаши, светъл мъж юрист се занимава със случая, обаче десетата излезе обърната осмица пентакли - надхитрявания, изнудвания и компромисен вариант като резултат. Изтълкувай си го сама... Големи аркани не излязоха, ма той и случаят си е такъв. Сега да не се вържеш :tongue2:

аз па го мислех за голям аркан Батков пфуу

мерси

;)

Уважаеми колеги кандидат ясновидци

А може и да съм илюминат. Аз ти предлагам да се придържаме към темата.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Драги ми последователи на гадателското дело, сега ще ви дам едни допълнителни разяснения относно ясновидските практики.

След като сте получили достъп до „библиотеката“ с информациите от подсъзнанието на клиента ви, трябва да се научите да подбирате какво ви е полезно и да усещате как да го ползвате по полезен за вас начин. За тази цел ви трябва добър жизнен опит, да сте поне на 30-тина годинки. Да познавате добре живота там където сте. Колкото повече са ви ясни различни аспекти на успешното справяне с разни житейски проблеми, толкова по-лесно ще отсявате полезната информация от другата, която не ви върши никаква работа. Например, трябва да ви е ясно какво се случва по време на развод, как протичат делата, какви хватки прилагат адвокатите, колко време се проточва цялата процедура, какво решават съдиите относно децата и т.н. Или пък да сте запознати с проблемите които си имат родилките в болниците в града ви, за да можете да ги предупреждавате за какво да внимават. Най-трудно ще ви е когато почне някоя клиентка да ви питат дали сина й ще го осъдят, или ще му се размине. Защото, въпреки че ви е ясно че е извършил дела които се наказват със затвор, вие нямате право да се правите на съдия. Ако знаете добре и строителите как се държат с клиентите си, ще можете по-добре да ориентирате клиентите си относно възможни проблеми със строеж на къща. На врачките, които работят от няколко години им е лесно, защото вече са имали много и най-разнообразни случай да разрешават и са понатрупали опит. А вие като го нямате техния опит, ще трябва да компенсирате с по-голямо творческо отношение към проблемите на клиентелата ви. Ще трябва да полагате много повече усилия през първите години, за да се доближите до степента на познаваемост на врачките с опит.

Научете се да гледате по различен начин на всичко около вас. Задавайте си „шантави“ въпроси даже ако искате, за неща които ви изглеждат установени истини. Нестандартният подход към даден проблем , може да ви помогне много за разрешаването му.

Ще ви дам пример.

Всички знаем че тотото е измислено, така че да не можем да отгатнем чрез пресмятания кои числа ще излязат следващата седмица. Добре де, ама аз като четох преди години по разни форуми някакъв учил статистика как ръси акъл, че всяка всяка комбинация си била имала еднакъв шанс да се падне следващия път и реших да си послужа с ясновидството, за да проверя що ми изглеждаше че не му е баш вярна теорията. И погледнах на проблема по нестандартен начин, понеже да им учиш формулите и да пресмяташ вероятности по научно му, няма да свърши никаква работа. Тези които са ги учили формулите, са убедени че нищо не може да се предскаже. Еми тогава, хайде да видим без помощта на формулите, дали не може да се види нещо полезно. Преди няколко дена отидох на сайта на тотото и видях че е излязла следната комбинация:

14, 24, 28, 33, 44, 49

от което аз веднага заключавам че на следващия тираж няма да се падне следната комбинация:

3, 13, 17, 22, 33, 38

и се оказва вярно предположението ми, излязли са 1, 8, 24, 38, 39, 40.

На човек който няма ясновидска дарба, може да му изглежда пълна случайност че съм познал. Но който е ясновидец, лесно ще види връзката между тези две комбинации:
14, 24, 28, 33, 44, 49
3, 13, 17, 22, 33, 38

те всъщност са едно и също нещо по поне един признак. На ясновидецът му е достатъчно да ги погледне числата от 1 до 49 наредени на един ред и да установи мигновено че между излязлите числа има някакви разстояния на които са едно от друго. Например 24 е с 10 числа след 14, а 28 е с 4 числа след 24 и така нататък. Ето ви ги написани двете комбинации с разликите между числата:

14, -10- 24, -4- 28, -5- 33, -11- 44, -5- 49
3,   -10- 13, -4- 17, -5- 22, -11- 33, -5- 38

Я, ама тези в червено са еднакви и на двата реда !!!

Еми тогава какво ?

Ми нищо, само дето по същият начин, както не се падат същите числа в две поредни седмици, така и няма да се паднат комбинации на които разликите между отделните числа са идентични. Ако започнете от 1 вместо 3 ви излиза и друга комбинация която няма да излезе, ако започнете от 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 и 13 също получавате комбинации които няма да излязат. Има и много други начини да се отгатват комбинации които няма да излязат, като си развиете ясновидската ви дарба, тогава ще ги виждате без зор. А до тогава, можете да си блъскате главата да ги откриете по пътя на логиката и главоболието, ако ви се занимава.

Ето, този пример за нестандартен подход, ви показва как без формули можете да сте абсолютно сигурни че някои комбинации няма да излязат следващия път.

Като станете „прогледнали“ ясновидци, мозъкът ви ще трябва да работи постоянно по нестандартни начини, за да можете да ползвате много добре получените информации, които клиентите ви ги носят в главите си.

.................Преди няколко дена отидох на сайта на тотото и видях че е излязла следната комбинация:

14, 24, 28, 33, 44, 49

от което аз веднага заключавам че на следващия тираж няма да се падне следната комбинация:

3, 13, 17, 22, 33, 38

и се оказва вярно предположението ми, излязли са 1, 8, 24, 38, 39, 40.

На човек който няма ясновидска дарба, може да му изглежда пълна случайност че съм познал. Но който е ясновидец, лесно ще види връзката между тези две комбинации:

14, 24, 28, 33, 44, 49

3, 13, 17, 22, 33, 38

те всъщност са едно и също нещо по поне един признак. На ясновидецът му е достатъчно да ги погледне числата от 1 до 49 наредени на един ред и да установи мигновено че между излязлите числа има някакви разстояния на които са едно от друго. Например 24 е с 10 числа след 14, а 28 е с 4 числа след 24 и така нататък. Ето ви ги написани двете комбинации с разликите между числата:

14, -10- 24, -4- 28, -5- 33, -11- 44, -5- 49

3,   -10- 13, -4- 17, -5- 22, -11- 33, -5- 38

Я, ама тези в червено са еднакви и на двата реда !!!

Еми тогава какво ?

Ми нищо, само дето по същият начин, както не се падат същите числа в две поредни седмици, така и няма да се паднат комбинации на които разликите между отделните числа са идентични. Ако започнете от 1 вместо 3 ви излиза и друга комбинация която няма да излезе, ако започнете от 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 и 13 също получавате комбинации които няма да излязат. Има и много други начини да се отгатват комбинации които няма да излязат, като си развиете ясновидската ви дарба, тогава ще ги виждате без зор. А до тогава, можете да си блъскате главата да ги откриете по пътя на логиката и главоболието, ако ви се занимава.

Ето, този пример за нестандартен подход, ви показва как без формули можете да сте абсолютно сигурни че някои комбинации няма да излязат следващия път.

Като станете „прогледнали“ ясновидци, мозъкът ви ще трябва да работи постоянно по нестандартни начини, за да можете да ползвате много добре получените информации, които клиентите ви ги носят в главите си.

:D :D :D

(Вчера пропуснах да му напомня да си изпие хапчетата и днес гледай какво стана? )

Направо ясновидската ти дарба и логика "избиха рибата"! :D

Ако трябва да обобщя: личи си, че си отличникът на бавноразвиващите се! И не се отчайвай: от всички изостанали, ти си най-напредналият! ;)

Тези зависимости в червено и без да си правиш труда да ги смяташ и да правиш комбинации с тях, пак вероятността да не се падне дадена комбинация от 49 елемента, 6-ти клас, ще е 99,9999999999%, защото да уцелиш 6-ца от тотото, е 1 : 14 000 000 (както вече писахме)! Но ти продължавай да се хвалиш, че дадена комбинация няма да се падне! Това наистина е откритието на века и само надарени като теб виждат супер яките неща, дето другите не могат! :D 

• Автор

Тези зависимости в червено и без да си правиш труда да ги смяташ и да правиш комбинации с тях, пак вероятността да не се падне дадена комбинация от 49 елемента, 6-ти клас, ще е 99,9999999999%, защото да уцелиш 6-ца от тотото, е 1 : 14 000 000 (както вече писахме)! Но ти продължавай да се хвалиш, че дадена комбинация няма да се падне

А така, аз го прихванах това ти писание в цитат, за да не вземеш да го изтриеш.

Сега оставяме на читателите, те да си преценят, дали са навити да пускат фиш с числата излязли миналия път или с такиви на който разликите ( в червено са идентични).

Ти си неспособен да си признаеш поражението. Обяснено е от психологията от години защо се инатиш след като ти е показано че грешиш. Не си единствен, човещина си е бе.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

А така, аз го прихванах това ти писание в цитат, за да не вземеш да го изтриеш.

Сега оставяме на читателите, те да си преценят, дали са навити да пускат фиш с числата излязли миналия път или с такиви на който разликите ( в червено са идентични).

Ти си неспособен да си признаеш поражението. Обяснено е от психологията от години защо се инатиш след като ти е показано че грешиш. Не си единствен, човещина си е бе.

:D

Цитирай ме колкото щеш!

За да не пуснеш фиш с числата от предно тегляне е достатъчно да провериш в нета или в самия тото-пункт.

А, що се отнася до числата м/у тях няма зависимост и не може да бъде открита такава, тъй като се вадят сферите произволно! ;)Ето ти пример

Ако имаше зависимост досега  да сме милионери! :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.