Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се научим да врачуваме

Featured Replies

• Автор

А, що се отнася до числата м/у тях няма зависимост и не може да бъде открита такава, тъй като се вадят сферите произволно! 

Преди години съм проверявал на белгийското тото ( беше 6 от 42 преди) как излизат числата. Оказа се че не се случва да се повтарят разликите в червено при два последователни тиража никога. 

След като не се случва никога, тогава защо ти е да ги играеш подобни комбинации ???

За да си хвърляш със сигурност парите на вятъра  ли ???

Аз ти доказвам тука, черно на бяло че определени комбинации няма да излязат.

Това не означава по никакъв начин че благодарение на това доказателство, ти си щял да станеш милионер.

Но явно умствените ти способности са на прекалено ниско ниво, щом като не можеш да го проумееш.

Няма да станеш милионер бе. Така ясно ли ти е ?

Ама ако играеш комбинации като тези с еднаквите червени числа, със сигурност 6-ца от тотото няма да видиш.

В България вече го правиха един път тоя номер да пуснат в два поредни тиража едни и същи числа. И като "по случайност", се случи точно когато се сменяха управляващите екипи. На втория тираж имаше необичайно много познали 6-те числа. Сети сам що е било така, ако можеш.

• Отговори 200
  • Прегледи 28,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ние с Иван се опитахме да ти го набием в главата, че произволно набрана комбинация има същия шанс да не се падне, какъвто шанс има твоите. Ето, следващия път няма да се падне: 07 09 15 21 23 25! Защо? Защото условията са едни и същи, избора от числа е един и същ и броят им за тегляне  - същият.

Всичко е еднакво!

Упражнил си аритметика - много хубаво! Постарал си се да оцветиш - също много хубаво! Написал си цял роман - явно имаш желание! Хайде сега гаси лампите и хапчетата! :)

Като искаш приеми, че съм "поразен" от "ясновидската ти дарба" и в знак на победа си изпий витаминозното сокче преди лягане! ;)

(загубена кауза си)

Преди години съм проверявал на белгийското тото ( беше 6 от 42 преди) как излизат числата. Оказа се че не се случва да се повтарят разликите в червено при два последователни тиража никога. 

След като не се случва никога, тогава защо ти е да ги играеш подобни комбинации ???

За да си хвърляш със сигурност парите на вятъра  ли ???

Аз ти доказвам тука, черно на бяло че определени комбинации няма да излязат.

Това не означава по никакъв начин че благодарение на това доказателство, ти си щял да станеш милионер.

Но явно умствените ти способности са на прекалено ниско ниво, щом като не можеш да го проумееш.

Няма да станеш милионер бе. Така ясно ли ти е ?

Ама ако играеш комбинации като тези с еднаквите червени числа, със сигурност 6-ца от тотото няма да видиш.

В България вече го правиха един път тоя номер да пуснат в два поредни тиража едни и същи числа. И като "по случайност", се случи точно когато се сменяха управляващите екипи. На втория тираж имаше необичайно много познали 6-те числа. Сети сам що е било така, ако можеш.

Христо Стоичков /дали го знаеш кой е не зная, но зная че целият СВЯТ го познава/ на такива като ТЕБ знаеш ли как им казва?   "ЦЪРВУЛ" Точно 9 години посещавам почти ежедневно този форум,/28.04.2004 год/ но да ти кажа честно, по-голям глупак от теб никога не съм срещал.

Ако имаше зависимост досега  да сме милионери! :D

ша станем бе споко - експерт си имаме

:lol6:

• Автор

Ние с Иван се опитахме да ти го набием в главата, че произволно набрана комбинация има същия шанс да не се падне, какъвто шанс има твоите. Ето, следващия път няма да се падне: 07 09 15 21 23 25! Защо? Защото условията са едни и същи, избора от числа е един и същ и броят им за тегляне  - същият.

Всичко е еднакво!

Я сега вие тримата "хубавци" - ти , Иванчо от Русе и Стефчо от В. Тръново, си представете че преди 35 години врачка ви е казала да не играете комбинации при които червените числа са същите като предишния тираж. И сега провери всичките тиражи от последните 35 години и ми намери къде врачката е сбъркала. Като не броиш шаматацията когато точно същите 6 числа със същите специално нагодени топки са излезли в два поредни тиража. За този случай и на децата им е ясно че точно при смяната на директорите, някои са решили да ударят кьоравото и са пускали колективно няколко човека същите числа, опитвайки се да се надхитрят един друг.

Хайде, почвай да търсиш и ми намери други два поредни, нефалшифицирани тиража на 6 от49, където разликите да са същите. Ако не намериш през последните 35 години такъв случай, следващите 35 години що ти е да си хвърляш парите на вятъра да играеш подобни комбинации ??? Или ще кажеш, че разчиташ на мошениците да изкарат пак в два поредни тиража еднакви числа и ти да гушнеш парички покрай тях ? Ами ако не посмеят повече да го направят този номер, щото в нормалните държави такиви нагли действия не съществуват ?

А за нямащите ясновидска дарба, ще поясня че твоята комбинация е от 6 нечетни числа, което я нарежда в категорията на доста по-малко вероятните числа да се паднат, сравнено с комбинация от 3 четни и 3 нечетни и 2 четни и 4 нечетни и 4 четни и 2 нечетни. Който не вярва, да гледа тиражите как са излизали и да ги брои какъв процент са от всичките тиражи, тези с 6 нечетни и 6 четни числа. 

Другото което бие веднага на очи е - 2, 6, 6, 2, 2 - , което е също от редките възможни случай.  

Точно 9 години посещавам почти ежедневно този форум,/28.04.2004 год/ но да ти кажа честно, по-голям глупак от теб никога не съм срещал.

Един много сигурен критерий за успешен мой пост е, когато Стефчу от В. Тръново се разкряка като гъска.

Почне ли да ръси тъпи епитети Стефчу, значи доводи няма никакви, изпуска педалите и го избива на безпомощност. Голем фен ми е Стефчу на мен, щото той като не може да блесне със собствена светлина, се опитва да "свети" с отразена , като Луната.

Аз съм ярко светещата Звезда Шоумен, а Стефчу е гръджавото хейтърче, дето не пропуска спектакъл и само кряка като гъска, с цел да го забележи него някой. 

Пуста завист мира не му дава.

Я сега вие тримата "хубавци" - ти , Иванчо от Русе и Стефчо от В. Тръново, си представете че преди 35 години врачка ви е казала да не играете комбинации при които червените числа са същите като предишния тираж. И сега провери всичките тиражи от последните 35 години и ми намери къде врачката е сбъркала. Като не броиш шаматацията когато точно същите 6 числа със същите специално нагодени топки са излезли в два поредни тиража. За този случай и на децата им е ясно че точно при смяната на директорите, някои са решили да ударят кьоравото и са пускали колективно няколко човека същите числа, опитвайки се да се надхитрят един друг.

Хайде, почвай да търсиш и ми намери други два поредни, нефалшифицирани тиража на 6 от49, където разликите да са същите. Ако не намериш през последните 35 години такъв случай, следващите 35 години що ти е да си хвърляш парите на вятъра да играеш подобни комбинации ??? Или ще кажеш, че разчиташ на мошениците да изкарат пак в два поредни тиража еднакви числа и ти да гушнеш парички покрай тях ? Ами ако не посмеят повече да го направят този номер, щото в нормалните държави такиви нагли действия не съществуват ?

А за нямащите ясновидска дарба, ще поясня че твоята комбинация е от 6 нечетни числа, което я нарежда в категорията на доста по-малко вероятните числа да се паднат, сравнено с комбинация от 3 четни и 3 нечетни и 2 четни и 4 нечетни и 4 четни и 2 нечетни. Който не вярва, да гледа тиражите как са излизали и да ги брои какъв процент са от всичките тиражи, тези с 6 нечетни и 6 четни числа. 

Другото което бие веднага на очи е - 2, 6, 6, 2, 2 - , което е също от редките възможни случай.  

Един много сигурен критерий за успешен мой пост е, когато Стефчу от В. Тръново се разкряка като гъска.

Почне ли да ръси тъпи епитети Стефчу, значи доводи няма никакви, изпуска педалите и го избива на безпомощност. Голем фен ми е Стефчу на мен, щото той като не може да блесне със собствена светлина, се опитва да "свети" с отразена , като Луната.

Аз съм ярко светещата Звезда Шоумен, а Стефчу е гръджавото хейтърче, дето не пропуска спектакъл и само кряка като гъска, с цел да го забележи него някой. 

Развесели ме, но знай, че аз на никого не завиждам в този живот.На тебе - също.Приемам те за такъв, какъвто майка ти те е родила!

Ти освен, че си луд, а и си тотален глупак. Не ти завиждам ама никак

• Автор

Развесели ме, но знай, че аз на никого не завиждам в този живот.На тебе - също.

Хайде бе, не бил завиждал той.

Ти изживяваш особено болезноно факта, че някой може да успее да се изфука с една проста сгъната медна пръчка ( за антена).

Иди си чети крясъците на оная тема там, да се видиш на какво приличаш. Те това ти си го писал:

Белгиец!

Този простир въобще не му трябва на човека!

от тук:

http://www.kaldata.com/forums/topic/189556-вътрешна-антена-за-dvb-t/page-2#entry2493079

А резултатът е, че след много размисли и вероятно неуспешни опити, човекът си е изработил същия "простир" и му дава 

66 % на Канал 64, което ще рече че допълнителните 6 ДБ на "простира" спрямо предложения от теб несъгласуван квадрат, си му трябват при неговите условия. Щото при минус 15°C и мъгла силата на сигнала пада още повече. 

Без значение каква антена ще работи при какви условия, ти се издаваш колко много се дразниш от чужди успехи на фукливи хора.

Случилото се на оная тема е много показателно за способностите ми да убеждавам хората в неща, които на пръв поглед изглеждат леко съмнителни или невероятни. Там съм успял да го убедя човека, въпреки яката ви агитка на цяла дружинка злобеещи и завиждащи подигравчии. Ти и другите не ми завиждате че знам да сгъна една пръчка, не, вие ми завиждате че успявам да се изфукам дори с такова простичко нещо. 

А пък тука с червените числа представляващи разликите, направо ви дойде като гръм от ясно небе. Защото даже и да не го разбирате съзнателно, на подсъзнателно ниво ви гложди яко отвътре, че хората на мен ще ми вярват. Особено тези които пробват да проверят да речем тиражите за една година от тотото 6 от 49. Тя проверката става много бързо, след като ги има човек на списък. Гледа само първата разлика и ако е еднаква гледа втората и ако трябва третата в редки случаи.

Вие тримата найвно си мислите че ще ви мине номера просто да пишете тъпи епитети. Не става така.

Даже и да залепи тука някой формули за изчисляване на вероятности и какви ли не "сериозни" "научни" доводи в подкрепа на вашите заблуди, огромното мнозинство от хората не разбират нищо от сложни математики и статистики. Докато това което аз показвам е разбираемо даже и за децата.

Забележете че темата е пусната за да помогне на хора желаещи да се научат да помагат чрез врачуване.

Не съм я пуснал за да ви обяснявам как се печели 6-ца от тотото.

Частният случай с червените числа представляващи разликите, съм го писал за да илюстрирам способността ми за нестандартен подход към нещата. Ама вие тримката, сте толкова "кьорави" от ясновидска гледна точка, че не разбирате колко ценни са съветите ми за хората имащи желание да се научат да врачуват. 

За вас врачуването е само измама, ако ви иска пари някой за услугата.

Вие сте неспособни да разберете че има достатъчно хора, на които им трябват врачки в трудни моменти. 

Вие не мислите за горките хорица които се нуждаят от помощ, защото са объркани и не могат да се оправят сами.

Не, вашата единствена цел е да ги лишите от възможността да потърсят помощ в труден момент, като се мъчите да ги убедите че всички врачуващи са само измамници.

Дори по времето на комунистическата диктатура си имаха хората потребност от врачки.

Да забраниш на някой да ходи на врачка, без да предложиш някакво сериозно разрешение на личния му проблем, е равностойно да го накажеш допълнително.

На вас тримата не ви стига акъла, за да разберете правилно човешката психика и особеностите на потребностите на отделните индивиди.

Вие разсъждавате единствено от личната ви гледна точка. След като на вас не ви трябва да ходите по врачки, значи и другите не трябвало да ходят.

И що да не ходят ?

И на мен не ми трябва да ходя по врачки, ама давам акъл тука на новите таланти да се научат да врачуват.

От участието ви в тази тема, за външен нормален човек, със сигурност става ясно че вие ми завиждате на мен и се опитвате да ми спамите темите само. Абсолютно нищо полезно не сте написали за хората които искат да се научат да врачуват.

Ти освен, че си луд, а и си тотален глупак. Не ти завиждам ама никак

Ти на колко ракии беше, когато го драсна набързо това ?

Не можеш да го преживееш факта, че съм извадил такъв як коз с червените числа, а ?

Еми пукни се от яд.

Това ще ти е за урок, друг път да не се заяждаш с добре подготвени хора с познания и дарби.

Щяли истинските ясновидци да си били оценявали клиентите по дрехите и да им говорели според това как са облечени и избръснати, ха ха ха ... 

Къде си тръгнал бе ?

Ония тъпотии дето си ги пуснал на външен линк, са същото толкова безполезни, както и книгите дето дават описание на таро картите, как те картите щяли сами да познават. Я ги следвай тъпотиите дето си ги преписвал и стани ти успешна врачка благодарение на тях. Просто за да видим дали ще имаш клиенти без ясновидска дарба.

Хайде бе, не бил завиждал той.

Ти изживяваш особено болезноно факта, че някой може да успее да се изфука с една проста сгъната медна пръчка ( за антена).

Иди си чети крясъците на оная тема там, да се видиш на какво приличаш. Те това ти си го писал:

от тук:

http://www.kaldata.com/forums/topic/189556-вътрешна-антена-за-dvb-t/page-2#entry2493079

А резултатът е, че след много размисли и вероятно неуспешни опити, човекът си е изработил същия "простир" и му дава 

66 % на Канал 64, което ще рече че допълнителните 6 ДБ на "простира" спрямо предложения от теб несъгласуван квадрат, си му трябват при неговите условия. Щото при минус 15°C и мъгла силата на сигнала пада още повече. 

Без значение каква антена ще работи при какви условия, ти се издаваш колко много се дразниш от чужди успехи на фукливи хора.

Случилото се на оная тема е много показателно за способностите ми да убеждавам хората в неща, които на пръв поглед изглеждат леко съмнителни или невероятни. Там съм успял да го убедя човека, въпреки яката ви агитка на цяла дружинка злобеещи и завиждащи подигравчии. Ти и другите не ми завиждате че знам да сгъна една пръчка, не, вие ми завиждате че успявам да се изфукам дори с такова простичко нещо. 

А пък тука с червените числа представляващи разликите, направо ви дойде като гръм от ясно небе. Защото даже и да не го разбирате съзнателно, на подсъзнателно ниво ви гложди яко отвътре, че хората на мен ще ми вярват. Особено тези които пробват да проверят да речем тиражите за една година от тотото 6 от 49. Тя проверката става много бързо, след като ги има човек на списък. Гледа само първата разлика и ако е еднаква гледа втората и ако трябва третата в редки случаи.

Вие тримата найвно си мислите че ще ви мине номера просто да пишете тъпи епитети. Не става така.

Даже и да залепи тука някой формули за изчисляване на вероятности и какви ли не "сериозни" "научни" доводи в подкрепа на вашите заблуди, огромното мнозинство от хората не разбират нищо от сложни математики и статистики. Докато това което аз показвам е разбираемо даже и за децата.

Забележете че темата е пусната за да помогне на хора желаещи да се научат да помагат чрез врачуване.

Не съм я пуснал за да ви обяснявам как се печели 6-ца от тотото.

Частният случай с червените числа представляващи разликите, съм го писал за да илюстрирам способността ми за нестандартен подход към нещата. Ама вие тримката, сте толкова "кьорави" от ясновидска гледна точка, че не разбирате колко ценни са съветите ми за хората имащи желание да се научат да врачуват. 

За вас врачуването е само измама, ако ви иска пари някой за услугата.

Вие сте неспособни да разберете че има достатъчно хора, на които им трябват врачки в трудни моменти. 

Вие не мислите за горките хорица които се нуждаят от помощ, защото са объркани и не могат да се оправят сами.

Не, вашата единствена цел е да ги лишите от възможността да потърсят помощ в труден момент, като се мъчите да ги убедите че всички врачуващи са само измамници.

Дори по времето на комунистическата диктатура си имаха хората потребност от врачки.

Да забраниш на някой да ходи на врачка, без да предложиш някакво сериозно разрешение на личния му проблем, е равностойно да го накажеш допълнително.

На вас тримата не ви стига акъла, за да разберете правилно човешката психика и особеностите на потребностите на отделните индивиди.

Вие разсъждавате единствено от личната ви гледна точка. След като на вас не ви трябва да ходите по врачки, значи и другите не трябвало да ходят.

И що да не ходят ?

И на мен не ми трябва да ходя по врачки, ама давам акъл тука на новите таланти да се научат да врачуват.

От участието ви в тази тема, за външен нормален човек, със сигурност става ясно че вие ми завиждате на мен и се опитвате да ми спамите темите само. Абсолютно нищо полезно не сте написали за хората които искат да се научат да врачуват.

Ти на колко ракии беше, когато го драсна набързо това ?

Не можеш да го преживееш факта, че съм извадил такъв як коз с червените числа, а ?

Еми пукни се от яд.

Това ще ти е за урок, друг път да не се заяждаш с добре подготвени хора с познания и дарби.

Щяли истинските ясновидци да си били оценявали клиентите по дрехите и да им говорели според това как са облечени и избръснати, ха ха ха ... 

Къде си тръгнал бе ?

Ония тъпотии дето си ги пуснал на външен линк, са същото толкова безполезни, както и книгите дето дават описание на таро картите, как те картите щяли сами да познават. Я ги следвай тъпотиите дето си ги преписвал и стани ти успешна врачка благодарение на тях. Просто за да видим дали ще имаш клиенти без ясновидска дарба.

Тези "тъпотии" във външния линк явно силно са разтресли болният ти ум, щом ги коментираш във всеки свой пост.

:) Няма да ме изненада, ако скоро споделиш, че ги сънуваш и сутрин се събуждаш облят в пот (в твоят случай слуз).При някои хора, които са се самозаблуждавали годи наред, истина определено може да им подейства много стресиращо.

• Автор

Тези "тъпотии" във външния линк явно силно са разтресли болният ти ум, щом ги коментираш във всеки свой пост.

В купищата тъпотии има това:

ШИРОКИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ

Ти като си "кьорав" от ясновидска гледна точка, просто не можеш да проумееш че на истински ясновидец, с няколко годишна практика, просто не му трябва да прави никакви широки предположения.

На истинският ясновидец не му трябва да се доказва пред клиента си. Ролята на истинският ясновидец, осъзнал правилно своята мисия, е да помогне на клиента. Ако клиентът е дошъл на консултация защото има истински съществуващ проблем, тогава ясновидецът ще му помогне, без да се прави на палячо. 

А това че си попаднал на нискокочествени врачки и оттам си правиш погрешни заключения, си е лично твой частен случай и проблем. 

За съжаление, в Интернет не мога да издавам някои от похватите на моята позната врачка. И тя си има резервни варианти, когато "зесече" системата и не работи да получи информации чрез ясновидската си дарба. Но тя ги ползва "хватките" само когато не може иначе да се избави от тъпа ситуация. Като отиде при нея някоя която не вярва на врачки, затворила се е дълбоко в себе си и не дава достъп до информациите които носи в себе си, какво да я прави такава ? Ако и каже:

"Аз на теб нищо не мога да ти позная днес."

оная после само това чака и ще я разнесе из целия град че не е могла да познае, това което клиентката нарочно яко крие. 

Позната ми трябва да си пази репутацията и имиджа който си е създала с много труд.

Та като се случи кофти клиентка, тя си се справя и без ползване на ясновидската й дарба, но това са изключения в практиката й. 

А ти си тръгнал да лъжеш хората, че всички били работели на базата на психология и статистика и дрън, дрън та пляс.

При някои хора, които са се самозаблуждавали годи наред, истина определено може да им подейства много стресиращо.

Понеже ти липсва ясновидска дарба, ти не можеш да разбереш, че аз не съм се заблуждавал и не се заблуждавам сега.

Ти си останал на нивото на разочарован клиент от врачки, евентуално имал желание да пробва да познава и той, но не успял да се докопа до тайнството на ясновидството. Ако не можеш да проумееш защо е по-добре да има врачуване и правене на магии, от теб ясновидец не става. Осъден си цял живот да плюеш по надарените ясновидци, но както всички знаем:

Кучетата си лаят, а керванът си върви.

Да плюе по врачки? Такива хора няма. Врачки няма. Нито една. Нито един. Не съществуват.

Ти като си "кьорав" от ясновидска гледна точка, просто не можеш да проумееш че на истински ясновидец, с няколко годишна практика, просто не му трябва да прави никакви широки предположения.

На истинският ясновидец не му трябва да се доказва пред клиента си. Ролята на истинският ясновидец, осъзнал правилно своята мисия, е да помогне на клиента. Ако клиентът е дошъл на консултация защото има истински съществуващ проблем, тогава ясновидецът ще му помогне, без да се прави на палячо. 

А това че си попаднал на нискокочествени врачки и оттам си правиш погрешни заключения, си е лично твой частен случай и проблем. 

За съжаление, в Интернет не мога да издавам някои от похватите на моята позната врачка. И тя си има резервни варианти, когато "зесече" системата и не работи да получи информации чрез ясновидската си дарба. Но тя ги ползва "хватките" само когато не може иначе да се избави от тъпа ситуация. Като отиде при нея някоя която не вярва на врачки, затворила се е дълбоко в себе си и не дава достъп до информациите които носи в себе си, какво да я прави такава ? Ако и каже:

оная после само това чака и ще я разнесе из целия град че не е могла да познае, това което клиентката нарочно яко крие. 

Позната ми трябва да си пази репутацията и имиджа който си е създала с много труд.

Та като се случи кофти клиентка, тя си се справя и без ползване на ясновидската й дарба, но това са изключения в практиката й. 

А ти си тръгнал да лъжеш хората, че всички били работели на базата на психология и статистика и дрън, дрън та пляс.

Понеже ти липсва ясновидска дарба, ти не можеш да разбереш, че аз не съм се заблуждавал и не се заблуждавам сега.

Ти си останал на нивото на разочарован клиент от врачки, евентуално имал желание да пробва да познава и той, но не успял да се докопа до тайнството на ясновидството. Ако не можеш да проумееш защо е по-добре да има врачуване и правене на магии, от теб ясновидец не става. Осъден си цял живот да плюеш по надарените ясновидци, но както всички знаем:

Кучетата си лаят, а керванът си върви.

Каква дарба имаш, като даже не разбираш какво ти говоря

Та като се случи кофти клиентка, тя си се справя и без ползване на ясновидската й дарба, но това са изключения в практиката й. 

А ти си тръгнал да лъжеш хората, че всички били работели на базата на психология и статистика и дрън, дрън та пляс.

Кучетата си лаят, а керванът си върви.

Стига си агонизирал, че ми става жал за теб. Ти наистина не можеш  да спреш  да коментираш информацията която съм дал в линка :), като даже и не се усещаш, че само това ти е главата.

Между другото точно това ми е и целта момче - такива гниди, като тебе които разпространяват суеверия и убеждават хора, че ще си решат проблемите посещавайки мошеници, да ги карам да се чувстват най-малкото нервни,

Е тук вече вкара интрига в разговора.Я кажи кой е този?

Най-много да му засилиш психозата! :D

Стига си агонизирал, че ми става жал за теб. Ти наистина не можеш  да спреш  да коментираш информацията която съм дал в линка :), като даже и не се усещаш, че само това ти е главата.

Между другото точно това ми е и целта момче - такива гниди, като тебе които разпространяват суеверия и убеждават хора, че ще си решат проблемите посещавайки мошеници, да ги карам да се чувстват най-малкото нервни,

Ванка зарежи! Луд умора няма!

Аз предлагам да го прескачаш и да си пишеш по другите теми. 

Поздрави! :beer:

Вместо да се учим да врачуваме, защо не отучим врачките да врачуват (т.е. да лъжат и мамят)? :D

• Автор

Няма спиране братче, гонене до дупка, това е.

За всеки ред от ония тъпотии имаш право на по една подигравчица, ама леко полеко, за да е по-сладко.

Не съм те карал да преписваш и превеждаш лошо чужди овчи мисли. Сега тебе те ловя за набеден автор и на теб ще си го изкарам.

Щото ти сам писа че си регистрирал този ник, за да ми мътиш водата на мен. 

Еми сега и ти самият ще разбереш колко много не разбираш от работата на врачките.

.,

Вместо да се учим да врачуваме, защо не отучим врачките да врачуват (т.е. да лъжат и мамят)? :D

Еми ако се наемаш ти първо да отучиш докторите да не взимат пари, когато не са способни да те излекуват или да ти връщат парите като са поставили грешна диагноза, тогава може да помислим за врачките как да ги оставим без работа.

Щото при мен, посещението при доктор се плаща, независимо от резултата. Познал не познал, пак иска 30 евро за 10 минути.

Като ходиш в сервиза да ти поправят колата, поне свършат някоя работа, ама при докторите е пълна лотария. Някой път помагат, друг път нищо не помагат, само те пращат да ходиш на изследвания, за да се върнеш после втрори път при тях и пак да им снесеш 30 евро. А резултатите от изследванията от болницата не искат доброволно да ти дадат на теб, пращат ги на доктора. Та после ако не ти е харесал този и си отишъл при друг, да трябва пак да започваш всичко отначало. Абе "мафия" са страхотна докторите с аптекарите и болниците, работят ръка за ръка да дерат кожата на пациентите.

Вземи та се справи и с поповете също, те да спрат да прибират пари за няма нищо. Да ходят да бачкат в строителството, както правеше попа в родното ми село преди 1989г. Че от тия пък абсолютно никаква полза няма.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

и кво стана - изтриха раздела за Секса откриха раздел за луди

Еми ако се наемаш ти първо да отучиш докторите да не взимат пари, когато не са способни да те излекуват или да ти връщат парите като са поставили грешна диагноза, тогава може да помислим за врачките как да ги оставим без работа.

Щото при мен, посещението при доктор се плаща, независимо от резултата. Познал не познал, пак иска 30 евро за 10 минути.

Като ходиш в сервиза да ти поправят колата, поне свършат някоя работа, ама при докторите е пълна лотария. Някой път помагат, друг път нищо не помагат, само те пращат да ходиш на изследвания, за да се върнеш после втрори път при тях и пак да им снесеш 30 евро. А резултатите от изследванията от болницата не искат доброволно да ти дадат на теб, пращат ги на доктора. Та после ако не ти е харесал този и си отишъл при друг, да трябва пак да започваш всичко отначало. Абе "мафия" са страхотна докторите с аптекарите и болниците, работят ръка за ръка да дерат кожата на пациентите.

Вземи та се справи и с поповете също, те да спрат да прибират пари за няма нищо. Да ходят да бачкат в строителството, както правеше попа в родното ми село преди 1989г. Че от тия пък абсолютно никаква полза няма.

Белж, ти сериозно ли рекламираш врачуването и учиш другите как да го правят?

Аз си мислех, че се шегуваш...

• Автор

и кво стана - изтриха раздела за Секса откриха раздел за луди

Няма никаква нужда да е луд човек за да се научи да врачува. Напротив, желателно е да е толерантен рационалист с бистър комбинативен ум ( като моя ), за да може да разбере правилно как стоят нещата с врачуването.

Хайде понеже си много добродушна, да ти обясня специално на теб защо има врачуване.

• Има хора които предпочитат някой друг да е отговорен за това което им се случва. Предпочитат центърът на контрола върху живота им да се намира извън черепната им кутия, да не е техният мозък отговорен за грешките им. Тези хора ги устройва да вярват че съдбата им е предопределена от външна сила някаква, например дядо боже някакъв.

• Когато животът им върви добре, те са доволни и забравят даже за дядо боже. Ама когато възникне лош житейски проблем, тогава изпадат в паника и им трябва да си намалят тревожността по някакъв начин.

• И понеже упорито отказват да взимат сами правилните решения, те търсят някой който да е съгласен да реши вместо тях, как да постъпят с възникналия проблем. Да ама наместника на дядо боже не иска той да се наема с такава отговорна задача и им предлага да си купят свещи и да се помолят. Хубаво, ама както знаем – лозето не ще молитва, ами си иска мотика ( да го прекопае).

• Та като не се е получило нищо със свещичките, тези хора си търсят друг вид човеци за помощ. И тук възниква потребността от врачките за тях. Значи те решават, че са съгласни да лъжат пред врачка, че просто искат да знаят какво щяло да им се случи в бъдещето. Но истината е, че на тях им трябва някой друг да поеме вместо тях, отговорността за личното им поведение. На тях им трябва врачката да вземе правилното решение вместо тях. И отиват на врачка.

• Ролята на врачката пък е да им помогне, като за целта, тя се съгласява да се прави че им вярва, че искали да знаят какво ги чакало в бъдещето. На добрата врачка й е ясно че клиентите идват за да търсят помощ, понеже са неспособни сами да решат какво да правят. Съответно врачката играе по правилата на играта на врачуването, като се прави че уж картите били показвали какво ще се случи. Такава е играта, клиентката лъже нещо и врачката е длъжна също да я лъже по някакъв начин, за да е възможно да й помогне.

Та врачуването е една игра на благородни лъжи, на едно хуманно отношение от страна на човек, който има качествата да бъде управител на чужди проблеми.

Вече стана дума за хомеопатията в тази тема. Докторите хомеопати също са принудени да си лъжат по определен изкусен начин клиентите, за да успеят да им помогнат, когато нормалните лекарства не действат. Аптекарите също се съгласяват да играят по правилата на играта хомеопатия, която си е също съставена от благородни лъжи.

Ами това е положението душа, докато има хора които упорито отказват да разсъждават рационално и да си оправят сами проблемите, ще има и добри врачки и добри хомеопати, които ще са на тяхно разположение и ще им помагат.

Дали един доктор или една врачка ще ти помогнат или ще ти навредят, си зависи само от тяхното лично желание. Докторът може да те излъже, че е наложително да те оперира сега, щото ако си живееш спокойно живота, можело да се развие лошо дребният ти здравословен проблем. И съответно да си сложи в джоба много пари изкарани от работата по ненужната операция. Врачката също може да ти предложи да ти развали несъществуваща магия и да ти прибере по-малко пари от доктора, но на теб да ти изглежда че скъпо взима.

Сега, след тези специални пояснения, ти можеш да ги обявиш й докторите хомеопати за луди и аптекарите покрай тях също ги изкарай луди както пишеш за врачките и така.

Да бъде воля твоя, както у форума, така и у панелния блок.

Белж, ти сериозно ли рекламираш врачуването и учиш другите как да го правят?

Аз си мислех, че се шегуваш...

Ами, да ти кажа криво, и аз не знам сериозно ли им помагам на новите таланти, или само вредя на вече опитните врачки.

Както и да е.

Добре е да има разнообразие на видовете в една екосистема, за да е жизнена.

Във всеки случай, целта на тази тема не е да рекламира врачуванео сред широката публика в интернет пространството.

Ако искаш може и да се шегуваме. Ако напиша че всичко е на шега и майтап, ще ти свърши ли работа ?

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Ако искаш може и да се шегуваме. Ако напиша че всичко е на шега и майтап, ще ти свърши ли работа ?

Все ми е едно, дали някой пишещ в тази тема се шегува или не, просто много ми се иска да се спазва добрият тон.

Естествено не мога да изисквам от когото и да било да се съобразява с желанията ми.

• Автор

Все ми е едно, дали някой пишещ в тази тема се шегува или не, просто много ми се иска да се спазва добрият тон.

Естествено не мога да изисквам от когото и да било да се съобразява с желанията ми.

Ти си злато човек. Много си добра. И на всичкото отгоре, съм срещал из форума твои мнения, от които си личи че усещаш правилно нещата от живота. От теб и от потребителката fedora, може само да се учи човек на спазване на добрия тон при общуване във форума. За съжаление, мнозинството от останалите потребители и потребителки, не са като вас двете. 

-------- ---------- ---------- --------- ----------

Тази тема е един експеримент по проучване на реакциите на хората от форума, относно ярко провокативни изявления. Това което съм писал в твоята тема ( след пускането на тази тук) също е част от проучването.

Сега, понавредихме на врачките, ама нищо, какво ни пука за тях. 

Е, поизложиха се разни съфорумци, които за разлика от теб, се хванаха на въдицата и си помислиха че всичко което пиша наистина го мисля, ама това ще им е за урок

Много им дойде на горките съфорумци, направо почнаха да изпускат педалите.

Те още не са разбрали че в Интернет може всеки на всякакъв да се прави. И реагират като чели разговарят с реални хора, а не си имат работа с измислени герои. Даже и такиви които знаят че през 2005г. съм си бил регистрирал ник Магда, с цел да мина за жена и да ги изманипулирам по-успешно да ми обръщат внимание, дори и те не издържаха докрай на провокациите. Знаят че ми е стар навик да си слагам маски, ама пак се ловят на въдицата. Изпуснаха си нервите и показаха те колко са лоши.

Та така, драги ми съфорумци, аз по врачки не ходя и не си гледам на карти

Ако можете да си го позволите, ако сте достатъчно силни духом, правете като мен. 

Не ходете нито при врачките, нито при поповете, нито при хомеопатите, нито при софролозите и т.н.

Ти си злато човек. Много си добра. И на всичкото отгоре, съм срещал из форума твои мнения, от които си личи че усещаш правилно нещата от живота. От теб и от потребителката fedora, може само да се учи човек на спазване на добрия тон при общуване във форума. За съжаление, мнозинството от останалите потребители и потребителки, не са като вас двете. 

Благодаря ти за добрите думи, но не знам защо се чувствам ужасно неловко, когато някой ме хвали.

Моля те, не го прави повече.

Та така, драги ми съфорумци, аз по врачки не ходя и не си гледам на карти

Ако можете да си го позволите, ако сте достатъчно силни духом, правете като мен. 

Не ходете нито при врачките, нито при поповете, нито при хомеопатите, нито при софролозите и т.н.

Тъкмо се канех да те питам как се е случила с теб такава трансформация, защото в мненията ти от други години това са занимания за "маймунски мозъци" и други подобни.

И за кого проучваш, ако не е тайна, или ти е хоби? Май сте се събрали със същото хоби вече двама-трима от пишещите в раздела.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.