Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учени дават 200 000 евро на екстрасенс, ако докаже способностите си

Featured Replies

• Автор

Само да кажа, че този, който говори е бившия министър на отбраната на Канада Пол Хелиър.

Утре ще ти отговоря, лично аз какво мисля. Той човек сам си казва, че не интересът му към извънземните не е в следствие на четене секретна информация, а както повечето уфолози - популярна информация. До колкото знам той човека си е уфолог от доста години насам

Редактирано от ivanxii (преглед на промените)

• Отговори 306
  • Прегледи 15,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Утре ще ти отговоря, лично аз какво мисля. Той човек сам си казва, че не интересът му към извънземните не е в следствие на четене секретна информация, а както повечето уфолози - популярна информация. До колкото знам той човека си е уфолог от доста години насам

Няма никакъв проблем да омаловажиш всичко. Човекът не казва нищо подобно, но наистина нямам време да го превеждам. Защо да спорим? Аз нямам интерес да убеждавам никого. Пуснах го за тези, които ще го видят.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

рошко

вместо да се пънеш по форумите да доказваш че такова животно нема,

скокни в колата и се разходи до Шуменският университет и поискай да ти покажат видео записите с тестовете на екстрасенси които са правени там 80-те и 90-те години.

Невероятно, на колко народ е разхлопала дъските "демокрацията"! Били се пробвали за $1000000 и не успели, сега само за $200000, криза! А онова бабе на 84 години си пусна билетчето за над $500000000 в пауърбол-а и дори не поиска да вземе всичките а само колкото се дават накуп, сетила се че няма излишно време за протакане :D

... сетила се че няма излишно време за протакане :D...

Aми право си е бабето бе.Ти да си на 84 години ша чакаш ли да ти ги изплащат?Няма време да се мота :D

"Те такова животно нема", възкликнал шопът, като видял жирафа в зоологическата градина.

Дано не се наложи някой ден доц. Литов да попадне в същата смешна и жалка ситуация!

Напротив, подобни арогантни хора заслужават да попаднат в такава ситуация.

Би ли ми дал само един пример в който се "доказва съществуването на такива хора" Моля те само един.

Може ли аз да дам пример?

Част от мой пост в друг форум:

"Така през 02-ра попитах по едно и също време две познати екстрасенски (едната - сигурно контактьорка, за другата не разбрах точно) какъв ще бъде изходът от съдебното дело, което тъкмо бях завел. И двете, независимо една от друга, ми казаха, че делото ще приключи благоприятно за мен след четири месеца. Което отначало ми се стори нереалистично, защото процедурата беше проста и би трябвало да свърши за два пъти по-малко време. След това пък се появиха такива затруднения, че ми се стори нереалистично да се спази прогнозирания срок. Обаче в последния момент ми бе оказана неочаквана помощ и делото приключи успешно точно в указания период."

В същия пост съм предложил и начини за проверка на екстрасензорните способности на хората, твърдящи, че притежават такива.

Доц. Литов: Всички са измамници, няма желаещи за наградата

Тези, които се представят за врачки, медиуми, екстрасенси и печелят от болката на хората, са измамници. Няма нито един истински феномен, който да е пожелал да бъде изследван, макар че им се предлагат 200 000 евро, ако докажат способностите си. Това каза пред камерата на Нова телевизия доц. Леандър Литов. Той припомни, че нобеловият лауреат Жорж Шарпак и професор Анри Брок са обещали да дадат 200 бона на този, който докаже, че има необичайни способности, но досега не се е появил нито един желаещ. 

“Науката отдавна е доказала, че екстрасенсите не съществуват. Част от тях дори са съдени. Много от шарлатаните използват психологическото състояние на хората, с които работят и на които се опитват да предсказват нещо. Но така или иначе науката постепенно развенчава всякакви такива явления”, подчерта преподавателят от физическия факултет в Софийския университет. Той уточни, че науката категорично опровергава телепатията, шестото чувство и предсказанията за природни бедствия. 

“Преди 100 години екстрасенсите са вдигали със силата на мисълта си 100 кг, преди 50 г. – 50 кг, преди 10 г. – 10 кг, а днес и един грам не могат, защото става все по-трудно на измамниците да доказват способностите си. Наскоро при мен дойде един, който се представи за феномен, и ми остави визитката си. Прогнозира земетресение на 12 май. Като мина деня и видях, че няма трус, я хвърлих в коша”, добавя доцентът. Той призова хората да не се оставят повече да бъдат мамени от шарлатани, които обещават чудеса.

flagman.bg

Въпросните представители на официалната наука едва ли знаят две обстоятелства:

1. Изследването и използването на паранормалните способности на някои хора от страна на военните в различни държави не се афишират.

2. Никой читав екстрасенс-езотерик не би се полакомил за пари, колкото и огромна да е сумата.

И сигурно знаят, но не им изнася да споменават резултатите от някои публични изследвания, доказващи наличието на такива способности, напр. тези на Вера Кочовска, проведени в Япония.

Редактирано от Admetos (преглед на промените)

Този доцент е човек,който е постигнал много. Не се подигравайте с хората посветили се на науката,защото именно тя ви е спасила живота,вашият и на децата ви многобройни пъти.

И божествената частица се търсеше в най-голямата лаборатория в света,в която работи и български екип.Едни от най-добрите учени работят там,хиляди инженери и физици.

И се говори за човек феномен,който може да покаже необяснимо явление. Например да чете мисли,да предсказва бъдещето и т.н.А в химията явленията са обясними.

Сигурен съм,че на този доцент му е пределно ясна науката, и то много,по-добре отколкото на теб. Не се обиждай.

Извини ме, че се намесвам, но не мисля, че някой се подиграва с доцента за това, че се е посветил на науката.

Просто е малко странно един учен да отрича категорично съществуването на каквото и да било.

Та нали именно непознатото, каквото и да е то е станало причина да бъдат направени най-големите научни открития?

Да не би Айнщайн да е бил глупак и наивник, приемайки за възможно съществуването на други измерения?

• Автор

Няма никакъв проблем да омаловажиш всичко. Човекът не казва нищо подобно, но наистина нямам време да го превеждам. Защо да спорим? Аз нямам интерес да убеждавам никого. Пуснах го за тези, които ще го видят.

Напротив. Това казва. Това не е първото му твърдение, че извънземните са тук на земята, човека има доста изказвания в тази посока. Не омаловажавам твърденията му, но няма как и да се трогна от факта, че е бивш министър на отбраната. 

Това, което говори за мен е фикция. Освен това той самият казва, че "хората имаме нужда да знаем, че има по-висши от нас,  че някой който може да ни отговори на някои въпроси" - в превод означава " аз имам нуждата да знам, че някой ме наблюдава, някой да ме контролира"  Така е, хората имат неистовата нужда някой да ги наблюдава -дали Бог или извън земни все тая., хората имат нужда да знаят, че не са сами имат и нуждата да бъдат контролирани и наставлявани от някой по-висш от тях.

рошко

вместо да се пънеш по форумите да доказваш че такова животно нема,

скокни в колата и се разходи до Шуменският университет и поискай да ти покажат видео записите с тестовете на екстрасенси които са правени там 80-те и 90-те години.

Хаха и какво показват тези записи? 

Господин Доцента НИКОГА няма да попадне в подобна ситуация, можеш сляпо да ми вярваш.

И откога да казваш истината се счита за арогантност??

Извини ме, че се намесвам, но не мисля, че някой се подиграва с доцента за това, че се е посветил на науката.

Просто е малко странно един учен да отрича категорично съществуването на каквото и да било.

Та нали именно непознатото, каквото и да е то е станало причина да бъдат направени най-големите научни открития?

Да не би Айнщайн да е бил глупак и наивник, приемайки за възможно съществуването на други измерения?

Градски , не ме караи да се смея, също и този доцент.

А вие с този учен разбирате само , огъване на вилици за чудо.Жалко.

Човека не отрича съществуването на каквото и да е било. Отрича измамниците, и ''лечителите'' ,който лъжат хората и им взема парите,като им се продава чубрица.  Например един физик не отрича съществуването на живот на друга планета,просто не е доказано,дали съществува или не.Пък и това е друга тема.

Защо този човек да е арогантен? Съдите един човек дали е арогантен от това,че казва истината. Че дава пари,ако някой отиде и се докаже.

Май не сте срещали арогантни хора.

Ако се намери човек ,който да опровергае всеобщото мнение,то доцента няма да попадне в ''смешна и жалка'' ситуация. Напротив,ако и негови колеги проверят възможностите на въпросния човек,то всички вие ще кажете ''Виждате ли,човек на науката,доцент потвърждава".

Повечето дела в България се проточват,така че това не е никакво доказателство. Елементарна логика. Ако попитате адвокат,същото ще ви бъде отговорено.Но това не го прави със специални възможности.

haidukpikaso ,Благодаря за отговора. :)

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

• Автор

Може ли аз да дам пример?

Част от мой пост в друг форум:

"Така през 02-ра попитах по едно и също време две познати екстрасенски (едната - сигурно контактьорка, за другата не разбрах точно) какъв ще бъде изходът от съдебното дело, което тъкмо бях завел. И двете, независимо една от друга, ми казаха, че делото ще приключи благоприятно за мен след четири месеца. Което отначало ми се стори нереалистично, защото процедурата беше проста и би трябвало да свърши за два пъти по-малко време. След това пък се появиха такива затруднения, че ми се стори нереалистично да се спази прогнозирания срок. Обаче в последния момент ми бе оказана неочаквана помощ и делото приключи успешно точно в указания период."

В същия пост съм предложил и начини за проверка на екстрасензорните способности на хората, твърдящи, че притежават такива.

Въпросните представители на официалната наука едва ли знаят две обстоятелства:

1. Изследването и използването на паранормалните способности на някои хора от страна на военните в различни държави не се афишират.

2. Никой читав екстрасенс-езотерик не би се полакомил за пари, колкото и огромна да е сумата.

И сигурно знаят, но не им изнася да споменават резултатите от някои публични изследвания, доказващи наличието на такива способности, напр. тези на Вера Кочовска, проведени в Япония.

Ох и това ли ти е доказателството? Ужас.

Виж сега, ти явно не си достатъчно на вътре в тази материя ,но има една стратегия в ясновдиството която е изключително популярна в този бизнес - нарича се  "кажи на клиента това, което иска да чуе" - много ефективен похват, който е бил употребен и на теб. И какво значи точно в указаният период? Казали са ти в рамките на 4 месеца а при теб проблемът се разрешил да речем във втория нали? Ако и си споделил на екстрасенските що годе от какъв характер е делото аз например мога да ти бъда значително по-точен от тях за колко време ще приключи делото. 

Виж ако ти бяха казали примерно - "28 март ще бъдеш оповестен за решението на съда" - това за мен е точна прогноза и аз самият бих имал интерес да ги тествам тези екстраснски. 

Що се отнася за военните и паранормално, да имаше такива моменти мажду 60-те и 80-те, като например "старгейт" и разни други програми, обаче трябва да знаеш, че до една са закрити с мнението, че за сметка на зле похарчените милиони по тези програми резултати абсолютно никакви. Пак ще повторя - резултатите са плачевни!!! Мога да ти гарантирам, че към днешна дата няма правителство, което да отделя пари за "паранормалното"

Що се отнася, дали никой екстрасенс не би се полакомил за пари, колкото и да голяма сумата! Ти чу ли се? Аз ще ти кажа, че няма човек който не би се полакомил за пари особено "колкото и да е голяма сумата" Освен това, екстрасенса като не му трябват парите какво му пречи да отиде при Джеймс Ранди, да му натрие носа едно хубаво, на този невярващ старец да си вземе милиончето и като не му трябва това милионче на екстрасенса, ми да го даде на бедните, сираците, болните. Освен това все си мисля, че за един екстрасенс ще е чест да бъде признат от учените и скептиците. Ама тая работа няма да стане, защото тези хора нямат никакви способности. Що се отнася до Вера Кочовска, ще ти кажа, че тя е наистина уникален психолог, но не повече от това

Защо ти е странно един учен да отрича съществуването на каквото и да е било?

Ако един учен каже, че летящи розови дракони не съществуват пак ли ще ти звучи неприемливо?

Ако един учен каже, че летящи розови дракони не съществуват пак ли ще ти звучи неприемливо?

Колкото и да е странно - да.

п.п.  Разбира се, ако не е доказал, че не съществуват.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Не омаловажавам твърденията му, но няма как и да се трогна от факта, че е бивш министър на отбраната. 

Toва, че е бивш министър на отбраната на Канада би трябвало да те накара да се замислиш. Разбира се, той играе своя игра, но нито е луд, нито е търсач на сензации. Това че подобни неща не се вписват в твоите представи няма значение. Форумът има и други потребители и го пуснах за тях. Някой си е направил труда да преведе част от изказването, тъй че който се интересува може да прочете тук - http://www.svoizbor.com/2013/06/breaking-alien-disclosure-by-canadian-minister-of-defence/

Господин Доцента НИКОГА няма да попадне в подобна ситуация, можеш сляпо да ми вярваш.

И откога да казваш истината се счита за арогантност??

Опазили ме боговете да вярвам сляпо на някого или на нещо! Точно с такива хора се забавлявам по форумите от близо 11 год.

Наистина ли не разбра (както и Blue) защо определям злополучния доцент като арогантен?! Ами един възпитан и коректен човек не би обобщавал като него, че "тези, които се представят за врачки, медиуми, екстрасенси и печелят от болката на хората, са измамници."

• Автор

Toва, че е бивш министър на отбраната на Канада би трябвало да те накара да се замислиш. Разбира се, той играе своя игра, но нито е луд, нито е търсач на сензации. Това че подобни неща не се вписват в твоите представи няма значение. Форумът има и други потребители и го пуснах за тях. Някой си е направил труда да преведе част от изказването, тъй че който се интересува може да прочете тук - http://www.svoizbor.com/2013/06/breaking-alien-disclosure-by-canadian-minister-of-defence/

Ех какво нещо е авторитета за някои хора. :)

Изгледах клипчето, след което прегледах и други негови изказвания и не видях причина да взема думите му на сериозно Защо?

Защото господинът вместо да предостави улики, материали (снимкови,филмови или др.) подкрепящи тези сериозни твърдения реши да запълни липсата им с общи приказки, същите общи приказки които можеш да чуеш от всеки уфолог.

Защо?

Защото господинът чисто и просто не разполага с улики и материали подкрепящи твърденията му най-вероятно защото това което говори просто не е истина, а по-скоро негово вярване, копнеж.

И не, не мисля, че е луд или търсач на сензации и може би имаш право, че играе някаква игра.

Опазили ме боговете да вярвам сляпо на някого или на нещо! Точно с такива хора се забавлявам по форумите от близо 11 год.

Наистина ли не разбра (както и Blue) защо определям злополучния доцент като арогантен?! Ами един възпитан и коректен човек не би обобщавал като него, че "тези, които се представят за врачки, медиуми, екстрасенси и печелят от болката на хората, са измамници."

Ти ли се забавляваш с такива хора или те с теб ? :)

Що се отнася до изказването на доцентът смятам, че се е изразил доста прилично.

По-голямата част (дори мога да си позволя да говоря в световен мащаб) от екстрасенсите, медиумите, врачките перфектно знаят, че нямат никаква дарба, ПЕРФЕКТНО съзнават това и определено  малко или много са си мошеници. Останалата част от тях са самозблудени хорица, често с психични разстройства(шизофрения) , които дълбоко вярват, че има свръх човешка дарба, но нямат.

От къде знам ли?

Много години се занимавам с тези хора. Срещал съм се с тях, говорили сме си, споделяли са ми това онова от бизнеса, други съм ги тествал и са ме гонили след, като им покажа, че нямат никаква дарба. Абе като цяло много мога да ти говоря. Ако искаш хвърлиш едно око тук :

http://hitrite.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

Ох и това ли ти е доказателството? Ужас.

Виж сега, ти явно не си достатъчно на вътре в тази материя ,но има една стратегия в ясновдиството която е изключително популярна в този бизнес - нарича се  "кажи на клиента това, което иска да чуе" - много ефективен похват, който е бил употребен и на теб. И какво значи точно в указаният период? Казали са ти в рамките на 4 месеца а при теб проблемът се разрешил да речем във втория нали? Ако и си споделил на екстрасенските що годе от какъв характер е делото аз например мога да ти бъда значително по-точен от тях за колко време ще приключи делото. 

Виж ако ти бяха казали примерно - "28 март ще бъдеш оповестен за решението на съда" - това за мен е точна прогноза и аз самият бих имал интерес да ги тествам тези екстраснски. 

Що се отнася за военните и паранормално, да имаше такива моменти мажду 60-те и 80-те, като например "старгейт" и разни други програми, обаче трябва да знаеш, че до една са закрити с мнението, че за сметка на зле похарчените милиони по тези програми резултати абсолютно никакви. Пак ще повторя - резултатите са плачевни!!! Мога да ти гарантирам, че към днешна дата няма правителство, което да отделя пари за "паранормалното"

Що се отнася, дали никой екстрасенс не би се полакомил за пари, колкото и да голяма сумата! Ти чу ли се? Аз ще ти кажа, че няма човек който не би се полакомил за пари особено "колкото и да е голяма сумата" Освен това, екстрасенса като не му трябват парите какво му пречи да отиде при Джеймс Ранди, да му натрие носа едно хубаво, на този невярващ старец да си вземе милиончето и като не му трябва това милионче на екстрасенса, ми да го даде на бедните, сираците, болните. Освен това все си мисля, че за един екстрасенс ще е чест да бъде признат от учените и скептиците. Ама тая работа няма да стане, защото тези хора нямат никакви способности. Що се отнася до Вера Кочовска, ще ти кажа, че тя е наистина уникален психолог, но не повече от това

Явно не четеш достатъчно внимателно. Написал съм СЛЕД (четири месеца), а не В РАМКИТЕ НА - както преиначаваш (да не употребя друг глагол). Също така съм написал, че проблемът е бил разрешен ТОЧНО в указания период, т.е. точно след четири месеца, а не след два, както внушаваш.

Също така съм написал, че НИКОЙ ЧИТАВ ЕКСТРАСЕНС-ЕЗОТЕРИК не би се полакомил за пари, колкото и огромна да е сумата. А ти изкарваш, че съм визирал кой да е екстрасенс. Не можеш ли да направиш разлика между читав и нечитав? И не знаеш ли, че има екстрасенси-езотерици и екстрасенси-неезотерици? А твърдението ти, че "няма човек който не би се полакомил за пари" е много показателно за това, какъв е манталитетът ти.

Наясно съм, че не съм достатъчно навътре в тази материя, въпреки че се занимавам с окултни науки от 31 години.

Много години се занимавам с тези хора. Срещал съм се с тях, говорили сме си, споделяли са ми това онова от бизнеса, други съм ги тествал и са ме гонили след, като им покажа, че нямат никаква дарба. Абе като цяло много мога да ти говоря. Ако искаш хвърлиш едно око тук :

http://hitrite.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

Това съм го чела и съм напълно съгласна с теб.

Някои хора са много наблюдателни по природа, вследствие на което стават добри психолози.

За един такъв човек никак не е трудно да определи характера на проблема на човека пред него и да му посочи начин за решаването му.

Такива хора се зоват ясновидци, но не са.

Истинското ясновидство е нещо съвсем различно и при него не е нужно човекът, който се подлага на сеанс да е при ясновидеца.

.

И не, не мисля, че е луд или търсач на сензации и може би имаш право, че играе някаква игра.

Авторитета? Това го казваш ти, който се прехласваш по доц. Литов не просто, защото работи в ЦЕРН (евала му), а защото неговата позиция съвпада с твоята. Ако утре, обаче, този учен промени мнението си ще го обявиш за фантазьор или нещо такова.  Ясно е, че въпросният бивш министър играе някаква игра, но не знам защо мислиш, че това само по себе си доказва, че говори небивалици. Само един въпрос - наистина ли вярваш на СМИ? Това е още по-наивно отколкото да вярваш в самозвани екстрасенси. Не говоря наизуст. Преди няколко години напр. мои близки приятели участваха в събитие, което тук не мога да спомена.  След това, същото събитие беше представено в медиите по съвсем различен начин, т.е. техните имена не бяха споменати, а лаврите обраха разни хора, които нямаха никакво участие, но така си направиха PR. Aко се опиташ да възстановиш истината според официалното инфо, ще останеш с напълно погрешна представа. И в случая става дума за нещо, което е незначително в сравнение с UFO. Тъй че като ще си скептик, бъди такъв докрай. Допусни, че на този етап никой от сериозните фактори няма интерес такъв тип инфо да се потвърди недвусмислено. 

Ако съм ясновидец и мога да видя предварително числата от тотото или зная резултатите на всички спортни събития, дали за някакви си мизерни 200 бона, ще се издам, а? ;)

• Автор

Това съм го чела и съм напълно съгласна с теб.

Някои хора са много наблюдателни по природа, вследствие на което стават добри психолози.

За един такъв човек никак не е трудно да определи характера на проблема на човека пред него и да му посочи начин за решаването му.

Такива хора се зоват ясновидци, но не са.

Истинското ясновидство е нещо съвсем различно и при него не е нужно човекът, който се подлага на сеанс да е при ясновидеца.

Явно не си го прочела до край. 

Направо обърни на глава "пророкуване на бъдещето" - и ще разбереш, че за да го практикуваш, не ти е нужно да си психолог или наблюдателен. Аз мога да ти направя сеанс (да ти предскажа бъдещето) без да те виждам или чувам и ти гарантирам, че ще се шашнеш.) - и не, определено нямам дарбата да виждам бъдещето. Просто то си е като занаят, който се учи. Знам за цели смейства които от поколение на поколение си предава тоя занаят и съм научил доста трикове от такива хора.  Някой мисля, че в този форум беше споменал, че ясновидството си е изкуство - наистина ако човек понавлезе в техниките на ясновидството може да осъзнае, че наистина си се доближава до изкуство.

Ако имаше реални ясновидци щяха да са фалирали тотализаторите по цял сват ;)

Абе хора! Не е ли малко  жалко, че в тази тема отсъства нашата белгийска врачка? Интересни щяха да му бъдат коментарите по въпроса. В края на краищата става дума най вече за пари, за много пари, а него както знаете сериозно го интересуват точно те - парите.Ей така рекох да си споделя, защото в другите теми беше почнал да Ви учи на врачуване, та се и намериха хора, които силно му повярваха.Ама той сега мълчи и май му е увряла кратуната, че тези хора единствено представляват шарлатани на планетата -ЗЕМЯ!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Авторитета? Това го казваш ти, който се прехласваш по доц. Литов не просто, защото работи в ЦЕРН (евала му), а защото неговата позиция съвпада с твоята. Ако утре, обаче, този учен промени мнението си ще го обявиш за фантазьор или нещо такова.  Ясно е, че въпросният бивш министър играе някаква игра, но не знам защо мислиш, че това само по себе си доказва, че говори небивалици. Само един въпрос - наистина ли вярваш на СМИ? Това е още по-наивно отколкото да вярваш в самозвани екстрасенси. Не говоря наизуст. Преди няколко години напр. мои близки приятели участваха в събитие, което тук не мога да спомена.  След това, същото събитие беше представено в медиите по съвсем различен начин, т.е. техните имена не бяха споменати, а лаврите обраха разни хора, които нямаха никакво участие, но така си направиха PR. Aко се опиташ да възстановиш истината според официалното инфо, ще останеш с напълно погрешна представа. И в случая става дума за нещо, което е незначително в сравнение с UFO. Тъй че като ще си скептик, бъди такъв докрай. Допусни, че на този етап никой от сериозните фактори няма интерес такъв тип инфо да се потвърди недвусмислено. 

Да се прехласвам по доц. Литов? :) Че аз дори не го знам кой е, нито знам къде работи, а и да ти кажа не ме интересува. Преди тази статия, не бях чувал никога за него. Ще ти кажа, че не само на този доцент позицията съвпада с моята, а и на редица други учени и експерти. 

Що се отнася до медиите много добре знам как кривят фактите под избрана от тях призма - май всеки е наясно с това.

Извънземни има ли няма ли не знам и  за разлика от мнението ми за ясновидците, екстрасенсите, феномените тук вече не мога да бъда 100% сигурен, че извънземни няма и ,че не са кацнали (въобще не го вярвам, но не изключвам). Но виж има уфолози тъй запалени, че са готови дори с цената на живота си да се докопат и представят публично доказателство за посещение, съществуване, контакт с извънземни. Такива доказателства засега липсват. А и такова голямо нещо скрито не може да бъде опазено дълго - все ще протече от някъде и някой ще извади доказателство. За сега обаче само думи.

Да се прехласвам по доц. Литов? :) Че аз дори не го знам кой е, нито знам къде работи, а и да ти кажа не ме интересува. Преди тази статия, не бях чувал никога за него.

Верно ли? Изненадваш ме, но явно не следиш научно-популярните новини в медиите. Литов доста го търсят интервюта. Поне ЦЕРН знаеш какво е, нали?   

Такива доказателства засега липсват. А и такова голямо нещо скрито не може да бъде опазено дълго - все ще протече от някъде и някой ще извади доказателство. За сега обаче само думи.

Искаш пред блока, къщата или в каквото там живееш да кацне някоя летяща чиния ли? ;)

• Автор

Искаш пред блока, къщата или в каквото там живееш да кацне някоя летяща чиния ли? ;)

Ами не, но не мога да повярвам, че извънземните са кацнали понеже някакъв канадец така е казъл

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.