Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учени дават 200 000 евро на екстрасенс, ако докаже способностите си

Featured Replies

да си увивам ли главата със станиол? 

• Отговори 306
  • Прегледи 16k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами не, но не мога да повярвам, че извънземните са кацнали понеже някакъв канадец така е казъл

Не само той. Има много други хора (военни, пилоти, държавни служители), които не са просто изгубили ума си уфолзи (каквито също има много, разбира се). Това, което липсва е официално потвърждение на правителствено равнище.

Абе хора! Не е ли малко  жалко, че в тази тема отсъства нашата белгийска врачка? Интересни щяха да му бъдат коментарите по въпроса. В края на краищата става дума най вече за пари, за много пари, а него както знаете сериозно го интересуват точно те - парите.Ей така рекох да си споделя, защото в другите теми беше почнал да Ви учи на врачуване, та се и намериха хора, които силно му повярваха.Ама той сега мълчи и май му е увряла кратуната, че тези хора единствено представляват шарлатани на планетата -ЗЕМЯ!

и аз се чудя къде се е загубил?

• Автор

Явно не четеш достатъчно внимателно. Написал съм СЛЕД (четири месеца), а не В РАМКИТЕ НА - както преиначаваш (да не употребя друг глагол). Също така съм написал, че проблемът е бил разрешен ТОЧНО в указания период, т.е. точно след четири месеца, а не след два, както внушаваш.

Също така съм написал, че НИКОЙ ЧИТАВ ЕКСТРАСЕНС-ЕЗОТЕРИК не би се полакомил за пари, колкото и огромна да е сумата. А ти изкарваш, че съм визирал кой да е екстрасенс. Не можеш ли да направиш разлика между читав и нечитав? И не знаеш ли, че има екстрасенси-езотерици и екстрасенси-неезотерици? А твърдението ти, че "няма човек който не би се полакомил за пари" е много показателно за това, какъв е манталитетът ти.

Наясно съм, че не съм достатъчно навътре в тази материя, въпреки че се занимавам с окултни науки от 31 години.

Имах в предвид,че няма човек който не би се полакоми за пари колкото и да е огромна сумата, а не че няма човек, който не би се полакомил за пари. Явно и ти не си ме разбрал както трябва, а от там е вече грешното ти мнение за манталитетът ми.

Знаеш ли каква е разликата, между читав екстрасенс-езотерик и нечитав екстрасенс-езотерик ?  НИКАКВА!!! 

А знаеш ли защо не можеш да разбереш, че няма разлика?  Защото 31 години си чел за неща, които съществуват единствено в умовете на вярващите в тази материя и по-лошото - ти също дълбоко си повярвал на тези неща. Окултното е псевдонаука, въздух. измислица. Най-големите екстрасенси, феномени, когато трябва да седнат в стаята за тестове и трябва докажат уменията си, а не бръщолевят омайни приказки за енергии, чакри, аури, магии и други глупости се провалят тотално и то винаги. Защо си мислиш, че има награда от 1 000 000 долара и 200 000 евро? Да не мислиш, че учените са богати хора и така просто раздават пари за да видят нещо впечатляващо? Просто учените знаят, че една такава награда няма как да бъде спечелена, защото феномени и екстрасенси няма. На Джеймс Ранди наградата стои непокътната от сигурно 20-30 години, а годишно кандидатстват множество мошеници и самозаблудени от всички краища на света.

да си увивам ли главата със станиол? 

мда, да ни познаят гутанците

:D

и аз се чудя къде се е загубил?

Снима гълъби

Липсва ли ви? И защо? За да почнем да се дърляме и да оспамим темата ли? Внимавайте какво си пожелавате, за да не съжаляваме след това. Пък и да не създаваме работа на модераторите. ;)

Ако съм ясновидец и мога да видя предварително числата от тотото или зная резултатите на всички спортни събития, дали за някакви си мизерни 200 бона, ще се издам, а? ;)

Да,това е една от възможните пpичини, поpади които компетентните ясновидци (и изобщо екстpасенси) не обpъщат внимание на подобни бомбастични обяви. Но могат да се посочат още доста пpичини и за запознатия с матеpията не е тpудно да се досети сам кои са.

Имах в предвид,че няма човек който не би се полакоми за пари колкото и да е огромна сумата, а не че няма човек, който не би се полакомил за пари. Явно и ти не си ме разбрал както трябва, а от там е вече грешното ти мнение за манталитетът ми.

Знаеш ли каква е разликата, между читав екстрасенс-езотерик и нечитав екстрасенс-езотерик ?  НИКАКВА!!! 

А знаеш ли защо не можеш да разбереш, че няма разлика?  Защото 31 години си чел за неща, които съществуват единствено в умовете на вярващите в тази материя и по-лошото - ти също дълбоко си повярвал на тези неща. Окултното е псевдонаука, въздух. измислица. Най-големите екстрасенси, феномени, когато трябва да седнат в стаята за тестове и трябва докажат уменията си, а не бръщолевят омайни приказки за енергии, чакри, аури, магии и други глупости се провалят тотално и то винаги. Защо си мислиш, че има награда от 1 000 000 долара и 200 000 евро? Да не мислиш, че учените са богати хора и така просто раздават пари за да видят нещо впечатляващо? Просто учените знаят, че една такава награда няма как да бъде спечелена, защото феномени и екстрасенси няма. На Джеймс Ранди наградата стои непокътната от сигурно 20-30 години, а годишно кандидатстват множество мошеници и самозаблудени от всички краища на света.

Явно имаме различни критерии относно важността на конкретиката и семантиката в полемиката. Нямам високо мнение за хората, които се произнасят - и то категорично - по въпроси, с които не са запознати. За 31 години не само съм чел, но имам също толкова продължителна практика в някои от частните окултни науки. Имам също така десетки публикации в специализирания печат, мога да посоча десетки хора, които да потвърдят уменията ми, преживял съм near death experience и мога да приведа още конкретни примери от личния ми опит в подкрепа на съществуването на екстрасензорни феномени.

Явно имаме различни критерии относно важността на конкретиката и семантиката в полемиката.....

Нямам високо мнение за хората, които се произнасят - и то категорично - по въпроси, с които не са запознати.

За 31 години не само съм чел, но имам също толкова продължителна практика в някои от частните окултни науки.

Имам също така десетки публикации в специализирания печат, мога да посоча десетки хора, които да потвърдят уменията ми, преживял съм near death experience и мога да приведа още конкретни примери от личния ми опит в подкрепа на съществуването на екстрасензорни феномени.

1. Да, но критериите могат да бъдат и неправилни :)

2. Време е за пенсия май ;)

3. Това само потвърждава "2", ако много си давате зор, следващият "near death experience" не е много вероятно да е с добър край и може да не е толкова отдалечен във времето, колкото би било, ако почнете да отмаряте от многото работа по десетките публикации, които всичко на всичко са прочетени от десетки хора. Кой знае как ви завиждат известните автори на фентъзи романи, с техните милиони читатели... :P

1. Да, но критериите могат да бъдат и неправилни :)

2. Време е за пенсия май ;)

3. Това само потвърждава "2", ако много си давате зор, следващият "near death experience" не е много вероятно да е с добър край и може да не е толкова отдалечен във времето, колкото би било, ако почнете да отмаряте от многото работа по десетките публикации, които всичко на всичко са прочетени от десетки хора. Кой знае как ви завиждат известните автори на фентъзи романи, с техните милиони читатели... :P

Благодаря за загрижеността! Направо е трогателна! Само че и Вие се произнасяте по въпроси, от които нямате понятие - в случая биографията ми и обусловения от нея мой светоглед. Защо следващият near death experience да не е с добър край за мен? Откъде са Ви известни предпочитанията ми относно съществуването в дадено измерение? А интензивността на заниманията ми в момента? А броя на читателите на няколко издания в течение на повече от десетилетие? Изглежда Вие също сте ясновидец и то от висока класа, хвала!

Редактирано от Admetos (преглед на промените)

Благодаря за загрижеността! Направо е трогателна! Само че и Вие се произнасяте по въпроси, от които нямате понятие - в случая биографията ми и обусловения от нея мой светоглед. Защо следващият near death experience да не е с добър край за мен? Откъде са Ви известни предпочитанията ми относно съществуването в дадено измерение? А интензивността на заниманията ми в момента? А броя на читателите на няколко издания в течение на повече от десетилетие? Изглежда Вие също сте ясновидец и то от висока класа, хвала!

Виж аз от разстояние и без да съм ясновидец мога да ви кажа че вие сте за сериозен преглед. Хайде докажи си способностите тук във форума и ни затвори устите ! Не ми излизай с пунта мара колко десетки хора ще ми потвърдят ама направи нещо и ни затвори устите. За начало да ми кажеш телефонния ми номер ?

Благодаря! От висока класа съм. Дори съм известен на още по-малко хора от самият Вас. А опит близо до смъртта, най-много има един колега от форума ни, който е лекар. Вече толкова би трябвало да е облъчен от райските и адски лъчи, които се изпускат покрай отварящи се в близост до него проходи, защото има както всеки лекар на стъргалото(emergency) и пациенти, на които е описвал часа на смъртта, че от облъчването с тези лъчи, вече аватара му е заприличал на кръстоска между ангел и дявал...А именно - магаре! :)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Да,това е една от възможните пpичини, поpади които компетентните ясновидци (и изобщо екстpасенси) не обpъщат внимание на подобни бомбастични обяви. Но могат да се посочат още доста пpичини и за запознатия с матеpията не е тpудно да се досети сам кои са.

Явно имаме различни критерии относно важността на конкретиката и семантиката в полемиката. Нямам високо мнение за хората, които се произнасят - и то категорично - по въпроси, с които не са запознати. За 31 години не само съм чел, но имам също толкова продължителна практика в някои от частните окултни науки. Имам също така десетки публикации в специализирания печат, мога да посоча десетки хора, които да потвърдят уменията ми, преживял съм near death experience и мога да приведа още конкретни примери от личния ми опит в подкрепа на съществуването на екстрасензорни феномени.

Преживял си или само си мислиш, че си го преживял?

За 31 години не само съм чел, но имам също толкова продължителна практика в някои от частните окултни науки. Имам също така десетки публикации в специализирания печат, мога да посоча десетки хора, които да потвърдят уменията ми, преживял съм near death experience и мога да приведа още конкретни примери от личния ми опит в подкрепа на съществуването на екстрасензорни феномени.

Може би, ако разкриеш самоличността си като ни дадеш линкове към десетките публикации, би звучал по-убедително. Разбира се, твое право е да запазиш анонимност, но понеже си написал горното реших да направя това предложение. Инак, личните опитности са достатъчно убедителни, на само за този, който ги е имал. За друг те нямат стойност, тъй че не могат да служат като аргумент в спора. Виж, ако наистина можеш да посочиш десетки хора, които да потвърдят твърденията ти, това е друга работа в смисъл, че тогава може да се направи някакво допускане, че имаш въпросните умения.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Абе хора! Не е ли малко  жалко, че в тази тема отсъства нашата белгийска врачка? Интересни щяха да му бъдат коментарите по въпроса. В края на краищата става дума най вече за пари, за много пари, а него както знаете сериозно го интересуват точно те - парите.Ей така рекох да си споделя, защото в другите теми беше почнал да Ви учи на врачуване, та се и намериха хора, които силно му повярваха.Ама той сега мълчи и май му е увряла кратуната, че тези хора единствено представляват шарлатани на планетата -ЗЕМЯ!

Публикувано изображениеВеднага да се Яви Белж!

Виж аз от разстояние и без да съм ясновидец мога да ви кажа че вие сте за сериозен преглед. Хайде докажи си способностите тук във форума и ни затвори устите ! Не ми излизай с пунта мара колко десетки хора ще ми потвърдят ама направи нещо и ни затвори устите. За начало да ми кажеш телефонния ми номер ?

Извинявай, изглежда не се изpазих ясно, затова уточнявам: уменията ми са в някои от окултните науки, докато екстpасензоpиката е по-скоpо окултна пpактика и в нея нямам пpактически способности, а само теоpeтични познания. Компетентността си мога да докажа, като напpавя хаpактеpистика и пpогноза на човек по името и pождените му дата и час. Но точно на теб няма да напpавя - ясно защо в контекста на онова, което написах за фамозния доцент.

Преживял си или само си мислиш, че си го преживял?

Мислиш ли, че е въображаемо преживяване пребиваването десет денонощия в пълна кома, през което време лекарите са чакали да се пренеса в астралния свят? А какво съм видял тогава е друг въпрос.

Компетентността си мога да докажа, като напpавя хаpактеpистика и пpогноза на човек по името и pождените му дата и час.

Значи си квалифициран астролог, нумеролог или нещо такова, така ли? Остава само някой да се "престраши" да си даде данните, за да пробваш с профила и прогнозата. Може би, има мераклии. И каква е гаранцията за запазване на конфиденциалност на личните данни?

Може би, ако разкриеш самоличността си като ни дадеш линкове към десетките публикации, би звучал по-убедително. Разбира се, твое право е да запазиш анонимност, но понеже си написал горното реших да направя това предложение. Инак, личните опитности са достатъчно убедителни, на само за този, който ги е имал. За друг те нямат стойност, тъй че не могат да служат като аргумент в спора. Виж, ако наистина можеш да посочиш десетки хора, които да потвърдят твърденията ти, това е друга работа в смисъл, че тогава може да се направи някакво допускане, че имаш въпросните умения.

Тъй като ти си едва ли не единственият от мъжки пол в този форум, който отговаря на критериите ми за култура на дискутирането и на диспутирането, ще ти изпратя в лична бележка адреса на сайта ми. На него са някои от публикациите ми.

• Автор

Аз пък лично нямам високо мнение, за хора които вярват в небивалици и от там тяхното мнение много слабо ме интересува. Какви практики имаш в окултните науки? Врачуваш? Говориш си с мъртвите? Виждаш аури? Не ми посочвай десетки хора, които да потвърдят уменията ти, а кажи какви са уменията ти и ако искаш ще ти направя елементарно тестче та белким , като станеш за смях вземеш да слезеш на земята Съгласен ли си? Ако си съгласен имай в предвид, че е много тежко изживяване да разбереш, че си посветил десетки години на самовнушения и тежки илюзии. Виждал съм как се чувстват такива хора. - някои вдигат глава поемат си живота сериозно, прощават си за проявената наивност и повече не отварят тази страница. Други обаче тотално се сриват. Ако си съгласен да ми натриеш носа  доказвайки, че имаш паранормални, окултни способности ще уговорим условия и ще действаме. 

Извинявай, изглежда не се изpазих ясно, затова уточнявам: уменията ми са в някои от окултните науки, докато екстpасензоpиката е по-скоpо окултна пpактика и в нея нямам пpактически способности, а само теоpeтични познания. Компетентността си мога да докажа, като напpавя хаpактеpистика и пpогноза на човек по името и pождените му дата и час. Но точно на теб няма да напpавя - ясно защо в контекста на онова, което написах за фамозния доцент.

Мислиш ли, че е въображаемо преживяване пребиваването десет денонощия в пълна кома, през което време лекарите са чакали да се пренеса в астралния свят? А какво съм видял тогава е друг въпрос.

Хахах характеристика и прогноза на човек по името и рождените му дата и час. Чак сега го прочетох. Е, че ти си лесен за тестване. Ти си ми от любимите - астролози, нумеролози, ясновидци Точно с този контингент имам най-много опит и съм тествал не един заблуден такъв. Виж сега готов ли си да пробваме уменията ти?? 

Редактирано от ivanxii (преглед на промените)

Съжалявам за преживяването ти. Не са приятни тези неща, НО!

Гледам падаш си по вносните думички.

Не знам как на комата можеш да кажеш ниър дет експириънс, но аз ще ти кажа какво е ниър дет експириънс! 

Тогава когато опра 45-и калибър в слепоочието ти се нарича ниър дет експириънс, по ниър няма как да бъдеш.

Останалото са глупости и 3D моделиране на мозъка под въздействието на опиати. Тва ми е мнението

Виж сега готов ли си да пробваме уменията ти?? 

Не ми се ще да наливам допълнително масло в огъня, но ще бъде интересно. Стига двете страни да са коректни.  

Тогава когато опра 45-и калибър в слепоочието ти се нарича ниър дет експириънс, по ниър няма как да бъдеш.

Малий! Ма, зареден ли?

Не ми се ще да наливам допълнително масло в огъня, но ще бъде интересно. Стига двете страни да са коректни.  

Малий! Ма, зареден ли?

Да бе, с лютеница

• Автор

Само,че трябва да се каже колко % е "биополето"...  :popcorn2:

http://vbox7.com/play:f75f4b63

Аз ще ти кажа, че съм виждал 100 пъти по брутални екстрасенси, които са направо за цирка, а след представлението  диспансера

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.