Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

MalwareBytes' Anti-Malware - проблеми, дискусии, мнения

Featured Replies

• Автор

Аз също разбрах нещо друго интересно. Това е, че екипът на MBAM е решил допълнително да стимулира потребителите да изпращат проби при тях и в момента се работи върху това, но не е ясно в коя версия ще бъде пуснато. Причината за това според Марсин е, че потребителите им по някакъв начин ги подбутвали да побързат с новите версии и затова няма конкретна дата и информация по въпроса. За съжаление, не ми разкри и дали ще бъде като отделен инструмент, или ще бъде интегрирана в програмата, което мен най-вече ме интересува във връзка с работата ми. Според мен, те няма да изневерят на себе си и отново ще видим едно хитро решение на проблема - функционално, но пък простичко. Нямам търпение!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 182k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тези, които видят такова число за базата данни на MBAM: 911122006 (това е само пример), да не се притесняват. От днес има нов вариант за номериране на базата данни за MBAM, справка: Malwarebytes New

• Тази новина много ме зарадва! Ха, дано MBAM да ги мачка всичките Туулбари и нежелани приложения, че така съм им набрал покрай близки и приятели.

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Има нова версия на почистващия инструмент поддържащ вече и версия 3. За тези, които имат проблеми с нея може да почистят с него и да я инсталират наново. https://forums.malwarebytes.com/topic/196

Публикувани изображения

• Автор

Друго нещо, което се планира и ще ви споделя решение на проблема с интеграцията на програмите мошеници в Security Center. Напоследък се появиха такива, които го реализират, но премахването му понякога се налага да се направи от потребителя и е малко мъка там, така че това са доста добри новини за всички страни. Това, което имам предвид е, че най-после Malwarebytes' Anti-Malware ще може да отстранява и това, но отново не се знае кога и в коя версия. Както виждате, имат огромен списък от предложения, малко по-малък с такъв, които са приети, но определено работят по доста работи и се очакват страхотни неща. :)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

От доста време се работи върху нов официален уеб сайт за Malwarebytes' Anti-Malware. В него щяло да се обърне внимание и на партньорската мрежа на компанията. Отново няма информация кога ще бъде готов и пуснат. Надявам се да пуснат нещо повече в него, защото на този етап не виждам голяма полза от него.

От доста време се работи върху нов официален уеб сайт за Malwarebytes' Anti-Malware. В него щяло да се обърне внимание и на партньорската мрежа на компанията. Отново няма информация кога ще бъде готов и пуснат.

Надявам се да пуснат нещо повече в него, защото на този етап не виждам голяма полза от него.

Аз когато си писах с Marcin преди половин месец относно сайта им ми каза , че ще си направят модерен сайт , ще има възможност за изпращане на проби , ще има снимки на офиса/офисите им , на екипа им , нещо такова . Много бих искал да им видим лицата не тези хора :whist:

Виж , за партньорската мрежа не го знаех , но тя не е толкова голяма и даже ми е чудно какво толкова ще правят - в смисъл двете компании Cleverbridge и DSolution управляват всичко - те работят директно с MBAM Corp. - останалите с тях двете . Всички онлайн покупки минават през Cleverbridge , а offline (бизнес лицензи , кутии , OEM) е през DSolution . На практика MBAM Corp. като фирма няма толкова голяма партньорска мрежа (2 партньора на кръст) , останалите са партньори на Cleverbridge и DSolution . Защото аз когато исках да сключа договор за MBAM онлайн покупки - ме отнесоха към Cleverbridge , договора ми щеше да е към тях , а не с MBAM , същото важи и за DSolution.

Редактирано от 3GUSER / ASpace (преглед на промените)

Malwarebytes' Anti-Malware търси нови програмисти.

За повече информация посетете темата => http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=77362

Успех на всички !!! :yanim:

• 2 месеца по-късно...

Излезе нова бета версия...приятни тестове...има доста неща за изглаждане все още, но вече се търси решение за повечето от проблемите. http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=85064&pid=431035&st=0&#entry431035

Да попитам, защо под ограничен акаунт не мога да обновявам MalwareBytes' Anti-Malware, а трябва да го правя само под администраторски? Kaspersky се обновява и под ограничен. Какъв е проблема, че от MalwareBytes не го направят?

Да попитам, защо под ограничен акаунт не мога да обновявам MalwareBytes' Anti-Malware, а трябва да го правя само под администраторски?

Kaspersky се обновява и под ограничен. Какъв е проблема, че от MalwareBytes не го направят?

Не мисля, че това е проблем. Винаги, като я стартирам UAC иска разрешение, за самия update не.

Например аз рядко го обновявам, дори се чудя за какво я държа, но определено ми харесва програмката.

• 2 седмици по-късно...

(May 31st, 2011) Overall Improvements: 1. Scheduling has been simplified, including relocation of scheduler. 2. Website Blocking is now disabled when protection is turned off. 3. Logs are sorted by date automatically. 4. Updating is now much more efficient. 5. All HKCU settings can now be set in HKLM to override user settings. 6. Protection module now more efficient in terms of I/O read bytes. New Features: 1. 14-day trial of the PRO version is now available. This is optional to all users. 2. Scheduler now has an edit button. 3. User is now notified of program updates awaiting installation. Issues Fixed: 1. Fixed ignore list not working for default registry data, i.e. for Broken.OpenCommand. 2. Add to ignore list menu item is now left enabled if show tooltip balloon is unchecked. 3. User is now able to update from the system tray even if the scanner is open. 4. Fixed full scan drive list updating issue. 5. Fixed issue with protection module not honoring ignore list after an item is restored from the quarantined. 6. Date format on update tab is now the same as the system tray.

• 1 месец по-късно...

Malwarebytes Anti-Malware 1.51.1.1800 Final

· Light speed quick scanning.

· Ability to perform full scans for all drives.

· Malwarebytes' Anti-Malware protection module. (requires registration)

· Database updates released daily.

· Quarantine to hold threats and restore them at your convenience.

· Ignore list for both the scanner and Protection Module.

· Settings to enhance your Malwarebytes' Anti-Malware performance.

· A small list of extra utilities to help remove malware manually.

· Multi-lingual support.

· Works together with other anti-malware utilities.

· Command line support for quick scanning.

· Context menu integration to scan files on demand.

· Fixed minor updating issues.

· Fixed issue with trials expiring too early.

· Fixed GUI language bugs.

· Fixed issue where Ignore List was not honored by the Protection Module.

· Fixed issue where limited users were prompted to update an outdated database.

Здравейте от 2 часа Malwarebytes ми блокирва следите IP-та 92.241.168.13 212.124.127.121 сега са в ignore list но се появяват периодично (15-20мин) Как да разбера от къде идват атаките и да ги предотвратя . Доколкото разбрах IP-тата са от Русия но нямам идея от къде са се закачили. Сканирах с MalwareBytes 3пъти (full, flash..) Опасно ли е това или е нормално и акое опасно как да предотвратя атаката ... Мерси предварително

Здравейте, от къде в България мога да купя Malwarebytes Anti-Malware PRO ?

И какво ще кажете, за заместването на антивируснаta програма с MBAM?

Благодаря Ви предварително.

Поздрави!

Редактирано от tuturutko (преглед на промените)

За мен не си заслужава да се плаща, след като можеш да я ползваш безплатно за скенер, и да ползваш някоя друга добра, безплатна, и по-лека програма за защита в реално време. Плюс това и МБАМ пропуска...и не знам колко ресурси ползва в реално време, някой който ползва Pro да каже..

Пробвай да активираш пробния период, ако ти допадне пък, плащай...за България не знам къде се продава, и дали въобще се продава, иначе от офсайта: €22.95

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Здравейте, от къде в България мога да купя Malwarebytes Anti-Malware PRO ?

И какво ще кажете, за заместването на антивируснаta програма с MBAM?

Благодаря Ви предварително.

Поздрави!

Здравей,

Malwarebytes Anti-Malware не е антивирусна ! Това си е инструмент и е допълнение към сигурността.

За заместване с антивирусна е удачно за по-напреднал потребител, но тя може да се допълни и с антивирусна т.е. няма да си пречат.

Защо ти е Pro версията ? Изброй няколко причини...

1. Доволен съм от безплатната версия според мен върши работа :wub:, но не знам как ще се държи като основно средство за защита.

2. Лиценза на сегашната антивирусна програма изтича, а и не съм доволен от нея.

За заместване с антивирусна е удачно за по-напреднал потребител

Смятам да я използвам на терминални сървъри а потребителите там не са от най - напредналите (даже никак не са :mad: )

Пробвай да активираш пробния период, ако ти допадне пък, плащай...за България не знам къде се продава, и дали въобще се продава, иначе от офсайта: €22.95

За сайта видях, но предпочитам с да се свържа с представител, защото броя на лицензите е голям.

Редактирано от tuturutko (преглед на промените)

И това е предложение :Dhttp://www.avast.com/en-eu/business

Основни възможности и предимства на avast! Business Protection:

• Лека и компаткна – avast! Business Protection заема само 0.75GB от компютърната памет при пълна инсталация. Това е по-малко от 1/3 от пространството, което се изисква за инсталацията на Symantec Protection Suite, Small Business Edition и 1/4 от изискванията на подобни продукти на AVG, ESET, и Kaspersky.
  • Напълно мобилна администрация - Уникалната конзола за управление на avast! ви позволява отдалечен достъп, посредством всеки Интернет браузър, което освобождава системните администратори от зависимостта от използването на само една работна станция, както е при продуктите на AVG или Symantec.
  • Инсталирай и забрави - avast! Business Protection има възможността автоматично да открива нови машини, при тяхното свързване в мрежата на компанията, като предупреждава системните администратори за непознатата машина и им дава възможност да решат как тази машина за бъде настроена и администрирана.
  • Доказана Защита - avast! Business Protection е изградена на базата на антивирусното ядро на avast! 6.0, която е спечелила признанието на много организации, като VirusBulletin и АV Comparatives за своите възможности за откриване на заплахи, бърза скорост на проверка. avast! Business Protection притежава и възможност за откриване на рууткит приложения в реално време (при достъп), както и възможност за предстартова проверка на системата, за откриване и премахване и на най-упоритите заплахи скрити в операционната система.
  • Зашита на личните данни - Новата функция SafeZone™ (Сигурна Зона), Ви осигурява безопасно онлайн банкиране и транфер на ценни данни с помощта на виртуализираната работна среда, която ви защитава от програми за кражба на лични данни (Keyloggers). Системните администратори имат възможността да решат кой може да използва тази функция.
  • 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Отвреме-навреме ползвам МВАМ за профилактично сканиране на компютъра (HP SP3, Avast, Comodo), но при последния опит да си обновя дефинициите:

PROGRAM_ERROR_UPDATING (2,0,Connection refused).

Спрях всички щитове на Аваст и ми разреши да ъпдейтна. Досега никога не е имало проблем...

Вкарах МВАМ като изключение в аваст, както е описано в този форум - http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=10138&st=0&p=417798&#entry417798 но проблемът продължава... Не че е голям проблем да спирам антивирусната, но все пак...

Здравей, Comodo - firewall ? Не е много препоръчително да се използва avast! с Comodo, защото една от версиите правиха конфликт. Пробвай да сложиш отметка на Web Shield -- expert settings -- Main settings -- "Scan traffic from well know browser processes only"

Благодаря ти! Сега вече е добре! Относно COMODO-то, досега не са се "карали" с AVAST, надявам се да няма проблеми и за в бъдеще!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.