Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

скепси, тука ,големите разбирачи,още ли не разбраха,че гладиолчето ти е гаджето................те тая конспирация световна не разгадаха ,ти за какви по елементарни работи ги питаш и искаш разбиране.

Mи, съвсем се объркаха от нейните включвания. Решиха, че ми е Алтер-Егото или нещо такова. :lol6:

То с някой няма как да постигнеш разбиране. Те са на толкова високо ниво на осъзнаване, че са отвъд всякаква етика и адекватност.

И пак ме изкараха, че съм ти се "подмазвал", което въобще не е така. Щото съм един от малкото, които хем ти се кефя, хем те критикувам за циничния ти език, понякога. Бе, мани... Не сме дорасли и това е.

да си вземете спрей 50-80 %..UVB+UVA,че ше ви изгорят и лингамите и йоните и край на майтай практиките :lol6:.....

Мерси. Ще те послушаме.

• Отговори 2k
  • Прегледи 124,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

ся,ако ми кажеш,че сте и нудисти..ше ми станете още по симпатични :whist:

Ще те разочаровам. Сори. Чак нудисти не сме.

Ти нудистка ли си?

––––-

Не казваш... И това е част от конспирацията, нали?

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

марчееее..къде си бре душо

На по-спокойно място...

Нямам вашите нерви, а и не съм Мерил Маклауд...

Няма време... :D

ся,ако ми кажеш,че сте и нудисти..ше ми станете още по симпатични :whist:

Аз съм нудист, кво лошо има...

На по-спокойно място...

Нямам вашите нерви, а и не съм Мерил Маклауд...

Няма време... :D

Мерил ютията си ти  :iron::clown::ph34r::P

Абсолютно ,вярно.Евала..

та ,видно е че става въпрос за разправии вътре в един народ ,а не със разправия на тоя свят с целия останал свят.

Хайде де, така ли мислиш?

Я прочети по-добре.

http://www.kaldata.com/forums/topic/1235-за-христос-мохамед-йехова-боговете-и-всичко-ост/page-189#entry2629804

нямам спомен,аз да съм те канила на диспут,та да ми искаш разрешението да се отегляш.

нямам усещане  и да съм говорила с теб по въпросите за талмуда.май си говорих с укито ...защото нито ми отговори на въпросите,нито можа да намериш и защитиш правилността на цитата който сама предложи като някакво доказателство за "чудовищност"еврейска .надявам се поне за другите да стана ясно,че гоим са ония евреи,които са построили храма на гаризим,и всичко всъщност почва от една сватба между син на първосвещеник и дъщеря на самаритянин..която е в пълен дисонанс със виждането на евреите за чистота и морал в този акт.

та ,видно е че става въпрос за разправии вътре в един народ ,а не със разправия на тоя свят с целия останал свят.

не знам, какво толкова ще ме учудиш с маймонид,освен да ми пляскаш пак укито....ама то аз вече толкова съм охрабряла в борба срещу гоите, :lol6: :lol6: че като нищо ше си събера силиците да коментирам укито.

Ами ти можеш да си ги плещиш каквито си искаш, и да намериш такива дето да вярват сляпо на всяка твоя дума, но няма как да убедиш другите без съответните цитати. И няма откъде другаде да вземеш цитатите, освен от Гугъл.

И аз затова когато казвам нещо, което не е моя измислица или твърдение, го подкрепям с цитати, за достоверност.

Така че тези номерца минават на тези които считаш за гои, но тъй-като аз не се считам за овца, на мен не ми миават.

Редактирано от АУМ (преглед на промените)

за гоим ,виждам,че нищо не си разбрала.това беше очаквано...

Ма, ти го обясняваш за трети-четвърти път вече. Какво му е толкова сложното за разбиране - не знам.

Е, така кажи, че това е източника.

Хайде, Валкирия да ти обяснява.

Е, така кажи, че това е източника.

Хайде, Валкирия да ти обяснява.

Аз нямам нужда от обяснения, нека обяснява на вас, вЕрващите й.

Аз съм нудист, кво лошо има...

А жена ти...също ли е нудистка?

А ето източник на цитатите. Който иска нека чете.

http://chitanka.info/text/25157/46

Време е да почнеш да даваш цитати от тук...

Аз нямам нужда от обяснения, нека обяснява на вас, вЕрващите й.

Поне виж ТУК - в любимото УИКИ.

Време е да почнеш да даваш цитати от тук...

Дам. Как ги омешват всички тези неща идея нямам - Ошо, будизъм, Веданта, антисемитизъм и всякакви други. :no-no:

нали видя  колко са ?

хайде сега извади го от библиотеката  и хвърли едно око,да ми намериш и докажеш и другото твърдение.

Ще го извадя, ама не сега...че е бая дебел.

надявам се ,някой да не реши да цитира и теб...смях ще пада голям

То това е механизма на манипулацията. Някой фалшифицира нещо, после друг го цитира и така нататък. Накрая не можеш да му фанеш края...

абееее,дано се хване за нещо читаво жената

Дано не е мек....Че бая ровене ще пада из уикиту, да научи как се прави корав...

Дано не е мек....Че бая ровене ще пада из уикиту, да научи как се прави корав...

Абе ти гледай жена ти да не попадне в нета... :hush:  :lol6:

Абе ти гледай жена ти да не попадне в нета... :hush:  :lol6:

Пускам ти я......само да я навиеш.Не съм ревнив.

Първата беше, тая ходи по монокини, ама как са и виснали циците....по-убу да си ходи с горнище.....

Пускам ти я......само да я навиеш.Не съм ревнив.

Не разбрах, ...на нудистки плаж водиш ли я?

Не разбрах, ...на нудистки плаж водиш ли я?

Искаш и ти ли да дойдеш, не ми пречи, стига да не цитираш тоя или оня...

Първата беше, тая ходи по монокини, ама как са и виснали циците....по-убу да си ходи с горнище.....

Що бе, да не би на тоя плаж всички да са с идеални цици?

Бе, то майтап, майтап, ама не е за майтап.

Сега, тя може да каже, че сте циници, простаци и други. Но истината е, че без да иска се опитва да прокара някакви антисемитски тези.

Не е нейна вината. Много хора вярват в подобни неща за съжаление.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.