Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

внимавайте да не се себеизхрачите, това е все едно да се изхрачите, но в последния монет виждате че хвърчите вие от устата ви ........ големи тъпизми и глупости сте изписали ................ после да не се чудите откъде идва това чувство в главите при изхрачване, идва от душата ви, маскирала се на астрален извънземен енергиен разум.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво ви става бе хора?!?Това да не ви е сектантски сайт?Само за религии и смъсала на живот говорите.Говорете си за тези неща в други сайтове които са за такава цел,или си правете сбирки. За 2 години в този сайт видях много спам и простотии които не са за този сайт,но това вече минава всякакви граници.Има си фейсбук за тези неща,това е сайт свързан с технологиите,а вие с тези теми му оронвате престижа и репутацията. Кал,замисли се относно политиката и самата цел на сайта. Извинявайте за спама,заслужам наказание за посещенията ми към сайта,но това просто не може да продължава ако Кал иска да запази добрата репутация на сайта.

Редактирано от VESSSKO95 ™ (преглед на промените)

Пък мен ме обвиняват в сектантски изцепки... ---------- Ма Алия не дава линкове към разни секти :) Само си споделя когницията, в която явно вярва безрезервно. :) ================= Сега ние двамата с тебе отиваме в коша, щото там ни е мястото :biggrin:

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Колкото един човек става по духовно осъзнат,толкова повече се отдалечава от първичните инстинкти.

И как се живее без секс а ?

:)

Ми така

само с чекии и :tease::giggle1:

Ни ставъ -

мастурбирането също влиза у тая графъ

Правиш ли разлика между "липса на секс"и "липса на зависимост от секса"?

И каква е разликата ?

И каква е разликата ?

Ми незнам ква е разликата ъмъ резултата ще е един и същ

и в двата случая.

• 3 месеца по-късно...

Българските депутати в прегръдката на Сатаната

Кимон Георгиев и Георги Димитров са вградили символи на нечистите сили в Народното събрание - това твърди езотерикът Иван Марков.

През далечната 1947 г. новата комунистическа власт предприема мащабен ремонт в сградата на Народното събрание по заповед на Георги Димитров и под контрола на тогавашния парламентарен шеф Фердинанд Козовски. Масонът Кимон Георгиев нарежда да се монтират във фоайето обърнати конуси поставени в три редици по шест. По този начин се е образувало нумерологичното число 666 – знака на дявола. Сатанинските символи са поставени на мястото на християнски знаци, които са унищожени, а техният автор е убит след 1944 г. от Народния съд.

Особено опасни са 13-листните маргаритки, на които тринадесетото листенце е най-малко. По този начин е обърнат символът и вместо положително енергийно въздействие, излъчва крайно негативно влияние. Освен тях на колоните в сградата са изобразени разкъсани лилии.

По разпореждане на Бюрото на Народното събрание пък през 1948 год. на тавана в пленарната зала е монтирана розетка от кръгово разположени пентаграми, които се вписват отделно една в друга, за да нарушават положителното излъчване. Ромбоидните форми на пентаграмите са вълнови генератори от естествен вид, но с крайно отрицателно влияние. Според окултисти всичко това е правено съвсем целенасочено и съзнателно, за да се създаде зависимост и инертност, както и чувството за подчинение.

В килима на Народното събрание също са вплетени знаците на ада и неговия господар - червени кръгове, оградени в жълто, които са символ на Сатаната.

До момента обаче не е открита защита, която да спаси от демонистките сили избраниците на народа, твърди Спасов.

„Съвкупността от лоша енергия напълно съвпада с поведението на депутатите”, категоричен е езотерикът.

---------------

Този пост е идентичен със първия от темата

Моля четете предните постове, преди да копи/пействате!

• 4 седмици по-късно...

Забравихте да кажете мръсна чифутка.Поразровете се някъде из бабините си шкафове може да извадите и жълта звезда та да ме закичите.

Няма нужда да го казвам, та нали Вие сама доказахте,че сте дървено желязо! Хем чифутка хем пък Българка?

Жидов гроб

Иван Вазов

Издайство, измяна позорна

пропусна врага в крепостта

и Царевец як след упорна

отбрана потъна в кръвта

Бранители храбри паднаха

под турския кръвнишки нож,

палатите царски пламнаха,

огряха зловещата нощ.

На утрешний ден пред пашата

евреин се мръсен яви

целуна му робски полата

и с вид горделив заяви:

Преславний войводо, сполучих

услуга да сторя на вас.

Аз портата таз нощ отключих

и Царевец в твоя е власт

Паша милостиви: награда,

А, ти ли бе хитрия жид?

Велика награда се пада

на подвига твой бележит.

Избягаха гадове смрадни,

остана издайника сам.

Затрупан с камъни хладни.....

Жидов Гроб- Еврейски гроб!

Цели три месеца се водел жестокият бой за славния Търнов. Жителите на столицата геройски се зашитавали от ордите на Сюлейман Челеби – сина на султан Баязид. Отбраната на крепостта ръководел беловласият патриарх Евтимий. Турците вече почти се били убедили в непревзимаемостта на Търново и решили да снемат обсадата. Смятали да се върнат по-късно, за да превземат българската столица.

Било четвъртък, 17 юли 1393 година. Коварен предател дотичал в шатрата на Сюлейман и предал един ключ. Ключът отворил Френкхисарската порта на Царевец. Диви орди нахлули в крепостта. Започнали да грабят, да безчестят, да убиват. Лумнали огньове. Гъст дим покрил небосвода. Вредом се носели писъци, течали към Янтра потоци българска кръв.

На северозападния връх срещу Търново стоял Сюлейман Челеби и очаквал българите да му донесат главния ключ от крепостта. Той искал да влезе в нея тържествено, с почести. Челеби се вглеждал в потъналите сред горите укрепления и кули да столицата. Задоволство пълнело душата му. Чувствал се победител над тези яки стени, над този красив град – главна твърдина на българите.

В този момент запъхтях жид – предателят, се изправил пред Сюлейман. Паднал на колене, опрял чело до нозете му и непрекъснато повтарял:

- Победителю на вселената! Слънце на света! Твоите войници нямаше нищо да направят без мене. Аз предадох ключа на крепостта! Не заслужавам ли за това награда!?

- Да, ще ти дам заслужена награда! Отрежете му главата! – заповядал той на стоящите до него турски войници. – Такава е наградата на предателите. Днес предаде тях, утре може нас да предадеш – продължил Челеби. – Нека орли разнасят месата му по скали и самотни върхари! Предателят не заслужава друга участ!

В миг ножът на джелатина блеснал и предателската глава се търкулнала. Обезглавеният труп внезапно скочил, затичал, защурал се по ярове и урви, докато паднал в дълбока яма, пълна с отровни змии. Долетели орли на орляци и със стръв зараскъсвали тялото му. Оттогава този хълм турците наричали Картал баир, а българите му казвали Орлов връх или Орловец.

Когато жидът- евреинът бил посочен и Челеби отминал, главата се затресла, очите замигали като живи. Издигайки обляк прах, тя стремглаво се понесла да дири трупа си. Най-после главата на предателя намерила трупа си в дълбокия трап.

Минали години. От предателя – жид останали да се белеят само костите. Ветровете ги брулели, дъждовете ги миели, сняг ги затрупвал, кал ги разяждал, студове и знойно слънце ги пукали. Нямали спокойствие дори костите на жалкия предател. Ненавистта се предавала от поколение на поколение. Всеки българин, който минел оттук, си мислел:

-Тези кости са на предателя!

Вземал камък и го хвърлял върху костите с думите:

-Проклет да е! Да е проклет и този, който мине оттук, а не хвърли камък и не каже: “Проклет да е!”

По различни пътеки идвали тук българите. Трупали каък върху камък със страшни проклятия. Така растяла грамадата над гроба на предателя – жид, а мястото останало да се нарича Жидов гроб.

Затова, ето аз пращам пророци и мъдреци и книжници и вие едни ще убиете и разпънете, а други ще биете в синагогите си и ще ги гоните от град на град. За да падне върху ви всичката кръв праведна, пролята на земята от кръвта на праведния Авел до кръвта на Захария, сина Варахиин, когото убихте между храма и жертвеника. ( Исус, Матей, гл. 23 ст. 34 и 35 )

--------------------------------------

Модераторско предупреждение

Постовете ви съдържат антисемитизъм и расова омраза, които се наказват от законите на Република България и нарушават форумните правила.

Защо... един и същи пост... три пъти :no-no:

Ц, не е един и същ. Шрифта е различен.

:D

аз имах 8 известия :P , 5 не знам къде изчезнаха :ohmy:

8 известия, за какво :no-no: 5 изчезнали откъде :ohmy: Ти май се опитваш да ми откраднеш колелото май :D

...за безценния пост на уважаемия съфорумец

аз, пък, съм си се абонирала и си получавам известия :mark:

а, на колелото съм му хвърлила око :clown:

Привет, тези думи са истина, не случайно ги постнах тези редове, на Иавн Вазов - Жидов Гроб! Учудваш се защо това стихотворение не си го изучавала в училище? Повярвай ми, много от произвиденията на Каравелов също не си изучавала в комунистическите манипулационни наречени училища. Защото комунизма,фашизма,глобализма,капитализма..... тяхната библия е ТАЛМУДА , тези празни думи послужиха на евреите да поробят, и разпачетоаст Стара Европра и да поставят скрити евреи на чело на тези поробени държави и да унижават експлоатират благата и наивните хора на тези поробени държави, до днес. За да забележиш и повечето хора да осъзнаят и разберат най- после, от къде тръгват бедите на този древен Български народ, чиято история изопачавате и крадете. Аз лично, не бих си мръднал пръста за евреин,също както евреинът не би си си мръднал пръста в събота за не-евреин, т.е. християнин.Сега нека да бъдем честни и проследим някой събития наложени на сила върху България. Кой окупира през 1944г България и наложи на сила комунизма? Не бе ли това евреина подъл Йосиф Сталин Джугашвили? Избил заедно с евреина Ленин над 100 милиона християни по света, ФАКТ. Не е ли евреин, Лейба Бронщейн, познат Ви като Троцки? Не е ли евреин този който УЖ написа комунистическия манифест, познта Ви с масонския си прякор като Карл Маркс, а всъщност това е подлия евреин Кашел Мордохай Леви? Примери с подобни предателства,както и предателството на моя съгражданин Васил Левски ,неговото предателство умишлено еврейските боклуци нарекли се комунисти,преписват имено на Поп Кръстьо,за да отблъснат християните от вярата? Но да бе само това, в моя роден град Карлово, евреи, не съществуват, защото прадятото на евреина когото убиха Адрей Луканов е истинския предател на Левски и това мног добре се знае в нашия град.Поради тази причина, хората на Карлово са въвели пазарния ден на града, да бъде в СЪБОТА, за да не може нито един чифут да престигне в нашия град. Мога много да ти разказвам за еврейските предателства в България и по света, но не виждам смисъл,след като не си проумяла думите на Исус, защото дявала е вашия баща. Мога само да задам няколко въпроса, коя секта най много се облагодетелства от Втората Световна Война? Коя секта най много печели след ВСВ? Коя секта си създава валшива масоно-еврейска държава след ВСВ? Като се досещаш,зад всяко едно убийство се крие въпроса кому е нужно и кой на много печели от това? Не е ли фалшивама масоно-еврейска държава Израел, която дори не е съществувала по тези времена? За това Ви бе нужен четвърт евреина Хитлер, цялото му политбюро е съставено от горо ,до долу от евреи. И не забравяй,че четвърт евреина Хитлер женен за еврайката Ева Браун са съюзнизи с евреина Йосиф Сталин, когато Хитлер напада Полша под фалшив предтекст, сле една седмица и евреина Йосив Сталин напада Полша и си я поделяп по ЕВРЕЙСКИ? Но забелжи сега,нещо много същественно и важно,което винаги еврейските наначени историци пропускат. Забели сега как и защо демократичния ЗАПАД- който е изтинския създател като на Хитлер така и на Сталин, то тези скрити евреот от,западедн Израел - САЩ, обявяват война само на Хитлер, но не и на евреина Сталини, питам те ЗАЩО? Отговора прекрасно го знам,но ти и 2000 години да съществувавш пак няма да го разбереш,не защото съм по умен от теб, а защото разликата между мен и теб е вярата в истината,защото истинита ни прави свободни! Какво да кажем, за хуманата постъпка за първите две атомни бомби пуснати в света над мирните градове Хирошима и Нагазаки? Кой нареди да се пуснат тези атомбни бомби и да се избият толкова невинни хора в тези градове кой, можеш ли да ми отговориш жертво? Американския народ ли? Не разбира се това направи американския президент, т.е. скрития евреин Хари Соломон Труман. Какво ще кажеш за тази холокоста, жертво? Къде е тази холокоста на избитите християни от евреите Йосиф Сталин, Ленин по майка Бланк, Хари Соломон Труман, Йосиф Тито.................. п.п Предварително се извинявам за провописните грешки които съм допуснал, но по-важно е хората да започнат да мислят със собствените си глави, а не еврейските медии като Би Ти Ви, Нова,Кнал-1......... http://www.youtube.com/watch?v=3DmbOXCPqks&list=UUtyrMOAOqBJxz86KJzH_H0w&index=7&feature=plcp

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Модераторе или админ, виждам че ми го няма едното мнение, искам да те питам защо си оставил другото ми мнение?.

Имам Молба към теб да го махнеш и него, защото така оставено и отговорено му от потребителката Мойра не отговаря на истината.

Абсолютно никога не съм си въобразявала че потребителката Мойра знае координатите на всички лечителки, беше посочила в една тема че знае(пратили са и ги) координатите на въпросната и за това я попитах. Някой да не си помисли че търся още от някой някакви си координати, пиша с друга цел.

Един модератор трябва да бъде обективен и безпристастен, ако ще триеш изтрий всичко мое и съответните отговори......а не да бъдеш пристрастен към потребителите които от дълги години живеят в този форум.

Ако ми се случваше за първи път нямаше да ми направи впечатление, .....но преди около две години дали ти или твой колега незнам постъпитхте по същия начин........с една друга от най известните и набиваща се на очи топ потребителки тук. Влязохте в нейна защита въпреки заядливостта и.

Редактирано от MayaYY (преглед на промените)

Един модератор трябва да бъде обективен и безпристастен, ако ще триеш изтрий всичко мое и съответните отговори......а не да бъдеш пристрастен към потребителите които от дълги години живеят в този форум.

По-добре човек да живее добре във форум, отколкото да предъвква години наред лошите си спомени от него. :)

Хич и не съм и си помисляла за този форум от две години нито пък преди това, освен няколкото месеца в които писах тук 2010, а да предъвквам нещо лошо от този форум АБСУРД. Случайно попадане след търсене на нещо! Вас двете съм сигурна че и след 5 години ще сте тук ако вляза и ще си губите времето с плюенето и хуленето на врачки, въпреки че едната от вас със сигурност има личен опит в посещения на такива. Моля модератора да изтрие всички мои мнениям тук, ако ми затрие профила най добре!!!, .......за хайдукпикасото знаех и способностите и, ама не знаех че има и други подобни.

Какви способности съм имала че не знам

:ohmy:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.