Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Какви способности съм имала че не знам

:ohmy:

Да плюеш по потребителите и да се занимаваш с врачки, квачки ит.н.

Към девойката!

Мило момиче!

Успокойте се и отново си търсете това, което на вас Ви е интересно. Аз не вземам страната ни на Мойра, нито на Хайдучката. Честно Ви казвам, че са много добри и приятни момичета. А Мойра, ако сте забелязали вече, е член на форума от 2011 год. Докато Хахдучката от 2005. Интересно им е в тези раздели и си споделят мненията. А когато на човек му е интересно и приятно някъде, това е само негов проблем, дали ще посещава този форум или централната градска баня в София! И аз съм от създаването на форума/2004/ и с много сме се спречквали, но навярно с годините се научихме да си и....прощаваме. А къде на друго място можем да си простим? На оня свят? Успокойте се и не се отказвайте от форума.Щом сте в него, значи , че ви и ХАРЕСВА! Сигурен съм! Успех, мило момиче!

С уважение: Стефан

P.S.

От посещенията на Мойра в този форум, последният и юзерите в него имат твърде голяма полза. Много голяма част от новините са именно поснати от НЕЯ!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...
  • Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

А ти пък откъде не знаеш!?... че Бог не е натовски генерал!? :no-no:;)

Ми не знам. Като чета интересите ти в профила, ти ще знаеш по-добре от мен. Трябваше да го направя по-рано , та да избегна неловкия спор с теб :)

Редактирано от Invocation (преглед на промените)

Ми не знам. Като чета интересите ти в профила, ти ще знаеш по-добре от мен. Трябваше да го направя по-рано , та да избегна неловкия спор с теб :)

И защо си мислиш, че Бог се интересува от профили!? ;)

И защо толкова държиш да спориш, въпреки, че знаеш колко е неловко!? ;)

И защо си мислиш, че Бог се интересува от профили!? ;)

И защо толкова държиш да спориш, въпреки, че знаеш колко е неловко!? ;)

хахах :) честно казано с теб не знам за какво точно споря. Иначе няма нищо лишо в един здравословен спор. Все пак в спора се ражда истината. Ти (ако мога да се обърна така към Вас) обаче имаш много странна тактика за водене на спор. Във всяка контра атака намесваш бог !? (за справка прегледай си постовете по-горе) Май се отклонихме малко от темата :)

...честно казано с теб не знам за какво точно споря.

Но пък много държиш да го правиш, с което се отклоняваш и от темата. ;)

Абсурдно е да се държат някои като щраусите и да заравят глави в пясъка - повече от очевидно е, и от цялата човешка история досега, и от последните действия на определени световни кукловоди, че се води война на всички фронтове срещу човечеството.

Никога досега, при нито една минала империя, нито един минал диктатор не е имал концентрирана в себе си толкова много власт и най-модерно оръжие за човешко разрушение, както днес разполагат световните кукловоди.

Войната се води за нашите умове - посредством медии, глобализирани институции, демагогии и мощни оръжия за измама и препрограмиране на човешкия ум.

Човешката алчност край няма.

Напълно съм съгласен (освен за часта, че много обичам да споря - там не съм съгласен :) ) особено за манипулацията на медиите. Тяхната уж "безпристрастна" гледна точка оформя знанието и мисленето на зрителя. Не напразно ги наричат четвъртата власт.

• 4 месеца по-късно...

:offtopic_s:

Момичета, какво му обръщате внимание на some_spirit? Явно е някакво хлапе, което си прави майтап и всяка тема я взима за гаргара. Чета му тука бисерите и подобни беше ги натворил в темата за хомеопатията.

:offtopic_s:

Момичета, какво му обръщате внимание на some_spirit? Явно е някакво хлапе, което си прави майтап и всяка тема я взима за гаргара. Чета му тука бисерите и подобни беше ги натворил в темата за хомеопатията.

И в темата "Мъдрости от век във век" беше взел да оспорва мисли на мъдри хора.

Дано наистина да е хлапе, защото ако не е... :( 

може ли да попитам как се сетихте точно днес да коментирате мои постове които са от 22  юли 2012 година, досега спахте ли какво правихте, като гледам Мойра и haidukpikaso доста често посещават този форум, нещо ..............

може ли да попитам как се сетихте точно днес да коментирате мои постове които са от 22  юли 2012 година, досега спахте ли какво правихте, като гледам Мойра и haidukpikaso доста често посещават този форум, нещо ..............

Случайно попаднах на вашият пост и го коментирах.

• 4 седмици по-късно...

айся,ти си от града ,пък другите от селу.

много те уважавам,ама ни са дръж като кондом...щото тук няма заразни.

и ако твоето съвършенство ти пречи да виждаш,да знаеш,че ние тук са борим на коя щеее даде пантофката синеокия  вал..на мен- бойната валкирия дьо,дьо,дьо исраел ,на преизящната witness дьо айн соф , или на  съвършената  есклармонд дьо фо. :shy11:

Аз си давам старите чехли или гумените калцуни (по избор на дамата) на първата която ми направи мусака или боб!

Нещо задълба темата на терсене страна, та да я върнем в улегналото русло на Лета - вечното течение на Н. В. Смъртта.

------------

Надрънкахме куп неща за Антихриста - посочихме го и в макрокосмически, и в космически, че и в личностен аспект.

Макрокосмичен -

Сатурн, черното слънце на дзмиите,

Слънцето в проявения му тук в тази реалност аспект,

Луцифер - владетелят на Венера светещ не отразената светлина на Всевишния, а със своята собствена тъмна бляскавост.

Космичен -

Сатаната, изкушавал Христос в пустинята,

Седмоглавия десеторог от Откровението на Йоан от о. Патмос,

Монсегур, замъкът на графовете дьо Фоа, покровители на катарите и т.н.

Личностен -

шебека и уитнес си признаха до тук.

---------------------

Хайде сега давайте още мнения, че да го довършим тоа антихрист веднъж за винаги ;)

Ма много интересно къде ми отиде коментара?

"преместен" от някой си дето не му харесва нещо което съм казал.             :D

Хайде да се направим на  :ph34r: и да подминем факта че тука като на някой не му харесва нещо (явно админ също) то той си го слага в боклука.

Интересното е че дори и самият администратор ли си модератор ли нз, би си го позволил от гледна точка на това че би трябвало да сте обективни а не да ми махаш мнението щото не ти харесва! И не ми казвай че е защото става дума за калцуни, или че не ми е мнението по темата, че кристалните чипици са много тематични за исус и антиисус!!

Но нищо няма значение ще сме  :ph34r: .

--------------------------------

Модераторска забележка

Тук не е прието да се критикува действие на модератор пред всички - има си начин, описан в правилата.

Аз Ви пратих мнението в коша за боклук, защото прецених, че е за там.

Въпрос?

Значи кристалните обувки и т.н. стават но моите стари чехли не Ви харесват? 

И извинете ме но колко удобно!! "Не питай защо сме ти махнали мнението"

?!

Така и не разбрах само аргумента за махането (ОТНОВО) но няма проблем.

Явно такава е политиката тук!

Не ме разбирайте погрешно не става дума за самото мнение, а начина по който се получи ситуацията.

Махате мнението без аргумент, дори не виждам да е заядлива с някого, просто странично мнение както и на всички останали.

Но понеже на вашият личен вкус То не ви допада го махате?

Благодаря ви за вниманието.

Редактирано от Semper Fidelis (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Къде си бе Иванчо ?

Оти си траеш като насрано дете ?

Разбра ли сега как съм те преметнал аз тебе ?

Това ще ти е за урок, да не си мислиш друг път че всичко което хвърчи се яде.

Разбягахте се като пилци и го оставихте сам Ангел на фронта, да ви бере срама на всичките от агитката на големите морализатори.

След като не си ме разбрал мен че ви манипулирам тука, как така си разбрал врачките те пък какви са ?

Ама как не ти стигна акъла да вземеш да се сетиш да изчетеш първо всичките ми мнения точно на тази тема, от преди време, па да ти светне, че нещо не се връзва писаното от преди с писаното през последните седмици, а ?

Нямаш серозен научен подход, не ставаш за изследовател на сложни явления в обществото.

Гледаш набързо да претупаш работата, по-лесничко да ти е, книжка да прочетеш и да се направиш че уж ти си бил велик изследовател.

Ако не си способен ти самият да лъжеш, ти няма как да разбереш врачките как те успяват да лъжат. То е като да ми се правиш че ти е ясно какво е женски оргазъм, без ти да си жена. Четеш в книжките кво пише и повтаряш като папагал, без ти да си го изпитал какво е. 

И да, сега пак ти го казвам, оня текст не върши добра работа за каузата ти. Има прекалено наивни тъпотии в него. Трябва да почнеш на ново , от чист лист хартия и да напишеш нещо което да изглежда по-правдоподобно. Един добър тарикатски похват би бил, да изчетеш книгите писани във възхвала на врачките и после да ги цакаш по техните методи на манипулиране на общественото съзнание. Трябва да вкараш драма с примери на хора, които са пострадали много, защото са разчитали на предсказанието на някоя врачка. Да издириш разни дето не са се лекували от рак, щото лечител някакъв ги е лекувал с билки и е свършило всичко зле. Ето такиви шокиращи факти ще ти свършат работа да ги уплашиш поне някои хора.

Не върши почти никаква работа просто да заявиш че врачките не познавали, защото на вярващите хора им трябва да си вярват в божества и врачки. Това което може да свърши по-добра работа е, първо да се направиш че понякога познавали и после да ги затрупаш с примери когато не познават. По този начин ти минаваш за един вид "нормален" човек вярващ на врачките, ама видите ли случило се че много пъти и не познавали. Даваш примери, Марийка отишла при еди коя си врачка и описваш какво е сбъркала оная. Обикновените хора се ловят да вярват много повече на примери, отколкото на сложни разсъждения и доказателства като за пред професори по психология. 

Еми ще трябва да си измислеш друг ник и да наводниш българското интернет пространство с по-качествен манипулативен материал, в полза на твоята кауза. С този ник вече си се издънил.

Ама  то това ще е много работа бе, не знам дали няма да те мързи.

Хахаха и кого манипулираш бе палячо? Манипулирал бил хаха. И аз между другото не ти ли казах  на тебе да не ме занимаваш повече с болестта си? ЧИБА!!!!

Редактирано от ivanxii (преглед на промените)

Хахаха и кого манипулираш бе палячо? Манипулирал бил хаха. И аз между другото не ти ли казах  на тебе да не ме занимаваш повече с болестта си? ЧИБА!!!!

Тебе те манипулирам успешно.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Тебе те манипулирам успешно.

Защото си още многооооо неопитен в интернет пространството.

Ти си мислиш че всички са като тебе, да пишат само каквото мислят.

Ама не си познал.

Хората се забавляват в интернет бе, както си искат и колкото си искат.

А ти се ловиш на въдици.

Липсва ти способността да различиш истината от лъжата.

Вероятно заради това си сам, без жена и се записваш по сайтове като гепиме.

Там най-много да те гепи някоя труженичка на най-старата женска професия, ха ха ха ...

Ти не усещаш ли, че май ти си манипулираният щом съм ти станал фикс идея, че да ходиш да ме търсиш в нета в кои сайтове съм регистрирал? Май си много луд а? Бръмчи ли ти главата докато си мислиш за мен? Още по силно ще става бръмченето да знаеш ;)

Ти не усещаш ли, че май ти си манипулираният щом съм ти станал фикс идея, че да ходиш да ме търсиш в нета в кои сайтове съм регистрирал? Май си много луд а? Бръмчи ли ти главата докато си мислиш за мен? Още по силно ще става бръмченето да знаеш ;)

Ха ха ха ...

Ти си най-голямата риба която хванах последните седмици.

:offtopic_s:  Гледам, тема "кошче" и надзърнах....И като видях преждепръстопишещия, ми стана ясно.... :offtopic_s:

Ха ха ха ...

Ти си най-голямата риба която хванах последните седмици.

Да се мъчиш да скалъпваш набързо текстове, да ми ги качваш специално на .be сайт, нов ник да си регистрираш и всичко това с цел да се бориш рицарски срещу вятърни мелници.

Ама няма да се отчайваш, аз съм голям майстор и на други форуми са ми са се ловили на въдиците.

Я кажи кои те е другия ник тука и те оставям на мира, честна мошеническа дума ти давам.

Даам текстовете. Определено добре съм си свършил работата щом са намерели място  така дълбоко

в съзнанието ти, че все за тях пишеш.Това е което исках приятелю. Резултатът е явен и съм удовлетворен, а той мушмурока си мисли, че аз съм се хванал на някаква въдица хахахаха  Какво нещо е живота. 

А що се отнася какъв майстори си - че ти си най-смешния човек  в тоя форум - всеки те прави на маймуна и се забавлява с теб :) Какъв майстор, какви 5 лв. Ти си най-обикновен клоун :) 

Я ще ти кажа, че друг ник няма :) - сега да не се разцивриш, както стана при останалите няколко пъти в които ти отговорих по същия начин на същия въпрос зададен от теб. Да ме оставиш на мира, не очаквам защото аз съм в главата ти и то стабилно съм се настанил там. Чуваш ли гласът ми? Ако не скоро ще започнеш да го чуваш, просто продължавай да ми пишеш :)

А що се отнася какъв майстори си - че ти си най-смешния човек  в тоя форум - всеки те прави на маймуна и се забавлява с теб . Какъв майстор, какви 5 лв. Ти си най-обикновен клоун .

Аз съм такъв голям майстор, че модераторите затварят вече темите където мина, щото съфорумците не могат да се спрат сами да ми отговарят. 

Ето и ти сега се чудиш как съм те открил на гепиме и мира не ти дава. Щото никът ти там е различен от тук, нали.

Ама чудя се, как ни намират съфорумците даже тука в кошчето за боклук, четат ли четат, интересно им е значи.

До къде я докарахме, да трябва да се ровят в боклуците хората, мани мани ...

За да не нарушаваме правилника на форума, ще се изразя с една моя снимка:

Публикувано изображение

разбрали посланието, или ти трябва изкуствовед да ти го обясни ?

Ха така, тук е депонирането на торта и вонята, която шебеците даряваме на околните - тук е добре да пишем, щото можем да пишем к`вото ни душа сака и все ще си е на мястото ;)

Аз съм такъв голям майстор, че модераторите затварят вече темите където мина, щото съфорумците не могат да се спрат сами да ми отговарят. 

Ето и ти сега се чудиш как съм те открил на гепиме и мира не ти дава. Щото никът ти там е различен от тук, нали.

Ама чудя се, как ни намират съфорумците даже тука в кошчето за боклук, четат ли четат, интересно им е значи.

До къде я докарахме, да трябва да се ровят в боклуците хората, мани мани ...

За да не нарушаваме правилника на форума, ще се изразя с една моя снимка:

Публикувано изображение

разбрали посланието, или ти трябва изкуствовед да ти го обясни ?

Хаха сещам се как си ме намерил в гепиме. Ти си някои от хомосексуалистите, които се опитват да ми пишат там и аз ги блокирвам. Ти си някои от блокираните и затова така си ми набрал нали?. Ти гълъб ли си? хаха Искаш някой да ти направи това на снимката ли? Ах милото ми гълъбче, как милее за мъжка ласка. Объркал мястото и човека обаче, хомосексуалистче такова. Айде чиба, че ми стана скучен.

Редактирано от ivanxii (преглед на промените)

Хаха сещам се как си ме намерил в гепиме. Ти си някои от хомосексуалистите, които се опитват да ми пишат там и аз ги блокирвам. Ти си някои от блокираните и затова така си ми набрал нали?. Ти гълъб ли си? хаха Искаш някой да ти направи това на снимката ли? Ах милото ми гълъбче, как милее за мъжка ласка. Объркал мястото и човека обаче, хомосексуалистче такова. Айде чиба, че ми стана скучен.

Ооооо, това требе да се прихване на време, докато не го е изтрил човекът движещ в гей средите.

Значи викаш искат да те гушкат и да те мушкат ония там. Еми пусни им на хората бе, що си такъв стиснат ?

То така и така жените няма да те искат с тая снимка, поне да се уредиш с малко внимание.

А съм те намерил в гепиме, защото съм нещо повече от теб. Имам повече акъл и знам как се търси по снимка в гугъл бе, зайо. Аз нали ти исках снимка и ти сам я даде, понеже си шаранче, кълвеш на въдици яко.

А аз си имам русокоса белгийка и в гепиме работа нямам. Ти когато се уредиш като мене, ела ми се обади. 

Аз се изнасям от кошчето, че много замириса нещо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.