Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

ламаринен данко,

Сарказмът е брилянтен. Имаш много образно мислене. Направо ти завиждам в това отношение. :offtopic_s:

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

..Съфорумци,ама сигурно наистина съм попаднала,макар и със закъснение на вашето "бойно" поле, сред нежно-хапливи,заигриво-фини люде,бронирани с различни доспехи,заходи и ракурси,нооо Ви моля с уважение да говорите по същество.. Питанката не опира нито до сарказъм,нито до разни определения,грубост или нежност,философски трактати или да се О-характеризира,чий бог е тоз от Черната Книга..Християните са приели веруюто,Кой баш им е Господ,приели са още куп неща за абсолютно достоверни,пак написани и точно така описани,някъде се кълнат в Нея,наред със законодателство !..опира въпроса всъщност до конкретика и ми е много любознателно - има ли нещо,което Бог Не е създал/ принципа - всемогъщ,всезнаещ,всеможещ/ и отгоре на всичкото го пише в библията и даже в едно изречение?!..?..Точно зададено,без финтове,забежки и сие в полярности или не..

Мисля,че само хората които внимателно са чели или четат това четиво,няма как да не им клъцне отговор-ът и то в условието,че е написан.. П.п.....Извинете ме всички,че няма как да отговоря поотделно на всеки,който е изразил мнение по темата - притиска ме времето откъм ангажименти,но четейки ви, отговор за сега не е даден!

• 3 седмици по-късно...

ПП А знаеш ли кой еБах :clown:

А знаеш ли каква е темата и имаш ли нещо да кажеш по нея? :vacuumcleaner:

Редактирано от АУМ (преглед на промените)

дет са вика да е онва нещо да ти го набие човек, ама то акъл как се набива.....

Баба, лека и пръст, викаше: "Акълът не е мензис да ти дойде" (да ме прощават дамите).

А знаеш ли каква е темата и имаш ли нещо да кажеш по нея? :vacuumcleaner:

За темата, на всички/без теб естествено/, е ясно, че е безсмислена и не зная, защо не е преместена на мястото и - раздел "Празни приказки". Аз си направих труда, да ти обясня защо, ама както написах по-горе, ти липсва елементарна мисъл, за да го проумееш..... И за да не се фръцкаш с цитати, ще лепна и аз един, нищо че го лепнах и вчера...така да има, белким вникнеш в "простотата" му.....

Не може да не уважаваш някой, който може да напише Вторник, дори и да е с правописни грешки. Но правописът не е всичко. Има дни, когато да напишеш Вторник — просто не е нужно.

Редактирано от Мама не горюй (преглед на промените)

За темата, на всички/без теб естествено/, че е безсмислена и не зная, защо не е преместена на мястото и - раздел "Празни приказки". Аз си направих труда, да ти обясня защо, ама както написах по-горе, ти липсва елементарна мисъл, за да го проумееш..... И за да не се фръцкаш с цитати, ще лепна и аз един, нищо че го лепнах и вчера...така да има, белким вникнеш в "простотата" му.....

Ще чакам да поставиш по-смислена тема, в която всички вие / естествено без мен/ , да разисквате някакви смислени неща.

Ще чакам да поставиш по-смислена тема, в която всички вие / естествено без мен/ , да разисквате някакви смислени неща.

За начало, просто чети постовете ми и си води записки. Даже няма да е лошо да ги записваш/с молив обаче, не копи-пейст/ по 100 пъти, за да ги затвърдиш. Снимката ми си я извади на ксерокс, ламинирай я и я носи до сърцето си.... След година-две или три, може да ти позволя да задаваш по някой въпрос, до тогава -не.....

ее,марче,моля те ся..и ти са оля....ай ся,аз с кои речници да си го преведа това

мамаша,кажи ти сега като ентилигент ,какво каза марчето

Аз съм упорито копеле... Но пък Скепс е твърде голяма хапка... ;)

мамаша,кажи ти сега като ентилигент ,какво каза марчето

Каза, че въпреки отблъскващата ми на пръв поглед същност, тя е запленена от мен и ма обича тайно....

що ,заради това,че медитира в стойка лотус ли :tongue2:

Мани тоз гирлюк лотоса....медитирайте в поза узряла слива....

За начало, просто чети постовете ми и си води записки. Даже няма да е лошо да ги записваш/с молив обаче, не копи-пейст/ по 100 пъти, за да ги затвърдиш. Снимката ми си я извади на ксерокс, ламинирай я и я носи до сърцето си.... След година-две или три, може да ти позволя да задаваш по някой въпрос, до тогава -не.....

:cant believe:  :wub:

Това го пpепоpъчай на твоите фенки Аз не съм от тях бате :party4:

:cant believe:  :wub:

Това го пpепоpъчай на твоите фенки Аз не съм от тях бате :party4:

По-убав съм от Ошо ма и съм жив :giggle1:

Тва ми замяза на оня виц:

-Що е сплескан калкана? - Щото го е сексал кита......

-А що рака върви назад и му са ихвръкнали очите... -Щото е гледал как кита прай секс с калкана...

Добре. На твой риск...

РАМММ всъщност е ... мравка.

:ohmy:  :help:

Викате, да си дойдем на думата, за либовта,  безопасния секс и всичко останало....Аз съм-за :yanim:

ти,ся кво да не кажеш,че си флюбена в мени :scared:

Ми такова сладурче като теб къде ще намерим? :shy11:

Ти пък с това подсъзнание :( ...недей, че Йехова гледа! :nono:

Викате, да си дойдем на думата, за либовта,  безопасния секс и всичко останало....Аз съм-за :yanim:

На теб пък все това ти е в акъла. :ohmy:

Тук няма ли подфоpум за любов и секс?

Тук няма ли подфоpум за любов и секс?

Тоя е за тва. Преди го бяхме кръстили Ракия, мастика и мезе....Ама така се получи, че пиенето отиде на друго място, а секса дойде тука....Подробности са тва,  некви незначителни...

Не са толкова важни думите, важно е да виждаш между думите и изреченията невидимите неща.

Да, де...

–––––––––––––

Коригирам си горното твърдение. Поне три случая са.

Ми ние ако чистехме и правехме зимнини, кога щяхме да висим на компютрите... :lol6:

За вас не знам...аз си имам за таз работа жена, бивша жена, щерка, майка и тъща....

всички ние си мислим,че сме духовно бедни, неосъзнати,цинични,първобитни/ако нещо съм пропуснала -допиши го/ и въобще сме едното нищо и вече трети ден се чудим,що не можете се разделите с такива нищожества като нас :lol6::tongue2::whist:

Иииййй!!! :D

марче,това гладенето те развали.кажи накратко какво имаш предвид.

Чакай да ти слезна на нивото и ще го формулирам... :ass::lol6:

п.п. Лиглааа!

Кви ръбове, кви нива.......Марчето го апи дъното, ама иначе си е харно булче....Малко ако си понадигне самочувствието, ще е баш....

ПП И с тва нейното гладене..... :no-no:

Ами сигурно по някакъв начин им пречим.

Или пък не си допадаме, различни сме.

Нали казват, че подобното привлича подобното.

Е, това са само предположения.

Би било добре да се черпи инфо от извора.  ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.