Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

здравейте, доволен съм от 8цата. Имам я 2 дена и ми харесва :) Само че остана един проблем.. активацията.. пробвах бая активатори ама .. няма файда,, някой да помогне ? :help wanted4:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

здравейте, доволен съм от 8цата. Имам я 2 дена и ми харесва :) Само че остана един проблем.. активацията.. пробвах бая активатори ама .. няма файда,, някой да помогне ? :help wanted4:

Оригинална или някоя кракната от торент тракерите?

Някак си се оправи, но преинсталирах наново Win8. За щастие, докато под Windows 7 стария диск го намери - работеше за много кратко и зацепваше. Сега учудващо под Win8 се вижда 1TB HDD, за който си мислех, че е умрял. Мисля си обаче с каква програма мога да проверя за лоши сектори, без да ми иде информацията, тоест само да сканира за тях?

Питай чичко гугъл за Victoria HDD :-)

Защо осмицата е толко неудобна и на моменти дебилна за ползване? :( MS устойчиво следва системата: "правим читава ОС през версия".

Защо осмицата е толко неудобна и на моменти дебилна за ползване? :( MS устойчиво следва системата: "правим читава ОС през версия".

След като не Ви харесва, защо пълните темата със СПАМ и мнения, които противоречът с правилата публикувани на страница 1 ?

След като не Ви харесва, защо пълните темата със СПАМ и мнения, които противоречът с правилата публикувани на страница 1 ?

Откога личното мнение с изтъкване на това, което не харесваме и споделяне на опит е нарушение на правилата и спам? Съжалявам, че не ти се нрави моето мнение, но си има правила и права.

Откога личното мнение с изтъкване на това, което не харесваме и споделяне на опит е нарушение на правилата и спам? Съжалявам, че не ти се нрави моето мнение, но си има правила и права.

Добре, тогава би ли се доизказал и защитил тезата си ?

Липса на старт меню, лесен начин за конфигуриране на системата, облик като за смартфон - фромат C. общо взето това беше опитът ми с W8 на PC.

Липса на старт меню, лесен начин за конфигуриране на системата, облик като за смартфон - фромат C. общо взето това беше опитът ми с W8 на PC.

Сигурен съм, че ако беше отделил няколко часа за разучаването на ОС-а щеше да забележиш, колко много по-лесно е направено от 7... Дори бях направил клипче по темата няколко страници по-назад... но всеки чака на готово... няма как :)

Някой ден, може би, ще му дам шанс пак, но едва ли ще могат да го оправят до ползваем за мен вариант. Пред мен стои проблемът и с прилагането на тази ОС и на работни станции в работата. Не виждам засега, как ще стане този ъпгрейд.

Оригинална или някоя кракната от торент тракерите?

Питай чичко гугъл за Victoria HDD :-)

PRO версията, от замунда

PRO версията, от замунда

Сори, не мога да ти помогна... ако имаш други въпроси, които не се отнасят за кракването на ОС-а а за поддръжката питай свободно :)

Поради честите оплаквания и болежки на хората, че не могат да свикнат с win8 съм събрал няколко линка с много полезни съвети, предлагам всеки, който е нов с win8 да им хвърли едно око, преди да почне да хули по ОС-а 1. http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/50-windows-8-tips-tricks-and-secrets-1028220 - 50 трика за начинаещия 2. http://www.istartedsomething.com/20110914/windows-8-101-tips-tricks-for-new-start-experience/ - клавишни комбинации за бегинърите 3. http://www.windows8tricks.net/ - сайт предназначен точно за трикове и интересни новини свързани с win8 4. http://www.winrumors.com/windows-8-tips-and-tricks-for-mousekeyboard-users/ - съвети за обожателите на клавятури и мишки 5. http://www.itproportal.com/2011/12/05/10-windows-8-tips-and-tricks-familiarise-you-new-os/ - някои бейсик настройки на ОС-а Надявам се да са от полза на всички... и че всеки ще им пусне по един поглед преди да пише, колко и каква била 8-та. Поздрави :)

Хора, помогнете ми, инсталирах си Windows 8, но в един момент, когато реши, системата замръзва и само и единствено мишката се движи, но всички приложения замръзват, а ако слушам музика, тя се превръща в сирена, защото повтаря част от секундата на песента много бързо. На Windows 7 лаптопът работи безпроблемно. Моделът е MSI CX600. Благодаря предварително !!! :)

Този Windows Windows 8 Pro WMC x64 Retail Channel Free Mode en-US Dec1 2012 дали е "същия, като този в замунда Windows 8 AIO. Не знам защо но на обикновен DVD disk не ми дава да запиша AIO и затова намерих този релийз.

1. трябва ти DVD-R (тия теми и постове затва ги правим - да ги четете, а не през пръсти)

2. по-малкия AIO в маймунда със сигурност е човъркан и то по много неприятен начин (отново обсъждано)

използваш източници от два форума и въпреки тва не желаеш да четеш

1. трябва ти DVD-R (тия теми и постове затва ги правим - да ги четете, а не през пръсти)

2. по-малкия AIO2 в маймунда със сигурност е човъркан и то по много неприятен начин (отново обсъждано)

използваш източници от два форума и въпреки тва не желаеш да четеш

Диска на който запивам е DVD+R, 4,7GB, това ли е причината?

Относно точка 2, кой не е човъркан - трябва ми Windows 8 Pro x64 with Media Centre. Няма да бъде лошо, ако предоставиш линк, къде е обсъждано в темата.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

да предвид правилата на калдата, всички пишещи в софтуерния раздел сме се съгласили, къде гласно, къде негласно, да не обсъждаме много-много торренти колкото и да не ми харесва дата, пак е по-добре от дискусията в HWBG

Ако искаш небарнати варианти търсиш Windows 8 MSDN и нищо повече... A ти #Aquaris, понеже е забранено да ги публикуваш публично, можеш вместо това да му пратиш такъв на Л.С. :) Поздрави !

да

предвид правилата на калдата, всички пишещи в софтуерния раздел сме се съгласили, къде гласно, къде негласно, да не обсъждаме много-много торренти

колкото и да не ми харесва дата, пак е по-добре от дискусията в HWBG

Офтопик:

Торенти не е никакъв проблем да се обсъждат, а по-скоро съдържанието им. ;) Все едно да се забрани да се обсъжда FTP понеже някой си разпространявал нелегален софтуер по него.

Някои разработчици ползват за разпространението на легални програми именно торенти, така че това не е мръсна дума. ;)

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Диска на който запивам е DVD+R, 4,7GB, това ли е причината?

Относно точка 2, кой не е човъркан - трябва ми Windows 8 Pro x64 with Media Centre. Няма да бъде лошо, ако предоставиш линк, къде е обсъждано в темата.

Първо инсталираш Windows 8 Pro x64 и после надграждаш Media Centre.

Редактирано от DpoisonD (преглед на промените)

Първо инсталираш Windows 8 Pro x64 и после надграждаш Media Centre.

А как се надгражда с Media Center ?

Здравейте,при всяко стартиране ми изисква: 3: http://prikachi.com/images/932/5587932x.png 2: http://prikachi.com/images/936/5587936K.png 1: http://prikachi.com/images/943/5587943c.png Как да премахна тази програма-Windows 8

защо просто не го настроите веднъж и да забравите?

иначе отваряте task manager > startup > и го забранявате

на първата снимка не Ви ли дава избор да не е "next logon" а примерно "never" или нещо такова?

The Admiral питаш сериозно или?

защо просто не го настроите веднъж и да забравите?

иначе отваряте task manager > startup > и го забранявате

на първата снимка не Ви ли дава избор да не е "next logon" а примерно "never" или нещо такова?

The Admiral питаш сериозно или?

За съжаление да :), но в последствие открих на техния сайт, че раздават безплатни ключове за Media Center и сега очаквам до 72 часа да си получа ключа :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.