Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

Пропуснах да напиша за офис-а: след 3-4 стартирания излезе съобщение, че офис-а не е активиран и съответно излезе къде да сменя серийния номер- вкарах го и се активира и той, въпреки, че все още работеше и без активация. Обаче се оказа, че за офиса няма все още български езиков пакет и е само на английски (е може би го има и на няколко от големите европейски езици).

Ами много добре. В сайта има езиков пакет, но не знам защо въобще са го качили, тъй като той съдържа само английски език.

п.п. А може ли да има дневен или седмичен лимит за активиране на windows 8? В смисъл за определено време да може да се активират определен брой копия. На следващия ден или седмица отново да може?

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
забелязали сме

и съвсем случайно ще те насочим към четивото: макар че аз го оставих - даже не го виждам вече

http://www.askvg.com/what-is-skydrive-pro-option-and-how-to-remove-it-from-context-menu-after-installing-microsoft-office-2013/

Благодаря, но той пише, че в момента не е активно щото от Microsoft не са го оправили... Това значили, че след като го активирам, то ще мога да си ги селектирам, но няма да мога да се възползвам от фунцкиите, които предлага ?

за целта ще ти е нужен MS Sharepoint - продукт, който има достатъчно добри безплатни аналози за домашна употреба и/или за обикновен потребител

в общи линии това е интересно enterprise (нарочно така го написах) решение за големи проекти/срещи при които се изисква едновременна работа от няколко души, често намиращи се на различни места

Ами много добре. В сайта има езиков пакет, но не знам защо въобще са го качили, тъй като той съдържа само английски език.

п.п. А може ли да има дневен или седмичен лимит за активиране на windows 8? В смисъл за определено време да може да се активират определен брой копия. На следващия ден или седмица отново да може?

А, това смятам, че не е вероятно да са го направили, но де да знае човек. Така или иначе вече активирах два Windows-a 8, без проблеми и за двата- първия е въпросния на виртуалния компютър, а втория- вчера, на реален компютър, който вече имаше Win7 (сега е dual boot с две ОС) - както казах, без проблем. Обаче проблем все пак има, но от друго естество. Получи се и при мен преди това, но мислех, че е случайно, обаче явно не е: след инсталиране на Windows8, на компютър, който вече има работещ Windows7 (говорим за осъществяване на dualboot, не за ъпгрейд) и стария win7 се деактивира- налага се повторна активация- доста чудно положение!!!

П.С. освен това във въпросния "образователен" сайт са махнати ключовете за Windows7 и Office2010 - пише, че тече процедура по издаване на нови ключове.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Ще го имам пред вид при бъдеща инсалация. А що се отнася до това:

П.С. освен това във въпросния "образователен" сайт са махнати ключовете за Windows7 и Office2010 - пише, че тече процедура по издаване на нови ключове.

Преди два дни активирах с този ключ офис 2010.

Здравейте всички, някой от вас да се е сблъсквал с тази грешка "0x8007064a"

Здравейте всички, някой от вас да се е сблъсквал с тази грешка "0x8007064a"

Защо не описа при какви обстоятелства възниква тази грешка?

Ами като тръгна да инсталиран нещо от магазина или самите актуализации на приложенията. Тръгват да се инсталират и след това ми изписва "error cod: 0x8007064a"

Ами като тръгна да инсталиран нещо от магазина или самите актуализации на приложенията. Тръгват да се инсталират и след това ми изписва "error cod: 0x8007064a"

Използваш ли лицензирана ОС или е пиратско копие ?

свалена от тракер но активирана по телефон

Демек, заплатил ли си съответната сума или кракче ?

Не съм заплатил сумата, но не е и с кракче :)

Тогава, че може да е всичко....

проверете случайно дали не е спрян service-а на защитната стена (firewall) на windows 8

проверете случайно дали не е спрян service-а на защитната стена (firewall) на windows 8

Това как ще помогне ? Особено при инсталиране на приложение от appstore-a ?

проблем с инсталирането на актуализациите от windows  update на лаптоп samsung np300e5c .лаптопа е нов закупен е от  vivacom с инсталиран windows 8  64 bit .намира актуализациите но не ги инсталира нито автоматично нито ръчно изписва грешка 0х80070057  изабива

проблем с инсталирането на актуализациите от windows  update на лаптоп samsung np300e5c .лаптопа е нов закупен е от  vivacom с инсталиран windows 8  64 bit .намира актуализациите но не ги инсталира нито автоматично нито ръчно изписва грешка 0х80070057  изабива

Препоръчвам Ви да рефрешнеш системата от:

windows button + i -> Change PC Settings ->General -> изибраш който рефреш искаш, да не пипа файловете или направо да се преинсталира, аз лично препоръчвам да се преинсталира от втората опция!

Поздрави!

Това как ще помогне ? Особено при инсталиране на приложение от appstore-a ?

аз имам гадния навик да спирам целия сървиз и да си слагам комодо, но под уин 8 спирането му блокира инсталациите - за тва са принудих да спра защитната без сървиза

честно казано не ми се четеше защо

Здравейте,случайно да знаете къде се съхраняват поставените (премахнатите) тапети (снимки) от монитора???  

C:WindowsWebScreenandC:WindowsWinSXSamd64-microsoft-windows-themeui-31fb3856ad364e35_6.2.8102.0_none_68ad67e0608b94f6Не е тествано

C:WindowsWebScreen and C:WindowsWinSXSamd64-microsoft-windows-themeui-31fb3856ad364e35_6.2.8102.0_none_68ad67e0608b94f6 Не е тествано

Здравейте, а тази папка дали може да се изтрива (съдържанието в нея)??? http://imageshack.us/f/687/38214080.png/

Здравейте, а тази папка дали може да се изтрива (съдържанието в нея)??? http://imageshack.us/f/687/38214080.png/

Здравейте,а тази папка дали може да се изтрива(съдържанието в нея)  http://imageshack.us/f/577/66480345.png/

Здравейте,а тази папка дали може да се изтрива(съдържанието в нея)  http://imageshack.us/f/577/66480345.png/

Здравейте,някъде прочетох,че тази папка е хубаво да се чисти(изтрива) от съдаржанието-http://imageshack.us/f/442/35890072.png/

първата и третата - не

първата - защото не!

третата - защото информацията в нея помага за по-бързото извършване на някои (ежедневни/ рутинни ) операции. триеше се едно време под хр, защото там така или иначе може да се каже, че не работи

втората заема незначително място (особено пък под 8), така че и да я изчистите, файда няма - а и не разбирам защо ви е да чистите тапетите

ДОБАВЕНО: сега хвърлих едно око и на другата ви тема: обърнете внимание на пост № 2 и спрете да вършите идиотии

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Препоръчвам Ви да рефрешнеш системата от:

windows button + i -> Change PC Settings ->General -> изибраш който рефреш искаш, да не пипа файловете или направо да се преинсталира, аз лично препоръчвам да се преинсталира от втората опция!

Поздрави!

Това дали ще ми помогне и на мен... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.