Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

Благодаря ! Бих се радвал ако някой каже каква е разликата с properties / shortcut / advanced / run as administrator ? От съпорта им ми писаха да направя  този начин  а просто  компа е работен има важна информация на него и ми се иска да знам какви точно права давам на програмата .

Редактирано от welcome2 (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не знам кво му стана на компа, но зарежда доста бавно -преди седмица си зареждаше за има няма 10 секунди/Windos 8.1/а сега някъде за минута даже и повече-На какво може да се дължи това, спрял съм почти всички програми да не се зареждат при стартиране, но пак е така-сканирах за вируси с MBAM не намери нищо, чистих го с CCleaner-a-и пак е така но преди седмица си беше добре-нищо не съм инсталирал или променял-нямам антивирусна, но Windows Defender-а /antimalware service executable/  ми хаби най-много памет и ми натоварва компа-в него ли е проблема или имам вирус някъв, въпреки, че сканирах, по принцип компа е настолен старичък от 2008, не съм сменял термо паста на процесора и тем подобни никога, само го чистя от време на време-компа стои отворен от едната страна няма капак и вентилатора от време на време доста ръмжи и се чува доста силно, но на моменти,например 1 час ръмжи после спира,възможно ли проблема да е някъв хардуерен или не знам 

Някой да сподели как се държат новите версии Release Date: 12/15/2014 на:

File Name: bg_windows_8.1_enterprise_with_update_x86_dvd_6050635.iso
Languages: Bulgarian
SHA1: 3099518AD5FD61A835CCC48BB4AE81995462C0C1

File Name: bg_windows_8.1_enterprise_with_update_x64_dvd_6050367.iso
SHA1: FFAF010E2549090BE01D3B75A77EE5BACA191B20

File Name: bg_windows_8.1_pro_vl_with_update_x86_dvd_6050909.iso
SHA1: D05BF3CBCA85E3A9EBF344961DDDB2D86BE78B3C

File Name: bg_windows_8.1_pro_vl_with_update_x64_dvd_6050872.iso
SHA1: F1EBE50510AFE2F498C5E002077D1D1D9E810055

За повече подробности може да погледнете и http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx#searchTerm=Windows%208.1%20with%20Update&ProductFamilyId=0&Languages=bg&FileExtensions=.iso&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

:clown:

И аз ще се включа в темата за проклятието наречено Microsoft Windows.

Сутринта си цъках на прословутите джамове после рестартирах за да си ползвам линукса. Та преди малко ми се наложи да включа бозицата ииии изненадааа ядец..

https://disk.yandex.ru/client/disk/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%7Cslider/disk/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0/2014-12-23%2016-45-04.MP4

Някой има ли идея дали има оправия без преинсталиране ?

И аз ще се включа в темата за проклятието наречено Microsoft Windows.

Сутринта си цъках на прословутите джамове после рестартирах за да си ползвам линукса. Та преди малко ми се наложи да включа бозицата ииии изненадааа ядец..

https://disk.yandex.ru/client/disk/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%7Cslider/disk/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0/2014-12-23%2016-45-04.MP4

Някой има ли идея дали има оправия без преинсталиране ?

От линка, нищо не се разбира :)

Какво трябва да разбереш ? Логвам се и вместо да зареди десктоп само премигва между логин и десктоп.

Преинсталирай драйвъра на видеото. И виж дали ще се получи. И аз имах подобен проблем и с преинсталация на драйвъра се оправи проблема.

И как да стане тая магия като не мога да пипна нищо ?!

При стартиране на компютъра(не на Windows) натисни Shift и започни да щракаш F8 клавиша(без да пускаш Shift-a). Избери VGA mode.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

И как да стане тая магия като не мога да пипна нищо ?!

под сейф мод деинсталираш стария и тогава инсталираш новия.

досега никога не съм успявал да включа сейфмод на боза 8.Х ... колкото и да съм чупил клавиатурата от натискане на shift и F8

Ами пали инсталатора и от там пусни Ремонт. И, моля, спри да наричаш Windows боза. Разбрахме, че не ти харесва и не можеш да работиш с нея. Ама, я кажи ти два реда код написал ли си. Маало досадно става присъствието на използваната от теб терминология за въпросната ОС в публикациите ти. Ако се съобразиш с молбата ми - благодаря.

Ами пали инсталатора и от там пусни Ремонт. И, моля, спри да наричаш Windows боза. Разбрахме, че не ти харесва и не можеш да работиш с нея. Ама, я кажи ти два реда код написал ли си. Маало досадно става присъствието на използваната от теб терминология за въпросната ОС в публикациите ти. Ако се съобразиш с молбата ми - благодаря.

И аз не съм написал и 'два реда код' за това ме интересува да си взема ли таблет с Windows 8.1 или да чакам да излезе Windows 10 ? Със седмицата долу-горе съм в час, но 8-цата съм я виждал само на книга. За това се включих в тази тема, обаче НЕ....

Какво те притеснява в Windows 8.1? Щом имаш представа, дори и малка от Windows 7, не би трябвало да ти създаде проблем осмицата. Дори в някои отношения 8 е доста по-удобна на устройства с мазане(шегичка) по екрана.

Длъжен ли съм да го харесвам след като го оставям работещ сутринта и вечерта е това мигане само. И то е оригинален купен не да кажеш да съм го изтеглил кракнат.

"Ако едно нещо може да се счупи, то рано или късно се чупи"

Ако е минал токов удар или мълния или още хиляда възможни причини... и linux да беше, и AIX да беше все може да се срине, не дай боже да има дефектирал компонент.

"Ако едно нещо може да се счупи, то рано или късно се чупи"

Ако е минал токов удар или мълния или още хиляда възможни причини... и linux да беше, и AIX да беше все може да се срине, не дай боже да има дефектирал компонент.

Линукс не се чупи току тъй. Ще видя тези дни

Пред средностатистическия потребител със сигурност бозата е по-дуракоустойчива от линукса. От опит казвам. Не всички са хакери Росене.

Пред средностатистическия потребител със сигурност бозата е по-дуракоустойчива от линукса. От опит казвам. Не всички са хакери Росене.

А защо всички сървъри в банките работят под UNIX (бащата на линукс) ?

Ивинявай! Грешно те разбрах, за мен линокс е по-добра от windows.

Редактирано от Person (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.