Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На прага ли сме на 3-та световна война или 2-ра студена война?

Featured Replies

Да си чувал, че почти всички служители на Беркут, минаха на страната на Крим, и източните части на Украйна? Да си чувал, че много войници, отказват да се бият за Киев, и минават на страната на бунтовниците? Да си чувал, че много поделения с техника, бяха в ръцете на бунтовниците? да си чувал, че почти всеки ден, се пленява още техника? Да си видял снимка, клип, репортаж, на минаващи колони с техника, от Русия? Айде бъди конкретен. ;) Да, руско говорящи са. Но там всички са такива. Да, много руснаци, отиват и се бият, на страната на бунтовниците. Има и казаци и чеченци. Няколко пъти, ти се отговори. Ти не го разбираш, или не искаш. Все тая. А ако САЩ, имаха някакво доказателство, щяха да го използват досега. ;) Колко ще се разбере, че украйнците свалиха самолета. Ама, нали ти знаеш, че са руснаците. Даже лично Путин, и стрелял. :D

П.П И аз ти зададох, няколко въпроса. Ама ти се правиш, че не ги виждаш. Защо ли?

Глей ти, Беркут имали танкове и РСЗО.

Интересно.

А снаряди откъде? При това, доста.

А влекачи за техниката? Приватизирани гелендевагени ли?

Не случайно се фокусирах на тежкото оръжие, за да не водим спорове, че е от магазина, от разбития местен склад, трофейно и пр.

Влез в YouTube, дай Russian troops in Ukraine и гледай. Не е много лесно да копирам линкове от телефона, но за твоето удоволствие и това ще направя.

Дай пак въпросите, да не ровя. Ще ти бъде отговорено

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Страх ли те е? Аз на твое място бих се страхувал. Бягай при чиче ти  Обама, да му се скриеш в полата.

Страх ли те е? Аз на твое място бих се страхувал. Бягай при чиче ти Обама, да му се скриеш в полата.

И все пак? Откъде се взе тежкото въоръжение, кой обучи бунтовниците да го ползват, как се урежда логистиката му?

Интересно.

А снаряди откъде? При това, доста.

А влекачи за техниката? Приватизирани гелендевагени ли?

Не случайно се фокусирах на тежкото оръжие, за да не водим спорове, че е от магазина, от разбития местен склад, трофейно и пр.

Влез в YouTube, дай Russian troops in Ukraine и гледай. Не е много лесно да копирам линкове от телефона, но за твоето удоволствие и това ще направя.

Дай пак въпросите, да не ровя. Ще ти бъде отговорено

Ти четеш написаното, като дявола евангелието. ;)  Защо пропусна да прочетеш, че много войници, преминаха на страната на бунтовниците? Защо пропусна да прочетеш, че много техника е пленена, включително от поделенията намиращи се в източната част. И пак питам, защо не ми отговори на въпросите, дето ти зададох, на предната страница? Да, знам че няма да отговориш. :D;)

Кажи все пак, кой осигурява тежкото въоръжение за бутновниците - РСЗО, танкове, артилерия.

А консумативите за тях?

Или разни олигарси ги пращат? Те откъде ги имат? А в Русия има ли олигарх, който да има независимо поведение?

Координацията на войските (пак повтарям, артилерия+танкови части+пехота) как се прави - от военно обучение стил 15 дни на полето с Калаша?

Професионалната работа с артилерията как се учи? На тренировка в полето?

Клипчета безброй и за рускоговорещи люде, с еднаква тактическа екипировка, с поведение на обучен персонал (не като за 15 дни), формиращи военни колони...

Ако не греша, някъде беше писал, че си бивш военен. Дай професионална оценка.

Искаш ли линк към клип или ще ги намериш и сам?

Забавно е да виждам аргументи от сорта: ако е така, защо онези не са показали сателитните снимки. Ами може би имат нещо наум онези. Но отговорите на въпросите горе отново ми убягват.

Мдаам, едно си баба знае, едно си бае...

Откъде все пак аджеба опълченците имали тежко оръжие, едно и също като мантра ... видите ли, не, не е възможно, те нямат възможност да са пленили такова, не, няма военни части присъединили се към тях барабар с техниката.. не, няма възможност техниката да е била пленена лятото когато бяха разбити едни от най добре въоръжените и елитни украински войскови механизирани части.. не бе, няма възможност изобщо да са пленили РСЗО-та, танкове, БТР-и, БМП-та, МТЛБ-та, противъздушни ОСА .. Боеприпаси, ах, как е възможно, там на тяхна територия нямаше складове военни, не бе, невъзможно е никак, нямаше пленени цели натрупани от укрите полеви складове .. не бе, в Донецк и Луганск няма заводи за производство на боеприпаси за артилерията и патрони ... Ах, нямат и място където да ремонтират тежката техника, как , та те са партизани, шумкари дето само ходят и мародерстват по горите с пушки...

Ах а толкова много клипове има с показани пленени техники, мястото където ги ремонтират, дори мястото където произвеждат собствени минохвъргачки и боеприпаси... Но не, невъзможно е и точка, само и единственото обяснение е че Русия , лошата праща колони техника която разбира се е снимана и има много видиоклипове в ютуба, търсте както каза на английски Руски военни части в Украйна хахахаха... Мдам, погледнах да видя все пак нещо ново, може да съм пропуснал.. е какво се оказа, гледам тубата, а там украински техни си клипове от фронта ( няма сниман дори крив опълченец какво да говорим за руски войник ), гледам клипове от Крим, гледам някакви показания на уж пленени опълченци даващи показания че видите ли цялата алтайска танкова руска дивизия е влязла хахахахахах ... ( ако не беше трагично е доста смешно )

Относно военната подготовка.. Пак за пореден път ще повторя, доста от опълченците са бивши военни от армията, повечето са отслужили военната си служба още дори във времената на СССР, не бе, те само са белили картофи тогава, и не са водели военна подготовка...дори командния състав...А други, са сега издигнали се, за пример Моторола е бил само максимално отдельонен командир в чечня, но сега е командир на батальон, войната учи драги, и спсобния се издига, и научава, все пак минаха колко почти 8 месеца ( мдам, но разбира се това не е възможно, трябва да са завършили военно училище, иначе те не моогат да командват така умело , мдаам )  .. Друг пример, Гиви, бивш военен , танкист , сега отново военен и командир на батальон ... Безлер, бивш военен от армията на украйна, командир и тогава , сега също, Захарченко, бивш офицер от специалните части на МВД, създал и командва Оплот, Мозговой, бивш военен, сега командир на бригада Призрак , Стрелков, също бивш военен , сега вече не е в опълчението , Петров, Също военен и преид и сега, и така нататък, и така нататък... 

Викаш координация на войските, толквоа е сложно че трябва генералщабна академия най-малко хахахаххаа.. Алоу, смешник, това се изучаваше дори от наборните войници в БГ армия навремето, в най обща план разбира се, а във военното се изучаваше още във частта преди да почнеш специалната си подогтовка ( беше в така наречения общовойсково обучение ) Изучаваха го от командир на отделение нагоре . Отделно, ако мисли че това съгласуване е толкова велико, хехе, то ако беше така, опълчението нямаше да допуска толкова грешки в боевете.. дам, не го знаеше ли, че и те допускат грешки, и доста си патят от тях после... 

Сформирани военни колони професионалано?? Е това вече ме разби, какво ли ще означава да го еба, някаква нова върховна военна тактика и стратегия навярно.. хахаххахахах .. Да строиш хората как да вървят , как да се строяват или как да се движат на бойното поле е толкова сложно, че  пак се налага военна академия навярно   :D хахахахах

А за клипчетата, наистина ще се радвам най накрая да ги видя, за да ги коментираме , айде чакам с удоволствие някое клипче доказващо твоите твърдения, аз и други постнахме , аз мога да поствам още и още, но не виждам смисъл от повтаряне на очевидното .. Айде, давай някой клип, че само се пляскаш като чикия на мокър пясък, както викахме едно време ...

Отделно, мисля че сто пъти повторихме, доброволци руски има , и то достта, и те също са бивши военни .. Макар че някои специалности все пак са кът. Ако беше чел малко и новините от ДНР и ЛНР , щеше да видиш че си търсят танкисти ( редови, не мисли че търсят генерали на танкови дивизии ) , търсят артилеристи също така, кът са им.. Ако беше гледал пак повтарям а не да говориш и пропагандираш платеното направление, щеше да видиш самите опъченци как коментират за това, и как старите обучават младите... А това драги най добре се учи в боя, на полето, а не в класните или академии направо както си мислиш... Артилерийското дело не е толкова сложно, математика и изчисления основно ( споко, не е интегрална или диферинциална висша математика хахаха ) , и познаване на техниката как да работиш с нея... 

Та така накратко, интересно викаш е да слушаш аргументи.. да, ние поне имаме аргументи и доказателства, от теб виждам само сорсоиден анчин на спорене, пляскане на празни приказки и извъртаници като как да кажа, най древната професия ..... 

А ти как би нарекъл 16-годишното му управление? В тандем с Медведев и Зубков...Стига, Мореплавателю, това са факти. Моята пристрастност е без значение.

Колев, Ник Ут печели "Пулицър" с тази снимка, той е и журналистът оказал първа помощ на детето. Момиченцето(години пъ-късно) остава като политически имигрант в Канада.

Ха, значи всяко по дълго управление според теб е диктатура ?? Абе Нел, я малко пак се огледай и кажи, как точно управлява толкова дълго Путин.. как след като по закон не можеше да вземе четвърти мандат за президент се кандидатира за премиер и народа в Русия го избра... Или викаш неее, това не е демократично, той вече си е минал мандатите във власттта.. Е да ама не, законите на Русия са такива, и никой, дори хамериканските задници, копче нямат право да дават наклон на Русия, или друга държава, какви да са им вътрешните закони....

А защо беше избран, ще попиташ навярно, или ще се запиташ как аджеба руснаците го подкрепят толкова през всичкото време.. Ами интересно, нали харесваш историята, погледни как за времето на управление на Путин, Русия се въздигна от разрухата на Горбачов и Елцин, това му го признават дори върлите му врагове хамериканосите, е повечето под сурдинка, как за около 10 години възроди икономиката на Русия, която беше просто като нашата по времто на циганчето Костов, разпродавано за жълти стотинки на западни господари ....а за корупцията да не говорим.. Как за времето в което управлява народа на Русия, придоби самочуствието и самоуважението си отново , как икономическото му положение дори по "независими" западни изследвания се е подобрило към 20 пъти !!  Как от васал на МВФ, сега Русия стана отново самостоятелна, с потчи нищожен външен дълг , и огромни вътрешни запаси на валути, злато и ценни книжа ... ( външния им дълг в момента е около 15 % от БВП ) за разлика от такива велики демхратични и икономически тигри като Великобритания ( над 100 % ) , Германия ( към 80% мисля беше някъде ) за ФАЩ с трилионите ( над 20 трилиона май вече ) и над 100% да не говорим ....

Та викаш, не , той е диктатор, изборите все са манипулирани, руснаците не го харесват, закона не му позволява.. мдаам, бах си Диктатора... дето управлява самостоятелно, и превишава своите пълномощия постоянно, едноличен монарх, дето манипулира и народа тоттално...

Знаеш ли, казах ти че си заблудена... иска ми се да кажа каква, но ще си замълча... съжалявам те само че си толкова сляпа, но то си е за теб.. дерзай, само моля те, не пускай глупости и не мисли че сме слепи като теб....

П.С И да ти кажа честно, вече ми писна от такива промити мозъци повтарящи дикатура та диктатура.. Абе Садам като беше диктатор, Ирак не процъфтяваше ли, а сега като е демохрация не е ли развалини и хаос.. Кадафи, беше диктатор пак според запада, но Либия процъфтяваше,а сега, демохратизирана дори не  съществува като цяла държава , Асад, преди да му спретнат демохратична гражданска война процъфтяваше ли, процъфтяваше, а сега, пак хаос, убити невинни, разруха все благодаря на демоХратията .... Китай, там нали управлява комунистическа диктатура, страната е стабилна и се развива, и е най силната икономика в света... та в тоя дух, моял те, изясни си малко и терминологията защото това което повтарятш като мантра и не само ти, и други велики демохрати борещи са за свободи някакви на всички по света ( въпреки че изобщо не им влиза в работат да се месят на други, нито някой ги е молил ) ..... 

Тя мантра за диктаторите вече толкова се изтърка от оригиналното си значение, че няма накъде.. Ако искаш наистина да посочиш диктатор, вземи например Пиночет, който колеше и бесеше просто по своя прищявка еднолично, и взе властта с пуч.. и беше подкрепян познай от кого.................. позна, демоХратична хамерика .... 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Мореплавателю, не ти преча на възприятията, но МОЛЯ, не пречи и ти на моите. За мен Путин е диктатор, всичките тези врътки във властта, че да е на върха толкова години, са ми напълно достатъчни като факт(пък и не са само те). И моля те... не ми изтъквай като някаква причина това, че се е подобрило икономическото положение в Русия... то и по времето на Хитлер, Германия бележи разцвет в икономиката си... но това не прави Адолф положителен герой в световен мащаб и от гледна точка на времето. Просто факт. Не трябва специално "зрение". :P

Та викаш, не , той е диктатор, изборите все са манипулирани, руснаците не го харесват, закона не му позволява.. мдаам, бах си Диктатора... дето управлява самостоятелно, и превишава своите пълномощия постоянно, едноличен монарх, дето манипулира и народа тоттално...

А-а-а... да се разберем, не съм говорила за манипулирани избори, нито пък, че не го харесват руснаците-харесват го и пак ще си го изберат за президент(а той пък ще си избере Медведев за министър-председател :D , 'ко слушка). Някъде около 70% одобрение има Владимир Владимирович, но и емиграционният поток на хора от средната класа в Русия, се е поувеличил в последната година.

Ама няма проблем. Харесвай си го колкото искаш, но не искай същото и от мен.

И защо Пиночет... да беше ми предложил Салот Сар, да си дойдем на думата за баш комунистически диктатор.  :D

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Мореплавателю, не ти преча на възприятията, но МОЛЯ, не пречи и ти на моите. За мен Путин е диктатор, всичките тези врътки във властта, че да е на върха толкова години, са ми напълно достатъчни като факт(пък и не са само те). И моля те... не ми изтъквай като някаква причина това, че се е подобрило икономическото положение в Русия... то и по времето на Хитлер, Германия бележи разцвет в икономиката си... но това не прави Адолф положителен герой в световен мащаб и от гледна точка на времето. Просто факт. Не трябва специално "зрение". :P

А-а-а... да се разберем, не съм говорила за манипулирани избори, нито пък, че не го харесват руснаците-харесват го и пак ще си го изберат за президент(а той пък ще си избере Медведев за министър-председател :D , 'ко слушка). Някъде около 70% одобрение има Владимир Владимирович, но и емиграционният поток на хора от средната класа в Русия, се е поувеличил в последната година.

Ама няма проблем. Харесвай си го колкото искаш, но не искай същото и от мен.

И защо Пиночет... да беше ми предложил Салот Сар, да си дойдем на думата за баш комунистически диктатор.  :D

Айде айде, по полека със сравненията с Хитлер, преди да почне втората световна война, точно Хитлер са го ухажвали и бритнаци, и французи, и хамериканци, никой не го е наричал дикактор, по късно вече е лошия ....така че, твоето неспециално зрение май пак е леко изкривено   ;) Време е да сложиш специалното май :D

И пак ти казах, твоите интерпретации за дикатура, са си твои, и изобщо нямат връзка с това което реално е дикатура.. ако не знаеш, прочети поне в уикито за дикатура, може да научиш нещо ново , мдам ... Упс, виждам че си прочела, споменаваш лидера на червените хмери, хахахаха.. Само дето забравяш пак удобно че той не се е позлвал с подкрепата на СССР когато започва безумствата си, и дори Китай се извръща от него когато създава така наречената Демократична Кампучия ( и защо демократична така и не е ясно, все пак всички комунистически правителства се наричат Народни републики , странно  )

А Дикатора Пиночет, се позлва с явната подкрепа на ФАЩ, с чиято помощ идва на власт и управлява , капиш къде е разликата, или ти трябва специално зрение и за това елементарно дедуктивно мислене ;)

И останалото, айде пак, защо бягали толквоа много на запад... Ай ай ай, сведения някакви да дадеш, статистика може би.. Че ги има има, но колко много да го ева че постоянно се говори за толкова много.. Повече отколкото българи ли, или други източно европейци, или може би повече от азиатците ?? :D

За сметка на това, РФ е втората по брой имигранти , забележи, не емигранти, а Имигранти в света .... основно от средноазиатските държави разбира се, после китай, балтийските републики, някои от централна и източна европа.... мдаам.. в Русия никой не отивал , там е толкова зле че няма накъде ...

А за политиката в Русия, мисля както казваше един друг мислещ като теб, Благо нещо си, май това е вътрешна работа нали, кои сме ние да съдим, че и ти и всички такив като теб, пляста пляста, абе все другите гледат, вместо да си гледат своето, чуждото канче все, като хамериканците, все клечките в чуждите очи, а гредите в своите, нъцки.. няма такова нещо... 

Та такива ми неща Нел, пробвай пак с нещо по смислено, общите приказки знаеш къде са, в празните такива  ;)   знаеш къде е раздела ....

П.С А да, замалко да забравя, думата диктатура не знам защо я свързваш автоматично с комунистическа ... това единствено показва комплекси някакви.. Диктатурата не е задължително да е комуниситческа, всъщност дори комунистическо по своя смисъл и идеи е малко различна  от диктатура, нищо че оригинално проповядва диктатура на пролетариата ... но тука ще влезем в социално политически въпроси, философски такива а там знам че ще се оплетеш съвсем в кълчищата.. понеже те познавам достатъчно и съм преценил възможностите ти по доста въпроси ;)

И понеже много хуманисти се навъдиха , борци за свободите, правата и така нататък, ще си позволя да постна клипче от едно сатиристично шоу предаване в германия, което м/у другото още от началото се показа като едно от малкото медии, които се опитваха да покажат на западите общества реално за какво става дума , използвайки силата на хумора и сатирата ...

Субтитрите са на руски ..

Алоу, смешник,...

...чикия на мокър пясък, както викахме едно време ...

... и извъртаници като как да кажа, най древната професия .....

пълномощия постоянно, едноличен монарх, дето манипулира и народа тоттално...

/quote]

Колега, чудех се какво да ти кажа...нищо не ми хрумна. Съжалявам те.

Много злоба си събрал, явно животът ти не е това, което смяташ, че заслужаваш.

Пожелавам ти успех и да се сбъдне мечтата ти (би трябвало да е една от мечтите ти), да станеш част от великия Руски народ.

:) Мерси, за пожеланието, но моя живот съм си го направил сам, със пълното съзнание и за грешки и за положителни страни, и съм си доволен от него..

А ти, все пак след всчиките ти празни приказки, няма ли да постнеш барем един клип в потвърждение на твърденията си ... Все пак, толкова силно участие демонстрира тук, такива дълбоки познания и такива убедени политически възгледи които бяха базирани толкова силно на истината и правдивостта... 

Всъщност не съм и оччаквал нещо от теб, все пак още от началото те прецених колко можеш.. и както споменах и преди, в днес бг може и да вървиш, или в блиц, но реално си .. .... гореспоменатото ... мдам...

:)

Всъщност не съм и оччаквал нещо от теб, все пак още от началото те прецених колко можеш.. и както споменах и преди, в днес бг може и да вървиш, или в блиц, но реално си .. .... гореспоменатото ... мдам...

Ми...добре.

Няма да ти е за първи път да надцениш умствените си способности ;)

Не разбрах само защо трябва да ходя някъде, мислех, че знам кой е собственика тук? Не беше ти, по последна информация?

Или нарушавам някакви форумни правила?

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Ето и още едно сатирично предаване за западната политика, отново немско с руски субтитри .... 

П.С Благойчо, мисля че се беше изчерпал , нали така каза, не виждаш смисъл да спориш , нещо пак май се пообърка или какво ;)

Както казах, мненията ти може да са вървежни в днес или блиц, но тука не вървиш :D .. Нещо по конкретно не можа ли да измислиш , например контравъпроси отново, нова вълна плява , или тем подобни .. все пак, трябва да тренираш повече политпорпаганда, за такова качество като твоето извинявай не бих дал и пукнат цент ;)

Благойчо просто направи кратка почивка, за да изчака наставленията от пентагона.

Те оттам вече достатъчно се оплетоха, че май ще има да почака доста :D  Всъщност се бях зачудил, защо аджеба из новинарските форуми са толкова активни разни сорсоиди, и се сетих че вярно бе, то имаше заповед да се противодейства на  уж завзелата цяла европа "проруска" пропаганда покрай събитията в Окрайната.. мдам,  и се чудех защо се създават разни групи уж за киберборба с тероризма, а то се оказва че са чиста проба платени тролове дето изобщо нямат връзка с хакерските истории ( е може да имат малко, кой знае, не познавам лично нито един такъв, освен бивши колеги работещи в центъра на МО в подобен център :D

Мдам..когато фактите говорят както са казали, и боговете мълчат... но троловете не...

А клипчето дето се майтапят с Русия днес, си е весело ... само дето майтапа е леко сатиричен визиращ западните такива ...

Ето линк към една статия обясняваща преизбирането на Путин,не съм проверил всички данни,но в Уики има данни за БВП по държави за 2012г и през нея Русия е на 8-мо място,така,че може в следващите да е вече на 6-то.За покупателната способност на руснаците също съм склонен да вярвам,след като западни фирми страдат от санкциите.Прочетете ,Благо и Нел,намерете данни опровергаващи написаното и ще се поспорим отново.Засега спор не се получи,игнорирате това,което е неоспоримо,повтаряте едно и също и наистина създавате впечатление,че не сте тук по своя воля

http://rusofili.bg/резултатите-от-управлението-на-влади/

Редактирано от Андрей Георгиев (преглед на промените)

Мдам..когато фактите говорят както са казали, и боговете мълчат... но троловете не...

:offtopic_s:

Тази мисъл отива в "Мъдрости..."

:yanim:

Нали нямаш нищо против?

Благойчо просто направи кратка почивка, за да изчака наставленията от пентагона.

А може и нещо друго да прави :)

:offtopic_s:

Тази мисъл отива в "Мъдрости..."

:yanim:

Нали нямаш нищо против?

Естествено, това е свободен форум, и за разлика от други аз не претендирам за някакви лични права и свободи които забраняват на другите да ме цитират... :)

А и не мисля че съм открил топлата вода с този израз :D :D 

П.С Благойчо, мисля че се беше изчерпал , нали така каза, не виждаш смисъл да спориш , нещо пак май се пообърка или какво ;)

Както казах, мненията ти може да са вървежни в днес или блиц, но тука не вървиш :D .. Нещо по конкретно не можа ли да измислиш , например контравъпроси отново, нова вълна плява , или тем подобни .. все пак, трябва да тренираш повече политпорпаганда, за такова качество като твоето извинявай не бих дал и пукнат цент ;)

Да споря ли? Отказах се.

Само те попитах защо трябва да ходя някъде. Не може ли да остана тук...или трябва да поискам твоето разрешение.

Много се плюнчиш, дай го по-спокойно.

А може и нещо друго да прави :)

Аха, навярно ближе рани .. или ближе задни части нечии ;) хахахахахаха

Аха, навярно ближе рани .. или ближе задни части нечии ;) хахахахахаха

Може, а може и друго да правя :)

Много злоба, отпусни се малко. Дано поне ти олеква :)

Да споря ли? Отказах се.

Само те попитах защо трябва да ходя някъде. Не може ли да остана тук...или трябва да поискам твоето разрешение.

Много се плюнчиш, дай го по-спокойно.

Е нали претендираше за интелектуални възможности, явно енса толкова велики... 

Я да попитаме другите, какво съм казал когато казах че вървиш само в днес бг и блиц, но не и тука ;) Да видим какво ще каже " проостия " недорасъл до твоя велик интелект и познания народец тук    

Моля ви, кажете му че явно на мен не вярва хахахахахах

П.С Мойра, ще направя добавка,   можеш да ме цитираш ;)

Когато фактите говорят и боговете мълчат.... но троловете не .. те само почват да спамят още по жестоко   в опит да се изкарат  по умни от другите  въпреки че са с покафенели гащи   :D  

П.П.С Алгор, извинявай за спамовете, ще те помоля да поизчистиш малко тука , че един другар сосрсоид се е развилнял, а ме познаваш, на такива не мълча .... а такава хубава тема имаме , срамота е...

Не, не претендирам.

Имам ги. Потвърдено в реалният свят, мда.

Ето и какво правя, докато любезно с пиша с теб, другарю-гастарбайтер.

post-353022-1423154543,27_thumb.jpg

Не, не претендирам.

Имам ги. Потвърдено в реалният свят, мда.

Ето и какво правя, докато любезно с пиша с теб, другарю-гастарбайтер.

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1423154591.002162.jpg

Аууу, разбит съм, как можах с атакъв показващ висок стандарт на животец тука човек да споря, докато той си пие  вискито и запезва със кебапчета и сармички.. 

Посипвам си косите с пепел, и се моля за пощада , аз бедния гастербайтер дето едва свързвам двата края с кисело мляко и хляб добруджа за 50 стотинки 

:D :D :D

А бе смешници, кой ни вкара в нато скоропостижно - не беше ли върховния русофил в България г-н Първанов.

в другите страни барим имаше допитване до народа, а тук какво - партията каза всички вкупом в ТКЗС наречено НАТО

пп на хора не гледащи дори по света и у нас не обръщам внимание

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.