Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Featured Replies

Статия на Иво Инджев има стойността на парче употребявана тоалетна хартия. Няма как да се почувствам зле, че не съм чел нещо на този бивш агент и настоящ демократ. Всички, които едно време са се облажили от комунизма, а сега са първи американци, са боклуци, предатели и фурнаджийски лопати. както Ивайло е бил комсомолец, агент, а сега агент на ЦРУ, така един ден ще бъде фашист, ислямист и всякакъв, според заплащането. 

Никой не се "бара" за каквото и да е, но за разлика от някои поне не отричаме турското робство и не ни текат лигите по Ердоган и Давутоглу.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 213,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега няма нищо, да. А преди години на няма и 10 км от него беше Поделение 34640 - ПВО войски, с ракети земя-въздух,  която се водеше в село Брод ( съседното на въпросното Горски извор ), но всъщн

• Джугашвили
    Джугашвили

Аз ще цитирам Божидар Димитров.    

Публикувани изображения

преди 1 час, Нел написа:

Или аз не мога да чета или ти, Духче, си измисляш за пред онези твои "лайкватели" дето няма и да прочетат статията на Иво Инджев.

Къде видя да реве за Местан? Къде видя да благоговее пред Ердоган?

Нел миличка, колко пъти съм те съветвал, да мислиш преди да пишеш? :ph34r: Май, не само, не можеш да четеш. Айде защото съм кавалер, ще ти покажа. Нещо дето ти е минало, между ушите, без да го осъзнаеш.

Цитат

Заедно с Местан парламентарната група на ДПС напускат след неговото брутално отстраняване „без право на последна дума, като престъпник” само още трима депутати

http://ivo.bg/

Останолото Нел миличка, оставям сама да схванеш от текста. Не го схвана първия път, няма и да го схванеш. :ph34r:

Едно време в училище, имаше упражнения- четене с разбиране. Четеш даден текс, и после обясняваш какво си разбрал. Изглежда и дамата и бягала от часовете. Както 'експерта'.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 3 часа, glen написа:
преди 41 минути, Blago72 написа:

Горе има един линк, там са цитирани авторите на една книга, десетина човека, все лаици :)

Простотията ви няма край. И нищо друго, нито нечий план е в основата на това, което сме.

Кои? Дойче Веле ли ще ми ги хвалиш като достоверен източник за исторически факти и за живота на българите под турско робство? Като напишат статия за старозагорските кланета, тогава ми ги хвали! Или май не е политически коректно да се пишат такива статии, да не вземат да се разсърдят ибрястиките, пък при тях са в изобилие!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

За кого бие камбаната...?

Цитат

Мевлют Чавушоглу засега (уж) се бил отказал от планираното частно посещение в Кърджалийско, на Тюркян чешма, където трябваше да изрази недвусмислена подкрепа за Лютви Местан. Други бг “осведомители” настояват, че все пак днес и утре (26-27.12.2015 г.) той е именно там и точно по този повод.

Как мислите, дали той не знае, че все още формално християнска България празнува в тези дни и не е много за посещения точно по такъв повод, точно на такива места, и точно по това време? Смятам, че не е чак толкова глупав. Даже съм сигурен, че щом е получил от (засега) башбакана, по тяхната терминология - Бойко Методиев Борисов категоричен отказ да се срещне с него (премиер да се среща с министър на външните работи, когато си има собствен външен министър?!), би трябвало да се е досетил.

Дали това има значение за нас и за България?

За да бъде разбрано това, трябва не само да сте се запознали с нашенските регионални рокади, но и да разберете, ако не знаете, значимостта на доста важни от историческа гледна точка неща.

Турция, въпреки видимата си икономическа, военна, географска и политическа сила е все пак регионална сила. И стана такава едва през последните 25-30 години. Това е много важно. Запомнете го и го разберете. Ще се опитам да ви помогна с това.

Стана или я станаха, въпросът е по-скоро реторичен, отколкото за обсъждане. Към края на 70-те години и даже до първата половина на 80-те години на 20 век Турция е значително по-слаба като БВП и индустриализация от България. И това при положение, че през 1983 тя е 47,28 млн. души, в момент когато България (1985) е 8,95 млн.  Запомнете и това, защото и то е много важно.

Откъде идва бурно нарастналата военна, икономическа, финансова и политическа сила на Турция за този период?

От светската кемалистка Турция? Ами не. Тя си е кемалистка и светска от 1920 до 1985 (65 години), което е достатъчен период за да се развие една страна, ако това е силата на модела й. От завоя й от светска държава към поголовна ре-ислямизация? Ами пак не, защото това е факт през последните 10-12 години, от времето на управлението на Реджеб Тайип Ердоган, не от 1983-85 година. Няма нито една ислямска държава от такъв салафи-уахаби тип, към какъвто вървят, която да се отличава с образование, технологии, индустриализация или развита наука и образование. Просто погледнете на картата и потърсете в Гугъл и в специализираните сайтове, ако искате. Даже най-добре вижте в икономическия раздел на сайта на ЦРУ - там данните са достатъчно изчепателни.

Като казах ЦРУ, по-осведомените би трябвало веднага да кажат “Топло!”. Да, топло е. Цялата тази мощ на днешна Турция е създадена от американски технологии, американски пари, американски оръжия, американско образование, американски специалисти, американски “съдействия” за лобиране за пазари. Изобщо... голямата заслуга за този внезапен и бърз растеж, не е само заради някакво взривено турско трудолюбие, изобретателност или гениално управление на турски ръководители. Тези внезапности си имат логичното обяснение - крушата си има опашка точно така, както няма дим без огън.

Защо и е притрябвало на САЩ това?

Защото в началото на 70-те години на 20 век, а по-точно - след края на 1973 година в света е направена силова конфигурация: САЩ има сключен договор за пълна и безусловна военна взаимопомощ само с 3 държави в света: Великобритания, Турция и Израел. Това означава, че само тези 3 страни, САЩ смятат наистина за съюзници, всички останали по тяхната класификация са васали, колонии, протекторати или... противници. Силова конфигурация означава, че всички преки териториални съседи на тези наши силови компоненти трябва да са слаби и да са под сферата на влияние на тези съюзници. Погледнете на картата:

- Великобритания е силна, богата и влиятелна, за разлика от Ирландия, Франция, Испания или другите бивши конкуренти и съседи. Тя има монетарна система и право да печата пари с “непълно покритие”, подобно на ФРС. По-точно, ФРС е копие на Bank of England, създадена през 1694 г. от лорд Патерсън (тогава представител на Ротшилд за Великобритания) и английския крал Уилям III. До този момент на формиране на тази силова конфигурация Англия е в отстъпление след края на ВСВ. Нейното колониално наследство е поделено между двете свръхдържави: СССР и САЩ. Но от един определен момент, по-точно от именно този момент нататък започва обратното сливане на конфигурацията САЩ + Великобритания, което е прякото продължение на старата Британска империя. Лондон става мозъкът, а САЩ: мускулите, и тоягата.

- Израел. Този Израел, който през 1967 година (т.н. 6-дневна война) победи 5 арабски държави, превъзхождащи го числено многократно и през октомври 1973 (6-25, “войната на Съдния ден”, Йом Кипур) победи Сирия и Египет (насъскани от САЩ чрез Хенри Кисинджър). Пак този Израел, напомпан също с военни, технологични, и финансови стероиди от САЩ (и от Германия, по заповед на САЩ), също е по-силен от всяка една от арабските държави, с които граничи териториално. Нещо повече - той е по-силен даже от коалиция от тях, защото става и ядрена държава. Заслугата, разбира се, отново е на САЩ.

- Турция. Интересен момент. А за нас като българи, още по-интересен от гледна точка на общата ни история и на днешния ден. Вижте съседите на Турция днес: всички са запалени, отслабени или смачкани. Всички, с изключение на Иран. Но опитите да бъде смачкан Иран бяха сериозни и систематични. Те цели 35 години бяха под санкции и въпреки това нарастваха БВП. Но сега думата ни не е за Иран. Тази Турция, която като Османска империя е водила 13 войни с Русия, (ако броим и ПСВ) и е взела реми само в една от тях. Във всички останали е загубила. Фактически, войните и битките с Руската империя унищожават Османската империя като такава.

Но има нещо интересно: в повечето войни, които води с Русия, Османската империя е подкрепяна, по един или друг начин от Британската империя: в Кримската война пряко, а във войната от 1877-1878 на ниво дипломация (английската ескадра в Дарданелите, бандите на Сенклер, оспорването на Сан-Стефанския мирен договор, Берлинския конгрес, Лондонското споразумение. Англия се меси активно на страната на Османската империя и срещу Русия и България. Не само с изброеното, но и с две допълнителни споразумения: Англо-австроунгарско и Англо-турско. Същата тази Англия снабдява Османската империя с най-модерното за времето си въоръжение.

Сега вече идваме до интересното. Накратко, цялата тази силова конфигурация се пропуква, руши и променя именно в наши дни. Няма да правя подробен анализ - защо именно, а ще засегна само най-важното за темата Турция.

Ердоган (Турция) се скара люто през 2009 година в Давос, на Световния икономически форум с Шимон Перес (Израел). Нещо непростимо. Първата голяма пукнатина в конфигурацията. Започна да става ясно, че той ще се еманципира. САЩ са много сърдити на Ердоган и съвсем сериозно смятат да го сменят. Направиха му няколко опита за цветна революция (с отсечените дървета в парка Гази в Истанбул), повлияха на предишните избори, където той не взе нужното мнозинство и дори вкараха кюрдската партия в турския Меджлис. Сърдити са и за това, че той обезглави армията от тези висши офицери и командири, които бяха именно американските възпитаници и бяха гаранта за светския характер на кемалистка Турция. Решени са да сменят него, за да спасят остатъците от силовата конфигурация. Искат да използват този отхранен и трениран питбул - Турция, за своите цели. Най-голямата и боеспесобна армия в НАТО, подготвена за техните прокси-войни. От него се очаква да воюва за англо-американския интерес, а не да се еманципира.

В същото време за Турция настъпват тежки времена. Тя в момента вече е със запалена гражданска война. Тези бежанци, които са на нейна територия, скоро ще хукнат към Европа, но този път - неконтролирано. Към тях ще се прибавят и милиони турци, към своите роднини в Германия. И това има вероятност да стане много скоро. Много по-скоро, отколкото ни се иска или го очакваме.

Най-лошото е, че за Турция предстоят още по-страшни времена. САЩ усилено лобират и натискат евро-чиновниците и марионетните управления на страните от ЕС за по-бързото подписване на трансатлантическото търговско съглашение. В момента, когато това стане, ЕС като пазар ще бъде затворен за Русия, Китай и... Турция. Ще остане само за САЩ. Това е целият смисъл на упражнението и всички стъпки и документи сочат ясно именно това. Решено е. Точка! Какво означава това за тези страни, можете лесно да се досетите.

Следователно? Ами просто е - Турция (не задължително "ердоганова") трябва да бъде компенсирана за загубите от тези пазари.

Как? Очевидно е: с възстановяване на Османската империя. Докъдето й стигнат силите на Турция и силите на САЩ и Великобритания. А те не са никак малки.

Възпалено въображение? Добре, замислете се и си отговорете на следните въпроси:

Защо? Вие, за колко отговора се сещате? Аз се сещам само за няколко. Всъщност, за един главен. Да, за същия, за който и вие. И не питайте, за кого бие камбаната. Защото скоро камбани няма да има.

Въоръжавайте се, но не с търпение!

Горе има един линк, там са цитирани авторите на една книга, десетина човека, все лаици [emoji4]

Простотията ви няма край. И нищо друго, нито нечий план е в основата на това, което сме.

Кои? Дойче Веле ли ще ми ги хвалиш като достоверен източник за исторически факти и за живота на българите под турско робство? Като напишат статия за старозагорските кланета, тогава ми ги хвали! Или май не е политически коректно да се пишат такива статии, да не вземат да се разсърдят ибрястиките, пък при тях са в изобилие!

Не. Това. Ако искаш, чети.

Ако не искаш, недей.

http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Istor_Osman_imperija.pdf

преди 13 минути, Blago72 написа:

Не. Това. Ако искаш, чети.

Ако не искаш, недей.

http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Istor_Osman_imperija.pdf

Не, благодаря. Не искам. Като видях, че авторите са франчуля и  евреи и ми се отщя. Някой от авторите дали има български корени или роднини - гонени и колени от башибозука? Какво да ги чета? Те ли ще ме учат как са гонени бабите и дядовците ми. Все едно аз да тръгна да ги уча как те са живели по времето на Луи XIV !  Пишат ли как са ни прецакали заедно с Дизраели и англичаните на Берлинския конгрес? Едва ли!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 49 минути, ghostBG86 написа:

Нел миличка, колко пъти съм те съветвал, да мислиш преди да пишеш? :ph34r: Май, не само, не можеш да четеш. Айде защото съм кавалер, ще ти покажа. Нещо дето ти е минало, между ушите, без да го осъзнаеш.

Останолото Нел миличка, оставям сама да схванеш от текста. Не го схвана първия път, няма и да го схванеш. :ph34r:

Едно време в училище, имаше упражнения- четене с разбиране. Четеш даден текс, и после обясняваш какво си разбрал. Изглежда и дамата и бягала от часовете. Както 'експерта'.

Именно! Четене с разбиране. Точно в цитираното от теб изречение Иво Инджев казва истината :D Така ли беше, Духче? Или ти е убягнало, че председателят на ДПС и председател на парламентарната група на ДПС не присъства когато са го сваляли от власт и са го изключвали от партията му.

Значи за теб истината означава реване?

Ревлив кавалер ми идваш, да знаеш. :D

Сега сигурно и моите думи разбираш като реване... за да не се разсополивиш, ще ти го кажа направо - все ми е тая за Местан, за мен той си беше и ще си остане протурски настроен и твърде арогантен политик, който доста често забравяше, че е български гражданин. Не че харесвам Меди Догановия популизъм. Няма как и да му вярвам.

Та... Я кажи това изречение ли беше най-важното от статията? - А не е ли най-важното, че ДПС е на хранилка на Кремъл? Както и любимата ви "Атака"?

Е, не, няма как да ви приема за истински българи?

Реви си, не ми пречиш.

Значи ДПС е създадена и регистрирана под натиска на САЩ, Турция и Великобритания, обаче е на хранилка при Кремъл. Баси... един Форд запалил зимата и те го нарекли Фокус. :)

преди 18 минути, язе написа:

Значи ДПС е създадена и регистрирана под натиска на САЩ, Турция и Великобритания, обаче е на хранилка при Кремъл. Баси... един Форд запалил зимата и те го нарекли Фокус. :)

Изпедерастяването на евроценителите няма граници!

http://www.blitz.bg/news/article/383300

Цитат

Анкара се опитва да монтира у нас своя собствена политическа сила, привикват се депутати, има серия от заплахи

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Стана ми интересно..някой спомена ветропоказатели...та ми стана интересно,ако задуха, във врата на България, и "вятъра' ..идва от Турция..накъде точно ще се врътнат..."ветропоказателите"!?:help:

преди 1 час, NIKISHARK написа:

Стана ми интересно..някой спомена ветропоказатели...та ми стана интересно,ако задуха, във врата на България, и "вятъра' ..идва от Турция..накъде точно ще се врътнат..."ветропоказателите"!?:help:

Вие му мислете... за мен ДПС, Сокола-Сава, Павел и др.. са били винаги от едната страна, аз от другата.

Вашата клика сега се разкъсва.. хем да обяви Сокола за най добър политик, някои се скъсаха да го хвалят , хем да му се мазните  за пропутинската политика която зае след като го активираха,  хем да вземете  отношение за злия "наМестан" :)

трудно ви е знам.. ...  но .. хех.. това пак не е мой проблем.. просто мурзилките и другите агенти за влияние се хапят... а аз, за разлика от вас, съм българин и гледам "сеира ви "  :)

Такива типично тролски изрази обикновенно употребяват троловете в комуникацията помежду си.
Начина на писане с големи и малки букви също е белег , че поста е на типичен трол. Създаването на напрежение и измислянето на конспирации също. Какво друго може да се очаква от един активиран профил освен това?

А не може ли всеки да си казва (пише) мнението, а не да си оспамвате темата ?

Ми може. Ама тоя Миро само спами и генерира тонове спам с гаменското си поведение, екстремиостко-терористични наклонности и откритата си позиция в защита на Турция. Само ще те осветля, че последният пропагандира отделяне на Кърджали от състава на България. От калдата си го държат, че пише 24/7, понеже това  работи и покрай него във форумите с политика ври и кипи. Хората му се възмущават, спамят и те и така. Аз лични съм го игнорирал с презрение.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 8 часа, Person написа:

Ами и аз съм се чудел винаги това. На хора без аргументи обаче това да се заяждат и обиждат  им е приоритет и това именно е тролски похват.

преди 8 часа, Тøни написа:

Ми може. Ама тоя Миро само спами и генерира тонове спам с гаменското си поведение, екстремиостко-терористични наклонности и откритата си позиция в защита на Турция. Само ще те осветля, че последният пропагандира отделяне на Кърджали от състава на България. От калдата си го държат, че пише 24/7, понеже това  работи и покрай него във форумите с политика ври и кипи. Хората му се възмущават, спамят и те и така. Аз лични съм го игнорирал с презрение.

О да, и аз няма да спра да напомням кой е защитник на терористи  и сепаратисти - ти и  другите путинисти като теб.

И всеки път ще ви напомням какво представляват вашите простотии , дадени в сравнение. И че когато искате да късате от дадена държава с измислена фейкова пропаганда, всеки път ще ви напомням че няма да се сбъдне вашата.

Защото недай боже ви се сбъднат фантазиите и сепаратизма, и почнете да режете от България,  в този ден аз ще съм в българска АТО , а вие ше пеете за "исконната турска територия" , за автомонии и целия комплект простотия и сепаратизъм.

За Турция и ДПС си казах мнението. И не знам колко "умен" трябва да си за да ми приписваш точно обратните неща. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 часа, Person написа:

Не може. За подобно нещо, Сорос пари не дава!

Грантаджийските отпадъци, отново вият, за 'невиния' Местан. Скрил се в турското посолство. Работещ за ердоганските интереси в България. :ph34r: Как брутално бил отстранен, от партията. Колко сълзи хвърлят и тоя боклук мИнджев и тукашния форумен грантаджия. Което показва едно нещо, всички финансирани от НПО, работят за интересите на Ердоган. :ph34r: И прокарват ердоганските мечти, за неоосманското възстановяване. По тази причина, и тукашния грантаджийски отпадък, така енергично защитава политиката на Ердоган.

П.П Мама орлица. пак с гола гръд ще се хвърли на амбразурата, чела-недочела. Разбрала-недоразбрала. ;) Четене с разбиране, упражнение в началните класове. Ама се иска акъл. :ph34r:

Оп, DW с поредната си промивка на мозъци. В този случай, темата са горките 'бежанци'. И нанасят удар, на БПЦ. Нищо ново, все пак дъртата нобелова лауреатка по литература /любимката на грантаджията/, нарича православието- мрачно и архаично. С което и тукашния инж. е съгласен.

Цитат

Не по-разбираема беше и реакцията на Българската православна църква, която успя да призове правителството "в никакъв случай" да не приема повече бежанци, да поясни, че търсещите закрила търсят "прибежище" в Европа и че тяхната вълна "придобива всички белези на нашествие".

http://www.dw.com/bg/%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/a-18946560

Че те Deutsche Welle още от соц-време се финансират от какви ли не разузнавателни служби. Нищо ново. Пропаганда, дезинформация... За това им плащат, в крайна сметка.

ДАНС привиква Местан след Нова година

Изхвърленият от ДПС ще бъде разпитван за предателство на националните интереси

Цитат

Изхвърленият от ДПС за предателство на българските национални интереси Лютви Местан се очаква да бъде извикан на разпит в ДАНС след Нова година. Агенцията проверява всички обстоятелства около скандалния престой на независимия депутат в турското посолство, съобщава "Стандарт".

В 22 ч на 22 декември Местан се скри в резиденцията на Сюлейман Гьокче заедно с жена си. Взе със себе си и покъщнина. И остана в посолството над 20 часа. Ако в хода на проверката се установи, че Местан е нарушил българските закони, срещу него може да бъде образувано наказателно производство.

А дано, ама надали. Пак ще има много шум за нищо, може би и съдебно дело, и накрая - "Невинен".

преди 1 час, ghostBG86 написа:

Нищо ново, все пак дъртата нобелова лауреатка по литература /любимката на грантаджията/, нарича православието- мрачно и архаично. С което и тукашния инж. е съгласен.

Я пак ? предполагам 10 живота няма да ти стигнат да осъзнаеш нобеловата лауреатка, камо ли да  я коментираш.

Нещо не се сещам да се е изкавала в такъв смисъл, единственото което ми попада са критиките към путинистите, които превърнаха религията в инструмент на пропагандата.

За което няма никакъв спор

Отвечая на вопрос о возвращении людей в Церковь в моменты несчастий, Алексиевич отметила, что "одно дело было после Чернобыля или падения коммунизма, когда мы искали новую веру, потому что были атеистами и нам нужно было на что-то опереться". "Но теперь люди ходят в православные церкви в России в результате пропаганды, смешивающей политику и религию", - сказала писательница, отметив, что путинский режим подменил веру пропагандой. По ее мнению, "власти хотят создать православный халифат", а Владимир Путин "считает себя царем, одновременно религиозной и политической фигурой", пишет газета.

http://www.inopressa.ru/article/30nov2015/lavanguardia/alexievich.html

Ето и още обяснения за помията с която я заливат путинските активисти, част от които повтарят и тук някои :

http://www.litkritika.by/categories/1546/2874.html

на 28.12.2015 г. at 7:49, miro20 написа:

Защото недай боже ви се сбъднат фантазиите и сепаратизма, и почнете да режете от България,  в този ден аз ще съм в българска АТО , а вие ше пеете за "исконната турска територия" , за автомонии и целия комплект простотия и сепаратизъм.

Тролчо,моли се на Бога,понеже твърдиш че си кръстен никога да не ти се налага да бъдеш в българска ато,никога да не ти се налага да избиваш беззащитни жени,деца и възрастни хора,да разрушаваш домовете им вимето на престъпна кауза на твоите любимци ционисти-фашисти!

преди 24 минути, glen написа:

Тролчо,моли се на Бога,понеже твърдиш че си кръстен никога да не ти се налага да бъдеш в българска ато,никога да не ти се налага да избиваш беззащитни жени,деца и възрастни хора,да разрушаваш домовете им вимето на престъпна кауза на твоите любимци ционисти-фашисти!

Трудна задача за Миро.  Нека той първо да пробва да забрани ползването на турски, руски или ромски езици в България.  Безпричинно сепаратизъм никъде не се проявява.   АТО в Украйна си е баш тероризъм срещу руснаци  и това тук само няколко наши съфорумци  още не са го осмислили.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.