Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сорос: ЕС е към своя край

Featured Replies

току що, MicraNT написа:

оказа се че и телевизия алфа е поставила същия въпрос- там са сериозните аргументи :)

ГЛАС НАРОДЕН: Как бихте гласували, ако в България имаше референдум "за" или "против" излизане от ЕС? /20.06.2016 г./

той ще да е бил много обективен, предвид аудиторията им.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 168,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А сега какво правят Западните и Европейските инвеститори в България бе колега??? Изнасят капиталът ни, който в размер на десетки милиарди лева!  Защо ме дразниш? В завода (на известна немска комп

• "Дойче веле": Източноевропейците да напуснат ЕС, щом не им харесва, а само го доят!   Източноевропейците, видите ли, не слушкали, отгоре на всичко забивали нож в гърба на чистата като сълза

• Аз съм потресен! За разбеснелите се араби няма полиция и недостигат хора, а за нормалният германец има водни струи и сълзотворен газ. Какво нещо е голяма държава, като Германия да се откаже от своя су

Публикувани изображения

преди 2 минути, MicraNT написа:

оказа се че и телевизия алфа е поставила същия въпрос- там са сериозните аргументи :)

ГЛАС НАРОДЕН: Как бихте гласували, ако в България имаше референдум "за" или "против" излизане от ЕС? /20.06.2016 г./

Ми да го организират.

Ще ги смажем, като хлебарки на фаянс ще ги смажем !!!

току що, Реджеп Иведик написа:

Ми да го организират.

ще дрънкат бастуни около мен и по мен,  ако застана на масичка да събирам подписка от страна на Атака - тия с унуките на запад ще се бият с тия от клипа. 

• Автор
преди 3 часа, flare написа:

Относно опита за заяждане, Първо склонността към потвърждение си е доказан психологичен феномен. Това, че я показвам като възможно обясниение на пост от рода на "логично е, ама не е така", не е заяждане. Второ, ако все пак така го приемаш, то аз бих казал, че ееквивалентно на репликата "мисля че САЩ няма да допуснат ...", като коментар на статия в която САЩ изобщо не се споменават пряко или косвено -  която очевидно беше провокация. Поне аз се почувствах провокиран :P И то не щото ми е мило и драго за САЩ, а щото постоянно намекваш (без особено покритие) как ЕС е една проста марионетка.

Аз никога не съм крил, че съм привърженик на идеята за ЕС. ЕС не е като да няма кусури, но предпочитам да ги оправяме, отколкото да зарежем всичко. За мен, сама България няма хубаво бъдеще, а пред всички възможни съюзници, европейските държави ми се виждат най-перспективни и не на последно място - най-добър пример за подражание. А нали знаеш, с какъвто се събереш... За мен Кралството си е част от Европа, но за разлика от другите големи, никога не успяха да преглътнат гордостта си за сметка на обединението. Надявам се да изберат да останат, заради самите тях първо. Не ми хареса, че ЕС ги направиха специални, но се надявам, че това е една от отстъпките, които по-умният прави. Надявам се още, че и те - ако изберат да останат - ще го оценят. Ако напуснат, това ще даде допълнителен псевдоаргумент на всички, които искат ЕС да се разпадне. Псевдо, щото те няма да изчакат 5-6 години да видят как ще се отрази, ами ще кажат (типичната логика на малко дете) вижте как те могат, дайте и ние.

Понякога забравям, че ти знаеш всичко. ;)

Аз също винаги съм била привърженик на идеята за ЕС, но кусурите станаха прекалено много и не искам да си представям, какво ще стане, ако не ги оправим.

Според мен първо трябва да се пресече всяка намеса и налагане от страна на САЩ, да се сменят някои от лидерите на съюза и да се даде право на всички държави-членки да решават сами проблемите си от национален характер.

В момента ЕС не е демократично формирование и ако не се направят промени, твърде скоро ще се разпадне.

преди 12 минути, Мойра написа:

Аз също винаги съм била привърженик на идеята за ЕС, но кусурите станаха прекалено много и не искам да си представям, какво ще стане, ако не ги оправим.

Според мен първо трябва да се пресече всяка намеса и налагане от страна на САЩ, да се сменят някои от лидерите на съюза и да се даде право на всички държави-членки да решават сами проблемите си от национален характер.

В момента ЕС не е демократично формирование и ако не се направят промени, твърде скоро ще се разпадне.

Поред:

1- :D

Хах, то е лесно да си привърженик, като всичко работи. Естествено имаш алтернативно по-работещо решение?

Би ли споделила "проблем от национален характер" който не ни дават да си разрешим сами?

Дефинирай твърде скоро, моля... Че темата виси от 2 години и половина близо.

преди 1 час, Мойра написа:

мдаааа... от толкова пропаганда съвсем забравихте някои моменти в цялата картинка.

КАкви "кусури" има ЕС ? Как да не е "демократично формирование" като точно и именно заради това са проблемите с бежанците конкретно.

За САЩ пък е дежурна дъвка..... което често няма нищо общо с действителността.

За проблемите от национален характер също се спомена над мен....

"ако не се направят промени " - празни приказки без грам конкретика - какви промени ?

Да се затегне режима  ? е нали не било демократично формирование.... и това било проблема ....та кое да е последно ? щото това е пълно противоречие.

строг режим или по свободна демокрация ?

При разпад на ЕС в България сигурно ще се възстанови руското влияние.    Вероятно това ще е свързано и с увеличаването на броя на руснаците в страната ни.  Те сега съвсем не са туристи - настаняват се в собствени ваканционни имоти и си пазаруват от кварталните молове и магазини.   

• Автор
преди 25 минути, flare написа:

Поред:

1- :D

Хах, то е лесно да си привърженик, като всичко работи. Естествено имаш алтернативно по-работещо решение?

Би ли споделила "проблем от национален характер" който не ни дават да си разрешим сами?

Дефинирай твърде скоро, моля... Че темата виси от 2 години и половина близо.

Темата може да виси още толкова, но Сорос не е празнодумец и каквото е казал, все е станало.:P

А проблемите от национален характер са обсъждани в доста теми.

преди 8 минути, Мойра написа:

А проблемите от национален характер са обсъждани в доста теми.

Относно 1. Ми то в този контекст и аз мога да кажа че ще спечелиш от тотото и то ще е абсолютно вярно.  Само че ти не си Сорос, и аз те питах за твоето изказване "твърде скоро"

Относно 2. Не се пита за какви да е проблеми от национален характер, ами за проблем от национален характер дето ЕС не ни дават да решим сами. И такива не ми са известни. Дай жокер де, поне линкче към мнение, мен нИ мЪ мързи да чета цели статии. Макар че имам подозрения че тия проблеми изобщо няма да са национални ами от рода на като имаме файда сме европейци, ама иначе всеки за себе си.

Редактирано от flare (преглед на промените)

преди 26 минути, attj написа:

При разпад на ЕС в България сигурно ще се възстанови руското влияние.  

Че то отивало ли си е някога ? някога за нещо страната ни да е пречела на руснаци? - не. Добре че е ЕС че ни пляска през ръцете за тотално мафиотски антибългарски проекти като ЮП  подаряващ монопол на руска олигархична компания.

За бездънната яма за крадене на пари , наречена ядрени проекти, и сегашните 1 млрд които трябва да изплатим на руснаците,  да споменаваме ли ?

Държавата ни е троянски кон в ЕС и НАТО и това е ясно на всичките ни "партньори".

Стотиците червени социалистичесвки и др организации пък са пряк проводник на руската олигархия, да не говорим за политическите  платени антибългарски  проекти като Атака, ДПС, БСП и др.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Ми да го организират.

Ще смажеш ли хлебарката в банята, или ще крещиш "помощ гол съм"... Убиецо! lol

• Автор
преди 1 час, flare написа:

Относно 1. Ми то в този контекст и аз мога да кажа че ще спечелиш от тотото и то ще е абсолютно вярно.  Само че ти не си Сорос, и аз те питах за твоето изказване "твърде скоро"

Относно 2. Не се пита за какви да е проблеми от национален характер, ами за проблем от национален характер дето ЕС не ни дават да решим сами. И такива не ми са известни. Дай жокер де, поне линкче към мнение, мен нИ мЪ мързи да чета цели статии. Макар че имам подозрения че тия проблеми изобщо няма да са национални ами от рода на като имаме файда сме европейци, ама иначе всеки за себе си.

1. "Твърде скоро" според моите виждания е до една година.

2. Ще ти дам един жокер - мигрантите, които рано или късно ще ни наводнят, въпреки, че крайната им цел не е България.

току що, Мойра написа:

2. Ще ти дам един жокер - мигрантите, които рано или късно ще ни наводнят, въпреки, че крайната им цел не е България.

И това според теб е национален проблем, предвид че сме част от съюз? Това е глобален проблем и ние трябва да поемем своята част от него. Ти какво си мислиш, ако не бяхме част от ЕС че щяха магически да минат от другаде? Турция като не е в ЕС да не би да я заобиколиха и да не би да няма там мигранти? Или пък ако не бяхме в ЕС, на Ердоган щеше да му мигне окото да ги пусне да минават както си искат? Верно си оптимист...

преди 10 минути, flare написа:

И това според теб е национален проблем, предвид че сме част от съюз? Това е глобален проблем и ние трябва да поемем своята част от него.

Айде бе! Поемайте каквото си искате, аз не поемам нищо! Ако ти си част от некъф съюз, аз не съм. Глобалния проблем, глобалните му създатели да си го поемат.

Можете да бъдете сигурни в едно- в България имигранти няма да има, дори и след 100 години...

току що, веселия Роджър написа:

Айде бе! Поемайте каквото си искате, аз не поемам нищо! Ако ти си част от некъф съюз, аз не съм.

Ясно. Дай тогава всеки който не иска да е част от нещо си да прави каквото си знае. A пък пищите как не се спазват законите - ми що - те не е спазват от такива като тебе, дето не са част от нещо си. Дето някой друг им е измислил ограничения, които те яките и силните не искат да приемат....

преди 7 минути, flare написа:

Ясно. Дай тогава всеки който не иска да е част от нещо си да прави каквото си знае. A пък пищите как не се спазват законите - ми що - те не е спазват от такива като тебе, дето не са част от нещо си. Дето някой друг им е измислил ограничения, които те яките и силните не искат да приемат....

Ако не искаш да си частб от нещо, просто не си част от нещото. Толкова е просто...

• Автор
преди 23 минути, веселия Роджър написа:

Айде бе! Поемайте каквото си искате, аз не поемам нищо! Ако ти си част от некъф съюз, аз не съм. Глобалния проблем, глобалните му създатели да си го поемат.

Можете да бъдете сигурни в едно- в България имигранти няма да има, дори и след 100 години...

Чул те господ!

САЩ са в ужас от "Брезкит": Ще изгубим влиянието си в Европа, икономиката ни ще пострада

Цитат

В САЩ се страхуват, че излизането на Великобритания от ЕС ще навреди на интересите на Вашингтон в Европа – ще бъде нанесен удар по американската икономика и може да се стигне до дипломатически търкания между Щатите и най-близкия им партньор в Стария свят. Властите в САЩ се опасяват, че Brexit ще нанесе удар по икономиката на страната, защото заради него ще се влоши икономическото състояние на ЕС – главният търговски партньор на Вашингтон. Освен това, в дългосрочна перспектива излизането на Кралството от ЕС ще отслаби дипломатическото влияние на Вашингтон в Европа, пише The Wall Street Journal.

РИА Новости отбелязва, че мнозина анализатори предполагат, че ЕС без Великобритания с гхоляма вероятност ще отмени санкциите против Русия, наложени заради кризата в Украйна. Заради „Брекзит” САЩ също ще изгубят съюзник в ратифицирането на TTIP – Трансатлантическото споразумение за свободна търговия и инвестиции.

преди 48 минути, веселия Роджър написа:

Ако не искаш да си частб от нещо, просто не си част от нещото. Толкова е просто...

Ми не е точно така. Ако нещото е обществото, не е толкова лесно да не си част от него. Особено пък ако искаш наготово да ползваш привилегиите, без отговорностите.

Освен това и за мен е просто. Ние сме част от ЕС и сме подписали договори, които трябва да спазваме. Ако не ти отърва - иди някъде другаде или събери подписка за референдум. Такова е положението.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Ще кажа мнението си в прав текст, без мисловни пируети. И да оставим Сорос

Под "разпад на ЕС", "няма да е същия" някои разбират, че по примера на Великобритания сега и други страни от ЕС могат да поискат предоговаряне на членството, съобразено с особеностите на "националния интерес"
 И точно тук е фокуса - как да се преборим да дефинираме националния интерес, така че да изразява "нашия" интерес.

Много усилия се хвърлиха и може би сега е пик-а в тая посока от страна на руското представителство в политическия и икономически живот на страната.
Моментът е изключително важен за  тях, понеже Путин бърза, притиснат от икономическите санкции. 
Ако "левите" и "патриотични" сили успеят да наложат виждането, че поради исторически и други особености българския интерес е да си сътрудничи с Русия - това ще бъде огромен успех на Путин.

Утре в парламента Борисов ще отговаря на въпроси, свързани с позицията на делегацията ни на срещата на върха на Нато.
 Утре той ще се държи като чиновник, а не като алфа- мъжкар, способен с мощния си рев да отправи послание до целия животински свят тъдява. (при последния му рев "Не ща война" електората се събуди и нададе ухо - а, то и ние не щем война - дай пак мача или салатката или квото е там.)
Утре той няма да изреве (така очаквам, ще видим) и широките маси нищо няма да разберат. Ще мине тихо линията на следване на реалната политика и поетите ангажименти. 

Намираме се в една ситуация, левите сили да искат да предефинират националната идентичност и избор на българина. (от тяхна гледна точка това не е пре- дефиниране, а възвръщане на истинската).Тече някаква невероятна мобилизация в тая посока. 

Борисов иска да прокарва про- германска и про- атлантическа политика, но в същото време ако може да вземе и гласовете на левия избирател с популизъм.
 Ей това аз не го разбирам и не подкрепям. 
Това е за мен хибридна, ялтенска, миш- маш и зад гърба на повечето граждани политика, която в крайна сметка прикрива всичките зулуми и негови и на червените мафиоти. 
Ако случайно не бях попаднал в раздел политика тук и да се поразровя (около месец и половина) да видя за какво спорят хората, нямаше изобщо да разбера какво става. (вероятно щях да продължавам да си мисля, че се плаща на "платените политически драскачи във форума на калдата"
 На практика църквата вече премина на руска страна. Голяма част от застаряващото население, хуманитарно настроени хора- преподаватели в университети, които нямат перспектива, но могат да са особено гласовити - всичко това в момента работи за предефинирането на нова национална идентичност и може неусетно да съдейства за обръщане курса на страната. 

Започваме ли да намразваме Европейския съюз?

1466723126-1645jpg.jpg

Приказката ни с Европа приключи на 1.1.2007 г. Сега сме женени, в реалния скучен брак, за който сутринта ще разберем дали британците ще напуснат.

Преди време попаднах на интересна анкета от сайта на "Анонимните България". Тя е озаглавена: "Трябва ли нашата страна да напусне ЕС?". Според получените до този момент резултати, 73 и нещо процента са гласували "За" и само двадесетина "Против". Разбира се, тази анкета съвсем не е меродавна, още повече, че е ясно хора с каква политическа ориентация посещават подобни сайтове. Но дали все пак не отразява някаква тенденция? Когато през 2001 г. живях около година в Гърция, членството ни в съюза изглеждаше като някакъв силно лелеян, но далечен блян. Затова и не можех да разбера гърците, които ми казваха: "Хич и не ви трябва да влизате, ще станете по-зле!" Факт е, че днес сме по-зле от 2007 г., когато влязохме най-после, макар и да не мисля, че трябва точно съюза да обвиняваме за това. Но по логиката на хората си е така. Те си казват: "Приеха ни в Европата и виж докъде я докарахме!" И очевидно тези настроения ще растат.

В една своя книга Джани Родари доразказва приказките, които обикновено приключват със сватбата и как всички "три дена яли, пили и се веселили". Той дописва обаче какво се случва например с Пепеляшка и принца след това. След трите дни веселие и еуфория започват скучните нощи на истинския живот. Принцът започва да се дразни от простоватата Пепеляшка, която по навик продължава да бърше скриновете, а от друга страна сестрите й били образовани, свирели на пиано и можели да говорят за изкуства.

И ние така - ако нашата история с Европа можеше да свърши с кулминацията с приемането ни, щеше да се получи една хубава приказка с щастлив край. Лошото на реалния живот обаче е, че той продължава и на следващия ден. Започват да изпъкват дребните недостатъци, дето преди не си ги забелязвал, навици от ежедневието на другия започват адски да те дразнят. Чак сега жената открива, че мъжът й опикава тоалетната чиния, а той започва да се нервира като я гледа как се мъкне с ролки и по пеньоар из вкъщи. Зареждат се едни дълги и тягостни вечери, в които двамата изведнъж осъзнават, че всъщност нямат какво да си кажат и след това съвсем логично той започва да се задържа на работа извънредно до полунощ.
Всъщност начеващия евроскептизицъм при българите съвсем няма да е нещо ново. Доколкото знам той неизменно се заражда в почти всяка страна няколко години след приемането й. Има го вече и сред румънците, които бяха много по-ентусиазирани от нас да влязат в Клуба на богатите. А какво да говорим за наистина богатите страни като Германия и Великобритания, за които това означава само, че ще трябва да дават пари на по-бедните страни - независимо колко истина има в едно такова твърдение.

Като всяко нещо, построено върху единия идеализъм, идеята за обединена Европа среща доста сериозни проблеми. Не казвам, че се е провалила, не го и искам. Но да събереш заедно народи, които не са се познавали, или познанията им един за друг се градят върху няколко стереотипа, си е сложна работа. Други пък изпитват дълбоки съмнения един към друг, неприязън, а в някои случаи и неистова омраза. Това няма как да приключи с щастливия момент на сватбата, шампанското и трите дни веселие.

В практичен план Обединена Европа си е замислена с идеята, че само така може да бъде достатъчно голяма, за да бъде противоцентър на САЩ, Русия и очертаващия се вече като икономическа суперсила Китай. Но дори и днес, от васалната реакция на ЕС в угода на американците по отношение на украинската криза например, виждаме, че нещо не се получава. Очевидно това не е проста математика - като събереш 27 относително слаби държави, не е задължително да получиш една силна. Особено след като много от тези държави очевидно нямат какво толкова да си кажат.
Очакванията на българите от влизането ни в Европейския съюз си бяха очевидни. Щом казват, че този е съюзът на най-богатите и развити държави и той ни приема, това автоматично би трябвало да означава, че и България става такава. Хайде нека да е най-бедната, ама най-бедната сред богатите. Би трябвало да е очевидно също така, че самият съюз няма да търпи бедни и бедстващи страни на своя територия. Вса пак част сме от европейската къща - може и да сме задния двор, ама някак си не върви да го оставиш целия буренясал.

Но май се оказва, че на Европейския съоз не му пука много за задния двор. Очакваният златен дъжд не се състоя, в интерес на истината и по наша вина. Ония може да са всякакви, но не и луди, да дават пари за кухи проекти, които ще потънат в нечий джоб. И като резултат се оказа, че след 9 години членство сме получили съвсем малко повече пари, отколкото сме дали. Все пак сме с положителен баланс, слава богу.

Но да оставим парите настрана и видим другите, по-човешките неща. Вече пътуваме без визи не само в ЕС, но и почти по цял свят. Въпрос на време е и Щатите и Канада да ги отменят. Ако преди сме били демонизирани като комунисти и най-вярното куче на СССР и отдавахме това на факта, че реално не ни познават, сега би трябвало да са ни опознали. Защо ли няма никакво положително развитие в съзнанието на розовобузия западноевропеец по отношение на нас? Виждаме какво става с истерията по отношение на българи и румънци във Великобритания. Вярно, тя обслужва вътрешнополитически цели, но са избрали именно нас, а не например стотиците хиляди пакистанци, които живеят на Острова. Девизът "Българите идат!" за средния англичанин вече звучи като въздушна тревога. И е нормално да се запитаме разочаровано: "Защо така? Нали сме едно семейство?" Явно не е съвсем така.
Всъщност предрасъдъци в Европа си има прекалено много и не сме само ние засегнатите от тях. Англичаните се шегуват с ирланските "rednecks" (селяни, простаци), за холандците белгийците са най-низшата форма на живот, със сигурност прибалтийските републики си имат своите загачки, а какво да говорим за отношенията англичани-французи-германци.

Да не отваряме дума пък за нашите си балкански стереотипи дето едва ли скоро ще отмрат. Може да сме изстрелвали спътници, произвеждали компютри и прочее, но за средния грък още дълго време ще си бъдем някаква мъглива варварска територия, където нямат хладилници и телевизия, нищо че иначе нашата е по-стара от тяхната. За нас пък той е един лукав и свидлив византиец, дето само наднича през ключалката и гледа да ти сипе отрова в чашата. С румънците продължаваме да си го мерим кой е по по най, но отзад напред. Не е нужно да продължавам със сърби, турци, македонци...
Доколко е трудно да се омешим в едно в рамките на съюза показва и коментар в "Гардиън", който четох наскоро. Там се разказва за новосъздадена (измислена, разбира се) комисия, която трябва да определи единна европейска псувня. По-изобретателните народи като испанци, ирландци и исландци не искат да се примерят със скучното английско "fuck off" и още по-досадното френско "merde". Англичани и французи от своя страна не искат да се вулгализират дотам, че да приемат испанското "Chupe mantequilla de mi culo", галско-ирландското "Go n-ithe an cat thu, is go n-ithe an diabhal an cat", датското "Sut djavlepik i helvede din bossedvarg" и прочее. (Нарочно не прилагам превод.) В края на краищата работата в комисията зацикля, а английският представител е цитиран от вестника да казва: "Какво да очакваш, като си имаш работа с разни фрицове, франсета, жабари и тем подобни боклуци!"

Дилян Вълев

БЛИЦ

преди 2 часа, haidukpikaso написа:

"Какво да очакваш, като си имаш работа с разни фрицове, франсета, жабари и тем подобни боклуци!"

По добре от комунисти и рашисти.

По добре от комунисти и рашисти.

За добро или зло, предстои местното стадо да го изпита отново на свой гръб, за опресняване на спомените.

Единствената реална надежда е Турция.

През 70-те години , братовчед ми ходи на кирия в Либия . Като се върна , единственият му коментар беше : " Вярно е , че 150 години са били под робство......ама френско !"..........Днес как е там , въобще не ми се мисли....

След ВСВ , Европа винаги е била под "робството" на САЩ (планът Маршал и др.) , но кирията свършва.....

Къде сме ние ? .......на ма`ната си - все под "робство" .....сега даже не знаем , под чие точно !

Това прави нещата твърде сложни и неясни . Ако следваме древните прорицатели  (да ме извиняват половината присъстващи) , бъдещето принадлежи на Русия......ако не друго е току що преродила се империя , т.е. има време за растеж и упадък за разлика от другите . Само Китай изглежда са вечни - как го правят ?....:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Така, първа великобритания..след това и други държави ще поискат напускане на еврогейския съюз, и до няколко години съюза ще се разпадне - както е по сценарий ;)

Да му мислят тия със стотиците хиляди и милиони евра..да си ги обръщат в друга валута.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=146852419056221&id=100011943917616&__mref=message_bubble

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

преди 25 минути, Богатир написа:

Така, първа великобритания..след това и други държави ще поискат напускане на еврогейския съюз, и до няколко години съюза ще се разпадне - както е по сценарий ;)

Да му мислят тия със стотиците хиляди и милиони евра..да си ги обръщат в друга валута.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=146852419056221&id=100011943917616&__mref=message_bubble

На тия - да им имам проблемите (еврата).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.