Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Крим е приключен въпрос

Ами, той и Хитлер по същия начин приключи въпроса с Австрия и Чехословакия

Затуй му викаме Путлер Хойло

Сега големият въпрос е дали е налице политическа зрялост за преговори и договаряне.  

Ами ако Русия се изтегли от ДНР ЛНР и Крим, всички са готови на преговори. Никой няма намерение да нахлува на Руска земя.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 125,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Време е Украйна да се редуцира до реални свои граници!  Реджеп какво пише е без значение.

Днес прегледах последнити 10-15 страници от форума.Нищо не промени мнението и разбирането ми.

Но ми стана мъчно, че никой от приятелите на Реджепчо не натиска бутона "Харесва ми" след всяка негова гениална мисъл.

Явно не могат да се разберат кой е по-най...

Пак ще повторя, че ако не бяха апетитите на САЩ да се на.......

Да, виждам че малоумието наделява.. Да ти посоча ли една камара постове, които , убий ме, ама идея си нямам как може нормален човек да натисне бутон "харесва ми".....

Това е вашата путинистка клика.

Които винаги загърбват и никога не отговарят нито на моите , нито  една камара логични въпроси , но .. винаги завършват със...

"Пак ще повторя, че ако не бяха апетитите на САЩ да се на......."

Наистина съм разочарован, и то много.

Anne пък започва почти винаги със

Наистина не ви разбирам всички вас, които защитавате нацизма!............

И спрях да чета нататък.. въпреки че е изписала две педи /в реален размер/ словоблудства...

Абе има ли нормални хора тук ?

Що за оргазъм ви доставя да плюете и то абсолютно неаргументирано ?

Мен ми е жал и за русктие войничета , гинещи необзначени и отхвърлени от собствената си държава /защото тях ги няма там/

Жал ми е и за украинските войници , които гинат като герои, и които ги изпращат на колене и със парадни почести ...

И съм русофил на всичкото отгоре... но вие всичките сте просто "хейтъри" .

Дано един ден не се запали тук чергата...

И дано не броим 43 или повече теракта се провеждат в родината ни.. както броят за статистиката русктие терактове украинците....

Новорусия ще я има. Тя вече е факт. ДНР и ЛНР, няма да се върнат под властта на Киев. Въпроса е, с колко още ще увеличат, територията си. Това зависи, дали в Киев имат акъл. Тръгнат ли на война отново /а те ще тръгнат/, ще загубят още територия. За жалост, още невинни хора и войници, ще загинат. Заради геополитическите амбиции, на САЩ.

КАкво е туй животно новороссия ??? аз въпреки че съм бил и в Русията, и къде ли не, чак сега се пръкна това понятие.

По цял свят има вековни конфликти на етноси, на религии, но за пръв път чувам конфликт в Украйна с някаква "новороссия".

И да.. накрая винаги завършваш със ... "САЩ , ФАЩ са виновни за всичко".

Абе вие на норма ли сте , на кво ?

Относно вътрешните конфликти на олигарси в Украйна - да, това е грозна гледка.

А при нас малко ли се стреляха и се стрелят разни олигарси и мутри  особенно в зората на демократичните процеси ?

Винаги съм казвал - Украйна тепърва ще се сблъсква с неща коит о ние вече сме преживели.

Та те  едва миналата година свалиха соттиците паметници на Ленин бре хора ! :)

Защо се радвате и хейтърствате на съвсем логичните проблеми пред които се сблъскват ?

И не, не са виновни за всичко САЩ...  приличате ми на туземци които всяка буря приписват на злия бог на бурите... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

На Новорусия и е напълно безразлично какво мислят Миро, Реджеп, Нел и Благо.   Руснаците все са впечатляващи с едно - воюват до победа с чужди подтисничества!    И това ще е за пореден път!    Чест и почитания...

Украйна ще победи путлерофашистите, помнете ми думата !!!

Голям кеф ще е на парада на победата да гледаме Путлер, почетен от африканските си колеги  :)  :)  :)

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Украйна ще победи путлерофашистите, помнете ми думата !!!

Голям кеф ще е на парада на победата да гледаме Путлер, почетен от африканските си колеги  :)  :)  :)

Нали? Хубаво е че си вярваш, не е лесно да се победи Русия без значение в какво състояние е тя, армията и винаги е била на ниво. Украйна е измислица на Ленин чиито паметници свалят из Украйната.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

На Новорусия и е напълно безразлично какво мислят Миро, Реджеп, Нел и Благо.   Руснаците все са впечатляващи с едно - воюват до победа с чужди подтисничества!    И това ще е за пореден път!    Чест и почитания...

Да, воюват и се защтават.. ама .. все някак си на.. чужда територия...

Доста по назад ви попитах , но отговор не получих.. как си обяснявате повтаряните многократно думи .. "ние сме тук да се защитаваме".

"дошли" да се "защитават" ...

Ти "отиваш ли някъде" за да "се защитаваш" ??

Що за нацистко мислене .. ама не се усещате....

Бих попитал за Новоросията която толквоа сляпо защитавате ... - Ще се радвате ли по същия начин , когато КНР /Кърджалисйка народна република/ обяви независимост, със декларация за присъединяване към Р.Турция ?

И обяви НОВООСМАНИЯ ?

Като предварително, през границата са прехвърлени "вежливи зелени аскерчета" от Р.Турция, която разбира се яростно отрича това, наричайки ги "местно оптълчение, говорещо на майчин език".

ПАралелно поредното сваляне на някое наше праителство  /примерно предсрочното сваляне на Орешарски/  масирано се пропагандира като идване на власт на престъпна фашистка хунта в България, която тормози и репресира кърджалийското население. - Батака и ПФ  имат над 5 %  наизборите - значи в България управляват фашисти и нацисти.

/В Украйна правосеките иамт едва 1.7 % , но това не пречи да се развърта " тезата за фашистка хунта " /

Провежда се "референдум" под дулата на "вежливия турски аскер" -местно опълчение с познат резлултат 99% ЗА присъединяване към Р.Турция.

Всеки опит на българска АнтиТерористичнаОперация /АТО/ , се пропагандира като "карателна акция на фашисти".

Подпомагана разбира се, със милиарди от злите ФАЩ /САЩ, които разбира се, стоят в основата на дестабилизацията на кърджалийския регион.. кой друг да е.. разбира се ТЕ .

След година Ердоган нагло признава че е лъгал преди година, и че всичко това е плод на турски спец операции, и прави помпозен филм.

Виждате ли паралели ?

Аз да, и то доста по реални.. .все пак за ралзика от украинци и руснаци, тук имаме и религиозни различия.

Да не говорим че имаме доста по изразени етнически райони , дето български не се говори отдавна.

Това ли желаете другари путинисти ?

Украйна е измислица на Ленин

Нов "бисер" ..  :) :) :)

Да, воюват и се защтават.. ама .. все някак си на.. чужда територия...

Доста по назад ви попитах , но отговор не получих.. как си обяснявате повтаряните многократно думи .. "ние сме тук да се защитаваме".

"дошли" да се "защитават" ...

Ти "отиваш ли някъде" за да "се защитаваш" ??

Що за нацистко мислене .. ама не се усещате....

Бих попитал за Новоросията която толквоа сляпо защитавате ... - Ще се радвате ли по същия начин , когато КНР /Кърджалисйка народна република/ обяви независимост, със декларация за присъединяване към Р.Турция ?

И обяви НОВООСМАНИЯ ?

Като предварително, през границата са прехвърлени "вежливи зелени аскерчета" от Р.Турция, която разбира се яростно отрича това, наричайки ги "местно оптълчение, говорещо на майчин език".

ПАралелно поредното сваляне на някое наше праителство  /примерно предсрочното сваляне на Орешарски/  масирано се пропагандира като идване на власт на престъпна фашистка хунта в България, която тормози и репресира кърджалийското население. - Батака и ПФ  имат над 5 %  наизборите - значи в България управляват фашисти и нацисти.

/В Украйна правосеките иамт едва 1.7 % , но това не пречи да се развърта " тезата за фашистка хунта " /

Провежда се "референдум" под дулата на "вежливия турски аскер" -местно опълчение с познат резлултат 99% ЗА присъединяване към Р.Турция.

Всеки опит на българска АнтиТерористичнаОперация /АТО/ , се пропагандира като "карателна акция на фашисти".

След година Ердоган нагло признава че е луъгал преди година, и че всичко това е плод на турски спец операции, и прави филм.

Виждате ли паралели ?

Аз да, и то доста по реални.. .все пак за ралзика от украинци и руснаци, тук имаме и религиозни различия.

Да не говорим че имаме доста по изразени етнически райони , дето български не се говори отдавна.

Това ли желаете другари путинисти ?

Нов "бисер" ..  :) :) :)

Бисер е за невежите. Кой въвежда понятието Украйна? 

Най-добре е Миро, Реджеп, Нел и Благо.да ходят да пишат в разни други теми - от тази тема те множество неща реално не пожелаха да вникнат!  И да са живи и здрави!

ЕС окончателно хлопна вратите пред Украйна

Европейския съюз няма да премахне визите за украинци и грузинци, както бяха обещали

europatagempfang-hahn.jpg?w=617&h=355

Идеята, че милиони източноевропейци от фалиралата Украйна ще бъдат приети в Европейския съюз звучеше наивно още, когато уж обещаваха, че това ще се случи в разгара на кървавите сблъсъци на площад „Независимост“.

Новата Европейска комисия (ЕК) побърза да замрази приема на нови държави в съюза. Практически, това беше първото нещо, което оглавяваната от Жан-Клод Юнкер комисия предприе след назначаването си. Тогава стана ясно, че Украйна няма да бъде приета в евросъюза. По-късно все пак страната беше асоциирана в ЕС, но държавите-членки на съюза, в т.ч. дори и България през 2014г. рязко намалиха вноса на украински стоки, като успоредно с това увеличиха износа за украинския пазар. Страната не беше приета и в НАТО.

Преди да предаде поста си на Юнкер, Жозе Мануел Барозу обяви, че

„Такава страна като Украйна няма място в Европейския съюз“

Посланика на Полша в Русия - Катажина Наленч направи изявление, в което обяви, че ръководството на нейната страна е взело решение да преустанови работата на 100-километровия участък от полско-украинската граница, през който украински граждани щяха да имат право на свободно и безвизово предвижване. Полша обяви и че няма да приема бежанци от Украйна.

https://alterinformation.wordpress.com/2015/03/06/409939221/

Та скоро щяло да има Кърджалисйка народна република - НОВООСМАНИЯ с президент някой си Реджеп :lol6:

Нали? Хубаво е че си вярваш, не е лесно да се победи Русия без значение в какво състояние е тя, армията и винаги е била на ниво. Украйна е измислица на Ленин чиито паметници свалят из Украйната.

Не му обръщай внимание на момчето. Той не е лош човек, но не му е ясен живота. По смешен се оказа Миро 20 Не по смешен, а  - най Глупавият във форума. А аз си мислех, че е Реджеп! Да, ама не. Написах го в пълно съзнание. А и като му погледне човек профила, както казват руснаците : с раз видно, что ему надо врач, но не объйчнъй а такой, каторъй будет лечит его УМСТВЕННО! 

Не вярвах че в един хубав форум, може да се толерират  хора, които всячески изострят и без това реалната обстановка. 

А що се касае за Крим - Руски е и отново е руски  'НАВСЕГДА",  драги ми русофиле. Искат ли и Киев - и той ще е руски и тогава Реджеп ще е прав, че ще честват руснаците победата на Киевския площад. Не исках да пиша точно тук.В България е пълно с невероятни боклуци, които се приемат за българи, русофили и не зная още какво.Слава богу, че не съм бил на мястото на  многоуважаемия от мен "дедиди". Разликата е няколко години, но щях да ги торпелирам. Никой не им е бил телеграма на американските военни  кораби да навлизат там, където ги чака само торпедото.Ако бяха уверени американците, че ще успеят да  победят РУСИЯ, да са го направили тогава или, по късно в конфликта до Куба!Стиска ли им?Защо ли пишат хора които даже са родени 20 години по късно от събития, които са се случвали реално? Де е 62, де е 72 когато си се раждал бе мухльо? трябват ти поне 20 години да пораснеш, че що годе да виждаш нещата, а не да слушаш излиянията на дядо си, дето  е чукал камъни на Ловешките възвишения. И накрая! Модераторския състав буквално с тези три теми се изложи. Ако трябва да бъда честен, веднага го казвам. Единствен "Алгор" направи някоя и друга постъпка, но беше скастрен от двете страни и остави хората на "самотек" Най- малкото, точно той е виновен.Гледам наказали сте "мореплавателя" изртили сте поста на 'Филипов" ,единствен "Ванката" не е от вашата страна на барикадата. Не ми дреме нито за вас, нито за вашата политика, която кара хората да се мразят.Вие сте жалки същества, които като растенията могат само да живеят с метаморфоза и да се чудят как да изкарат някой долар за преживяване!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Репортаж от Донбас. Нарушения на армията на Киев. Засега, са само провокации.

http://www.vesti.ru/videos/show/vid/639748/cid/1/#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1193135%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D639748

Благодаря за подкрепата, приятели, много мило ми стана! :wors::withflowers:

Капитализмът достигна в Украйна, както никога ,досега западно ориентираната икономика започна да краде народа чрез изкуствено поскъпване на цената на хляба - социална категория защитена от държавата.  един от най-големите абсурди, най-големият производител на зърно, няма достъпни цени на хляба.
https://youtu.be/6ukrzvAUefU

Не му обръщай внимание на момчето. Той не е лош човек, но не му е ясен живота. По смешен се оказа Миро 20 Не по смешен, а  - най Глупавият във форума. А аз си мислех, че е Реджеп! Да, ама не. Написах го в пълно съзнание. А и като му погледне човек профила, както казват руснаците : с раз видно, что ему надо врач, но не объйчнъй а такой, каторъй будет лечит его УМСТВЕННО! 

Не вярвах че в един хубав форум, може да се толерират  хора, които всячески изострят и без това реалната обстановка. 

А що се касае за Крим - Руски е и отново е руски  'НАВСЕГДА",  драги ми русофиле. Искат ли и Киев - и той ще е руски и тогава Реджеп ще е прав, че ще честват руснаците победата на Киевския площад. Не исках да пиша точно тук.В България е пълно с невероятни боклуци, които се приемат за българи, русофили и не зная още какво.Слава богу, че не съм бил на мястото на  многоуважаемия от мен "дедиди". Разликата е няколко години, но щях да ги торпелирам. Никой не им е бил телеграма на американските военни  кораби да навлизат там, където ги чака само торпедото.Ако бяха уверени американците, че ще успеят да  победят РУСИЯ, да са го направили тогава или, по късно в конфликта до Куба!Стиска ли им?Защо ли пишат хора които даже са родени 20 години по късно от събития, които са се случвали реално? Де е 62, де е 72 когато си се раждал бе мухльо? трябват ти поне 20 години да пораснеш, че що годе да виждаш нещата, а не да слушаш излиянията на дядо си, дето  е чукал камъни на Ловешките възвишения. И накрая! Модераторския състав буквално с тези три теми се изложи. Ако трябва да бъда честен, веднага го казвам. Единствен "Алгор" направи някоя и друга постъпка, но беше скастрен от двете страни и остави хората на "самотек" Най- малкото, точно той е виновен.Гледам наказали сте "мореплавателя" изртили сте поста на 'Филипов" ,единствен "Ванката" не е от вашата страна на барикадата. Не ми дреме нито за вас, нито за вашата политика, която кара хората да се мразят.Вие сте жалки същества, които като растенията могат само да живеят с метаморфоза и да се чудят как да изкарат някой долар за преживяване!

Я си погледни хубаво поста ? Все едно ми говори нацист.

А и "глупак" , "мухльо" не е най добрия начин за комуникация.

Това че болезнено приемате  друга гледна точка, си е ваш проблем.

Аз спокойно и без обиди коментирам и опровергавам до сега всички ваши лъжи, но очевидно това не ви харесва.

Всеки може да си избере да се сдухва с доказано пропагандните "весна.ру" или "алтермедия..." които са многократно унижени че разпространяват фейкове , наравно с много други руски медии :

http://www.stopfake.org/

Ваш си избор

Но да го представяш за аргумент е малко.. как да кажа.. наивно ...

пс

Никой не ми отговори ина другия простичък въпрос.... - защо международното нацистко сборище се проведе в Русия, а не в меката на "фашистите и нацистите" както казвате - Украйна ?

http://tyler78.livejournal.com/401500.html

http://24tv.ua/news/showNews.do?fashistskij_slet_v_peterburge_na_mezhdunarodnyj_forum_pribudut_ultrapravye_so_vsej_evropy&objectId=557005&lang=ru

http://24tv.ua/news/showNews.do?fashisty_neonacisty_i_terroristy_kto_priehal_na_forum_v_sanktpeterburg&objectId=557570&lang=ru

Харесва ли ви когато арестуват за това антифашисти ? не в Украйна а в Русия ?

http://www.novayagazeta.ru/news/1692581.html

Не виждам някой да е опровергал написано от мен.

И малко материал за футболните агитки (ултраси) и ичастието им в събитията. http://svpressa.ru/society/article/116289

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Не е имало никакви руски дула, бълнуваш. хората сами са поискали република. Че то монархии останаха ли вече?

Останах. А за какво бълнувам, че не разбрах?

Я си погледни хубаво поста ? Все едно ми говори нацист.

А и "глупак" , "мухльо" не е най добрия начин за комуникация.

Това че болезнено приемате  друга гледна точка, си е ваш проблем.

Аз спокойно и без обиди коментирам и опровергавам до сега всички ваши лъжи, но очевидно това не ви харесва.

Всеки може да си избере да се сдухва с доказано пропагандните "весна.ру" или "алтермедия..." които са многократно унижени че разпространяват фейкове , наравно с много други руски медии :

http://www.stopfake.org/

Ваш си избор

Но да го представяш за аргумент е малко.. как да кажа.. наивно ...

За нацист - не съм. По скоро ти се числиш към тях.

За "глупак" и"мухльо"  - вярно, че не е най- добрия начин за комуникация, но ти си си такъв. С теб, комуникация не се получава. Даже колега те пита , когато неговата гледна точка не уважаваш, а искаш той да е съгласен с твоята. Ами , че си си МУХЛѝО, кой ти е виновен бе идиот такъв?  Нещо поне малко да си направил по страниците на форума. Съвсем мъничко и някой да ти е казал Благодаря? Аз четох почти две седмици и даже не мислех да се обаждам. Ей тъй, от уважение към всички и от едната и от другата страна. За теб такова нещо няма бе НЕЩАСТНИК! До сега не си опровергал абсолютно нищо, защото сам виждаш резултата.Украйна - Крим! Руски беше и стана отново РУСКИ.  Сайтовете, които сочиш не ги ползвам бе хлапе глупаво. А истинският фейк във форума си единствено само ти.Какъв русофил си ти бе? Къде си живял в Русия? Като пишеш всичко това, да не би да го пишеш на келеш, който е на 17 години? Не смяташ ли, че има възможност да се установи твоето житие и битие за половин час? Ако не ти е известно, ти си голкям кретен - казвам ти го пред всички за да го знаят.Погледни се. Имаш ли пост във форума в някоя друга тема, в друг раздел. И точно ТИ ли си човекът, с когото всички трябва да се съобразяваме? А г*за ти квартиран не ще ли бе сополко?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.