Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Американски сенатор разярен от фалшификат на   украински депутати

20150213202414-20150213.llftzewqsz.jpg

Сенаторът републиканец от Оклахома Джим Инхоф заяви, че е "изпаднал в ярост", когато разбрал, че предоставените му в Киев, а впоследствие публикувани в американски медии снимки за руски войски в Украйна, са били фалшификати, предава РИА Новости. Сенаторът обяснил, че е получил „разобличителните фотоси” през септември. Те му били предадени от командира на батальона „Донбас” Семьон Семенченко и други парламентаристи от Върховната рада, уточнява НТВ.
След скрупульозна проверка снимките-"доказателства” били публикувани в консервативното издание Washington Free Beacon. Читателите обаче бързо установили след справка в Интернет, че снимките са правени в други горещи точки и то преди няколко години, пише информационният портал BuzzFeed.

Доналд Хърдър, сътрудник на сенатор Инхоф, обяснява, че преди да предадат снимките на редакцията, те не ги проверили в търсачката Google. Хардър отбелязва още, че когато снимките били проверени, се оказало, че една от тях принадлежи на агенция Асошиейтед прес и е направена през 2008 г. по време на грузинския конфликт. След това сътрудниците от офиса на сенатара, открили, че и другите снимки получени от висшия американски държавник в Киев, са взети от световната мрежа.

Източник: http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=699775

пп. Линк към Washington Free Beacon  http://freebeacon.com/national-security/exclusive-photos-show-russian-military-in-ukraine-arming-separatists/

:rolleyes:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 129,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

предава РИА Новости.  

Не очакваш да го приемем сериозно, нали?

Няма как да е друг резултата от посочения източник.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Едит: тъпите заяждания, попсувания, цинизми и умишлено постнати линкове към страници на руски, английски и какъвто и да е друг език, освен българския, директно заминават в коша.

И не коментирайте повече тук действията ми, а се оплаквайте на администрацията директно.

Благодаря!

Великобритания е решила да предостави безвъзмездно на Украйна 75 стари бронирани машини - няма що, това може-би е принос за мира там...  Тази война явно скоро няма да свърши - защото от Русия при руснаците в източна Украйна безвъзмездно влиза и ще влезе и още въоръжение, което не е остаряло.Не разбирам в какво се състоят интересите на англоезичните там...   Рускоезичните ми са ясни - те са в поредна отечествена война. Не искат повече да са в Украйна - очаквам своето да го постигнат по военен път.   Обаче всячески ще им пречат САЩ и ЕС!    Сещам се и за 30 000 000 кюрди - нямащи  също право на самоопределение и на собствена държава - отново заради същите пречещи...    Бъдещето ще покаже кои ще се докажат - но много жалко за убитите и осакатените...

Тия саксони ще им помогнат толкова , колкото дървен крак на сакат ... Хунтовските карателни батальони реват за помощ , явно не им е харесало да ги гощават със собствената им манджа 

http://cassad.net/tv/videos/5097/

Явно любовта към прозападното правителство на Прасенко се вихри и повишава :D

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Случайно да сте прочели за новите спътникови доказателства които американците предявяват,  твърдейки че засекли най нови руски системи артилерийски и ПВО близо до Деб*лцевския котел?

Ако не сте, ето ги  в оригинал  ( с малка добавка че да изглеждат по достоверни  :ph34r:  )

B9zZZ-ZIUAAvn8b.jpg

По въпроса с "английската помощ" - откровен скрап, който не е на движение и не става за нищо, още повече че някой пак е взел много пари.

Редактирано от algor
Цитат на чужд език и липса на източник! (преглед на промените)

По въпроса с "английската помощ" - откровен скрап, който не е на движение и не става за нищо, още повече че някой пак е взел много пари.

То си беше пределно ясно че Украйна ще стане поредното бунище за скрапа на "бяла" Европа. Същата съдба като нашата. Поне първото "дерение" е "безвъзмездно".  Ние нали сме по-умни, че и плащаме за западните трошки.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Жена от Славянск: Украински силоваци разпънаха на кръст 3-годишно момченце

След показната екзекуция на централния площад влачеха майка му с танк,

разказва очевидката на нечуваните зверства

Бежанка от разрушения Славянск разказва пред руската телевизия "Первий канал" (www.1tv.ru.) за нечуваните за зверства на украинската нацгвардия срещу жителите на града, който миналата седмица бе завзет от армията на Киев. Галина Пишняк, която е майка на четири деца и е родом от Западна Украйна, свидетелства как веднага след навлизането на украинските войници на централния площад били събрани голям брой старци и жени с деца, тъй като мъже в Славянск почти не са останали, за да им вземат страха с показна екзекуция. "Те взеха едно 3-годишно момченце и го заковаха като Исус Христос на едно табло за обяви. Двама го държаха, един забиваше пироните. И за да се мъчи още повече му нарязаха кожата. Кръв. Писъци. И всичко това пред очите на майка му, която гледаше как на детето й му изтича кръвта. И тя, и други хора, не издържаха и припаднаха. Беше неописуем ужас. След един час и половина детето умря, а военните взеха майката, която все още беше без съзнание и я завързаха за един танк, който я влачи три пъти по площада", разказва през сълзи Галина.

Тя сподели, че се е родила в Закарпатската област в Западна Украйна и нейните роднини я смятат за предател, тъй като съпругът й се сражава в опълчението на Донбас. "Собствената ми майка ми каза, че ако се върна у дома сама ще ме разстреля. И Националната гвардия ще ме убие. Мен не ме е страх, ако не бяха децата ми, аз сама щях да взема оръжие и да воювам", разказа тя. "Аз за три месеца се превърнах в камък", допълни Галина Пишняк.

На въпрос дали не се бои да разказва за тези зверства на киевските войски Галина отговаря:

"Нека целият свят да знае как те издевателстват над хората, защото никой не вярва. Никой не знае. И за фосфорните бомби. И за осколочните мини. Дацета намират тези шрапнели "таралежи" и ги носят у дома. И навсякъде лежаха трупове, нямаше кой да ги прибира. Моргата не работеше. Навсякъде воня на разлагащи се тела. На това никой не вярва, защото не е бил там. Това на мнозина им се струва дивотия. Но ето, че и тази нощ стреляха, е детето ми дори не се помръдна, защото вече е свикнало. Момченце на 7 годинки е. Само попита: "Мамо, отново ли бомбардират?". Казах му ", а то се обърна на другата страна и продължи да спи".

Старо като информация, но добре изобразяващо действията на фашистката хунта в Украйна, подкрепяна от САЩ, Плевнелиев и нашите военен и външен министър.

http://www.blitz.bg/news/article/278986

Донецк, преди агресията на Киев и "революцията" на евреите марионетки, финансирани от щатите

https://www.youtube.com/watch?v=8kcMY0UId_c&feature=youtu.be

Не се знае какво реално са им пробутали, това сигурно е медиен параван. И застраховка от реципрочни мерки.

Не се знае какво реално са им пробутали, това сигурно е медиен параван. И застраховка от реципрочни мерки.

Какво и да са им дали, ще се разбере. Пък и скоро, войските на ДНР и ЛНР ще се возят, на английски машини. :D

Жена от Славянск: Украински силоваци разпънаха на кръст 3-годишно момченце

След показната екзекуция на централния площад влачеха майка му с танк,

разказва очевидката на нечуваните зверства

Бежанка от разрушения Славянск разказва пред руската телевизия "Первий канал" (www.1tv.ru.) за нечуваните за зверства на украинската нацгвардия срещу жителите на града, който миналата седмица бе завзет от армията на Киев. Галина Пишняк, която е майка на четири деца и е родом от Западна Украйна, свидетелства как веднага след навлизането на украинските войници на централния площад били събрани голям брой старци и жени с деца, тъй като мъже в Славянск почти не са останали, за да им вземат страха с показна екзекуция. "Те взеха едно 3-годишно момченце и го заковаха като Исус Христос на едно табло за обяви. Двама го държаха, един забиваше пироните. И за да се мъчи още повече му нарязаха кожата. Кръв. Писъци. И всичко това пред очите на майка му, която гледаше как на детето й му изтича кръвта. И тя, и други хора, не издържаха и припаднаха. Беше неописуем ужас. След един час и половина детето умря, а военните взеха майката, която все още беше без съзнание и я завързаха за един танк, който я влачи три пъти по площада", разказва през сълзи Галина.

Тя сподели, че се е родила в Закарпатската област в Западна Украйна и нейните роднини я смятат за предател, тъй като съпругът й се сражава в опълчението на Донбас. "Собствената ми майка ми каза, че ако се върна у дома сама ще ме разстреля. И Националната гвардия ще ме убие. Мен не ме е страх, ако не бяха децата ми, аз сама щях да взема оръжие и да воювам", разказа тя. "Аз за три месеца се превърнах в камък", допълни Галина Пишняк.

На въпрос дали не се бои да разказва за тези зверства на киевските войски Галина отговаря:

"Нека целият свят да знае как те издевателстват над хората, защото никой не вярва. Никой не знае. И за фосфорните бомби. И за осколочните мини. Дацета намират тези шрапнели "таралежи" и ги носят у дома. И навсякъде лежаха трупове, нямаше кой да ги прибира. Моргата не работеше. Навсякъде воня на разлагащи се тела. На това никой не вярва, защото не е бил там. Това на мнозина им се струва дивотия. Но ето, че и тази нощ стреляха, е детето ми дори не се помръдна, защото вече е свикнало. Момченце на 7 годинки е. Само попита: "Мамо, отново ли бомбардират?". Казах му ", а то се обърна на другата страна и продължи да спи".

Старо като информация, но добре изобразяващо действията на фашистката хунта в Украйна, подкрепяна от САЩ, Плевнелиев и нашите военен и външен министър.

http://www.blitz.bg/news/article/278986

Донецк, преди агресията на Киев и "революцията" на евреите марионетки, финансирани от щатите

https://www.youtube.com/watch?v=8kcMY0UId_c&feature=youtu.be

И това зверство трябва да остане безнаказано?

Ето затова усия трябва да се намеси! Защото се избиват беззащитни жени, деца и старци! Защото нацизма се възроди! Тези, които го отричат, са предатели на България, човечеството и хуманизма, отричащите са роднините на българските нацисти, на Луков и подобна паплач!

Трийте поста, но истината няма да изтриете! Рано или късно Киев ще бъде изравнен с руски бомби!

Накрая нацизма ще бъде окончателно победен!

Не си човек, око отричащ зверствата!

Не си човек, ако казваш "Случва се"!

Не си човек, ако си безразличен!

Не си човек, ако стоиш със скръстени ръце и позволяваш това да се случи!

Не си човек, ако защитаваш САЩ и прогнилият запад!

Не си човек, ако не се трогваш от този разказ!

Не си човек,  ако забравяш историята!

Не си човек, ако си нацист!

Да, емоционална съм!  И имам право на това! Три годишно детенце е зверски убито! Майка му е зверски убита!  С кое право? Още малко, и пак ще цъфнат лагерите! Не и не! Изродите трябва да бъдат спрени!

Може да съм комунист, но съм ЧОВЕК! За мен това не е поредната новина за предъвкане! За мен това е геноцид, престъпление! Не мога да съм безразлична! И Путин не трябва да е!

Маймана му на хорското мнение! Страната, приютила нацистите и финансираща това, трябва да си плати!  С колко още невинна кръв трябва да бъде напоена тази земя?

Отговорете ми! Искам смислен, човешки отговор, не сухи и заучени фрази! Три годишните са почти още бебета! Виждали ли сте тригодишно дете?

Копенхаген бил облят в кръв!

Убити са двама души,пет полицаи са ранени...Цяла Европа била потресена /националните ни медии/

В Донбас са убити над ПЕТ ХИЛЯДИ души,всеки десети е ДЕТЕ! По улиците на Донбас се леят пътеки от кръв...Европа не е потресена...И националните ни шибани, продажни, манипулативни медии си ТРАЯТ!

Двойни стандарти и цинизъм!

И искали доказателства? Какви доказателства? Събрали хората, насочили срещу тях оръжие - смее ли някой да снима в такъв момент? Егати и наглярите! Ще ви да аз едни доказателства!

Путин се чудя какво стои и чака! :angry22:

Срещу вас като насочат оръжие, ще посмеете ли да снимате, а? Отговорете бе!

И какво все пак става след Минкс 2 в Окрайната , нека видим...

Деб*лцевския котел си къкри  както преди, запасите на карателите вътре се изчерпват, имаха няколко опита за деблокиране и вчера и днес, но освен да оставят още тела и техника по полето, друго не успяха да направят... Положението за тях е критично, и лека полека поне редовните бойци от въоръжените сили на укрйана ( не частните наемнически батальони и фашистките правосекови ) започват да намират начин да се предават... 

Днес бомбардираха отново и аеропорта в Донецк, и то когато там бяха заместник министъра на отбраната на ДНР със журналисти ..има го на видео из тубата 

В същото време на мариуполския фронт  карателно наемническия батальон Азов, се мъчи да рекламира някакви достижения, засега яде само бахура като цяло, и тероризира мирното население...

Ето ви малко видео материал... изгледайте видеото на Шарий до края също, да видите какво мислят обикновенните хора в Украйна ..

http://anti-maidan.com/index.php?id=13653

И естествено хунтата в Киев реве че видите ли, ама те не нарушават примирието, а само армията на новорусия... Захарченко им  каза, оставяте техниката и оръжието в котела, и ви оставяме да си идете, ако не, ще умрете вътре , трети изход няма ... 

Все повече става ясно и от укро смите че в Киев няма единовластие а всеки си прави каквото иска , ляшко, Яроши разни, Каломайсковци и така нататък...

П.С И още едни новини, канадски военни се присъединяват за така нареченото обучение на  хунтовските батальони ( защо ли все си мисля че тия не са само инструктори , те така говореха и за възстанниците срещу Асад, а реално техни спец части участваха в действията ) ... мдам, тия продължават настойчиво да дърпат дявола за опашката, и да подклаждат огъня на конфликта с всички сили ...

П.П.С М/у другото моите адмирации за лейтената от клипа, хубаво е човек да е верен на дълга си, и клетвата, но техния дълг е към целия народ на Украйна, а не към хунтата която завзе властта с преврат, и ги прати да убиват други украинци които не бяха съгласни с нея... Точно такива са наистина доблестни военни, а не тези мазници които се подмазват на дадена власт... Армията е да защитава народа и държавата на първо място, а не дадена власт в нея...

http://www.theguardian.com/world/2015/feb/16/ukraine-ceasefire-fighting-escalates-debaltseve

Debaltseve has been virtually cut off from the rest of the Ukrainian forces. A group of Ukrainian soldiers who broke out of Debaltseve on Sunday told the Guardian their column of seven trucks had come under heavy fire from rebel positions despite the ceasefire, and two of thevehicles were destroyed. They said that more than 60% of the city has been ruined by near-constant fires and shelling, and Kiev’s troops are trapped there with dwindling ammunition and supplies.

Ambulance drivers who have been trying to make it through to Debaltseve said both the highway connecting it to the main Ukrainian lines and the nearby fields have been mined, and rebel guns shoot at any vehicles moving across the 10-mile stretch of no man’s land. It has been impossible to use the highway since 8 February, said a national guard medic, Alla Neschadym, whose son Oleg is fighting in Debaltseve.

Превод:

Деб*лцево е обкръжено, като бунтовниците отказват да признаят споразумението за прекратяване на огъня за района на този град. Колона от седем камиона с войници е успяла да се измъкне от града, като при изтеглянето си два от камионите са унищожени.

Повече от 60% от градът е унищожен от непрекъснатият артилерийски огън, като обсадените Украински сили изпитват проблеми с мунициите и продволствието.

Шофьори на линейки, опитали се да стигнат до Деб*лцево, споделят, че бунтовниците не допускат нищо да влезе в градът и стрелят по всяко превозно средство по протежение на 16км. ничия земя, обстрелвана от тях.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Айде  моля,няма нужда  гуардиан  да промива елементарно мозъците с " Украинските военни казаха в понеделник-The Ukrainian military said on Monday " ... Били се измъкнали 7 камиона , заповядали са им навярно да отстъпят , нали , само дето самите украинци продължават да втърдятч е няма заповеди за отстъпление .. та май гуардиън доста не е в час щом твърди това... Тези 7 камиона са им само в мечтите ...

http://censor.net.ua/news/324946/poslableniya_situatsii_v_debaltsevo_net_protivnik_strelyaet_snbo"Приказа об отходе от Деб*льцево нет. Этот город остается под контролем украинских военных, силы АТО остаются на своих позициях", - сказал он в понедельник вечером.

Лысенко добавил, что ситуация в Деб*льцево остается напряженной. "Послабления ситуации нет. Противник стреляет", - добавил он.Источник:http://censor.net.ua/n324946

И според същите тези украинци има руски войски, техника, всеки месец се вкарват нови руски дивизии, и изчезват безследно, а назад се връщат груз 200 десетки камиони, майките в цала русия плачат .. мдаам, сателитни снимки показват руски войски ...... само дето  и сенатори в ФАЩ вече  са бесни от флашификациите на укрите ... А да, да не забравяме, Прасето все още твърди че няма котел... а великия герой Семенченко плаче че няма помощ за горките каратели там... ...

Та така, гардиъна нещо им издиша информацията дори ако се сравнии с украинските СМИ, време е да си уточняват инфото , иначе стават тотално смешни ;) ... А уркро смите знаем колко са достоверни , както и заявленията на политиците и военните им ....

П.С И откъде са се измъкнали, да не са прелетели маскирани като птички ...  или са тези от клипа и снимките

http://rusvesna.su/news/1424031545

Клипа е най отдолу.... 

http://www.theguardian.com/world/2015/feb/16/ukraine-ceasefire-fighting-escalates-debaltseve

Debaltseve has been virtually cut off from the rest of the Ukrainian forces. A group of Ukrainian soldiers who broke out of Debaltseve on Sunday told the Guardian their column of seven trucks had come under heavy fire from rebel positions despite the ceasefire, and two of thevehicles were destroyed. They said that more than 60% of the city has been ruined by near-constant fires and shelling, and Kiev’s troops are trapped there with dwindling ammunition and supplies.

Ambulance drivers who have been trying to make it through to Debaltseve said both the highway connecting it to the main Ukrainian lines and the nearby fields have been mined, and rebel guns shoot at any vehicles moving across the 10-mile stretch of no man’s land. It has been impossible to use the highway since 8 February, said a national guard medic, Alla Neschadym, whose son Oleg is fighting in Debaltseve.

Превод:

Деб*лцево е обкръжено, като бунтовниците отказват да признаят споразумението за прекратяване на огъня за района на този град. Колона от седем камиона с войници е успяла да се измъкне от града, като при изтеглянето си два от камионите са унищожени.

Повече от 60% от градът е унищожен от непрекъснатият артилерийски огън, като обсадените Украински сили изпитват проблеми с мунициите и продволствието.

Шофьори на линейки, опитали се да стигнат до Деб*лцево, споделят, че бунтовниците не допускат нищо да влезе в градът и стрелят по всяко превозно средство по протежение на 16км. ничия земя, обстрелвана от тях.

Деб*льцево не ли е зад линията на фронта. Сиреч то си е на тяхна територия. Пък и в Минск Прасенко не призна да има обкръжение.

https://www.youtube.com/watch?v=-GbiofR5Ow8

Е превод на видеото няма да правя. То това остана сега и преводач да стана. Става въпрос за това,че минските спорозумения не се отнасят до Деб*льцево отнасят се за линията на фронта. А самият град е зад линията на фронта в територията на ДНР и от видеото се вижда мнението и обяснението на Захарченко ,че освобождават територията си от украински сили.

В Минск Поросененко каза,че армията на ВСУ не е обкръжена в Деб*льцево.

В цитата  в превод "По котела минското спорозумение не действа"

по клотлу минские соглашение не действует
22:05

Тъй,че да му мислят наемниците там.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Допълнете си дадените линкове с превод и на текста и на видеото, защото в противен случай заминават в небитието.

Ако не искате, значи не е важно.

Допълнете си дадените линкове с превод и на текста и на видеото, защото в противен случай заминават в небитието.

Ако не искате, значи не е важно.

Бил съм в Украйна - обаче не се наемам да превеждам достоверно от украински!   Много съм разочарован от тях - на всякакви компромиси били готови... без суверинитет...  Защо започнаха тази уж бърза война ... вместо референдум за автономия или федерализиране!?    Тяхната Велика Украйна е дребошляк в сравнение с Руската федерация.   Майдановци им размътиха мозъка с цел братоубийствена война - за да скарат задълго ЕС с Русия, това са американски стратегии в действие.  Algor,oстави правилата и линковете - повечето съфорумци ползваме английски и руски.   А на мен украинският все ми е труден - вече повече от 30 години.   Не е като полския, чешкия, словашкия...  Май само по език сме братя-славяни...  Щом някои братя могат да се избиват като животни... Лично аз за войната считам за виновни единствено майдановците в Украйна.   За какво им е членство в НАТО и ЕС - няма да има кой да членува там.    Бандеровците пак ще бъдат преследвани и убивани.  Към западна и средна Украйна претенции за територии имат Полша, Унгария, Румъния  - заради предишни преценки на Сталин.   Заради тези неща Украйна все във война ли ще е?   И ние си имаме там над 200 000 души компактно българско население - май е време да ги поканим да се завърнат в прародината си!   Защото е неправилно да воюват с руснаци!

Редактирано от attj (преглед на промените)

Бил съм в Украйна - обаче не се наемам да превеждам достоверно от украински!   Много съм разочарован от тях - на всякакви компромиси били готови... без суверинитет...  Защо започнаха тази уж бърза война ... вместо референдум за автономия или федерализиране!?    Тяхната Велика Украйна е дребошляк в сравнение с Руската федерация.   Майдановци им размътиха мозъка с цел братоубийствена война - за да скарат задълго ЕС с Русия, това са американски стратегии в действие.  Algor,oстави правилата и линковете - повечето съфорумци ползваме английски и руски.   А на мен украинският все ми е труден - вече повече от 30 години.   Не е като полския, чешкия, словашкия...  Май само по език сме братя-славяни...  Щом някои братя могат да се избиват като животни... Лично аз за войната считам за виновни единствено майдановците в Украйна.   За какво им е членство в НАТО и ЕС - няма да има кой да членува там.    Бандеровците пак ще бъдат преследвани и убивани.  Към западна и средна Украйна претенции за територии имат Полша, Унгария, Румъния  - заради предишни преценки на Сталин.   Заради тези неща Украйна все във война ли ще е?   И ние си имаме там над 200 000 души компактно българска население - май е време да ги поканим да се завърнат в прародината си!   Защото е неправилно да воюват с руснаци!

Съгласен!

Доста хора ползват различни езици, но има много, които не знаят никакъв, освен български.

А и в крайна сметка нищо не пречи (щом е важно и съдържа ценно инфо) което и да е видео да се резюмира с 2 изречения на български.

Никой никого не кара да се превеждат тонове литература или някой да стои да прави превод в ефир от която и да е ТВ.

Линк, два - ок, няма лошо.

Стоят си по-горе и видео и какво ли не.

Но не бива да се прекалява било то с английския или с руския или който и да е друг език.

http://anti-maidan.com/index.php?id=13674

Ето още от действителноста на карателите в Деб*лцево... жените са от Деб*лцево, евакуирани. Първата  говори как карателите си влизали навсякъде като у тях си, разполагали се като у тях си, разрушавали, вземали каквото им хареса 

А втората жена говори за чернокож  качен на БТР в самото Деб*лцево....и така нататък.... та така...великите хунтята и техните наемници, уж защитаващи и освобождаващи населението от лошите руснаци дето нападат на пълчища горката окраина ....

http://anti-maidan.com/index.php?id=13679

Кой е освободителя и кой не, хората  знаят...Мозговой и бригада Призрак!

Няма оправия с тоя човек!!!Както казах и в предният коментар,който бе изтрит, писах лс до админите.

Ооо знам вече,че те има за фен :D  ама видеото де е?

Дай го поне на лични,че тука нали виждаш как е ... ако е 30 - 40 минути ще се изпрошнеш да го превеждаш.

Аз напълно разбирам притесненията му. Все пак Калдейта е публична медия и връзките тука лесно се напипват отвънка...нъл се сещаш какъв страх ги тресе. Нямало било цензура айде не на мене тия.

ама видеото де е?

След петото питане не разбра ли, че няма изтрито видео?

Ама те нали са "мъже", толкова и ти казват...

Написаното от мен се отнася за двата линка в постове над моя, които си ги има и ако наистина те интересува кое е видеото, просто изгледай показаното.

Последни новини  от русвесна..

Дебалцево е почти зачистен от каратели , явно нещата се развиват доста по-бързо отколкото новините идват....надявам се скоро да им повече информация по въпроса, засега само в русвесна видях тази новина, но ще чакам потвърждение и от други източници...

http://rusvesna.su/news/1424119898

А съгласно това видео, желзопътния възел, който е със значение подобно на Горна Оряховица за Бг ,е вече в ръцете на опълченците, навярно е снимано по обед щом Захарченко е отишъл там екстрено.

https://www.youtube.com/watch?v=yuwRh4gvcWI#t=10

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.