Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задължителната военна служба - безсмислица или необходимост?

Featured Replies

преди 11 минути, martiron написа:

уважавал съм флага си

хахахаха казва се знаме, какво знаеш за това което уважаваш ?

Редактирано от hladilnika (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 104,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 минути, hladilnika написа:

хахахаха казва се знаме, какво знаеш за това което уважаваш ?

Във военен университет съм и понякога се бъркам ;)

преди 10 минути, simtech написа:

А ти нямаш желание да живееш в страната си. И очакваш тя сама да се промени. Как?
Как защити страната си? И какво означава да уважаваш флага? Уважаваш парче плат, така ли?
Аз не те плюя, задавам ти въпроси. За да помислиш.

Нямам желание да живея в страна която потъпква всичко живо в нея и оставя само това което й е удобно на нея, дори това да означава да оставят родителите и приятелите ни да умрат. Не очаквам страната да се промени, ще се промени когато тези които са на власт в момента се сменят, но дали ще е към по-добро? Защото нещата се въртят в кръг от доста време. Как да защитя страна която не защитава мен? Защо баба ми, която се е бъхтила повече от 30 години в завод за лакове получава 150лв. пенсия, 90% от които заминават за лекарства? Защо пенсията на баща ми, който се е бъхтил 32 години в БДЖ и се пенсионира с пенсия 700лв. за първа категория труд?

преди 17 минути, hladilnika написа:

знаме идва от знае ме, ти какво знаеш освен буквите сложени една до друга ?

Ко каза, ко?

преди 6 минути, martiron написа:

Как да защитя страна която не защитава мен?

Но когато аз по-рано написах, че България е мащеха, как ме нарече ти?
Промяна? Бъди промяната, която очакваш в света.

след Борис 3 България не е водила война и българите няма да участват в каквато и да е такава, затова БКП макар и да имаха нападателна стратегия срещу Турция и Гърция не я започнаха.

преди 41 минути, simtech написа:

А ти нямаш желание да живееш в страната си. И очакваш тя сама да се промени. Как?
Как защити страната си? И какво означава да уважаваш флага? Уважаваш парче плат, така ли?
Аз не те плюя, задавам ти въпроси. За да помислиш.

Смешнико, флага е символ, а не парче плат само... Да защитаваш страната си значи да защитиш земите които са ти родни, и за които милееш, да защтиш хората които са ти близки, хората които са ти родни , миналото, традициите дори , местата където предците ти са лели кръвта си за да живееш сега ти там ... 

А ти страхливецо, дори не си мъж, а мижитурка велика на думи само , но на дела ще си същата мишка ако някога се наложи , която се плаши от трудности, и смята че нейния живот е нещо повече от това на дедите му , и бъдещите поколения ....Но иначе на приказки е велика и си мечтае някой друг да направи нещо за които на него самия не му стиска , тоест чист използвач и нагаждач ....

преди 36 минути, Sinbad_ написа:

Да защитаваш страната си значи да защитиш земите...

Ти си един предател, който каза че ако турция нападне България, то ти ще застанеш на страната на турския агресор.
Много добре те помня и акъл от теб не искам.
Твоите деди са били еничарите братоубийци, а не Левски, Ботев и Каравелов.
Флагът е символ, но да кажеш аз уважавам флага е странно, като иначе всячески се стараеш да се изнесеш.
Флагът е символ, но един флаг не прави държава. Всеки ден с нашите действия я правим.
И да, моят живот за мен е повече, защото на никой друг не му пука за моя живот, колкото на мене.
Приказката "на чужд гръб 100 тояги са малко"!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 6 минути, simtech написа:

Ти си един предател, който каза че ако турция нападне България, то ти ще застанеш на страната на турския агресор.
Флагът е символ, но да кажеш аз уважавам флага е странно, като иначе всячески се стараеш да се изнесеш.
Флагът е символ, но един флаг не прави държава. Всеки ден с нашите действия я правим.

напротив точно знамето прави държава хората с еднакъв език култура и традиция.

преди 6 минути, hladilnika написа:

напротив точно знамето прави държава хората с еднакъв език култура и традиция.

Не, общите идеали правят една държава. Федеративна Швейцария кантони има католически, кантони има протестантски...
Прави една държава това хората да работят заедно. А не парче плат или обща носия.

преди 12 минути, simtech написа:

Лъжецо нещастен, я не ми извъртай думите, казах ако Бг нападне Турция ще застана на страната на Турция... Май освен пълна мижитурка и страхливец нещастен, си и лъжец долен..

Казвал съм ти и преди, с такива приказки като твоите, лично аз ще те търся да видя колко си ербап на живо , макар че знам какъв лайнярко си реално , без никакво покритие освен великите приказки ....

А моите деди не ги намесвай изобщо, не можеш на малкия им  пръст да стъпиш.... А флага си е символ който явно някои като теб разбират доста грешно.. Флага не е символ на етнос ако така си мислиш смешнико ....Я си спомни какво олицетворяват цветовете на флага първо , и тогава говори поредните си глупости на егоистичен мизерник .... 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

Май освен пълна мижитурка и страхливец нещастен, си и лъжец долен...

Ти дори не си българин. Какви деди бе?
Питах те директно - ако стане война между България и турция, на чия страна ще застанеш. Ти каза "по-добре да не става, защото..." Ясен си ми.
Символи не правят държава. Един флаг не я крепи.
А флагът не е символ на етнос, но харесва ли ти или не аз съм от мажорния етнос. И харесва ли ти или не, другите мои деди са наритвали турция в практически всяка война. А турция много много е ревала всеки път. И ако днес стане война паак ще реве.

хахахаха Турция е една троха спрямо България, ако си мислиш че България е просто един смях значи не си ходил в казармата.

преди 1 час, simtech написа:

Но когато аз по-рано написах, че България е мащеха, как ме нарече ти?
Промяна? Бъди промяната, която очакваш в света.

Каква е последната промяна която ти наложи? Какво смяташ ти да направиш за да се промени нещо?

преди 7 минути, simtech написа:

Ти дори не си българин. Какви деди бе?
Питах те директно - ако стане война между България и турция, на чия страна ще застанеш. Ти каза "по-добре да не става, защото..." Ясен си ми.
Символи не правят държава. Един флаг не я крепи.
А флагът не е символ на етнос, но харесва ли ти или не аз съм от мажорния етнос. И харесва ли ти или не, другите мои деди са наритвали турция в практически всяка война. А турция много много е ревала всеки път. И ако днес стане война паак ще реве.

Мизернико, добре че в мажоритарния етнос, ти си от малцинството мизерници и твоята дума е дори сред тях нищожна, че иначе голямата част от това мнозинство щеше да те проклина до девето коляно за това какъв си ....Но ти продължавай да се надъхваш че си предтставител оригинален на това мнозинство хахахаха

П.С И продължавай да си метчаеш за реване ... :)))) Турция щала да реве, смях в залата не, ами трагикокомични напъни от някакъв комплексар тотален :))) Много на сериозно си се взел нещо смешнико, ама прекалено много :))))  Я по добре се спри, и не си пожелавай това, че майка ти ще проклина че те е родила такъв капут .... 

Синбад ти от гемлетата ли си. Турция ако обяви война на България ще бъде унищожена до часове не от България а от българите и кюрдите в Турция. Ти представяш ли си Турция която незнае какво е това космос да тръгне срещу държава на хиляди години, хахаха 

преди 10 минути, Sinbad_ написа:

Мизернико, добре че в мажоритарния етнос, ти си от малцинството мизерници и твоята дума е дори сред тях нищожна, че иначе голямата част от това мнозинство щеше да те проклина до девето коляно за това какъв си ....Но ти продължавай да се надъхваш че си предтставител оригинален на това мнозинство хахахаха

Жалко, че вас Тодор Живков не ви оправи. Едно от малкото хубави неща на соца беше това.
Аз съм те запомнил как се идентифицира и на коя страна каза, че ще застанеш.
Простоватото отношение се дължи на това, че в армията на нищо не учат, но предателството е нещо, което човек носи в душата си. Не ме занимавай повече.
И помни. Моите деди са мачкали турция и още ще я мачкат при всяко нейно гъкване и щение. Те имат и атомни бомби.
И да знаеш. България е светска република, няма място в нея за бурки, шариати и ограничени религиозни възгледи.
Няма място за етноси. Независимо от етноса всеки е българин, ако е тук. Който не се чувства така да си хваща пътеката!

преди 12 минути, martiron написа:

Каква е последната промяна която ти наложи? Какво смяташ ти да направиш за да се промени нещо?

Всеки ден. Дори от малките неща.

преди 12 минути, hladilnika написа:

хахахаха Турция е една троха спрямо България, ако си мислиш че България е просто един смях значи не си ходил в казармата.

Не те разбрах дори.

преди 7 минути, hladilnika написа:

Синбад ти от гемлетата ли си. Турция ако обяви война на България ще бъде унищожена до часове не от България а от българите и кюрдите в Турция. Ти представяш ли си Турция която незнае какво е това космос да тръгне срещу държава на хиляди години, хахаха 

Поредния смехотворец :))))

Турция която не знае викаш какво е космос, но има собствена комсическа агенция, собствени спътници военни и телекомуникационни, разработки в ракетни технологии собствени или с чуждо участие, и така нататък..

Я кажи бе драги ми бай ганьо сменников , какво имаш ти и Бг а :)))))  Цървулите на миналото май само :)))) И високов ирнат нос на гол тумбак, дето май си плаче за урок по смирение и реализъм :))))

преди 6 минути, simtech написа:

Не те разбрах дори

Българи ръководят стратегически капитал, това е по силно и от ядрено оръжие.

преди 5 минути, hladilnika написа:

Българи ръководят стратегически капитал, това е по силно и от ядрено оръжие.

И какъв е този стратегически капитал хахахахаха, хвърчилото на баба ти ли :))))))

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

Поредния смехотворец :))))

Турция която не знае викаш какво е космос, но има собствена комсическа агенция, собствени спътници военни и телекомуникационни, разработки в ракетни технологии собствени или с чуждо участие, и така нататък..

Я кажи бе драги ми бай ганьо смепников , какво имаш ти и Бг а :)))))  Цървулите на миналото май само :))))

бончо до таз космическа стансия може да припари турчин само с плакат НЕ СЪМ ДовоЛЕН. ти одил ли си у турция там коли не могат да карат ти за войни говориш

преди 7 минути, Sinbad_ написа:

Я кажи бе драги ми бай ганьо смепников , какво имаш ти и Бг а :)))))  Цървулите на миналото май само :))))

Когато българин и руснак са били в космоса, турците още правиха сюнети със сатъра.
Свята република, светска република.
И да знаеш. България е светска република, няма място в нея за бурки, шариати и ограничени религиозни възгледи.
Няма място за етноси. Независимо от етноса всеки е българин, ако е тук. Който не се чувства така да си хваща пътеката!

Хахахахахахха, мдаам, комплексите граници нямат, вижда се от двамата лауреати на трагикокомедията :))))))) 

Ей, смешници, благодаря за забавлението и ведрото настроение :))))))))))  Дето се вика, за чеп на зеле не струвате, но поне за клоуни ставате :)))))) Одобрявам, машшалах :)))))

това е иситната аз съм я кръстосвал Турция и всичко знам и за българите и за турците и за кюрдите всичко и да ми казваш че Турция е нящо ХАХАХАХА ти си побъркан.

преди 9 минути, Sinbad_ написа:

Хахахахахахха, мдаам, комплексите граници нямат, вижда се от двамата лауреати на трагикокомедията :))))))) 

Ей, смешници, благодаря за забавлението и ведрото настроение :))))))))))  Дето се вика, за чеп на зеле не струвате, но поне за клоуни ставате :)))))) Одобрявам, машшалах :)))))

Поне знаем какво пазим. И сме единни по въпроса!
А говориш за турция, мед ти тече от устата. Какво те спира? Чао!? Май и там не те искат, а?
Единствените хора в турция, които заслужават уважение са кюрдите.
Те не са талибани като ердоган и тия, които завзеха властта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.