Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

ВИДЕО

Цитат

"Турция, Саудитска Арабия и Катар са причастни към финансирането на ИД", каза Асад, цитиран от ТАСС.

„Всичко идва от Турция - и парите, и продажбата на контрабанден нефт. Средства за финансиране на ИД постъпват и през Катар и Саудитска Арабия, и непосредствено от самото турско правителство", твърди Асад.

Асад: Турция подкрепя терористите

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Коментар на Български студент от фейсбук:

“Живея в Дармщадт Германия. Студент съм! И аз скоро — като завърша — ще си събирам багажа за Швейцария, защото Германия става ислямска република пред очите ми. Дармщадт преди години, като пристигнах, какво китно градче беше, а сега — боклуци, мръсотия до шия.
Бежанците са като скакалци, навсякъде са освинили всичко! В метрото във Франкфурт така смърди на коч и урина… Нещо страшно е!
Арабските бежанци са изключително агресивни и нападат полиция и обикновени граждани. Никакъв респект нямат към труда на другите и от властта! Казват, че ако не получат социални помощи HARTZ IV ще режат глави на неверниците.
Правителството нищо не прави, защото в Германия цари ДИКТАТУРА НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, КОЛКОТО И АБСУРДНО ДА ЗВУЧИ! АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ (…) СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ във ФЕЙСБУК, РИСКУВАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА МЕЖДУЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА.
ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТОЗИ ЗАКОН НЕ ВАЖИ, ЗАЩОТО има ПОЛИЦЕЙСКА ДИРЕКТИВА от БУНДЕСТАГА ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАТ!
ГОСПОД ДА НИ Е на ПОМОЩ, ЗАЩОТО АКО ТОВА ПРОДЪЛЖИ, НИ ЧАКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА КАТО В СИРИЯ!“

преди 13 часа, adler88 написа:

Мен темата за троловете слабо ме вълнува, всъщност никак, друго искам да споделя. И нямам нищо лично против Благо, човекът си вярва в нам ква си великанска идея за световна демокрация и световна свобода, носена на крилете на американския слон като най-велик слон на планетата...Върховно право на човек е да вярва в каквото си иска, включително и в безумието. Искам да ви накарам да се замислите има ли всъщност разлика между сталинисткия комунизъм и американската имперска доктрина. Щото сталиниският бисер :който не е с нас, е против нас, удивително точно се припокрива с днешните американски разбирания за световна демокрация и свобода по американски шаблон. Да не се окаже, че Съединените щати при цялата си фалшива омраза към сталинизма и комунизма не са единствената държава в света с победил сталинизъм и комунизъм. Като степен на нетърпимост към чуждото мнение и чуждите възгледи това направо си е факт. И още по-скандално е мазното възмущение на САЩ от някаква си фантомна руска агресия. Намерил кой да се възмущава. Страната с най-голям брой агресии в своята история (при това съвсем млада история, на някакви си пикливи 250 години), и с най-голям брой целенасочено изтребени народи, сега да писука и да се възмущава от руска агресия. Неам думи....

Много точно казано. Ако имаш възможност, намери записа на речта на Путин. Пред ООН, преди около месец. Там той казва същото, и прави сравнение на СССР със САЩ. И как САЩ, правят същите грешки, допуснати от СССР. И за това, кой и как използва разни 'революции', за сваляне на законни правителства. Ще ти хареса, а и съм сигурен, че ще разбереш точно думите му.

Унгарският посланик Андраш Клейн: Изнесохме демокрация, пожънахме хаос, войни, тероризъм

Цитат

„След събитията в Париж едни от любимите въпроси на репортерите звучат така: свобода или сигурност, европейски ценности или сигурност? Този въпрос е грешен. Нещо по-лошо – опасен. Никой не отрича, че хуманността и толерантността са европейски ценности. Но защо те се противопоставят на други ценности? Има ли по-естествена ценност от правото на живот и на сигурност? Защо законността не се смята за елементарна европейска ценност? Без сигурност може ли да гледаме семейство, да караме децата да учат, да развиваме бизнес, да ходим на избори всяка четвърта година? Общество, където трябва да се обяснява, че сигурността и законността не противоречат на демократичните ценности, излага само себе си на опасност.“

И един интересен разговор, особено мненията на присъстващия в студиото сириец: http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=8813

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

преди 13 часа, glen написа:

"Ситуацията в Сирия се е подобрила от началото на руската операция срещу терористите", заяви Башар Асад. "И сега мога да кажа, че Сирийска армия прави напредък по всички фронтове."
В два месеца руските  сили са направили по-голям напредък в Сирия от водената от САЩ коалиция в една година, добави Асад.

http://www.strategic-culture.org/news/2015/11/22/russian-operation-against-terrorists-improves-situation-in-syria-assad.html

Bashar-Asad-miting.jpg

:)

Ама ти сериозно ли си вЕрваш на тези смехории :)

Очаквам да цитираш и Ким Чен Ун ... защо не и да си припомним всенародната любов от времето на соца ? :)

преди 14 часа, adler88 написа:

Аз пък се кефя най-мноо на Рамбо. С една такава баяги тежка картечница скача по клоните на дърветата като маймунка, и с един изстрел убива по 150-200 руски войници. Гледаш как падат на талази като че Рамбо ги стреля не с картечница, а с минометна дивизия. Красота за окото на безумните фантазии и ура-патриотизъм в лепкав американски вариант. Но най-готиното е, че милият мамин сам си вярва, че това което прави е истина, и от Америка по-велико нема.

Абсолютно си прав... само че бъркаш термините - не американци, ами сепаратисти терористи.. и трепят украинци - пресен пример - клиповете на шофьора по горе :)

то освен с монтирани клипчета и филмови фантасмагории, не ви остана друг начин да оправдавате незаконната руска агресия, било то в Украйна, или спорните неясни бомбардировки в Сирия, които пак напомням , и никой не е отрекъл все още - са в 90 % не по цели в  ИД.

на 21.11.2015 г.,, nikssi написа:

Ще действат синхронно с френските сили  - от 12.50 нататък.

Да, почти същата новина, същите думи, Само дето путинските пропагандни медии пак се престарали в "отразяването" :):) 

Толкова ли е трудно поне един репортаж да направят без да вмъкнат някой фейк ??

преди 20 минути, Blago72 написа: Купил съм си пуканките и с нетърпение чакам този момент [emoji4]

Ето, и шОфера дойде, време е да започвате [emoji3]

Ами погледай и това тогава, .. не че ще те научи на нещо, но просто така, така и така си седнал катоидиот хамериканец с пуканки ( не че пуканките са лошо нещо, не, и аз обичам пуканки , просто асоциацията на каубои с тях е доста как да кажа, елементарна, като теб [emoji3] ) 

Пуканки не ям, колега, рядко и сядам, просто така, без да имам нещо да правя.

Така сме елементарните гешефтари, не като вас, свръх-сложните шОфери.

Ето такъв арест готвим на Росен Плевнелиев. Всички реформатори и соросоиди внимателно да гледат какво ги чака за престъпленията им спрямо българската държава и българския народ.. 

Кои сте Вие, бе Адлер?

Частна структура или част от държавния апарат? Май е първото, но не знам откъде толкова смелост да се наречеш/те говорители на целия български народ.

Някои пак попаднаха в класацията "златен скункс" за неправилно отразяване думите на Оланд  /сетих се как преди спорихме за думите на Меркел в една друга тема, дето пак някои си бяха измислили заглавия и цитати/ :) :

http://www.stopfake.org/rossijskie-informagentstva-iskazili-slova-fransua-ollanda-ob-asade/

Накратко - руските медии предават думите на Оланд като " Асад не е наш враг, враг ни е ИД".

Докато истинското изказване казва че ИД е враг, но политическо решение в Сирия не може да е със участието на Асад.

Иран пък започва доставки от Пу на С-300 :angry:

Иран пък започва доставки от Пу на С-300 :angry:

Накратко, соросотутката Мирослав, пак лъже. :ph34r: И прави тъпи манипулации. Ясно се вижда, какво е написано от Риа новости. Точен цитат, на думите на френския президент. Тъпаците от стопфейк, са дали снимка на сайта. А 'умника' Мирослав, прави свободни съчинения, в жалките си напъни. Мирчо става все по жалък.

А при други новинарски агенции, има разминавания между руско и английските им версии.

Цитат

В дословном переводе это звучит так: «В Сирии мы находимся в неустанном поиске политического решения, где Башар Асад не может быть выходом. Но наш враг в Сирии – это ИГИЛ».

Господин Олланд не говорил, что Башар Асад не является политической проблемой в Сирии.

Отметим, что в англоязычной версии издания Sputnik используется неправильный перевод, но в то же время в русскоязычной версии Sputnik Абхазия издание приводит верное толкование слов французского президента.

Тц. Пак не позна. Манипулациите са единствено и само от руските медии.

И я вземи пак прочети какво всъщност цитираш ! :)

Точно това е и проблема - "Оланд не е казал че Асад не се явява политически проблем в Сирия. "

Което е точно така. Асад е част от проблема, и затова именно казва че "постоянно се търсят политически варианти в които варианти ,  Асад не може да е решение "

Това че в изданието "спутник Абхазия" , който всички четат нали.. точно Абхазия... та.. това  по никакъв начин не опровергава внушенията и неправилния превод на путинските медии.

И както сам констатитра, хората са се постарали да проверят къде е коректно и къде не. Браво отново на стопфейк.

Та, кой казваш лъже ? :):)

Пропагандата тече и от двете страни, но това не го бях виждал до сега и то по телевизия, не някъде в някое блогче.

Американците показват видео от руски авиоудари и ги представят за свои.

преди 2 часа, Blago72 написа:

Пуканки не ям, колега, рядко и сядам, просто така, без да имам нещо да правя.

Кои сте Вие, бе Адлер?

Частна структура или част от държавния апарат? Май е първото, но не знам откъде толкова смелост да се наречеш/те говорители на целия български народ.

На мен ми е още по странно откъде смелост у типчето Плевнелиев и присъдружната му криминално-политическа клика от реформатори, да се наричат представители на българския народ. Реформаторите са проклятието на България, а мястото на Росен Плевнелиев е на бесилото за национално предателство и държавна измяна.

Редактирано от adler88 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Тц. Пак не позна. Манипулациите са единствено и само от руските медии.

нека видиме какво пише и в американските-

Кой трябва да плати за милионите, които бягат от хаоса, който създаде Вашингтон? Какво ще кажете за военнопромишления комплекс, което той  прави за убиване насърчаване на убийството?

Какво ще кажете за Neocon  мозъчни тръстове, които продължават да бълват про-военни пропаганда, докато получават огромни субсидии от изпълнителите на отбраната? Какво ще кажете за национални консултанти по сигурността на президента Обама, които го бутат в една смяна на режима бедствие след друг? Какво ще кажете за  блестящата идея, че "Асад трябва да върви" на Хилъри Клинтън,? Какво ще кажете за самият президент Обама, президент, избран да сложи край на войните, но който се е озовал да започне повече войни, отколкото предшественика си?

Това е време тези, които започват войните да започнат да плаща за бедствията, които те създават. Тогава може би можем да имаме известно облекчение от интервенционистка външна политика, която унищожава нашата финансова и националната сигурност.
Ако Обама иска да вземе в бежанци от хаоса в Сирия, вероятно има много свободни стаи в Белия дом.

Незаконната операция за смяна на режима на носителя на Нобелова награда в Сирия е причинил 300,000 смъртни случаи, над 1,0 милиона ранени и над 4,000,000 бежанци с любезното съдействие на Саудитска Арабия, Катар, Турция, Израел, Великобритания, Франция

http://www.zerohedge.com/news/2015-11-23/who-should-pay-syrian-refugees

Редактирано от glen (преглед на промените)

преди 2 часа, Blago72 написа: Пуканки не ям, колега, рядко и сядам, просто така, без да имам нещо да правя.

Кои сте Вие, бе Адлер?

На мен ми е още по странно откъде смелост у типчето Плевнелиев и присъдружната му криминално-политическа клика от реформатори, да се наричат представители на българския народ. Реформаторите са проклятието на България, а мястото на Росен Плевнелиев е на бесилото за национално предателство и държавна измяна.

Плевнелиев е избран с директен избор от представителна част от българското население (за да нямаш съмнения, аз не гласувам).

Втората част от цитата ти е сериозно престъпление съгласно конституцията, и ако ти си толкова смел, то бих препоръчал на модераторите да те цензурират в интерес на форума.

Таен сценарий: Струпват 3 милиона бежанци много близо до България!

Гръцко издание смята, че ЕС има план да настани мигрантите на 100 км от браздата

В близко бъдеще не е изключено съвсем близо до България да се настанят до 3 млн. бежанци. Това предвижда неоповестен засега план на Евросъюза, твърди гръцкият вестник Protothema, който разполага с документа.Той предвижда създаване на специална транзита зона на територията на южната ни съседка, която да поеме до 3 млн. мигранти. Засега обаче не е ясно къде точно е идеята да бъде разположена тя и дали изобщо това е уточнено в плана. Ако това обаче е вярно, далеч не е изключено въпросната зона да бъде разположена някъде по крайбрежието, съответно да бъде много близо и до България. От различните точки на браздата ни с Гърция до Бяло море разстоянието е около 100 км.

преди 2 часа, Blago72 написа:

Плевнелиев е избран с директен избор от представителна част от българското население (за да нямаш съмнения, аз не гласувам).

Втората част от цитата ти е сериозно престъпление съгласно конституцията, и ако ти си толкова смел, то бих препоръчал на модераторите да те цензурират в интерес на форума.

Ти пак ли напъни за конституционни престъпления да намериш правиш драги :D  

А това как е избран смешника знаем доста добре,не се пъни изобщо да се правиш на съдия или юрист , не те бива и там, пак ли трябва да повтаряме урока за да го запомниш....

преди 2 часа, Blago72 написа: Плевнелиев е избран с директен избор от представителна част от българското население (за да нямаш съмнения, аз не гласувам).

Ти пак ли напъни за конституционни престъпления да намериш правиш драги [emoji3]  

А това как е избран смешника знаем доста добре,не се пъни изобщо да се правиш на съдия или юрист , не те бива и там, пак ли трябва да повтаряме урока за да го запомниш....

Уважаеми, ти нали щеше да идваш да защитаваш конституцията, нали си се клел...някога.

Или то е било за Народната република :)

Уоу, по какво даваш уроци? Шофиране, С категория ли, ли що ли?

Пич, да си видял политик, още повече президента да се насилва да спазва конституцията? Стига си се правил на нещо, което ти самият не си.

преди 20 минути, Blago72 написа:

Уважаеми, ти нали щеше да идваш да защитаваш конституцията, нали си се клел...някога.

Абе смешник, ти дори клетвата не знаеш .. Къде се пръкна такъв познавач и на конституции изведнъж и на закони... казах ти, гледай си далаверките и гешефтите , извъртай законите както ти е кеф, но не се мъчи същото да правиш пред нас.. Ставаш още повече за смях...

Малко да ти припоня все пак , с Клетвата се заклеваш да  служиш честно и да защитаваш народа си първо, после да спазваш Конституцията , законите на страната и военните устави , да се подчиняваш на командирите си и така нататък.... Ако не те мързи и сам може да си намериш точния цитат....

П.С И само да добавя, че се заклеваш в името на държавата, тоест пак на народа , а не на олан кошията тъп дето му викат страпона и с машинации го направиха президент , или на другия тиквуна дето се води минитър председател пък дори за чеп на каца със зеле не става, или който и да е друг....

В Турция не напразно едно време военните имаха права по конституция да я защитават включително и от вътрешни такива паразити водещи страната към дъното... те затова и правиха преврати и то законни, и никой копче не им казваше навремето....

П.П.С А уроци по право и конституция мога да ти преподавам, ако си забравил пак по едно време се мъчеше да се правиш пак на разбирач , сезираше  и държавни органи да се заемели с едно изказване, а не само модерите хахахахах... Ама така е, неудобното бързо се забравя от такива недоучили илитерати като теб....

Включая мога да ти преподавам и шофиране, сигурен съм че и там си гол и бос както навсякъде почти....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Току що, Blago72 написа:

Блажко, любовта ти към реторичните въпроси и блажното съзерцателно изчакване опонентът да сбърка, не е твой патент, и е излишно да се правиш на оригинален. Американската пиар-пропаганда отдавна е изработила златното либерално правило, че противникът следва първо да се цензурира и изолира с финансови средства, после да се подведе и провокира, и едва след като реагира на скритата агресия, да се  сатанизира под стандартното обвинение в нарушаване на човешки права и тем подобни нелепици. Конституцията на република България открито и недвусмислено казва, че президентът се избира чрез пряко и всеобщо гласуване, при което за  избран се определя онзи кандидат, който спечели повече от 50% от броя на подадените гласове. Къде виждаш легитимност в избора на Росен Плевнелиев за президент? И при условие, че това подставено от американските тайни служби лице със самото си встъпване на тази длъжност нарушава конституцията, следват още по-тежки нарушения, засягащи националната сигурност, а именно- предоставяне на природните богатства на страната в ръцете на американски и европейски корпорации, подписване на нелегитимни и непрозрачни договори за американско военно присъствие на територията на страна, освобождаване на американски военни от носене на наказателна отговорност пред български съдилища за криминални и военни престъпления, извършени на българска територия, и не на последно място- пропаганда на война с Русия -изрично забранено от конституцията, тежко държавно престъпление. Според теб за всичко изброено от мен не се ли полага лицето Росен Плевнелиев да бъде  подведен под наказателна отговорност за национално предателство и държавна измяна? Искам от теб отговор с да или с не, не желая либерастки усуквания!

Мдам, а на този същия спец по всичко и реално нищо, май трябва да му се припомнят и клетвите и на президента и на министрите, и на самите депутати какво гласи... Интересно ми е тогава како ще каже пак за Конституцията , която едва ли дори осъзнава какво означава , но обича да използва .... 

Правомощията май само помни щнака, защото такива като него задълженията  не обичат, а само правомощията ... То и затова все вири нос патетично като му го натрият, и преминава на Вие :D

преди 20 минути, Blago72 написа: Уважаеми, ти нали щеше да идваш да защитаваш конституцията, нали си се клел...някога.

Или то е било за Народната република [emoji4]

Абе смешник, ти дори клетвата не знаеш .. Къде се пръкна такъв познавач и на конституции изведнъж и на закони... казах ти, гледай си далаверките и гешефтите , извъртай законите както ти е кеф, но не се мъчи същото да правиш пред нас.. Ставаш още повече за смях...

Малко да ти припоня все пак , с Клетвата се заклеваш да  служиш честно и да защитаваш народа си първо, после да спазваш Конституцията , законите на страната и военните устави , да се подчиняваш на командирите си и така нататък.... Ако не те мързи и сам може да си намериш точния цитат....

П.С И само да добавя, че се заклеваш в името на държавата, тоест пак на народа , а не на олан кошията тъп дето му викат страпона и с машинации го направиха президент , или на другия тиквуна дето се води минитър председател пък дори за чеп на каца със зеле не става, или който и да е друг....

В Турция не напразно едно време военните имаха права по конституция да я защитават включително и от вътрешни такива паразити водещи страната към дъното... те затова и правиха преврати и то законни, и никой копче не им казваше навремето....

П.П.С А уроци по право и конституция мога да ти преподавам, ако си забравил пак по едно време се мъчеше да се правиш пак на разбирач , сезираше  и държавни органи да се заемели с едно изказване, а не само модерите хахахахах... Ама така е, неудобното бързо се забравя от такива недоучили илитерати като теб....

Включая мога да ти преподавам и шофиране, сигурен съм че и там си гол и бос както навсякъде почти....

Нали ти казах - внимавай, да не влезеш в нечие полезрение. Ситуацията се променя доста бързо и удобната анонимност се изпарява като ланшния сняг.

Стой си там, където си, някой друг да ти бере гайлето, да не вземат да не върнат обратно, че не те виждам.

преди 4 минути, Blago72 написа:

Нали ти казах - внимавай, да не влезеш в нечие полезрение. Ситуацията се променя доста бързо и удобната анонимност се изпарява като ланшния сняг.

Стой си там, където си, някой друг да ти бере гайлето, да не вземат да не върнат обратно, че не те виждам.

Смешко смешко, такива като теб които се въртят по ситуации и накъдето духа вятъра ги знаем, но не се опитвай за пореден път някакви химерни заплахчици да отправяш уж като предвиждане, защото хич не си в час с нещата :D

Бе ти голям ветропоказател ще излезеш , освен смешник :D .. Народа правилно е казал, дай власт на идиота и му гледай сеира, та и ти нещо такова се мъчиш да раздаваш тука, ама доста комично..... 

Та какво викаше за клетвата и Конституцията я пак :ph34r:  Мисълта ли си забрави....

Току що, Blago72 написа: Уважаеми, ти нали щеше да идваш да защитаваш конституцията, нали си се клел...някога.

Или то е било за Народната република [emoji4]

Блажко, любовта ти към реторичните въпроси и блажното съзерцателно изчакване опонентът да сбърка, не е твой патент, и е излишно да се правиш на оригинален. Американската пиар-пропаганда отдавна е изработила златното либерално правило, че противникът следва първо да се цензурира и изолира с финансови средства, после да се подведе и провокира, и едва след като реагира на скритата агресия, да се  сатанизира под стандартното обвинение в нарушаване на човешки права и тем подобни нелепици. Конституцията на република България открито и недвусмислено казва, че президентът се избира чрез пряко и всеобщо гласуване, при което за  избран се определя онзи кандидат, който спечели повече от 50% от броя на подадените гласове. Къде виждаш легитимност в избора на Росен Плевнелиев за президент? И при условие, че това подставено от американските тайни служби лице със самото си встъпване на тази длъжност нарушава конституцията, следват още по-тежки нарушения, засягащи националната сигурност, а именно- предоставяне на природните богатства на страната в ръцете на американски и европейски корпорации, подписване на нелегитимни и непрозрачни договори за американско военно присъствие на територията на страна, освобождаване на американски военни от носене на наказателна отговорност пред български съдилища за криминални и военни престъпления, извършени на българска територия, и не на последно място- пропаганда на война с Русия -изрично забранено от конституцията, тежко държавно престъпление. Според теб за всичко изброено от мен не се ли полага лицето Росен Плевнелиев да бъде  подведен под наказателна отговорност за национално предателство и държавна измяна? Искам от теб отговор с да или с не, не желая либерастки усуквания!

Дрън-дрън и ала-бала.

Плевнелиев си е съвсем законно и редовно избран президент, дори и за Руските тайни служби.

Друга е темата защо, кой и как го е избрал, но съмнение, че е легитимен може да има само кретен или пето-колонист.

И за двата вида има съответните заведения.

преди 4 минути, Blago72 написа: Нали ти казах - внимавай, да не влезеш в нечие полезрение. Ситуацията се променя доста бързо и удобната анонимност се изпарява като ланшния сняг.

Смешко смешко, такива като теб които се въртят по ситуации и накъдето духа вятъра ги знаем, но не се опитвай за пореден път някакви химерни заплахчици да отправяш уж като предвиждане, защото хич не си в час с нещата [emoji3]

Бе ти голям ветропоказател ще излезеш , освен смешник [emoji3] .. Народа правилно е казал, дай власт на идиота и му гледай сеира, та и ти нещо такова се мъчиш да раздаваш тука, ама доста комично..... 

Та какво викаше за клетвата и Конституцията я пак [emoji185]  Мисълта ли си забрави....

Говори си, не ми пречиш. Ясно ми е, че ти мноооого трудно ще си забравиш мисълта.

Нали първо трябва да я произведеш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.