Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 30 минути, веселия Роджър написа:

Съвсем нормално е патриотите да са "рашисти". Те обичат България...

Култова реплика, която е за почетно място в музея на националнокастрираните "патриоти".

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 29 минути, веселия Роджър написа:

Съвсем нормално е патриотите да са "рашисти". Те обичат България...

Те не обичат България. Те обичат Русия.

Обаче, хубавото е, че истинските патриоти се усетиха и не ви признават нито рашист националистите на палячото Сидеров, нито рашист патриотите на самозабравилия се Симеонов.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Които не си мислят, че руснаците са слънцето и въздуха за всяко живо същество.

И откриха американците и турците като такива. Помашка му работа...

току що, ncl написа:

Ами нека си направят една партийка. Да ги преброим колко са...

Страх ли ви е ? Те са навсякъде. Има и в управляващите. Българското знаме в Резово е по високо от турското.

преди 27 минути, ncl написа:

Не, не ме е страх. Гнус ме е.

Какво гнусно има в това, Българското правителство да се отнася с респект към българските национални символи ?

преди 3 часа, Мойра написа:

Бойко Борисов отново лъже

Коментарът е излишен.

Новината за мен не че е излъгал - това той си го прави нонстоп , а че е казал и някаква истина в часта за Орешарски и Гечев. :)

преди 19 часа, ncl написа:

И кои са истинските патриоти?

Ей тия тука са баш патриотите 

Генерал Решетников: Братя българи, замислете се!

(и това кабинетът борисов 2 не може да допусне)

имаме и постмодерни патриоти (просто бизнес)

преди 1 час, MicraNT написа:

Ей тия тука са баш патриотите 

Генерал Решетников: Братя българи, замислете се!

(и това кабинетът борисов 2 не може да допусне)

имаме и постмодерни патриоти (просто бизнес)

Ами добре - замислих се. И какво установих ?

1, Измамникът набляга над общата ни вяра . Същата която той и такива като него яростно преследваха и унищожаваха хората които наистина вярваха в Бог.

2. Плаче как руските ракети ще падат в Черна гора , разбирай и България защото сме членки на НАТО. Ами по време на Варшавския договор когато в България имаше не само радари но руски и ядрени ракети нямаше ли опасност да падат американски ракети или тогава не му пукаше .

Ами като толкова са загрижени за нас защо ни целят с ракетите си .

Та в крайна сметка статията не е призив за дружба а жива заплаха преведено на чист български език " Ако не ни слушате ще ви изтребим" .

преди 1 час, lsmurf написа:

Ами добре - замислих се. И какво установих ?

1, Измамникът набляга над общата ни вяра . Същата която той и такива като него яростно преследваха и унищожаваха хората които наистина вярваха в Бог.

2. Плаче как руските ракети ще падат в Черна гора , разбирай и България защото сме членки на НАТО. Ами по време на Варшавския договор когато в България имаше не само радари но руски и ядрени ракети нямаше ли опасност да падат американски ракети или тогава не му пукаше .

Ами като толкова са загрижени за нас защо ни целят с ракетите си .

Та в крайна сметка статията не е призив за дружба а жива заплаха преведено на чист български език " Ако не ни слушате ще ви изтребим" .

да те допълня,

3. традициите - добре, изкорениха душата на българското село в опит за бърза индустриализация на изоставащо общество под шапката ма комунистическа идеология с държавен капитализъм. 

Сега пък да сме се връщали обратно към нещо, което вече не съществува и то благодарение на тях. 

...Защо трябва да избираме парламенти, да се мамим един друг. Защо се отказахме от хилядолетния си път? Рашкович са петдесет поколения. Живели по едни и същи закони. Решетникови са петдесет поколения. Живели по едни и същи закони. След това идва едно поколение и казва: „Всички вие сте глупаци – живели сте неправилно, сега ще живеем правилно“. И ето, живеем правилно“...

*не мога да повярвам, че се публикуват (преди три дни ) подобни дивотии и се чудя от кой роман на Достоевски е излязъл текста

* ама и хубаво сами са се нагласили червените гласове там на сайта 

Само дето пропускате факта, че по комунизма селата бяха пълни с народ, който бачкаше в т. нар. АПК и отделно си обработваше и неква нивица, а сега селата са тотално безлюдни и земята пустее. Какви ми ти села бе, то сега дори малките градове пустеят...

току що, веселия Роджър написа:

Само дето пропускате факта, че по комунизма селата бяха пълни с народ, който бачкаше в т. нар. АПК и отделно си обработваше и неква нивица, а сега селата са тотално безлюдни и земята пустее. Какви ми ти села бе, то сега дори малките градове пустеят...

Да, извинявам се , как съм могъл да пропусна тоя факт!?  Може би, защото съм си  спомнил дядо ми да казва 2 неща  - 1) тъй не е било и през турско и 2) арогантна подигравка на поздрава "Христос Воскресе" - ти видя ли го.

И сега, ама да се върнем към традициите, общата ни религия. Защо са ни парламенти дори, да се лъжем само. Една религия, един Цар. Евразия, бе 

• Автор

Стабилна България: Над 4 хиляди фирми закрити за 6 години у нас

Цитат

През последните 6 години са закрити 4085 предприятия у нас. От картата на българската икономика са изчезнали 85 големи компании, около хиляда средни и 3 хил. малки фирми, съобщи Жечко Димитров, програмен директор на Българската стопанска камара (БСК), цитиран от агенция Монитор.

„Ние непрекъснато изразяваме своята тревога за влошаващата се бизнессреда, а лошото е, че 92% от всички фирми са микропредприятия, в които работят от 0 до 9 лица“, поясни Димитров. Според думите му в почти 180 хил. компании има само по един зает.

Директорът допълни, че в България има 800 хил. регистрирани фирми, от които 363 хил. официално водят икономическа дейност. Останалите 400 хил. търговци са регистрирани в регистрите, но не работят.

В резултат на тежкото положение на българския бизнес губим доходи, работни места и население, тъй като хората бягат в чужбина.

И всичко това дължим на мъдрите дела на двете правителства на Бойко Борисов.

Проф. Велислав Минеков: Управляват ни много прости, недоразвити хора

преди 1 час, веселия Роджър написа:

Дали не пропускаш факта че тъпата политика по времето на социализма обезлюди селата като реши да ни прави "нация техническа" напълнихме градовете със селяни които нищо не разбират от промишлено производство и резултатът беше ясен . Ще пустеят градовете като изгониха по - кадърните хора от България за да не им пречат тук . Това го правят същите "кадри" партийци и ченгета от едно време които се преквалифицираха в капиталисти. Ясно какъв ще ни е капитализма - както и социализма правят го същите мутри .

преди 7 минути, MicraNT написа:

Да, извинявам се , как съм могъл да пропусна тоя факт!?  Може би, защото съм си  спомнил дядо ми да казва 2 неща  - 1) тъй не е било и през турско и 2) арогантна подигравка на поздрава "Христос Воскресе" - ти видя ли го.

И сега, ама да се върнем към традициите, общата ни религия. Защо са ни парламенти дори, да се лъжем само. Една религия, един Цар. Евразия, бе 

Дядо ти да не е Конър Маклауд бе? Тъй де, щом знае как е било по турско.:wink12:

• Автор
преди 1 минута, lsmurf написа:

Дали не пропускаш факта че тъпата политика по времето на социализма обезлюди селата като реши да ни прави "нация техническа" напълнихме градовете със селяни които нищо не разбират от промишлено производство и резултатът беше ясен . Ще пустеят градовете като изгониха по - кадърните хора от България за да не им пречат тук . Това го правят същите "кадри" партийци и ченгета от едно време които се преквалифицираха в капиталисти. Ясно какъв ще ни е капитализма - както и социализма правят го същите мутри .

Извинявай, но това не е по темата.

Има поне три теми за социализма и това след него.

току що, веселия Роджър написа:

Дядо ти да не е Конър Маклауд бе? Тъй де, щом знае как е било по турско.:wink12:

далеч съм да оправдавам робството, но е факт че земята и религията са се запазили някак. 

преди 4 минути, Мойра написа:

Те, да си пробутат магаретията де! На всяка политическа тема и капаче на гърненце!

Все пак не се сдържах защото по - голяма идиотия не бях чел:

" Дали не пропускаш факта че тъпата политика по времето на социализма обезлюди селата като реши "

Бърз преглед на статистическите данни  и твърдението става на пух и прах!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 1 час, Мойра написа:

Съжалявам но се налага да се пише защото имаме с теб една съществена разлика . Ти твърдиш че Бойко Борисов е виновен аз твърдя че той не е нищо повече от продукт на онова време и това трябва да ни е ясно защото утре ще ни измислят някой друг спасител на нацията като него а всички които са правили безобразия ще си измият ръцете с него и ще продължат да си ги правят със следващия. Това ли целиш всъщност.

За ББ мнението ми е че твърдо трябва да си ходи в пожарната.

преди 3 минути, MicraNT написа:

далеч съм да оправдавам робството, но е факт че земята и религията са се запазили някак. 

Братле, нищо лично ама по социализЪма, селата си бяха толкова добро място за живот, колкото и градовете. Който казва друго, лъже!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.