Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

Дай му на кабинета още дългове да натрупва   http://bultimes.com/prodazhni-enichari-do-koga-stranata-ni-shte-zhivee-na-krediti-kolko-oshte-miliarda-vanshen-dalg-shte-nasledyat-detsata-ni-koga-shte-sazdadem-raboteshta-ikonomika-ot-koyato-stranata-ni-da-pecheli-i-da/

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Миро! няма да си губя времето да разблокирам! Цитат - който чел! Клипа ти не си разбрал към кого е насочен! Насочен е към всички соросоидни мижатурки, костюмирани дървени философи и тем подобни! А, да се опомниш  и малко, че Цветанов с половин уста в интервюто си сутринта, каза, че по важно е какво одбряват "партньорите" САЩ и ЕС, а националния интерес на втори план! Това са национални предатели! Същите, като така наречените комунисти, които някога се кланяха на Русия! Тия новите се кланят пък на САЩ по същия начин! Същата работа! Дали не са синчета и внуци на комунисти ???? Хубавото е ,че се вижда края на всичко!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

на 11.05.2016 г. at 8:17, Нел написа:

Няма глоба. Зачеркват те от избирателните списъци(отнемат ти правото на глас, демек), но само докато ти самият не проявиш интерес и не пожелаеш отново да си гласоподавател. Това е!(поне засега)

Това не е ли, ако не гласувам в две поредни гласувания от еднакъв вид (примерно за депутати)? А и как може да ми спрат правото на глас, ще престъпят конституцията:)

преди 49 минути, karadzha написа:

Това не е ли, ако не гласувам в две поредни гласувания от еднакъв вид (примерно за депутати)? А и как може да ми спрат правото на глас, ще престъпят конституцията:)

До изборите всичко ще се крои и прекроява още няколко пъти!

преди 18 часа, NEY написа:

Дай му на кабинета още дългове да натрупва   

Ти  остави това защото и друг проблем назрява! Финансовите инжекции от страна на ЕС ще са още няколко години и след това секват! Ние пък принципно нямаме икономика и, тогава какво правим????

преди 11 часа, Кумчо вълчооо написа:

Ти  остави това защото и друг проблем назрява! Финансовите инжекции от страна на ЕС ще са още няколко години и след това секват! Ние пък принципно нямаме икономика и, тогава какво правим????

Гърчим се като през 1996-1997 година...

Много интересно как няма да се кланяме предвид кои сме! Да като спрат финансовите инжекции ще трябва да печелим доверие и кланяне пак относно инвестиции.

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Как какво - власт имащите ще намерят на кого да се кланят. Преди беше на СССР, сега на ЕС, в бъдеще не знам на кого. А народа ще си спомни думите на Любо Пенев.

Имало е и ще има българи които не се кланят.

Съвремието е такова че по скоро се търси баланс.

Баланса на интересите го търсеше бай Тошо! И го каза кат нямаш пари какво ще решаваш! Отвън трябва да дойдат пари или да срутиме друга банка.

Тук се спомена думата" кланяне".....За разлика от другите,вие не се кланяте....възпитанието ми не ми позволява да кажа ,какво точно правите....

преди 12 часа, miro20 написа:

Имало е и ще има българи които не се кланят.

Съвремието е такова че по скоро се търси баланс.

Така ли?  Преди 20 години заплатата ми бе се сринала до 10 USD -  защото един долар бе стигнал 3000 лв...Що за баланс бе това и пак ли ще се случва това!?  Заради мораториум и необслужван външен дълг....

преди 1 час, NIKISHARK написа:

Тук се спомена думата" кланяне".....За разлика от другите,вие не се кланяте....възпитанието ми не ми позволява да кажа ,какво точно правите....

Да позная  -  ти визираш "други" , и никога себе си , нали ?

преди 56 минути, NEY написа:

Преди 20 години заплатата ми бе се сринала до 10 USD

Доколкото вече добре те познавам, имам основание да твърдя, че ти тогава си нямал заплата....

Тук от Сидеров разбрах,че искали да срутат правителството! Добре борба за власт ли е това, пак ли предсрочни избори? Не могат се разберат ли? Съгласиха се с премиер Борисов!

Има простичка логика във действията на Сидерович както  при синоптиците - видиш ли го да се изявява,  на червенотурски  облак е :)

Друга простичка логика е, че щом говориш най-много против Сидеров, значи той е правилния човек и ще гласувам за него.

преди 12 минути, ncl написа:

Друга простичка логика е, че щом говориш най-много против Сидеров, значи той е правилния човек и ще гласувам за него.

Разбира се. То точно това е логиката на останалия верноподаннически екзалтиран немислещ  електорат на Сидерович. - Щом всички говорят срещу него , значи той е правилния месия :)

Имаш това право , твое си е.

Нищо че е в услуга на червенотурската мафия, нищо че предните годин ивинаги гласуват с БСП ,  нищо че благодарение на неговото "златно пръстче"  една година буксувахме с мафията на Орешарски и Пеевски, нищо че  прави гаменски скандали за което е осъден категорично по 4 дела  , нищо че е "националист"  но с чуждо знаме пред българското ,   , нищо че чужди лобита и артисти /Кобзон/ му правят кампаниите... :)

Той е нашия човек ! :dancing-minion:

Цитат

нищо че благодарение на неговото "златно пръстче"  една година буксувахме с мафията на Орешарски и Пеевски

То пък при Борисов като не боксуваме вече...и заеми си теглихме колкото ни иска душа и скандали всеки ден... приказка безкрай.

преди 1 час, Мойра написа:

Съществува немалка вероятност правителството да падне.

То ще падне въпреки ,че ни говорят друго! Паниката е страхотна и всички политици заети в управлението изтрещяха! Не слушате ли какви глупости говорят почти граничещи с малоумие!

Причините- е те бяха назовани в няколкото поста по - горе от съфорумници:

- Попиляни години в празни обещания думи! Тъпчем ли тъпчем и все нещо ни пречи! Боксуваме и то здраво

- Никакви реформи! Мижава икономика!

- Идилията с финансовия комфорт приключва след няколко години! Гръцките проблеми ще са бели кахъри спрямо това което ни чака! 

Лошото , е че вече така сме затънали, че не знам как ще изплуваме въобще и кой ще ни изведе от това състояние или ще трябват пак поне още 20 години за да ни изведат поне до базовото състояние от което тръгнахме и заради което отделихме пак над 20 години! 

В момента управляващите мислят единствено само как да се спасят и останат на власт с цената на всичко защото за почти всички това е последен мандат! Ще се нагледаме на долни врътки и комбинации между уж "несъвместими" и ненавиждащи се идеологически групи!

на 11.05.2016 г. at 22:37, Кумчо вълчооо написа:

Миро! няма да си губя времето да разблокирам! Цитат - който чел! Клипа ти не си разбрал към кого е насочен! Насочен е към всички соросоидни мижатурки, костюмирани дървени философи и тем подобни! А, да се опомниш  и малко, че Цветанов с половин уста в интервюто си сутринта, каза, че по важно е какво одбряват "партньорите" САЩ и ЕС, а националния интерес на втори план! Това са национални предатели! Същите, като така наречените комунисти, които някога се кланяха на Русия! Тия новите се кланят пък на САЩ по същия начин! Същата работа! Дали не са синчета и внуци на комунисти ???? Хубавото е ,че се вижда края на всичко!

Аз, Кумчо, го пратих muro където му е мястото, съветвам те и теб да направиш същото. С елементи като него не можеш да говориш, той е програмиран да защитава идиотщините на това правителство и макар да ги вижда, то никога няма да ги признае. Някога се използваше термина "промити мозъци", мисля, че е крайно време да се смени с "измити мозъци". А на тези, които мислят, че това управление няма алтернатива, ще кажа: ПРОСТАЩИНАТА И ТЪПОТАТА ВИНАГИ ИМАТ АЛТЕРНАТИВА И  НАЙ-МАЛКАТА ОТ ТЯХ Е - ПРОСТО НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!!! :help wanted4:

преди 36 минути, crazy katon написа:

Аз, Кумчо, го пратих muro където му е мястото, съветвам те и теб да направиш същото. С елементи като него не можеш да говориш, той е програмиран да защитава идиотщините на това правителство и макар да ги вижда, то никога няма да ги признае. Някога се използваше термина "промити мозъци", мисля, че е крайно време да се смени с "измити мозъци". А на тези, които мислят, че това управление няма алтернатива, ще кажа: ПРОСТАЩИНАТА И ТЪПОТАТА ВИНАГИ ИМАТ АЛТЕРНАТИВА И  НАЙ-МАЛКАТА ОТ ТЯХ Е - ПРОСТО НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!!! :help wanted4:

Аз също съм го пратил дето му е мястото, но системата / платформата на форума е глупава, та ща или не пак го гледам тоя! Инак ще гласувам и то за алтернатива! Как  пък тия днешните били пък най добрите бе! Та, Сидеров не им изнася, та Симеонов не им изнася, та Дончева не им изнася, та Кънев не им изнася, Марешки не им изнася, еееее! Кои са пък Кунева, Димитров, Зеленогорски, Цветанов, Борисов?????  Правителството търпи критики вече и от заклети десни! Критикува ги и Царя , и Дянков, и , и , и .........! Излиза, че нещо много не е в ред!

преди 4 часа, ncl написа:

Ми, абсолютно прав си! И аз се замислям дали да не гласувам за него!

преди 2 часа, crazy katon написа:

той е програмиран да защитава идиотщините на това правителство и макар да ги вижда, то никога няма да ги признае.

Не, напротив. и винаги съм бил за критика на всеки управляващ.

Но не си затварям очите и за доказалата с действията си червена протурска  мижитурка Сидерович.

Останалото си е ваш проблем :)

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

Ми, абсолютно прав си! И аз се замислям дали да не гласувам за него!

Тези реплики са като някакво "Дежа вю".. преди всеки избори така се надъхвате. :)

Само какъв бизнес става с тия магистрали от 80 г се строят магистрали. Милиарди пари

http://www.webcafe.bg/id_1218493533

Борисов сметна, че са нужни още 5 млрд. лева за магистрали

Бюджет 2016: Дефицит - 1,8 млрд. лв. и нов дълг до 5,3 млрд.

http://dnes.dir.bg/news/izbori2013-bujet-2016-20643722

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.