Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

аз съм на обратното мнение  не трябва да се санира на хора  безхаберни които не са си го направили сами  до сега

и няма нужда защото топлофикация със саниране или не  с и пише колкото си иска  и още от първото на управление му стъпиха на шията на борисов и подеде оставка като не направи нищо и през второто управление както няма да направи  нищо  и през третото защото топлофикация и енергото са по-силни от борисов 1 2 3 4 5 .

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 166,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

да не говорим за мобилните оператори и престъпните договори ощетяващи потребителите и предоставянето на лични данни на трети лица 

лихварски  организации бели карти жълти карти черни карти  и тнт .

• Автор
току-що, Кумчо вълчооо написа:

С това правителство е свършено. Какво да го коментираме повече.

Интересно е да разберем какъв ще е ефекта от оставката върху членовете на правителството и някои лица, близки до Борисов.

Бързата реакция на Цацаров ме кара да мисля, че върху него е бил упражняван натиск.

Не. Това, което се прави, е топлоизолация + поставяне на противопожарни системи в блоковете.

преди 12 минути, Кумчо вълчооо написа:

С това правителство е свършено. Какво да го коментираме повече.

преди 10 минути, Мойра написа:

Интересно е да разберем какъв ще е ефекта от оставката върху членовете на правителството и някои лица, близки до Борисов.

Като цяло въпреки моите песимистични виждания за бъдещето, тази оставка е глътка свеж въздух за изтормозеното от невъобразимите простотии на вече бившите управляващи население. Жалко само, че неговите медии просто не могат без това и ще продължават да повтарят до втръсване всяка глупост, която съществото каже. А ако стане чудо и го бутнем веднъж завинаги от властта (трябва само веднъж и то ще е завинаги), но напълно, а не като сега, иди ми - дойди ми, то тогава ще се види колко е бил обичан от хората. Тогава ще започне пиянството на един народ, пиянство от радост.

Аз не съм казал, че програмата за саниране е перфектна. Но нека задълбаем в нея, защото съм деятел в нашия блок това да се случи (пак казвам - не подкрепям Борисов и откачената му политика)

1. Това е програма за топло и хидроизолация на блоковете + боя, парапети, нови крушки и край. Много рядко съм чул в пресата да излезе съобщение че са пипани конструктивни елементи, ВиК инсталации и прочее.

2. Нормативната уредба е кошмар. За да кандидатстваш и събереш документацията се изискват неимоверни усилия, търчане за 300 еднакви подписа и един куп документи. Типична евробюрокрация в действие - много тежка и тромава процедура, с поне 30-40% ненужности като стъпки. Това допълнително затормозява, отегчава и отказва нормалните хора.

Целият проблем пак опира до либерализма - хората (в случая съседите или собствениците на апартаменти) са страшни индивидуалисти и много трудно се обединяват покрай обща цел. Има едно ядро откачалки, които винаги са напук на всичко, царе на конспирацията, без допирна точка с никакви факти. Например в нашия блок има един екземпляр, който отказва да даде съгласие щото цитирам "щяли да му вземат апартамента - я от държавата, я от Митницата". Пълно куку.

Факт е, че в тази система имаме свобода на личността, но трябва да имаме и задължения. Не може заради няколко откачалки да страда мнозинството.

Ще дам друг пример, не можах да потвърдя информацията от статии в стари вестници, но съм го чувал устно от жители на града. След голямото Свищовско земетресение от 1977 г. когато в Свищов падат 2 блока и има много убити, държавата решава да вземе мерки за укрепване на блоковете. Както знаете основните конструктивни елементи и носещи колони се намират в апартаментите. Образно казано - идва камиона с трудоваците, тропа на вратата, влиза у вас и почва да работи, за да е стабилен блока. Няма либерализъм, няма "аз не искам", няма "митницата ще ми вземе апартамента".

Редактирано от Phused (преглед на промените)

преди 8 минути, Phused написа:

поне 30-40% ненужности като стъпки

ненужни според  теб всичко са го измислили и не в полза на на гражданите .  и какво саниране това онова ...  те масово са мързиливи една метла да ударят пред вратата ако може да назначат чистачка да им го свърши .  ама са готови да влезнат в сдружение за единия лепнат стереопор да им е топло на гъзицата .

преди 11 минути, Phused написа:

Не може заради няколко откачалки да страда мнозинството.

или обратното заради мнозинството откачалки да страдат малцинството нормални :D 

преди 13 минути, Phused написа:

Образно казано - идва камиона с трудоваците, тропа на вратата, влиза у вас и почва да работи, за да е стабилен блока

преди 13 минути, Phused написа:

Няма либерализъм, няма "аз не искам", няма "митницата ще ми вземе апартамента".

чек сега нали уж демокрация и си демократ либерал еди кво си  пък  сега било по- добре по комунистическо да ти тропат на вратата и да влизат във вас  с калявите убуща 

има и странни клаузи да сме  били длъжни на майсторчетата да усигураваме склад  за инструменти и материали и  блока да бил материално отговорен 

чек бе кви са тея цигани   да им усигурявам аз склад и да им водя счетоводство кой кога инструмен и материал  оставил  пък после го нямало и за сметка на блока >

може на човека да  му е хубаво да е студено и да си ползва апартамента за склад на кисело зеле и др  и ако го санират да трябва да пуска климатика през зимата и да харчи пари за изстудяване 

Аман от евтини PR акции на това правителство! Санирането е една от тях! 

Ако се отчисляваше някаква сума от данък сгради, то за тия толкова години можеше да се модернизират по няколко блока всяка година във всеки град, а това умножено по пропиляните години и  днес градовете можеха да "светят"

По-горе съм дал линк към видеа, заснети вътре в "санираните" блокове. Общо взето, в Бургас и в Димитровград качеството е 100% (сто процента) брак. В Бургас в 30 от 30 блока има различни проблеми, в Димитровград при 2 от 2. За останалите градове нямам информация. През 2016-а от взетите заеми бяха отделени 1 000 000 000 (един милиард) лева за "саниране", за 2017-а бяха предвидени още толкова. Ха сега се сетете тия пари кой ще ги връща. Няма лошо, стига кражбите да не бяха толкова големи. Разхищенията на материали отделно - точно срещу мен, от другия край на булеварда, виждам колко материал се изхвърляше - по два стандартни бункера сутрин и по още два следобед.

Хайде сега да си спомним колко пари не достигаха за здравеопазване, образование или армия. Въпрос на приоритети е къде да бъдат вкарани парите. ГЕРБ избраха да бъде в "саниране", което на 90% се извършва от приближени до тях фирми, които пък съответно си плащат на когото трябва, за да е така. За тези, чиито блокове са "санирани", е добре, с колкото и лошо качество да е, но за останалите не мисля. От друга страна, така се осигуряват временно някакви работни места, които обаче след края на програмата се изпаряват.

Сашето Диков ако бяхме в онези времена през 90 и 2000 до сега щеше да е помен , Много ме накефи как метна  боцето снощи и тоя Кралев ли е Крал ли е да не се държи и той като мутра да казва на сулио и на пулио да се държат кротко какво направи той за спорта нищо освен , че дигнаха цената на тотото и сложиха им куп ограничения и си изгубиха участниците ..

България се срина в глобалния индекс на условията за предприемачество

Цитат

Страната ни се нарежда на 82 позиция от общо 138 държави. Само 12 месеца по-рано обаче България заемаше 46-о място в Глобалния индекс за предприемачество. А през 2014 г. позицията ни беше 44-а.

Видими резултати.

85% от българите са със собствен дом (втори в Европа със собствено жилище), при румънците %-а е 96 (първенци). С тия къщи и апартаменти сме благодарение на така оплювания от някои соц (по времето на диктаторите бай Тошо и Николае Чаушеску):)

Казаха го по бТВ, ама не казаха, естествено, че едва ли сме си повишили домофонда с над 30%. А и който го е направил е или мутра, или д*упе на мутра, и останалите са купени на кредит т.е. почти 15% от жилищата не са изплатени (и ще се я изплатят, я не в близкото бъдеще).

Еех, що не ни беше Тито бащица? (То па верно, що не са напред братята сърби в класацията? Нямаха си като нашия соц, що ли?):)

• Автор

По повод на това:

на 11/14/2016 в 18:04, Мойра написа:

Мисля, че тази новина има връзка с оставката на правителството.

Главният прокурор сигнализира съдийската колегия за забавени съдийски дела

Днес се появи друга информация:

СГС опровергава Цацаров

Цитат

"Категорично не отговаря на истината информацията, разпространена от Върховна касационна прокуратура вчера, че в Софийския градски съд (СГС) има наказателни дела, по които 8 години няма написани мотиви. Подобни констатации не са направени, при нито една от проверките на Висшия съдебен съвет, инспектората към него и Софийския апелативен съд. Ръководството на СГС счита за абсолютно недопустимо изнасянето на непроверена и напълно невярна информация и то от главния прокурор." Това пишат от СГС.

Във вторник от прокуратурата обявиха, че шефът им Сотир Цацаров е сезирал съдийската колегия на Висшия съдебен съвет заради десетки затлачени дела в столичните съдилища. Сред проблемите, за които алармира Цацаров, бяха и ненаписаните в продължение на 8 години мотиви.

"Фактите обаче напълно се различават от тези, с които главният прокурор чрез изготвена от самата прокуратура справка, по несъществуваща процедура и с неясна цел, е решил да проверява Софийския градски съд, да занимава ВСС и обществото. Възможно е г-н Цацаров да е бил за пореден път, случайно или умишлено, подведен от своите подчинени, предоставяйки му неверни справки и данни. Възможно е и грешката на прокуратурата да е в резултат на пропуски в организацията на информационната система на самата в прокуратурата", пише в отговора на съда.

От съда допълват, че в справката на Цацаров вместо номера на дела са посочени номерата на прокурорските преписки.

"Подобна грешка е недопустимо да бъде направена от главния прокурор, което води до съмнението, че или по някаква причина писмото до ВСС е трябвало да бъде изпратено спешно и не е останало време информацията в него да бъде проверена или целта му е за пореден път, по най-елементарен начин, с абсолютно неверни факти да бъде дискредитиран най-големия окръжен съд в страната и съдиите, които правораздават в него", подозират от градския съд.

Според тях единственото вярно в писмото на Цацаров е, че има висящи дела от 2008-а.

От Съюза на съдиите в България също реагираха. Според тях проверката, направена от прокуратурата на съда е манипулативна и създава усещане за война между институциите. От съюза настояват Висшият съдебен съвет да вземе отношение по скандала и да признае, че прокуратурата незаконно си е позволила да се намесва в делата на съдилищата.

Кой казва истината?

И Прокуратурата, и съдът. Един дол дренки са и се плюят взаимно. Казвал съм го и друг път - с очите си съм виждал как германците губят търпение и започват да пращат напомнителни писма. На тия им трябват две години, за да отговорят на обикновен уточняващ въпрос! Не могат да намерят някого да го призоват или да го арестуват - това е най-редовно. "Няма го на адреса" и край, с това нещата приключват.

- - - - - - -

Обмислят премахване на пръстовия отпечатък като вход за болниците

2 г. кабинет: 20 млрд. дълг, 3% еврофондове, 3,5% ръст, 60 км магистрали

Цитат

Какво свърши за 2 години кабинетът, който си отива? Качеството на управление у нас миналата седмица беше оценено със 78-о място от 149 правителства в света от лондонския институт Легатум.

И фактите. Това правителство получи разрешение от НС за 16 млрд. лв. нов държавен дълг, изтегли отделно само тази година още 4 млрд. като заеми за БЕХ и Фонда за гарантиране на влоговете. В сметката от 20 000 000 000 лв. не включваме повече от милиард вътрешен дълг, емитиран от правителството в лицето на финансовия министър Горанов.

Преизпълнението на бюджета за последната година е над 3 млрд.лв., тъй като над 2 млрд. останаха неизпълнени инвестиционни разходи. Това пък се  дължи на почти нулевото усвояване на европейски фондове в периода 2014-2020 г., на който сме почти в средата. Според справката на ресорния вицепремиер Томислав Дончев до края на септември процентът е 3,1 на сто. В резултат тазгодишният бюджет на София е 365 млн. лв. по-нисък, а на Бургас например – със сто милиона лева.  

Благодарение на масирания износ на оръжие за ислямиските терористи в Сирия и Судан през последната година, икономическият ръст достига 3,5% за 2016 г. За следващата обаче се очаква да спадне до 2,5% и според международните институции, и според заложеното в бюджет 2017.

Чуждите инвестиции в момента са с 33% спад спрямо рекордно ниската 2015 г. Вероятно това се дължи на неблагоприятните позиции на страната в годишника за 2016 г. на Световния икономически форум. Според него България е 118-а от 138 държави по борба с организираната престъпност, 115-а по защита на правата на собственост, 110-а по независимост на съдебната система, 93-а по качество на правителствените харчове. Добавяме и 113-о място на планетата по свобода на медиите.

Най-големите от разходи на кабинета са за нещо положително. За 2 години бяха довършени и открити общо около 60 км магистрали : отсечките Дупница – Благоевград и Сандански -Кулата от АМ Струма и част от магистрала Марица, която броени седмици по-късно беше ремонтирана, а също 9 км от АМ Хемус. Към тях могат да се добавят 8,8 км от Околовръстния път на София – т.нар. Западна дъга и Северна тангента.

Господин премиерът днес е имал безочието да не остане в залата, докато гласуват оставката му! БСП пък са имали наглостта да заявят, че няма да подкрепят бюджета... Циркът е пълен.

И на тях да им...

Щяха да работят по един бюджет, в който тук-там за някои сектори има увеличени средства. Сега ще работят по 1/12-а от тазгодишния бюджет, в който средствата са по-малко. Какво постигат с това, не мога да проумея. Преди да има ново правителство, бюджет не може да бъде приет. Вариантите са два - или сегашните ще направят нов бюджет, който ще е приблизително еднакъв с отхвърления сегашен, или следващият ще бъде гласуван някъде през лятото на 2017-а. Можеха през 2017-а да приемат поправки в него, ама не, сега ще се надцакваме.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Специално за Бойко Борисов. Нашите бизнесмени, като знаменития собственик на Агромах или Делян Пеевски дали ще се справят?

Image may contain: text
преди 2 часа, Wankata написа:

Господин премиерът днес е имал безочието да не остане в залата, докато гласуват оставката му! БСП пък са имали наглостта да заявят, че няма да подкрепят бюджета... Циркът е пълен.

Борисов също така заяви, че ако се приемат предложенията на другите партии, след 3 години държавата ще фалира. Щели сме да сме с по 3 млрд. назад с всяка следваща година. Същото го приказваше и когато Орешарски искаше да се вземе дълг от 1 млрд. Голям магьосник е този Борисов, с 1 млрд дълг ще фалираме, с 16 млрд ще цъфнем и вържем.

Идеята му е да се върне на власт - има още пари в България. Няма вече за крадене и продаване, но пък има за даване на концесии.

http://www.mediapool.bg/noviyat-zakon-za-kontsesiite-razbuni-duhovete-v-parlamenta-news251403.html

http://bultimes.com/noviyat-zakon-za-kontsesiite-shte-likvidira-balgariya/

https://news.bg/politics/zakonat-za-kontsesiite-mina-na-parvo-chetene-v-parlamenta.html

Тук правим иновация в световното право:

Цитат

При тези концесии за предоставяните от концесионера услуги не се дължат преки плащания от страна на потребителите, поради което публичният партньор извършва плащания към концесионера.

Т.е., този, който дава нещо на концесия, ще плаща на този, който го ползва! И това ще става с наши пари. На концесия според новия закон може да се даде всичко, включително обекти, които не могат да бъдат продавани, защото има забрана върху продажбата им. Предвиждат се концесии за срок до 99 години.

Цитат

Той изброи от трибуната какво точно предлага правителството да се дава на концесия. „Обществени услуги във връзка с пренос и разпределение на газ и топлинна енергия. Да, остана газопреносната мрежа да бъде раздадена за вечни времена. Обществени услуги – трамвайни, тролейбусни. Услуги, свързани със социалната защита. Може би раздаването на пенсии ще бъде дадено на концесия. Услуги, предоставени от синдикални и политически организации, младежки сдружения и други членски организации. Много интересно предложение. Да не би да започнете да давате партии на концесии? Политически организации, религиозни услуги. Представям си деня, в който някъде някой ще дойде и ще каже аз имам концесия да ви кръщавам, опея и венчая“, иронизира текстовете в закона Сидеров.

В заключение, той обясни, че няма услуга, инфраструктура, дейност и част от нашия живот, която да не се дава на концесия. „Къде тогава отива държавата, какво остава от държавата и от общините? Явно нищо. По думите му това е една много сериозна фаза към ликвидирането на България като държава и като общини, които имат своята самостоятелност. „Да не говорим, че това, което е изредено да се дава на концесия – сгради, мостове, виадукти, тунели, далекосъобщителни линии, релсови пътища, водни канали, пристанища е национална сигурност. Този закон може да ликвидира страната ни като самостоятелна, доколкото е останала“, заключи Сидеров.

Затова и това драпане. Пък и има още фондове да идват, не са за изтърване...

Равносметка на кабинета в оставка

Цитат

Съществуване назаем 2 години - нов дълг за 21 млрд. срещу държавни разходи за 20 млрд.

Това правителство получи разрешение от НС за 16 млрд. лв. нов държавен дълг, изтегли отделно само тази година още 4 млрд. като заеми за БЕХ и Фонда за гарантиране на влоговете. Към сметката трябва да се добави повече от милиард нов вътрешен дълг, емитиран от правителството в лицето на финансовия министър Горанов.
Станаха общо 21 млрд. (до юни 2016)

Разходите за държавния бюджет са 9,05 млрд. за 2015 и 10.9 млрд за 2016 - общо 19.95 млрд.
Т.е. взиманите заеми са били с 1 млрд. повече от разходите по държавния бюджет за тези 2 години.

България е живяла назаем за тези две години и дори малко отгоре!

- Отчетеният ръст на брутния продукт е заслуга основно на военно-оръжейния ни комплекс. Това е добре - лошото е, че от догодина ще ядем бой за износа на пушкала и боеприпаси за разни джихадистски групировки.
- Имаме почти нулевото усвояване на европейски фондове в периода 2014-2020 г., на който сме почти в средата. Според справката на ресорния вицепремиер Томислав Дончев до края на септември това усвояване е жалките 3,1% на сто. Например като резултат тазгодишният бюджет на София е 365 млн. лв. по-нисък, на Бургас – със 100
- Чуждите инвестиции в момента са с 33% спад спрямо другата рекордно ниска 2015 г.
- Според анализа за 2016 г. на Световния икономически форум България е 118-а от 138 държави по борба с организираната престъпност, 115-а по защита на правата на собственост, 110-а по независимост на съдебната система, 93-а по качество на правителствените харчове. Добавяме и 113-о място на планетата по свобода на медиите.Всички други анализи на аналитични центрове дават същата картина.

~ Успехът са магистралите - средно по тридесетина километра за всяка от тези 2 години. (общо 66 км)
За 2 години бяха довършени и открити общо около 60 км магистрали : отсечките Дупница – Благоевград и Сандански -Кулата от АМ Струма и част от магистрала Марица, която броени седмици по-късно се оказа за ремонт. Трябва да се прибавят и 9 км от АМ Хемус и 8,8 км от Околовръстния път на София – т.нар. Западна дъга и Северна тангента.

- Издръжката на живота сочи, че 2235 лв. са нужни на четиричленно семейство, за да съществува нормално през септември.
- Или за 4-членно домакинство се падат средно 558,82 лв. на човек. Въпреки официално обявяваната дефлация на цените прагът на абсолютната бедност (кошница от 100 стоки и услуги) е 297 лв. на човек (т.е. 53%).
- Близо една трета - 30,5% от домакинствата са под прага на абсолютна бедност. (2.181 млн. души), почти половината от домакинствата - 48% (3,462 млн. души) живеят в лишения (под границата от 558 лв) Според Евростат за 2015 г. сме абсолютен европейски лидер за домакинствата, заплашени с "риск от бедност и социално изключване) - 41.3%

- Заетите (хората с работа) са 2.217 млн.
- С минимална заплата са 341 507 души. (14.8%)
- Със заплата от 491 лв. до 704 лв., т.е. три-четвърти от средната за страната работят над 674 хил. души. (30.4%)

През септември 2016 г. националната статистика публикува официални данни за бедност и социално изключване:
- за 2015 г. с доходи под линията на бедност - 325 лв. за същата година, са 1 млн. 586 хил. души;
- с пенсии под 325 лв. са над 1,3 млн. пенсионери - от тях над 400 хил. са с пенсия под 180 лв.;
- относителният дял на хората в риск от бедност и социално изключване нараства на 41 на сто от населението;
- нараства делът на българите, живеещи в тежки материални лишения, от 2 млн. 376 хил. през 2014 г. на 2 млн. 448 хил. м. г.;
- 60 на сто от домакинствата не могат и да помислят за едноседмична почивка, 53 на сто не могат да посрещнат неотложни ремонти, 39 на сто ограничават отоплението на жилищата поради недостиг на средства.

При такава ситуация с доходи, чужди инвестиции, жизнени равнища и фасадна демокрация, прикрила корупционните механизми и мафията, икономиката също няма да върви, ще се срутва въпреки оптимистичните отчети и това се вижда с просто око от всеки.

Тази зима ще ескалира ситуацията до взривоопасна смес. Защото бедността произвежда покорство (и затова мафиотизираните ни партии водят такава политика), но необходимостта от оцеляване е утробата на революциите.

Някои вече изпитаха народната любов  :D

Цитат

Меглена Кунева унизена до смърт на публично място! Министърката изритана от ресторант в центъра на София!

Меглена Кунева – най-мразеният и най-лъжлив политик в България – която не само съсипа 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй”, но и се подигра в очите на цялото учителско съсловие, като ги излъга, че ще им вдигне заплатите с 10 процента, а после се отметна – беше принудена да преживее най-голямото унижение в живота си!

Кунева беше позорно изритана от ресторант в центъра на София за радост на всички присъстващи в него!

Меглена Кунева с компания седнала да хапне в изискано заведение, но явно бил разпозната, защото появата й веднага предизвикала гневна реакция в останалите посетители.
Обръщенията „нагла лъжкиня”, „Куневица – Кукувица!”, „малоумница”, „предателка” и „лъжлива подлога” били най-цензурните, които трябвало да преглътне публично Кунева.
Тъкмо донесли поръчката й, когато към масата се изправило младо момче и заявило в очите на министърката на образованието:
–    Г-жо Кунева, изчезвайте оттук, защото дразните всички!
Отивайте си, преди да сте съсипала и нашата вечер!
Марш оттук!
Изчезнете веднага!
Отивайте да разменяте азбуката, или да мислите нови синоними, с които да замените „турско робство” в учебниците – но се махайте на мига!
Тутакси от съседната маса скочил друг мъжага, който дори изобщо не разговарял със слисаната опулена Кунева, а направо съборил чиниите й на земята.
Наложило се Меглена Кунева и придружителите й да се изнесат на свински тръс под освиркванията и обидите на останалите посетители.
Очевидци казват, че охранителите на Кунева скочили да я защитят, но тя лично спряла намесата им, защото хората наизвадили телефоните си да снимат и скандалът можел да стане огромен!

преди 7 часа, Wankata написа:

Идеята му е да се върне на власт

Да , точно това е сценария който бях споменал много отдавна, и който лека полека става реалност.

за останалото малко съм резервиран..  айде клоаката бултаймс я знаем , ама тоя сайт патрЕот ру  ме изненада направо :):):)

преди 4 часа, nikssi написа:

Кунева беше позорно изритана от ресторант в центъра на София за радост на всички присъстващи в него!

А на това дори от източника който не уточняваш - брадва бг , дори те не вЕрват и правят уточнение че ... :

Spoiler

Както сами можете да прецените, едва ли Софийски ресторант би изхвърлил български министър, а и хората по заведенията обикновено не са толкова агресивни, даже и към политици, които не одобряват. Явно от блога са сметнали, че подобна измислица би изразила тяхната гражданска позиция

Как може да цитирате подобни сайтове-клоаки идея си нямам....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.