Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако си начинаещ в Линукс, задай въпроса си тук

Featured Replies

преди 19 часа, Topper написа:

Я да чуем 3 качествени приложения за Windows, които нямат аналог в Linux :) Аз знам 2, заради които държа Win7, но те са толкова строго специализирани, че надали сте ги и чували ;)

Не мислех, да Ви репликирам, но някак си ще отговоря на Вашата провокация...

Чудно ми е къде в моя пост споменах думичката започваща с W, У, Дж и прочие????

Защо наливате масло в огъня??? Май Ви е сгодно да има огън, а? И с какво един начинаещ в Линукс ще се "стопли" или "изгори" от това?????

Мисля, че в Линукс обществото не трябва да се изповядва омраза ....

Ще Ви дам пример с автомобил ... Вие какъв автомобил ще си изберете - с автоматични скорости или с ръчни?!

Да, винаги ще има фенове на ръчните ... но до колко дори в автомобилните спортове са такива, а?!

Вместо да се говори за това, че  всяко приложение създадено да работи на една дистрибуция лесно да може да се ползва от друга, все се говори коя е по-добра дистрибуция ....

Една от основните трудности с които се натъква един начинаещ в Линукс е издирването на драйвери ... и начините за инсталирането им ....

И нека се върнем към основното в моя предишен пост .... До колко другите дистрибуции на Линукс могат да се преборят с Андроид, която е завзела пазара на мобилни и не до толкова мобилни устройства? До колко Ние сме собственици на телефоните си, на телевизорите и т.н. и до колко можем да махаме приложения от тях или пък да слагаме други? Кой тика към зомбиране на обикновените потребители?

:offtopic_s:Не Ви ли хрумва за наличието на картелни споразумения, известни още със създаването на електрическата крушка, а?! :)

п.п. Стискам палци на общността която се бори с "умните" телефони и другите подобни "умни" устройства. До колко другите общности могат да дадат качествени приложения за тези устройства, а?

Ако преди се говореше за заключен код, то сега се говори за заключени устройства ... Докато не си "хакнеш" телефона си, си с вързани ръце ... :) 

Нищо лично .... Успех! ;)

• Отговори 9,2k
  • Прегледи 765,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• +1 За темата.   Нека си я има, пък ще се види, какво толкоз? Заглавието е добро, и ще грабне окото на всеки начинаещ, така ще се ориентират по лесно, защото има доста които не знаят дори кое дистро

• Културен мога да бъда само към хора, които отвръщат със същото, проявяват уважение, влагат старание да вникнат в даден казус, мислят логично и са възприемчиви, независимо от това, че са начинаещи в да

• Вчера си купих мотоциклет, до сега съм карал само кола. Защо го купих, ще оставя на вас да прецените. Много гаден този мотоциклет, вместо скоростен лост, му сложили педал за смяна на скоростите. Обико

Публикувани изображения

преди 3 часа, ДиоиД написа:

Не мислех, да Ви репликирам, но някак си ще отговоря на Вашата провокация...

Чудно ми е къде в моя пост споменах думичката започваща с W, У, Дж и прочие????

Защо наливате масло в огъня??? Май Ви е сгодно да има огън, а? И с какво един начинаещ в Линукс ще се "стопли" или "изгори" от това?????

Мисля, че в Линукс обществото не трябва да се изповядва омраза ....

Ще Ви дам пример с автомобил ... Вие какъв автомобил ще си изберете - с автоматични скорости или с ръчни?!

Да, винаги ще има фенове на ръчните ... но до колко дори в автомобилните спортове са такива, а?!

Вместо да се говори за това, че  всяко приложение създадено да работи на една дистрибуция лесно да може да се ползва от друга, все се говори коя е по-добра дистрибуция ....

Една от основните трудности с които се натъква един начинаещ в Линукс е издирването на драйвери ... и начините за инсталирането им ....

И нека се върнем към основното в моя предишен пост .... До колко другите дистрибуции на Линукс могат да се преборят с Андроид, която е завзела пазара на мобилни и не до толкова мобилни устройства? До колко Ние сме собственици на телефоните си, на телевизорите и т.н. и до колко можем да махаме приложения от тях или пък да слагаме други? Кой тика към зомбиране на обикновените потребители?

:offtopic_s:Не Ви ли хрумва за наличието на картелни споразумения, известни още със създаването на електрическата крушка, а?! :)

п.п. Стискам палци на общността която се бори с "умните" телефони и другите подобни "умни" устройства. До колко другите общности могат да дадат качествени приложения за тези устройства, а?

Ако преди се говореше за заключен код, то сега се говори за заключени устройства ... Докато не си "хакнеш" телефона си, си с вързани ръце ... :) 

Нищо лично .... Успех! ;)

Ами и аз ще почна като колегата да Ви отговарям по точки:

1.Редовия потребител го е страх, че няма да може да си ползва обичайните програми. Не, че няма алтернативи на M$ Офис - той има минимални познания и обичайно помни "3-тото меню, 4-тата икона" като дори не знае как се казва командата. Това общо взето е проблем на всички неразсъждаващи потребители, не само на Windows, но имам наблюдения. Хора, които никога не са виждали M$ си работят на алтернатива от времето на EasyOffice даже.

2.Книжка за кола с автоматични скорости се издава специално, нарочно, в доста държави по света. А водачи с такива книжки нямат право да управляват автомобили с ръчно. Смятам логиката и превенцията е ясна?

3.Драйвери? Драйвери за какво? Май не сте ползвали Линукс последните 10г, защото драйверите са проблем в Windows, ама в Линукс... последния сблъсък ми бе с езкотична, много скъпа nVidia, за която Ubuntu инсталира (сам!) точно три вида драйвери - proprietary на nVidia, opensource за nVidia и универсални на X.Org. Ползвай които искаш и които прецениш според възможностите им. На колегата Тодор с "неработещия тъчпад" проблема е и в Уиндоус-а, ако не разбрахте. Явно е хардуер. 

4.По-добра дистрибуция? Това е субективно и въпрос на вкус. Може би говорите за графичната среда на дистрибуцията, защото един Linux може да има 5-6-7 такива графични обвивки в комплект с вградените й приложения. Или е по-добре да не проявявате вкус и индивидуалност и да имате една OS, за да не ви затруднява избора?? Бихте ли карали само един модел кола с целия Ви град/страна? Не разбирам логиката...

4.Android произлиза от Linux. Само информативно. Все още ползват kernel от Linux. И ще продължават да ползват. Останалото е Java, която произлиза от Unix. И пак да добавя, има хиляди ROM-ове базирани на Linux, стига да има ентусиаст/и да са направили безплатно за вашият телефон.

5.Картелните споразумения са факт. Ама не им виждам мястото в тази тема?

За заключените у-ва честно - не разбрах какво искате да кажете.

преди 11 часа, lainux написа:

по принцип софтуера в Лайнокс е или стар или счупен, зависи от дистрибуцията дали е дебилиан или арч базирана

Или е RPM. Ама ти много си навътре с Линукс, за лайновоз ?

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Проблемът е че аз като вечен начинаещ не съм длъжен нито да знам какво е репо, нито да знам къде да го намеря това репо, нито пък да знам че било могло да се слага там. На страницата на Минта като си го сваляш няма пояснения, че било трябвало да ходиш сам да си береш рапончета от други сайтове.
Изкаш ли да ти кажа и един друг проблем. Има за операта едно репо, дето ти инсталира версията 12, да бе виси си там някъде из страниците в инернет и можеш да си го копираш, чудо и приказ.

Да уточним за уморените момчета, на предишна страница съм дал линк с репото на Лиско и съм казал че съм му инсталирал 64-та версия. Та аз проблем нямам. Читателите могат да имат яки проблеми, за тях си правя труда да ги предупредя, че може да се чудят как да се справят.

...............................

А за инсталирането чрез Снап е писано още преди да отворя моята тема и да обясня на разбираем език как става и без Снап. Пише го на същият форум от който съм намерил командите сложени в моята тема. И да, не съм длъжен да съм съгласен да ползвам нито Снап, нито Вина разни. Да не кажете сега и във Виното да си го сложат между игричките.

Явно тук си по-голям олигофрен и от Kodi/SAT/DVB форумите..... чудя се вече как си инсталирал acestream ?
Надявам се, че можеш все пак да ползваш Google или и за това ти трябва AI с чужда помощ: вторият резултат от търсенето за firefox deb download e https://pkgs.org/download/firefox

преди 27 минути, Topper написа:

Не разбирам логиката...

"Натъквал" съм се на какви ли не "Професори", които изповядват кредото: Не може да има бля, бля универсални за бля, бля .... трябва да имаш едно бля за еди какво си и друго бля за еди какво си ...

Към момента една моя детска мечта се е осъществила ... :) Нося в джоба си един доста сносен компютър, а не "умен телефон" .... ;) освен това .... нося в джоба си и един друг по компактен компютър, който независимо, че няма екран и т.н. мога да прикача към всеки монитор, клавиатура и прочие ... ;)

Моята логика е елементарна .... с минимум усилие оптимален резултат .... Не се боря за Докторски, Професорски и т.н. титли .... отдавна съм вече само наблюдател, а не професионалист ...

Имам един приятел с който постоянно се чепкаме кой е харт и кой софт ... и тъй ... аз съм инженер (друг е въпроса по какво...), а той не пожела да си сложи тази титла, за сметка на това помагаше на професорите ... ;) когато му се наложи .... използва и Линукс ....

преди 1 час, Topper написа:

има хиляди ROM-ове базирани на Linux, стига да има ентусиаст/и да са направили безплатно за вашият телефон.

Не разглеждам въпросното устройство като телефон .... Уви ROM-овете са своеобразен BIOS ...

Първото което правя когато си купувам въпросното устройство е да си придобия всички права върху него .... за да махна компрометираните приложения ... и ред други който по незнайни причини са ми набутани като потребни.

Към момента не са ми проблем "умните телефони" .... по ми са проблем "умните телевизори" ... ;), но съм си намерил начин да ги "шунтирам" ...

За заключените у-ва честно - не разбрах какво искате да кажете.

Като заключение: Не е въпрос на навици, а на възможността по лесно да придобиваме умения в боравенето с произведение на техническата мисъл ....

Да, ако едно нещо е направено да се ползва от идиот, то само и единствено може да се ползва от идиот, но освен идиоти има и нормални, които биха искали все пак да боравят с нововъведенията, без да се налага чужда помощ ....

Наречете ме заклет User, или пък обикновен такъв .... няма да Ви се обидя .... но някак си динозавърския ми начин на мислене е човек трябва да създава блага, а в спора не се раждат такива ....

п.п. Не всичко ново е хубаво, но не всичко старо е лошо ...

Пожелавам успех на всеки новобранец в Линукс средата ... 

преди 15 часа, бат'начо написа:

Сега някой от вас "стопли ли" за какво иде реч? Не, забравете, че ще имате актуална версия на Лисика ако не пишете заклинания, забравете що е то мениджър на актуализациите (или както там се нарича), това са шаманизми. Щом се инсталира Мента (точна версия) то тя трябва да е с последна версия Лисик. И кой Лисик е там, в Синаптика се вижда точната версия - 57. Как да стане актуална версия - за това трябва да се чете, чете, чете.

Допълнително, Мента 18.3 не е, ама по никакъв начин, Мента 18, има толкова много разлики, че да се хванеш за главата.

И "сладката констатация" - неуязвима необновена система - за десерт, черешката.

Не, "контра" - ползва се жив диск. "Реконтра" - и там може, сори.

Еми хайде с картинка, да видим дали ще ти е по-лесно, ама е на френски всичко по нея.
Значи вляво вертикално виждаш едно зелено V , което означава че мениджърът е апдейтнал обновил системата. Нали това искаш, така трябвало.
После в прозореца на Синаптик виждаш инсталирана 64 и последна налична пак 64.
Що така бе майсторе ?
Значи новобранецът трябва да хвърля боб за да отгатне че може да натиска по менютата с цел да принуди инсталирането на 65, която е скрита от погледа му в големия прозорец на Синаптик, дори и след като вече си натискал по бутончето за опресняване на наличните пакети.
А като стигнеш до по-тесното прозорче където имаш и 65, там пък ти обясняват че ако все пак я инсталираш 65, щяло било могло да има проблем с зависимостите. Да се омаже нещо бе. Значи слагам ли я или се въздържам, а ?
Аз със тази функция съм връщал по-стари версии миналата година на разни софтуери.
Ама в ролята ми на абсолютно начинещ ми кажи, как да стане без да хвърлям боб ?

Те това е цялата система при Минт в частност.
Ходене по мъките, което лесно може да откаже всеки новобранец.
Още повече, че никой от вас не обяснява нищо като за новобранец.

ef38719b2ac6.png

ххх

преди 3 часа, Topper написа:

Явно тук си по-голям олигофрен и от Kodi/SAT/DVB форумите..... чудя се вече как си инсталирал acestream ?
Надявам се, че можеш все пак да ползваш Google или и за това ти трябва AI с чужда помощ: вторият резултат от търсенето за firefox deb download e https://pkgs.org/download/firefox

Линкът който даваш не е сайтът на лиско и няма 65 на него, няма да сваля от там нищо.

Ето так съм го инсталирал, учи се от новобранците, много е полезно.

Само потвърждаваш мнението ми. А и съм на мнение, че нямаш място в този форум.

преди 1 час, ДиоиД написа:

Не разглеждам въпросното устройство като телефон .... Уви ROM-овете са своеобразен BIOS ...

Напротив, направо са си имидж на OS въпросните ROM-ове !
Иначе за умните телевизори, аз предпочитам по-тъпи, само да имат HDMI CEC и TV Box с Линукс. Досещам се, че и ти ;)

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Ето так съм го инсталирал, учи се от новобранците, много е полезно.

Палячо, замълчи бе, теб това ли ти е най-голямото постижение на живота? Преписал си команди, които средно интелгентен грамотен потребител може да прочете от Readme.md на AceStream?
Oh sancta simplicita !
Няколко пъти ти казаха, че твоят Еверест е равен на "sudo snap install acestreamplayer"
Теб те тресе яко ефекта на Дънинг-Крюгер, потърси лекарска помощ.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Що така бе майсторе ?
Значи новобранецът трябва да хвърля боб за да отгатне че може да натиска по менютата с цел да принуди инсталирането на 65,

Хаха, това ли успя да измислиш сега. :) 

Те това е цялата система при Минт в частност.
Ходене по мъките, което лесно може да откаже всеки новобранец.

Мда и ти затова имаш три Mint-a и един Windows. Прав си, системата е адски гадна! :)

Още повече, че никой от вас не обяснява нищо като за новобранец.

Ние ти казваме, че е хубаво да се научиш да четеш, а ти ни убеждаваш да минем на пиктограми. Правилно са ти казали французите в онзи форум.

Другото, което изключително ме весели е схващането ти, че искаме да владеем масите. Най-вече, като правим всичко, което "клиента" иска и както очаква. И, естествено, което никой друг не върши. Ако се замислиш, дори и MS не прави подобно нещо, просто ви оставя да мислите че е така. В действителност нещата стават по начин, който им е удобен на тях. И това е съвсем естествено да е така.

преди 5 часа, Topper написа:

Палячо, замълчи бе, теб това ли ти е най-голямото постижение на живота? 

Ааааааааа нали ми показвахте тука 65 версия, успял съм да я прелъжа да дойде в Синаптик, въпреки че на редовия новобранец ползвател на Минт Соня ще му показва само 64.
Направих нова инсталация на един стар диск за проби и тям я няма 65, стига само до 64 без бой.
А и открих що стигаше само до 57 версия, ама за да не ви обидя няма да го пиша, та да си мислят случайните читатели че и вие го знаете. Нещо като програмиран пингвински бъг е причината.
Трябва да взема да го инсталирам опитно на български Минт, за да мога да ви показвам картинки на разбираем език за широката публика. Така и така имам неизползвани стари дискове.

преди 21 часа, Емил Костов написа:

Брей колко са назад тези от Линукс и колко са им зле дистротата. Човек спри да говориш глупости, не ти ли омръзна вече. Разбрахме, че не го харесваш, това си е твое право и толкоз. От 10 години имам машина с инсталирано Ubuntu на нея и нямам никакъв проблем. За цялата си практика нито един потребител не е дошъл да иска да му се преинсталира Линукс, но виж за Windows са на опашка. И сега имам два лаптопа при мен.

Аз само се бъзикам, ама добре че е майтапа да си кажем истината. От 1000 човека, 999 са с Уиндоус, от които 900 са обикновени цъкачи, нормално да има повече проблеми. А тези които ползват Лайнокс често знаят как да си решат проблема сами. Командите наизуст ги знаят, все пак като ползваш това нещо целия ти ден така минава.

преди 2 часа, Melmak ® написа:

Мда и ти затова имаш три Mint-a и един Windows. Прав си, системата е адски гадна! 

А аз си недоволствам от всичко което не ми харесва, кво като го ползвам. Като е за без пари и ще го ползвам. Даже ги подсещам в други теми и разни случайни читатели и те да го ползват, та да сме повечко народ.

Не забравяй, че и пиратстваш с този ейсстриймър, това не е ли подсъдно в Белгия? Или и тук и там бай Ганьо си е Дънинг-Крюгер. Not meet dependency luser [emoji23]

Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk

преди 23 минути, lainux написа:

Аз само се бъзикам, ама добре че е майтапа да си кажем истината. От 1000 човека, 999 са с Уиндоус, от които 900 са обикновени цъкачи, нормално да има повече проблеми. А тези които ползват Лайнокс често знаят как да си решат проблема сами. Командите наизуст ги знаят, все пак като ползваш това нещо целия ти ден така минава.

И как реши и изчисли, че от 1000 човека 999 използват windows, че нещо не ми става ясно. А тези така наречени 900 цъкачи са божия напаст. Дори мишката бяга от тях.

на 29.01.2019 г. в 9:15, vmonev написа:

Две игри, които си вървят на ЛинуксМинт 19.1 - Silent Hunter 3 и Panzer General 2. Първата е от 2005 г., "генералът" е от 1997 г. и е 16 битов. На "седмица" и 10 тръгва по един ужасен начин, изисква специална библиотека и режим на съвместимост. На Линукс си тръгва просто така, без ослушване.

Screenshot from 2019-01-29 09-11-59.png

Браво, аз един WINE не мога да си туря на моята машина. Как го правите, просто ви се чудя.

преди 25 минути, Емил Костов написа:

И как реши и изчисли, че от 1000 човека 999 използват windows, че нещо не ми става ясно. А тези така наречени 900 цъкачи са божия напаст. Дори мишката бяга от тях.

От 1000 човека, 999 са с Уиндоус, а 1000 е с Мак, вече ако са 10 000 има двама с Лайнокс. Как го изчислих - бях отличник по математика в училище, а едно време се учеше здраво, не като сега.

преди 18 минути, Тодор Андреев написа:

Браво, аз един WINE не мога да си туря на моята машина. Как го правите, просто ви се чудя.

Не му се връзвай, това че има икони не значи, че игрите тръгват и вървят гладко като на Уиндоус.

преди 2 минути, lainux написа:

От 1000 човека, 999 са с Уиндоус, а 1000 е с Мак, вече ако са 10 000 има двама с Лайнокс. Как го изчислих - бях отличник по математика в училище, а едно време се учеше здраво, не като сега.

Не му се връзвай, това че има икони не значи, че игрите тръгват и вървят гладко като на Уиндоус.

Говориш глупости.  Нещата доста се опростиха. Линукс в момента е доста лесна, и клиентски ориентирана. Има и инсталатори на програмите както при Windows. Не бих каза същото за МАК. Имам чувството, че се използва по принуда. Единственото, което спира Линукс в момента е невъзможността повечето игри да вървят на него. Иначе ще видиш 900 цъкачи с мишка къде ще се ориентират.

преди 13 минути, Тодор Андреев написа:

Що така бе Тошко ? От каде се опитваш да го инсталираш - от „софтуерният център “ или от официалният саит?  От “центъра “ поне при мен е версия  1:1.6.2-0ubuntu14.2 .

Във саита им версията е 4.0 подържа новите игри и по - не подържа старите поне така пише! След това трябва да инсталираш Steam препоръчително е за да може да ползва библиотеките му а и е по удобно .

Нали знаеш как ?   Това е за WINE      Steam

преди 22 минути, lainux написа:

'96-'09 имах два клуба с по 25 компютър :) Windows и гладки игри е оксиморон. Колко писане, туикове, хакове и трикове е имало за да вървят игрите, не е истина. И всеки месец ъпгрейд! Цената на компютъра х2!
А големия хит тогава, новоизлезлият Half-Life и в последствие Counter-Strike b0.2 си беше живо убийство да се играе в мрежа от 25 компютъра. Лаг за FPS - бягат клиентите, чупят монитори... .докато не се реших и не инсталирах "странен"  и сложен за инсталация Slakware 4 и ооо чудо, 25:25 двата клуба се гърмяха на 600 карти, въртящи се автоматично по рандъм начин и всичките оръжия/скинове/мерни скали и звуци бяха сменени с къстъм такива :D
Игра на Windows да върви гладко.... ако имаш 16GB ECC, nVidia поне за 1000лв и Xenon x2 :) 

Модератор да прекръсти темата на "Ако не знате къда да напишете вицове - тук е мястото, Веселата тема"
Печката на 6, Канал 7 и AceStream-a на Max с пиратска телевизия на бай Ганя (IPTV сигурно му е колкото кутия цигари, но важното е да се крадне - за това ползва и Линукс, душевен оргазъм че краде нещо безплатно )

преди 41 минути, Topper написа:

'96-'09 имах два клуба с по 25 компютър :) Windows и гладки игри е оксиморон. Колко писане, туикове, хакове и трикове е имало за да вървят игрите, не е истина. И всеки месец ъпгрейд! Цената на компютъра х2!
А големия хит тогава, новоизлезлият Half-Life и в последствие Counter-Strike b0.2 си беше живо убийство да се играе в мрежа от 25 компютъра. Лаг за FPS - бягат клиентите, чупят монитори... .докато не се реших и не инсталирах "странен"  и сложен за инсталация Slakware 4 и ооо чудо, 25:25 двата клуба се гърмяха на 600 карти, въртящи се автоматично по рандъм начин и всичките оръжия/скинове/мерни скали и звуци бяха сменени с къстъм такива :D
Игра на Windows да върви гладко.... ако имаш 16GB ECC, nVidia поне за 1000лв и Xenon x2 :) 

Модератор да прекръсти темата на "Ако не знате къда да напишете вицове - тук е мястото, Веселата тема"
Печката на 6, Канал 7 и AceStream-a на Max с пиратска телевизия на бай Ганя (IPTV сигурно му е колкото кутия цигари, но важното е да се крадне - за това ползва и Линукс, душевен оргазъм че краде нещо безплатно )

1999-05-17 Бетатестер ли беше на версия 4?

Да се похваля на Джокера на форума АКА Белгиеца турих си оригинална Лисица от сайта на Лиско БЕЗ КОМАНДИ ОС Дебиан 9 КДЕ :D

преди 8 часа, Topper написа:

Палячо, замълчи бе, теб това ли ти е най-голямото постижение на живота?

Ам аз си му викам Джокера на форума

AceStream-a на Max с пиратска телевизия на бай Ганя (IPTV сигурно му е колкото кутия цигари, но важното е да се крадне - за това ползва и Линукс, душевен оргазъм че краде нещо безплатно )

Абе тия актуализации ми прецакаха енджина на acestream не искаше да тръгва.
Та му баях така:

sudo rm -rf /usr/lib/python2.7/dist-packages/cryptography

и сега пак върви като пушка.

Щото тя IPTV за 80 евро на година сигурно не е пиратска, ха ха ха ...
И не е нещо, ами стотици канали бе, кеф ти мачове, филми с каки и т.н.

преди 48 минути, woobu написа:
1999-05-17 Бетатестер ли беше на версия 4?

In 1999, Slackware saw its version jump from 4 to 7.  Counter strike: Beta 1.0 – 19 юни 1999
Защо бета тестер, релийз си беше 4-ката, от сървъри на БТК се сваляше от FTP :) 
Прясно прясно, работеше безотказно...за разлика от бъгавия Win, с подменен изцяло шел специално за игрите.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Та му баях така:

Прави струва нашия Джокер пак до команди стигна

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Та му баях така:

Със sudo rm -rf ~/ ще си решиш и другите проблеми.
Иначе ме шашна, честно :wors:
Bula Fusion е 5лв на месец ( при заявка на 12м плащаш 25лв) 
TiVi.BG - 25лв за 200 канала
IPTV.Luxe - 3$/month
GCN
MyTV

Все пак спамиш и в други форуми, чети поне... или от там те бананаритаха вече :)

преди 17 минути, petie1 написа:

Да се похваля на  Белгиеца турих си оригинална Лисица от сайта на Лиско БЕЗ КОМАНДИ ОС Дебиан 9 КДЕ

А това можеш ли да го подкараш на тоя дебиан ?

http://acestream.org/downloads/linux-beta/acestream_3.1.35_ubuntu_18.04_x86_64.tar.gz

преди 1 минута, Topper написа:

Bula Fusion е 5лв на месец ( при заявка на 12м плащаш 25лв) 
TiVi.BG - 25лв за 200 канала
IPTV.Luxe - 3$/month
GCN
MyTV

Все пак спамиш и в други форуми, чети поне... или от там те бананаритаха вече :)

Аз гледам от 15 сателита без пари на ключета , стотици канали, не мога да им запомня имената.
Включително и бг ефирните и Планета я ловя и филмови на българиски и музикални и и и и ... без пари, щото съм майстор.
А пък ти си продавай ИПТВ на баламите, тия по апартаментчетата нямат много избор из Европата.

преди 10 минути, Белгиеца написа:

А това можеш ли да го подкараш на тоя дебиан ?

http://acestream.org/downloads/linux-beta/acestream_3.1.35_ubuntu_18.04_x86_64.tar.gz

Ако реша че го искам да

преди 13 минути, Topper написа:

Със sudo rm -rf ~/ ще си решиш и другите проблеми.

Недей така с рогата дай му нещо така фино,ти н аправо му влезе с бутоните

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.