Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

На изпит по медицина влиза студентка.
- Какво се вдига за пет секунди? - пита професорът.
Студентката се изчервява и мълчи. Получава двойка. Влиза втора студентка. Същия въпрос и отново двойка. После влиза студент.
- Какво се вдига за пет секунди?
- Кръвното налягане.
- Правилно. А на двете си колежки кажете, че това, за което си помислиха, се вдига за 13 секунди.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Според мен сурвакането произлиза от времето на борците... бият те за да им дадеш пари...

Борец полага изпит за шофьорска книжка. След изпита, изпитващият му казва:
- Ще трябва по-добре да усвоите управлението на автомобила. По време на изпита сгазихте десет пешеходеца.
- А колко трябва да сгазя, за да взема книжка?

Един пич отива на изискан прием с приятел мутра. Всички гости са от благородно потекло. Пича знае, че приятеля му е мутра, долна гад и му казал:
- Виж сега, за да не се излагаме и да ни пуснат на партито, слушаш мен какво говоря и казваш нещо близко до моето, ясно?
- Ясно. - казва мутрата, обличат по един костюм и на приема.
На вратата ги посреща мъж във фрак:
- Добър вечер господа! Вашите имена?
Пича се изпънал и гордо заявил:
- Граф Игнатиев!
След него мутрата с гордо вдигната глава:
- Площад Славейков...

Студентка на упражнения по математика. Ама те пустите първи час, рано-рано сутрин... Гледа момичето нещастно към драсканиците по дъската и нищо не вдява. По едно време на доцента започнало да му писва и замърморил:
- Хайде колежке, не е толкова сложно, имате да разложите един квадратен тричлен само!
Студентката го поглежда невярващо, прави ееееееееиий такива големи очи и замаяно си шепне:
- Тричлен... Квадратен... Разложа... Че то аз не мога даже да си го представя!

Докторът ми вика: - Висок си 180 см. При този ръст трябва да си 80 – 85 кг., а ти си 100 кг, следователно трябва да свалиш 15 – 20 кг. А аз го питам: - А не е ли по-лесно да порасна с едни 20 см?
.....
Слушаш отвсякъде: не пий, вредно е, не яж сладко, вредно е, не яж пилешко, свинско, телешко месо, вредно е – и като се разболееш: - Ето ти ракия с мед и пилешка супа, да се оправиш!
.....
На пистата самолет се готви за излитане. Първият пилот се обръща към втория и го пита: - Бе, ти взе ли картите ? - Е, как! Две тестета – чисто нови! - Не, бе, навигационните карти взе ли те питам?! - Е, тях ги забравих..... - И сега к’во, пак ли ще летим по поп купа?
.....
- Ученици, днес ще имаме контролно. - А калкулатори ще може ли да ползваме? - Да. - А транспортири? - Също може... Така, пишете тема на контролното. "Любовта в поезията на Ботев!"

Преподавателят казва на студентка:
- Колежке, не сте подготвена, писах ви двойка. С вашето лице сте готова за брак, но не за съпромат!
Студентката си взела книжката и през сълзи се запътила към вратата. Преподавателят я погледнал и казал:
- Чакай малко! Дай си книжката!
Променил оценката от "2" на "4" с думите:
- Вие с такива криви крака и съпруг може да не си намерите...

Един ден началникът на смяна в едно софийско РПУ събира подчинените си след поредния гаф: - Пак се издънихте! Какво да ви правя като сте такива тъпи! За наказание искам всеки от вас, тринайсет глупаци, да измисли по едно хищно животно и утре да ми го каже. Прибира се един от подчинените вкъщи умислен и жена му го пита: - Защо си умислен, скъпи? - А,бе... шефът ни поръча да му кажем утре по едно хищно животно, ама аз не се сещам! - Как не се сещаш! Ягуар бе, скъпи! - Вярно, бе! Как не се сетих! И заспал спокойно. На другата сутрин отишъл на работа и се наредил първи в редицата... Изведнъж влязъл началникът: - Бързо! Всеки да си казва животното! От тази изненада нашият човек си забравил животното... - Я...я... Беше нещо с "я"...! Да! Януари! И така след него се започнало: - Февруари! - Март!... А полицай № 13 усилено се чешел по главата. - Септември! - Октомври! - Ноември! - Декември! №13 се чудел какво да прави и най-накрая рекъл: - Ами, то... Честита Нова Година...

Разни видове напиване:
1. Тип "Пепеляшка" - да се прибереш вкъщи само с един патък.
2. Тип "Снежанка" - да се събудиш в едно легло със седем мъже.
3. Тип "Червена шапчица" - събуждате се в кревата на баба си.
4. Тип "Спяща красавица" - сто години нищичко не помниш.
5. Тип "Русалка" - сутрин миришеш на риба.
6. Тип "Мики Маус" - ушите ти са подути, на ръцете си имаш бели ръкавици, обаче нямаш фрак.
7. Тип "Колумб" - не знаеш къде отиваш, но все пак пристигаш. Не знаеш и къде точно си отишъл, обаче пътуването го плаща държавата...

преди 14 часа, нушо написа:

Две съседки са се събрали пред блока едната казва на другата утре дещеря ми ще ходи да спи при съседа за спечели 200 лв другата я пита а с колко мъже ходила дещеря ти седката отговарила с един но той я обарва и дава пари без да правят любов последния път я на кара да скочи от покрива и каза ще и даде 700 лв и тя скочи

//

е, има и тъпи вцове

В час по английски инспектор сяда зад Иванчо. Учителката пише изречение на английски на дъската и казва: - Хайде сега ученици, кой ще го преведе? Иванчо вдига ръка, но учителката му казва: - Иванчо, ти азбуката още не знаеш, превод ще правиш! - Не, той вдигна първи. Нека каже. - обадил се инспектора. Иванчо станал: - С тези крачета вие не сте за даскалица, ей това пише. - Марш навън! - му казала учителката, а той се обърнал към инспектора и тихо казал: - Чичка, голяма си гад! Хем не знаеш, хем

Сутрин след тежък запой в студентско общежитие. Изведнъж се чува силен женски вик:
- Кой снощи спа с мен?!
Всички мълчат.
- Казвайте!!! Кой снощи спа с мен?!
Пак всички мълчат. След около 5 минути девойката вече проплакала:
- Кажете, дееее!!! Много ми харесааа...

- Брат, ти нали завърши Техническия?
- Да?
- Ще станеш ли да загасиш лампата, моля те...

- Що е то амбиция?
- Да идеш на изпит, да знаеш, че си за 2, а като ти пишат 4, да почнеш да претендираш що не е 5...

Един мъж в хотел се оплаква на хотелиера:
-В стаята ми е пълно с плъхове !
-Невъзможно !
-Елате да видите, ще оставим една бучка сирене
на пода и ще загасим лампата и след 10 минути няма да я има !
Оставят бучката и след 10 минути на под има 2 плъха и 1 шаран.
Хотелиера казва:
-За влагата ще говорим после...

Студентски живот:
- Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOOD YEAR!

След като професор изнася лекция за вредата от тютюнопушенето, казва:
- А, сега 10 минути фас-пауза!
Въпрос от студент:
- Господин професоре, нали казахте, че всяка цигара е пирон в ковчега на пушача?! Защо и вие пушите?
- Та аз моя ковчег с тел ли ще го връзвам? - отговорил професора.

Гаджето на една мутра:
- Миличко! Знаеш ли какви хубави ботушки си харесах в мола?
- Боли ме к*ра за твоите ботуши!
- Ми дай да го цункам да ти мине и да ходим да ги видиш и купиш...

На едни мутри шефът им имал рожден ден и трябвало да купят нещо. Влизат в един музей и застават пред "Слънчогледите" на Ван Гог.
- Колко струват тези цветя? - питат мутрите.
- 79 милиона евро! - казва уредника.
Платили мутрите и на излизане от музея единият казва:
- Луд, купихме картичката, а сега да изберем подарък...

Две мутри шофират. На пътя застанала прост*тутка и маха. Обаче странното било, че имала черен шал на врата и именно затова спрели да я питат мутрите:
- Мацко, да не ти е умрял сутеньора, че си с тоя шал?
- Не, това е черен колан по френска любов!

Събрали се трима борци и започнали да се хвалят.
Първия:
- Леле браточки, кво BMW си купих. Ракетааа направо. Дига по 280 км. в час!
Втория:
- Тва е нищо бе, моето Ферари дига по 320 км. в час!
Третия.
- Аз пък си купих самолет.
- И колко вдига?
- 1500 км/ч.
Другите отговарят:
- Ееее стига бе, той още малко ще литне бе!

На един кораб пътували студенти. По едно време корабът катастрофирал. На най-близкият остров оцелели само трима студенти - от МЕИ, от ВИАС и студент по биология.
Намерили ги местните канибали и им казали:
- Ще ви ядем.
- А, как така ще ни ядете.
- В казана и после ще ви ядем.
- Да ама така няма да е честно. Трябва да ни дадете някакъв шанс.
Мислили диваците, мислили и накрая един от тях казал:
- Който ни преброи овцете, няма да го изядем!
Студентите се зарадвали и поискали веднага да им покажат овцете...
Повели ги диваците към върха на една планина и като го стигнали, от другата страна се видяло цяло поле пълно с овце! Седнал студентът от ВИАС, смятал размера на полета, размера на овцете и какво ли още не, но накрая се отказал и канибалите го изяли... Седнал после и студентът по биология, смятал откога има овце, с каква скорост се размножавали и т. н., но накрая и той се отказал. Изяли го и него...
Седнал накрая студента от МЕИ, помислил малко и казал:
- Вие имате 19 456 410 овце!
- А, как позна, бе?
- Много просто, броиш краката и делиш на 4!

Стоят двама свещеника и държат плакат, на който било написано:
- "Отклонете се от пътя си - или ще загинете!"
В това време минава една мутра - атеист в Мерцедес и злобно отбелязал:
- Религиозни фанатици! - натиснал газта до дупка и след секунди се чуло шляпване във водата.
Единият свещеник се обърнал към другия:
- Слушай, Митрофан, май трябваше простичко да напишем "Мостът е разрушен!

Университет, изпит. Първи курс, всички преписват усилено, професорът чете вестник. Само леко да отпусне вестника и всички крият пищовите. Втори курс, всички преписват от учебника, като внимателно следят професора. Трети курс, всички спокойно преписват от учебника, без да обръщат внимание на професора. Професорът отпуска вестника и леко се прокашля – всички неохотно затварят учебниците. Четвърти курс, професорът отпуска вестника, от задните редове се чува покашляне и професорът отново си вдига вестника…

Две мутри отиват в публичен дом. Като видяла, собственичката извикала всичките си "служителки" и им казала:
- Момичета, не искам проблеми! Знам че единият е много едър и може да ви смачка, ако легне върху вас. Затова ето ви по една надуваема кукла, напивате ги и му слагате куклата.
На сутринта двете мутри пият кафе и си разправят как са прекарали нощта.
- Брато, снощи я скъсах направо! Много гот беше, без дъх останах!
Другият мълчи като талпа и се изчервява.
- Брат, ко има?
- Мани-мани! Снощи ми се падна Баба Яга!
- Как така - Баба Яга? Нали те видях да си лягаш с едно маце?
- Е да де! Маце! Лягаме си, галим се и... рекох да я захапя за г*за...
- И!?
- Ами, тя направи - ффъъъъъъъъссссссс и излетя през прозореца!

Седи мъж в кръчмата, замислен, пред него питие. Минава една мутра край него, грабва му чашата и я изпива. Мъжът се разплакал.
- Не плачи, светът не свършва с това, че са ти изпили питието! - съчувствено му казал сервитьора.
- Какво да ти кажа, вече нищо не ми остана. Сутринта отивам на работа, шефът ми каза, че съм уволнен. Викам си да взема да изтегля някой лев - оказа се, че банката фалирала. Прибирам се, съдия изпълнител запечатал жилището. Съседът ми каза, че жена ми тръгнала с най-добрия ми приятел. Дойдох тук с последните си пари бях взел отрова, мислех си да я изпия с питието, но и него ми взеха.

- Защо борците се движат по трима?
- Единият знае да чете, вторият знае да пише, а третият обича да се движи с интелигенти хора.

При конфликт на пътя, ако жена е зад волана на колата, която може да купите, то може да и се провикнете "патко заспала!" Ако кара кола, която не можете да купите, си затваряйте устата, защото мъжът и е по-голяма мутра от вас и не си струва да си губите времето с тая к*рва.

Двама борци на екскурзия в Африка. Единият гледа, как един крокодил захапал един човечец и вика на другия:
- Брато, виж на този и спалния му чувал е ЛаКоста...

На кръстовище джип с мутри се натриса в Москвич.
Слизат борчетата, вадят шофьора от колата:
- Айде, чичка... ей ся ти се е*а мамата! Продавай апартамента, тегли заем, плащай!
- Момчета, ама какви сте вие?
- Какви сме ние??? Ние сме СПОРТИСТИ бе, умник!
- Аааа, така ли?
Вади пистолет, зарежда го и вика:
- ВСИЧКИ НА СТАРТААА! ГОТОВИИИИ!

Не успяхме да запишем детето в някоя от близките детски градини. Тъй като все още живеем в студентски град единствената възможност, която ни остана е да го запишем в УНСС. Решихме наведнъж проблемите с детска, училище и университет. Сега само се надяваме да не го завърши прекалено бързо.

Събота вечер. Студентски град. Ани четеше Байрон. Таня шиеше гоблен. Светла и Ирина играеха шах. Дида редеше пасианс… Само защото Криси я мързеше да отиде до денонощния… а беше нейн ред...

Синът на богаташ си харесал циганка. Бащата хич не одобрил избора, но видял, че детето му страда и пратил сватове да я искат. Татко Монго, обаче, не я дава. Втори път пращат сватове с богати дарове, ония пак се запъва. Тогава една мутра предложила да реши проблема бързо, отива и спуква от бой циганина. Ония реве и се тръшка:
- Давам я, бате, как да не я давам!
- Защо върна два пъти сватовниците тогава? - пита мутрата.
- Не обясняват добре, бате! Ето, ти дойде, обясни ясно и аз - давам...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.