Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Срещнали се двама приятели от училище, които не се били виждали 20 години.
Единия си бил останал същият бедняк, какъвто си бил на млади години,
а другият бил забогатял и се издигнал в обществото. Беднякът попитал:
- Приятел, как я направи тая работа?
- Още преди години разбрах, че светът се управлява от две мафии:
Мафията на евреите и Мафията на хомосексуалистите.
- И какво?
- Ами... Аз евреин не можах да стана...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Питат мутра:
- Какво най-често ползвате за да получите информация: радио, телевизия, компютър?
- Ютия! :questions:

…това са несъществуващи неща, но ние ги пишем за пълнота.
Химически факултет на СУ - проф. Борислав Тошев - Физикохимия II ч.

…физикохимията дава на хората това, което и другите дават.

…гном – то е малко същество, вредно, защото прави бели!

…политиците нямат добро образование и добър апарат за мислене.

…не може някъде да се очаква да бъде чисто – вторият принцип казва, че там трябва да бъде мръсно.

…един сборник, който е географска рядкост дори и в Русия.

…много хубаво, че този резултат е получен от жена.

…хора, които употребяват мастика са склонни към самокритика и философия, те гледат чашата и си задават въпроса “да пия, или да не пия” и тогава ще видят вероятно релеевско разпределение.

Компютърът е почти като човек. Единствената сериозна разлика, е че като сгреши нещо не прехвърля грешките върху друг компютър. :78:

Таксиметровият шофьор бай Ставри, чакал поредната си "жертва" в късните часове на нощта. И тъй, като преди това бил преял с домашно приготвен бобец, сега в корема му ръмжали малки тигърчета и от време на време изпускал силен звук и аромат "дяволски газ" извиращ сякаш от небитието. Било е някъде към 3.30 часа след полунощ. Корема на бай Ставри бил събрал налягане около три и половина атмосфери, отворил вратата за да освободи напрежението, когато ненадейно четири момичета идващи от близката дискотека нахлули в колата.
- Към 24 блок, ако обичате господине, изчуруликали веселите момичета.
Стиснал зъби бай Ставри, дал мръсна газ молейки се на ум да не стане най лошото. Как е стигнал до адреса само той си знаел, даже не преброил парите които му оставили момичетата. Изчакал малко да се отдалечат в тъмното, хванал се за волана с две ръце, надигнал се и от задника му излезнал звук, нещо средно между рев на бенгалски тигър и мотоциклет без ауспух.... Буквално задните му бузи припляскали като крилете на излитащ пеликан. Въздъхнал от кеф бай Ставри, отпуснал се на седалката ... и отзаде с уплашено гласче, пребледняло момиче промълвило:
- Извинете, ама аз съм за 43 блок.

- Майко, каква е разликата между обикновената жена и прости*утката?
- Обикновената жена прави любов за удоволствие, а прости*утката - за пари.
- Ами каква жена е тая, дето го прави без пари и без удоволствие?
- Съпруга!

Един мъж се върнал ден по-рано от командировка. Вкъщи заварил жена си полугола, заедно с някакъв мъж по гащи.
- Е какво? - попитал мъжът - Сега да би да ми кажеш, че тук чакаш трамвая?
- Не - отговорил смутено мъжът.
- Може би си новият водопроводчик?
- Не.
- Може би си парашутист и вятърът те е отвел на нашия балкон?
- Не.
- А кой си тогава?
- Аз съм любовника на жена ти...
- Слава Богу! Твоите предшественици ми бяха омръзнали с техните идиотски измишльотини!!!

Дъщеря пита майка си (програмистка):
- Мамо, защо ние жените имаме "критични дни"?
- Господ така е направил. (програмистка, ама религиозна...)
- А защо?
- Отишла Ева при него и казала - "Боже, направи така че да можем да правим с*кс с Адам". А Господ попитал - "Какво е това с*кс". "Ами как да ти обясня - вкарваш го и започваш да си играеш".
И така, Бог направил жената по технологията "Plug and Play".
- А какво общо има тук месечният цикъл?
- Е, ти виждала ли си "Plug and Play" без бъгове?

на 16.09.2023 г. в 9:46, Нушо написа:

…не може някъде да се очаква да бъде чисто – вторият принцип казва, че там трябва да бъде мръсно.

…един сборник, който е географска рядкост дори и в Русия.

…много хубаво, че този резултат е получен от жена.

…хора, които употребяват мастика са склонни към самокритика и философия, те гледат чашата и си задават въпроса “да пия, или да не пия” и тогава ще видят вероятно релеевско разпределение.

Човек, спешно някой трябва да ти обясни разликата между "виц" и "простотия" ... :helpwanted4:

Самолет, разполагащ със най-модерните системи, лети на автопилот над Атлантика. Изведнъж силна аларма събужда заспалия пилот, който слава богу, реагира светкавично и дава гласова команда на бордовия компютър:
- Компютър, направи диагностика, установи проблема и покажи възможни решения.
След секунда върху екрана се появяват ярки надписи:
Проблем: Аварирали двигатери.
Причина: Патки в турбините.
Възможни решения: "Отче наш, който си на небето..." :29:

Хич и не се чудя, що повечето от маймуняците не са станали хора. Щото е трябвало да работят!

Основен въпрос:
Защо пилето пресича пътя?
Отговори:
Учителката от детската градина:
- За да отиде от другата страна на пътя.
Платон:
- За свое добро.
Аристотел:
- Това е в природата на пилетата - да пресичат пътища.
Карл Маркс:
- Исторически неизбежно е.
Садам Хюсеин:
- Посоченото действие е непровокиран акт на бунт и ние съвсем справедливо ще изсипем пет тона нервно-паралитичен газ върху него.
Роналд Рейгън:
- Забравих.
Хипократ:
- Заради излишък на флегма в неговия панкреас.
Мойсей:
- И дойде господ от небето и каза на пилетата - "Пътят ще требва да се прекоси". И пилетата започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост.
Ричард Никсън:
- Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям! Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.
Симеон II
Пилето ще пресече пътя! Вервайте ми!
Фройд:
- Фактът, че вие изобщо сте загрижени за това, че пилетата прекосяват пътя, разкрива вашата сексуална несигурност.
Дарвин:
Още от векове пилетата съвсем естествено са се селектирани по такъв начин, че те в момента генетично са предразположени да пресичат пътя.
Исак Нютон:
- Всяко пиле във вселената винаги ще може да пресича пътя перпендикулярно на дължината на пътя в една безкрайно дълга права линия с постоянна скорост, освен ако пилето не спре в резултат на небалансирани противодействащи сили от противоположната на пилешкото движение посока.
Айнщайн:
Дали пилето пресича пътя или пътя се движи под краката на пилето зависи от гледната точка.
Хайзенберг:
- Никой никога не знае със сигурност дали в действителност то ще стигне до другата страна на пътя.
Буда:
- Задаването на този въпрос отрича природата на пилето.
Ърнест Хемингуей:
- За да умре в дъжда.
Снупи:
- Беше тъмна, бурна нощ. Някъде в дъжда едно пиле пресичаше пътя.
Вуте:
- Май пропуснах нещо.

В едно от произведенията си Александър Дюма-син бил употребил израза "болезнена празнина". Искайки да го подиграе, един критик го запитал в компания:
- Какво разбирате под понятието "болезнена празнина"? Аз нищо не разбирам. Според мен празнината не може да бъде болезнена.
Всички от компанията с голям интерес очаквали какъв ще бъде отговора на Дюма.
Писателят попитал критика:
- Господине, никога ли не ви е боляла главата?

В болницата.Мъж се събужда след кома и пита жена си:
- В рая ли съм вече?
- Скъпи, как ще си в рая, та нали аз съм тук?!!! 🙄😂🤣

Алберт Айнщайн умира и пристига на небето. Тъй като е VIP, посреща го самият Господ:
- Добре дошъл, Алберт! За нас е чест, такъв велик учен, каква велика формула измисли!
А Айнщайн казва:
- Остави я моята формула, аз цял живот чакам този миг, та да видя твоята формула, онази, по която направи човека. Дай да я видя, моля!
Господ се дърпа:
- Това са стари работи, нищо интересно няма, какво толкова...
Но след дълго настояване на Айнщайн, Господ му подава едно смачкано листче:
- Ето я тази формула.
Айнщайн чете внимателно, изведнъж се сепва и казва:
- Но, Господи, тук има грешка?!
- Е, точно това, де...

Windows: Наистина ли искате да изтриете този файл?
User: да!
Windows: а защо? :29:

на 17.09.2023 г. в 11:14, Rudy M. написа:

Човек, спешно някой трябва да ти обясни разликата между "виц" и "простотия" ... :helpwanted4:

Що не вземеш да му извъртиш една свиркя па след това и да му я обясниш?!:rolleyes:

Главен директор на голямо предприятие излиза в пенсия и предава всичко на своя заместник. След като му обяснил всичко за фирмата, някрая му казал:
- Имаме много печена секретарка, казваш й "колежке, дневния отчет и тя си знае работата натам.
След няколко дни на новото работно място новоназначеният шеф решил да се възползва от услугите на секретарката. На обедната почивка заключил вратата, отишъл при секретарката и казал:
- Колежке, дневния отчет, ако обичате.
Секретарката се смутила и казала:
- Съжалявам много, господин директор, но съм в месечно приключване.
Директорът си замълчал и отишъл в кабинета си. На секретарката й станало кофти и решила, че не е редно да реже шефа още в началото. Отишла в неговия кабинет и му казала:
- Шефе, много съжалявам, в месечно приключване съм, но мога да ви дам отчета устно, или ако желаете със задна дата - казала тя и се усмихнала.
Шефът отвърнал:
- Благодаря ви колежке, но вече го нахвърлих на ръка.

Българин отива на гости в Скопие. Като дошло време да си лягат му казали, че има само две свободни места - в хола или при Бебо. Нашият човек си помислил: "Да бе, при бебе ще ме карат да спя!" - и си легнал в хола. На сутринта станал да закусва и там имало една убийствена мацка. Подала му ръка да се запознаят и му казала:
- Я се зовам Бебо.
При което нашенеца отговорил:
- А я се зовам Будала!

Жена се кара на мъжа си:
- Стига си пил! Не помниш ли, че докторът ти разреши само по една чашка на ден!
- Помня, разбира се и го спазвам. Сега си пия чашката за 8 октомври 2009 г.

Преинсталирането на Windows е като размразяването на хладилника - помага, но не за дълго... :78:

Понеже шаха нашумя:

Един разправя на свой приятел:
- Вчера в ресторанта седях на една маса с Каспаров.
- И какво стана?
- Какво...там покривките едни такива карирани...час и 20 минути ми подава солницата...

Влиза един в кабинета на шефа си, скача отгоре върху бюрото му, изритва абсолютно всичко - компютър, телефон и кво ли не и почва да танцува пред вцепенения от ужас шеф.
Отваря се врата и един негов колега казва:
- Стига бе, Тоше... Пошегувахме се, не си спечeлил джакпота...:lol6:

Учениците на Сократ го попитали знае ли сигурно средство за любов от пръв поглед.
- Знам! - отговорил мъдрецът - Трябва внимателно да се вгледаш втори път.

Попитали Филип ІІ Македонски, като е водил толкова войни, коя му се е видяла най-тежка?
- Войната с моята жена! - отговорил завоевателят.

Иван Петров бил на път да попадне в книгата на рекордите "Гинес", за най-продължителен ремонт на апартамент, но на дванадесетата година съседите му го застреляли. 😛 😉

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.